Communicatie talent gezocht 131224

5
www.tapazz.com • [email protected] Communicatie talent gezocht!

Transcript of Communicatie talent gezocht 131224

www.tapazz.com • [email protected]

Communicatie talent gezocht!

www.tapazz.com • [email protected]

Wie zijn wij?Een startup met steile ambities.

Via Tapazz kan iedereen zijn wagen verhuren aan andere particulieren. De verhuurder bepaalt het tarief en Tapazz zorgt voor verzekeringen en technologische ondersteuning. Via de webapp voor smartphone kan iedereen de beschikbare wagens en prijzen zien, en meteen ook een auto reserveren. Lid worden is gratis voor huurder en verhuurder.

Hoe werken wij?

We hanteren het ROWE-principe, dat staat voor Results Only Work Environment. Of nog: niemand heeft hier vaste uren of zelfs maar een vast bureau. We maken onderling gewoon erg duidelijke afspraken over deadlines en targets en die volgen we tweewekelijks op. Dat werkt erg goed als je met gelijkgestemde mensen aan een project bouwt. En het geeft ons de luxe om in een toffe omgeving bij Idealabs te werken en te genieten van de lekkere koffie beneden.

www.tapazz.com • [email protected]

Wie zoeken wij?-Communicatie en Marketing zijn je ding-Je houd van twitter, facebook en andere online media-Je bent niet op je mondje gevallen-Je bent altijd op zoek naar nieuwe experimenten -Je kunt een boodschap consistent overbrengen-Je bent sterk in het overtuigen van anderen-Je houdt van resultaten boeken-Je zoekt naar manieren om je impact te meten-Komen Conversiemeting, Google Analytics en Growth hacking je bekend voor? extra pluspunten

www.tapazz.com • [email protected]

Wat bieden wij?Mastery, Autonomy, Purpose:-Echte uitdagingen-Dynamisch getalenteerd team-Minder loon dan ergens anders -Veel meer flexibiliteit dan ergens anders (ROWE)-De mogelijkheid je passie na te streven-Brand identity van tapazz mee vormgeven-Steile leercurve-Bruisend kantoor met heerlijke koffie-Events en entertainment-De mogelijkheid samen een van de grootste uitdagingen binnen onze samenleving aan te pakken

www.tapazz.com • [email protected]

Contacteer ons:Geinteresseerd?Stuur een email naar: [email protected] sturen je een reeks vragen.Jij stuurt ons een reeks antwoorden.Wij nodigen je uit voor een gesprek.Jij zorgt ervoor dat je ons overtuigd.Wij nemen je aan.Jij leeft je passies na.Wij zien de resultaten.Iedereen is blij.