Column yourwayoflife nr 10 2013

3
Nathalie’s Interieuriteiten Shake that tailfeather! Elke nacht droom ik ervan om zo licht als een veertje wakker te worden. Needless to say…..that never happens! Desalniettemin blijf ik ben dol op veren. Ik zie ze graag aan de oorspronkelijke eigenaren en net zo lief in boa’s, kransen, prints en lijsten! In de huidige interieurtrends word ik op mijn wenken bediend. Ze duiken overal op…. mijn gevederde vrienden! Compleet en geheel in tact worden zij fier opgezet om daarna op de schouw te stralen! Vrolijk fladderen ze op behang, kussens en overtrekken. De veren worden zorgvuldig geframed in stoere metalen lijsten en de frêle skeletten worden onder beschermende stolpen tentoongesteld. Wat spreekt zo aan bij al die verenpracht? Veren zijn erg symbolisch. Gevleugeld maken zij het mogelijk de zwaartekracht te trotseren. Kunnen vliegen heeft de mens al ongeveer sinds de oerknal geïntrigeerd. De Egyptenaren hadden "de Veer van de Waarheid". Een ritueel waarbij het hart van een overledene wordt gewogen tegen een veer van de “Godin van de Waarheid”. Wanneer het hart zwaarder bleek dan was diegene niet eerlijk en goed geweest en dus werd de toegang tot het hiernamaals ontzegd… Indianen communiceerden via veren met de Heilige Geest en zelf geloof ik ook graag dat als er een mooi veertje voor mijn neus neerdwarrelt dit een teken is van een dierbaar iemand die mij graag iets wil duidelijk maken… Zo staat een veer van een Adelaar voor kracht en vertrouwen, die van een Haan voor hoop, de pauw symboliseert trots, schoonheid en zelfvertrouwen en wil je graag wat meer vrede op aarde omring je dan met Duivenveren. Is je sexualiteit wat ingedut dan kan een Fazantenveer misschien wat betekenen en vergezeld met een pluim van een Raaf kan dat voor extra magie zorgen! Van Geerdts Stylingconcepten Brugsteen 6 4815 PL Breda internet www.stylingconcepten.nl email [email protected] Gsm #31(0)6 27 13 13 95 KvK 52851249

Transcript of Column yourwayoflife nr 10 2013

Page 1: Column yourwayoflife nr 10 2013

Nathalie’s Interieuriteiten

Shake that tailfeather!

Elke nacht droom ik ervan om zo licht als een veertje wakker te worden. Needless to say…..that never happens! Desalniettemin blijf ik ben dol op veren. Ik zie ze graag aan de oorspronkelijke eigenaren en net zo lief in boa’s, kransen, prints en lijsten!

In de huidige interieurtrends word ik op mijn wenken bediend. Ze duiken overal op…. mijn gevederde vrienden! Compleet en geheel in tact worden zij fier opgezet om daarna op de schouw te stralen! Vrolijk fladderen ze op behang, kussens en overtrekken. De veren worden zorgvuldig geframed in stoere metalen lijsten en de frêle skeletten worden onder beschermende stolpen tentoongesteld.

Wat spreekt zo aan bij al die verenpracht? Veren zijn erg symbolisch. Gevleugeld maken zij het mogelijk de zwaartekracht te trotseren. Kunnen vliegen heeft de mens al ongeveer sinds de oerknal geïntrigeerd. De Egyptenaren hadden "de Veer van de Waarheid". Een ritueel waarbij het hart van een overledene wordt gewogen tegen een veer van de “Godin van de Waarheid”. Wanneer het hart zwaarder bleek dan was diegene niet eerlijk en goed geweest en dus werd de toegang tot het hiernamaals ontzegd…

Indianen communiceerden via veren met de Heilige Geest en zelf geloof ik ook graag dat als er een mooi veertje voor mijn neus neerdwarrelt dit een teken is van een dierbaar iemand die mij graag iets wil duidelijk maken…

Zo staat een veer van een Adelaar voor kracht en vertrouwen, die van een Haan voor hoop, de pauw symboliseert trots, schoonheid en zelfvertrouwen en wil je graag wat meer vrede op aarde omring je dan met Duivenveren.Is je sexualiteit wat ingedut dan kan een Fazantenveer misschien wat betekenen en vergezeld met een pluim van een Raaf kan dat voor extra magie zorgen!

Doe je domme dingen laat je dan inspireren door de veren van een Uil die wijsheid geven en als je chagrijnig bent dan brengen Roodborstjes veren vrolijkheid! Heb je pech dan wil een Kolibrie je geluk brengen. Niet verkeerd om van alle veren een voorraadje aan te leggen ;-)

Al ben je oernuchter en wars van symboliek dan nog zullen veren in je interieur tot de verbeelding spreken. Krijgen we allemaal niet graag (symbolisch!) veren in het achterste deel van onszelf, wat weinig zonlicht ziet, gestoken!?

Ik wens jullie allen veel veerkracht!

Shake –that-tailfeather-@home- tips:

Van Geerdts Stylingconcepten Brugsteen 6 4815 PL Bredainternet www.stylingconcepten.nl email [email protected] Gsm #31(0)6 27 13 13 95 KvK 52851249

Page 2: Column yourwayoflife nr 10 2013

Hang verschillende lijstjes met veren, in verschillende formaten als een collage bij elkaar aan de muur. Accessoires clusteren geeft rust in een interieur.

Veren zijn er in allerlei kleuren voor de uitbundiger types en in warme naturellen voor de liefhebbers van puur en authentiek.

Je kunt gevonden veren eenvoudigweg zelf inlijsten voor een personal touch en je eigen verhaal in je interieur.

Veren brengen je in contact met spiritualiteit…. Zit je daar niet op te wachten dan zijn ze gewoon leuk en decoratief!

Persoonlijke interieurcoaching? Dat kan! Ik help je graag met het ontdekken van je persoonlijke stijl en het creëren van jouw eigen woongeluk!

Via Your Way of Life is er de speciale Woongeluk Cheque!Dit cadeau heeft een waarde van € 75,00 waardoor je voor een 2 uur durend persoonlijk advies bij je thuis i.p.v. € 250,00 slechts € 175,00 hoeft te betalen. Ook op de andere diensten krijg je via deze heerlijke glossy aantrekkelijke aanbiedingen. Kijk gerust op de site voor de mogelijkheden.

Maak snel een afspraak voor een uitstekend begin!Je kunt me bereiken via [email protected] of bel +31(0)627 13 13 95 Voor de eerste 3 aanmeldingen is er een extra verrassing! Ik kijk er naar uit je persoonlijk te mogen ontmoeten.

Inspirerende groet,

Nathalie Geerts- Schalkewww.stylingconcepten.nl

Passie voor creatie!

Van Geerdts Stylingconcepten Brugsteen 6 4815 PL Bredainternet www.stylingconcepten.nl email [email protected] Gsm #31(0)6 27 13 13 95 KvK 52851249