CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

16
WWW.CINEMAZED.BE NAAMSESTRAAT 96 LEUVEN JEUGDFILMPROGRAMMA NAJAAR 2012

description

CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Transcript of CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Page 1: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

WWW.CINEMAZED.BE NAAMSESTRAAT 96 LEUVEN

JEUGDFILMPROGRAMMA

NAJAAR 2012

Page 2: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

JEUGDFILM- PROGRAMMA NAJAAR 2012 In het najaar van 2012 staat er een flinke portie jeugdfilm op het ZED-program-ma. Tijdens school periodes is er de wekelijkse jeugdfilm op woensdag- en zondagnamiddag, tijdens de herfst- en kerstvakantie steken we nog een tandje bij. Het programma is - zoals u dat van ZED gewend bent - heel erg divers: een mix van recente releases en premières, kortfilms en filmklassiekers. Al dat moois aan amper 5,5 euro per ticket in een mooie, popcorn-, pauze- en reclamevrije bioscoopzaal.

3 ≥ Het Kind Van de Gruffalo en andere verhaaltjes4 ≥ De Piraten! Alle Buitenbeentjes Aan Dek!5 ≥ Een Weekje Weg6 ≥ Kauwboy7 ≥ Ernest & Célestine8 ≥ Mijn Avonturen Door V. Swchwrm 9 ≥ Lotte en de Maansteen10 ≥ Superechte Liefde11 ≥ Brickfilms: Levende Lego12 ≥ Frankenweenie 13 ≥ Bambi 14 ≥ Kortfilms voor Kinderen 15 ≥ Couleur de Peau: Miel

15 ≥ Praktisch

Page 3: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

VANAF 4 JAAR

Uwe Heidschötter & Johannes Weiland

UK, Duitsland 2011

50 min (in totaal)Nederlands gesproken

In deze nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Julia Donald-son en Axel Scheffler maken we kennis met de eigenwijze dochter van de Gruffalo. Deze kleine variant van het gruwelijke monster laat zich niet bang maken door de verhalen van haar vader over de Grote Vre-selijke Muis die in het bos woont. Hij waarschuwt haar voor dit sterk behaard beest met zijn lange, zwiepende staart, zijn vurig dreigende ogen en zijn snor zo hard als ijzerdraad. Maar de kleine Gruffalo slaat de wijze raad in de wind en trekt op onderzoek het bos in…

Wordt voorafgegaan door 4 korte animatiefilms zonder dialogen:

FLUFFY MCCLOUD Conor Finnegan / Ierland / 2010 / 3 minEen wolkje wil zijn best doen om iedereen ter wille zijn, maar dat lukt hem niet zo goed...

MOBILE Verena Fels / Duitsland / 2010 / 6 minAan de rand van de maatschappij verstoort een koe het evenwicht van het lot, met heel wat gevolgen…

GERUCHTEN Frits Standaert / België / 2011 / 7 min 30De dieren in de jungle worden opgeschrikt door een vreemd geluid en schieten in paniek. Eens de geruchtenmolen in gang gezet wordt, gaan ze zich steeds vreemder gedragen.

WHISTLELESS Siri Melchior / Denemarken / 2009 / 5 minIn een levendige, kleurrijke stad kan iedereen fluiten, op één vogeltje na. Maar dan ontdekt het vogeltje eindelijk dat hij meer in zijn mars heeft dan hij dacht.

HET KIND VAN DE GRUFFALO EN ANDERE VERHAALTJES

12, 19, 23, 26 September

RECENTE RELEASES | 3

28, 29, 30 Oktober

Page 4: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

VANAF 7 JAAR

4 | RECENTE RELEASES

Een weinig succesvolle, chaotische en bebaarde piratenkapitein neemt reeds jaren verwoede pogingen om de grote prijs ‘Piraat van het Jaar’ te winnen. Het succes blijft echter uit voor deze zelfver­klaarde heerser van de zee. Maar hij geeft niet op. Met blinde ambitie sleept hij de ganse bemanning, zijn geliefde scheepspapegaai Dolly én zelfs de gekende wetenschapper Charles Darwin mee in het avontuur dat naar eeuwige roem moet leiden.

Animatiestudio Aardman verwierf bekendheid met zijn kleianimaties, zoals de ‘Wallace & Gromit’-films (waarvan er twee een Oscar won-nen) en de instant klassieker ‘Chicken Run’. Na uitstapjes in com-puteranimatie met ‘Arthur Christmas’ en ‘Flushed Away’ zijn ze weer terug op bekend terrein. ‘De piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek’, gebaseerd op de boekenreeks van Gideon Defoe, is Aardmans vijfde avondvullende animatiefilm en opnieuw een schot in de roos.

PERS: “Zoals de Aardman-traditie het wil, staan de dialogen bol van de kurkdroge, absurdistische grapjes, maar eigenlijk konden we nog het hard-ste lachen met de hilarische look van de personages” (Humo)“Een hilarische rollercoaster vol kleine, vileine grapjes en anachronismen, absurdistische situaties en wonderlijke ontmoetingen. De stop-motion klei-animatie is geweldig - alleen de baard van de Piratenkapitein is al een bezoek aan de bioscoop waard.” (Cinema.nl)

DE PIRATEN! ALLE BUITENBEENTJES AAN DEK

Peter Lord, Jeff Newitt UK, USA

2012 1u 28min

Met de stemmen van Bruno Van Den Broucke , Jonas Van

Geel, Sean D’Hondt, Camilia Blereau, Carry Goossens Gout, Ivan Pecnik ,

Evelien Bosmans. e.a.Nederlands (Vlaams) gesproken

3, 7, 10, 14 Oktober

Page 5: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Olivier RingerBelgië, Frankrijk

2012 1u 17min

met: Wynona Ringer, Olivier Ringer, Macha Ringer e.a. Nederlands gesproken

Cathy, een zesjarig meisje, voelt zich onzichtbaar voor haar ouders. Haar vader is te gestresseerd en haar moeder te moe om dochterlief aandacht te schenken. Ieder weekend vertrekt het gezin naar hun buitenverblijf in het bos, waar Cathy steeds hoopt om eens met haar vader te gaan vissen of met haar moeder boodschappen te doen bij de boer... Maar het is alsof ze evengoed kan verdwijnen! Ze neemt de proef op de som en besluit achter te blijven in het woud. Benieuwd hoe lang het duurt voordat ze erachter komen dat ze niet in de auto zit...

Zo’n zeventig selecties voor festivals in alle uithoeken van de wereld resulteerden in een karrenvracht prijzen voor ‘Een Weekje Weg’, waar-onder een ECFA Award voor Beste Europese Kinderfilm van het jaar.

PERS: “Een subtiele, spannende film, die zijn piepjonge doelgroep buitenge-woon serieus neemt.” (De Volkskrant)“De liefdevolle en aandachtige manier waarop Olivier Ringer laat zien hoe een zesjarig meisje een eigen leven in het bos begint, wijkt sterk af van het gebruikelijke kinderfilmidioom. Juist door te kiezen voor realisme voert hij ons onverbiddelijk binnen in de belevingswereld van het kind.” (Filmkrant.nl)

EEN WEEKJE WEG

17, 21, 24 Oktober

VANAF 8 JAAR

RECENTE RELEASES | 5

Page 6: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

VANAF 9 JAAR

6 | RECENTE RELEASES

Met een afwezige moeder en een driftige vader heeft Jojo het thuis niet makkelijk. Vader en zoon spartelen samen door het leven, maar het botert niet tussen hen. Jojo vindt troost bij een jonge kauw, die hij heeft gered na een val uit het nest. Vader houdt niet van huisdieren; hij mag de kauw in geen geval ontdekken. Maar Yenthe, het nieuwe buurmeisje, vindt zo’n beest wel super! Via de telefoon vertelt Jojo aan mama over zijn twee nieuwe vrienden. Misschien kunnen die hem helpen om de muur tussen Jojo en zijn vader te slopen.

‘Kauwboy’ won op het Filmfestival van Berlijn de Prijs voor Beste Jeugdfilm.

PERS:“‘Kauwboy’ is een klein meesterwerk dat het grootst mogelijke pu bliek verdient.” (Volkskrant) “Ze bestaan, films waarin alles klopt. Boudewijn Koole heeft met ‘Kauwboy’ een juweeltje afgeleverd. Zijn film over het ventje Jojo, die alleen leeft met zijn rouwende vader, komt recht je hart binnen.” (De Telegraaf)“‘Kauwboy’ werd zeer terecht geroemd en bekroond op het filmfestival van Berlijn. Hij zet samen met het onlangs verschenen Swchwrm een nieuwe, veelbelovende standaard voor de Hollandse jeugdfilm.” (Film Totaal)

KAUWBOY

2, 4, 6 Januari

Boudewijn Koole Nederland

20121u 30min

met: Rick Lens, Loek Peters en Cahit Olmez

Nederlands gesproken

29, 30 Oktober

Page 7: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

VANAF 6 JAAR

Ernest, een dikke marginale beer, verkouden en uitgehongerd, zoekt in de vuinisbakken naar iets te eten. Net wanneer hij op goed geluk wil opvreten wat hij vindt, weerklinkt er een kreet! “Stooooppp!” De kleine muis die hij wilde opschrokken smeekt hem: “Als je me niet opeet, geef ik je wat je het liefste wil in de hele wereld! En dat zal beter zijn voor je gezondheid dan al die viezigheid.” Ernest besluit de muis niet op de eten. Meer nog, de onstuimige ontmoeting is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een grote beer, die graag kunstenaar wil worden, en de kleine muis Célestine.

Daniel Pennac zelf tekende voor het scenario van de geanimeerde bewerking van zijn kinderboekenserie ‘Ernest et Célestine’. Voor de regie tekende Benjamin Renner in samenwerking met het duo Aubier/Patar, bekend om hun kortfilms ‘Pic-Pic André’ maar vooral het fantastische ‘Paniek in het Dorp’. De muziek voor deze langspeelfilm is van de hand van Goran Bregovic, de huiscomponist van Emir Kusturica.

PERS: “A delightful melding of visual style and narrative pirouettes, ‘Ernest & Célestine’ is a just-about-perfect hand drawn animated feature.” (Screen Daily)

ERNEST & CÉLESTINE

RECENTE RELEASES | 7

23, 26, 27, 28, 29, 30 December & 2, 3, 4, 5, 6 Januari

29 Oktober

Stéphane Aubier, Vincent Patar & Benjamin Renner

België 2012

1u 20min Nederlands gesproken

Page 8: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Froukje TanNederland

2012 1u 18min

met: Dennis Reinsma, Geor-gina Verbaan, Hans Dagelet e.a.

Nederlands gesproken

Swchwrm, 9 jaar oud, wil schrijver worden. Niet zomaar schrijver, maar een Schrijver van Boeken Waar Mensen van Omvallen. Boeken die zo mooi zijn dat ze zieken genezen, een einde maken aan oorlogen en de koningin aan het huilen brengen. Eén probleem: “De eerste zin, die alles zegt… die heb ik nog niet gevonden.” Een schuilnaam heeft hij al wel: V. Swchwrm, het klinkt als een briesje, als een sputterende motor,… bedenk het zelf maar. Want daarover gaat de film precies: dat je met je eigen verbeelding een heerlijke wereld kan fantaseren.

Een poëtische, frisse kijk op de grote levensvragen. De ideale film voor (klein)kinderen en (groot)ouders die dol zijn op de geur van boeken, het knisperen van papier en fantasievolle verhalen. Naar het bekende boek van Toon Tellegen.

PERS: “Hoeveel fijne jeugdfilms over een jong hoofdpersonage dat er van droomt om schrijver te worden, zijn er? Waarin bovendien ook nog eens op een prikkelende manier met taal, beeld en fantasie omgesprongen wordt? Niet veel. Koesteren dus, ‘Mijn avonturen door V. Swchwrm’, een typisch Hollandse maar ook geïnspireerde verfilming van het speels en licht filo­sofisch opgevatte boekje van de meermaals bekroonde Nederlandse auteur Toon Tellegen.” (De Morgen)

MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

27, 29 oktober

8 | RECENTE RELEASES

VANAF 9 JAAR

26, 28, 30 December & 5 Januari

Page 9: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

31 Oktober & 1, 2, 3, 4 November

VANAF 4 JAAR

Telkens als Lotte naar de maan kijkt, vraagt ze zich af wie er zou wonen... Daar komt ze achter wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van twee vreemde figuren. Ze proberen de steen te stelen die Oom Klaus ooit meebracht van één van zijn verre reizen. Lotte betrapt de ‘dieven’ en ontdekt dat de steen bijzondere magische krachten heeft. Vastbesloten om het mysterie uit te pluizen, vergezelt ze haar oom op een avontuurlijke expeditie.

We maakten al kennis met Lotte, haar charmante vrienden en haar dol­dwaze oom in de film ‘Lotte Van Uitvindersdorp’. Nu gaat ze op stap voor een nog groter avontuur vol grappige wezens en komische situaties.

LOTTE EN DE MAANSTEEN

RECENTE RELEASES | 9

Heiki Ernits & Janno PõldmaLetland

2011 1u 15min

Nederlands gesproken

27, 29, 30 Oktober

Page 10: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Anne Sewitsky Noorwegen

2011 1u 23min

met: Maria Annette Tanderø e.a Nederlands ondertiteld

Anne snapt niet waarom iedereen altijd over de liefde praat. Ze houdt ervan om een beetje ‘anders’ te zijn en kijkt met verbaasde ogen naar het verliefde gekwetter rondom haar. Tot er op een dag een nieuwe jongen in haar klas komt en cupido uit alle macht toeslaat. Om Jørgen voor zich te winnen, is ze tot alles in staat. Haar concurrenten, zoals het ‘perfecte prinsesje’ van de klas, maait ze genadeloos uit de weg. De gemoederen raken nog meer verhit door een romantisch liefdes-verhaal over een meisje uit het dorp, dat eindigde in een passioneel drama.

Geen onschuldige romance, maar een eerlijke film over de tomeloze kracht van de allereerste liefde. ‘Superechte Liefde’, multiple prijswin-naar op het Europees Jeugdfilmfestival Vlaanderen, ontbloot de duistere kantjes van l’amour fou.

PERS: “De beeldvoering is prachtig, de soundtrack is bijzonder aangenaam, de kindacteurs beschikken over een flinke dosis talent en het verhaal is aangrijpend en aandoenlijk tegelijk.” (Cinemagazine.nl)

SUPERECHTE LIEFDE

10 | RECENTE RELEASES

VANAF 9 JAAR

27, 28 Oktober

23, 27, 29 December & 3 Januari

Page 11: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

VANAF 7 JAAR

Toen de Deense speelgoedmaker Ole Kirk Christiansen in de jaren ’30 de eerste Lego-blokjes ontwierp, had hij nooit kunnen dromen dat zijn uitvinding 80 jaar later nog steeds tot de verbeelding zou spreken van kinderen wereldwijd. Vandaag de dag vind je de Lego-mannetjes niet alleen in de speelgoedwinkels, ze duiken ook vaak op in kortfilmpjes en videoclips, zogenaamde ‘brickfilms’! Met behulp van de stop-motion animatietechniek worden de Lego-figuurtjes en landschappen erin tot leven geroepen. Cinema ZED stelde een kleurrijke compilatie Lego-films samen, vol originele en creatieve huisvlijt.

BRICKFILMS: LEVENDE LEGO

KORTFILMCOMPILATIE | 11

Verschillende regisseursVerschillende landen

2007-20121u 10min

Zonder dialogen

28 Oktober

Page 12: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Wanneer het hondje van de jonge Viktor, Sparky, door een auto wordt geraakt en sterft, besluit Viktor zijn geliefde huisdier met elek-trische impulsen terug tot leven te wekken. Hij probeert zijn nieuwe ‘creatie’ geheim te houden, maar dat is niet naar de zin van Sparky. Wanneer het hondje toch buiten geraakt, ontdekt iedereen hoe monsterlijk het kan zijn om een tweede kans in het leven te krijgen. Victor probeert zijn omgeving te overtuigen dat Sparky nog steeds een goede trouwe vriend is…

Tim Burton werkte in zijn jonge jaren mee aan Disneyfilms als ‘The Fox and the Hound’ en ‘The Black Cauldron’, maar wou na verloop van tijd ook zijn eigen ding kunnen doen. Disney gaf hem de kans zich uit te leven in twee korte films: ‘Vincent (1982)’ en ‘Frankenweenie’ (1984). Die laatste viel niet erg in de smaak: Disney vond hem destijds veel te eng en donker voor kinderen en Tim Burton werd bedankt voor bewezen diensten. Het verdere verloop van Burton’s carrière verliep in steile lijn omhoog: de man maakte een lange reeks magistrale films, waaronder ook een aantal erg knappe, in zijn typerende donkere stijl gemaakte jeugdfilms als ‘Alice in Wonderland’, ‘The Corpse Bride’ en ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Opnieuw bij Disney beland, kreeg Burton de kans een nieuwe (langspeel) verise te maken van ‘Frankenweenie’. Het resultaat is een prachtige vorm-gegeven zwart-wit stop-motion film, nog steeds een beetje eng, maar ditmaal wel geschikt voor kinderen.

FRANKENWEENIE

Tim BurtonUSA2012

1u 27min Engels gesproken,

Nederlands ondertiteld

21, 25, 28 November & 12, 16, 19 December

12 | RECENTE RELEASES

VANAF 9 JAAR

Page 13: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

David Hand, Perce Pearce USA 1942

1u 10min Nederlands gesproken

In deze tijdloze klassieker wordt het verhaal verteld van het jonge hertje, Bambi. Hij is de kleine prins van het woud en wordt daarom door alle dieren bewonderd. Zo ook door Stamper, het schattige konijntje dat geen blad voor de mond neemt. Samen met Bloem het stinkdier worden de drie dieren onafscheidelijke vrienden en beleven zij vele avonturen in het bos. Maar het leven in het woud is niet enkel rozengeur en maneschijn: de winter doet zijn intrede en mensen vormen een gevaar voor de bosbewoners. Zal Bambi samen met zijn vrienden en de grote prins van het woud er in slagen weer rust en vrede te brengen in het bos?

Disney’s ‘Bambi’, gebaseerd op een verhaal van Felix Salten, is meer dan een leuke kinderfilm. De film – uit 1942– is een klassieker en het hertje Bambi is een begrip geworden, een icoon. De prachtige, handgemaakte, schilderachtige tekeningen brengen het sprookjesachtige bos en zijn be-woners helemaal tot leven en komen pas écht tot hun recht op het grote scherm. Bovendien is de film ondertussen digitaal gerestaureerd en zorgt deze opfrissing voor nog mooiere en kleurrijkere beelden.

PERS: “‘Bambi’ defined cartoon cuteness and pathos in a way that has rarely been surpassed.” (Eye for Film)

BAMBI

7, 11, 14, 18 November

VANAF 5 JAAR

FILMKLASSIEKER | 13

Page 14: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

Op 1 december 2012 gaat de 18e editie van het Internationaal Kortfilm-festival Leuven van start, het festival geheel gewijd aan de kleurrijke en creatieve broeinesten van de filmwereld. Verspreid over tiental-len compilaties komen honderden kortfilms uit alle uithoeken van de wereld aan bod: speelfilms, animatiefilms, documentaires, clips, visuals en nog veel meer. Sinds vele jaren presenteert het IKL ook een uitgebreid programma kortfilms voor kinderen: gloednieuwe korte animatiefilms, gemaakt door nieuw filmtalent en gericht op de allerkleinste bezoekers. Kortfilms voor kinderen is een bonte ver-zameling pareltjes, gemaakt in de meest uiteenlopende animatiefilm-stijlen en een ode aan de grenzeloze fantasie.

Het volledige programma van het IKL en de kortfilms voor kinderen wordt bekend gemaakt begin november 2012. Check de aparte festival-folder (tevens te verkrijgen op 27 november als bijlage bij het weekblad Humo) of de website: www.kortfilmfestival.be

KORTFILMS VOOR KINDEREN

Verschillende RegisseursVerschillende landen

2011 - 2012

2, 5, 8, 9 December

VANAF 4 JAAR

14 | INTERNATIONAAL KORTFILMFESTIVAL LEUVEN 2012

Page 15: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

VANAF 10 JAAR

SPECIAL: STUK START | 15

SCHOOLVOORSTELLINGEN:

OP VRAAG EN OP MAAT

Ook scholen kunnen terecht in Cinema ZED, dat al enkele

jaren een goed draaiende scholenwerking heeft. De on­

miskenbare troeven van ZED’s scholenwerking zijn flexibiliteit

en diversiteit, of met andere woorden: ZED kan zowat alle

films, in ieder mogelijk formaat, op een moment naar keuze,

vertonen voor uw school of klas(sen). Voor alle informatie

en voorwaarden: check de website van Cinema ZED (onder

‘scholen’) of bel op 016/320.338.

VOOR DE GROTE MENSEN...

Cinema ZED presenteert iedere maand diverse recente langspeel­

films, thematische reeksen, filmklassiekers, documentaires,

kortfilms, uitzonderlijke televisieproducties en festivalvoorstel­

lingen. Alle stijlen en genres die de zevende kunst rijk is, krijgen

een plaatsje in het programma schema. Cinema ZED organiseert,

naast de in deze folder beschreven jeugdfilms, dagelijks minimaal

drie avondvoorstellingen. Het volledige ZED­programma vindt u in

de maandelijkse ZED­folder of op de ZED­website.

PRAKTISCH

Locatie: Naamsestraat 96, 3000 Leuven

Toegangsprijs voor jeugdfilms: 5,5 euro/pp.

Reserveren kan niet, maar u kan wel op voorhand uw tickets kopen

aan het STUK­onthaal of via de ZED­ of de STUK­website.

INFO

016/320.320 ­ www.cinemazed.be ­ www.stuk.be

Jung, Laurent BoileauFrankrijk, België, Zuid-Korea

2012 / 1u 15min Nederlands ondertiteld

In de naweeën van de splitsing van Noord- en Zuid-Korea, komt Jung als één van de 200.000 Koreaanse kinderen in een weeshuis terecht. Hij wordt als vijfjarig jongetje in een Waals gezin opgenomen, in een dorp waar “een Koreaantje in huis hebben” een hippe modetrend was. Hoewel hij beetje bij beetje gewend raakt aan zijn blanke katholieke familie, worstelt hij met zijn dubbele identiteit. Wie is Jung eigenlijk? Een Belg? Een Koreaan? Of toch liever een Japanner? Nachtmerries spoken door zijn hoofd en zijn stoute streken lopen de spuigaten uit...tot hij zijn talent ontdekt: tekenen.

‘Couleur de peau: Miel’, gebaseerd op de (autobiografische) strip van Jung en is een wonderlijke mix van speelfilm en animatiefilm, van fictie en documentaire. De film meandert tussen heden en verleden en maakt ook geregeld gebruik van archiefbeelden. Zeker geen evidente mainstream film dus, maar erg knappe, grensverleggende crossover zoals u ze zelden ziet. Op het Internationale Animatiefilmfestival van Annecy gingen zowel de Prijs van het Publiek als de Unicef Award naar dit bijzondere pareltje.

Deze film wordt GRATIS vertoond tijdens STUK START.

COULEUR DE PEAU: MIEL

30 September

Page 16: CINEMA ZED - JEUGDFILMS NAJAAR 2012

JEUGDFILMPROGRAMMA 12 SEPTEMBER TOT 6 JANUARI

15UEEN WEEKJE WEG

WOE 24 OKT

15UBAMBI

ZON 11 NOV

15UBAMBI

WOE 14 NOV

15UHET KIND VAN DE GRUFFALO

WOE 19 SEPT

15UBAMBI

ZON 18 NOV

15UFRANKENWEENIE

WOE 19 DEC15UHET KIND VAN DE GRUFFALO

ZON 23 SEPT

15UFRANKENWEENIE

WOE 21 NOV

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30SUPERECHTE LIEFDE

ZON 23 DEC15UHET KIND VAN DE GRUFFALO

WOE 26 SEPT

ZAT 27 OKT14U30LOTTE EN DE MAANSTEEN

16U30MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

19U30SUPERECHTE LIEFDE *

ZON 28 OKT11UBRICKFILMS *

14U30HET KIND VAN DE GRUFFALO

16U30SUPERECHTE LIEFDE

MAA 29 OKT11ULOTTE EN DE MAANSTEEN

11UERNEST & CÉLESTINE **

14U30MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

16U30HET KIND VAN DE GRUFFALO

16U30ERNEST & CÉLESTINE **

19U30KAUWBOY *

DIN 30 OKT 11UHET KIND VAN DE GRUFFALO

14U30KAUWBOY

16U30LOTTE EN DE MAANSTEEN

15UFRANKENWEENIE

ZON 25 NOV

15U - GRATIS!COULEUR DE PEAU: MIEL

ZON 30 SEPT

15UFRANKENWEENIE

WOE 28 NOV

14U30MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

16U30ERNEST & CÉLESTINE

WOE 26 DEC

15UDE PIRATEN! ALLE BUI-TENBEENTJES AAN DEK

WOE 3 OKT

15UDE PIRATEN! ALLE BUI-TENBEENTJES AAN DEK

ZON 7 OKT

programma opwww.kortfilmfestival.be

ZON 2/12WOE 5/12ZAT 8/12ZON 9/12

15UDE PIRATEN! ALLE BUI-TENBEENTJES AAN DEK

WOE 10 OKT

15UDE PIRATEN! ALLE BUI-TENBEENTJES AAN DEK

ZON 14 OKT

15UHET KIND VAN DE GRUFFALO

WOE 12 SEPT

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30SUPERECHTE LIEFDE

DON 27 DEC

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

VRIJ 28 DEC

14U30SUPERECHTE LIEFDE

16U30ERNEST & CÉLESTINE

ZAT 29 DEC

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30KAUWBOY

WOE 2 JAN

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30SUPERECHTE LIEFDE

DON 3 JAN

14U30KAUWBOY

16U30ERNEST & CÉLESTINE

VRIJ 4 JAN

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

ZAT 5 JAN

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30KAUWBOY

ZON 6 JAN

15UEEN WEEKJE WEG

WOE 17 OKT

15UEEN WEEKJE WEG

ZON 21 OKT

15UBAMBI

WOE 7 NOV

15UFRANKENWEENIE

WOE 12 DEC

15UFRANKENWEENIE

ZON 16 DEC

15ULOTTE EN DE MAANSTEEN

WOE 31 OKT

15ULOTTE EN DE MAANSTEEN

DON 1 NOV

15ULOTTE EN DE MAANSTEEN

VRIJ 2 NOV

15ULOTTE EN DE MAANSTEEN

ZAT 3 NOV

15ULOTTE EN DE MAANSTEEN

ZON 4 NOV

14U30ERNEST & CÉLESTINE

16U30MIJN AVONTUREN DOOR V. SWCHWRM

ZON 30 DEC

* 30CC/Wagehuys ** 30CC/Schouwburg