Bouwmeester december 2014

6
Moox. Topkwaliteit binnendeuren, ruime keuze en eenvoudig samen te stellen Keuzevrijheid en kwaliteit zijn dé reden om voor Moox te kiezen. Of u nu nieuw bouwt of renoveert. We hebben het u zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een gewenste deur samen te stellen. In slechts 4 stappen creëert uw klant de deur die bij hem past. Onze deuren zijn zo samengesteld dat ze exact hun vorm blijven behouden. Snelle levering Alle deuren uit het uitgebreide assortiment zijn op hoog niveau afgewerkt en kunnen snel geleverd worden. Altijd met 6 jaar garantie. De deuren worden gegrond geleverd waardoor ze eenvoudig zijn af te lakken. Glassets: eenvoudig vervoeren, geweldig opleveren Goed om te weten: glassets van Moox zijn altijd per set verpakt in degelijke houten transportkisten. Onze deuren zijn per stuk verpakt in folie. Opdekdeuren worden bovendien rondom extra beschermd. Zo behouden we de hoge kwaliteit tot aan de plaatsing. Alle voordelen van Moox op een rij Stabiele binnenkern Gegarandeerde vormvastheid Hoge schroefvastheid Samengestelde constructie is zeer sterk en licht in gewicht FSC-gecertificeerd + KOMO-keurmerk Gehard veiligheidsglas (m.u.v. glas in lood) Glas is direct uit voorraad leverbaar Snel te verwerken door voorgemonteerde glaslatcassette Meer weten? Kijk op mooxdeuren.nl voor meer informatie. Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouw- en houtproducten in Nederland. | December 2014 in dit nummer Stootvaste en vochtwerende gipsplaat (pagina 2) Gezond daglicht in elke ruimte (pagina 3) Veelzijdige brandwerende staalbekleding (pagina 4) Een passende deur voor elke woning (pagina 5) Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons. www.BouwpleinCarpentierMooren.nl Meer waarde voor de bouw Als bouwleverancier maken wij onze belofte waar met attente dienstverlening en de beste verhouding in prijs, kwaliteit en snelheid, zodat u aan elk project meer overhoudt. Tot ziens in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Bel Paulien voor al uw vragen over deuren

description

 

Transcript of Bouwmeester december 2014

Page 1: Bouwmeester december 2014

Moox. Topkwaliteit binnendeuren, ruime keuze en eenvoudig samen te stellen

Keuzevrijheid en kwaliteit zijn dé reden om voor Moox te kiezen. Of u nu nieuw bouwt of renoveert. We hebben het u zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een gewenste deur samen te stellen. In slechts 4 stappen creëert uw klant de deur die bij hem past. Onze deuren zijn zo samengesteld dat ze exact hun vorm blijven behouden.

Snelle leveringAlle deuren uit het uitgebreide assortiment zijn op hoog niveau afgewerkt en kunnen snel geleverd worden. Altijd met 6 jaar garantie. De deuren worden gegrond geleverd waardoor ze eenvoudig zijn af te lakken.

Glassets: eenvoudig vervoeren, geweldig opleverenGoed om te weten: glassets van Moox zijn altijd per set verpakt in degelijke houten transportkisten.

Onze deuren zijn per stuk verpakt in folie. Opdekdeuren worden bovendien rondom extra beschermd. Zo behouden we de hoge kwaliteit tot aan de plaatsing.

Alle voordelen van Moox op een rij

Stabiele binnenkern Gegarandeerde vormvastheid Hoge schroefvastheid Samengestelde constructie is zeer sterk en

licht in gewicht FSC-gecertificeerd + KOMO-keurmerk Gehard veiligheidsglas (m.u.v. glas in lood) Glas is direct uit voorraad leverbaar Snel te verwerken door voorgemonteerde

glaslatcassette

Meer weten? Kijk op mooxdeuren.nl voor meer informatie.

Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouw- en houtproducten in Nederland. | December 2014

in dit nummer Stootvaste en vochtwerende

gipsplaat (pagina 2)

Gezond daglicht in elke ruimte (pagina 3)

Veelzijdige brandwerende staalbekleding (pagina 4)

Een passende deur voor elke woning (pagina 5)

Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons.

www.BouwpleinCarpentierMooren.nl Meer waarde voor de bouw

Als

bo

uw

leve

ran

cie

r m

ake

n w

ij o

nze

be

lofte

wa

ar

me

t atte

nte

die

nst

verle

nin

g e

n d

e b

est

e v

erh

ou

din

g in

prij

s, k

wa

lite

it e

n s

ne

lhe

id, z

od

at u

aa

n e

lk p

roje

ct m

ee

r o

verh

ou

dt.

Tot z

ien

s in

Aa

lsm

ee

r, Ro

elo

fare

nd

sve

en

en

Wo

rme

rve

er.

Bel Paulien voor al uw

vragen over deuren

Page 2: Bouwmeester december 2014

LaDura PremiumStootvaste, vezelversterkte en vochtwe-rende gipskartonplaat alternatief voor massieve niet-dragende binnenwanden

LaDura Premium is een gipskartonplaat die verstevigd is met hout- en glasvezels. Door de hoge stootvastheid is het materiaal dé oplossing voor woning- en utiliteitsbouw, zo-als ziekenhuizen, scholen, hotels, sportcentra en bioscopen. Op het gebied van brandwe-rendheid en geluidsisolatie (tot 66 dB ge-test) scoort LaDura Premium veel beter dan een standaard gipsplaat.

Standaard staalprofielen en licht gewichtLaDura Premium kan op dezelfde 0,6 mm staal-profielen worden gemonteerd als standaardplaten. Dit bespaart geld, extra logistieke inspanningen en fouten op de werkvloer. Een complete wandcon-structie weegt maximaal 72 kg/m2 en kan op elke dragende vloer worden geplaatst.

AfwerkingDe LaDura Premium gipskartonplaten kunnen met dezelfde Siniat voegmaterialen worden afgewerkt als gewone gipskartonplaten. De plaat is perfect te bete-gelen en dus uitermate geschikt voor badkamers en keukens.

De voordelen van LaDura Premium:

Stootvast en robuust Geluidsisolerend Op 0,6 mm staalprofielen toe te passen Extra brandveilig Extra vochtwerend Bescheiden gewicht Trompetschroef voor een eenvoudige montage Geschikt als stabiele ondergrond voor tegelwerk

Page 3: Bouwmeester december 2014

Natuurlijk daglicht in huis is prettig en boven-dien gezond. Vergeet de lichtschakelaar want met het daglicht via Solatube® wordt elke ruimte onder het dak een stuk comfortabeler. Solatube transporteert het daglicht via een reflecterende buis tot over een lengte van wel tien meter naar vrijwel elk vertrek in de woning.

Breng uw klant op een ideeZo worden ruimtes op een eenvoudige manier multi-functioneel inzetbaar. De opslagruimte wordt bijvoor-beeld kinderkamer en de zolder wordt kantoor. En met de speciale kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om ook in de kelder aangenaam daglicht te krijgen. Kortom, het huis groeit gemakkelijk met veranderende behoeften mee.

Geschikt voor nieuwbouw en renovatieHet Solatube daglichtsysteem is universeel toepasbaar voor nieuwbouw en renovatie. Het systeem is over het algemeen in ongeveer twee uur te plaatsen. De kleine diameter en het doordachte montagesysteem maken de installatie op elk daktype snel en eenvoudig. Door de goede afdichting creëren de Solatube daglichtsys-temen zeer hoge isolatiewaardes, tot wel 0,5 W/m2K. De speciale coating op de koepel zorgt ervoor dat de Solatube onderhoudsarm is.

AccessoiresAanvullende accessoires zoals een daglichtdimmer of SmartLED maken het systeem volledig afstembaar op de wensen van de gebruiker. De ruime keuze aan pla-fondplaten zorgt tenslotte voor een mooie afwerking van het daglichtsysteem, passend bij elk interieur.

Buitenlicht zonder ramen

Compact formaat

Makkelijk te plaatsen

Solatube® lichtsysteem: gezond daglicht in elke ruimte

Page 4: Bouwmeester december 2014

PROMATECT® -200 Veelzijdige brandwerende staalbekleding

PROMATECT® -200 is speciaal ontwikkeld om stalen kolommen en liggers brandwerend te bekleden en heeft een mooi, glad opper-vlak. De meer dan uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding maakt PROMATECT® -200 dé innovatie voor projectbouw. De plaat is getest volgens de Europese norm EN 13381-4, waardoor het voldoet aan de nieuwste regelgeving en uw bouwproject klaar is voor de toekomst.

Verwerking PROMATECT is eenvoudig te verwerken. Het beste kunt u houtverwerkingsmachines gebruiken met snijdgereedschap voorzien van WIDIA snijtanden. Verzagen kan zowel met de hand als machinaal.

Voor kleinere aanpassingen kunt u een decou peer- of handcirkelzaag met stofafzuiging gebruiken.

PROMATECT® -200 in vogelvlucht:

Geteste brandwerendheid tot 90 minuten Europees getest volgens EN 13381-4:

klaar voor de toekomst Mooi uiterlijk, gladde afwerking Gemakkelijk bewerkbaar Sterk en vochtstabiel

Page 5: Bouwmeester december 2014

Nieuwe collectie Weekamp deuren,aantrekkelijke prijzen, snelle levering

Onze deurencollectie verandert continu. De nieuwste collectie biedt uw klant keuze uit alle populaire binnen- en buitendeuren. De modellen zijn direct uit voorraad leverbaar of met een korte levertijd. Wij leveren binnen 7 dagen een deur die volledig is voorzien van alle denkbare bewerkingen. Ook aflak is mogelijk vanaf 1 deur in meer dan 6000 RAL-kleuren.

Nieuwe collectie voordeurenOnze collectie voordeuren bestaat uit populaire modellen waaronder roosterdeuren. Nieuw zijn deurmodellen op basis van de nieuwe TriComfort® deurtechnologie. Weekamp TriComfort® is verkozen tot Slimste Exterieurproduct 2014. Deze deuren hebben een hoogwaardig geïsoleerde kern, toplagen van extreem duurzaam Tricoya® en zijn standaard FSC-ge-certificeerd. Ook nieuw zijn de deurmodellen met RVS accenten, RVS weldorpels en ornamenten.

Voordelen van TriComfort®

FSC-gecertificeerd Hoge isolatiewaarde Glad oppervlak Perfect af te werken Deuren kunnen worden voorzien van RVS-inleg Lagere onderhoudskosten

Voordelen ten opzichte van Okoumé

Het randhout laat zich perfect schaven en mooier afwerken, een randsealer is daarbij niet nodig

Randhout van minimaal duurzaamheidsklasse 3 Er kan op traditionele wijze worden geschilderd Makkelijk groeven aanbrengen, ook horizontaal De risico’s hiervan zijn ook beduidend minder dan

bij Okoumé

Een fraaie deur voor elke woning

Oog voor detail

Ongekende keuze

Page 6: Bouwmeester december 2014

H+H Thermoblokisoleren en bouwen tegelijk

Met het H+H Thermoblok heeft u een innova-tief product voor bouwen en isoleren in één. Dat betekent sneller en efficiënter bouwen. U bespaart tijd en kosten. Bij traditioneel isole-ren zijn verschillende partijen nodig om een spouwmuur te maken. Het Thermoblok is een massief, dragend bouwmateriaal met bijzon-der effectieve warmte isolatie. Bovendien heeft het alle bekende voordelen van H+H cellenbe-tonproducten: laag gewicht, hoge stabiliteit, snelle en eenvoudige verwerking. Kortom snel, efficiënt en kostenbesparend bouwen.

De voordelen op een rij

Robuuste buitenwandconstructie met geïntegreerde warmte-isolatie

Voldoet aan de hoogste isolatie-eisen Zeer geschikt voor energiezuinige woningen 3-in-1 systeem biedt voordelen:

- één arbeidshandeling - geen koudebruggen - geen aftekening van spouwankers

KernisolatieEffectieve 100 mm fenolharshardschuim Warmtegeleidings coëfficiënt

0,022 W/mK

BinnenzijdeRobuust 175 mm H+H cellenbeton G2/400 Dragende binnenwand Warmtegeleidingscoëfficiënt

0,10 W/mK

Buitenzijde125 mm, H+H cellenbeton G2/400 Niet-dragende buitenwand Effectieve gevelisolatie Warmtegeleidingscoëfficiënt 0,10 W/mK

De vijf voordelenU vindt bij ons professionele materialen voor professionele bouwers.

Deskundige medewerkers geven u professioneel bouwadvies.

Bouwmaterialen, hout en ijzerwaren onder één dak scheelt u tijd en geld.

Wij bezorgen op de bouwplaats.

www.BouwpleinCarpentierMooren.nl Meer waarde voor de bouw

Bouwplein CarpentierMooren

Vestiging AalsmeerOosteinderweg 911432 AG AalsmeerT (0297) 380 610F (0297) 326 958E [email protected]

Vestiging RoelofarendsveenVeenderveld 1142371 TX RoelofarendsveenT (071) 331 28 88F (071) 331 63 30E [email protected]

Vestiging WormerveerIndustrieweg 9a 1521 NA WormerveerT (075) 628 17 60F (075) 621 89 41E [email protected]

Gezamenlijke inkoopkracht van 20 groothandels in hout en bouwmaterialen werkt in uw voordeel.

Als

bo

uw

leve

ran

cie

r m

ake

n w

ij o

nze

be

lofte

wa

ar

me

t atte

nte

die

nst

verle

nin

g e

n d

e b

est

e v

erh

ou

din

g in

prij

s, k

wa

lite

it e

n s

ne

lhe

id, z

od

at u

aa

n e

lk p

roje

ct m

ee

r o

verh

ou

dt.

Tot z

ien

s in

Aa

lsm

ee

r, Ro

elo

fare

nd

sve

en

en

Wo

rme

rve

er.