Belpower en haar nieuw productengamma 2014

20
Belpower, de juiste keuze sinds 2002 Uw energie uit hernie uw b a re b ro n n e n Verantwoordelijke uitgever: Belpower International nv, Vilvoordsesteenweg 11, 1120 Brussel - Niet weggooien op de openbare weg led mobility

description

Een uitgebreid assortiment aan LED-verlichting van de nieuwste generatie, mobiliteitsoplossingen met onze gloednieuwe elektrische fietsen strikt die voldoen aan de normen, oplossingen voor verwarming en productie van sanitair warm water

Transcript of Belpower en haar nieuw productengamma 2014

Belpower, de juiste keuze

sinds

2002

Uw energie uit hernieuwbare bronnen

Vera

ntw

oord

elijk

e ui

tgev

er: B

elpo

wer

Inte

rnat

iona

l nv,

Vilv

oord

sest

eenw

eg 11

, 112

0 Br

usse

l - N

iet w

eggo

oien

op

de o

penb

are

weg

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

2

VERWARMING 6

FOTOVOLTAÏSCH 8

LED VERLICHTING 12

ELEKTRISCHE MOBILITEIT 16

GROENE ENERGIE 18

CONTACT 20

OVERZICHT

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

*

mobility

mobility

led

heating pump

INLEIDING 3

3

WIE IS BELPOWER© ?

BELPOWER© is een filiaal van REIBEL NV, een logis-tieke onderneming actief op internationaal vlak sinds 1985.Als Belgische onderneming, actief in de sec-tor van hernieuwbare energie sinds 2002 is BELPOWER INTERNATIONAL NV een ware pionier in ons land.

De waarden van de onderneming zijn gebaseerd op een maatschappelijk verantwoord engage-ment. Dit weerspiegelt zich in het bijzonder in de strikte naleving van een kwaliteits- en diensten-charter met het grootste respect voor de klant, prospecten, leveranciers en medewerkers.

Dankzij haar jarenlange ervaring en deskundi-gheid beschikt BELPOWER© vandaag over een uitgebreid gamma van duurzame energie-oplos-singen voor zowel het residentieel- als industrieel segment. Dit gaat van fotovoltaïsche generatoren tot warmtepompen, alsook thermische zonne-en-ergie, LED-verlichting en elektrisch aangedreven fietsen.

Deze beheersing van groene- en economische oplossingen laat toe energie op een efficiënte, doeltreffende en zinvolle manier te beheren.

Om haar aanbod te vervolledigen heeft BELPOWER© zich 5 jaar geleden gediversifieerd in het leveren van groene stroom*. Sindsdien is BELPOWER elektriciteitsleverancier van uitsluitend groene elektriciteit*, voor zowel residentiele klanten, zelfstandigen als KMO’s over heel België.

Respect voor het milieu is niet enkel een filosofie; deze wilskracht uit zich in verschillende overwe-gingen en verrichtingen zoals het investeren in 100% hernieuwbare energiebronnen, de ver plaatsingen van het commerciële en technische

team die op een eco-vriendelijke manier ingepland worden, alsook de geleidelijke aanpassing van de vloot met voertuigen met een lagere CO² uitstoot.

Bij BELPOWER© beschouwen wij het als onze plicht om bij te dragen aan het behoud van de natuurlijke rijkdommen.

In samenhang met haar overtuigingen en histo-rische partnerships, welke op een duurzame manier opgebouwd werden, biedt de onderneming een gamma aan van producten die geselecteerd wer-den op basis van hun kwaliteit, duurzaamheid en bewezen prestaties.

Door haar professionele en nauwkeurige aanpak van het logistiek management wordt een efficiënt en snel beheer gegarandeerd mits strenge naleving van termijnen. Door de aandacht voor de technische eisen waa-raan generatoren voor de productie van elektriciteit en/of decentrale verwarmingen moeten voldoen bent u verzekerd van een persoonlijke studie van uw project.

Onze ingenieurs bestuderen en bevestigen alle aspecten van het dossier, alsook het esthetische aspect. Naast onze studie en voorgestelde oplossing advi-seren wij onze klanten ook over de energiepresta-ties van het gebouw (EPB), namelijk isolatie en het rationeel en gecontroleerd energieverbruik.

Samengevat: kiezen voor BELPOWER© is kiezen voor een kwaliteitsvolle, gepersonaliseerde en transpa-rante service.

Het is geen toeval dat onze klanten onze beste vertegenwoordigers zijn en dit ook blijven. *volgens de normen van uw regulator

Financiële vrijheid bereikt u ook dankzij energiebespa-ringen, zonder uw comfort te moeten wijzigingen. Wat u niet aan energie hoeft te besteden in uw budget is goed meegenomen.

BELPOWER© biedt u technische oplossingen aan om deze objectieven te behalen, dit in alle regio’s van ons land.

U wenst uw VERBRUIK IN gAS, STOOKOLIE OF ELEKTRI-CITEIT TE VERMINDEREN? Investeer in een warmte-pomp, thermische zonnecollectoren, fotovoltaïsche zonnepanelen, of een warmtepomp boiler.

Ja, investeren bij BELPOWER© in een goed gedimen-sioneerde warmtepomp, is een garantie op voldoende verwarming en sanitair warm water! Deze investering, terugbetaald in minder dan 7 jaar overal in België, zal uw energiefacturen aanzienlijk doen dalen.

Ja, thermische zonnecollectoren gedimensioneerd door BELPOWER©, waarborgt uw productie van sanitair warm water tijdens een groot deel van het jaar, evenals deze nodig voor uw verwarming. Indien deze een bijstand nodig heeft tijdens het slechte seizoen, blijft deze oplossing zeer doeltreffend voor een zachte prijs.

Ja, een warmtepomp boiler geplaatst door BELPOWER©, geeft u de mogelijkheid om besparingen uit te voeren bij de productie van uw sanitair warm water.

Ja, een fotovoltaïsche installatie met een vermogen dat berekend en geïnstalleerd wordt door BELPOWER© in de beste omstandigheden, geeft u de mogelijkheid om het grootste deel van uw verbruik zelf op te wekken. Hoe duurder elektriciteit wordt, hoe sneller uw investe-ring wordt terugbetaald.

Volgens het Qualiwatt plan, die van toepassing is in Wallonië sinds januari 2014, wordt uw installatie terug-betaald in maximaal 8 jaar.Met Qualiwatt, geniet U van een installatie met opti-male subsidies tot 3 Kwp in 2014.

Wenst u uw ELEKTRICITEITSFACTUUR TE VERMINDEREN? Vervang uw gloeilampen, halogeenlampen en andere

economische lampen door LED-technologie! De tech-nische evolutie heeft zijn belangrijkste objectieven behaald: een aangenaam “design”, verschillende warme lichtkleuren, een densiteit aan diodes met betere pres-taties, en prijzen die alsmaar aantrekkelijker worden, vooral door ons kort distributienetwerk die ten goede komt van de verbruiker.

BELPOWER© heeft gekozen om producten te verkopen die beantwoorden aan technologische en economische voorruitgangen, die u de kans bieden om tot 80% aan elektriciteit te besparen op het vlak van verlichting.

U wenst uw AUTO MINDER TE gEBRUIKEN? Kies voor onze E-Bikes: De duurzame ontwikkeling van onze steden, de mobiliteitsuitdagingen en uw comfort dwingen ons de juiste oplossingen te vinden. Belpower biedt u gloednieuwe elektrische fietsen aan die voldoen aan de normen, met waarborgen van 5 jaar op het kader en het vork, en 2 jaar op de lithium-ion batterij. Origineel ontwerp verzekerd!

Ja, de levering van 100% groene energie* van BELPOWER© is onderdeel van een geheel van samen-hangende maatregelen, technische aanvullingen en doordachte ecologische overwegingen omdat deze groene stroom zich weliswaar inschrijft in een duurzaam traject. Berekende verbruiken en een weloverwogen gedrag verbeteren ons alledaagse leven.

Welke conclusie?

Investeren in hernieuwbare energiebronnen en techno-logieën met laag verbruik is de goede keuze, vooral door de lage opbrengst van de spaarboekjes, en ook omdat:BELPOWER© u begeleidt, dit in alle regio’s van het land, om u uit te leggen hoe uw investering zo rendabel moge-lijk te maken.

BELPOWER©, eerder uw partner dan uw leverancier, levert u alle wiskundige bewijzen van de besparingen die u kan uitvoeren.

BELPOWER©, uw 100% groene stroomleverancier* en daar waar de gewesten het toelaat, de groene stroom-certificaten van zijn klanten kan kopen mits bepaalde voorwaarden en volgens de mogelijkheid die uw gewest toelaat of aanbeveelt.

De technische uitbuiting van hernieuwbare energie-bronnen hebben in het algemeen een technologische en economische maturiteit bereikt die hun prijzen zeer aantrekkelijk maken. BELPOWER© is daar om dit op een begrijpelijke manier te bewijzen aan iedereen.Aan uw winstgevende investering voegt u alsook de voordelen voor ons milieu en onze toekomst.

* volgens de normen van uw regulator

DE gOEDKOOPSTE ENERgIEëN BLIJVEN DIEgENEN DIE NIET VERBRUIKT WORDEN!

WAAROM INVESTEREN IN HERNIEUWBARE ENERGIEBRONNEN EN TECHNOLOGIËN MET LAAG VERBRUIK?

5

BELPOWERS DESKUNDIGHEID

Na het volgen van een essentieel opleidingsprogramma heeft het Belpower-team een grondige produc-tanalyse uitgevoerd op de bestaande producten om nadien een selectie te maken volgens het heilige principe van een optimale kwaliteit/prijs verhouding en die nu deel uitmaken van haar gamma aan integrale oplossingen in thermische collectoren, thermodynamische boilers (warmtepompboilers) en warmtepompen. Deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en beschikken over wereldwijd gerenommeerde fabrieksga-ranties, met reeds jarenlange ervaring.

Bovendien werken wij samen met partners die reeds tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van verwarming.

De producten die wij aanbieden zijn o.a. :

• Warmtepomp lucht/water.

• Thermische zonnecollectoren: buisvormige collectoren met hoog rendement of vlakke plaat collectoren (Ingebouwd of aangebracht op het dak).

• Zonneboiler van 300 L en meer …

• Thermodynamische boiler (warmtepompboiler), compact, zeer efficiënt en met een garantie van 5 jaar, ongevoelig voor kalkvorming.

Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor ketels, LED-verlichting en elektrische mobiliteit voor particulieren, gemeenschappen en ondernemingen.

Maar laten we niet vergeten dat Belpower sinds 2002 pionier is in België in fotovoltaïsche zonnepanelen.

*

mobility

mobility

led

heating pump

6

Hoe uw verwarmingsinstallatie ontwerpen en het verbruik beheersen?

*

mobility

mobility

led

heating pump

U wenst een beter rendement te behalen, zonder verspilling aan energie en u bent tot het besluit gekomen dat uw verwarmingssysteem (ketel) steeds blijft draaien zonder voldoende warmte af te geven…Het is eerst en vooral noodzakelijk dat u een einde maakt aan het verspillen, en dat u de luchtstromen isoleert daar waar het nodig is! Dit is de basis voor een binnenshuis comfort en besparingen op verwarming.

Van zodra dit aangepakt is kan er op basis van uw verwarmingsbehoeften een berekening gemaakt worden van het nodige vermogen om uw ideale tem-peratuur te bereiken. Een overdimensionering van uw nieuwe verwarmingsbron wordt vermeden.

Nu kan u overgaan tot het kiezen van een van onders-taande oplossingen die BELPOWER© u voorstelt:

U kan kiezen voor een warmtepomp lucht/water, welke als voordeel heeft dat u vrij bent van de pri-jsschommelingen van olie en gas, en op een gratis en milieuvriendelijke manier het thermisch potentieel uit de natuur kan benutten.

Bent u op zoek naar een alternatief voor de elektrische boiler voor de productie van uw sanitair warm water? Dan raden wij u de thermodynamische boiler (of warmtepomp boiler) met een capaciteit gaande van 200L tot 300L aan. Dit systeem is eenvoudig te ins-talleren en u kan hiermee tot 70% besparen op uw elektriciteitsfactuur. Indien u wenst kan dit systeem gecombineerd worden met thermische zonnepanelen waardoor u bijna volledig onafhankelijk wordt van fossiele brandstoffen.

Kiezen voor BELPOWER© is kiezen voor ervaring en deskundigheid. Voor elke ultracompacte warmtege-nerator verbonden aan thermische zonne-collectoren, een thermodynamische boiler of een warmtepomp, bieden wij u een perfecte en voordelige combina-tie aan, namelijk het beheer van uw verbruik en de gewenste energetische efficiëntie.

Het jaarlijks of meer-jaarlijks onderhoud van uw instal-laties maken ook deel uit van onze diensten. Meer warmte en sanitair warm water voor minder geld , het is mogelijk en haalbaar met BELPOWER©.

SANITAIRE WARMTEPOMP BOILER WARMTEPOMP (BINNENUNIT) WARMTEPOMP (ExTERNE MODULE)

BOILERVLAKKE PLAATCOLLECTOR VACUÜMBUIZEN COLLECTOR

8

Hoe produceren en / of uw elektriciteitsverbruik te verminderen?

*

mobility

mobility

led

heating pump

Tegenwoordig zijn financiële investeringen zonder risico’s weinig rendabel. Maar er bestaat een aantrek-kelijk alternatief, namelijk investeren in een ener-giebesparing, een project met een terugverdientijd van ongeveer 6% op 25 jaar.

U merkt zeer waarschijnlijk dat de prijs voor elektriciteit elk jaar stijgt.

Hoe kan u deze kost controleren?

Via een fotovoltaïsche installatie kan u de prijs voor uw elektriciteit vastleggen voor minimum 25 jaar en creëert u een toegevoegde waarde aan uw woning.

Door de eigen productie van uw elektriciteitsbehoeften zal uw woning ook een beter EPB score behalen.

Bent u aan het hoofd van een onderneming of verte-genwoordigt u een gemeenschap, en wenst u de duurzaamheid en energiebesparing te bevorderen door fotovoltaïsche zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak zonder zelf te moeten investeren?

Met de door BELPOWER© bestudeerde en ontworpen fotovoltaïsche generatoren kan u aanzienlijk besparen op uw huishoudelijk budget.

lWij bieden u deze mogelijkheid, door onze “derde partij” investering: u geniet dan van de energie die geproduceerd wordt door de installatie.

Indien onze suggesties uw interesse hebben opgewekt, aarzel dan niet contact op te nemen met onze ingenieurs. Zij zullen met veel enthousiasme de mogelijkheden van dit project bestuderen door een gratis technisch werfbezoek in te plannen.

Het zou ook kunnen dat uw installateur zijn activiteiten heeft moeten stopzetten, waardoor u misschien achterblijft met een technisch probleem aan uw zonne-installatie. Wij aanvaarden ook interventies op installaties die niet door ons geïnstalleerd werden. Indien u zich in deze situatie bevindt, neem gerust contact op met ons.

Dankzij onze dienst-na-verkoop is BELPOWER© in staat een diagnose en actieplan op te stellen om uw instal-latie weer optimaal te laten werken.

OMVORMER OMVORMER PV OPTIMIZER

OMVORMERFULL BLACK PANEEL FULL BLACK PANEEL

10

ONZE REALISATIES OP DAKPANNEN

ONZE REALISATIES OP DAKPANNEN

ONZE REALISATIES OP DAKPANNEN

ONZE REALISATIES OP LEIEN DAKEN

ONZE REALISATIES OP LEIEN DAKEN

ONZE REALISATIES OP LEIEN DAKEN

11

ONZE REALISATIES OP DAKPANNEN

ONZE REALISATIES OP DAKPANNEN

ONZE REALISATIES OP DAKPANNEN

ONZE REALISATIES OP INDUSTRIËLE DAKEN

ONZE REALISATIES OP INDUSTRIËLE DAKEN

ONZE REALISATIES OP DE GROND

ONZE REALISATIES OP PLATTE DAKEN

12

*

mobility

mobility

led

heating pump

Hoe kan u uw elektriciteitsverbruik verminderen op het vlak van verlichting ?

13

U wenst uw woning uit te rusten met een warme sfeer of de buitenverlichting te verbeteren met een minimaal verbruik in elektriciteit? De LED-technologie vervangt op een voordelige manier uw halogeen of spaarlampen.

Deze prestatie maakt het mogelijk uw investering zeer snel terug te betalen (maximum 3 jaar).

De LED-lampen in ons assortiment geven onmiddellijk een optimale lichtintensiteit en hebben een veel lan-gere levensduur dan een gloeilamp (tot 30.000 uren).

Onze LED-lampen bieden u dezelfde warme kleur als een gloeilamp, met een minimale warmtestraling, en dit natuurlijk met veel minder verbruik!

Ons breed gamma in ledverlichting laat toe om

Het LED-aanbod van BELPOWER© kan uw elektriciteitsverbruik doen dalen tot maar liefst 80% ten opzichte van uw verbruik met standaard verlichting.

woningen, winkels, kantoorruimtes,alsook industriële ruimtes te verlichten.

Sommige van onze LED-lampen zijn dimbaar. Ons gamma biedt U een verscheidenheid aan kleuren, intensiteit, verschillende “fitting”, en verschillende vormen.

Respectvol voor het milieu! Het is belangrijk om te weten dat LED-verlichting geen ultraviolet of infrarode stralingen uitzendt: ze kunnen dus perfect gebruikt worden om kunstwerken, historische gebouwen, of vegetatie te verlichten, zonder deze te schaden.

Bedrijven genieten van verschillende subsidies om hun elektriciteitsverbruik op het vlak van verlichting, met een zeer snelle rentabiliteit, sterk te doen dalen.

BULB LED G60 BULB LED VLAM LED

VLAM LED PROJECTOR LEDFLOODLIGHT PROJECTOR LEDFLOODLIGHT

soquet E27 soquet E27

E14 E27 GU10 MR16 E14 E27 GU10 MR16

soquet E14

soquet E14

E14 E27 GU10 MR16

E14 E27 GU10 MR16

14

SPOT LED SPOT LED NEON TUBES van 90, 120, 150 cm

LEDDOWNLIGHT ZAKLAMP LED PANEL LED

HIGH BAy LED MINI LED G9 MINI LED G4

soquet gU10

E14 E27 GU10 MR16

E14 E27 GU10 MR16

soquet MR16

MINI LED G4 TRACKER LED TRACKER LED

STRIP LED TUINVERLICHTING LED WINKELVERLICHTING LED

16

*

mobility

mobility

led

heating pump

Dankzij het aanbod E-MOBILITy van BELPOWER verplaatst u zich efficiënt en comfortabel, met uitgebreide garanties tot 5 jaar op frame en vork. Design en originaliteit verzekerd!

U bent het beu uw budget op vlak van transport steeds te zien stijgen wegens de prijsverhogingen van fos-siele brandstoffen en u zoekt comfort in uw dagelijkse verplaatsingen?

Schaf een elektrische fiets aan! Indien u BELPOWER©

verkiest als leverancier, dan bent u verzekerd dat zowel met de B-city als de B-compact uw verplaatsin-gen eenvoudiger worden, zonder dat dit een negatief effect op het milieu veroorzaakt.

De B-compact plooit en ontplooit zich in enkele seconden. Hij is eenvoudig te transporteren en kan geparkeerd worden op een beperkte oppervlakte.Plaatsgebrek is dus geen drempel meer. De B-city is aanbevolen voor ritten van langere afstan-den, met een minimum aan inspanning.

Deze fietsen hebben een waarborg van 5 jaar op het kader en 2 jaar op de batterij.

Bovendien geniet u van bijzondere prijzen, in vergelijking met de gangbare prijzen op de markt.

B-compact en B-city fietsen

Wij bieden bijvoorbeeld de B-compact aan vanaf 899€ BTW inclusief.

Vijf redenen om te trappen in gezelschap van BELPOWER© :

U geniet van een duidelijke en gedreven analyse, evenals onze concrete aanbevelingen voor uw mobi-liteitsplan.

U werkt met een partner gespecialiseerd in duur-zaamheid en met respect voor het milieu.

Uw keuze is zowel ecologisch als economisch. Inder-daad, de batterijen die onze fietsen uitrusten, hebben een grote autonomie in “full elektrisch”. U kan zich volledig elektrisch verplaatsen in alle comfort.

Uw project rust uit op onze volledige begeleiding, service na verkoop inbegrepen.

U kan rekenen op een effectief beheer van uw verbruik voor het elektrisch laden dankzij de lithium-ion batterij met snelle lading.

* De eerste exemplaren zijn onderhevig aan sommige veranderingen.

18

*

mobility

mobility

led

heating pump

Het aanbod in 100% groene elektriciteit van BELPOWER is garant aan een vaste prijs voor een periode gaande van 12 tot 36 maanden.

19

Heeft u zin in verandering, wenst u het gebruik van elektriciteit uit respectvolle bronnen te bevoorrechten ? BELPOWER© is elektriciteitsleverancier van uitsluitend groene elektriciteit afkomstig van zon, wind, water of warmtekrachtkoppeling. Deze bronnen voor elektri-citeitsproductie zijn gratis, onuitputbaar en natuurlijk, wat niet gezegd kan worden van fossiele brandstoffen zoals petroleum.

groen verbruiken is bijdragen aan de productie van groene elektriciteit.

Dit is het vermijden van het broeikaseffect.

Dit is het afremmen van het gebruik van uitputbare bronnen.

Dit is de energie-onafhankelijkheid aanmoedigen.

100% groene stroom

Uw wil om een betere toekomst en bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling is onze prioriteit! Vanaf nu kunnen wij samenwerken aan uw welzijn, voor de huidige en toekomstige generaties!

Veranderen van elektriciteitsleverancier gebeurt zonder zorgen. geen onderbreking, geen kosten en binnen de gewenste termijnen. Bovendien regelt BELPOWER© alles voor u !

geniet nu van onze bijzondere offerte.

Aarzel niet om ons meteen te contacteren!

Vlaanderen 09/269 00 00Brussel 02/421 99 99Wallonië 081/43 50 00 Fax 02/421 99 [email protected]

20

Belpower International sa/nvReibel HouseVilvoordsesteenweg 111120 Brussel

W: www.belpower.beE: [email protected] T: 02/421.99.39F: 02/421.99.12

belpower

.be

HOE EN WAAR KAN U ONS BEREIKEN?

Wij hebben deelgenomen aan volgende regionale evenementen:

• Brussel > BATIBOUW • Marche en Famenne > ENERgIE +

Wij bevinden ons elke week in uw buurt. Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak. Wij bestuderen samen uw LED verlichting project en/of wens voor een warmtepomp, sanitair warm water- of verwarmings-systeem, thermische zonnepanelen of probeer onze elektrische fietsen.

Onze offertes zijn vrijblijvend.

www.facebook.com/BelpowerBelgium