Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

24
In deze uitgave o.a. . Private Lease is booming . Autorestyling . Autotips . De nieuwe Renault Megane . Autoschadeherstel . Rijtips om brandstof te besparen . onderhoud van uw auto . Besparen op je autoverzekering Noordenveld & Westerkwartier Maart 2016 auto special Autonieuws en tips uit de regio ,

description

 

Transcript of Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

Page 1: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

In deze uitgave o.a..Private Lease is booming.Autorestyling.Autotips.De nieuweRenault Megane.Autoschadeherstel.Rijtips ombrandstof te besparen.onderhoud van uwauto.Besparen op je autoverzekering

Noordenveld&Westerkwartier

Maart 2016autospecial

Autonieuwsen tipsuit de regio

,

Page 2: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 20162

U BENT WELKOMBIJ AUTOCENTRUM LEEK!Uw adres voor Peugeot's en Citroën's en prima occasions!

klantenbeoordeling

8.4

Autocentrum LEEKgespecialiseerd in Peugeot & Citroën

Kamerlingh-Onnesstraat 14, Leek (Bedrijvenpark Leeksterhout). Telefoon 0594-511949 www.autocentrum-leek.nl

Voor onderhoud, reparatie én APK's aan uw auto bent ubij de PCA dealer Autocentrum Leek aan het juiste adres!

Hetzelfde geldt voor schade en reparatie. En dat allemaaltegen duidelijke prijzen. Dus geen verrassingen, maarklare taal! In onze no-nonsense werkplaats wordt ugeadviseerd en geholpen door een team van ervarenen vakkundige monteurs.

Wij zijn in het bezit zijn van de technische- enonderhoudsgegevens van alle merken auto’s, met alsspecialisatie Peugeot en Citroën. Wij beschikken overoriginele onderdelen, waarbij onderhoud altijd conformde voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt

Ford Fusion 1.4-16V Trend2004, 106.381 km, grijs, airco,trekhaak, handgeschakeld

Prijs € 3.995,-

Citroën C4 Picasso 1.8-16V2007, 114.703 km, grijs, climateen cruise control, panoramaroof

Prijs € 6.495,-

Peugeot 107 1.0 Active2013, 34.609 km, wit, ledverlichting, airco, 5-deurs

Prijs € 7.250,-

Peugeot 208 1.0 VTi Access2013, 11.101 km, 3-deurs, airco,cruise control, lage km-stand!!

Prijs € 10.995,-

Peugeot 208 1.6 THP Allure2013, 55.770 km, 3-deurs, blauw,navi, pdc, half leder, 156 pk!

Prijs € 15.995,-

Citroën C4 Cactus 1.6 BlueHDi2015, 26.165 km, diesel, zwart,navi, climate control, 5-deurs

Prijs € 19.495,-

Meer occasions vindt u op www.autocentrum-leek.nl

Wij heten u van harte welkom!

Tweede Paasdag geopendvan 10.00 - 17.00 uur

NOTEER ALVAST IN UW AGENDA:28 MEI 2016: ”CITROËN AND COFFEE”OLDTIMERSHOW OP ONS TERREIN!

2006: de eerste aanbieder van Private Lease!2016: de goedkoopste in Nederland!

Waarom SmiLease?• Hoge klanttevredenheid: 8,8!• Geen BKR registratie• Laag eigen risico bij schade• Terug betaling minder km• Private Lease OK Keurmerk

Vraag vrijblijvendeen offerte aan

WWW.SMILEASE.NL

Skoda Rapid Spaceback Joy €339,- per maand Citroën C4 Cactus Shine €349,- per maand

10 Jaar SmiLease Particuliere AutoleaseSmiLease startte in 2006 als eerste aanbieder vanPrivate Lease. Inmiddels heeft Private Lease zichbewezen en is het een alternatief geworden voor hetkopen van een auto. SmiLease is elk jaar gegroeid enbedankt haar klanten voor het ontvangen vertrouwen.

De goedkoopste in NederlandSmiLease biedt haar klanten eenvolledig all-in pakket. De in dezeadvertentie genoemde lease-prijzen zijn op basis hiervan de goed-koopste leaseprijzen in Nederland. De leaseprijzen zijno.b.v. 10.000 km en meer dan 8 schadevrije jaren.

Skoda Citigo Fresh €219,- per maand Citroën C3 Feel Edition €289,- per maand Citroën C1 Style Edition €219,- per maand

SmiLease Noord Nederland | Lorentzpark 4, 9351 VJ Leek | T (0594) 28 35 30 | E [email protected]

SmiLease Midden Nederland | Marconistraat 12, 4004 JM Tiel | T (0344) 63 80 66 | E [email protected]

JUBILEUMACTIE!

Zolang devoorraad strekt!

Page 3: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 3

,,Onze klanttevredenheidsmeting staatop een 9.1 met een heleboel mooie re-censies. Daar zijn we trots op! Tevredenklanten zijn voor ons enorm belangrijk,vandaar dat wij dan ook uitsluitendwerken met vakkundig opgeleide mede-werkers die de taal van het vak als geenander verstaan. De auto’s die tegenwoor-dig bij ons binnenkomen zijn niet meerde wagens van vroeger. Ze worden steedscomplexer en dat vereist natuurlijk denodige precisie om de kwaliteit te leverendie mensen van ons verwachten.

We maken gebruik van de juiste gereed-schappen en de juiste apparatuur om elkevorm van schade in de oorspronkelijkestaat te herstellen. Wij zijn en blijven

in de toekomst het adres voor kleine engrote schadeherstel opdrachten.’’

Het aanbod waarmee Autoschade Rogge-veld zowel de particuliere als de zakelijkemarkt bedient laat zich niet in één ademomschrijven. ,,Naast het herstellen vanautoschade zijn wij tevens gespeciali-seerd in het herstellen van ruitschade enhet vervangen van ruiten”, vervolgt Fer-dinand. ,,Het is wellicht niet het eerstedat je te binnen schiet wanneer je denktaan autoschade, maar ook voor dit soortproblemen zijn we onze klanten vanzelf-sprekend graag van dienst.’’Neem voor meer informatie een kijkjeop de vernieuwde websitewww.roggeveld.nl.

Kwaliteit en service bij AutoschadeRoggeveld onbreekbaak

Het aantal elektrische auto’s inhet afgelopen jaar fors gestegen

Nederland goed voor dehelft van de elektrischeautoverkoop in EU

Brandstof besparen: rijtips

In totaal werden er ruim 43.000 nieuwe elektrische personen-auto’s en hybrides met een stekker geregistreerd. Daarmee wasNederland koploper in Europa. Dat blijkt uit verkoopcijfers diebrancheorganisatie ACEA onlangs publiceerdeMensen die vorig jaar een hybride met stekker kochten, kondennog profiteren van gunstigere belastingregels. De wijziging van debijtelling per 1 januari gaf de verkoop een flinke duw in de rug.

De groei in Nederland was in de laatste drie maanden van het jaarin absolute aantallen zelfs groter dan in Duitsland, Frankrijk enGroot-Brittannië bij elkaar.Het aantal verkochte elektrische auto’s in ons land verdrievoudig-de bijna. In bijvoorbeeld Frankrijk was er een toenamen van noggeen 50 procent.

Ook voor veilig rijden erg belangrijk: kijk goed vooruit. Je kuntdan al vroeg zien dat je gas moet terugnemen. Trap niet gelijk op derem. Laat dan de motor rustig uitlopen. Remmen kost veel brand-stof, dus vertraag waar het kan door gas terug te nemen.

Je verwacht deze tip niet, maar wil je versnellen? Geef dan niet in 1x vol gas, maar druk je gaspedaal langzaam in.Let op je bandenspanning. Te zachte banden zorgen voor veelweerstand.

Denk aan je fiets: met zachte banden moet je veel harder trappenom vooruit te komen. Dat is met je auto precies hetzelfde.Zorg voor zo min mogelijk weerstand. Rijd je in de zomer nog opwinterbanden? Zonde. Want met winterbanden in de zomer rijd jemet extra weerstand.

Heel belangrijk: je toerental!Maak er een uitdaging van om je toerental zo laag mogelijk tehouden. Want een laag toerental zorgt voor minder brandstof-verbruik. Dit doe je door snel te schakelen. Maak er eenwedstrijdje met jezelf van.Probeer elke week meer kilometers op je tank te rijden. Dit is eenleuk spelletje, want het resultaat van brandstof besparen zie jemeteen in je portemonnee!

RODEN - Het leveren van uitste-kende kwaliteit en dito service staatvoor Autoschade Roggeveld tegen-woordig nog onverminderd hoogin het vaandel. Ook op het gebiedvan het herstel van ruitschademaakt het bedrijf aan de Ceintuur-baan Noord 116A keer op keer hetverschil.

Autoschade Roggeveld is vandaag de dagvoornamelijk actief binnen de driehoekAssen, Groningen en Drachten. Eengebied waarbinnen jaarlijks een om-vangrijk aantal deuken op perfecte wijzeworden hersteld en gespoten en dat wordtgewaardeerd onder de klanten vertelteigenaar Ferdinand Mulder.

Hoofddiep 45-1, ZevenhuizenTel. 06-105 25 618

www.autorestylingaardema.nl

UITDEUKENZONDER SPUITEN!Uitdeuken zonder spuiten (ook wel"restylen" genoemd) is een specialetechniek voor het herstellen van diversedeukjes als gevolg van bijvoorbeeldparkeer-, transport- of hagelschade.

Bespaar hogekosten! Bel voor

een vrijblijvendeofferte!

klanttevredenheid. Op mijn website kuntu alles vinden over de werkwijze van hetuitdeuken zonder spuiten.’’

Waarom restylen?Uitdeuken is zeer geschikt voor kleineredeuken (ter grootte van een twee euromuntstuk). Denk aan parkeerdeukjes,transportschade of deuken door eenopenslaand portier. Maar ook bij groteredeuken boekt Autorestyling Aardemavaak verbluffende resultaten. Het is weleen voorwaarde dat de deuk geen lak-schade heeft en goed is te bereiken. Res-tylen is een kostenbesparende techniek,van gemiddeld 70 procent ten opzichtevan traditioneel herstel.

- Er is geen kans op kleurverschil.- Het is een milieuvriendelijk proces

- Vlotte reparatietijd; vaak klaar terwijlu wacht.

- Voor bedrijven geldt reparatie oplocatie!

Hoe werkt het?Met een speciale lamp met reflecterendlicht wordt de deuk geanalyseerd. Ver-volgens wrijven, duwen en masserenwe de deuk met speciale tools uit decarrosserie. Een combinatie van puurvakmanschap en gebruik van eersteklasgereedschap.

Voordelen* Perfecte kwaliteit. De schade wordt

voor de volle 100 procent hersteld. Erontstaat geen lakschade.

* Uitdeuken zonder spuiten is zondermeer voordeliger. U vermijdt dure de-montage- en spuitkosten. En dat merktu aan de factuur.

* Snelle reparaties. Een bescheiden deukkan binnen een uur volledig wordenhersteld.

* De oorspronkelijke lakkleur blijft be-houden. Geen kleurverschillen dus. Hetis niet nodig om de carrosseriedelenover te spuiten.

Hageldeuken herstellenOok het herstellen van hagelschade kuntu aan Autorestyling Aardema overlaten.Of het nu gaat om 50 of om 500 deukjes,onze methode garandeert 100 procentherstel. Neem voor meer informatie ookeens een kijkje op de website.

Autorestyling AardemaHoofddiep 45-1, ZevenhuizenInternet. www.autorestylingaardema.nl

,Mijn naam is Bauke Aardema en ikben gespecialiseerd in het uitdeu-ken zonder spuiten. Ik ben daaringediplomeerd en heb inmiddelseen jarenlange ervaring in dit vakopgebouwd. Ik kan me dan ook metrecht een echte ‘restyle-specialist’’noemen. Om redenen van kostenbe-sparing wint deze werkwijze sterkaan populariteit. Ik lever graagvakwerk en ben daar trots op. Ikwerk freelance voor verschillendeautoschadeherstelbedrijven enautodealers en natuurlijk ook voorparticulieren. Voor bedrijven komik altijd op locatie.

Het bedrijf is begonnen in 2006 en kenteen aanhoudende sterke groei: ik streefnamelijk altijd naar 100 procent volledige

Autorestyling Aardema

Page 4: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

OPELOCCASIONS.ALTIJD OP 100 PUNTENGECHECKT ENGOEDGEKEURD.

ASTRA SPORTS TOURER 1.4Bouwjaar: 2014Kilometerstand: 29.933 km

ASTRA 5-DRS 1.4 TURBO BERLINBouwjaar: 2013Kilometerstand: 47.863 km

CORSA 5-DRS 1.2I-16V BERLINBouwjaar: 2013Kilometerstand: 42.457 km

MOKKA 1.4 TURBO COSMO (NAV.)Bouwjaar: 2015Kilometerstand: 29.036 km

€ 14.950 € 10.950

AGILA 1.0I BLITZ (HOGE ZIT)Bouwjaar: 2014Kilometerstand: 13.954 km

CORSA5-DRS 1.4I-16VCOLORED.Bouwjaar: 2015Kilometerstand: 26.985 km

MERIVA 1.4 TURBOED. (120PK + NAV.)Bouwjaar: 2015Kilometerstand: 24.633 km

ASTRA 5-DRS 1.4 TURBO COSMOBouwjaar: 2013Kilometerstand: 48.649 km

€ 9.950 € 19.950

CORSA 5-DRS 1.2-16V BLITZBouwjaar: 2015Kilometerstand: 17.352 km

INSIGNIA SPORTS TOURER 1.4Bouwjaar: 2012Kilometerstand: 53.860 km

ADAM 1.4I GLAM (LUXE UITVOERING)Bouwjaar: 2014Kilometerstand: 16.295 km

AGILA 1.2 16V ENJOYBouwjaar: 2009Kilometerstand: 41.204 km

€ 12.450 € 13.950 € 7.450

Een Opel Occasion wordt op 100 punten gecheckt en goedgekeurd. Daardoor kunnen we umaar liefst zes zekerhedenbieden: 12 maanden garantie, 12 maanden pechhulp in heel Europa, 14 dagen omruilgarantie, afleveringsbeurt,1 jaar APK en het gratis lidmaatschapmyOpel. Welke Opel occasion u ook neemt, u weet zeker dat u goed zit.

www.liewesroden.nl

STERK STAALTJEOPEL.

LIEWES RODENCeintuurbaan N 133, Roden, 050 – 31 71 450

www.liewesroden.nl

90

Kijk voor de verkoopvoorwaarden op opeloccasions.nl

Gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot: liter/100 km 11,0 – 3,1; km/liter 9,1 – 32,3; CO2 gr/km 257 – 82.

€ 16.950 € 26.950

€ 14.950 € 15.950

€ 17.950

Page 5: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 5

Door veel (nieuwe) aanbied-ers minderoverzichtSmiLease was in 2006 de eerste aanbieder vanprivate lease in Nederland. SmiLease heeft degroei van de markt en van het aantal aanbiedersdan ook volledig meegemaakt. De sterke toena-me van het aantal aanbieders heeft ook nadelen:Sjouke Brandsma geeft aan: ,,Veel aanbiedersstorten zich op de private leasemarkt met somsoverhaast in elkaar gedraaide voorwaarden enmet misleidende presentaties.” De Consumen-tenbond en de ANWB hebben in 2014 en 2015uitgebreid onderzoek gedaan naar de privateleasemarkt. Conclusies van de ANWB zijn onderandere:• Een private leaseauto hoef je niet te wantrou-

wen.• Onder de streep bespaar je daadwerkelijk hon-

derden euro’s.• Ga fatsoenlijk met de private lease auto om,

anders kost het je geld.• Kijk goed naar de verschillen in voorwaarden.

Naast bovengenoemde onderzoeken zijn er ookkeurmerken in de markt gekomen die de consu-ment extra zekerheid geven:• In 2015 de VZR met het ‘Private lease OK’

keurmerk• In 2016 de VNA met het ‘Keurmerk Private

Lease’

SmiLease heeft in 2015 gekozen voor het ‘PrivateLease OK’ keurmerk van de Vereniging ZakelijkeRijders. De VZR is een belangenvereniging vanautorijders, de VNA is een belangenverenigingvan leasebedrijven.

Klantreacties essentieel voorinternetbedrijvenDe traditionele ‘mond op mond’ reclame is doorde opkomst van internet ingehaald door onlinegepresenteerde metingen van klanttevredenheid.Bij het kiezen van internetbedrijven geven recen-sies van bestaande klanten nieuwe klanten veelinzicht en zekerheid.Dit geldt voor het boeken van een hotel, hetkopen van bijvoorbeeld een e-reader en ookvoor het leasen van een auto. SmiLease meet de

klanttevredenheid met behulp van een gecertifi-ceerd systeem van ‘Klanten vertellen’.Klanten kunnen SmiLease op 8 onderdeleneen cijfer geven, daarnaast kunnen klanten eentoelichting geven op hun ervaringen. SmiLeasevermeldt haar score en de klantervaringen ophaar internetpagina. SmiLease scoort met een8,8 erg hoog.

Waar moet u op letten?Belangrijk is dat u niet alleen kijkt naar wat ubetaald, maar ook naar wat u krijgt.Aandachtspunten zijn onder andere:• Wel of geen BKR registratie.• De hoogte van uw eigen risico bij schade.• Het wel of niet opbouwen van schadevrije jaren

op uw naam.• Het wel of niet terug betalen van minder gere-

den kilometers.• Een all-in pakket inclusief wegenbelasting,

verzekering, vervangend vervoer etc.

• Geen ‘hercalculaties’ achteraf maar duidelijk-heid vooraf.

• Ook kan het voor u belangrijk zijn of u uweigen auto in kunt ruilen ja of nee.

10-jarig jubileum van SmiLeaseSmiLease in Leek biedt haar klanten een com-pleet all-in pakket, keus uit auto’s die op voor-raad ingekocht zijn, of levering van een auto opbestelling volgens de wens van de klant. Voorhet aanbod van SmiLease zie: www.smilease.nl.SmiLease is in maart 2006 als eerste bedrijf inNederland gestart met private auto lease. Smi-Lease viert nu dan ook haar 10-jarig jubileum.Sjouke Brandsma geeft aan dat SmiLease als ju-bileum aanbieding een serie auto’s geselecteerdheeft waarvoor SmiLease een laagste prijsga-rantie voor heel Nederland afgeeft! Zie voor ditaanbod de actiepagina op de internetpagina vanSmiLease. Het aanbod is onder voorbehoud vanbeschikbaarheid van de ingekochte voorraad.

SmiLease: gemakkelijk, goedkoop en duidelijk

Samen staan we sterk

Voorjaar! Tijd om je auto te wassen

LEEK - De afgelopen jaren is ieder jaarhet private lease wagenpark met 100 pro-cent gegroeid. Het Economisch Bureauvan ING voorspelde in 2015 een groeinaar 100.000 leasecontracten. Het succesvan SmiLease kwam niet zomaar uit delucht vallen. ,,In een zwaar concurreren-de markt, blijven wij ons voortdurendonderscheiden met goede dienstverleningen concurrerende prijzen’’, vertelt SjoukeBrandsma van SmiLease.

Eind 2015 bleek het aantal leasecontracten tenopzichte van 2014 al weer verdubbeld te zijn tot36.000 leasecontracten. Als deze verdubbelingdoorzet dan bedraagt het aantal contracten eind2016 al 72.000.De prognose van ING van 100.000 contracteneind 2020 zou dan wel eens veel te voorzichtigkunnen zijn.

Oorzaak van de sterke groeiVoor de sterke groei zijn meerdere oorzaken:• De gemiddelde leeftijd van het particuliere

wagenpark in Nederland is de afgelopenjaren flink toegenomen tot nu meer dan10 jaar. Als gevolg van deze uitgestelde vervan-ging is de vraag naar nieuwe auto’s toegeno-men.

• Een verschuiving van de behoefte van autobezitnaar de behoefte aan mobiliteit

• Het aantal aanbieders van private auto lease isin enkele jaren enorm gestegen.Door de toename van het aanbod is de con-currentie stevig en worden private lease auto’stegen scherpe leaseprijzen aangeboden. Uitberekeningen van de ANWB blijkt dat leasenvaak goedkoper is dan zelf kopen.

• Het nieuwe en het onzekere voor de consumentis er af. Familie en vrienden hebben al de nodi-ge ervaring met private auto lease.Als gevolg van ‘mond op mond’ reclame ont-vangt SmiLease bijvoorbeeld veel nieuweopdrachten.

• Particulieren ervaren de voordelen: geenonverwachte reparatie kosten, geen inruilte-genvallers, scherpe leaseprijzen, gemak, geenbelasting bijtelling etc.

LEEK - Autoservice van Bergen en MvHAuto’s werken nauw samen aan de Indus-triepark 2 in Leek. Deze samenwerkingleidt tot een groot succes.

Autoservice van Bergen is gespecialiseerd inalle voorkomende werkzaamheden aan uw auto.Hier kan de klant zo binnen lopen en de eigenaarJohan van Bergen aanspreken. ,,Dit kunnen demensen erg waarderen’’, aldus Van Bergen.Kortom; een laagdrempelig bedrijf waar ook nogeens een fatsoenlijk uurtarief gehanteerd wordt.MvH Auto’s is gespecialiseerd in het in- en ver-kopen van occasions.,,Zo bieden we samen een totaal pakket aan deklanten’’, aldus Van Heteren. ,,Ons streven is be-taalbare kwaliteit leveren en dat werkt.De auto’s

worden voor aflevering geheel nagekeken bij VanBergen in de werkplaats.’’

Klanten die eerder een occasion hebben gekochtkomen massaal terug met familie en vriendendie ook een occasion zoeken. ,,Dit zegt wat overons en dat geeft voldoening in mijn werk. Heb-ben we niet de juiste auto staan dan zoeken wedie op aan de hand van de eisen van de klant.’’Van Heteren heeft zelf een technische achter-grond en kan dus ook goed en onafhankelijkadvies geven.

U bent dus van harte welkom aan de Industrie-park 2 in Leek. De koffie staat klaar.Of kijk eens op www.autoservicevanbergen.nl enwww.mvhautos.com.

Het is alweer bijna lente,dus het mag onderhand welgedaan zijn met die vries-kou en sneeuwbuien. He-laas zie je met dat zonlichtop je auto ook direct dathij een stuk vuiler is danje dacht. Tijd dus voor eenwel verdiende wasbeurt.

We hebben afgelopen winteruiteindelijk aardig wat sneeuwen ijs gehad, dus is er ook denodige pekel gestrooid. Goedvoor de verkeersveiligheid,maar niet bepaald goed voor jeauto. Pekel die op je auto blijftzitten kan namelijk schadeaanrichten op plekken waar delak al was beschadigd of de car-rosserie zwak is. Weghalen dusdie pekel! Ga voordat je aan deslag gaat wel eerst goed je autoaf. Pekelresten kunnen krassenveroorzaken op je lakwerk.

Was ook de onderkant vanje autoDe onderkant van de autowordt nogal eens vergeten. Jeziet hem tenslotte toch niet enhij is ook niet erg praktisch tewassen. Resultaat? Een auto-bodem vol krasjes en bescha-digingen die uiteindelijk totschade kunnen leiden. Zorgdus dat je eens in de zoveeltijd een keer door de autowas-straat gaat. Zo wordt ook deonderkant eens een keer goedschoongemaakt. Vergeet trou-wens ook niet om regelmatig je

velgen een poetsbeurt tegeven. Komt ze abso-luut ten goede.

Je auto wassen bijkoud weerOk, dus het is inmid-dels bijna lente. Maarwe weten allemaal dat ditin Nederland geen garantie isvoor goed weer. Het zou niet deeerste keer zijn dat er in apriltoch nog een vorstperiode opkomt zetten. En wil je dan echtop dat moment je auto wassen?Let dan even op onderstaandetips om schade aan je auto tevoorkomen.• Gebruik lauw water in plaats

van heet water.• Zorg dat je na het wassen de

rubbers en randen van de

autodeuren droogmaakt.• Last van klemmende deuren

door kou? Smeer de rubberranden eens in met watvaseline.

• Neem de sloten van je au-todeuren en tankdop onderhanden met antivriesspray.

• Zet tijdens en een tijdje nahet wassen je ruitenwissersomhoog. Kunnen ze ook nietvastvriezen.

Voorjaar! Tijd om je auto te wassenvelgen een poetsbeurt te geven. Komt ze abso-

Je auto wassen bij

Ok, dus het is inmid-dels bijna lente. Maar we weten allemaal dat dit in Nederland geen garantie is voor goed weer. Het zou niet de eerste keer zijn dat er in april

autodeuren droogmaakt.

Page 6: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 20166

Onderhoud & reparatie:Reparatie & onderhoud aan alle merken vormt van oorsprong de solide basis van Brové Auto's. De moderne, ruimopgezette en lichte werkplaats is uitgerust met de allernieuwste apparatuur. De elektronica van de moderne autokent geen geheimen voor ons. Het belangrijkste gereedschap is natuurlijk ons vakbekwame en gemotiveerde personeelmet jarenlange ervaring. Die brede kennis van alle merken en modellen is één van de sterke punten van Brové Auto's.Wij zijn altijd bereid om net even dat beetje extra te doen. Auto's en klanten zijn voor ons geen nummers. Betrokken-heid en interesse zijn onze karaktereigenschappen. Vanzelfsprekend staan zaken als service, eerlijkheid en openheid

bij ons hoog in het vaandel. Umag niet anders verwachten. Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurigeschatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

Autorijdenhoeft niet duur te zijn!

Oók voor een perfect onderhouden occasion bent u bij Brové aan het juiste adres!

Mazda CX-5 SkyActiv-G 2.0 TS+Maart 2013, 5-deurs SUV, grijs metallic,50.538 km, 165 pk, lederen bekleding

Brové prijs€ 25.600,-

Mazda 6 GTM 2.2 DieselJuli 2011, 5-deurs, zwart, 146.451 km,Stationwagon, Diesel, 120 pk

Brové prijs€ 15.750,-

Mazda 3 1.6 Sport Touring2006, 5-deurs, groen/blauw,108.144 km, rokersvrije auto

Brové prijs€ 5.350,-

Mazda 3 Touring 1.6 S-VTAugustus 2006, 5-deurs hatchback,191.835 km, 77 pk, rokersvrije auto

Brové prijs€ 4.950,-

Audi Q7 2.4 automaat2006, 5-deurs, 4x4 MPV, zwart, 257 pk,235.051 km, zeer nette Audi Q7

Brové prijs€ 15.900,-

Bent u opzoek naar eenspecifieke auto?Wij helpen ugraag. Bel dan(0594) 519468

U bent vanharte welkom,de koffie staatklaar!

Leuringslaan 42, Tolbert. Telefoon (0594) 519468. E-mail [email protected]

365 Dagen anders.Het perfecte vrijetijdsvoertuig moet multifunctioneel zijn. Dat zijn immers ook uw eisen.

HYMERCAR SYDNEY DRIVEDe compacte en flexibele alleskunner.

HYMERCAR SIERRA NEVADAMaatgevend in details.

HYMERCAR GRAND CANYONAltijd alles bij de hand hebben.

HYMERCAR zet nieuwe standaarden als het gaat ommobiel vakantievieren. Constante ontwikkelingen ennieuwe technologiëen maken de HYMERCAR tot denieuwe maatstaf. Lichtere maar sterkere materialen,

state-of-the-art hybride motoren, allround veiligheids-voorzieningen, kortom teveel om op te noemen.

Kom kijken in onze showroom!Wij informeren u graag over alle modellen.

> Comfort op het hoogste niveau

> Maximale veiligheid is standaard

> Meer licht, ruimte & luxe

> Doordachte, intelligente indeling

> Oók met badkamer leverbaar!

> Energiebesparend LED-licht

Uw vakantie begint

zodra u instapt! Van 't Hoffstraat 2, LeekTelefoon 0594 512444

www.egbertscaravancenter.nlOpeningstijden: Maandag t/m donderdag 09.00 - 17.30 uur. Vrijdag 09.00 - 20.00 uur. Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

2e Paasdag open

van 11.00 tot 17.00 uur

Page 7: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 7

Liewes RodenRODEN - Opel en Liewes staan voorbetrouwbaarheid, kwaliteit, eerlijk-heid en het hoogste niveau van (rij)comfort. Om dit te garanderen krijgenonze Opel Occasions, verkocht onderhet Opel Occasions label, 12 maandengarantie. Extra zekerheid onderweg.Graag willen wij u laten zien hoe onzeOpel Occasions worden klaargemaaktvoor de verkoop.

Zodra wij een Opel Occasion hebben inge-ruild, gaat deze eerst naar onze werkplaats.Daar wordt de auto bekeken op 100 punten,zodat de klant en wij precies de technischestaat weten.Daarna gaat de auto naar het poetsbedrijf.

Zij zorgen ervoor dat de auto er weer keurignetjes op staat. Als de auto hiervan terug ismaken wij 20 foto’s en adverteren wij de autoop het internet. De auto komt dan in onzeruime showroom te staan. Als de auto ver-kocht is krijgt de auto een onderhoudsbeurt/APK die hij dan nodig heeft. Wij leverenonze occasion af met 12 maanden garantie,12 maanden mobiliteitsgarantie, minimaal 1jaar APK, 100 puntencheck, 14 dagen om-ruilgarantie, volle tank en leges kosten.

Nieuwsgierig welke Opel Occasions wij vooru hebben staan? Breng gauw eens een be-zoek. Wij heten u van harte welkom.Neem voor meer informatie ook eens eenkijkje op www.liewesroden.nl.

GROOTEGAST – TB Autoservice is in-middels al sinds 2002 een begrip inGrootegast en omstreken. De T staat voorTiemersma en de B voor De Boer. En Au-toservice staat voor Totale Service.

Of het nu om uw personenauto, of uw bedrijfs-wagen of aanhangwagen. Het merk maakt nietsuit, want het kan allemaal aan de Legolaan 2A.Vergeet daarbij ook de oldtimers niet.

Begonnen met Peugeot en Citroen, treedt TBAutoservice tegenwoordig naar buiten metonderhoud en reparaties van en aan alle merken.Ze verkopen auto’s, zowel nieuwe als occasions,verzorgen APK keuringen (ook voor oldtimers),sporen storingen op met de modernste contro-

le- en diagnoseapparatuur (ook voor anderegarages), verhuren aanhangers, maar leasen ookauto’s.Daarnaast worden er zoekopdrachten geplaatsten ook verzorgen de medewerkers er aankoop-keuringen voor derden, waarbij kwaliteit hoog inhet vaandel staat.

Met de juiste techniek, kennis en kunde kunnenze optimale service bieden en dat wordt gewaar-deerd door de klanten. Nieuwsgierig wat TBAutoservice voor u kan betekenen? Breng gerusteens een bezoek. De medewerkers heten u vanharte welkom!

Neem voor meer informatie een kijkje opwww.tbautoservice.nl.

Autoservice RodenRODEN - Autoservice Roden is een jongen enthousiast bedrijf dat is begonnenin 2011 aan de Kanaalstraat 65 in Roden.Het bedrijf wordt gerund door twee jongeenthousiaste ondernemers en is vandaagde dag van alle markten thuis.

Zo worden er reparaties en onderhoud uitge-voerd aan alle merken auto’s, maar ook voor uwcamper, caravan en aanhangwagen bent u bijAutoservice Roden aan het juiste adres. Nu hetmooie weer aanbreekt is het raadzaam de onder-houdsbeurt ook daadwerkelijk uit te laten voerenlegt mede-eigenaar Edwin Ploeg uit.

,,In de eerste plaats is het vanuit het oogpunt vanveiligheid alleen al van groot belang om te kiezenvoor een onderhoudsbeurt.Wij verzorgen de Bovag keuring van caravans,campers, aanhangwagens, vouwwagens enpaardentrailers, waarbij niets aan onze aandachtontsnapt.

Zo controleren we de opbouw en het onderstel,doen een vochtmeting, controleren gas, water enelektriciteit, persen de gasinstallatie af, controle-ren de diverse apparatuur op veilige werking enrepareren indien nodig.Onze klanten ontvangen na afloop een Bovagkeuringsrapport met een Bovag sticker. Inverband met de toenemende drukte is het overi-gens wel aan te raden vroegtijdig een afspraak temaken.’’

Niettemin staat Autoservice Roden voor veelmeer. Het bedrijf beschikt over diverse jongegebruikte occasions en het is zelfs mogelijk omna sluitingstijd op afspraak een bezoek te bren-gen aan de showroom. Autoservice Roden iseen vertrouwd adres waar kwaliteit en servicebovenaan staan.

De medewerkers heten u van harte welkom!Neem voor meer informatie ook eens een kijkjeop www.autoserviceroden.nl.

TB Autoservice

Goede service is bijons vanzelfsprekend!

Autobedrijf Wierenga Industriepark 29, LeekTelefoon (0594) 581165

www.autobedrijfwierenga.nl

> onderhoud alle merkennieuw en gebruikt(ook leaseauto’s)

> APK en Airco-service> aan- en verkoop nieuween gebruikte auto’s

> ruime voorraad occasions

Page 8: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

Wij doen alles voor uw auto

De kwaliteit en betrouwbaarheid van Bosch, toegepast ophet onderhoud en de reparatie van alle automerken.www.boschcarservice.nl

Wij doen alles voor uw auto

Speel op zeker bijBosch Car Service!Laat nu uw auto APK keuren en maak kansop 1 van de 10 auto’s t.w.v. € 10.000,-.

Automobielbedrijf De WesterdDe Westerd 15 | 9321 AJ PEIZETel.: (050) 503 38 22 | www.dewesterd.nl

Bosch Car Service De WesterdDe Westerd 15, Peize | 050-5033822www.dewesterd.nl

Bosch Car Service DorenbosWesteind 26, Norg | 0592-614000www.garagedorenbosbv.nl

Bosch Car Service H. van Bergen B.V.Kanaalstraat, 55 Roden | 050-5016794www.vanbergenroden.nl Wij doen alles voor uw autoWij doen alles voor uw auto

Page 9: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 9

Auto Oosterhof sluit zich aanbij Budgetonderhoud.nlGRIJPSKERK/LEEK - Auto Oosterhofheeft zich aangesloten bij Budgetonder-houd.nl. Meer dan 45 jaar staat AutoOosterhof Grijpskerk en Leek bekend inde regio als Citroën dealer en dat zal in detoekomst niet veranderen.

Bij u in de buurt dus, maar met beide vestigingenkomt nu ook het label van Budgetonderhoud.nlbij u in de buurt. Dit landelijke label vertegen-woordigt een formule voor onderhoud op maatvoor alle merken auto’s, bestelwagens en cam-pers. Via Budgetonderhoud.nl hoeft u niet bangte zijn voor onnodige reparatiekosten. (voor-beeld: er wordt geen complete uitlaat vervangenwanneer bijvoorbeeld alleen het voorste gedeelteaan vervanging/reparatie toe is). Er worden

AUTOBEDRIJF

BLOEMERSTRAAT 37 | 9822 AB NIEKERK

Auto Oosterhof sluit zich aan

dus niet meer onderdelen vervangen dan striktnoodzakelijk en bovendien nog duurzaam ook.Prijzen worden vooraf telefonisch opgegeven.Zoals de meeste fitters doen, zijn dat meestal ookal prijzen op basis van totale vervanging en datdoet Budgetonderhoud.nl dus anders.

Win uw factuurbedrag terugBovendien maakt u kans uw factuurbedrag terugte winnen. Iedere maand vindt er namelijk eenlandelijke verloting plaats met voor de winnaarhet prettige nieuws dat het laatste factuurbedrag(maximaal 250 euro) wordt terugbetaald. Bijgrotere reparaties beschikken de bedrijven overdiverse (gratis) leenauto’s (exclusief brandstof).Verder een gratis mobiliteitspas bij aankoopvan een occasion waarbij u een jaar lang 24/7

recht hebt op mobiliteit in uw eigen woonplaats,maar ook in geheel Europa. De alarmcentralevan Pechonderwegservice.nl is 24 uur per dag,7 dagen in de week te bereiken. Op deze manierbent u altijd verzekerd van goede hulp in binnen-en buitenland.

FacebookLike de Facebook pagina Budgetonderhoud-Leeken-of Budgetonderhoud-Grijpskerk voor afspra-ken en aanbiedingen.Of neem eens een kijkje op kijk opwww.autooosterhof.nl.

Vakgarage H&H is van alle markten thuis

LEEK - Vakgarage H&H is al sinds eind jaren negentigeen begrip in Leek en omstreken. Vanaf 2009 zit deautospecialist in het nieuwe pand aan de Kapteynlaan2, waar de uitstekend opgeleide monteurs de kennis inhuis hebben om alle automerken uitmuntend te onder-houden.

Sinds 2011 is Vakgarage H&H aangesloten bij de landelijke Vak-garage formule en dat biedt meer dan een handvol voordelenvoor de klant vertelt Richard Slagter namens H&H.

,,Eén van de vele voordelen is dat wij de originele A-kwali-teit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen. Daarprofiteren onze klanten direct van mee. Voor APK-keuringen,banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles is iedereenbij Vakgarage H&H eveneens aan het juiste adres. Doordat wezijn aangesloten bij de landelijke Vakgarage kunnen we overi-gens nog meer diensten aanbieden zoals autoverzekeringen,pechhulp, online reparatieverzoeken en het opstellen van offer-tes. Daarnaast hebben we gratis leenauto’s en leenfietsen, maarook een haal- en breng service in de regio. Kortom, we doen eralles aan om de klant in alle opzichten tegemoet te komen.’’

Niettemin is er nog veel meer mogelijk, want voor onderhoudzijn de geschoolde monteurs ook uitstekend thuis in hybride-techniek. Verder zijn er altijd circa 50 tot 60 goede betaalbareoccasions op voorraad. Verkopen in consignatie is mogelijk enklanten kunnen ook zoekopdrachten neerleggen bij de auto-specialist. Bij Vakgarage H&H bent u verzekerd dat uw auto inde beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan hetgebeuren dat uw auto bijvoorbeeld niet meer start, een manke-ment vertoont, een lekke band krijgt, of dat u uw sleutels erinheeft laten liggen. Vakgarage H&H heeft in dit soort situaties déoplossing voor u in de vorm van pechhulp.

PechhulpDe Vakgarage Pechhulp is voor u verkrijgbaar als u uw auto laatonderhouden door de Vakgarage. De medewerkers onderhoudenuw auto volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van defabrieksgarantie. De Vakgarage Pechhulp is geldig in Nederlanden 43 andere landen in Europa.Nieuwsgierig wat Vakgarage H&H voor u kan betekenen. Brenggerust eens een bezoekje.De medewerkers heten u van harte welkom! Neem voor meerinformatie eens een kijkje op www.vakgaragehenh.nl.

‘We doen er alles aan om de klant in alle opzichten tegemoet te komen’

De afgelopen jaren zijn zuinige auto’s, duurzame oplos-singen en verschillende klimaatdoelstellingen veel inhet nieuws geweest. Nederland is bewust bezig met hetmilieu en de duurzaamheid, wat zijn vruchten aan hetafwerpen is.

Tegenwoordig zijn Greenwheels, Blablacar en Car2Go niet meerweg te denken uit de grote Nederlandse steden.Ook zijn elektrische auto’s steeds vaker op de weg te vinden.Dit alles is goed nieuws, maar wist je dat je zelf ook een aantalhandige trucs kunt toepassen om milieuvriendelijk de weg opte gaan?

Verminder het gewicht in je autoJe kunt natuurlijk niet het gewicht van je auto veranderen, maarje kunt wel enig overtollig gewicht in je auto voorkomen. Wanneerje veel onnodige bagage in je auto hebt liggen, zoals accessoiresvoor je fiets, hondenspullen of extra kinderzitjes, voegt dit extragewicht toe aan je auto.Dit heeft op den duur weer een negatief effect op het verbruikvan je auto. Haal daarom de spullen weg die je niet vaak nodighebt. Extra kilo’s sjouw je ook onbewust mee met een volle tank.

Rijd daarom de tank zoveel mogelijk leeg. In het algemeen kan jenog 50 kilometer rijden tot je auto een waarschuwing geeft als debrandstofreserve wordt aangesproken.

De juiste bandenDe bandenkeuze van je autois belangrijk als het gaat omhet brandstofverbruik. Leter daarom op dat je tijdig dewinterbanden vervangt voorzomerbanden en visa versa. Debanden hebben een ander pro-fiel, wat betrekking heeft op derolweerstand van de auto. Ookde juiste bandenspanning kanervoor zorgen dat je 5 procentaan brandstof bespaart. Con-troleer ze daarom maandelijks,wat snel kan gebeuren bij elktankstation in Nederland.

Het rijgedragWanneer je economisch verantwoord en milieubewust de auto inwilt stappen, kun je een aantal zaken toepassen tijdens het rijden.Zo is het van belang om met een gelijkmatige snelheid en een laagtoerental in een zo hoog mogelijke versnelling te rijden. Schakelzo vroeg mogelijk en zet de motor af bij korte stops. Hierbij kanje denken aan een openstaande brug of file. Airconditioning endakkoffers zijn energievreters. Ga hier dus bewust mee om.

Technisch onderhoudDe motor kan optimaal presteren als hij goed onderhouden is. Ditzorgt namelijk voor een lager verbruik. Een verstopte luchtfilterof vervuild koelsysteem kan voor een hoger verbruik zorgen. Hetvoordeel van regelmatig onderhoud is dat de kans op pech meteeneen stuk kleiner is!

Elektrisch rijdenWil je na het lezen van deze tips toch overgaan op een elektrischeauto? Volgens TNO en CE Delft kan een volledig elektrische autovoor bijna 50 procent minder CO2-uitstoot zorgen. Wanneer eenelektrische auto op groene stroom rijdt in plaats van stroom uitfossiele bronnen, stoot de auto helemaal geen CO2 uit. Of rijdenop groengas. Dat is het duurzame en voordeliger rijden op onseigen afval. Je kunt zelfs je eigen auto laten ombouwen tot groen-gas wagen.

AUTOTIPSom zuinig enduurzaam deweg op te gaan

Page 10: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 201610

Suzuki Vitaravanaf € 19.999,- nu met

De AllRoader van nuOf je nou boodschappen gaat doen, op vakantie gaat of elke dag een stukje snelweg moet pakken:de Suzuki Vitara is op alle wegen thuis. Niet alleen omdat het een comfortabele auto is, maar ookeen zuinige. Zijn lage CO2-uitstoot maakt ‘m namelijk de schoonste en zuinigste in zijn klasse.Waar hij ook rijdt. De snelle Vitara S-uitvoering wordt standaard geleverd met sportieve gadgetszoals een sportgrille, sportstuur en krachtige 1.4 Boosterjet Turbo benzinemotor. Bij beide uitvoer-ingen krijg je nu een gratis tankpas waarmee je wel 10.000 kilometer kunt rijden. Kom bij ons langsvoor een proefrit of kijk op de website.

Brandstofgegevens volgens de Euro-6-norm, 1.6 benzine-uitvoering EC 2014/136W: 5,3 l/100 km; 18,9 km/l; CO2-uitstoot: 123 g/km, 1.4 Boosterjet benzine-uitvoering EC 2015/45W: 5,2 l/100 km; 19,2 km/l; CO2-uitstoot:121 g/km, diesel-uitvoering EC 2015/45W: 4,0 l/100 km; 25,0 km/l; CO2-uitstoot: 106 g/km. Genoemde prijs is incl. btw/bpm en excl. kosten rijklaarmaken.

AutobedrijfMartin SandersCeintuurbaan Noord 125, RodenTel. 050 – 501 08 50www.suzuki.nl/sanders

Industrieweg 29363 TB MarumTel: [email protected]

RENAULT MEGANE 1.5 ESTATEDiesel, 93.926 km2012 11.450,-

VW 1.6 TDI VARIANT TRENDLINEDiesel, 136.358 km2012 11.950,-

Ook voor verhuur van personenbusjes, bestelbussen en bakwagens

Dezeauto’skunt u

ook leasen

Fiat 500Twin Turbo Lounge10.250,-

2012 km. 47900

Nissannote Connect Edition13.750,-

2014 km. 12400

2x MitsubishiAsx Stylev.a.14.500,-

2012 km.100900

ToyotaAuris Hybrid A/T9.995,-

2011 km. 96500

SkodaFabia Tdi Combi5.995,-

2010 km.149800

3x OpelCombo Cdti Maxiv.a. 9.495,-

2013 km. 22000

Vijverstraat 169367 PT De WilpT.: 0594 - 641675

E.: [email protected]

Industriepark 2, Leek. Telefoon 0594 51 80 78 / 06 28 05 36 08

www.autoservicevanbergen.nl

onderhoudreparatieverkoop

Voor al uwservice-onderhoudaan uw auto!Dit geldt voor kleine zaken zoals het bijvullen van uwruitensproeistof tot aan het klaarmaken van uw autovoor een APK keuring.

IN- EN VERKOOP VAN AUTO’SKIJK OP WEBSITE VOOR ONS AANBOD OF BEL.

OP ZOEK NAAR EENSPECIFIEKE AUTO?WIJ HELPEN UGRAAG MET EENEERLIJK ADVIES!

Page 11: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 11

dan voor een spuitbus of een lakstiftje. Ook voorzaken als plamuur, grondverf en lak kan men inonze shop terecht. Voor klanten die niet kunnenvinden wat ze zoeken is het geen probleem. Onzemedewerkers helpen graag en zo nodig zorgen weervoor dat klanten het artikel de volgende dag alaf kunnen halen.

OnderhoudVoor onderhoud, reparatie, vervanging vanonderdelen en montage van accessoires bent u bijVan der Veen ook aan het juiste adres. De auto-technici die in alle merken zijn gespecialiseerdbeheersen hun vak voor de volle 100 procent,werken razendsnel en bijzonder efficiënt enbeschikken over de aller modernste diagnose-en testapparatuur vervolgt Van der Veen. ,,Wijbeschikken over een werkplaats met een grootaantal hefbruggen en eigen APK geclassificeerdemonteurs. Er wordt bij ons naar gestreefd dat er,als het mogelijk is, geen wachttijden zijn. Tijdenshet onderhoud en/of reparatie aan auto’s kanmen de beschikking krijgen over vervangendvervoer, tegen een geringe vergoeding.’’

Schade aan uw auto?Laat u niet sturen. U staat er niet dagelijks bijstil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Hetgevolg: een deuk, een kras, een vouw in uw dier-

bare auto. Het is niet te hopen, maar mocht hetonverhoopt toch gebeuren, dan kunt u altijd opAutobedrijf Freddy van der Veen rekenen. Na uwtelefoontje komt de hulp direct op gang besluitVan der Veen. ,,Zodra een auto bij onze schade-hersteller binnen is, zetten wij de schade-taxatiein gang en regelt onze schadehersteller desge-wenst vervangend vervoer. De administratieveafhandeling met de verzekeringsmaatschappijvoert onze schadehersteller in zijn geheel uit.Daardoor kan onze schadehersteller heel snel

beginnen met de herstelwerkzaamheden. Na dereparatie voert hij een intensieve controle uit.Volledig in orde en weer helemaal in waardehersteld leveren wij de auto vervolgens aan onzeklant af, want wij doen zaken met een ANWBerkend schadeherstelbedrijf. Kortom, klantenkrijgen bij ons op alle terreinen topservice entopkwaliteit.’’

Neem voor meer informatie ook eens een kijkjeop www.freddyvanderveen.nl.

Autobedrijf Freddy van der Veenopent Kentekenloket

Houd de stemming goed tijdens je vakantie

NOORDHORN - Autobedrijf Freddy vander Veen maakt de aankoop en het onder-houd van uw auto weer leuk. Het jongebedrijf met een sterk team aan mensenheeft eveneens een ruime keuze aan jongegebruikte auto’s in alle prijsklassen. Voorhet overschrijven van kentekens werd on-langs een kentekenloket geopend waarmeeuw auto snel op eigen naam staat.

Niettemin staat het bedrijf tegenwoordig voorveel meer. Voor onderhoud kan men altijd bijAutobedrijf Freddy van der Veen terecht in dewerkplaats. Wilt u liever zelf uw auto vertroete-len? Kom dan eens buurten in de shop. De mede-werkers van het autobedrijf aan de Handelsweg19B kunnen u altijd laten slagen door een aanbodvan steeds nieuwe occasions. Bij Van der Veenkunt u terecht voor allerlei zaken betreffende uwvoertuig vertelt Van der Veen.

,,Je kunt hierbij denken aan een verscheidenheidaan soorten olie, allerlei banden (al dan nietmet lichtmetalen velgen), ruitenwisserbladen,reinigingsmiddelen voor het interieur en exte-rieur van uw auto en ga zo maar door. Ook voorverf en lak kunnen mensen bij ons terecht Alsklanten met hun auto bij ons komen, kunnen weter plekke de goede kleur bepalen. De klant kiest

Auwemalaan 150 - 9351 NW Leek - 0594-517979

Renault Mégane 1.5 DCI Expression

DIESELBouwjaar 2010Kleur rood194.737 km

5.750,-

Kleintjes weten feilloos de stemmingvan ouders aan te voelen. Als je zelfrustig bent zijn je kinderen dus ook veelgezelliger in de auto.

Om hun eigen, vrolijke wereldje te scheppenhebben kinderen overigens heel veel aanmuziek en verhalen. Koop verhalen op CD ofspreek thuis hun lievelingssprookjes in. Enneem natuurlijk hun favoriete muziek mee opvakantie. Daar kunnen ze niet één, maar welhonderd keer naar luisteren.

Boosdoeners: warmte en dorstHet moet natuurlijk niet te warm zijn op deachterbank, dus zorg voor zonwering. Zijra-men kunnen eventueel met doeken wordenafgeschermd (dan zijn er wel twee zijspiegelsnodig). Voor het achterraam koop je een door-zichtig zonnescherm bij de autoshop of garage.Airconditioning is fijn op lange ritten. De kin-deren houden het een stuk langer uit. Houd inde gaten dat ook kleintjes in een warme autoerg kunnen zweten en misschien wel twee-maal zo veel moeten drinken als normaal.

Ga airbag uit de weg met baby’s enjonge kinderenAls je auto een passagiersairbag heeft, ishet erg gevaarlijk en verboden een tegen derijrichting in geplaatst (baby-)autozitje opde voorautostoel te plaatsen. Maar ook vooroudere kinderen kan de explosieve kracht vaneen airbag veel te groot zijn en kan ernstigletsel aan hoofd en nek worden veroorzaakt.Let op: een uitgeschakelde airbag kan bij een

botsing soms toch in werking treden. Ookzijairbags kunnen een risico zijn voor jongekinderen.

Goed autozitje, heel belangrijkKoop een autozitje nooit op de groei, maarzorg dat het vanaf het begin goed past bij hetgewicht van je kind. Het gewicht staat aange-geven op het keurmerk. Neem bij het kopen jeauto mee en controleer of het zitje hier goed inbevestigd kan worden. Laat de verkoper altijdgoed uitleggen hoe je het zitje moet installerenen gebruiken.

Hoe lang mag een baby in het autozitje?Kinderen moeten natuurlijk niet onnodig langin dezelfde houding zitten of liggen. Als ditechter eens in de zoveel tijd op weg naar hetvakantieadres gebeurd, dan zal dat geen nade-lige gevolgen hebben. Het is natuurlijk minderprettig dus stop elke twee uur en laat je kinde-ren op een kleedje of een grasveld even lekkerbewegen in de buitenlucht.

Snoepen en etenJe weet het van jezelf: van veel snoepen en etenwordt je vervelend. Geef daarom niet steedstoe aan de vraag om lekkers. Stel snoepen zolang mogelijk uit.Als ze beginnen te vragen geef eerst fruit enbiscuits, of soms gewoon niets, maar zeg dathet snoep komt nadat je bijvoorbeeld de grensover bent, nog een keer getankt hebt, of na demiddagmaaltijd. Gebruik snoep om - wanneeriedereen helemaal gaar is - het nog een uurtjevol te houden.

Autobedrijf Freddy van der Veen

Voor het reinigen van stoffenautobekleding zijn er bij au-tomaterialenwinkels allerleibekledingreinigers te koopspeciaal voor de auto. Meestalverpakt in een spuitbus, waar-uit een soort schoonmaak-schuim komt wanneer je hetaanbrengt op de autobekleding.Meestal dien je het schoon-maakmiddel eerst een poosjein te laten werken op de auto-bekleding, alvorens het er weeraf te wrijven. Maar voordat jemet het schoonmaakmiddel aande gang gaat is het belangrijkdat de auto eerst goed stofvrijis gemaakt. Het schoonmakenvan autobekleding begint danook met een stofzuigbeurt.Voorzie de stofzuigerslang vande smalste zuigmond die jemaar kan vinden. Zodat je ookde zijkanten van stoelen goedkunt schoonmaken. Wanneerje een compressor hebt, kun jedie gebruiken om stof en vuilweg te blazen van plekken waarje slecht bij kunt met de stof-zuiger.

Zodra de autobekleding vrijis van stof en los vuil is hettijd om de bekleding te gaanreinigen met die speciale be-kledingreiniger voor de auto.Wanneer je een product kooptvan een bekend merk, dan koopje in ieder geval een product datwerkt en dat geschikt is voorautobekleding. Zeker wanneerde stoelen en bank van je auto

erg vuil zijn, reinig de bekle-ding dan in delen. Breng debekledingreiniger aan en laathet intrekken. Kijk op de ver-pakking om te zien hoe lang jehet schoonmaakmiddel op debekleding mag laten zitten omhet in te laten trekken en hetvuil los te maken. De meesteautobekleding is robuust ge-noeg om een hard borsteltje opte kunnen gebruiken voor hetverwijderen van hardnekkigevlekken. Gebruik als borsteltjebij voorkeur een nagelborstel.Normaal schrob je daar het vuilonder je nagels mee vandaan,maar datzelfde borsteltje isook uitstekend geschikt omvoorzichtig schrobwerk meete doen in je auto. Het schoon-

Autobekleding schoonmaken in een handomdraaiOver autobekleding schoonmaken denk je normaal nietzo na. Totdat je je op enig moment realiseert dat debekleding van je auto wel eens een schoonmaakbeurtkan gebruiken. En dat een ouderwets sopje nou nietdirect het meest geschikt lijkt om dat klusjemee te klaren. Water en zeep, of anderschoonmaakmiddel, is tenslotte al snelte nat om de bekleding van je auto meeschoon te maken. Maar wat kun je danwel gebruiken voor het schoonmaken vanautobekleding?

maakschuim verwijder je, nahet voorzichtig schoon schrob-ben van de bekleding, vervol-gens met een zachte doek. Eenzachte doek die bij voorkeurwit is, zodat je goed kunt zienwanneer de doek vuil is en jehem moet vervangen voor eennieuwe. Wanneer je echt hard-nekkige vlekken zoals roest, veten teer in de bekleding van jeauto hebt, probeer dan gara-gezeep als schoonmaakmiddelte gebruiken. Breng een beetjegaragezeep aan op de vlek engebruik wederom de nagelbor-stel om de vlek voorzichtig uitde bekleding te schrobben.Autobekleding schoonmakenis niet moeilijk als je de juistemiddelen te beschikking hebt.En alles wat je naast schoon-maakmiddelen nodig hebt is,een beetje tijd en geduld voorhet beste resultaat.

Page 12: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 201612

Bij Autobedrijf Doornboschkunt u terecht voor alles watmet uw auto te maken heeft!

Autobedrijf DoornboschIndustriepark 2-1, Leek. Telefoon 0594-516921

E-mail [email protected]

Onderhoud en reparatiealle merken auto’sBOVAG-occasions

Alfa Romeo 147 1.6T.Spark Blackline II214.802 km Bouwjaar 2007 Benzine

€ 3.699

Fiat Grande Punto 1.4-16V Sport218.317 km Bouwjaar 2007 Benzine

€ 3.750

Mercedes-Benz M-Klasse 320173.609 km Bouwjaar 2002 Benzine

€ 5.450

ChevroletTrailblazer 4.2 LTZ172.928 km Bouwjaar 2003 Benzine

€ 5.250

Citroën Xsara Picasso 1.8i-16V264.868 km Bouwjaar 2001 Benzine

€ 1.199

Opel Astra 1.6-16V Club214.548 km Bouwjaar 1998 Benzine

€ 1.099

Peugeot 206 SW 1.4 HDi X-line239.875 km Bouwjaar 2004 Diesel

€ 2.750

Peugeot 206 SW 1.6-16V XS Pack170.237 km Bouwjaar 2005 Benzine

€ 3.499

Opel Meriva 1.7 DTi Enjoy244.368 km Bouwjaar 2004 Diesel

€ 2.450

Opel Agila 1.0-12V Essentia64.148 km Bouwjaar 2006 Benzine

€ 3.250

Opel Corsa 1.2-16V Sport173.910 km Bouwjaar 2002 Benzine

€ 2.150

Renault Clio 1.4-16VAuthentique191.244 km Bouwjaar 2006 Benzine

€ 2.999

LanciaYpsilon 1.4 Oro191.519 km Bouwjaar 2007 Benzine

€ 3.499

INKOOP &VERKOOP REPARATIE & ONDERHOUD OCCASIONS

REVISIE USA CARS

OPENINGSTIJDENMaandag 8:00 • 17:00Dinsdag Op afspraakWoensdag 8:00 • 17:00Donderdag 8:30 • 17:30Vrijdag 8:30 • 17:30Zaterdag 9:00 • 16:00Zondag Op afspraak

Zeller USA CarsTransportweg 29301 ZX RodenTelefoon: 06-19196688www.zellerusacars.nl

Maandag 8:00 • 17:00Dinsdag Op afspraakWoensdag 8:00 • 17:00Donderdag 8:30 • 17:30Vrijdag 8:30 • 17:30Zaterdag 9:00 • 16:00Zondag Op afspraak

Auto Egberts B.V.Van ‘t Hoffstraat 4 | 9351 VH Leek | Tel. (0594) 512 464

www.autoegberts.nl

Bij Autohopperhuur je al eenluxe auto voore 19,- per dag

De 5 voordelen vanhuren bij Autohopper:

Altijd....

.... een jonge en schone auto

.... een auto huren bij jou om de hoek

.... een luxe, moderne auto voor een uiterstscherpe prijs

.... eenvoudig reserveren via autohopper.nl

.... een scherpe actie!

Fiat 500L 0.92014, 16.348 km 16.995,-

Fiat Panda Easy2013, 16.118 km 9.850,-

Fiat Panda 0.9 Twinair Lounge2014, 13.597 km 8.949,-

Fiat 500 1.3 JTD Lounge2008, 190.114 km 5.999,-

Page 13: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 13

De nieuweRenault Mégane

‘Private Lease is booming’

De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve alselegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in testappen. Het prestatieniveau van de nieuwe Renault Méganebehoort tot de top in zijn segment en het motoraanbod, metvermogens van 100 tot 205 pk voldoen de motoren aan de be-hoeften van een brede groep klanten.

Technologische voorzieningenWanneer u plaatsneemt in de nieuwe Renault Mégane, wordtu onmiddellijk omgeven door een wereld van high-tech. Deuitgebreide reeks technologische voorzieningen is uniek in hetsegment van de Mégane en omvat een head-up 7’’ kleurendis-play, Multi-Sense, 4Control en keuze uit twee R-LINK multime-diadisplays.

PersonaliserenDankzij Renault Multi-Sense kunt u door middel van eenenkele handeling uw rijervaring tot in de kleinste details perso-naliseren. Met Multi-Sense zijn de reacties van de motor op hetgaspedaal aan te passen, net als de snelheid van de automati-sche EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) en het gevoel vande stuurinrichting, de sfeerverlichting in het interieur en demassagefunctie in de bestuurdersstoel (indien van toepassing).

Rijplezier naar een nog hoger niveauDe nieuwe Mégane presteert uitstekend op elk gebied dankzijzijn eersteklas wegligging en reeks motoren die voldoen aande behoeften van vrijwel elke automobilist. Bij de Mégane iser veel werk en aandacht besteed aan de schokdempers en degeluidsinstallatie van het onderstel.

U rijdt al in een nieuwe Renault Mégane vanaf 20.290 euroen is te leasen met 21 procent bijtelling. De nieuwe RenaultMégane Estate wordt in de zomer verwacht in de showroomsbij Terwolde. Klaar om plaats te nemen achter het stuur? Maakdan snel een proefrit bij Terwolde!

standige keuze, want leasen is rijden zonderzorgen. U loopt geen risico, omdat reparatiesen onderhoud bij de prijs inbegrepen zijn.Dus geen verrassingen achteraf.In tegenstelling tot het kopen van een auto(op afbetaling), least u voor een vast ‘all-in’maandbedrag een nieuwe auto. Met één ‘all-in’ maandtarief weet u exact wat de auto ukost.Het enige wat u buiten het leasecontractzelf betaalt, is de brandstof. Leasen is veilig,verantwoord en vertrouwd vervolgt Roeland.,,Als erkend private lease aanbieder zijn wijin het bezit van het Keurmerk Private Lease.Dit is hét kwaliteitskeurmerk om betrouw-baar een privé leasecontract af te sluiten endat biedt de volgende vijf zekerheden: eerlijkevoorwaarden, een compleet product, bescher-ming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagenbedenktijd en zekerheid bij klachten.’’

InformatieNefkens Roden biedt u een compleet pakketvoor uw auto. Of het nu gaat om een perso-nenauto of bedrijfsauto, een nieuwe of eengebruikte, onderhoud, financiering of eenverzekering. Bij Nefkens Roden bent u vooral deze zaken aan het juiste adres.

Neem voor meer informatie ook een kijkje opwww.nefkensnoord.nl, of breng een bezoekaan de vestiging op de Ceintuurbaan Noord116 in Roden. De medewerkers heten u vanharte welkom!

RODEN - Nefkens Roden, de Peugeotdealer komt haar klanten ook in 2016op tal van terreinen tegemoet.

Na een periode van terugvallende verkopenals gevolg van de economische recessie, bloeitNefkens Roden tegenwoordig op tal vanterreinen weer als nooit tevoren vertelt vesti-gingsleider Fridtjof Roeland.

,,De periode van nu is niet meer te vergelij-ken met de periode van voor de recessie. Demarkt is grondig veranderd, maar dat biedtons tegelijkertijd ook weer nieuwe kansen.Private Lease is booming bijvoorbeeld. Datis een onderdeel waar we momenteel vol opinzetten, maar vanzelfsprekend bieden weonze klanten nog veel meer. De Peugeot 308is zolang de voorraad strekt ook nog steedsmet 14 procent bijtelling beschikbaar, losvan de standaard service die we onze klantenbieden.’’

Niettemin staat de Peugeot-specialist voorveel meer. Met het schadebedrijf UAS in Gro-ningen, kunnen de medewerkers u ook directhelpen indien u schade aan uw auto heeft. Ukunt uw auto bij Nefkens Roden inleverenen de medewerkers zorgen voor vervangendvervoer en een perfect herstel via UAS scha-deherstel.

Private LeaseLeasen via Nefkens Roden is ook een ver-

Als je op dit moment al een autoverzeke-ring hebt dan kun je door het vergelijkenvan autoverzekeringen flink besparen. Wegeven je een aantal tips mee zodat je pre-cies weet hoe en waarop je kunt besparenals je een autoverzekering afsluit.

Als je een auto koopt dan sluit je een autoverze-kering af. Op dat moment wordt vaak gekekennaar de beschikbare verzekeringen en kiest meneen gunstige autoverzekering uit. Veel mensenlaten daarna jarenlang de autoverzekering voorwat het is. Maar regelmatig een vergelijking ma-ken loont. Hierdoor weet je zeker dat je altijd eengunstige premie en de juiste dekking hebt.

Betaal je premie jaarlijksVaak wordt bij de autoverzekering voor de be-taling van de premie gekozen voor betaling permaand.Maar dit is niet de goedkoopste optie. Je kuntbij de meeste verzekeraars flink besparen doorde premie van je autoverzekering per jaar tebetalen. Je moet dit geld natuurlijk wel beschik-baar hebben. De besparing kan tot wel 6 procentoplopen. Dat is over het jaarbedrag van je auto-verzekering een grote besparing.

DekkingDe dekking die je kiest bij het afsluiten van jeautoverzekering bepaalt voor een groot gedeeltede hoogte van je premie. Met een minder uitge-breide dekking ben je logischerwijs goedkoperuit. Kijk dus goed naar je auto en controleer of jedekking past bij je auto.

Aanvullende verzekeringenVeel mensen sluiten aanvullende verzekeringenaf. Dit leidt nog wel eens tot dubbele dekking endat is natuurlijk zonde. Hoewel de aanvullendeverzekeringen belangrijk zijn moet je in de vol-gende gevallen goed opletten of de verzekering injouw situatie nodig is:• Aanvullende verzekering: rechtsbijstandsver-

zekering

Als je al een rechtsbijstandsverzekering hebt danis het mogelijk dat ook conflicten voortkomenduit het verkeer gedekt zijn onder deze verzeke-ring.• Aanvullende verzekering:

inzittendenverzekering

Passagiers zijn verzekerd onder de WA-dekkingvan je auto. Je hoeft deze dekking dus niet afte sluiten om passagiers te verzekeren. Je sluitdeze dekking alleen af voor de bestuurder vande auto.

Pas op met het claimen van schadeJe hebt een autoverzekering natuurlijk om scha-de te claimen zodat je zelf niet voor de kostenvan een schadegebeurtenis hoeft op te draaien.Maar het kan goedkoper zijn om kleine schadeszelf te betalen. Dit komt omdat je dan het aantalschadevrije jaren niet aantast. Dankzij opge-bouwde schadevrije jaren krijg je namelijk eenno-claimkorting. Als een schade niet al te veelkost dan is het claimen van de schade meestalniet in verhouding met de premieverhoging enkun je de schade beter uit eigen zak betalen.

Goedkope autoverzekering

Sinds kort straat er eenprachtig nieuw modelin de showrooms vanTerwolde Renault. Denieuwe Renault Mégane.Dit volledig vernieuwdemodel is dynamisch ensensueel.

CAR WASHLEEK

Tolberterstraat 105 - Leekwww.carwashleek.nlTolberterstraat 105 - Leek

OPENINGMEDIOMEI

Page 14: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 201614

TEVENS UW LEVERANCIER VAN DE GOEDKOOPSTE TREKHAKENVAN NEDERLAND !!!

Peugeot PartnerTepee 1.6 VTi2012 – 62.000 km

E 15.950,-

Peugeot 3081.6 VTi Millesim2011 – 31.000 km

E 13.950,-

Peugeot 3081.2 VTi Active2013 – 42.000 km

E 16.950,-

Peugeot 20081.6 VTi Active2013 – 24.000 km

E 18.950,-

Peugeot 2061.1 XR1999 – 102.000 km

E 2.450,-

Peugeot 5008 ST1.6 VTi 7 - persoons2011 – 60.000 km

E 16.950,-

Ford Focus1.4 16vWagon2008 – 93.000 km

E 9.950,-

Ford C-Max2.0 16v Titanium2008 – 138.000 km

E 10.950,-

EEN GREEP UIT ONZE VOORRAAD VAN PLM. 50 STUKS :

Verkoop Nieuw en GebruiktReparatie, Onderhoud en DiagnoseLease Service Center | APK KeuringenAirco Service | Banden en Uitlijnenwww.autolouwes.nl

Professioneel onderhouden reparatie tegeneen betaalbare prijs!

Tevens meer dan 50 BMW’s en Mini’s op voorraad.Financiering en rental lease mogelijk

Gespecialiseerdin BMW & MiniIn ons autobedrijf staan kwaliteit en plezierhoog in het vaandel. De kwaliteit wordtgewaarborgd door ons gekwalificeerdepersoneel en de originele fabrieksonderdelenvan BMW en Mini die wij gebruiken om uwauto in topconditie te houden. Wij zorgengraag goed voor uw auto. Daarmee blijft uwauto in goede conditie en zijn veiligheid enrijcomfort gegarandeerd.

Bij ons kunt u ook terecht voor de periodiekeAPK-keuring, ruitschadereparatie, inbouwalarm en airco, SCM gecertificeerd.We gebruiken uitsluitend door BMWaanbevolen Castrol-smeermiddelen.

Om bij u als klant de onzekerheid overreparatie- en onderhoudskosten weg tenemen bieden wij de mogelijkheid aan omeen 3-jarig onderhoudscontract met ons afte sluiten. Bel voor meer informatie.Oók reparatie

BMW versnellingsbakken

Lorentzpark 6, Leek. Telefoon 0594-518 877. E-mail [email protected]

Kijk óók op www.buursema.nl

De koffie staat voor u klaar!

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie en foto’s of kom de auto’s bekijken op het plein.

Audi A3 Sportback 1.6 TDI Ambition 2011 Phantomzwart € 13.950,00Audi A3 Sportback 2.0 TDI Ambition 2011 Phantomzwart € 13.950,00Audi A3 Sportback 1.4 TFSI G-Tron S-Line 2015 Phantomzwart € 27.950,00

Audi A4 2.0 TDI Ambition 2012 Bruin metallic € 21.950,00Audi A4 2.0 TDI 177pk Ambition 2012 Blauwmetallic € 24.950,00Audi A4 3.0 TDI Ambition S-Line 2012 Briljantzwart € 31.950,00Audi A4 Avant 2.0 TDI Ambiente 2012 Grijs metallic € 24.950,00Audi A4 Avant 2.0 TDI Attraction 2013 Briljantzwart € 17.950,00Audi A4 Avant 2.0 TDI Ambition150pk 2013 Briljantzwart € 21.950,00Audi A4 Avant 2.0 TDI Ambition S-Line 2012 Daytonagrijs € 24.950,00Audi A4 Avant 2.0 TDI Ambition 2012 Phantomzwart € 26.950,00Audi A4 Avant 3.0 TDI Quattro 2008 Phantomzwart € 11.950,00Audi A4 Avant 3.0 TDI Ambition 2012 Quartzgrijs € 32.950,00Audi A5 Sportback 3.0 TDI Pro Line S-Line 2012 Phantomzwart € 31.950,00Audi A5 Sportback 3.0 TDI Pro Line S-Line 2012 Bruinmetallic € 31.950,00Audi A5 Sportback 3.0 TDI Quattro 2012 Phantomzwart € 25.950,00

Audi A6 Avant 3.0 TDI Quattro S-line 2007 Grijsmetallic € 11.950,00Audi A6 Avant 2.0 TDI automaat 2011 Grijsmetallic € 16.950,00Audi A6 Avant 3.0 TDI S-Line 2012 Blauwmetallic € 36.950,00Audi A6 Avant 3.0 TDI Quattro S-Line 2011 Zilvergrijsmetallic € 38.950,00Audi A6 Avant 3.0 TDI Quattro S-Line 2012 Phantomzwart € 38.950,00Audi Q5 2.0 TDI S-Tronic 2010 Phantomzwart € 23.950,00Audi Q5 3.0 TDI Quattro S-Line 2012 Phantomzwart € 43.950,00Audi Q5 3.0 TDI Quattro 2012 Grijs metallic € 46.950,00Audi A8 2.0 TFSI Hybride 2013 Phantomzwart € 53.950,00Audi TT Roadster 225pk 2003 Blauwmetallic € 6.950,00

BMW 525XDTouring Sport 2012 Briljantzwart € 31.950,00Fiat 500 Xenon Leer 2013 Zwartmetallic € 12.950,00Seat Leon 1.9 TDI 2007 Grijsmetallic € 6.950,00Skoda Octavia Combi 1.6 TDI 4x4 2010 Zwartmetallic € 9.950,00Volkswagen Polo1.6 BiFuel 5drs 2013 Reflexzilver € 11.950,00Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI 2011 Zwartmetallic € 11.950,00

Page 15: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 15

Auto EgbertsAutobedrijf S. Hummel

Automaterialen Jagersma

Autobedrijf Nienhuis

LEEK - Auto Egberts is vanaf de jarenzestig officieel Fiat dealer en hét bedrijfvoor verkoop en onderhoud van auto’s encampers. Naast de in- en verkoop van au-to’s doet Auto Egberts vandaag de dag veelmeer aan de Van ‘t Hoffstraat 4.

Klanten kunnen er tegenwoordig onder meerterecht voor onderhoud van alle merken, schade-herstel, maar ook voor verzekeringen en finan-cieringen.

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise ophet gebied van auto’s (in het bijzonder Fiat) is uwauto bij Auto Egberts beslist in goede handen. Demedewerkers kunnen het complete onderhouduitvoeren aan uw personenauto en zijn daar-naast gespecialiseerd in camperonderhoud. Ookvoor het laten uitvoeren van een apk-keuringbent u bij Egberts aan het juiste adres.

Mobiliteit gegarandeerd bij Auto EgbertsUw mobiliteit wordt gegarandeerd door het in-

vullen van uw wens in de verkoop van een nieu-we of gebruikte auto. Gebruikte auto’s betrektAuto Egberts uit de gehele EU, daardoor is ereen zeer breed aanbod te realiseren. De servicedie in de werkplaats wordt aangeboden garan-deert uw mobiliteit door gericht onderhoud uit tevoeren, in overleg met u als eigenaar van uw autoof camper.

Om Europese mobiliteit te garanderen krijgt ugratis een mobiliteitspas bij aanschaf van eengebruikte auto. U ontvangt 12 maanden Euro-pese pechhulp, inclusief vervangend vervoer enwoonplaatsservice.

Met het uitgebreide magazijn bevoorraadt AutoEgberts de werkplaats om zo snel mogelijk uwauto weer gereed te maken.Delen die niet op voorraad zijn worden directbesteld en zes keer per dag aan Auto Egbertsuitgeleverd.

Auto Egberts biedt u graag passende service!

MARUM - Autobedrijf S. Hummelwerd medio jaren negentig opgerichten houdt zich tegenwoordig nog steedsbezig met het in- en verkopen van allemerken auto’s en lichte bedrijfsauto’s(zowel nieuw als gebruikt).

Daarnaast houden de medewerkers aan deFactorij 22 zich ook bezig met het reparerenen onderhouden van alle merken. Ook voorschadeherstel en APK bent u bij AutobedrijfS. Hummel aan het juiste adres.De autospecialist beschikt over een spuiterijmet gecertificeerd personeel. De spuiterijwordt voornamelijk gebruikt voor auto’s enlichte bedrijfswagens, maar u kunt bij Hum-mel overigens terecht voor al uw spuitwerk.

Voordat onderdelen gespoten kunnen wor-den moeten deze vaak eerst voorbewerktof hersteld worden. Ook hiervoor bent u bijHummel op de juiste plek. Het bedrijf heefteen eigen moderne schadeherstelwerkplaatsmet moderne richtapparatuur.Hiermee kunnen verschillende soorten scha-de binnen afzienbare tijd worden hersteld.Tenslotte heeft Autobedrijf alle apparatuur enexpertise in huis om airco’s voor vrijwel iedermerk te vullen en te repareren.

Indien gewenst is het ook mogelijk om dit opeen andere locatie te doen. Nieuwsgierig watHummel voor u kan betekenen.Kom gerust eens langs. De medewerkersheten u van harte welkom!

RODEN - Automaterialen Jagersma isleverancier van automaterialen, gereed-schappen, banden, equipment en acces-soires en beschikt tegenwoordig over drievestigingen in Roden, Doezum en Drach-ten.

In 2008 is het bedrijf overgenomen door defamilie Groenewold, die al ruim 55 jaar actief isin de autobranche. Zowel zoon Arjan en vaderBert waren toen al geruime tijd werkzaam bijAutomaterialen Jagersma.Door het uitbouwen van het bedrijf in Doezumis in 2012 gekozen om onder leiding van RobertGroenewold de vestiging Drachten te openen.Ook Robert is al ruim 30 jaar werkzaam in deautobranche.Hiermee is het leveringsgebied behoorlijk ver-groot en door centrale inkoop van onderdelende concurrentiepositie aanzienlijk verbeterd. In2015 is wederom gekozen voor uitbreiding toende vestiging Roden een feit werd.

Voor veel bedrijven is Automaterialen Jagersmaal meer dan 25 jaar een begrip in het Noorden.

Jagersma beschikt over een vakkundig teammedewerkers dat dagelijks voor de klant klaarstaat en levert onder andere aan autobedrijven,dealerbedrijven, autoshops, bandenbedrijven,aannemersbedrijven, demontagebedrijven,transportbedrijven, watersportbedrijven, indus-triële bedrijven en natuurlijk niet te vergeten:vele particulieren.De bedrijven worden meerdere malen per dagdoor de eigen bezorgdienst van onderdelenvoorzien.Vele particulieren en bedrijven weten daarom aljaren hun weg naar Jagersma te vinden.

Automaterialen Jagersma richt zich op zowel degaragehouder als de particulier door een breedassortiment aan te houden op alle mogelijkevlakken die met de autotechniek te maken heb-ben. Zo beschikken de medewerkers niet enkelover auto-onderdelen, maar ook over accessoi-res, audioapparatuur, schoonmaakmiddelen,garagebenodigdheden en gereedschappen.Kom eens langs en laat u overtuigen door hetbrede assortiment en vakmanschap.De medewerkers heten u van harte welkom!

MIDWOLDE - Al sinds 1998 is Nienhuisoccasions een begrip in verkoop enonderhoud van vooral jonge gebruikteAudi’s.

Bij Autobedrijf Nienhuis kunt u terecht voorzowel particuliere als zakelijke aankoop,financieringen en verzekeringen voor nieuween jong gebruikte, Audi, occasions. Ook voorde aanschaf van zowel een private lease autoals zakelijke leaseauto’s, biedt AutobedrijfNienhuis diverse mogelijkheden. In het occa-sion aanbod vindt u tevens milieuvriendelijkeauto’s zoals hybride- en elektrische voertui-gen, maar ook voertuigen op CNG, die 100procent neutraal zijn.

In de geoutilleerde werkplaats zijn zeer vak-kundige opgeleide monteurs fulltime aanwe-

zig om zorg te dragen voor uw auto. Door hetvolgen van trainingen en cursussen blijven demonteurs constant op de hoogte van de nieuw-ste ontwikkelingen op het gebied van techniek.Als RDW erkend en BOVAG aangesloten au-tobedrijf zijn naast Audi’s ook andere merkenwelkom in de werkplaats.

Autobedrijf Nienhuis biedt voor alle merkenscherp geprijsd onderhoud, APK keuringen,schadeherstel en alle aanverwante diensten.Daarnaast is ook de leaserijder van harte wel-kom, sinds april 2014 is Autobedrijf NienhuisLease Service Center. En daarmee een gecerti-ficeerd en erkend gekwalificeerd onderhouds-adres voor leaseauto’s.

Graag tot ziens bij Autobedrijf Nienhuis teMidwolde!

Page 16: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 201616

Autobedrijf

S. HUMMELDe Factorij 22 - 9363 TN Marum - Tel: 0594-641234 - Mob: 06-50654033

[email protected] - www.autobedrijfshummel.nl

VW Polo 1.2 TSI Comfortline2012, 38.233 km 11.950,-

BMW 318i High Executive2007, 154.205 km 9.750,-

Seat Ibiza 1.6 Sport-Up2009, 127.905 km op aanvraag

Peugeot 107 1.0-12VUrban Move2010, 60.555 km 5.750,-

Peugeot 508 SW 1.6 THP Active2011, 126.573 km 12.950,-

Opel Astra 1.6 Enjoy2006, 129.340 km 5.500,-

OCCASIONS

050-501 9229 | 1e Energieweg 18 | 9301 LK [email protected] | www.hondavrieling.nl

ShowroomVerschillende occasions in de showroom.

WerkplaatsAls erkend service-punt van Honda voeren wij onderhoud ui aan uwauto. We verzorgen ook uw APK.

Nu te zien in de showroomDe nieuwe Honda HR-V.

Autobedrijf VrielingErkend Honda Service Dealer.

€ 9.250,-

Opel Agila 1.0 BerlinBouwjaar: 2013km stand: 2.479

€ 10.550,-

Suzuki Swift 1.2 Comfort EASSSBouwjaar: 2013km stand: 66.539

€ 11.850,-

Volkswagen Up High Up Bleu MotionBouwjaar: 2015km stand: 6.762

€ 7.450,-

Hyundai I10 1.1 I-Drive CoolBouwjaar: 2011km stand: 14.853

€ 8.450,-

Peugeot308 1.6 VTi XS AutomaatBouwjaar: 2008km stand: 72.884

€ 4.250,-

Fiat Panda 1.2 Edizione CoolBouwjaar: 2007km stand: 63.747

Bovag caravan, camperen aanhangwagen

onderhoud vanaf € 75.-

Page 17: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 17

Autobedrijf Buursema

Carwash LeekBullbars

LEEK - Autobedrijf Buursema in Leekbestaat dit jaar alweer 20 jaar. Hetbedrijf is opgericht door Teun Buurse-ma en is in 2012 door hem overgedra-gen aan Autohuis Meppel. AutobedrijfBuursema is gevestigd aan de Lorentz-park 6.

Autobedrijf Buursema is, net als AutohuisMeppel, een BMW en MINI-specialist in harten nieren. Door de jaren heen is het bedrijfgegroeid en daardoor wisten veel BMW-lief-hebbers uit de wijde omgeving de weg naarhet bedrijf te vinden. Autobedrijf Buursemaen Autohuis Meppel hebben een drietal acti-viteiten: in- en verkoop van BMW en MINIoccasions, onderhoud en reparatie en alsbijzondere activiteit het repareren en spoelenvan bmw-versnellingsbakken.

Door de opkomst van internet komen kopersvan ver, eigenlijk uit het hele land, om eenbepaalde occasion te bekijken. Ook komt hetvoor, meestal bij vaste klanten, dat ze eengerichte zoekopdracht geven voor het vindenvan een occasion, meestal een jonge DuitseBMW. Deze formule heet BMW-match. Vooronderhoud en reparatie is de BMW-liefhebberaan het juiste adres bij Autobedrijf Buursema.Er wordt gewerkt met speciale apparatuurvoor BMW en MINI en er worden origineleBMW-onderdelen gebruikt. Over de uit tevoeren werkzaamheden wordt de klant goedgeïnformeerd en onvoorziene gebreken wor-den tijdig met de klant besproken. Zo weet hijaltijd waar hij aan toe is en zijn er geen nareverrassingen. De klant staat centraal.

De derde activiteit is het repareren en spoelenvan BMW-versnellingsbakken. Deze werkzaam-heden worden met name in Meppel uitgevoerd.Het zijn vooral de automaten die voor reparatieof revisie worden aangeboden. Soms zijn hetparticulieren die rechtstreeks contact opnemenmaar meestal gaat het om collega autobedrijvendie een beroep doen op deze deskundigheid. Omde kwaliteit te garanderen geeft Buursema 12maanden garantie op een gereviseerde versnel-lingsbak.

LEEK – Medio mei is hetzover. Dan openen de deu-ren van Carwash Leek. Naeen jaar voorbereiding maghet resultaat er zijn aan deTolberterstraat 105.

Arjan Schuiling en GerardStrikwerda namen samen hetinitiatief om de entree vanLeek eindelijk weer eens eenmooi aanzicht te geven. Wiebinnenkort een bezoek brengtaan Carwash Leek, wordt vanalle gemakken voorzien verteltSchuiling.

,,We hebben er alles aan ge-daan om de klant tijdens elkewasbeurt volledig te ontzorgen.Wie aankomt krijgt zijn of haarauto allereerst volledig dooreen handmatige voorwas, omer zeker van te zijn dat de plek-ken die moeilijk bereikbaar zijnook goed worden gereinigd.Daarna gaat de auto door dewasstraat.

Voor degene die zijn tijd lieveranders benut, hebben wij speci-

aal een Carwash Café ingerichtwaar je onder het genot vaneen kop koffie even een krantjekunt lezen, of even gebruikkunt maken van het internet.’’

Auto’s en kleine bedrijfswa-gens krijgen bij Carwash Leekde aandacht die ze verdienen.Naast een overdekte afdeling

waar wagens van binnenuitkunnen worden gestofzuigdstaan de medewerkers vanCarwash Leek aan de overkantvan de weg klaar voor de grote-re bedrijfswagens.

Neem voor meer informatieook eens een kijkje opwww.carwashleek.nl.

LEEK – Bullbars is al meer dan 15 jaar eenbegrip op de nationale en internationalemarkt voor autoaccessoires. Het bedrijfaan de Hoge Traan 17 in Leek breidde driejaar geleden uit met verkoop en metaalbe-werking van RVS en aluminium.

Bullbars heeft de beschikking over tal vanmachines om onder meer te buigen, knippen,walsen en te zetten. Ook voor hekwerk, trappen,kasten, voetbaldoelen, dug-outs aluminiumboten bent u bij Bullbars aan het juiste adres.Neem hiervoor een kijkje op alutig.nl. Op basisvan jarenlange ervaring zijn de medewerkers instaat om alle soorten auto’s aan te kleden metRVS accessoires.

Momenteel heeft het bedrijf voor meer dan 280soorten auto s accessoires. Ook voor vrachtwa-gens kunt u er terecht.Het voordeel is dat de werkzaamheden klaarworden gemaakt terwijl u wacht. Staat uw auto

er onverhoopt niet bij? Bullbars monteert en ont-werpt voor elk type auto. Alle producten wordengeleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing.Mocht u toch nog op problemen stuiten, danzijn de medewerkers ten allen tijde bereid u tehelpen. Uiteraard kan er bij Bullbars ook wor-den gemonteerd. Breng gerust eens aan bezoekaan Bullbars/ATL. De medewerkers heten u vanharte welkom!

De enige échte wasstraat in Leek en omgeving

Kapma Banden ServiceVossenkamp 8, Leek (Leeksterveld naast Q8)

Telefoon (0594) - 512 501 E-mail [email protected]

Dé specialist voor uwbanden, velgen enonderhoud! Oók verhuuraanhangwagensUw adres voor banden en velgenvan alle topmerken, APK, vakkundig onderhoud enreparatie, autoruitschadeherstel, accu’s, uitlaten eneen keur aan betrouwbare occasions.

Page 18: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 201618

Download nu deVan der Kaapautogroep appNu gratis te downloaden

in de Appstoreof GooglePlay

Oók Lease onderhoudWelkom bij Bosch Car Service!

v.d. Kaap AutogroepParallelweg 1 | 9363 TG Marum

T. 0594 - 641285 | F. 0594 - [email protected] | www.vdkaap.nl

Wij doen alles voor uw auto

Bosch Car Service bij u in de buurt

Onderhoud voor alle lease auto’s

Airco onderhoud

Automaat versnellingsbakspoelen/verversen

APK

Onderhoud van personenauto’sen lichte bedrijfswagens

Kapteynlaan 2 - 9351 VG Leek - Tel. 0594 - 519500

www.vakgaragehenh.nl

OCCASIONS

Mini 1.6 One Salt

VAKGARAGEPECHHULP

● Pechhulp in Nederland● Pechhulp in Europa● Hulp in uw woonplaats● Caravan & aanhangwagen● Vervangend vervoer● Binnen 35 minunten hulp

49,95per jaar

BMW X3

Nissan Note

Citroën C3

VW New BeetleFord Focus C-Max

Smart City-Coupé

Citroën Xsara PicassoMini 1.6 One Salt, Airco2003, 138.884 kmKleur geel 4.990,-

1.6-16V Futura2005, 169.555 kmKleur blauw 4.880,-

Smart & Passion met airco2002, 98.598 kmKleur grijs 2.990,-

1.4 Visa2006, 134.768 kmKleur wit 4.880,-

1.1i Ligne Prestige2006, 103.796 kmKleur grijs 4.880,-

1.4 Turijn2005, 114.500 kmKleur zwart 6.480,-

3.0D, automaat Executive Diesel2006, 296.605 kmKleur zwart 9.880,-

1.8i-16V2001, 145.153 kmKleur blauw 2.490,-

Altijd

30% KORTINGop Michelin Banden

ook onderhoud van leaseauto's

Hetmeest completeautobedrijf bij u in de buurt!Verkoop & onderhoud / olie / banden / lichtmetalen velgen / ruitenwisserbladen /reinigingsmiddelen voor interieur en exterieur / poetsmiddelen / kleurlakken etc.etc.

Wijmaken de aankoop en hetonderhoud van uw autoweer leuk!Voor onderhoud en reparatie alle merken, vervangen van

onderdelen en monteren van accessoires bent u bij ons

aan het juiste adres. APK geclassificeerde monteurs.

Nieuw: kentekenloket!Uw auto snel op naam zetten!

Waarommoeilijk als het makkelijk kan!

Handelsweg 19b, Noordhorn. Telefoon 0594 - 502433 www.freddyvanderveen.nl

Page 19: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

AUTOSPECIAL | NOORDENVELD & WESTERKWARTIER | 19

AutobedrijfMartin Sanders

Zeller USA Cars

Brove Auto’s

Van der kaap Autogroeplanceert nieuwe app

Een nieuwe fraaie Suzuki? Of liever eenSuzuki occasion? Wat u ook zoekt; bijAutobedrijf Martin Sanders in Roden bentu aan het juiste officiële Suzuki-dealeradres.

Autobedrijf Martin Sanders is al jarenlang eenbegrip in de regio Drenthe.En niet verwonderlijk ook, want het autobedrijfaan de Ceintuurbaan Noord 125 timmert al bijnatwintig jaar aan de weg als Suzuki dealer.

De werkzaamheden namen sinds de start alssnel dankzij de betrouwbaarheid waarmee demedewerkers van Autobedrijf Martin Sandershun klanten dagelijks van dienst zijn.

Suzuki ConfiguratorNaast de verkoop van een groot aantal nieuwe

wagens en keurig verzorgde occasions, is het ookmogelijk om uw eigen Suzuki samen te stellenmet de Suzuki Configurator. Met dit hulpmiddelkunt u heel eenvoudig uw nieuwe Suzuki samen-stellen.

Model, uitvoering, kleur, extra’s: u bepaalt! Te-vens kunt u een financiering kiezen. U ziet directwat u per maand kwijt bent. Een vrijblijvendeofferte?Ook dat is mogelijk. Mét eventueel inruil van uwhuidige auto. De Suzuki van uw dromen is dich-terbij dan u denkt.

InformatieNeem voor meer informatie ook eens een kijkjeop www.martinsanders.nl, of breng een bezoekaan de vestiging.De medewerkers heten u van harte welkom.

TOLBERT - Het belangrijkste gereed-schap van Brove Auto’s is natuurlijk hetvakbekwame en gemotiveerde perso-neel met jarenlange ervaring.

Die brede kennis van alle merken en model-len is één van de sterke punten van BrovéAuto’s. Het autobedrijf aan de Leuringslaan42 in Tolbert is altijd bereid om net even datbeetje extra te doen.

Naast reparatie doet de autospecialist op hetgebied van verkoop buitengewoon veel voor

haar klanten. Wie een auto op het oog heeftkan de medewerkers van Brove inschakelenom na te gaan of de wagen technisch in goedestaat verkeert.

Wie op zoek is naar een specifieke wagen kaneveneens de hulp inroep. Brove denkt, maarkijkt vooral ook graag met haar klanten mee.Auto’s en klanten zijn voor Brove Auto’s geennummers. Betrokkenheid en interesse geldenals belangrijke karaktereigenschappen. Van-zelfsprekend staan zaken als service, eerlijk-heid en openheid er hoog in het vaandel. Umag niet anders verwachten. Niemand houdtvan nare verrassingen achteraf. Daaromkrijgt u bij Brove Auto’s altijd een zeer nauw-keurige schatting van de reparatiekosten enwordt vooraf inzichtelijk gemaakt welk on-derhoud op dat moment noodzakelijk is. Enmocht blijken dat de reparatiekosten om watvoor reden dan ook hoger uitvallen, of komener andere zaken aan het licht. Dan bent u alsklant de eerste die dat weet.

Neem voor meer informatie ook eens eenkijkje op www.broveautos.nl.

MARUM - Van der Kaap Autogroepbiedt zowel particulieren als bedrijvende mogelijkheid om een nieuwe of ge-bruikte auto te kopen of te leasen. Sindskort kunnen klanten het actuele aanbodraadplegen via een speciaal daarvoorontwikkelde app.

De app die gratis te downloaden is in deApp Store en/of Google Play store toont hetvolledige actuele aanbod van de wagens dieverkrijgbaar zijn aan Parallelweg 1 in Mar-um. Verder kan men er direct een werkplaatsafspraak maken en komt het nooit meer voordat u u uw APK vergeet.

Daarnaast is er een online schade formulierte vinden, aangevuld met handige tip voor alser een dashboard melding is. Van der KaapAutogroep BV is al vele jaren een bekend

begrip in en om Marum. In 1996 verhuisde hetbedrijf naar het ruime pand aan de Parallel-weg. Hier kunt u terecht voor al het onderhouden reparaties aan uw auto.

Als u op zoek bent naar service van hoge kwa-liteit, dan bent u op het juiste adres bij BoschCar Service: Daar biedt Van der Kaap advies,reparatie en onderhoud.Bosch Car Service is de grootste merkonaf-hankelijke serviceformule voor autobedrijvenin Nederland.Voor onderhoud en herstelwerkzaamhedenaan auto’s van alle merken.Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook ingoede handen. Het netwerk staat elke dag vooru klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Neem voor meer informatie ook eens eenkijkje op www.www.vdkaap.nl.

RODEN - Zeller USA Cars is een bedrijf datzich specialiseert in de in- en verkoop vanAmerikaanse auto’s en andere klassiekers.Ook de verdwaalde alledaagse auto is er tevinden. Wat begon als hobby in de jarennegentig, werd in korte tijd een grootsucces sinds de bedrijfsoprichting aan deTransportweg 2 in 2011.

Bent u op zoek naar een andere auto? Zeller USACars heeft een ruim aanbod in allerlei prijsklas-sen. De specialist heeft jarenlange ervaring inhet repareren en onderhouden van auto’s. Of hetnu om de hoofdmoot gaat, of om andere wagens.De specialisten weten met bijna alles raad. Wilt

u een importwagen op kenteken laten zetten,heeft u een APK nodig, of heeft uw auto onder-houd nodig? Kom gerust eens langs om de moge-lijkheden te bespreken. De koffie staat klaar.

Als u een oldtimer of classic koopt, is het somsnodig om de motor grondig onderhanden te ne-men. De motor wordt schoongemaakt en defecteonderdelen worden vervangen, zodat uw autoweer jaren mee kan. Is uw motor toe aan revisie?Zeller USA Cars kan de onderdelen, evenals derevisie, volledig voor u verzorgen.

Neem voor meer informatie ook een kijkje opwww.zellerusacars.nl.

Page 20: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

Haal- en brengservice, vervangend vervoer service. Alternatieve kostenbesparende reparatie methoden. O.a. kunststof reparatie, toepassing gebruikte delen Ook voor een schade voor eigen rekening bent u aan het juiste adres.

Auto in de kreukels? Geen problemen.

Bathoorn nemen!

Reparatie voor particulieren, fleetowners, garagebedrijven,verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen.

Page 21: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 2016 21

Bullbars.nlAl meer dan 10 jaar een begrip op denationale en internationale markt.

Bullbars en sidebars vanzeer goede kwaliteit envoor een lage prijs!Wij monteren en ontwerpenvoor elk type auto.

Bullbars / SidebarsFrontbars / CornerbarsImperials / Steps / RollbarsLightbars en nog veel meer accessoires

Specialist chroom accessoires> gril> spiegelkappen> handgrepen> bumperpaneel

Hoge Traan 17, Leek. Tel. (0594) 580800 / 06 53694182

www.bullbars.nl

Tegen inlevering van deze bon

20% KORTING ✁

Vraag naar de voorwaarden

Allround autoservicein het hart van Grootegast!

Legolaan 2a, Grootegast. Telefoon 0594-613865

www.tbautoservice.nl

OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag08.00 - 18.00 uurZaterdag09.00 - 17.00 uur

TB Autoservice iseen allround BOVAGgaragebedrijf,waarkwaliteit, goedeservice en eenpersoonlijk klanten-contact enkele vanonze kernkwaliteitenzijn. Wij zijn specialistin Peugeot enCitroën, maar alleandere merkenkunt u ook met eengerust hart aan onstoevertrouwen, wantwij zijn pas tevredenals u tevreden bent!

Citroën C2 1.6 16V VTRBouwjaar 2004, 3-drs, semi-automaat

Prijs € 2.950,-

Peugeot 107 Active 1.0Bouwjaar 2012, 5-drs, handgeschakeld

Prijs € 5.950,-

Citroen C3 1.4 VTiBouwjaar 2010, 5-drs, handgeschakeld

Prijs € 8.950,-

VERHUURWij bieden voor korte en

langere periode, voor zowelde zakelijke als de particulieremarkt dé oplossing wanneerhet gaat om vervoersproble-men. Onze huurauto's enaanhangers staan voor uklaar! Kijk voor meer

informatie op onze website.

Page 22: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 201622

www.auto-oosterhof.nl

Lageweg 8 - 9843 AM GRIJPSKERKIndustriepark 1 - 9351 PA LEEK

Auto Oosterhof breidt serviceuit met Budgetonderhoud.nlAl meer dan 45 jaar staat Auto Oosterhof bekend in onze regio als deCitroën Dealer van het Noorden. Service staat bij Auto Oosterhof hoog inhet vaandel en op veler verzoek is besloten het aanbod uit te breiden methet label van Budgetonderhoud.nl

Budgetonderhoud.nl: reparatie alle merkenDit landelijke label vertegenwoordigt een formule voor onderhoud opmaat voor alle merken auto’s, bestelwagens en campers! Metbudgetonderhoud.nl hoeft u nooit meer bang te zijn voor onnodige repa-

ratiekosten; er worden namelijk niet meer onderdelen vervangen dan striktnoodzakelijk. Bovendien nog duurzaam ook. Vooraf opgegeven prijzen zoalsbij andere fitters (op basis van totaal vervangen) zijn ook niet aan de orde!

Elke maand kans op teruggaven van uw factuurbedragBudgetonderhoud.nl geeft u tevens de kans uw factuurbedrag terug tewinnen, elke maand vindt er namelijk een landelijke verloting plaats met voorde winnaar het prettige nieuws dat het laatste factuurbedrag (max e 250,-)wordt terugbetaald.

GRATIS LEENAUTOBij grotere reparaties beschikt Auto Oosterhof over diverse gratisleenauto’s

GRATIS MOBILITEITSPAS BIJ AANKOOP OCCASION✔ Een jaar lang recht op mobiliteit in eigen woonplaats maar ook

in geheel Europa!✔ De alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te

bereiken. Op deze manier bent u altijd verzeker van goede hulpin binnen- en buitenland

Meer voordelen bij Auto Oosterhof:

Ceintuurbaan Noord 116A Roden050-5019285www.roggeveld.nl

Technische Schade / Uitdeuken / Spuitwerk /

Ruitschade / Spotrepair / Reparatie

Als klant hoeft u geen administratieve worsteling door te maken tussenons, de schade-expert en de verzekeraar of leasemaatschappij.

Wij regelen alles met de betrokken partij.

Als klant hoeft u geen administratieve worsteling door te maken tussen

Gebeld/Geregeld/RoggeveldBij schade aan uw auto is een telefoontje naar Autoschade Roggeveld Roden BVvoldoende.Wij adviseren u en zorgen voor de totale schadeafhandeling.

AUTOSCHADE R O G G E V E L D R O D E N B V

Page 23: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

woensdag 16 maart 2016 23

Doezum:Provincialeweg 108 | 9863 PK DoezumTel.: (0594) 613788 | Fax: (0594) 613719Email:[email protected]

Drachten:De Hemmen 29 | 9206 AG DrachtenTel.: (0512) 538777 | Fax: (0512) 538434Email:[email protected]

Roden:Ceintuurbaan Noord 122 | 9301 NZ RodenTel.: (050) 5535310Email:[email protected]

Voor velen al 30 jaar een begripin het Noorden. Met vestigingenin Doezum, Drachten en Rodenbedienen wij de garagisten enautobedrijven in Groningen,Friesland en Drenthe.

Wij leveren o.a. automaterialen,gereedschap, banden,equipment en accessoires.Hierbij staat kwaliteit en snellelevering hoog in het vaandel.Automaterialen Jagersmabeschikt over een vakkundig engedreven team welke dagelijksvoor u klaar staat.

Autobedrijven en garagistenworden dagelijks door onzebezorgdienst beleverd.Ons motto:

“Wij gaan verderwaar anderenophouden”

Welkom bij Automaterialen Jagersma

Nefkens Groningen Koldingweg 27 Tel.: (050) 544 55 00 Nefkens Roden Ceintuurbaan Noord 116 Tel.: (050) 309 73 10Nefkens Assen Aziëweg 9 Tel.: (0592) 37 71 77 Nefkens Veendam Transportweg 24 Tel.: (0598) 69 80 80Nefkens Winsum Het Aanleg 2 Tel.: (0595) 44 45 46 Nefkens Stadskanaal Kathodeweg 1 Tel.: (0599) 69 70 70

www.nefkens.nl

Page 24: Autospecial noordenveld westerkwartier 2016

Speciaal ingekocht

www.smidts.nl [email protected] Produktieweg 20 - 9301ZS Roden - Tel. 050-5016855 TolbertOldebertweg 30 - 9356AE Tolbert - Tel. 0594-512400

20xFord Fiesta

Style

Ford Options!€ 129,= per maand

De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank enwordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

Contanteprijs Aanbetaling

Totaalkredietbedrag

Vaste debetrentevoet

Jaarlijkskosten-

percentage

Duurover-eenkomst(mnd)

Termijn-bedrag

(p. mnd.)Slottermijn

Totaal tebetalenbedrag

Ford Fiesta € 15.165 € 4.029 € 11.136 1,9% 1,9% 37mnd € 129 € 7.019 € 11.663

• 5 deurs• 7x airbag• 80pkmotor

• LED dagrij-verlichting• Geïntegreerd Navigatie Europa• Bluetooth koppelingmet voicecontrole en audio streaming en USB

• Lederen stuurwiel met afstands-bediening voor audio / carkitt

• Airconditioning

Rijklaar!

Van€ 17.915,= nu voor

€ 15.165,=Uwvoordeel€ 2.750,=

De best rijdende auto in zijnsegment numet extra veel voordeel

Nog slechts8 stuks opvoorraad!