Arsenal Benelux Magazine Oktober

Click here to load reader

download Arsenal Benelux Magazine Oktober

of 27

 • date post

  22-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  229
 • download

  4

Embed Size (px)

description

Arsenal Benelux Magazine Oktober

Transcript of Arsenal Benelux Magazine Oktober

nog een paar dingen die we erin kunnen zetten:

Het magazine voor de Arsenal supporter in de Benelux

Dit magazine is een uitgave van de Arsenal Benelux supportersclub.

1ste jaargang, Nummer 6Redactie:

Birger Vansever birger.vansever@arsenalbenelux.be

Walter Broeckx walter.broeckx@arsenalbenelux.be

Indien U interesse hebt om een advertentie te zetten in onze magazines dan kan dit aan volgende prijzen:

1/4 pagina: 20

1/2 pagina: 40

1 pagina: 70

Voor informatie in verband met advertenties kan U steeds terecht bij de voorzitter van

onze vereniging Birger Vansever birger.vansever@arsenalbenelux.be

Reacties op dit magazine, artikelen en/of suggesties kan U steeds bezorgen aan de

redactie : magazine@arsenalbenelux.be

Copyright:

Arsenal Benelux. Geen delen uit dit magazine mogen overgenomen worden

zonder de uitdrukkelijke toelating van de redactie. Indien U toch delen zou willen

overnemen kan U toelating vragen aan de redactie.Lid worden van Arsenal Benelux:

Wil je lid worden van onze club ? Een woordje uitleg.

Onze supportersclub heeft jaarlijks een 60-tal leden. Hiermee zijn we zeker niet de kleinste supportersclub. Arsenal heeft over de ganse wereld ongeveer 70 supportersclubs. Een jaar of 4 terug werd ook nog een samenwerking aangegaan met de supportersclub uit Nederland. Dus nu vormen we samen met Nederland en "Luxemburg" een BeNeLux Supportersclub, wat ook bejubeld wordt door Arsenal zelf.

De supportersclub heeft als doel zo veel mogelijk Arsenal supporters bij elkaar te brengen om samen wedstrijden te bekijken. Dit zowel ter plaatse, als op de televisie. Verder gaan wij regelmatig naar wedstrijden kijken en kunnen de leden merchandise bestellen via de supportersclub.

Lidmaatschap: 1 jaar lidmaatschap kost 10 per persoon

Wat krijg je?

Je maakt kans om wedstrijden bij te wonen samen met de supportersclubInschrijven kan via de website www.arsenalbenelux.be en dan klikken op Join the BeneluxWoord van de voorzitter:

Beste leden van Arsenal Benelux.

Het seizoen is begonnen de bal rolt eindelijk weer.

En in het huidige magazine kan je weer van alle interessante artikels terug vinden.

We stellen onze laatste nieuwe aankoop voor, we bespreken de gekwetsten die we gehad hebben, we hebben de wedstrijdsamenvattingen en natuurlijk de huidige stand in de EPL.

Wim Van Herck heeft, met de hulp van Anniek, een schitterend artikel geschreven over de gebruikte tactieken van Arsenal. Compleet met tekeningen en grafieken. Deze bijdrage wordt enorm op prijs gesteld en is een echte aanrader. Het is altijd goed om andere mensen te vinden die bijdragen willen leveren aan het magazine. Op onze volgende verplaatsing in de Eurostar gaan we ons nu te buiten kunnen gaan aan een tactische bespreking. Al dan niet overspoeld met de nodige hoeveelheden drank.We hebben nog een bijdrage van Tom De Vocht, ook bekend als Tombzer, die een column heeft geschreven en we hopen dat hij er in ieder nummer zo een wil schrijven.Walter komt ook nog eens juist uitleggen wat de bedoeling is van zijn project Arsenal Worldwide.

We hebben ook weer een gast schrijver uit het buitenland bereid gevonden om een artikel te schrijven voor ons magazine. Het is weer zoals gewoonlijk een pareltje. Wat de vereniging zelf betreft wil ik nog even vermelden dat we kaarten gevraagd hebben voor de wedstrijd Arsenal Newcastle. Een wedstrijd die schijnbaar heel populair is bij de buitenlandse supportersclubs aangezien Arsenal veel vraag had naar tickets voor deze wedstrijd. De inschrijvingen liepen zoals een trein en de tickets vlogen de deur uit. Jammer genoeg konden we niet iedereen gelukkig maken. We proberen nog een oplossing te vinden voor zo veel mogelijk mensen toch een ticket te kunnen bezorgen. Ik kan dan ook de mensen die als reserve op de lijst staan de raad geven om de site in het oog te houden of het forum.

Als er nog leden zijn van de supportersclub zijn die ook red member zijn en die nog aan een ticket kunnen geraken gelieve dit dan te laten weten via het forum. Birger VanseverUitstappen :De eerste groepsuitstap met de supportersclub van dit seizoen gaat door op 07 november 2010 wanneer Arsenal tegen Newcastle speelt.

De lijst van de mensen die meegaan zijn:

Gebruikersnaam Voornaam Achternaam

goonerstanStannyVos

benobenBenBroeckx

homersimpsonMichielBroeckx

CharisCharisde vinck

walterbroeckxWalterBroeckx jullie eigen kaart

MrPresidentbirgervansever

cesc4DavidVos

PhiliprPhilipVos

EmiratesmanEricBroeckx jullie eigen kaart

Bert DesimpelaereBertDesimpelaere

DutchGoonerRianRosendaal

KensheeFredericBalduck

PhilPhilippeVrijens

BrunoBrunoVanlerberge

KevKevinMaes

BertBertLaeremans

JokkeJonasVan Eeckhout

TombzerTomDevocht

GeertGeertDejonghe

dejonghefranckydejonghe

KimKimVan Opstal

IvoIvoVan Opstal

De prijs van een ticket zal ongeveer 60 euro bedragen en dit bedrag zou moeten gestort worden voor 07 oktober 2010 op onze rekening 063-4915277-31 of voor buitenlandse transacties: Iban: BE04 0634 9152 7731 en dit op naam van Birger Vansever.Indien men niet op tijd betaald heeft dan vervalt de inschrijving en zal er iemand van de leden op de reserve lijst een ticket krijgen.

Voor de leden die niet meekunnen deze keer is het zo dat wij hen voorrang zullen geven bij de tweede groepsreis dit seizoen.

Tevens bieden wij U aan dat als U eventueel op eigen houtje naar een wedstrijd wenst te gaan U altijd met ons contact kan op nemen en vragen of er voor een bepaalde wedstrijd tickets kunnen verkregen worden. Het gaat dan wel niet om een groepsverplaatsing maar U zou dan eventueel wel kunnen gaan kijken in het Emirates.

Voor dit soort individuele tickets kan U contact op nemen met de webmaster of de voorzitter. U moet wel weten dat we niet voor alle wedstrijden zo maar tickets kunnen krijgen.

Hopelijk kunnen we U toch nog dit seizoen aan tickets helpen om naar Arsenal te gaan kijken in het Emirates.

Pronostiek :

Ook dit jaar kunnen de gokkers weer volop meedoen aan de pronostiek.

Maar opgelet de pronostiek gaat vanaf nu gebeuren rechtstreeks op de website en niet meer via het forum.

Onze webmaster Michiel heeft dit gedaan om de situatie van vorig jaar te vermijden toen we net op de moment dat het spannend begon te worden we plotseling ons forum kwijt waren en ook al onze tussenstanden en scores.

Dus vanaf nu moet U voor de pronostiek inloggen op de website zelf en dan volgt U gewoon de instructies en vult uw score in.

We hopen dan ook dat we volgend seizoen een echte winnaar kunnen uitroepen.

Maar voor de inspanningen die vorig jaar gedaan werden willen we toch voor alle duidelijkheid nog even de stand geven zoals we hem hebben kunnen terugsamenstellen.Hier volgt de eerste tussenstand van dit seizoen. Berekend als volgt: 1 punt voor een juiste prono met een andere uitslag en 3 punten voor een juiste pronostiek met correcte uitslag.

Stand na de wedstrijd Arsenal - WBA

1. Charis 7 punten1. Benoben 73. Ajoin 63. Moreno 65. Drikker 56. Jokke 57. Kenshee 58. Pieter 59. Goonerjoris 410. Bert 311. Candaele 312. David22 313. Dutchgooner 314. David22 315. Elpaljasso 316. Krikke77 317. Kripe 318. Mugsey 319. Phil 320. Tombzer 321. Wim07 322. XIII 223. Coalchamb 124. Geertdeneef 125. Grappa 126. Glenn 127. Jannijsten 128. Juanito 78 129. Kim 130. Nicholas3630 131. Tim 132. Dries2333. Emiratesman -34. Geert -35. KsKBeveren4ever - 36. Robo020 -37. Silkevela - 38. Vanpersietje10 - 39. Wim Aangezien er vanaf dit seizoen een maandwinnaar is die een Arsenal Benelux t-shirt krijgt zijn er de eerste keer al dadelijk twee winnaars. Onze voorzitter heeft dan beslist om de eerste wedstrijd nadien als schiftingswedstrijd te gebruiken en aangezien Charis de uitslag van Partizan Belgrado Arsenal correct wist te voorspellen en Ben niet zal Charis het eerste t-shirt krijgen en is zij de eerste winnaar.PROFICIAT CHARIS!!! Speler van de maand:

Ook dit seizoen zullen we weer onze eigen speler van de maand en van het jaar kiezen. Dit gaat gewoon door op het forum zoals vroeger. De eerste maand was slechts een korte maand en aangezien er 1 speler met kop en schouders boven uit stak was het dan ook geen verrassing dat Theo Walcott gekozen werd.En de winnaar van de maand september was Samir Nasri die na zijn blessure dadelijk de grote vorm terug te pakken had.Leden nieuws en Arsenal Benelux nieuws : Heb je op persoonlijk gebied iets te melden. Een huwelijk, een geboorte, of iets minder vrolijks zoals een overlijden in de familie, je kan het hier laten plaatsen. We kunnen ons toch een beetje als familie beschouwen, de Arsenal Benelux familie, en daar hoort bij dat we mekaar een beetje op de hoogte houden van mekaars situatie. Dit is geen verplichting natuurlijk maar gedeelde vreugde is dubbele vreugde en gedeeld verdriet is half verdriet zegt het spreekwoord. Dus heb je iets mede te delen, een mailtje naar de redactie zou moeten volstaan om het hier te laten opnemen.Bompa EmiratesmanVorig nummer konden we hier wat kinderen en huwelijken aankondigen. Ditmaal kunnen we weer een nieuwe potentile Gooner aankondigen. Eric Broeckx, door de meesten op het forum beter gekend als Emiratesman, is namelijk grootvader geworden van een kleinzoon. Op de foto hiernaast zie je hem zitten links naast een tante die het kleine kind vastheeft.Het kindje luistert naar de naam Milan en is echt wel een braaf kind tot hier toe. Bompa Emiratesman is al druk plannen aan het maken om hem als hij 6 jaar oud is of zo mee te nemen naar het Emirates. Voorwaar, een goed voornemen! Zoals gewoonl