Almere, Aresstraat, 9

of 12 /12
Aresstraat 9 , 1363 VJ Almere Heerlijke woonkeuken Wonen aan het water Instapklaar wonen Centrale ligging Uitstraling van oud Herenhuis H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Aresstraat, 9

Page 1: Almere, Aresstraat, 9

Aresstraat 9 , 1363 VJ Almere

Heerlijke woonkeuken

Wonen aan het water

Instapklaar wonen

Centrale ligging

Uitstraling van oud Herenhuis

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Aresstraat, 9

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

6

184 m²

139 m²

640 m³

2010

voortuin, zonneterras

geen garage

stadsverwarming, open haard

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Dit is een unieke woning waarbij iedereen zijn eigen ontwerp mocht bouwen, hierdoor is er in de straat een speelse variatie van woningen ontstaan. Niemand heeft in deze wijk dezelfde woning. Wij kwamen uit Amsterdam (uit een etage van een grachten pand) en hebben ons eigen grachtenpand gebouwd. Een super mooie steen in wild verband gemetseld met een lichte voeg, mooie verspringingen in de gevel en met een echte houten kroon. Aan de voorkant van het huis hebben we een heerlijke tuin op het zuiden waar volwassen en kinderen zich helemaal thuis voelen. Aan de achterkant van het huis, waar de grote woonkeuken zit, loop je zo door de openslaande deuren naar het grote terras boven het water.

Daar kan je zomers heerlijk buiten ontbijten in de zon. Op de 1e etage een enorme woonkamer, waar je van vroeg in de ochtend tot laat in de avond prachtig zonlicht hebt.

Omdat er op de 2e etage bovenaan de trap een lichtkoepel is geplaatst, komt ook daar het licht naar binnen. Op de 2e etage 3 slaapkamers, een inloopkast en badkamer met alle luxe voorzien. Alle faciliteiten die je nodig hebt, zijn in de buurt; winkels, scholen, gezondheidscentra en uitvalswegen en toch heerst er rust, gemoedelijkheid en intimiteit in de wijk.

Een wijk met jong en oud afgewisseld, veel kinderen in de straat. Kortom echt een gezellig wijk en een heerlijk leef huis!

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Aresstraat, 9

Op de eerste verdieping vind je de ontzettend ruime woonkamer. De wanden zijn glad gestukt en op er ligt een mooie eiken houten vloer. De woonkamer is voorzien van een open haard. Dit in combinatie met de moderne en lichte kleurstelling die gebruikt is zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Doordat de open trap in het midden van de woonkamer is geplaatst ontstaat er een speels indeling en de mogelijkheid om twee aparte zit gedeeltes te creëren. Aan de ene kant lekker ontspannen op de bank voor de televisie en aan de andere kant een mooie zithoek bij het knetterende haard vuur!

prachtige vloer

S f e ervol !

keurige afwerking

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Aresstraat, 9

De enorme woon-/leefkeuken is gelegen op de begane grond. Op de vloer liggen prachtige plavuizen en de keuken zelf is uitgevoerd in een warme tint. De keuken beschikt over voldoende kast- en werkruimte en een royaal kookeiland. Ook heeft de keuken diverse inbouwapparatuur zoals een mooie groot gasfornuis (90cm), een ingebouwde afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is middels openslaande deuren het gezellige terras aan het water toegankelijk.

Hee r l i jk e woonkeuken !

huizen van hoekstra & van eck

moderne keukendiverse inbouwapparatuur

Page 5: Almere, Aresstraat, 9

3 ruime s laapka mer s !

huizen van hoekstra & van eck

Vanuit de royale en lichte overloop zijn drie ruime slaapkamers en de nette badkamer bereikbaar. Op de overloop is een mooie lichtkoepel geplaatst die nu zorgt voor een aangename lichtinval maar deze zou mogelijk ook de doorgang naar een derde verdieping kunnen worden. Alle slaapkamers hebben een nette afwerking en ook hier ligt de mooie eiken houten vloer. De grootste slaapkamer is voorzien van een riante inloopkast. Op deze verdieping vind je tevens de nette badkamer. Hier kun je je even lekker terugtrekken en je hoofd helemaal leeg maken.

De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet.

nette badkamermooie inloopkast

Page 6: Almere, Aresstraat, 9

Als hoofdtuin heeft deze leuke woning de gezellige voortuin. Deze is ideaal gelegen voor zonaanbidders en beschikt over een mooie zitkuil. Aan de achterzijde van de woning is het terras aan het water gelegen. Deze is bereikbaar middels de openslaande deuren vanuit de keuken.

Het terras leent zich uitstekend om gezellig te zitten met vrienden en familie te zitten en te genieten van het uitzicht over het water en het park.

terras aan het water

Mooi uitzicht !

uitzicht op het park

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Aresstraat, 9

Aresstraat 9 1363 VJ Almere

Page 8: Almere, Aresstraat, 9

Aresstraat 9 1363 VJ Almere

Page 9: Almere, Aresstraat, 9

Aresstraat 9 1363 VJ Almere

Page 10: Almere, Aresstraat, 9

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Aresstraat, 9

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Jeroen Gerbrands

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Aresstraat, 9

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.