75000047 vitalis lokbroch petrus def compleet

5
Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark

description

 

Transcript of 75000047 vitalis lokbroch petrus def compleet

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark

Van comfortabel tot uitermate luxe Niet alleen de luxe en ruime appartementen maken Residentie Petruspark tot een prettige, aangename woonomgeving. Het zijn ook de vele aanvullende faciliteiten die u hier ter beschikking staan. De fraaie, parkachtige tuin met jeu de boulesbaan, biljartgelegenheid, computerfacili-teiten, fitnessruimte, restaurant en bibliotheek. Meer nog dan deze faciliteiten draagt het unieke servicesysteem van Residentie Petruspark bij aan een aangenaam en zorgeloos woongenot. Geheel naar uw eigen wens en behoefte kunt u gebruik maken van alle mogelijke service en dienstverlening.

Seniorenappartementen met variatieResidentie Petruspark ligt in een carrévorm aan een binnentuin en u heeft de keuze uit zestien verschillende typen appartementen, variërend van 95 m2 tot 154 m2. De appartementen liggen op de begane grond tot en met de vierde etage. Iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain. Alle appartementen zijn drempel-vrij en rolstoelvriendelijk.De appartementen beschikken over een entree/hal, ruime woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer, keuken en inpandige berging. Een aantal grotere appartementen beschikt daar-naast nog over één of twee extra kamers, een tweede toilet en tweede doucheruimte.

Ieder appartement heeft een terras of loggia. Nagenoeg alle loggia’s zijn aan de zonzijde gesitueerd, zijn afsluitbaar en voorzien van zonwering. Een glazen schuifpui scheidt de loggia van de woonkamer. De keuken is voor-zien van magnetron, grillbakoven, koelkast, diepvrieskast, vaatwasser, keramische kook-plaat en afzuigkap. De badkamer heeft een kunststof ligbad, separate douche, dubbele wastafel en in de meeste gevallen een tweede toilet. De alarmeringsvoorzieningen in het appartement zijn aangesloten op een centraal meldsysteem. Voor uw veiligheid zijn in het gebouw bewakingsinstallaties aangebracht, is er elektronische toegangscontrole en camera-bewaking in de parkeergarage.

Residentie Petruspark is een residentiële woonvorm gelegen direct buiten de

rondweg in Eindhoven-Noord, in het stadsdeel Woensel-Zuid. Onder de toren

van de Petruskerk, vlakbij de gezellige Woenselse Markt, met het uitgebreide

Winkelcentrum Woensel op korte afstand. Residentie Petruspark biedt vele

faciliteiten om prettig en zelfstandig te wonen in een veilige en beschermde

omgeving, kortom, een ideale plek om te wonen.

“Een ideale plek om te wonen”

Wonen als basis voor een goed leven

uw appartement, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt zelfs ruimte huren, eventueel met volledig georganiseerde culinaire service en bediening om uw verjaardag of andere feestelijk-heden te vieren. Door de cultureel medewerker van Residentie Petruspark worden volop activi-teiten georganiseerd. U kunt daar als bewoner, tegen betaling, aan deelnemen. Natuurlijk zijn huisdieren toegestaan. Het uitlaten van uw huisdier kan door een van de medewerkers voor u worden overgenomen.

Faciliteiten binnen handbereikComfortabel wonen betekent dat u alles wat voor u van belang is, binnen handbereik heeft. Misschien heeft u of uw partner behoefte aan extra service of wilt u hier op termijn gebruik van maken. Residentie Petruspark biedt u een compleet pakket aan faciliteiten. Er zijn allerlei voorzieningen in de buurt van Petruspark. Een apotheek, supermarkt, postkantoor, bankfiliaal, wasserette, kapsalon en schoonheidssalon.Voor uw maaltijden bent u van harte welkom in het gezellige (à-la-carte)restaurant. Eet u liever in

Welzijn en Zorg als basis voor een goed leven

“Comfortabel wonen en alles binnen handbereik”

Uw zorgwensenAls u behoefte heeft aan verpleging, verzorging of hulp in de huishouding, kunt u rekenen op begeleiding vanuit Vitalis. Hiervoor staan gediplomeerde medewerkers 24 uur per dag tot uw beschikking. Samen met u wordt afgestemd welke zorg en/of begeleiding u wenst, hoelang en op welke tijden. U kunt deze zorg zelf finan-cieren of via een persoonsgebonden budget dat u met een indicatie van het Centrum Indicatie Zorg (CIZ) kunt aanvragen.

• Wenst u naar aanleiding van deze brochure informatie over Residentie Petruspark?

Bel dan met: 040 - 265 67 00

• Voor alle overige vragen over wonen, welzijn en zorg bij Vitalis WoonZorg Groep kunt u

terecht bij het Klantencentrum van Vitalis WoonZorg Groep.

• Medewerkers zijn telefonisch van maandag tot en met vrijdag (kantooruren) bereikbaar

via 0800 - 2 456 456 of mail naar: [email protected]

Wenst u meer informatie?

“Een prettig en veilig gevoel”Residentie Petruspark | Mgr. Swinkelsstraat 2, 5623 AP Eindhoven | T (040) 265 67 00 | [email protected]

Ruimte voor een goed leven

WelzijnMet plezier ergens wonen, dat is waar het bij Vitalis om draait. Op de locaties van Vitalis zijn altijd wisselende exposities te zien en er vinden geregeld culturele en culinaire festiviteiten plaats. De locaties bieden een breed scala aan activiteiten, van muziekuitvoeringen tot themamiddagen en van excursies tot computerclubs.

ZorgEen goed leven is niet het leven van een ander. Een goed leven is een eigen leven. Iedereen heeft behoefte aan een ander soort zorg. Bij de aanschaf van een huur- of koopappartement wordt altijd gekeken naar de individuele wensen van de toekomstige bewoners. Zij krijgen de mogelijkheid een persoonlijk pakket van welzijns- en zorgdiensten samen te stellen. Vitalis zegt in principe op elk verzoek ‘ja’. Daardoor is er constant ruimte om initiatieven te ontplooien en een eigen wereld te scheppen.

Ieder mens staat op zijn manier in de

wereld. Daarom biedt Vitalis WoonZorg

Groep een breed scala aan woon- en

zorgdiensten in de seniorenmarkt waarbij

rekening wordt gehouden met de wensen

van cliënten.

Vitalis WoonZorg Groep heeft diverse appartementencomplexen voor senioren in Zuid-Nederland. Er zijn appartementen in het sociale en het luxe marktsegment met gedeel-telijke of volledige verzorging.

Eindhoven: Brunswijck/Wonen aan de Fakkellaan, De Hagen, De Hoeve, De Horst, De Dreef, Engelsbergen, Genderstate, Kortonjo, Kronehoef, Peppelrode, Residentie Gennep, Residentie Petruspark, Residentie Wilgenhof, ’t Lint, Theresia, Tongelre, Vonderhof, Wilgenhof en WissehaegeHelmond: CasatondaHeerlen: Parc ImstenradeBreda: Landgoed de Klokkenberg

Bij Vitalis WoonZorg Groep wonen 4100 senioren. Er werken 2400 medewerkers en 950 vrijwilligers.

WonenVitalis WoonZorg Groep staat voor een goede kwaliteit van leven. Vitalis biedt daarom een breed scala aan appartementen. Voor ieder wat wils. Er zijn appartementen in het sociale en het luxe marktsegment met gedeeltelijke of volle-dige verzorging.

Vitalis WoonZorg Groep | Postbus 4100, 5604 EC Eindhoven | T (040) 293 35 55 | www.vitalisgroep.nl

Aan

de

inho

ud v

an d

eze

broc

hure

kun

nen

geen

rech

ten

wor

den

ontle

end

2009

/01