2015 Profiel Hein Balkenende Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

5
Hein Balkenende Senior Trainer, Coach en Facilitator Daadkrachtige en resultaatgerichte Senior Trainer, coach en facilitator met passie voor heartselling,kwalitatief hoogwaardig, klantgericht klantcontact,excellente dienstverlening én duurzaam resultaat van organisaties. Kernwaarden Daadkrachtig, proactief, faciliterend, mens-,klant- en resultaatgericht. Toegevoegde waarde Ik kom goed tot mijn recht in een dynamische -dagelijks aan verandering onderhevige- werkomgeving, waarin ik het succes van anderen mag faciliteren, op ‘de winkel mag passen’, een grote mate van zelfstandigheid geniet én het uiterste van mij gevraagd wordt. Het ‘gewone’buitengewoon goed doen! Ik help organisaties om klanten te behouden.Ik faciliteer hen d.m.v. praktische tools bij de borging van een culturverandering, het continu verbeteren van de dienstverlening én om grensverleggend te (leren) zijn op alle Customer Contact onderdelen. Waarbij medewerkers continu bewust bekwaam acteren, de kwaliteit van de dienstverlening continu op een hoog niveau wordt uitgevoerd én waarbij het continu toevoegen van waarde aan het klantcontact wordt nagestreefd. Doel van mijn aanpak is om Customer Contact professionals van bewust bekwaam, via goed naar geweldig te brengen en te houden! De prestaties van organisaties verbeteren:de kwaliteit stijgt, de medewerker- en klanttevredenheid stijgt, opbrengsten stijgen én kosten dalen. Specialisatie Je bent bij mij aan het goede adres voor training, sales coaching, learning &development, leiding geven, aansturen en kwaliteitsmonitoring van sales- en sevice teams op het snijvlak van (direct)sales, service en (dialoog) marketing. Ervaring in branches Contact Centers, Zakelijke Dienstverlening, Consultative Selling. Passie Ik heb een passie om het succes van anderen te faciliteren én om te gaan voor tastbaar en klinkend resultaat. Ook voor sport en muziek kun je mij wakker maken. Adagium Facilitating (your) success! HEIN BALKENENDE – FACILITATING (YOUR) SUCCESS! Johannes Vermeererf 5, 3451 JE Vleuten Nederland +31636057691 [email protected] www.heinwbalkenende .nl

Transcript of 2015 Profiel Hein Balkenende Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

Page 1: 2015 Profiel Hein Balkenende  Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

Hein Balkenende Senior Trainer, Coach en Facilitator Daadkrachtige en resultaatgerichte Senior Trainer, coach en facilitator met passie voor heartselling,kwalitatief hoogwaardig, klantgericht klantcontact,excellente dienstverlening én duurzaam resultaat van organisaties. Kernwaarden Daadkrachtig, proactief, faciliterend, mens-,klant- en resultaatgericht. Toegevoegde waarde Ik kom goed tot mijn recht in een dynamische -dagelijks aan verandering onderhevige- werkomgeving, waarin ik het succes van anderen mag faciliteren, op ‘de winkel mag passen’, een grote mate van zelfstandigheid geniet én het uiterste van mij gevraagd wordt. Het ‘gewone’buitengewoon goed doen! Ik help organisaties om klanten te behouden.Ik faciliteer hen d.m.v. praktische tools bij de borging van een culturverandering, het continu verbeteren van de dienstverlening én om grensverleggend te (leren) zijn op alle Customer Contact onderdelen. Waarbij medewerkers continu bewust bekwaam acteren, de kwaliteit van de dienstverlening continu op een hoog niveau wordt uitgevoerd én waarbij het continu toevoegen van waarde aan het klantcontact wordt nagestreefd. Doel van mijn aanpak is om Customer Contact professionals van bewust bekwaam, via goed naar geweldig te brengen en te houden! De prestaties van organisaties verbeteren:de kwaliteit stijgt, de medewerker- en klanttevredenheid stijgt, opbrengsten stijgen én kosten dalen. Specialisatie Je bent bij mij aan het goede adres voor training, sales coaching, learning &development, leiding geven, aansturen en kwaliteitsmonitoring van sales- en sevice teams op het snijvlak van (direct)sales, service en (dialoog) marketing. Ervaring in branches Contact Centers, Zakelijke Dienstverlening, Consultative Selling. Passie Ik heb een passie om het succes van anderen te faciliteren én om te gaan voor tastbaar en klinkend resultaat. Ook voor sport en muziek kun je mij wakker maken. Adagium Facilitating (your) success!

HEIN

BA

LKEN

END

E – FAC

ILITATIN

G (YO

UR

) SUC

CESS!

Joh

ann

es Verm

eererf 5, 3

45

1 JE V

leuten

Ned

erland

+3

16

36

05

76

91

hein

@h

einw

balken

end

e.nl

ww

w.h

ein

wb

alkenen

de .n

l

Page 2: 2015 Profiel Hein Balkenende  Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

Trainer/ Sales Coach a.i. PostNL in Breda voor Kwalitatieve en kwantitatieve prestaties op KPI Sales van de teams DO,DM,Social en PNP van de afdeling Outbound van het Business Interaction Center bevorderen door: • Leven in de brouwerij te brengen op het gebied van sales: • Bijdragen aan substantiele verhoging conversie, productiviteit, efficiency en effectiviteit van de afdeling • Continu coachen van teamleiders en medewerkers op sales • Voorbeeld zijn voor teamleiders op het gebied van sales coaching en rol van sales coaching op en naast de werkvloer; • Coachen en inspireren van teamleiders in hoe zij sales coaching kunnen verzorgen en medewerkers continu kunnen laten groeien; • Signaleren van knelpunten en initiëren en concreet uitvoeren van verbetervoorstellen met als doel om de gedragsverandering van teamleiders en medewerkers te consisteren en de salesconversie ook na de interim inzet te laten door ontwikkelen en groeien.

Senior Trainer/Sales Coach a.i. Value Center Sanoma Media Netherlands Hoofddorp Kwalitatieve en kwantitatieve prestaties van het Value Center bevorderen door: 1. Een stimulerend werkklimaat gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling te creëren voor medewerkers en teamleiders (10 fte); 2. Teamleiders, teamcoaches - en indirect medewerkers- in een Continu Verbeteren model van bewust bekwaam via goed naar geweldig te brengen en te houden (150 fte); 3. Inhoudelijk sparringpartner zijn voor manager operations, manager Learning& Development, manager Quality Management en manager Value Sanoma Media Netherlands; 4. Teamleiders, coördinatoren, senior coaches en adviseurs Value Center te trainen, coachen en adviseren op specifieke rol en KPI's voor KTO, FCR en Value; 5. Standaarden, handboeken, trainingsontwerpen en tools te ontwikkelen en te implementeren zodat ontwikkeling, processen en procedures op uniforme wijze uitgevoerd, gehanteerd, opgevolgd en duurzaam geborgd worden binnen het Value Center na mijn vertrek.

Page 3: 2015 Profiel Hein Balkenende  Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

Trainer/Sales Coach a.i. voor KPN Contact

Enschede Cultuuromslag op Technische Helpdesk Afdeling van Service naar Service Plus faciliteren en borgen i.c. sales ITV. Doelstelling is om het optimale klantgesprek te voeren, excellente dienstverlening te bieden en bijgevolg een significant groter aandeel in omzet te realiseren. Coachen van 18 teammanagers en 300 FTE Customer Service Medewerkers op Service Plus vaardigheden, alsmede gevraagd en ongevraagd adviseren van twee Dienstenmanagers. Dit dient o.a. te gebeuren door middel van sales coaching van teammanager en medewerkers, coach de coach momenten met teammanagers, alsmede aanreiken van praktische 'quick win' tools, tips en trucs aan teammanagers en medewerkers.

Daadkrachtige Trainer, coach en facilitator HeinWBalkenende.nl Utrecht Resultaatgerichte Trainer, Coach en Facilitator met passie voor kwalitatief hoogwaardig, klantgericht klantcontact, operationele excellentie en resultaat van organisaties. Ik ben gespecialiseerd in het (vak)bekwaam trainen, coachen, opleiden, ontwikkelen én kwaliteitsmanagment van (klantcontact) professionals op het snijvlak van sales, klantenservice en marketing. Ik help organisaties om klanten te behouden. Ik ondersteun hen bij het verbeteren van de dienstverlening én om grensverleggend te (leren) zijn op alle Customer Contact onderdelen. Waarbij medewerkers continu bewust bekwaam acteren, de kwaliteit van de dienstverlening continu op een hoog niveau wordt uitgevoerd én waarbij het continu toevoegen van waarde aan het klantcontact wordt nagestreefd.

Senior Trainer/ Coach en Adviseur Philipse Business School Den Haag

Philipse Business School ondersteunt organisaties succesvol met trainingen, (erkende) opleidingen, workshops en coaching. We richten ons op medewerkers, middenkader, staf en hoger management. Onze expertise ligt op het gebied van Customer Management: het snijvlak van klantenservice, sales en marketing. Verantwoordelijkheden Ontwikkelen en verzorgen van door het Ministerie van OC &W erkende opleidingen Klant Contact Medewerker MBO 3, Teamleider MBO 4 en maatwerktrainingen, alsmede opleidingen Customer Management op post-HBO Master opleidingen.

Page 4: 2015 Profiel Hein Balkenende  Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

Senior Trainer, Coach en Coordinator Learning & Development L& H Contact Centers B.V. Utrecht

1. Coordinator Learning & Development BBL en Maatwerk voor alle operationele eenheden van L & H (14 vestigingen);

2. Leiding geven en aansturing van vestigingstrainers; 3. Ontwikkelen incentiveprogramma’s voor Customer Contact Medewerkers; 4. Ontwikkelen coach de coach training voor coaches/senior-adviseurs klantcontact; 5. Ontwikkelen van modulaire opleiding voor lager-, midden- en hoger kader Contact

Centers MB0 3 uitstroomrichting CCM en MBO 4 uitstroomrichting Teamleider; 6. Salestraining, producttraining, briefings, functie gerelateerde training voor

teamleiders, coaches en medewerkers klantcontact; 7. Zelfstandig ontwikkelen modulaire opleidingen voor medewerker, teamleiders en

managers klantcontact; 8. Coaching op sales performance improvement, persoonlijk leiderschap,

competenties en teamontwikkeling.

HBO Sociale Academie De Nijenburgh Culemborg Studierichting Maatschappelijk Werk/ Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Post- HBO School For Customer Management DANCE CertifiedTrainer/Coach/Adviseur Customer Operations Performance Center voor Contact Center Professionals (COPC Light)

SVC School voor Coaching Leiden Leergang Coaching voor Professionals

TTI International Nederland Gecertificeerd MDI/DISC Consultant De ‘Succes Insights Methode’ voor superieure sales competenties.

Training, Sales Coaching, Talentontwikkeling, Learning & Development

BBL, e- Learning, SVS,COPC, Lean, TQM, Canvas;

Projectmanagement;

Workforce Management, Forecasting en Planning;

Recruitment, werving & selectie, in-, door- en uitstroom van Work Force;

Ziekteverzuim, verzuimbegeleiding en reintegratie;

HR Advies en HR Administratie;

MS Office Applicaties (Word, Excel, Powerpoint);

Contact Center Applicaties.

Page 5: 2015 Profiel Hein Balkenende  Trainer , Coach en Talentontwikkelaar

Nederlands spreken: uitstekend schrijven: uitstekend

Engels spreken: goed schrijven: goed

Duits spreken: goed schrijven: goed

Frans spreken: goed schrijven: redelijk