5
zaterdag 2 november 2013: S.V. Capelle SVW 1-2 (1-1) S.V. Capelle speelde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen SVW uit Gorinchem. Al vroeg in de wedstrijd kwam Capelle op voorsprong: Onno Damen gaf voor en Jimmy Moonen schoot de 1-0 binnen. Hierna een aantal mogelijkheden voor SVW, waarbij hun spits Khalid Bendami niet trefzeker was. Halverwege de 1 e helft een fase met kansen voor S.V. Capelle via Onno Damen en Jurgen van Selst, maar SVW doelman Dekker voorkwam een grotere voorsprong voor Capelle. Kort voor rust nog een gevaarlijke aanval van Capelle, waarbij Alfi Damen de bal net naast de paal zag rollen. Een minuut later was SVW wel succesvol: een afstandschot van Vroegh werd half gepakt door Capelle doelman Kuijsten, waardoor Johnny Wijnbelt uit de rebound de 1-1 kon binnen tikken. Na de rust in de 50 e minuut een combinatie van Jimmy Moonen en Onno Damen, waarbij het schot van de laatste gepakt werd door de SVW doelman. Enkele minuten later was het wel raak voor SVW: via een mooi schot van Khalid Bendami werd het 1-2. Hierna een fase met de betere kansen voor de gasten uit Gorinchem, maar deze verzuimden de wedstrijd te beslissen. Hierdoor had S.V. Capelle nog lang uitzicht op een gelijkspel en had het in de slotfase pech toen inzetten van Sijmen Branderhorst en Christian van Hilst van de lijn werden gehaald. De stand bleef echter 1-2. Volgende week zaterdag speelt S.V. Capelle wederom thuis en wel tegen SC Everstein uit Everdingen.

Transcript of zaterdag 2 november 2013: S.V. Capelle SVW 1-2 (1-1)...kansen voor de gasten uit Gorinchem, maar...

Page 1: zaterdag 2 november 2013: S.V. Capelle SVW 1-2 (1-1)...kansen voor de gasten uit Gorinchem, maar deze verzuimden de wedstrijd te beslissen. Hierdoor had S.V. Capelle nog lang uitzicht

zaterdag 2 november 2013: S.V. Capelle – SVW 1-2 (1-1) S.V. Capelle speelde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen SVW uit Gorinchem. Al vroeg in de wedstrijd kwam Capelle op voorsprong: Onno Damen gaf voor en Jimmy Moonen schoot de 1-0 binnen. Hierna een aantal mogelijkheden voor SVW, waarbij hun spits Khalid Bendami niet trefzeker was. Halverwege de 1e helft een fase met kansen voor S.V. Capelle via Onno Damen en Jurgen van Selst, maar SVW doelman Dekker voorkwam een grotere voorsprong voor Capelle. Kort voor rust nog een gevaarlijke aanval van Capelle, waarbij Alfi Damen de bal net naast de paal zag rollen. Een minuut later was SVW wel succesvol: een afstandschot van Vroegh werd half gepakt door Capelle doelman Kuijsten, waardoor Johnny Wijnbelt uit de rebound de 1-1 kon binnen tikken. Na de rust in de 50e minuut een combinatie van Jimmy Moonen en Onno Damen, waarbij het schot van de laatste gepakt werd door de SVW doelman. Enkele minuten later was het wel raak voor SVW: via een mooi schot van Khalid Bendami werd het 1-2. Hierna een fase met de betere kansen voor de gasten uit Gorinchem, maar deze verzuimden de wedstrijd te beslissen. Hierdoor had S.V. Capelle nog lang uitzicht op een gelijkspel en had het in de slotfase pech toen inzetten van Sijmen Branderhorst en Christian van Hilst van de lijn werden gehaald. De stand bleef echter 1-2. Volgende week zaterdag speelt S.V. Capelle wederom thuis en wel tegen SC Everstein uit Everdingen.

Foto’s: Jan Sprangers