Youth for Christ Trainingstour 2016

4
Gods verhaal in jouw jeugdwerk / 30 missionaire tips TRAININGSTOUR februari 2016 | 7 plaatsen door heel Nederland

description

Omdat wij geloven dat ontmoeting en toerusting je verder helpen in het werken met jongeren, komen wij met de Trainingstour naar jou toe. In de maand februari touren we door heel Nederland. In een avondvullend programma staan we stil bij jouw impact op jongeren en hoe je missionair kunt zijn als jeugdleider, pionier of docent.

Transcript of Youth for Christ Trainingstour 2016

Page 1: Youth for Christ Trainingstour 2016

Gods verhaal in jouw jeugdwerk / 30 missionaire tips

trainingstourfebruari 2016 | 7 plaatsen door heel nederland

Page 2: Youth for Christ Trainingstour 2016

trainingstour 2016Youth for Christ komt met de Trainingstour dichterbij jou. In een gevarieerd avondprogramma richten we ons op God en op jongeren. Jouw eigen ervaringen in het jongerenwerk staan centraal. Ervaringen die je opdoet met jongeren in de kerk, in de wij k of op school. We laten ons bemoedigen door Gods Woord en staan stil bij de impact van relationeel jeugdwerk.

In twee workshoprondes gaan we dieper in op missionair jeugdwerk. Je ontdekt hoe je Gods verhaal een plek kan geven in het jongerenwerk en je verkent ongebruikelij ke manieren om met jongeren op te trekken.

We zien ernaar uit om jou te ontmoeten!

jan van den bergTeam Kerk/LifeSpots

Page 3: Youth for Christ Trainingstour 2016

workshopaanbod

30 tips voor missionair jeugdwerkOnze meest populaire workshop in een nieuw jasje! Speciaal voor de Trainingstour 2016 reiken we jou 30 tips voor missionair jeugdwerk aan. Met deze praktische, visionaire en geestelijke tips willen we jou als jeugdleider inspireren en uitdagen om meer naar buiten te kijken.

gods verhaal in jouw jongerenwerk ‘We hebben een groep tieners en het loopt aardig, maar hoe kunnen we Gods verhaal voorleven aan jongeren?’. Het is een veel gestelde vraag. Wat heb jij als jeugdleider te vertel-len over Zijn verhaal, en hoe sluit je hiermee aan bij de levens van jouw jongeren? In deze workshop ontdek je hoe je op een praktische manier Gods verhaal een plek kan geven in jouw jongerenwerk.

(on)gewone manieren om jongeren te bereiken Jongeren zijn overal! Meer buiten onze kerken dan erbinnen. Tijdens deze workshop willen we jou helpen om deze jongeren te bereiken. Als jij hart hebt voor jongeren in de buurt is dit dé workshop voor jou. We willen je inspireren en laten zien hoe jij op een (on)gewone manier dichterbij jongeren kan komen. Door praktijkverhalen, praktische tips en het delen van onze passie.

Christen voor de klasWerk jij in het onderwijs? Zorg dan dat je deze workshop niet mist! We willen jou handvatten meegeven om je persoonlijke geloofsovertuiging mee te nemen in de contacten die je hebt met leerlingen en collega’s. Onder leiding van een professional van Switch Onderwijsprojecten wisselen we ervaringen uit over christen zijn op school en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Page 4: Youth for Christ Trainingstour 2016

Youth for ChristHoofdstraat 2603972 LL Driebergen

0343 515 [email protected]

over Youth For ChristGedreven door Gods liefde zoekt Youth for Christ jongeren op, helpt hen groeien en biedt hen hoop. Door aanwezigheid op straat, op school en in de kerk komt Youth for Christ elk jaar met ruim 60.000 jongeren in contact.

aanmelden en inFo:www.youthforchrist.nl/kerk

goes 3 FEB

Capelle a/d ijssel 4 FEB ede 10 FEB

haarlem 17 FEB

deventer 16 FEB

dronten 2 FEB

marum 18 FEB