Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

8
WESTLANDWERK.NL DE GROOTSTE VACATURESITE VAN HET WESTLAND Jaargang 4 Maart 2013 | Nummer 30 Klaar voor de start? Sla direct om voor de nieuwste Westlandse vacatures

description

Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

Transcript of Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

Page 1: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

westlandwerk.nlDe grootste vacaturesite van het westlanD

Jaargang 4 Maart 2013 | nummer 30

Klaar voor de start?Sla direct om voor de nieuwste Westlandse vacatures

Page 2: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

www.westlandwerk.nl

2

leo rodenburg van rodenburg Bedrijfsadvies, coacht en adviseert ondernemers

leo rodenburg was in het verleden directeur van ing westland. Door een reorganisatie in 2008 besloot hij een andere richting te kiezen. Zo ontstond in de loop der tijd rodenburg Bedrijfsadvies: “vroeger was ik bankdirecteur en moest ik mij altijd bewust zijn van mijn positie. nu ik voor mezelf werk kan ik alles zeggen wat ik wil. staat het je niet aan? Dan zoek je toch een andere adviseur. Die vrijheid heb ik als zelfstandige ondernemer en dat vind ik mooi. Klanten waarderen dat ook.”

als ondernemer adviseert rodenburg andere ondernemers: “sommigen gaan zo hard dat ze het overzicht kwijt raken. ik help ze de doelstellingen scherp te houden en grenzen te stellen. niet alles kan.” rodenburg heeft veel ondernemingsplannen voorbij zien komen: “vaak zien de plannen er goed uit, maar dikwijls vergeten de ondernemers te benoemen hoe zij klanten gaan binnenhalen. Die haal je niet zomaar ergens weg. Begin eerst maar eens parttime naast je werk of je studie. Bouw een klantenbestand op voordat je gaat investeren. een goede ondernemer gaat proactief aan de slag met vasthoudend geloof in eigen koers.”

uit eigen ervaring weet rodenburg dat een coach belangrijk is bij het ondernemen: “ik ben coach, maar ik heb zelf ook een coach. in het begin heb ik dat heel intensief gedaan. ik was op zoek naar focus. ik deed te veel verschillende dingen. reflectie is belangrijk en een coach helpt daarbij.”Momenteel werkt rodenburg ook in Malta en daar ziet hij toekomst: “Mijn droom is om op Malta een koetsiersbedrijfje te starten en lekker op het eiland rond te rijden met toeristen. al moet het natuurlijk wel voldoende uitdagend blijven. ik ben van nature erg onrustig en denk daar de rust te kunnen vinden.”

ellen samwel van l-Group, detacheert hostesses, modellen & danseressen

ellen samwel maakte van haar passie haar beroep: “ik heb vroeger naast de havo een dansacademie gedaan. uiteindelijk ben ik daarmee gestopt en economie gaan studeren, richting marketing en communicatie. het dans- en entertainmentwereldje bleef ik leuk vinden. in 2007 ben ik als freelancer begonnen. Dat ging met name om danswerk en promotiewerk, op beurzen en evenementen. later voerde ik projecten uit voor unilever en heineken en zag potentie in de beurzen- en evenementenmarkt. ik heb toen mijn plannen doorgezet.”

samwel heeft geen spijt van haar gekozen pad: “Je komt op veel verschillende plaatsen. De variatie is voor mij een drijfveer. het is steeds weer wat anders. Bij mijn eigen bedrijf kan ik voor veel bedrijven tegelijkertijd werken. Dat vind ik heel erg leuk. ik zou mijn zelfstandigheid daarom ook niet zomaar opgeven.”

als zelfstandige werf je je eigen klanten. samwel: “het binnenhalen van nieuwe klanten vind ik de grootste uitdaging. Mijn klanten werf ik vaak via via of op het internet. ik werk ook veel samen met evenementen- en reclame bureaus die regelmatig hostesses of promotiemodellen zoeken.”

een succesvolle ondernemer heeft volgens samwel een aantal eigenschappen: “Passie, durf, inzet, besluitvaardigheid en boerenverstand. wanneer je goed nadenkt over wat wel en wat niet kan, dan kom je er wel uit. er zijn genoeg ondernemers in westland die niet hooggeschoold zijn, maar wel een groot bedrijf runnen. het werk komt echter niet op je af. Je moet er zelf keihard achteraan gaan.”samwel doet dat en wil meer: “we doen eigenlijk steeds meer voor grote bedrijven zoals t-Mobile, aBn aMro en Philips. De samenwerking met multinationals wil ik graag continueren en uitbouwen.”

stephan kleijn van kleijn tweewielers, repareert enverkoopt fietsen

stephan Kleijn heeft de opleidingen Mts en hts werktuigbouwkunde op zak. Met zijn achtergrond kan hij bij veel bedrijven aan de slag. stephan besloot anders: “Mijn oude werkgever reorganiseerde en daarom leek mij dat het beste moment om voor mijzelf te beginnen. Dat wilde ik altijd al. Dan bedenk je wat je gaat doen. Mijn broertje zit al 15 jaar in het fietsenvak en mijn hobby is racefietsen. Één plus één is twee.”

De broers maakten de plannen concreet in een businessplan: “wij zijn een jaar bezig geweest met de vorming van ons idee. Je begint dus niet even van de één op de andere dag. een goed businessplan is onderscheidend. is er markt in de plaats waar je wil beginnen? en, is het financieel haalbaar?”De plannen werden werkelijkheid en Kleijn staat nu dagelijks in zijn zaak te De lier. Kleijn: “het mooiste is toch wel het klantcontact en het vele werk met je handen. ik heb een tijd op kantoor gezeten en dat heb je op een gegeven moment wel gezien. ik kijk nu niet naar de klok met de vraag of het al tijd is.”

Kleijn ervaart dat het zelfstandig ondernemen verschilt van het werk in loondienst: “Je merkt dat je meer verantwoordelijkheid hebt en meer gemotiveerd bent. ik neem zelf de beslissingen over de bedrijfsvoering. Bij mijn vorige werkgever kon dat niet. wanneer er bedrijfsmatig iets fout gaat, kan ik alleen mijzelf een klap voor mijn hoofd geven. het idee dat ik het zelf in de hand heb, dat vind ik wel prettig. ik wil dat het een goedlopend bedrijf wordt waar ik het naar mijn zin heb. Dat is mijn streven.”

De volledige interviews publiceert westlandwerk.nl de komende maand op het westlandwerk-blog. te vinden op www.westlandwerk.nl

Het aantal startende ondernemingen per jaar in gemeente westland is flink toegenomen. Overweeg jij wel eens voor jezelf te beginnen? wat houdt je tegen? westlandwerk.nl sprak met drie ondernemers die hun eigen bedrijf zijn gestart. waarom begonnen zij voor zichzelf en hoe bevalt het?

waarOm BeGin je niet vOOr jezelf?Door: lenne verrips

Cijfers startende ondernemingen gemeente westland in periode 2009 t/m 2012

• in de periode 2009 t/m 2012 waren er 2495 startende ondernemingen in gemeente westland.

• in 2009 startten 483 ondernemingen en in 2012 waren dit er 707, een stijging van 46,4%.

(Bron: KvK)

Page 3: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

De grootste vacaturesite van het westland

Green PartnersHonselersdijk

Omschrijving bedrijfgreen Partners produceert en verkoopt het complete assortiment bloemen, waaronder boeketten, handgebonden boeketten en mono- lijnen. green Partners maakt deel uit van de Dutch Flower group en is gevestigd op het trade Parc westland. van hieruit werken 400 medewerkers aan dagverse topproducten. green Partners belevert supermarktketens en grootwinkelbedrijven in geheel europa. green Partners is Florimark, iso 9001-2008 en Max havelaar gecertificeerd. op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

reageren op deze functiesstuur je sollicitatie naar: green Partners B.v., t.a.v. personeelszaken, postbus 561, 2675 Zv honselersdijk. of bij voorkeur per e-mail: [email protected]

voor meer informatie over de vacature neem je contact op met afdeling personeelszaken, tel. (0174) 645500.

Omschrijving functiein deze functie houdt je je o.a. bezig met onderstaande taken:• het opstellen van weekplanning;• het benaderen van leveranciers voor offertes en nieuwe producten;• het administratief verwerken van orders, leveringen en retourzendingen in het

systeem;• het klaarzetten van verpakkingsmaterialen voor externe producenten;• Zorgdragen dat alle materialen in de juiste/benodigde aantallen op tijd op de

juiste productielocatie binnen zijn;• het registreren van binnenkomende en uitgaande verpakkingsmaterialen in het

systeem;• voorraadbeheer.

functie eisen• afgeronde opleiding MBo+ werk- en denkniveau;• uitstekende kennis van nederlandse en engelse taal in woord en geschrift;• communicatief vaardig;• Zelfstandig;• heftruck-certificaat is een pre;• Kennis van de agribranche;• teamplayer.

relevante competenties voor deze functie zijn; klantgerichtheid, communicatie, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, oordeelsvorming en organisatiebewustzijn.

wij biedengreen Partners biedt je een uitdagende baan en een beloning die gerelateerd is aan je capaciteiten. De organisatie is jong en volop in beweging. De sfeer is persoonlijk, informeel en resultaatgericht. heb je net je diploma op zak of heb je maximaal 5 jaar relevante werkervaring? reageer dan op deze functie!

3acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

diverse functies bij Green Partners

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2662

assistent inkoper materialen - m/v (fulltime)

Omschrijving functieJe bent in deze positie eindverantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van onze bloemen. Je doet dit binnen een team van deskundige collega´s in een professionele omgeving.

Je onderhoudt nauw contact met de interne afdelingen inkoop, logistiek en verkoop en vindt het leuk om binnen dit spanningsveld de discipline “kwaliteit” verder op de kaart te zetten. Je coördineert de kwaliteitszorg voor onze klanten en je bent verant-woordelijk voor het opstellen van kwaliteitsrapportage en analyses. verder draag je zorg voor diverse projecten zoals innovatie, kwaliteitsverbetering, etc. Je commu-niceert met diverse partijen op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie.

functie eisen• aantoonbaar hBo werk- en denkniveau;• goede kennis van de engelse en Duitse taal in woord en geschrift;• goede contactuele eigenschappen;• Zelfstandigheid;• representatief;• Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.

relevante competenties voor deze functie zijn; overtuigingskracht, besluitvaardigheid, stressbestendigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheid en klantgerichtheid.

wij biedengreen Partners biedt je een uitdagende baan en een beloning die gerelateerd is aan je capaciteiten. De organisatie is jong en volop in beweging. De sfeer is persoonlijk, informeel en resultaatgericht.

technical manager Bloemen - m/v

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2663

metazet / formflexwateringen

Omschrijving bedrijfMetazet / FormFlex speelt een vooraanstaande rol in de glastuinbouw vanwege haar zeer brede assortiment in verwarmingsmaterialen, transport- en teelt(goot)systemen en draadproducten. Bij Metazet / FormFlex werken ruim 120 collega’s wereldwijd samen om bij onze (inter) nationale klanten uitdagende installaties te realiseren en onze hoge kwaliteit producten te leveren. ons werkterrein loopt van scandinavië tot Zuid-afrika en van china tot europa en noord amerika.

Omschrijving functievoor onze uitgebreide logistieke oplossingen hebben wij een speciale afdeling: Metazet / FormFlex logistiek. De logistieke systemen en elektrische voertuigen worden in onze fabriek in wateringen met de grootste zorg en nauwkeurigheid geproduceerd en op locatie door onze eigen mensen geïnstalleerd.

ter uitbreiding van onze elektro/programmeer afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die beschikt over een MBo- werk en denk niveau en de kennis heeft waarmee hij of zij:• elektrische schema’s kan lezen;• Kan werken met stroom- en toestandsdiagrammen;• storing kan lokaliseren in bestaande machines/installaties;• elektrische panelen en voertuigen kan bedraden en aansluiten;• Plc kan programmeren volgens de iec61131 richtlijnen;• een frisse en eigen kijk heeft op ontwikkelingen.

wij biedengemotiveerde collegiale collega’s met een gezonde werklust, betrokkenheid enverantwoording. een open communicatie, informele prettige werksfeer, platteorganisatiestructuur, nette en prettige werkplekken en een goede feed back. een baan met uitdaging, doorgroei en eigen verantwoording. een functie waarbij de persoonlijkekwaliteiten optimaal benut worden. een goed salaris wat past bij de zwaarte van defunctie en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

reageren op deze functiespreekt ons bedrijf en de functie je aan stuur of mail dan je motivatie en cv naar Metazet / FormFlex t.a.v. henry huiskens De lierseweg 6, 2291 PD wateringen of e-mail naar [email protected].

voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met henry huiskens 0174-225822.

elektrotechnicus logistiek

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2671

verkade klimaatkwintsheul

Omschrijving bedrijfverkade Klimaat is als geen ander gespecialiseerd in hoogwaardige klimaatinstal-laties voor de glastuinbouw, utiliteitsbouw en woningen. al meer dan 70 jaar ontwer-pen, installeren, leveren én onderhouden wij innovatieve klimaatsinstallaties, waarbij service als een rode draad door onze organisatie loopt. er werken bij dit bedrijf zo’n 30 medewerkers, stuk voor stuk vaklieden, die door middel van scholing voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

het bedrijf heeft een groot en zeer gevarieerd klantenbestand, dat nog steeds groeit. Daarom zijn zij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Beheerstechnicus

Omschrijving functieals servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en in bedrijfstellen van klimaattechnische installaties. Je verhelpt storingen en bent een belangrijk aanspreekpunt voor de klant.

functie-eisenJe beschikt over een Mts opleiding bij voorkeur richting elektrotechniek en beschikt zo mogelijk over relevante ervaring. Kennis van verwarming, koeling, meet – en regeltechniek is een pre. Je bent stressbestendig en ziet het als een uitdaging om problemen op te lossen.

wij biedeneen zelfstandige baan met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoor-waarden. De werkkring die wordt geboden kan worden omschreven als plezierig en informeel.

reageren op deze functieZij die menen aan bovengenoemde kwalificaties te voldoen worden uitgenodigd schriftelijk te reageren bij wouters adviesbureau voor Personeel en organisatie, t.a.v. de heer J.B.M. wouters, Mariendijk 41 postcode 2675 sX honselersdijk telefoon 0174-29 57 63, ook na kantooruren e-mail [email protected]

Beheerstechnicus

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2670

Page 4: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

www.westlandwerk.nl

Brinkman is toeleverancier voor de professionele glastuinbouw. onder het motto ’voorop in tuinbouw’ is Brinkman dé partner, zowel in kennis als product. Dit mede door het onderscheidende product- en dienstenpakket op het gebied van biologische en chemische gewas- beschermingsmiddelen, vaste en vloeibare meststoffen, verpakkingen en verbruiksartikelen, technische installaties en technische handelsproducten. Brinkman agro Bv en Brinkman international Bv hebben ruim 127 jaar kennis en ervaring gebundeld in een innovatieve organisatie en maken onderdeel uit van de Koninklijke Brinkman groep.

4 werken Bij Brinkman

Brinkman agro Bv‘s-Gravenzande

Omschrijving functieeen veelzijdige inkoopfunctie voor een enthousiaste, gedreven en no nonsens ingestelde inkoper die de taal van een hardwerkende MKB-organisatie aanspreekt en de dynamiek van een slagvaardige handelsorganisatie ambieert! Binnen de afdeling inkoop zal je star-ten als inkoper met operationele taken en worden opgeleid, zodat je kan doorgroeien naar een “tactisch- en strategisch inkoper”. Je bent verantwoordelijk voor de initiële afspraken van eenmalige aankopen tot meerjarige exclusieve contracten van een breed producten-pakket variërend van biologische gewasbescherming tot veegmachines en van meststof-fen tot totale klimaat- en irrigatieprojecten, waarbij je dan zaken zult doen met nationale en internationale leveranciers. tevens zal je deelnemen aan diverse verbeterprojecten.

functie eisen• een hBo opleiding Facility Management of logistiek of een vergelijkbare opleiding;• nevi 1 eventueel aangevuld met nevi 2;• stevig in onderhandelingen maar soepel in omgang;• Zelfstandig en flexibel kunnen werken in een klein team;• initiatiefrijk, met een hands-on mentaliteit;• goede sociale- en communicatieve vaardigheden en een flexibele en commerciële

proactieve instelling;• Beheersing van de nederlands, engels en Duits in taal en geschrift;• ervaring met Ms office, het erP pakket acto en Microsoft Dynamics (axapta) is een

pré; wij biedeneen goed salaris evenals uitstekende arbeidsvoorwaarden conform het arbeidsvoor-waarden reglement Brinkman.

reageren op deze functieMail je motivatiebrief en cv naar [email protected] agro Bv, Postbus 301, 2690 ah ’s-gravenzande, www.brinkman.nl

inkoper nationaal / internationaal (fulltime)

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2673

meer informatie over Brinkman vind je op www.brinkman.nl

Over Brinkman

Brinkman agro Bv‘s-Gravenzande

Omschrijving functieJe bent het kenniscentrum als het gaat om technisch specialisme en toepassingen door middel van productinformatie, productvernieuwing- en ontwikkeling en pakketuit-breiding. alles vanuit een commerciële inslag. uit de informatie van de accountmanagers, leveranciers en marktontwikkelingen destilleer je de beste strategie om te bouwen aan de markt- en productpositie. samen met de accountmanagers benader je de markt om invulling te geven aan de klantbehoefte, al dan niet klantspecifiek. Je bent als vraagbaak gemakkelijk te benaderen door klanten en collega’s.

het productenpakket omvat intern transport, oogstverwerking, spuitapparatuur, bedrijfs-hygiëne en vele andere technische producten. Je neemt deze onder je hoede en bouwt samen met het team van accountmanagers aan een modern assortiment met een stevige marktpositie en een verantwoorde winstontwikkeling.

werkzaamheden• Klanten en collega’s adviseren en begeleiden op het gebied van wtB en technische

handelsgoederen.• Je bent van a t/m Z verantwoordelijk voor het eerder genoemde productenpakket.• het herkennen van marktsignalen ter vernieuwing/verbetering van het producten-

pakket en klantbehoeften;• verantwoordelijk voor een consistente uitvoering van het marketing- en verkoopplan;• Bewaken van een effectieve en efficiënte interne en externe processtroom;• regulier overleg met collega productspecialisten en accountmanagers.

functie eisenom succesvol te zijn beschik je over:• hBo werk en denkniveau (tuinbouw, bedrijfskunde, werktuigbouwkunde);• affiniteit met de agrarische sector en commercieel ingesteld;• goede communicatieve vaardigheden;• stressbestendigheid en ben je een teamplayer;• overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

wij biedenwij bieden jou een goed salaris evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

reageren op deze functiewil je meer informatie, bel dan met Frenk van rooij, tel. 06-52316851

Mail je motivatiebrief en cv naar [email protected] agro Bv, Postbus 301, 2690 ah ’s-gravenzande.

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2672

Productspecialist werktuigbouwkunde en technische Handelsgoederen

Page 5: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

De grootste vacaturesite van het westland

5acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

Brinkman international Bv‘s-Gravenzande

Omschrijving functieom de internationale groeiambities van Brinkman international te kunnen realiseren zoeken we een kandidaat (fulltime) die vooral vanuit de thuisbasis in ‘s-gravenzande technische, commerciële en administratieve ondersteuning gaat verlenen aan de inter-nationale technische verkooporganisatie. Daarnaast ben jij in deze zelfstandige functie de schakel tussen de area Managers in binnen- en buitenland en de orderadministratie.

De belangrijkste eigenschap die we daarbij zoeken is flexibiliteit en de ambitie om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van deze dynamische organisatie. als calcu-lator – werkvoorbereider / export Medewerker techniek, fungeer je als spil binnen de techniekafdeling (water-, klimaat- en elektrotechniek). Dit vraagt om een flexibele instel-ling en het vermogen om vooral in het engels met de area Managers en de partners uit verschillende culturen te communiceren.

functie eisenom succesvol te zijn beschik je over:• MBo+/hBo werk- en denkniveau;• een afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal Mts niveau en/of relevante

werkervaring in met name de tuinbouwsector;• gebruikerservaring met geautomatiseerde systemen (o.a. Priva, autocad en Micro-

soft office toepassingen);• Klant- en resultaatgerichtheid;• een flexibele, enthousiaste, pro-actieve basishouding;• verantwoordelijkheidsgevoel;• goede contactuele eigenschappen om zowel zelfstandig als in teamverband te kun-

nen werken. kerncompetenties:proactief, organisatorisch, accuraat, gestructureerd, analytisch, klant- en resultaat- gericht, communicatief sterk, veelzijdig, teamspeler.

wij biedenwij bieden jou een goed salaris evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform het arbeidsvoorwaarden reglement van Brinkman-groep.

reageren op één van bovenstaande functiesBen je nieuwsgierig of dit jouw nieuwe job is, maar wil je meer informatie, bel dan even met Jan schuttrups, telefoon 06-53500096.

Mail je motivatiebrief en cv naar [email protected] international Bv Postbus 3012690 ah ‘s-gravenzande.

voor meer informatie over Brinkman ga je naar: www.brinkman.nl

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2674

Calculator – werkvoorbereider / export medewerker

Brinkman international Bv‘s-Gravenzande

Omschrijving functieom de internationale groeiambities van Brinkman international te kunnen realiseren zoeken we een kandidaat (fulltime) die vooral vanuit de thuisbasis in ‘s-gravenzande wordt uitgezonden om elektrotechnische en klimaatinstallaties te installeren en/of te begeleiden.

in deze functie ga je regelmatig naar onze projecten in het buitenland om installatiewerk-zaamheden te verrichten en/of deze te coördineren. Je bent tijdens en na de uitvoering van het project de contactpersoon en coördinator.

De belangrijkste eigenschap die we daarbij zoeken is flexibiliteit en de ambitie om een bij-drage te leveren aan de verdere groei van deze dynamische organisatie. als elektromon-teur - supervisor export fungeer je binnen onze internationale techniekafdeling (water-, Klimaat- en elektrotechniek). Dit vraagt om een flexibele instelling en het vermogen om vooral in het engels met de area Managers, de partners en de klanten uit verschillende culturen te communiceren.

functie eisenom succesvol te zijn beschik je over:• MBo+ werk- en denkniveau;• een afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal Mts niveau en/of relevante

werkervaring in met name de tuinbouwsector;• gebruikerservaring met geautomatiseerde sturingssystemen in de tuinbouw (bij

voorkeur Priva)• Klant- en resultaatgericht;• De bereidheid om veel te reizen naar het buitenland en onderweg te zijn;• een flexibele, enthousiaste, pro-actieve basishouding;• verantwoordelijkheidsgevoel;• goede contactuele eigenschappen om zowel zelfstandig als in teamverband te kun-

nen werken. kerncompetenties:technisch, proactief, organisatorisch, accuraat, gestructureerd, analytisch, klant- en resultaatgericht, communicatief sterk, veelzijdig, zelfredzaam, oplossingsgericht, team-speler.

wij biedenwij bieden jou een goed salaris evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform het arbeidsvoorwaarden reglement van Brinkman-groep.

reageren op één van bovenstaande functiesBen je nieuwsgierig of dit jouw nieuwe job is, maar wil je meer informatie, bel dan even met Jan schuttrups, telefoon 06-53500096.

Mail je motivatiebrief en cv naar [email protected] international Bv, Postbus 301, 2690 ah ‘s-gravenzande.

elektromonteur - supervisor elektrotechniek export

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2675

Page 6: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

www.westlandwerk.nl

Omschrijving functieDe productmanager is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten/diensten en het realiseren van een optimale kwaliteit van de producten. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van deze functie het signaleren van afwijkingen in produc-ten en diensten.

tot het takenpakket behoren werkzaamheden als het opstellen van het jaarplan, beoordelen van r&D aanvragen en kwaliteit en het opstarten en begeleiden van nieu-we projecten in de praktijk. ook ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen de commercie en de afdeling r & D. Met de projectomschrijving als basis maak je het ontwerp voor het prototype en test je deze, ook verzorg je de productintroducties. vervolgens komt het keuren van eindproducten, opstellen van de technische dossiers en volgen van proefprojecten aan de orde. Je verzorgt patenten en modelrechten op nieuwe innovaties. Daarnaast ondersteun je andere afdelingen op o.a. product tech-nisch gebied en geef je trainingen. ook bezoek je klanten en aannemers.

functie-eisen• afgeronde technische opleiding op minimaal hBo niveau.• enkele jaren relevante werkervaring.• sterk analytisch vermogen.• goede communicatieve vaardigheden.• affiniteit met marketing.• natuurlijk beheers je de nederlandse en engelse taal uitstekend; kennis van

de Franse of Duitse taal is een pré.

wij biedenDe juiste kandidaat kan rekenen op een uitdagende baan met voldoende ontplooi-ingsmogelijkheden. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

wouters adviesbureauwestland

Omschrijving bedrijfonze opdrachtgever bestaat uit een verzameling van individuele bedrijven, die samen een ‘family of businesses’ vormen. De bedrijven zijn actief op het gebied van groeilicht voor de tuinbouw, licht voor de veeteelt, hoogwaardige assemblage, ontwikkeling en ener-giemanagement. vanuit een goed geoutilleerde huisvesting worden de klanten bediend.

Omschrijving bedrijfonze relatie is gespecialiseerd in het in het vervaardigen van aluminium dek- en gevelsys-temen voor de kassenbouw. ter versterking van het team zijn wij voor deze relatie dringend op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

reageren op deze functiesZij die menen aan bovengenoemde kwalificaties te voldoen worden uitgenodigd schriftelijk of via e-mail te reageren bij wouters adviesbureau voor Personeel en organisatie, t.a.v. de heer J.B.M. wouters, Mariendijk 41 postcode 2675 sX honselersdijk telefoon 0174-29 57 63, ook na kantooruren. e-mail: [email protected].

6 vaCatures

Omschrijving functieals hoofd werkvoorbereiding ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen die nodig zijn om een project vlot te doen verlopen. naast de aansturing van de medewerkers controleer je de tekeningen, maakt sterkteberekeningen en verzorg je de projectoverzichten en de planningen. ook ben je het aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast wordt er verwacht dat je “meekijkt en “meedenkt” met de collega’s van de afdeling productie, verkoop en r & D.

functie eisenin deze job zijn technische vaardigheden op hBo niveau, leidinggevende ervaring in de kassenbouw en kennis van de moderne talen een must.

Hoofd werkvoorbereiding kassenbouw

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2667

Omschrijving functieals medewerker verkoop binnendienst heb je een brede ondersteunende rol. het opstellen en verwerken van offertes en het maken van calculaties op basis van bestek en bestektekeningen zijn je belangrijkste kerntaken. Je hebt regelmatig contact met (potentiële) klanten, bestaande relaties en uiteraard met de collega’s van de afdeling productie, werkvoorbereiding en r & D . in deze spilfunctie beantwoord je vragen van de klanten en voorzie je hen adequaat van de juiste informatie.

functie eisenBelangrijk is een technische achtergrond en ervaring in de kassenbouw is een pré. het spreken van moderne talen is ook een pré. natuurlijk ben je een teamplayer, communiceer je vlot en ben je sterk oplossingsgericht.

medewerker verkoop binnendienst

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2668

diverse functies bij wouters adviesbureau

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2669

Beekenkamp Plants B.v. maasdijk Omschrijving bedrijfDe Beekenkamp groep is een groeiende, internationaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen:• Beekenkamp Plants B.v.: producent van jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal

voor een breed assortiment aan kamer- en tuinplanten.• Deliflor chrysanten B.v.: actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van

chrysantenstekken.• Beekenkamp verpakkingen B.v.: ontwikkelt en produceert kunststofverpakkingen.

Beekenkamp Plants B.v. produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buiten-land een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal. we streven daarbij naar een voortdurende verbetering van onze producten en het productieproces.

op dit moment zijn wij op zoek naar een:

teelttechnisch onderzoeker

Omschrijving functieals onderzoeker word je bedrijfsbreed ingezet ten behoeve van verbetering van de productie van jonge planten. Je bent verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van onderzoeksprojecten. Je draagt zorg voor een deskundige analyse en verslaglegging van de onderzoeksresultaten. Deze resultaten vertaal je naar een praktisch advies.

Je blijft op de hoogte van interne en externe ontwikkelingen in je vakgebied en speelt hier op in met onderzoeksvoorstellen. Je bouwt aan een stevig netwerk binnen en buiten het bedrijf. literatuurstudie maakt een onderdeel uit van je werkzaamheden.

standplaats: Maasdijk

functie-eisen• een hBo werk- en denkniveau;• enige jaren werkervaring in een soortgelijke onderzoeksfunctie, bij voorkeur in

opkweek van jonge planten;• Je hebt kennis van bemesting, substraten en moderne teelttechnieken;• Je hebt een goede beheersing van de engelse taal (zowel in woord als geschrift);• communicatief vaardig, analytisch, resultaatgericht en initiatiefrijk behoren

eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaten die we graag zien reageren.

wij biedeneen uitdagende en zelfstandige functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

reageren op deze functiewil je direct solliciteren, stuur dan binnen 2 weken na verschijningsdatum van deze advertentie een brief of een e-mail met cv naar Beekenkamp Plants B.v., hrM, t.a.v. Jolanda wilmer, Postbus 1, 2676 Zg Maasdijk, [email protected]

voor meer informatie over deze functie bel je naar Jolanda wilmer, hr-Functionaris op telefoonnummer 0174-526100. Meer informatie over Beekenkamp: www.beekenkamp.nl

teelttechnisch onderzoeker

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2659

Productmanager

Hannon transport B.v.Poeldijk

functie omschrijvingwegens uitbreiding van onze werkzaamheden op ierland zijn wij op zoek naar een:

ervaren transportplanner met leidinggevende capaciteiten

functie eisen gedegen productkennis van geconditioneerd vervoer; goede kennis van de engelse taal; teamplayer mentaliteit; stressbestendig; flexibel en collegiaal; probleemoplossend vermogen; communicatief sterk, kan mensen motiveren en overtuigen; geen 9 tot 5 mentaliteit.

wij biedeneen afwisselende baan binnen een jong en dynamisch transportbedrijf

reageren op deze functieheb je belangstelling voor deze functie en voldoet je aan bovenstaande functie eisen? stuur dan je sollicitatie voorzien van cv op naar [email protected] je niet voldoet aan bovenstaande profiel wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

transport planner

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2646

Page 7: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

De grootste vacaturesite van het westland

7acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

Omschrijving functiena een grondig leertraject van enkele maanden tot een jaar in nederland vertrek je naar één van onze locaties in oeganda of ethiopië. als trainee krijg je de gelegenheid om gedurende een nader te bepalen periode, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, jouw talenten te ontplooien. Je zult uitvoerig kennismaken met de diverse (productie)proces-sen en teelttechniek rondom stekproducten van zowel Delifl or als Beekenkamp Plants. uiteindelijk zul je, na de traineeperiode, je weg vinden als manager op één van de locaties in afrika.

we benadrukken, dat ook kandidaten met ervaring, gevraagd worden te reageren!

functie-eiseneen hBo werk-en denkniveau. Je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf. Je hebt grote interesse in teeltzaken. uiteraard beschik je over ondernemende capaciteiten, grote mate van fl exibiliteit en een pioniersgeest. Je hebt de drive om naar afrika te willen.

wij biedenwe bieden je een leertraject, waarbij je binnen een jaar in staat moet zijn een eerste loopbaanstap in afrika te zetten. Delifl or is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

reageren op deze functiewil je direct solliciteren, stuur dan een brief met c.v. bij voorkeur per e-mail naar Delifl or chrysanten b.v., t.a.v. Monique de groot, Postbus 77,2676 Zh Maasdijk, Hrm@delifl or.nl

voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met arend hertsenberg, Manager operations Buitenland of Monique de groot, hr-functionaris, tel. 0174-526200.

trainee buitenland

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2664

Omschrijving functieals trainee start je met een uitgebreid opleidingstraject op de commerciële afdeling. Je zult verder uitvoerig kennismaken met de diverse (productie)processen binnen Delifl or, maar ook kennis opdoen van teelt.

functie-eiseneen hBo werk-en denkniveau. Je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf.uiteraard ben je communicatief sterk ontwikkeld, kun je goed relativeren en heb je doorzettingsvermogen.

wij biedenwe bieden je een leertraject, waarbij je binnen een jaar in staat moet zijn een eerste loop-baanstap binnen onze onderneming te zetten. Delifl or is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten. er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

reageren op deze functiewil je direct solliciteren, stuur dan een brief met c.v. bij voorkeur per e-mail naar Delifl or chrysanten b.v., t.a.v. Monique de groot, Postbus 77, 2676 Zh Maasdijk, Hrm@delifl or.nl.

voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Peter Zaat, sales-manager of Monique de groot, hr-functionaris, tel. 0174-526200.

voor meer informatie over Delifl or kijk je op www.delifl or.nl

trainee teelttechniek/commercie

je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2665

TRAINEESHIPS BIJ DELIFLOR

Delifl or chrysanten is onderdeel van de Beekenkamp groep en is één van degrootste chrysantenveredelings- en stekbedrijven wereldwijd. Jaarlijks vinden ca. 850 miljoen chrysantenstekken van Delifl or hun weg naar telers in meer dan 35landen. het veredelingsprogramma is erop gericht toegevoegde waarde te creëren

voor het assortiment. rassen worden daarom niet alleen op teelttechnische, maar ook op markttechnische eigenschappen getest. het hoofdkantoor staat in Maasdijk en er zijn diverse buitenlandse vestigingen. Delifl or brengt voor chrysantenteelt een uitgebreid assortiment op de markt. Delifl or stopt niet bij het leveren van uitgangsmateriaal. afnemers worden begeleid tijdens de teelt en er is veel aandacht voor marketing, promotie en de ontwikkeling van concepten. Dit alles om samen een optimaal resultaat te bereiken!

Over delifl or

Page 8: Westlandwerk.nl vacaturekrant maart 2013

Presenteer jezelf in maximaal 400 leestekens!Steeds meer werkzoekenden presenteren zichzelf op MeShort. Heb jij al een profiel?

In een MeShort presenteer je in het kort wie je bent (karakter), waar je goed in bent (kwaliteiten)

en wat je zoekt (type baan). Op MeShort zoek je naar interessante vacatures, maar wordt je ook

gevonden door werkgevers of recruiters! Bekijk hieronder 4 voorbeelden van MeShort profielen:

Ga naar meshort.com en maak gratis een profiel aan

Keep it simple. Keep it short.

Joke

Als u een Management Assistent zoekt die het reilen en zeilen

in een bedrijf volledig onder controle heeft en houdt, zoekt

u dan niet verder. Door mijn enthousiasme en gedrevenheid

heb ik mezelf door de jaren heen bewezen als Management

Assistent MBO/HBO. Op ondersteunend vlak een trouw

persoon die graag meedenkt met een proces en het ook leuk

vindt om met iemand samen te werken en te brainstormen.

Gewenste functie(s): Management assistent, secretaresse

Opleiding: HBO Aantal upw: 40 Werkervaring: 5 tot 7 jaar

Meer info Tim

Ik ben een super handige alleskunner die op zoek is naar

een technische baan. Wat mijn ogen zien maken mijn

handen! Ik ben erg leergierig, werklustig, denk graag in

oplossingen en ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik heb veel

technische werkervaring opgedaan in de utiliteitsbouw

en renovatie van ziekenhuizen en kantoren. Ik ben op zoek

naar een baan als servicemonteur of storingsmonteur.

Gewenste functie(s): Servicemonteur, storingsmonteur

Opleiding: MBO Aantal upw: 40 Werkervaring: 10 tot 15 jaar

Meer info

Ronald

Ik heb 18 jaar ervaring in de IT in tal van administratieve- en

regel functies. Het betreft functies waarbij ik zeer klant- en

servicegericht werkte en waarbij een hoog probleemoplossend

vermogen vereist was. Als mens ben ik: sociaal georiënteerd,

humoristisch, flexibel, accuraat, daadkrachtig en taakgericht.

Ik spreek vloeiend Engels en Duits en zoek een baan in de

tuinbouw- of logistieke sector.

Gewenste functie(s): Systeembeheerder, netwerkbeheerder

Opleiding: HBO Aantal upw: 40 Werkervaring: Meer dan 15 jaar

Meer info Melissa

Ik ben iemand met “groene vingers” en werk graag met mijn

handen. Het liefst werk ik met bloemen en planten, hier heb ik

al ruim 12 jaar ervaring in. Kan in opdracht werken,

zelfstandig of in teamverband en ben taakgericht. Ik ben op

zoek naar een parttime baan als medewerker bloemen/planten

of het inpakken ervan, Ik werk het liefst in de ochtend.

Gewenste functie(s): Boxmedewerker, teeltmedewerker

Opleiding: VMBO Aantal upw: 40 Werkervaring: 2 tot 5 jaar

Meer info