Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

16
WESTLANDWERK.NL DE GROOTSTE VACATURESITE VAN HET WESTLAND Jaargang 3 Mei 2012 | Nummer 22 Dagelijks in de file? Keer direct om voor de nieuwste Westlandse vacatures

description

Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

Transcript of Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

Page 1: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

westlandwerk.nlDe grootste vacaturesite van het westlanD

Jaargang 3 Mei 2012 | nummer 22

Dagelijks in de file? Keer direct om voor de nieuwste Westlandse vacatures

Page 2: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

www.westlandwerk.nl

2 nIeuwe MedIavacatures scannen met uw mobiele telefoonop allerlei plekken komt u tegenwoordig mysterieuze vierkantjes gevuld met

zwarte blokjes tegen. Ze lijken wel wat op een combinatie van een barcode,

morsecode en braille, hoewel ze er tegelijkertijd ook weer heel anders uitzien.

het zijn zogenaamde Qr-codes of Datamatrix codes, bedoeld voor de mobiele

telefoon.

Datamatrix codes zijn 2 dimensionale barcodes die snel en eenvoudig ingescand kunnen worden met

de fotocamera van bijna iedere moderne telefoon. Door een Datamatrix code te scannen met de mobiele

telefoon wordt u doorverwezen naar een (mobiele) website. Dit scannen gebeurt met behulp van een

scan applicatie en de camera in het toestel.

via de Datamatrix codes in de westlandwerk.nl krant wordt u doorverwezen naar de website van het

bedrijf dat de vacature geplaatst heeft.

www.westlandwerk.nl

scan de codescan de Datamatrix code met de scan-software op uw mobiele telefoon. heeft u geen scansoftware? ga met uw mobiel naar: www.i-nigma.mobi

Datamatrix bij een vacatureBij iedere vacature staat een Datamatrix code.

Bekijk het bedrijfu wordt automatisch doorgestuurd naar de website van het desbetreffende bedrijf waar u meer informatie over wilt vinden.

vacatures delen via sociale mediau kunt zeer eenvoudig reageren op een vaca-

ture. uw sollicitatie komt zonder tussenkomst

van derden direct bij de werkgever binnen.

westlandwerk.nl is namelijk een onafhankelijk

platform voor werkzoekenden en werkgevers. wij

zijn geen werving & selectie- of uitzendbureau.

u kunt op westlandwerk.nl

vacatures delen met anderen

via de sociale netwerken waar

u op actief bent zoals hyves,

Facebook, twitter of linkedin.

Daarnaast bieden wij ook de

mogelijkheid om de vacature

door te sturen via mail.

hoe werkt het precies en wat moet ik doen?

Direct reageren op functies

Page 3: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

De grootste vacaturesite van het westland

3acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

Beekenkamp Plants B.V.Maasdijk Omschrijving bedrijfDe Beekenkamp groep is een groeiende, internationaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen:• Beekenkamp Plants B.v.: producent van jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal

voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed.• Deliflor chrysanten B.v.: actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van

chrysantenstekken.• Beekenkamp verpakkingen B.v.: ontwikkelt en produceert kunststofverpakkingen.

Beekenkamp Plants B.v. produceert op haar vestigingen in Maasdijk, amstelveen, harderwijk, lutjebroek en rousson (Frankrijk) een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in europa. Kwaliteit van onze producten staat centraal.

ter versterking van ons team teelttechniek zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Medewerker teeltteCHnIek (fulltime) M/V Omschrijving functiein deze functie verzorg je de opkweek van uitgangsmateriaal voor groenteplanten en/of uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed.

standplaats: Maasdijk.

tot je takenpakket behoort onder andere:• Klimaatinstellingen op de Priva integro/connext-computer;• energiebeheer;• Beregenen en bemesting;• uitvoeren gewasbescherming en scouten op ziekten/plagen;• Kwaliteitscontrole en bewaking benodigde acties;• uitvoeren weekenddiensten (gemiddeld 1 x per 3 weken);• incidenteel leiding geven aan kleine groep medewerkers;• in overleg met de teeltcoördinator bepaal je de te volgen teelt- en

klimaatmaatregelen; • Je bent en blijft op de hoogte van de nieuwste teelttechnische ontwikkelingen o.a. op

het gebied van bemesting, gewasbescherming en klimaatregeling. Functie-eisen• Minimaal MBo+/Mtus werk- en denkniveau, aangevuld met cursussen o.a.

gewasbescherming, teelttechniek en klimaatbeheersing;• enige jaren werkervaring in een soortgelijke teelttechnische functie;• Flexibele werkhouding;• Praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten

van de kandidaten die we graag zien reageren.

wij bieden een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoor-waarden. er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

reageren op deze functiewil je solliciteren, stuur dan binnen 2 weken na verschijningsdatum van deze advertentie een brief of een e-mail met c.v. naar Beekenkamp Plants B.v., afdeling hrM, t.a.v. Jolanda wilmer, Postbus 1, 2676 Zg Maasdijk, [email protected]

voor meer informatie kijk je op onze website www.beekenkamp.nl

Medewerker teelttechniek (fulltime) M/V

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2291

Quickscan:

kP Hollandnaaldwijk Omschrijving bedrijfBij KP holland aan de hoge noordweg in naaldwijk wordt op 8 ha de potplant Kalanchoë in potmaat 7 en 12 cm geteeld. het bedrijf is goed georganiseerd, schoon en netjes. Klantgericht werken vinden we belangrijk.

als aanvulling op het jonge, dynamische team zijn we op zoek naar een extra

Organisator Orderverwerking

Omschrijving functieals procesverantwoordelijke zorg je dat het proces van het afleveren van de planten zo efficiënt mogelijk verloopt. Je bestuurt het moderne automatiseringsysteem van wPs, je geeft leiding aan medewerkers en houdt rekening met de wensen van klanten.

Functie-eisen• hBo denkniveau• affiniteit met computers en tuinbouw• Prestatiegericht en stressbestendig wij bieden• een uitgebreid inwerktraject• een gezellig team• voldoende studie- en doorgroeimogelijkheden•reageren op deze functieKijk voor meer informatie over KP holland op de site www.kpholland.nl of scan de Qr-code voor een filmpje over de werkwijze van een organisator orderverwerking.

Organisator Orderverwerking

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2286

Quickscan:

Van spronsen B.V.de lier Omschrijving bedrijfvan spronsen B.v. is gespecialiseerd in het verpakken van en de groothandel in verse groenten en fruit. Door dagelijks stipte levering van kwaliteitsproducten, verpakt naar de wensen van de klanten, zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke leverancier aan afnemers in het binnenland. Dit succes willen we graag zo houden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken we een aantal nieuwe collega’s voor ons bedrijf. als jij de combinatie met ons wel ziet zitten, nodigen wij je uit om op onderstaande vacature te reageren.

Omschrijving functieals commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de aan jou toegewezen producten en de verkoop van producten aan jouw klantengroep. het betreft een veelzijdige baan, waarin je jouw commercieel talent ten volle kunt benutten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en versheid van de door jou ingekochte producten en onderhoudt daartoe nauwe contacten met de keurmeesters. Je registreert jouw in- en verkopen in het geautomatiseerde orderverwerkingspakket en draagt zorg voor een juiste en tijdige afrekening van commissiepartijen. verder verzorg je mede de acquisitie en selectie van nieuwe klanten en beoordeelt klanten op hun kredietwaardigheid en betalingsgedrag. Je onderhoudt intensief goede contacten met zowel klanten als leveranciers en handelt eventuele klachten op een constructieve wijze af.

Functie-eisenJe beschikt over de nodige productkennis van groente en fruit en een afgeronde opleiding op MBo-niveau, liefst in een commerciële richting. Je beheerst de moderne talen in woord en geschrift. Je bent prettig in de omgang en communiceert helder en duidelijk. Je bent resultaatgericht, een betrouwbare persoonlijkheid en werkt consequent en accuraat. Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met je!

wij biedenJe gaat aan de slag met een gemotiveerd team van vaste medewerkers in een open, directe en informele werksfeer. van spronsen is gevestigd op het bedrijventerrein westerlee in De lier en is gehuisvest in een goed bereikbaar, modern gebouw voorzien van prima faciliteiten. Je kunt rekenen op een goed bij de functie passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden.

reageren op deze functieMeer weten over deze functie? Bel dan Marc vriesen op (0174) 510 707. ter attentie van hem kun je schriftelijk solliciteren bij van spronsen B.v.,Postbus 879, 2678 ZZ De lier.Per e-mail reageren kan ook naar: [email protected].

Commercieel Medewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2270

Quickscan:

westlandwerk.nl nieuwsbriefiedere maand versturen wij de westlandwerk.nl nieuwsbrief met de nieuwste vacatures in regio westland. Deze vacatures zijn overzichtelijk verdeeld in functiegebieden.Meld u op www.westlandwerk.nl aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest actuele vacatureaanbod in deze regio.

Page 4: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

www.westlandwerk.nl

4 werken BIJ PIeter Van FOreest

werken in de ouderenzorg. de één vindt het helemaal niets, de ander wil niets liever. wat maakt een carrière in de zorg nu zo speciaal? Vonneke van dun, assistent teammanager bij Zorg thuis Pieter van Foreest zit helemaal op haar plek. “Het contact met cliënten zou ik voor geen goud willen missen”.

“ik was 15 toen ik vakantiewerk deed in een verpleeghuis. Bedden opmaken, bewoners helpen met eten en drinken en van en naar activiteiten brengen. ik beleefde er veel plezier aan. De bewoners vonden het erg leuk als je een praatje maakte of iets extra’s voor ze deed. Mede door deze ervaring ben ik de opleiding hBo-v gaan doen. toen ik mijn diploma kreeg, ben ik gaan werken in een ziekenhuis. Dat is iets heel anders maar diversiteit in werkomgeving vind ik fijn. toen ik kinderen kreeg ben ik oproepkracht bij een zorginstelling geworden. ik miste het contact met de cliënten. toen mijn kinderen ouder werden ben ik aan de slag gegaan bij Zorg thuis van Pieter van Foreest. toen was het nog een relatief nieuwe dienstverlening, maar wel populair. het aantal cliënten dat Zorg thuis ontvangt neemt toe. Je kunt duidelijk merken dat mensen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de zorg dus ook thuis willen ontvangen.

het mooie van het werken bij mensen thuis is dat je heel zelfstandig werkt en veel persoonlijk contact hebt met cliënten. samen maak je afspraken over de zorg. Mensen zijn in hun eigen omgeving en het is fijn om ze daar te verzorgen, waar zij zich het meest op hun gemak voelen. Daarnaast is het werk dankbaar en geeft het veel voldoening. ouderen hebben zoveel ervaring en het is prettig om iets terug te kunnen doen voor alles wat zij gedaan hebben.

werken bij een organisatie als Pieter van Foreest maakt het werk nog leuker. het is niet alleen één van de grootste werkgevers van het westland, maar heeft ook de nodige kennis en mogelijkheden in huis om diverse producten en diensten van hoge kwaliteit te kunnen bieden. ik kan dus meer betekenen voor de cliënten. ik en mijn collega’s worden

ook regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. een voorbeeld van zo’n ontwikkeling? sinds kort werken we bij Zorg thuis met iPads. hierdoor kunnen we afspraken en bijzonderheden direct bij de cliënt registeren. Dit maakt het werk een stuk efficiënter en prettiger”.

wil jij net als Vonneke een carrière in de zorg?Pieter van Foreest is nog op zoek naar betrokken, professionele, actieve en gastvrije collega’s. Ben jij die verzorgende ig en wil jij net dat stapje extra zetten voor onze (veelal) oudere cliënten? ga dan naar www.pietervanforeest.nl voor de actuele vacatures. volg het vacatureaanbod ook op twitter #PietervForeest

Is een CarrIère In de ZOrg OOk Iets VOOr JOu?

Pieter van Foreestwestland

Omschrijving functievoor Zorg thuis De lier, Midden-Delfland, naaldwijk, Monster, ‘s-gravenzande en Poeldijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega (uren in overleg). Ben jij die gastvrije, professionele, betrokken en actieve

Verzorgende Ig (niveau 3)

die graag dat stapje extra wil zetten voor onze (veelal oudere) cliënten? Kom dan ons team Zorg thuis versterken.

wij biedennaast voldoening, uitdagend werk, een prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s bieden wij een salaris o.b.v. de cao vvt (Fwg 35). Dit salaris is exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. opleidingsmogelijkheden, bedrijfsfitness en een fietsregeling.

reageren op deze functieis deze baan iets voor jou? neem contact op met P&o service 015-271 61 00.volg ons ook op twitter.com/PietervForeest of kijk op www.pietervanforeest.nl en reageer.

Verzorgende Ig (niveau 3)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2306

Quickscan:

Page 5: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

De grootste vacaturesite van het westland

5acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

adverteren via westlandwerk.nl westlandwerk.nl is voor en door westlanders. achter dit vacature-platform schuilt een jong en gedreven team dat graag de mouwen opstroopt. via gedrukte-, digitale- en sociale media doen wij alles om vacatures onder de aandacht te brengen.

wilt u ook adverteren via westlandwerk.nl? stuur uw vacaturenaar [email protected] of bezoek www.westlandwerk.nl voor meer informatie.

FresQde lier

Omschrijving bedrijfafzetorganisatie FresQ is een toonaangevende glasgroentecoöperatie in nederland en koploper in tomaten en paprika’s (www.fresq.nl). Zij staat in 2012 voor ruim 1400 hectare teeltoppervlakte, 155 telers en één missie: door intensieve samenwerking duurzaam en marktgericht glasgroenten telen en vermarkten conform de kwaliteitswensen van haar afnemers. FresQ kent sinds 2001 een gestage groei. Met ingang van 2012 is dit omgezet naar een explosieve groei door de verdubbeling van aantal leden en areaal. FresQ bereikte met 79 leden in 2011 een ledenomzet van 445 miljoen euro. naast de coöperatie kent FresQ meerdere verkoopbedrijven die 100% eigendom zijn van FresQ. De verkoopbedrijven verhandelen dagelijks de producten (glasgroente) van de leden van FresQ.

voor onze afdeling Projecten zijn we op zoek naar een betrokken:

Medewerker Projecten m/v

als Medewerker Projecten zijn jouw belangrijkste taken:• uitvoeren en controleren van administratieve processen.• schriftelijke verslaglegging en communicatie omtrent de voortgang van de projecten

naar controle instanties.• ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van subsidie(meer)jaarplannen.• (Financiële) informatievoorziening aan leden en aan controle-instanties.• contacten met teeltbedrijven.• afstemming met externe partijen.• Beheren van interne projecten van FresQ, met name om projecten die onder de

gemeenschappelijke Marktordening (gMo) worden uitgevoerd.

weet jij van aanpakken en herken jij je in onderstaande?• MBo+ werk- en denkniveau.• ervaring in het beheren en administreren van (subsidie-)projecten.• communicatief vaardig in geschrift én woord.• Kennis van de agF-sector.• Deskundigheid van en ervaring met gMo-regelgeving is een pré.• cijfermatig en fi nancieel inzicht.• nauwkeurig, analytisch en accuraat.• ambitieus, wil zich ontwikkelen.• stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit.

in de functie van Medewerker Projecten rapporteer je aan het afdelingshoofd Projecten.

wij biedenFresQ biedt haar medewerkers goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en een betrokken werkkring.

Heb jij het lef om deze uitdaging aan te gaan?stuur dan jouw sollicitatiebrief mét motivatie en cv naar [email protected] of naar FresQ, t.a.v. Peter verkerk, manager hrM a.i., Postbus 125, 2670 ac naaldwijk.heb je vragen n.a.v. de functie-inhoud neem dan contact op met Karin van adrichem,telefoon 0174-524228.

het kantoor van FresQ ligt vlakbij de a20, aan de coldenhovelaan in De lier (zie ook www.fresq.nl).

Medewerker Projecten m/v

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2290

Quickscan:

BOal systemen‘s-gravenzande

Omschrijving bedrijfDe Boal group is sinds 1970 producent van klantspecifi eke en standaard aluminiumprofi elen. Met productielocaties in nederland, engeland en België en een totale capaciteit van circa 55.000 ton per jaar, neemt de Boal group een belangrijke positie in op de europese markt.

Boal systemen B.v. heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van aluminium dek- en gevelsystemen voor de kassenbouw. in de afgelopen decennia is Boal systemen B.v. gegroeid tot de grootste leverancier van aluminium dek- en gevelsystemen voor kassenbouwers wereldwijd.

ter versterking van ons team bij Boal systemen B.v. zoeken wij

wij bieden• een uitdagende functie binnen een enthousiast team van vakmensen.• een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.• een dynamische werkomgeving met een technisch hoogwaardig product.

reageren op deze functieuw sollicitatie kunt u sturen naar email: [email protected]

diverse functies bij BOal systemen

Quickscan:

Omschrijving functieals hoofd werkvoorbereiding rapporteert u aan de Manager operations. u geeft leiding aan de afdeling werkvoorbereiding. Daarnaast onderhoudt u nauwe contacten met de afdelingen Productie, verkoop en r&D. graag zien wij u uitgroeien tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor onze klanten ter ondersteuning van technische vraagstukken en planning.

De verantwoordelijkheden van uw functie bestaan uit:• Maken en controleren van productie-, bouw- en samenstellingtekeningen.• het technisch uitwerken van systeemoplossingen.• verrichten van sterkteberekeningen.• verzorgen van projectoverzichten en planning.• aansturen en coachen van een team van werkvoorbereiders.• het gezamenlijk defi niëren, uitvoeren en bewaken van operationele

doelstellingen.

Functie-eisenu hebt een technische achtergrond en hebt werkervaring opgedaan in de kassenbouw sector. u beschikt over ruime vakkennis en beheerst nederlands en engels in woord en geschrift. Duits is een pre. Kennis van autocad is vereist.

De volgende eigenschappen completeren uw profi el: analytisch en oplossinggericht, communicatief vaardig, teamplayer en representatief.

voor meer informatie over deze functie neemt u contact op met de heer D. Klaren-beek: 0174-316118

Hoofd werkvoorbereiding M/V

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2280

Omschrijving functieals technisch commercieel Medewerker rapporteert u aan de hoofd verkoop. u maakt deel uit van de afdeling verkoop. Daarnaast onderhoudt u nauwe contacten met de afdelingen Productie, werkvoorbereiding en r&D. graag zien wij u uitgroeien tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor onze klanten voor commerciële zaken en technische begeleiding.

De verantwoordelijkheden van uw functie bestaan uit:• Maken van calculaties op basis van bestekken.• onderhouden en versterken van relaties met bestaande klanten.• het technisch uitwerken van systeemoplossingen.• het aanvragen van prijzen bij diverse toeleveranciers.• het gezamenlijk defi niëren, uitvoeren en bewaken van commerciële

doelstellingen.

Functie-eisenu hebt een technische achtergrond en werkervaring opgedaan in de kassenbouw sector. u beschikt over ruime vakkennis en beheerst nederlands en engels in woord en geschrift. Duits is een pre.

De volgende eigenschappen completeren uw profi el: analytisch en oplossinggericht, communicatief vaardig, teamplayer en representatief.

voor meer informatie over deze functie neemt u contact op met de heer s. van der ven: 0174-316114.

technisch Commercieel Medewerker M/V

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2281

Page 6: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

www.westlandwerk.nl

6 VaCatures acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

revahoMaasdijk

Omschrijving bedrijfrevaho is specialist op het gebied van water geven in de glastuinbouw. water geven is uitgegroeid tot een hightech proces. natuurlijk draait het daarbij om geavanceerde producten en technieken. Maar het draait ook om mensen. achter elke druppel staat een complete organisatie van medewerkers die kennis van zaken koppelen aan betrokkenheid en enthousiasme aan slagvaardigheid. revaho heeft oog voor mensen.

ons technisch team ondersteunt de verkoop bij het adviseren van klanten met betrekking tot het ontwerp van de installaties, de keuze van materialen en producten en het behandelen van klachten. op basis van nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt behoort ook innovatie tot één van de taken van het technisch team. wij zijn per direct op zoek naar een:

Binnendienst Medewerker technisch team

Omschrijving functie• aanspreekpunt voor klanten alsook voor collega’s van de afdelingen verkoop, inkoop,

magazijn met betrekking tot technische vragen en adviezen over installaties en/of producten

• het coördineren van offerte aanvragen• het maken van offertes (en technische berekeningen)• verantwoordelijk voor het beheren, actualiseren en optimaliseren van product- en

technische documentatie• Diverse werkzaamheden ter ondersteuning van de medewerkers technisch team• controle en onderzoek van retour gekomen producten• aannemen en behandelen van klachten gericht op een hoge mate van

klanttevredenheid

Functie-eisen• afgeronde MBo opleiding bij voorkeur richting e of wtB• relevante werkervaring of interesse om te werken binnen een handelsonderneming

van middelgrote omvang• Kennis van watertechnische installaties binnen de glastuinbouw• Beheersing van word en excel• Beheersing van engelse taal in woord en geschrift

Persoonskwaliteiten• teamspeler• een doorzetter en stressbestendig• nauwkeurig en creatief• commercieel denkend en klantgerichte houding• cijfermatig inzicht• technisch inzicht en technische normen kunnen lezen en hanteren reageren op deze functiestuur een korte brief met je motivatie, samen met je cv, naar: wouters adviesbureau voor Personeel en organisatie, Mariendijk 41, 2675 sX honselersdijk, t.a.v. de heer J.B.M. wouters, telefoon 0174-29 57 63/06-51635581, ook na kantooruren. email: [email protected]

Binnendienst Medewerker technisch team

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2279

Quickscan:

Van der Valk systemen BVMonster

Omschrijving bedrijfvan der valk systemen is al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten in de glastuinbouw en industrie. onder de naam van ons zusterbedrijf van der valk solar systems ontwikkelen en produceren wij sinds 2007 solar montagesystemen. al ons personeel werkt voor beide bedrijven.

van der valk systemen en van der valk solar systems werken op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop dan ook nauw met elkaar samen.

ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:

wij biedenJe kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris.

reageren op deze functieKandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om schriftelijk te reageren bij wouters adviesbureau voor personeel en organisatie, t.a.v. de heer J.B.M. wouters, Mariëndijk 41, postcode 2675 sX honselersdijk. voor informatie kunt u, ook na kantooruren, terecht onder nummer 0174-29 57 63/06-51635581email: [email protected].

diverse functies bij Van der Valk systemen

Quickscan:

Omschrijving functiein deze functie ben je de eerste aanspreekpersoon voor onze klanten uit binnen- en buitenland met betrekking tot orders en offertes die worden aangevraagd. Met behulp van speciaal ontwikkelde programma’s werk je projecten uit en begeleid je het gehele traject tot aan uitlevering. Je communiceert dus veelvuldig met klanten, maar ook intern werk je met veel collega’s samen. na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een groep eigen klanten.

Functie-eisenvoor deze functie zoeken wij een enthousiaste medewerker met een klantgerichte instelling. gezien de complexiteit van de projecten is nauwkeurigheid een belangrijke eigenschap en affi niteit met techniek is noodzakelijk om in deze functie te slagen. het spreekt voor zich dat je een goede beheersing hebt van de engelse taal en bij voorkeur ook de Duits taal beheerst. Ben jij collegiaal, heb je een commerciële ambitie en ben je klantgericht, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

Verkoop binnendienst medewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2277

Omschrijving functiein deze veelzijdige functie lever je een bijdrage aan de productie van aluminium en stalen producten. Dit gebeurt veelal met behulp van speciaal machines. interesse in het leren bedienen hiervan is dan ook een vereiste voor deze functie. Daarnaast zul je assisteren bij het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een bovenloop-kraan en/of heftruck.Je kunt zelfstandig werken en bent ook collegiaal ingesteld.

Functie-eisenvoor deze functie zoeken wij gemotiveerde medewerkers die van aanpakken weten. een opleiding in de metaal en relevante werkervaring is een pré. Ben je collegiaal, kwaliteits- en servicegericht en vind je het leuk in een team te werken, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

Productiemedewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2278

willem lochmansde lier

Omschrijving bedrijfwillem lochmans - 24 uurs slotenservice is naast erkend slotenmaker ook gespecialiseerd in (glas) herstelwerkzaamheden. ons team bestaat uit 6 medewerkers. wij werken voor particulieren, gemeentes en politie. wij zijn per direct op zoek naar een

slotenmaker/glaszetter (leerling)Omschrijving functieJe verricht de volgende gevarieerde werkzaamheden:• bouwkundige beveiliging aanbrengen; • zelfstandig werken bij calamiteiten (glasschade,slot sleutel probleem of inbraak); • glaszetten.

Functie-eisenwij zoeken iemand tussen de 18 en 35 jaar die:• zelfstandig en oplossingsgericht kan werken; • geen 9 tot 5 mentaliteit heeft aangezien wij 24-uurs diensten draaien;• in het bezit is van rijbewijs B;• een verklaring van goed gedrag heeft. reageren op deze functieheb je interesse? stuur je cv + motivatie naar [email protected] . voor vragen neem je contact op met harm lochmans, tel: 06-14489298.

slotenmaker/glaszetter (leerling)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2292

Quickscan:

Volg westlandwerk op Facebooken blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures:

http://www.facebook.com/westlandwerk

VInd Ons leuk!

Page 7: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

7

PB techniek B.V. MaasdijkPB techniek BV is een elektrotechnisch en watertechnisch installatiebedrijf met al ruim 20 jaar ervaring in de glas-tuinbouw. In deze afgelopen 20 jaar heeft PB techniek veel projecten uitgevoerd voor haar uitgebreide klantenkring. deze klanten, met bedrijven in zowel de groenten- als de bloemen- en potplantensector, bevinden zich niet alleen in nederland, maar ook ver buiten de landsgrenzen, zoals bijvoorbeeld in Mexico, amerika, australië, rusland en turkije.

kernactiviteiten

- elektrotechniek

elektrotechniek vormt een belangrijke schakel in de optimale functionering van een nieuw tuinbouwproject. Daarom heb-ben we hiervoor een aparte afdeling die door gedreven technici elk project tot in detail ontwerpen en vervolgens door secure monteurs uitwerken en realiseren. een uitstekende combinatie van perfectie en deskundig mensenwerk. Zo kunnen bijvoorbeeld belichtingsinstallaties, netwerken en computersystemen vanuit ‘kantoor’ en ‘werkplaats’ worden voorbereid en op locatie tot in de puntjes worden verzorgd.

- watertechniek

Deskundigheid op het gebied van ontwerpen en installeren van watertechnische installaties is gedurende vele jaren ook één van de kernactiviteiten van het bedrijf. ontwikkelingen in efficiënt gebruik van water en voedingsstoffen, het toepassen van teelttechnische ontwikkelingen vragen dagelijks de volle aandacht. inspelend op de huidige ontwikkelingen, o.a. de grootschaligheid van nieuwe bedrijven werkt PB-techniek al in een vroeg stadium samen met de kweker(s) om gezamenlijk te zoeken naar oplossingen in maatwerk voor het nieuw te bouwen tuinbouwbedrijf.

de kracht van PB en nieuwe ontwikkelingen

De ontwikkelingen in de glastuinbouw gaan snel. als technische dienstverlener voor de sector zijn wij constant bezig met vernieuwingen. we bundelen kennis van elektrotech-niek, watertechniek en automatisering. Daardoor hebben wij een grote reputatie opgebouwd in de tuinbouwsector. we gaan dan ook liever aan kop, dan dat we in het peloton meerijden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. wij zijn dan ook een hortiQ-gecertificeerd en vca**-gecertificeerd bedrijf!

Personeel gezocht

om de kwaliteit van de grote projecten in binnen- en buitenland te kunnen blijven waarborgen, waardoor wij verder kunnen blijven groeien, zijn wij op zoek naar een:

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende stap binnen het vak elektrotechniek, beschik je over ruime ervaring binnen de tuinbouwsector, heb je een afgeronde opleiding elektrotechniek gevolgd en vind je het geen probleem dat je werkterrein in bin-nen- en buitenland is, neem dan contact met ons op!

Meer weten? voor meer inhoudelijke informatie over de functies kun je contact opnemen met Michel Broch of Jan van der helm, telefoon 0174-623200. Je kunt je schriftelijke reactie sturen t.a.v. anita Boon, personeelsfunctionaris, honderdland 170, 2676 lt Maasdijk. of per e-mail: [email protected]

Meer informatie over onze organisatie vind je

op www.pb-techniek.nl

Omschrijving functieJe bent de spil bij het onderhoud van complete elektrotech-nische installaties in binnen- en buitenland. ook begeleid je de nieuwbouw van installaties bij projecten in nederland en buitenland. samen met een hoofdmonteur geef je leiding aan het montageteam. als je in het buitenland werkt als supervisor, werk je daar met locale monteurs. is er op enig moment geen werk in het buitenland, dan werk je als servicemonteur. Je lost dan storingen op in nederland en doet ook inbedrijfnames van elektro- en computerinstallaties.

suPerVIsOr elektrOteCHnIek / serVICeMOnteur

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2309

Omschrijving functieDe nieuwste projecten maken: dàt is je taak als hoofdmonteur bij PB techniek. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de gehele aanleg, van a tot Z. als hoofdmonteur leid je de gang van zaken in het montageteam in goede banen. Je werkterrein ligt in binnen- en buitenland. Daarnaast maak je deel uit van het serviceteam.

HOOFdMOnteur elektrOteCHnIek

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2310

Functie eisen voor deze functiesvoor deze functies met verantwoordelijkheid zoeken we mensen die beschikken over een elektrotechnische opleiding, ervaring in een vergelijkbare functie, een klantgerichte instelling en in het bezit van een rijbewijs B. ook kun je je in het nederland en engels prima uitdrukken.

Quickscan:

werken BIJ PB teCHnIek

Page 8: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

www.westlandwerk.nl

8 VIJVerBerg adVIes

de lIer - In het westland is het aan de orde van de dag. niemand kijkt ervan op als kassen komen en gaan. toch komt bij de aan- en afbouw van de glazen huizen enorm veel werk kijken. door snelle technische ontwikkelingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving staan kwekers vaak voor een zware taak om de bouw van een nieuwe kas of een gedeelte daarvan voor elkaar te krijgen. daarvoor kunnen kwekers een adviesbureau inschakelen.

huib herbert, remko Bakelaar en Kees vijverberg begeleiden kwek-ers bij tuinbouwprojecten vanuit hun bedrijf vijverberg advies. het bedrijf is vanaf de grond aan opgebouwd door Kees, die ook nu nog volop actief is binnen het bedrijf. Met de drie adviserende mannen en een dame die de administratieve werkzaamheden doet timmert het bedrijf al jaren aan de weg. Door de ontwikkelingen in de markt is er plaats voor een extra adviseur.

want, er komt een hoop bij kijken als er een warenhuis gebouwd moet worden. “De bouw moet voldoen aan allerlei regels. Je hebt te maken met een bestemmingsplan, vergunningen, techniek, bouw-eisen maar bijvoorbeeld ook met windrecht, lachen de mannen. “afgelopen keer hadden we met een molen te maken”, vertelt remko. “en een molen heeft recht op wind. Dat betekent dat je tot aan een bepaalde afstand niet mag bouwen. Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.”

een jaar voor de start van een nieuw bouwproject zijn de vijverberg mannen al in de weer. De bouw moet aan talloze eisen voldoen. niet alleen aan de eisen van de gemeente, maar ook aan de eisen van het gewas. huib: “voor een tomatentuinder is het belangrijk dat de paden zo lang mogelijk zijn, maar voor een cactusteler zijn korte paden weer praktischer.”

eén van de actuele projecten is die van Koppert cress in Monster. een megaproject voor vijverberg advies. De adviseurs krijgen voldoening van het voorbereiden van de werkzaamheden, maar als een project gebouwd gaat worden is het ook erg bijzonder. “Je begint maanden eerder met een idee en een tekening, en opeens begint het langzaam realiteit te worden. soms loop je bij een project binnen en herken je een muur of een bepaalde hoek. Dan denk je: oh ja, dat heb ik op die manier getekend”, lacht remko.

De taken zijn niet direct verdeeld binnen het bedrijf. hoewel huib tech-nisch wat meer de diepte in gaat, Kees een kassenbouwachtergrond heeft en remko vaak met vergunningen bezig is, moeten alle mannen weten hoe een project in elkaar zit. “stel dat remko of Kees op vakan-tie is, dan moet ik de klanten met vragen wel verder kunnen helpen”, aldus huib. Dat betekent dat er altijd twee mensen op een project moeten zitten. een aanspreekpunt en een back-up adviseur die van alle ontwikkelingen op de hoogte is.

De adviseurs van vijverbeg advies zijn daarom allround met ieder zijn eigen sterke punten. De nieuwe adviseur moet vooral breed inzetbaar zijn. huib en remko realiseren zich dat ze een vacature hebben ge-schreven voor een heel getalenteerd persoon. “wij zoeken gewoon ie-mand die slimmer is dan wij”, grappen ze. “Je moet aan de ene kant sociaal zijn en kunnen organiseren, maar aan de andere kant ook een technische puzzel moeten kunnen oplossen.”

‘wIJ ZOeken IeMand dIe eCHt BIJ Ons Past’ Vijverberg advies: voor de totale begeleiding van tuinbouwprojecten

Vijverberg adviesde lier Omschrijving bedrijfals adviesbureau is vijverberg advies gespecialiseerd in de totale begeleiding van tuinbouwprojecten. Doordat de glastuinbouw voortdurende innoveert, wordt de materie steeds complexer en het bouwtraject intensiever. Dit vraagt om specifieke advisering en begeleiding. vijverberg advies is op deze ontwikkelingen ingesteld. het team bestaat uit 3 adviseurs met jarenlange ervaring in de glastuinbouw. Met deze ervaring en een persoonlijke benadering staan zij garant voor goede en adequate advisering en begeleiding van klanten bij hun renovatie of uitbreiding van het bestaande bedrijf of bij het nieuwbouwproject.

Door uitbereiding van haar activiteiten is vijverberg advies op zoek naar een (aankomend) adviseur die deze manier van werken aanspreekt en het team zou willen versterken.

Omschrijving functieals adviseur ben je de steun en toeverlaat van de klant in het gehele traject van begeleiding bij het bouwproject. Je zorgt voor een optimale planning van alle project voorbereidingen. waardoor een duidelijk en haalbaar traject voor alle betrokken partijen ontstaat. Je adviseert en begeleidt de klant bij alle technische en praktische zaken zoals; het ontwerp en de opzet van het project, de begroting, het aanvragen en verzorgen van bouw- en milieuvergunningen, energie advies, bestekken maken en offerte beoordelingen en vergelijkingen, de bouwbegeleiding en de technische en financiële eindcontrole.

Functie-eisenJe werk- en denkniveau is op hBo niveau. Je hebt werkervaring en kennis in verschillen-de aspecten van de tuinbouwtechniek op gebied van klimaat- en watertechniek, elektro-techniek of werktuigbouwkunde. Je hebt ervaring in de glastuinbouw en ben je goed op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties. Je werkt planmatig en bent flexibel en creatief in het oplossen van problemen. Je hebt een ondernemende mentaliteit en weet (commerciële) belangen van verschillende partijen op een onafhankelijke manier met elkaar te combineren, zodanig dat dit het resultaat voor de klant ten goede komt. het inspelen op de behoefte van de klant, vakkundigheid, oog hebben voor lange termijn relaties en een sociale persoonlijkheid maakt dat klanten je ervaren als een adviseur van vijverberg advies.

wij biedenwe bieden een fulltime, zelfstandige en veelzijdige functie binnen een klein en gedreven team van ondernemende adviseurs. reageren op deze functieDeze informatie is terug te vinden op onze website www.vijverbergadvies.nl . voor vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Barbara samwel op telefoonnummer 06-24097574. Je kunt ook rechtstreeks reageren door je cv en motivatie te schrijven of te mailen naar: vijverberg advies, t.a.v. Barbara samwel, leehove 80a, 2678 Mc De lier of per e-mail: [email protected]

adviseur tuinbouwprojecten

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2271

Quickscan:

Page 9: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

De grootste vacaturesite van het westland

9

JE BAAN

Je bent verantwoordelijk voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het

project vlot te doen verlopen. Contracten, tekeningen en offertes vormen de

basis. Samen met de uitvoerder ben je van start tot finish het aanspreekpunt

van het project. Je stelt de verschillende materiaalstaten op en vervaardigt de

bouwtekeningen. Je overlegt met de verschillende onderaannemers en de

opdrachtgever. Je krijgt volop de ruimte om mee te denken en mee te kijken.

JE CAPACITEITEN

We stellen hoge eisen aan je technische kennis. Een opleiding werktuig-

bouwkunde is - bij voorkeur - gewenst. Verder ben je iemand die makkelijk

en helder communiceert en bij wie de glastuinbouw en duurzaamheid een

speciale plek innemen.

JE BAAN

Je wordt de spil voor het tekenwerk van de zogenaamde turnkey-projecten.

Je maakt tekeningen en werkt details uit. Tevens maak je overzichtstekeningen

die nodig zijn voor het aanvragen van vergunningen. Ook ben je verantwoordelijk

voor het verzamelen en documenteren van tekeningen van de verschillende

onderdelen in een turnkey-project. Bij de oplevering van het project zorg je

ervoor dat de klant de beschikking heeft over alle correct gedocumenteerde

onderdelen van het project. Je zult in deze functie veel overleg hebben met

onderaannemers, installateurs en collega’s van onze exportafdeling.

JE CAPACITEITEN

Kennis van en ervaring met AutoCAD en ERP zijn een noodzaak. Bij voorkeur

heb je een werktuigbouwkundige opleiding en ervaring in de kassenbouw.

Verder ben je iemand die makkelijk communiceert en bij wie de glastuinbouw

en duurzaamheid een speciale plek innemen.

JE BAAN

Als vertegenwoordiger van KUBO adviseer je relaties, waaronder kwekers en

adviesbureaus, over de producten en diensten die wij bieden. Het benaderen

van nieuwe klanten naast het onderhouden van bestaande relaties hebben in

deze veelzijdige baan je volle aandacht, waarbij Nederland je belangrijkste

aandachtsgebied is. Je belangrijkste activiteiten zijn het inventariseren van de

wensen van de klant, deze vertalen in een helder advies en in een later stadium

verwerken in een offerte. Daarnaast vertegenwoordig je ons bedrijf op beurzen.

Je bent en blijft goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de glastuinbouw.

JE CAPACITEITEN

Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en je bent in staat om

samen met de calculator een goede offerte op te stellen en het traject daarvan

te volgen. Ervaring is een groot voordeel maar aankomende commerciële

talenten kunnen ook reageren en maken zeker kans uitgenodigd te worden

voor een gesprek.

WAT KAN JE VAN KUBO VERWACHTEN?

Samen met jou willen we werken aan een gezonde, succesvolle, duurzame

glastuinbouw. Jouw toekomst is daarbij ook belangrijk. Je capaciteiten en je

inzet optimaliseren we graag. Het spreekt vanzelf dat je ook kunt rekenen

op een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

BINNENKORT KENNISMAKEN?

Stuur een korte brief met je motivaties, samen met je CV, naar:

Wouters Adviesbureau voor Personeel en Organisatie, Mariendijk 41, 2675 SX

Honselersdijk, t.a.v. de heer J.B.M. Wouters, telefoon 0174-29 57 63/06-51635581,

ook na kantooruren. E-mail: [email protected]

Sterk toenemende noodzaak om effi ciënter en grootschaliger te telen,

schaarser wordende fossiele brandstoffen, alternatieve energiebronnen,

watertekort, grotere druk op voedselveiligheid en milieu vragen om

duurzaamheid. De kas speelt hierbij een cruciale rol. KUBO houdt daar

met het ontwikkelen en realiseren van oplossingen en projecten al jaren

rekening mee. En zal dat in de toekomst blijven doen! Met jou? KUBO is

toekomstgericht en innovatief en een kerngezonde specialist in het bou-

wen van kasprojecten in binnen- en buitenland. Dat doen we met veel

succes. En dat doen we met een jong en gedreven team. Dat team heeft

versterking nodig. Ga jij met ons de toekomst tegemoet? Wij zoeken:

WERKVOORBEREIDER

KASSENBOUW

PROJECTTEKENAAR

EXPORT

VERTEGENWOORDIGER

THE FUTURE OF GREENHOUSES

IS BLUEHOE ZIE JIJ JE TOEKOMST?

kuBOMonster

Omschrijving functietezamen met een team van circa 40 medewerkers adviseert KuBo de kweker op het gebied van grootschalige complete tuinbouwprojecten en bedenkt maatwerk op technisch hoogstaand niveau. Kerntaken in deze veelzijdige functie zijn het plegen van acquisitie, het inventariseren van de wensen van de ondernemer / investeerder en in samenwerking met de afdeling calculatie het uitbrengen van een passende offerte.

Functie-eisenvoor deze functie is het van belang dat je vlot communiceert, de juiste prioriteiten weet te stellen en een resultaatgerichte instelling hebt. Je beschikt over een afgeronde hBo opleiding, hebt ervaring in een commerciële functie en affiniteit met de glastuinbouw. we vragen een zelfstandige werkhouding, maar vinden het ook belangrijk dat je een teamspeler bent. een goede beheersing van de engelse taal in woord en geschrift is onmisbaar, kennis van andere talen strekt tot aanbeveling. Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van verkoop en presentatie.

export sales Manager

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2301

Quickscan:

kuBOMonster

Omschrijving functieals vertegenwoordiger van KuBo adviseer je relaties, waaronder kwekers en advies-bureaus, over de producten en diensten die wij bieden. het benaderen van nieuwe klanten naast het onderhouden van bestaande relaties hebben in deze veelzijdige baan je volle aandacht, waarbij nederland je belangrijkste aandachtsgebied is. Je belangrijkste activiteiten zijn het inventariseren van de wensen van de klant, deze vertalen in een helder advies en in een later stadium verwerken in een offerte. Daarnaast vertegenwoordig je ons bedrijf op beurzen. Je bent en blijft goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de glastuinbouw.

Functie-eisenJe beschikt over goede commerciële vaardigheden en bent in staat om samen met de calculator een goede offerte op te stellen en het traject daarvan te volgen. ervaring is een groot voordeel maar aankomende commerciële talenten kunnen ook reageren en maken zeker kans uitgenodigd te worden voor een gesprek.

Vertegenwoordiger

kuBOMonster Omschrijving functieDe exportmarkt wordt steeds belangrijker voor onze relatie. onze aanpak spreekt ook in het buitenland aan. voor een projectleider export is een belangrijke taak weggelegd. Je zult veel met het buitenland moeten communiceren en je bent verantwoordelijk voor de voortgang en planning van jouw project. Je bent de spin in het web voor jouw project en je overlegt veel met je collega’s in binnen-en buitenland.Je hebt een breed werkterrein: van het aanvragen van offertes tot het verzorgen van exportdocumenten, van het informeren van de klanten en onderaannemers tot het maken van calculaties met meer- en minderwerk.

Functie-eiseneen MBo/hBo-opleiding, goede communicatieve vaardigheden, kennis van de kassenbouw en de moderne talen zijn voor de functie van groot belang.

Projectleider export

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2303

Quickscan:

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2302

Quickscan:

kuBOMonster

Omschrijving functieJe bent verantwoordelijk voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het project vlot te doen verlopen. contracten, tekeningen en offertes vormen de basis. samen met de uitvoerder ben je van start tot finish het aanspreekpunt van het project. Je stelt de verschillende materiaalstaten op en vervaardigt de bouwtekeningen. Je overlegt met de verschillende onderaannemers en de opdrachtgever. Je krijgt volop de ruimte om mee te denken en mee te kijken.

Functie-eisenwe stellen hoge eisen aan je technische kennis. een opleiding werktuigbouwkunde is - bij voorkeur - gewenst. verder ben je iemand die makkelijk en helder communiceert.

werkvoorbereider kassenbouw

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2304

Quickscan:

kuBOMonster

Omschrijving functiehet maken van tekeningen en uitwerken van details zijn de basis waarop in de eigen fabriek profielen en het benodigde staal worden geproduceerd. natuurlijk is het belangrijk dat je in deze functie overleg hebt met je collega’s van het bedrijfsbureau waaronder de werkvoorbereider en de collega’s van de planning.

Functie-eisenervaring met autocad en kennis van erP zijn voor het slagen in deze functie belangrijk. Bij voorkeur heb je de nodige ervaring in de kassenbouw en heb je een werktuigbouwkundige opleiding. wij vinden het minstens zo belangrijk dat je ook goed met mensen overweg kunt. het spreekt vanzelf dat de juiste kandidaten kunnen rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

tekenaar

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2305

Quickscan:

reageren op deze functies?

stuur een korte brief met je motivatie, samen met je

cv, naar: wouters adviesbureau voor Personeel en

organisatie, Mariendijk 41, 2675 sX honselersdijk,

t.a.v. de heer J.B.M. wouters.

tel. 0174-29 57 63 / 06-51635581 (ook na kantooruren)

email: [email protected]

Page 10: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

www.westlandwerk.nl

10

agro Flex heeft kwaliteit voorop staan. Het uitzendbureau werkt voor verschillende westlandse bedrijven en heeft de afgelopen vijftien jaar geen enkele klant verloren. een belangrijke reden daarvoor is de betrokkenheid die het bedrijf toont naar haar klanten en naar werknemers.

Betrouwbaarhet personeel wordt iedere ochtend opgehaald en thuis gebracht door een chauffeur. Per tien medewerkers heeft agro Flex een vast aanspreekpunt aangewezen. Deze tussenpersoon verschijnt regelmatig op de werkvloer om te kijken hoe de werkzaamheden verlopen. De klant krijgt op die manier alle ruimte om kritiek te leveren en om verbeteringen aan te brengen.

Betrokkenhet kantoor van agro Flex is gevestigd in Den haag. nieuw personeel kan daar binnen lopen om zich in te schrijven. De inschrijfformulieren voor agro Flex zijn in alle talen beschikbaar. Daarnaast praten de eigenaren vloeiend Pools. Daardoor kunnen zij goed communiceren met de Poolse werknemers. Doordat agro Flex een goede band opbouwt met de arbeidsmigranten veranderen zij bijna nooit van baan.

langdurigDe twee broers vinden het erg belangrijk dat tuinbouwbedrijven kunnen rekenen op goed personeel. Doordat het verloop van arbeiders ontzettend laag is, krijgen klanten ieder seizoen dezelfde mensen terug. Dat scheelt enerzijds tijd om mensen in te werken, en anderszijds hebben beide partijen de kans om een goede band op te bouwen.

agrO Flex: BetrOuwBaar en BetrOkken

oskar heeft samen met zijn broer theo een uitzend-

bureau in Den haag. De twee broers zijn gespecialiseerd in

het plaatsen van werknemers in de tuinbouw. het bedrijf

zorgt goed voor klanten en haar werknemers. afgelopen

winter hadden zij ongeveer 250 mensen aan het werk in de

westlandse tuinbouw.

Handelskwekerij Hendriks, gespecialiseerd in de teelt van o.a. Fuchsia’s en Pelargonium grandiflorum, werkt met uitzendkrachten van agro Flex. Mede-eigenaar Hans Hendriks over deze samenwerking:

‘wij werken al 15 jaren prettig met agro Flex samen. Zij leveren uitstekende arbeidskrachten en komen afspraken altijd na. Daarnaast is alles wettelijk goed geregeld. wij zijn in de afgelopen 15 jaar een aantal keren gecontroleerd door het wit-team (westland interventieteam) en alles was piekfijn in orde’.

agro Flex is nen-4401 en vcu gecertificeerd. Dat verzekert de werkgever dat alle zaken op arbeidsrechtelijk, arbo-technisch, fiscaal en juridisch gebied prima geregeld zijn.

Meer informatie over agro Flex is te vinden op

www.agro-flex.nl

Page 11: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

De grootste vacaturesite van het westland

11

smit assurantiën B.V.‘s-gravenzande

Omschrijving bedrijfsmit assurantiën is een in ’s-gravenzande gevestigd lokaal opererend assurantiekantoormet de focus gericht op schadeverzekeringen. Zowel bedrijven als particulieren behorentot de klantenkring.

wij zijn op zoek naar een:

allround binnendienstmedewerker (fulltime)

Omschrijving functieals allround binnendienstmedewerker heb je een zeer afwisselende functie. Je voelt jethuis in een kleinschalige, professionele onderneming met een open, collegiale bedrijfscultuur.

takenpakket• onderhouden van contacten met klanten en verzekeraars.• Maken en vergelijken van offertes op het gebied van schade- en levenproducten.• Beheren van klant- en polisadministratie.• verantwoordelijk voor debiteurenadministratie en betalingsverkeer.• schadebehandeling.

Functie-eisen• MBo/hBo werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte diploma’s zoals wFt

Basis, schade en leven• goede contactuele en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.• stressbestendig, accuraat en fl exibel.• Kennis van anva en/of elements is een pré.

reageren op deze functieJe c.v. met motivatie stuur je naar: smit assurantiën B.v., Postbus 85, 2690 aB’s-gravenzande. of per email: [email protected]

voor meer informatie kun je contact opnemen met Marco smit via 0174-418161.

allround binnendienstmedewerker (fulltime)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2284

Quickscan:

leen HuismanMaasdijk

Omschrijving bedrijfleen huisman Bv is al meer dan 45 jaar een krachtig merk in de glastuinbouw. als toonaangevend ontwikkelaar van scherm-, verduisterings- en insectengaassystemen brengen we trendsettende technieken op de markt die wereldwijd worden toegepast. en als installateur bieden we demoderne tuinbouwondernemer punctueel maatwerk, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid optimaal met elkaar in evenwicht zijn.

vanuit een fraai en modern bedrijfscomplex in Maasdijk zijn we actief in binnen- en buitenland. voor het rayon westland en de afdeling export zijn we momenteel op zoek naar een gedreven en zelfstandige

sales ManagerOmschrijving functieals sales Manager bij leen huisman onderhoud je het contact met bestaande relaties (kwekers en adviesbureaus), voor wie je een volwaardige gesprekspartner bent, oplossingsgericht meedenkt en zorgdraagt voor een punctuele after sales. Daarnaast ben je een gedreven sales-talent die op basis van inlevingsvermogen, overtuigingskracht en technische vakkennis nieuwe markten weet aan te boren. na een gedegen inwerkperiode ben je deels werkzaam in de regio westland en houd je je bezig met de export. Je weet je bij dit alles ondersteund door je sales-collega’s en door de Binnen-dienst, die onder andere adviezen en calculaties voor je uitwerkt. Belangrijk om te weten is dat je bij leen huisman alle ruimte krijgt om deze veelzijdige baan geheel naar eigen inzicht in te kleden.

Functie-eisenDe sales Manager die wij voor ogen hebben is boven alles een gedreven en positief denkende collega met enige jaren ervaring in een commerciële functie. Je beschikt over een hBo werk- en denkniveau, je weet prioriteiten te stellen, je kunt snel schakelen en je bent ondernemend, zelfstandig en betrokken. verder heb je een grote affi niteit met techniek, bij voorkeur met de moderne glastuinbouwtechnieken. uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve eigenschappen en weet je je ook schriftelijk naar behoren uit te drukken. een goede beheersing van het engels en Duits, in zowel woord als geschrift, is een pré.

wij biedenleen huisman biedt je een leuke en afwisselende job in een eigentijdse organisatie die volop in ontwikkeling is. we beschikken over een modern en ruim opgezet bedrijfspand, waar 65 medewerkers elke dag weer zorgen voor een uitstekende werksfeer en zich op alle mogelijke manieren voor elkaar inzetten. verder bieden we je een salaris dat geheel in overeenstemming is met de zwaarte van de functie en een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak

reageren op deze functieBen je geïnteresseerd in bovengenoemde vacature? stuur dan je sollicitatiebrief of -email zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen twee weken, naar onderstaand adres t.a.v. thea vlottes (P&o). voor meer informatie vooraf kun je contact opnemen met Dave Boer, 06-54 91 74 11.

leen huisman bv, t.a.v. thea vlottes (P&o), honderdland 131, 2676 lt Maasdijktel. (0174) 51 27 33, fax (0174) 51 61 42, e-mail [email protected]

sales Manager

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2289

Quickscan:

Paul Vreugdenhil - Blumenexportwestland

Omschrijving bedrijfwij verzorgen iedere week via een vaste route ongeveer 40 bloemisten van bloemen en planten. Deze producten zijn voor een klein gedeelte besteld. het restant wordt vanuit de vrachtwagen verkocht.

wij zijn op zoek naar een:

Chauffeur voor bloemenlijn naar Oostenrijk

Omschrijving functieJe werkzaamheden zullen bestaan uit:• Bloemen inrollen• Karren opbouwen• vrachtwagen laden• rijden naar oostenrijk• Bloemen lossen bij de klantenen alle voorkomende werkzaamheden die hier verband mee hebben.

Functie-eisenwij zoeken een enthousiaste collega die van aanpakken houdt en in het bezit is van rijbewijs c-e.

reageren op deze functieheeft u interesse? stuur uw sollicitatie naar [email protected] .voor vragen kunt u altijd even bellen naar Paul vreugdenhil 06-53208738.

Chauffeur voor bloemenlijn naar Oostenrijk

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2308

Volg westlandwerk op twitter

en blijf op de hoogte van

de nieuwste vacatures:

twitter.com/westlandwerk

wie wordt onze 1500e volger?

Page 12: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

www.westlandwerk.nl

12 VaCatures acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

wOs MedIa westland

Omschrijving bedrijfwos sport is niet meer weg te denken uit onze samenleving, De basis wordt gevormd door het al meer dan 25 jaar bestaande radioprogramma met deze naam, dat gedurende het voetbaljaar elke zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren is (op de kabel in westland, Midden-Delfland en Maassluis en voor iedereen op 87.6 FM en via internet). in maart 2011 maakte wos sport haar 2.500e uitzending. wos sport wordt gemaakt door ruim 40 vrijwilligers en is er ook op wos tv. in de eer-ste dagen van de week met wedstrijdverslagen van het voorbije weekeinde en daarna met reportages over sporters en sportverenigingen. op de internetsite www.wos.nl is er een aparte sectie voor het dagelijkse regionale sportnieuws. wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken. en hebben daarom de volgende vacatures:

reageren op deze functieheb jij interesse in één van de vacatures? Mail dan naar [email protected]!

diverse functies bij wOs MedIa

Omschrijving functieDe verslaggever staat langs de lijn. Deze persoon is idolaat van alle sporten of is een specialist op het gebied van 1 of 2 sporten. De verslaggever zorg voor een juist en en-thousiast verslag tijdens de sportuitzendingen.

Verslaggevers

Omschrijving functieals presentator praat je gedurende de uitzending naar de verslaggever langs de lijn, je brengt de laatste nieuwtjes en de laatste standen op een enthousiaste en duidelijke wijze. affiniteit met sport is een must, evenals een goede presenteer stem.

Presentatoren

Omschrijving functieals technicus “schuif” je het programma. Je bent verantwoordelijk voor het technisch perfect verlopen van de uitzending. Je bent gefocust en stressbestendig, kennis van Pc radio is een pré.

technici

Omschrijving functieDe regisseur is de “baas”van de sportuitzending. De regisseur bepaald of en wanneer we naar een bepaald onderwerp gaan. stressbestendigheid is een pré.

regie

Omschrijving functieals redacteur zorg je dat het laatste nieuws en de rangen en standen snel en adequaat ter beschikking komen van de regisseur en de presentator, alsmede zorg je dat dit op de website van de wos terecht komt.

redactie

Je vindt deze vacatures ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2255

Quickscan:

nature’s PrideMaasdijk wij zijnnature’s Pride is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de import, export, rijpen en verpakken van exotische groenten en fruit. nature’s Pride staat voor het dagelijks leveren van verse producten uit 60 verschillende landen met een optimale flexibiliteit en service voor onze klanten in heel europa. in samenwerking met onze telers en klanten willen wij de consument blijven inspireren met de best smakende en verrassende producten.

wat zoeken wij?als gevolg van de continue groei van nature’s Pride zoeken wij voor de uitbreiding van ons team de volgende enthousiaste collega’s.

Voor alle functies bieden wij• Prima arbeidsvoorwaarden;• alle mogelijkheden je te ontwikkelen;• open en leuke werksfeer in een succesvolle organisatie;• De kans om mee te groeien in ons succesvolle bedrijf.

reageren op deze functieBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, spreekt de organisatie en de functie je aan, of weet je dat nog niet maar ben je wel nieuwsgierig? aarzel dan niet en stuur je reactie met cv naar [email protected] of schriftelijk naar nature’s Pride B.v., afdeling hr t.a.v. Marjolein Koppert, honderdland 70, 2676 ls Maasdijk. voor meer informatie kun je ook even bellen met henk van harten of Marjolein Koppert, 0174-225472 of kijk op www.naturespride.eu.

diverse functies bij nature’s Pride

Quickscan:

Je keurt in deze functie alle binnenkomende en uitgaande producten. Door je kennis en kunde adviseer je collega’s binnen de organisatie over de (on)mogelijkheden van het product. Daarnaast controleer en toets je de kwaliteit van de fruit en groentevoor-raad op diverse aspecten. Daarnaast informeer/ rapporteer je de bevindingen naar de betreffende inkoper(s) en voorziet hen van advies. in deze functie krijg je de mogelijkheid om, mede middels opleiding(en), een expert in kwaliteitscontrole te worden.

Je bent en hebt:• Minimaal MBo werk- en denkniveau;• leergierig en je kan niet wachten jezelf verder te ontwikkelen;• Je kunt goed plannen en organiseren;• een pure teamplayer die er plezier in heeft met elkaar resultaten neer te zetten;• Je bent communicatief vaardig en je staat stevig in je schoenen.

Quality Control - / kwaliteitsmedewerker ( 40 uur p/w)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2300

in deze functie regel en plan je het wegvervoer, maar tegelijkertijd ondersteun je ook lucht- en zeevracht activiteiten. Je verzorgt alle administratieve en document-stromen voor de import en export. Je communiceert veel met vervoerders, klanten en de interne organisatie, zowel mondeling als schriftelijk. Je stemt zaken af met iedereen als er afwijkingen zijn. interesse in en ervaring met douanezaken is een absolute must!

Je bent en hebt:• Minimaal MBo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting logistiek;• 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in wegtransport;• iemand die van nature alles in het werk stelt om de in- en externe klant tevreden

te houden;• uitstekende kennis van de nederlandse, engelse en Duitse taal;• een pure teamplayer die ervan geniet met elkaar resultaten neer te zetten;• ruime ervaring met Douanezaken en de bereidheid tot opleiding in die richting.

enthousiaste servicegerichte logistiek Planner (40 uur p/w)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2298

in deze veelzijdige functie ondersteun je onze algemeen directeur en het management. Je hebt uiteenlopende administratieve werkzaamheden en verantwoordelijkheden op het gebied van het organiseren van zakelijke reizen en bezoeken. Daarnaast ontvang je klanten en bezoekers en draag je zorg voor het uitdragen van het corporate imago. tevens lever jij je bijdrage bij uiteenlopende ondersteunende projecten.

Je bent en hebt:• MBo+ en/ of hBo werk- en denkniveau, secretariële richting;• Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;• Perfecte beheersing van de nederlandse taal en engelse taal en bij voorkeur een

tweede europese taal;• een talent voor organiseren;• een benaderbare, maar stevige persoonlijkheid;• uitstekende beheersing van Ms office en outlook.

Management assistente M/V (40 uur p/w)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2299

Page 13: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

De grootste vacaturesite van het westland

13

dailyflexwateringen Omschrijving bedrijfDailyflex is ruim 17 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in de agrarische sector. Door onze groei zijn wij per direct op zoek naar een ervaren commercieel ingestelde:

Intercedent / Coördinator M/V

Omschrijving functie• het werven en selecteren van uitzendkrachten• het coördineren van het dagelijkse werk• administratieve handelingen die hiermee samenhangen• contacten onderhouden met klanten

Functie-eisen• afgeronde hBo-opleiding• Beheersing van de nederlandse, Poolse en engelse taal• Minimaal 2 jaar werkervaring in een gelijksoortige functie• Bij voorkeur in het bezit van het seu-diploma• Flexibele instelling wij bieden• afwisselende uitdagende baan in een klein team• salaris conform nBBu cao voor vaste Medewerkers• uitstekende doorgroeimogelijkheden

reageren op deze functiegeïnteresseerd in deze uitdagende baan? richt dan uw sollicitatie, voorzien van cv, aan:Dailyflex Personeelsdiensten Bv, ter attentie van Dhr. saarloos, naaldwijkseweg 14, 2291 Pa, wateringen. Mailen kan ook [email protected].

Intercedent / Coördinator M/V

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2276

Quickscan:

Brinkman agro BV‘s-gravenzande

Omschrijving bedrijfBrinkman is toeleverancier voor de professionele glastuinbouw. onder het motto ’voorop in tuinbouw’ wil Brinkman dè partner zijn, zowel in kennis als product. Dit mede door het onderscheidende product- en dienstenpakket op het gebied van biologische en chemische gewasbeschermingsmiddelen, vaste en vloeibare meststoffen, verpakkingen en verbruiksartikelen, technische installaties en technische handelsproducten. Brinkman heeft ruim 125 jaar kennis en ervaring gebundeld in een innovatieve organisatie in de snel veranderende glastuinbouwmarkt.

wij zijn op zoek naar een:

fulltime Inkoper

Omschrijving functieeen veelzijdige inkoopfunctie voor een gedreven en no nonsens ingestelde inkoper die de taal van een hardwerkend MKB- organisatie spreekt en de dynamiek van een slagvaardige handelsorganisatie ambieert! Binnen de afdeling inkoop ben je verantwoordelijk voor de initiële afspraken met leveranciers als voor het plaatsen van orders, het bewaken van de levertijden en de nazorg van deze inkooporders. Je onderhoudt contacten met de afdeling productmanagement, logistiek, de project- en service afdeling en neemt deel aan diverse overlegmeetings. tevens zal je deelnemen aan diverse verbeterprojecten. taken en verantwoordelijkheden• Beoordelen offertes; • inkopen van goederen;• levertijdbewaking waaronder het versturen van rappelbonnen;• invoeren en archiveren van orderbevestigingen;• het up-to-date houden van diverse bestanden zoals het onderhouden en aanpassen

van artikelnummers en doorvoeren van prijsaanpassingen;• reclameren en corrigeren van foutieve facturen;• op orde houden van leveranciersdossiers; • reclameren van garanties en manco’s;• retouren van garanties;• archiveren van inkooporders; • inboeken van rechtstreeks geleverde orders.

Functie eisen• hBo werk- en denkniveau en/of specifieke inkoopopleiding (nevi);• Breed inzicht in inkoop bedrijfsprocessen en in staat zijn dit te doorgronden en te

verbeteren;• initiatiefrijk, met een hands-on mentaliteit;• goede sociale- en communicatieve vaardigheden en een flexibele en commerciële

proactieve instelling; • ervaring met Ms office, het erP pakket acto en Microsoft Dynamics (axapta) is een

pré;• nauwkeurig, zelfstandig en in een teamverband kunnen werken;• Kennis van de engelse/Duitse taal is een pré.

wij biedeneen goed salaris evenals uitstekende arbeidsvoorwaarden conform het arbeidsvoorwaardenreglement Brinkman.

reageren op deze functieMail je motivatiebrief en cv naar [email protected] t.a.v. raymond de ruiter. Brinkman agro Bv Postbus 301, 2690 ah ’s-gravenzande, www.brinkman.nl

Inkoper (m/v)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2307

Quickscan:

Carwash westlandnaaldwijk Omschrijving bedrijfsinds 1 juni is carwash westland geopend in de energiestraat in naaldwijk. Binnen korte tijd is carwash westland een begrip in het westland. Meer dan 1500 bezoekers per week maken gebruik van de volledig overdekte wasstraat, de zelfwasboxen en het gratis stofzuig-plein. steeds meer klanten weten de grootste en beste wasstraat van de regio te vinden. wij willen de beste service en kwaliteit blijven bieden en daarom zoeken wij een nieuwe collega. Per direct zijn wij op zoek naar een:

wasstraat medewerker voor 40 uur in de week

Omschrijving functieJe werkzaamheden bestaan uit kassahandelingen, afrekenen van wasprogramma’s en het schoonhouden van de werkplek. Daarnaast verleen je service aan de klanten en adviseer je hen over de wasprogramma’s. ook stuur je het team aan en verzorg je de administratie van het klantenbestand.

Functie-eisenherken jij jezelf in de volgende kenmerken? • een enthousiaste en representatieve uitstraling, je bent immers het gezicht van

carwash westland;• geen 9 tot 5 mentaliteit, je werkt om de week ook in het weekend; • je werkt graag in teamverband en geeft graag leiding;• je hebt enig technisch inzicht;• je hebt minimaal MBo werk- en denkniveau;• je bent klantvriendelijk en verleent goede service. dan is deze baan wellicht iets voor jou!

wij biedencarwash westland biedt een afwisselende baan met veel zelfstandigheid. reageren op deze functiewil je solliciteren op deze functie stuur dan voor 21 mei je cv met motivatie naar:[email protected] ter attentie van t. van der Drift. carwash westland, energiestraat 1, 2672 De naaldwijktel.: 0174-623165. website: www.carwash-westland.nl

Ma t/m vr 08:00 – 20:00 uurZa 08:00 – 18:00 uurZon- en feestdagen 10:00 – 18:00 uur

wasstraat medewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl Vacaturecode: 2312

Quickscan:

westlandwerk.nl nieuwsbriefiedere maand versturen wij de westlandwerk.nl nieuwsbrief met de nieuwste vacatures in regio westland. Deze vacatures zijn overzichtelijk verdeeld in functiegebieden.Meld u op www.westlandwerk.nl aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest actuele vacatureaanbod in deze regio.

Page 14: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012
Page 15: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

De grootste vacaturesite van het westland

15

Volg westlandwerk op Facebooken blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures:

http://www.facebook.com/westlandwerk

VInd Ons leuk!

Hortilux schréderMonster

Omschrijving bedrijfhortilux schréder is een dynamisch bedrijf onderdeel van familiebedrijf Dool industries met een no-nonsense cultuur, dat actief is met hightech groeilichtinstallaties voor de (inter)nationale professionele glastuinbouw. we zijn continu bezig met onderzoek, met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. hierdoor proberen wij onze grenzen voortdurend te verleggen. De kracht van hortilux zit in de vertaling van kwekerswensen, van nieuwe inzichten in teelttechnieken en technische mogelijkheden naar betrouwbare producten. om onze groei en ontwikkeling in de nabije en verre toekomst te kunnen waarborgen komen we heel graag in contact met:

wij biedengeboden wordt een zelfstandige en uitdagende positie met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ook uitgebreide mogelijkheden voor studie en scholing. De werkkring die wordt geboden kan worden omschreven als uiterst professioneel en informeel.

reageren op deze functiewanneer je wilt werken bij een interessante werkgever en je past in het geschetste profi el, dan nodigen we je uit om binnen veertien dagen te reageren. stuur je cv naar wouters adviesbureau t.a.v. de heer J.B.M. wouters, Mariëndijk 41, 2675 sX honselersDiJK of naar [email protected] .

voor vragen kunt u contact opnemen de heer J.B.M. wouters tel: +31 (0)174-29 57 63

diverse functies bij Hortilux schréder

Quickscan:

Omschrijving functieJe krijgt de leiding over de afdeling service & aftersales, je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en automatiseren van deze afdeling. Daarnaast zal je voortdurend samenwerken met je collega’s om deze afdeling effi ciënter te maken. Dit doe je voor onze afdeling in nederland maar je zal ook nauw samenwerken met onze nevenafdeling service & aftersales in canada. samen met onze collega’s zorg je ervoor dat onze klanten worden ont zorgt op het gebied van service in binnen en buitenland.

Functie-eisenJe hebt minimaal een afgeronde hBo opleiding, en je hebt enkele jaren ervaring opgedaan op het gebied van service. Je beschikt over een brede interesse, creativiteit, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen gecombineerd met een resultaat gerichte, nuchtere en accurate instelling. Dienstverband : vast

Manager service & aftersales

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2293

Omschrijving functieals accountmanager export ben je onderdeel van een jong team van 4 accountmana-gers, jij bent verantwoordelijk om onze buitenlandse accounts te onderhouden en uit te breiden, waarin je persoonlijk verantwoordelijk bent voor de commerciële resultaten. Je zal je vooral inzetten om nieuwe markten en accounts uit te breiden. in dit geval is het oost-europa en rusland. Je vertegenwoordigt ons bedrijf op (inter)nationale beurzen. Je werkt 35%-50% in het buitenland

Functie-eisenJe hebt een hBo werk en denkniveau, en je hebt enkele jaren commerciële ervaring opgedaan. Je beschik over goede communicatieve vaardigheden, je bent enthousiast, creatief en resultaat gericht. ook kan je goed zelfstandig werken. Je hebt een goede beheersing van de moderne talen en je spreekt russisch.

accountmanager export

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2294

Omschrijving functieJe bent verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhouden van relaties (zowel in- als extern). u kunt helder en volledig communiceren over de voortgang van de diverse projecten en onderhoud daarbij contacten met de fabriek (productietijden) en inkoop (levertijden). Je bent als het ware de spin in het web. Zodra een project is verkocht ben je verantwoordelijk voor de voortgang, volgens de geldende procedures. Je vertaalt de wensen van de klant naar concrete en haalbare doelen en daar waar nodig stuur je de account managers bij. Je kan de aanwezige kennis en ervaring binnen de organisatie op een juiste wijze inzetten om zo het project in goede banen te leiden. Daarnaast ondersteun je ook de exportmanager bij het voorbereiden van presentaties en het maken van offertes. Kortom een zeer veelzijdige en boeiende spilfunctie.

Functie-eisenJe hebt een hBo werk en denkniveau, en je hebt enkele jaren praktische ervaring opgedaan. Je bent enthousiast, creatief, fl exibel en sterk in plannen en organiseren. ook kan je goed projectmatig en zelfstandig werken. Je hebt goede kennis van de nederlandse en engelse taal.

Verkoop binnendienst

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2295

agrilightMonster

Omschrijving bedrijfagrilight is een dynamisch bedrijf onderdeel van familiebedrijf Dool industries met een no-nonsense cultuur, dat actief is met hightech belichtingsinstallaties voor de (in-ter)nationale pluimvee en veehouderij. we zijn continu bezig met onderzoek, nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. hierdoor proberen wij onze grenzen voortdurend te verleggen. De kracht van agrilight zit in de vertaling van klantwensen, van nieuwe inzichten in belichtingstechnieken en technische mogelijkheden naar betrouwbare producten. om onze groei en ontwikkeling in de nabije en verre toekomst te kunnen waarborgen komen we heel graag in contact met:

wij biedengeboden wordt een uitdagende positie met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ook uitgebreide mogelijkheden voor studie en scholing. De werkkring die wordt geboden kan worden omschreven als uiterst professioneel en informeel.

reageren op deze functiewanneer je wilt werken bij een interessante werkgever en je past in het geschetste profi el, dan nodigen we je uit om binnen veertien dagen te reageren. stuur je cv naar wouters adviesbureau t.a.v. de heer J.B.M. wouters, Mariëndijk 41, 2675 sX honselersDiJK of naar [email protected] .voor vragen kunt u contact opnemen de heer J.B.M. wouters tel: +31 (0)174-29 57 63

diverse functies bij agrilight

Quickscan:

Omschrijving functieJe krijgt de leiding over de commerciële afdeling van agrilight, je bent verantwoor-delijk voor het continueren en uitbouwen van onze marktpositie en het behalen van de sales doelstellingen. Je bent voortdurend opzoek naar commerciële mogelijkheden om de omzet te verhogen en onze positie te versterken in het binnen en buitenland. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Functie-eisenJe hebt een afgeronde hBo opleiding, en je hebt enkele jaren commerciële ervaring opgedaan. Je beschik over goede communicatieve vaardigheden, je bent enthousiast, creatief en resultaat gericht. naast het feit dat je goed zelfstandig kunt werken heb je passie voor het werken met een team en heb je de eigenschappen om mensen aan te sturen. Je hebt een goede beheersing van de moderne talen. Dienstverband : vast

Manager/teamleider commercie

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2296

Omschrijving functieals accountmanager export ben je onderdeel van een jong en enthousiast team van 4 accountmanagers. Jij bent verantwoordelijk om onze buitenlandse accounts te onderhouden en uit te breiden, je ondersteunt en adviseerd de accounts optimaal. Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor de commerciële resultaten. in dit geval is het Zuid-europa (italië en spanje). Je vertegenwoordigd ons bedrijf op (inter)nationale beurzen. Je werkt 35%-50% in het buitenland.

Functie-eisenJe hebt een hBo werk en denkniveau, en je hebt enkele jaren commerciële ervaring opgedaan. Je beschik over goede communicatieve vaardigheden, je bent enthousiast, creatief en resultaat gericht. ook kan je goed zelfstandig werken. Je hebt een goede beheersing van de moderne talen en je spreekt spaans.

accountmanager export

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | Vacaturecode: 2297

Page 16: Westlandwerk.nl vacaturekrant mei 2012

Intelligente mensen zijn vlot van begrip. Ze kunnen logisch redeneren. Ze zien snel

verbanden en zijn in staat met hun parate kennis steeds w

eer nieuwe problem

en op te

lossen. Nu zoeken w

ij mensen die zo slim

zijn om hun intelligentie volop te gelde

te maken. Bij W

estland Infra, het kloppend hart van energietransport voor de tuin van

Europa, kun je als technisch of comm

ercieel geschoolde HBO

’er alle kanten op. Een kleine

organisatie met grote m

ogelijkheden. Wie intelligent is kijkt even op w

estlandinfra.nl.

Wie slim

is neemt vandaag nog even contact m

et ons op: 0174 236 236.

Ben jij intelligent

of slim?

Middenspanning

Infrastructuren Energiem

onitoring