Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

12
WESTLANDWERK.NL DE GROOTSTE VACATURESITE VAN HET WESTLAND Jaargang 3 Juni 2012 | Nummer 23 Sla direct om voor de nieuwste Westlandse vacatures

description

Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

Transcript of Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

Page 1: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

westlandwerk.nlDe grootste vacaturesite van het westlanD

Jaargang 3 Juni 2012 | nummer 23

Sla direct om voor de nieuwste Westlandse vacatures

Page 2: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

www.westlandwerk.nl

2

‘selecteren is een

vak apart’nederland kleurt langzaam oranje. de oranjegekte barst los. we kunnen er niet meer omheen: het europees kampioenschap voetbal staat voor de deur. voetbalminnend nederland telt bijna evenzoveel bondscoaches als inwoners. welke parallellen kunnen we trekken tussen het voetbal en werving en selectie van medewerkers? er is niemand die deze vraag beter kan beantwoorden dan Jos wouters, eigenaar van wouters adviesbureau én gek op voetbal.

“Bert van Marwijk heeft het als coach van het nederlands elftal moeilijker dan ik”, trapt wouters dit gesprek af. “selecteren is het moeilijkste dat er is. van Marwijk heeft een heel arsenaal aan goede spelers, maar er blijven altijd posities - met name in de achterhoede – die moeilijk in te vullen zijn met topspelers”, verduidelijkt wouters zijn stelling. Daar zit direct de eerste parallel met de arbeidsmarkt.

Basiskwaliteitenwouters: “het is lastig om technisch, commerciële functies waarvoor iemand talenkennis nodig heeft, in te vullen. verkade Klimaat, Kubo, revaho, smiemans Projecten: allemaal bedrijven die aan de weg timmeren en op zoek zijn naar commerciële, technische mensen. De uitstroom van schoolverlaters in de richtingen installatietechniek en werktuigbouwkunde is relatief mager, terwijl er wel een behoorlijke vraag is. Die bedrijven doen een beroep op mij en vervolgens zoek ik kandidaten in mijn eigen bestand en maak ik onder andere gebruik van westlandwerk.nl. evenals de bondscoach ga ik uit van basiskwaliteiten van mensen. Denk daarbij aan een behoorlijke opleiding, relevante ervaring, maar ook een gezonde werkhouding. Mensen moeten gevoel hebben voor de mentaliteit in het westland, dat is er één van aanpakken.”

inkoppertjehij vervolgt: “net als spelers in een voetbalteam, is het voor een medewerker belangrijk om fit te zijn voor de arbeidsmarkt en dat te blijven, met andere woorden dat iemand zich permanent wil blijven ontwikkelen. om in termen van voetbal te blijven, hoe haal je het beste uit je elftal? spelers moeten op de juiste plek staan. Dit klinkt als een inkoppertje, maar dit is zo belangrijk. een keeper scoort niet, maar kan wel ballen tegenhouden. hoe haal je het beste uit je organisatie? Door de juiste mensen op de juiste plek te zetten”, meent wouters die behoorlijk op stoom is. “selecteren is een vak apart. veel mensen selecteren is niet moeilijk. De goede match, daar gaat het om. van Marwijk kan inschatten waar een goede linksback over moet beschikken, ik weet welke kwaliteiten een werkvoorbereider bijvoorbeeld moet meebrengen.”

Mooi vak“ik help bedrijven doordat ik verstand heb van de vraag, maar ook weet wat het aanbod is. ik heb expertise op het gebied van passende arbeidsvoorwaarden, kennis van de arbeidsmarkt en ik weet wat nodig is voor een bepaalde functie. Bovendien heb ik veel bedrijven zo goed leren kennen, dat ik kan aanvoelen of een kandidaat wel of niet past binnen het bedrijf”, licht wouters toe. Dat hij plezier heeft in wat hij doet, straalt van zijn gezicht. “het is een heel mooi vak en een dankbare baan. omgaan met mensen, het gebruikmaken van improvisatietalent, omdat je steeds weer ergens een oplossing voor moet vinden en het onvoorspelbare. Prachtig.” Zou de coach van oranje hetzelfde antwoord geven op de vraag wat er zo mooi is aan zijn baan?

Door: renate van der Burg Jos wouters: ‘ik vind voetbal vreselijk leuk.’

Jos wouters van wouters adviesBureau:

Page 3: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

De grootste vacaturesite van het westland

3acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

Hannon transport Bv Honselersdijk

omschrijving bedrijfwegens uitbreiding van onze werkzaamheden op ierland zijn wij op zoek naar een

planner / assistent plannerFunctie-eisen• gedegen productkennis van groente- en fruit / bloemen en planten;• goede kennis van de engelse taal;• teamplayer mentaliteit;• computerkennis;• administratieve ervaring;• geen 9 tot 5 mentaliteit.

reageren op deze functieindien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kun je een e-mail met cv sturen naar [email protected].

planner / assistent planner

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2330

sjaak van schie Maasdijk omschrijving bedrijfKwekerij sjaak van schie Bv is een modern bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de teelt van de hydrangea, ook wel bekend als de hortensia. Deze leveren wij in verschillende opkweekstadia, van stek tot eindproduct. het bedrijf bestaat uit enkele vestigingen in nederland - waaronder de hoofdvestiging in Maasdijk - en twee buitenlandse vestigingen. ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:

wij biedenBen jij de juiste kandidaat voor één van bovenstaande functies? Dan kun je rekenen op een uitdagende en zelfstandige functie in een jong en collegiaal team met een bijpassend salaris en doorgroeimogelijkheden.

reageren op deze functiestuur uw motivatiebrief en cv naar postadres: sjaak van schie B.v., t.a.v. P. visser, schenkeldijk 8, 2676 lD Maasdijk of mail naar [email protected]. voor meer informatie neem je contact op met ruud gibcus, telefoon 0174-520465.

diverse functies bij sjaak van schie

omschrijving functieals assistent locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de orderverwerking en diverse werkzaamheden in de kas.

Functie-eisen• het aansturen, instrueren en controleren van productiemedewerkers;• Zelfstandig meewerken bij alle voorkomende werkzaamheden;• verwerken van orders;• het behalen van vastgestelde taaktijden;• gedreven en ambitieus;• Flexibel en collegiaal;• goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift.

assistent locatiemanager (fulltime)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2342

omschrijving functietot de werkzaamheden behoren alle fysieke en administratieve handelingen die voorkomen bij de orderverwerking van potplanten zoals het aannemen, verzamelen en veilingklaar maken van orders.

Functie-eisen• een praktische man/vrouw die graag wil werken• geen 9-5 mentaliteit en stressbestendig• goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift

orderverzamelaar (fulltime)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2343

van den Bos FlowerbulbsHonselersdijk omschrijving bedrijfeen bloembol. Kan het hollandser? het is een van de producten die nederland wereld-faam hebben bezorgd. in 65 jaar tijd is het ‘bollenimperium’ van van den Bos Flowerbulbs langzaam maar zeker gegroeid. het van den Bos van tegenwoordig is een modern bedrijf, dat internationaal een toonaangevende positie in de productie en handel van lelie, freesia en calla verworven heeft. altijd op zoek naar noviteiten. en altijd in de weer om klantgericht te opereren, met de succesvolle combinatie van professionaliteit en passie! Door ontwikkelingen binnen ons team zijn wij op zoek naar een:

teamcoördinator logistieke administratie (fulltime)

omschrijving functieals teamcoördinator ben je verantwoordelijk voor alle processen binnen de afdeling logistieke administratie en voor het behalen van de door de directie gestelde doelen. Je bent de spil tussen commercie, productie, kwaliteit en logistiek. Je bent de ‘stuurman’ die overweg kan met enthousiaste medewerkers en je weet maximaal rendement uit je team te halen.

in deze functie: • stuur je de dagelijkse processen aan en draag je bij aan de ontwikkeling van de

afdeling;• onderzoek je continu de mogelijkheden om de efficiency en effectiviteit van de

afdeling te verbeteren, zonder in te leveren op kwaliteit;• bewaak en realiseer je de planning van de afdeling en houd je toezicht op het

nastreven van de afgesproken leveringscondities van zowel klanten als leveranciers;• signaleer je risicosituaties en voer je eventuele corrigerende acties uit;• draag je zorg voor het opstellen van budgetten en gebaseerd op taakstellingen en

uitvoering;• adviseer je de commerciële afdeling over logistieke (administratieve) zaken;• rapporteer je aan de directie en adviseer je haar aangaande afdelingsactiviteiten en

ontwikkelingen; • rapporteer je aan de directie over afwijkingen in het logistieke of productieproces en

veranderingen op de werkvloer.

Functie-eisenvoor deze functie zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat:• met MBo-D/hBo werk- en denkniveau; • met minimaal drie jaar aantoonbare leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een

vergelijkbare omgeving;• met uitstekende resultaatgerichte en communicatieve vaardigheden;• die het overzicht kan bewaken, ook in situaties waarin tijdsdruk een rolt speelt;• die prioriteiten stelt en daarnaar handelt;• met een ondernemende, flexibele werkhouding en die houdt van aanpakken;• met een goed verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgerichte denkwijze;• zonder 9 tot 5 mentaliteit. wij biedenvan den Bos Flowerbulbs biedt een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een internationale en dynamische omgeving. De sfeer is persoonlijk, informeel en resultaat-gericht. Je beloning is marktconform en we bieden uitstekende secundaire arbeidsvoor-waarden.

reageren op deze functieals je meer informatie wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marieke van erkelens, P&o, telefoonnummer 070-41 30 900. Je schriftelijke sollicitatie kun je richten aan de afdeling hr, e-mail: [email protected].

teamcoördinator logistieke administratie (fulltime)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl vacaturecode: 2346

Quickscan:

westlandwerk.nl nieuwsbriefiedere maand versturen wij de westlandwerk.nl nieuwsbrief met de nieuwste vacatures in regio westland. Deze vacatures zijn overzichtelijk verdeeld in functiegebieden.Meld u op www.westlandwerk.nl aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest actuele vacatureaanbod in deze regio.

Page 4: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

www.westlandwerk.nl

4 vacatures acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

levoplantHonselersdijk

omschrijving bedrijflevoplant is een familiebedrijf en maakt de laatste jaren een sterke groei door. Zij behoort tot de top van de potplantenkwekerijen in nederland.

in verband met de groei en ontwikkeling van onze onderneming zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

teeltmanager (m/v)

omschrijving functieals teeltmanager ben je na een gedegen inwerkperiode verantwoordelijk voor het dagelijks monitoren van het Phalaenopsis teeltproces op 4 verschillende locaties en het uitvoeren van de teeltstrategie. Je werkt in nauwe samenwerking met de hoofd teelt Phalaenopsis. in de teelt signaleer je afwijkingen en knelpunten en doe je verbetervoorstellen. Je toont initiatief, kunt zelfstandig werken en bent een sparringpartner voor de overige teeltmedewerkers. van jou wordt verwacht dat je kritisch, opbouwend meedenkt over de teeltstrategie.

de teeltmanager;• Bepaalt samen met de hoofd teelt Phalaenopsis de teeltstrategie en voert deze uit.• controleert de gewasprestaties aan de hand van gewascontroles en diverse

registraties en rapporteert zijn bevinden.• analyseert wekelijks de klimaatgegevens in de klimaatcomputer van de diverse

locaties en past klimaatinstellingen aan indien nodig.• controleert de kwaliteit van de teeltwerkzaamheden en het substraat.• voert teeltproeven uit en registreert de resultaten en conclusies.• organiseert het maandelijkse teeltoverleg en is voorzitter van dit overleg.• verzorgt de MPs-a registratie voor het Florimark certificaat.• levert management rapportages aan.• is de contactpersoon voor externe teeltadviseurs.• Bezoekt teeltbijeenkomsten en voorziet teeltmedewerkers van up-to-date

teeltinformatie uit vakbladen en onderzoeksrapporten. • vervangt de teeltspecialist bij afwezigheid.• Draait mee in de storingsdienst.

Functie-eisen• is gedreven en enthousiast, liefde voor het vak en het product.• Beschikt over een afgeronde hBo opleiding of ruime werkervaring in de teelt.• heeft teelttechnische kennis / achtergrond.• communicatief sterk, kan mensen motiveren en overtuigen.• Beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en accuratesse.• Zelfstandig werkend en heeft flexibele instelling.• is sterk in het analyseren van informatie en het oplossen van problemen.• woonachtig op bereisbare afstand van het westland.• Beheerst de nederlandse taal in woord en geschrift.• heeft ervaring met word en excel.

Bent u geïnteresseerd in bovengenoemde functie?stuur dan uw sollicitatiebrief voorzien van cv aan; levoplant Bv, t.a.v. Martin van Dijk, Pouwelslaan 31, 2675 BK honselersdijk of mail naar [email protected]. voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-52325514 of u kunt een bezoek brengen aan onze website; www.levoplant.nl.

teeltmanager (m/v)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2339

lansMaasdijk

omschrijving bedrijflans is een veelzijdig, bloeiend en innoverend familiebedrijf, dat gevestigd is in Maasdijk en houdt zich bezig met de productie en het verpakken van trostomaten. een familiebedrijf met een gezonde ondernemingsgeest en een eigen filosofie. een filosofie met de drie P’s als pijler: die van Planet, People en Profit. lans beschikt over diverse teeltlocaties in het westland en in Zeeland met een totale oppervlakte van 52 ha.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend voorman tomaten

omschrijving functie• verantwoordelijk voor alle gewasverzorging in een kas. Dat zijn alle werkzaamheden

die met tomatenplanten te maken hebben.• verschillende teams aansturen.• Meewerken en inzetbaar zijn voor alle voorkomende werkzaamheden in de kas.• assisteert de Personeelsmanager bij zijn verantwoordelijkheden en vervangt de

Personeelsmanager bij afwezigheid.• eens per 2 weken op zaterdagmorgen werken.

Functie-eisen• MBo werk- en denkniveau.• ervaring in de glastuinbouw (tomaten).• Zelfstandige en kwaliteitsgerichte en flexibele werkhouding.• hands-on mentaliteit.• goede communicatieve vaardigheden.• Kennis van excel.• goede beheersing van de nederlandse taal.

wij bieden• een uitdagende functie.• een goede werksfeer in teamverband.• Passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.• ruimte voor het volgen van cursussen die aansluiten op de functie.

reageren op deze functieuw sollicitatie kunt u per post sturen naar: lans, Maasambacht 2b, 2676 cw Maasdijk. of per e-mail naar: [email protected] . tel. +31(0)174-520624.

Meewerkend voorman tomaten

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2323

uitzendbureau watch outHonselersdijk omschrijving bedrijfZit verkopen in je bloed? wil jij je saleskwaliteiten bewijzen en doorgroeien? Dan is uitzendbureau watch out op zoek naar jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

commercieel Medewerkster

omschrijving functieJe bent persoonlijk verantwoordelijk voor het aquisitie- en promotieplan, werft nieuwe relaties en operationaliseert deze binnen de vestiging. Je benadert potentiële klanten, stelt offertes op en sluit overeenkomsten af. Daarnaast onderhoud je contacten met reeds bestaande klanten en bouwt deze verder uit. om deze functie optimaal uit te kunnen voeren moet je zelfstandig te werk kunnen gaan en beslissingen durven te nemen.

Functie-eisen• Je beschikt over hBo werk- en denkniveau;• Je bent in bezit van rijbewijs B;• Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;• Je bent flexibel, klantgericht en beschikt over een probleemoplossend vermogen;• Je hebt een kritische werkhouding: goed kan altijd beter;• Je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld. wij bieden• een zelfstandige functie in een enthousiast en professioneel team. Binnen onze

organisatie is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.• een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een auto en mobiele telefoon.

reageren op deze functiegeïnteresseerd? stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar: uitzendbureau watch out, t.a.v. de heer e. Krouwer, grote waard 66, 2675 rZ honselersdijk. Per e-mail mag ook: [email protected]

of bezoek op onze website: www.uitzendbureauwatchout.nl

commercieel Medewerkster

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2344

adverteren via westlandwerk.nl westlandwerk.nl is voor en door westlanders. achter dit vacature-platform schuilt een jong en gedreven team dat graag de mouwen opstroopt. via gedrukte-, digitale- en sociale media doen wij alles om vacatures onder de aandacht te brengen.

wilt u ook adverteren via westlandwerk.nl? stuur uw vacature naar [email protected] of bezoek www.westlandwerk.nl voor meer informatie.

Page 5: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

De grootste vacaturesite van het westland

5acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

Green partnersHonselersdijk

omschrijving bedrijfgreen Partners produceert en verkoopt het complete assortiment bloemen, waaronder boeketten, handgebonden boeketten en mono- lijnen. green Partners maakt deel uit van de Dutch Flower group en is gevestigd op het trade Parc westland. van hieruit werken 400 medewerkers aan dagverse topproducten. green Partners belevert supermarktketens en grootwinkelbedrijven in geheel europa. green Partners is Florimark, iso 9001-2008 en Max havelaar gecertifi ceerd.

op dit moment hebben wij de volgende vacature:

administratief medewerker M/v (32 uur)

omschrijving functieJe zult werkzaam zijn op afdeling P&o. Deze afdeling bestaat uit 7 medewerkers en verzorgt de totale salarisadministratie en P&o activiteiten van green Partners en zuster-bedrijven. Daarnaast zorgt de afdeling voor support en advies aan overige afdelingen.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van alle mutaties t.b.v. een juiste urenregistratie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• tijd- en verlofregistratie;• Personeelsplanning;• contactpersoon voor de verschillende uitzendbureaus;• Factuur controle;• uitgifte bedrijfskleding;• tag- en lockerbeheer.

Functie-eisenJe hebt maximaal 2 jaar werkervaring en hebt bij voorkeur een afgeronde MBo opleiding. Je bent accuraat, communicatief vaardig en samenwerkingsgericht. De engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift. Jij beschikt over goede kennis van Microsoft offi ce.

relevante competenties voor deze functie zijn: communicatie, accuratesse, fl exibiliteit, gevoel voor details en klantgerichtheid.

wij biedengreen Partners biedt je een uitdagende baan en een beloning die gerelateerd is aan je capaciteiten. De organisatie is jong en volop in beweging. De sfeer is persoonlijk, informeel en resultaatgericht.

voor meer informatie over de vacature neem je contact op met afdeling personeelszaken, tel. (0174) 645518.

reageren op deze functieook starters zijn van harte welkom! heb jij net je diploma op zak en ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op vast dienstverband reageer dan vandaag nog schriftelijk naar: green Partners B.v., t.a.v. Jessica van den hoek, postbus 561, 2675 Zv honselersdijk. of per email: [email protected]

Meer informatie over green Partners vind je op www.greenpartners.nl

administratief medewerker M/v (32 uur)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2332

Gro4uHonselersdijk

omschrijving bedrijfgro4u is een marketing- en verkooporganisatie waar direct of indirect (via telersverenigingen) 45 bloemenkwekers met een productie oppervlakte van 250 hectare lid van zijn. naast de marketing en verkoop richt gro4u zich op de productie van mono en samengestelde boeketten en de afl evering van deze boeketten bij de afnemers. Dit met een hoge leversnelheid, hoogwaardige kwaliteit en maximale leverbetrouwbaarheid. De leden die bij gro4u zijn aangesloten zijn van den Berg roses, colours of nature (mini gerbe-ra), Flower4all (chrysant santini), arcadia (pluischrysant), together2grow (alstroemeria), tulips today, unicum Freesia en Zentoo (troschrysant). gro4u heeft een locatie op het terrein van Floraholland naaldwijk.

om de afdeling verkoop te ondersteunen zijn wij op zoek naar een:

supply chain coördinator

omschrijving functiein deze functie ben je verantwoordelijk voor supply-chain management voor alle product-groepen binnen de organisatie. Je zult je dus bezighouden met zowel het bestellen als sourcen van bloemen. De fi losofi e welke gro4u erop nahoudt is er een van een zo vers mogelijk eindproduct welke in de kortst mogelijke keten bij de eindklant terechtkomt. om dit te kunnen bewerkstelligen is deze functie essentieel. voorraden dienen minimaal gehouden te worden en product dient aan de juiste specifi caties te voldoen.naast het bezighouden met deze planning ben je betrokken bij uiteenlopende projecten. Zo dient er een erP-systeem geïmplementeerd te worden waar jij mede sturing aan kunt geven; daar dit ook de tool wordt die je werkzaamheden gaat vereenvoudigen.omdat je met een veelvoud aan mensen te maken krijgt, zul je communicatief op verschillende niveaus moeten kunnen schakelen. Bovendien is dit een jonge organisatie welke nog volop in ontwikkeling is, waardoor je zelf veel invloed hebt op je verdere doorgroei binnen de organisatie.

Functie-eisen• afgeronde hBo-opleiding; • communicatief zeer vaardig in de nederlandse en engelse taal (daarnaast Duits of

Frans is een pré);• analytisch en stressbestendig;• geen 9 tot 5 mentaliteit;• een teamspeler met een proactieve, probleemoplossende instelling;• hands-on mentaliteit;

wij bieden• Prima arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden;• een uitdagende baan welke jij mede vorm kan geven;• een organisatie met groeipotentie;

reageren op deze functiegraag ontvangen wij binnen twee weken je schriftelijke sollicitatie. Je kunt deze sturen of mailen naar: coöperatie gro4u. t.a.v. de heer r. Quak–Postbus 534-2675 Zt honselersDiJK e-mail: [email protected]. voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met robert Quak, telefoon: 06 – 24856109 of 0174 – 629302.

supply chain coördinator

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2322

ga naar

westlandwerk.nlvoor een overzicht van

de meest actuele vacatures

in regio westland

de meest actuele vacatures de meest actuele vacatures de meest actuele vacatures de meest actuele vacatures

Page 6: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

www.westlandwerk.nl

6 vacatures acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

van der valk systemen Bvvan der valk solar systems BvMonster

omschrijving bedrijfvan der valk systemen is al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten in de glastuinbouw en industrie. onder de naam van ons zusterbedrijf van der valk solar systems ontwikkelen en produceren wij sinds 2007 solar montagesystemen. al ons personeel werkt voor beide bedrijven.

van der valk systemen en van der valk solar systems werken op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop dan ook nauw met elkaar samen.

ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:

wij biedenJe kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris.

reageren op deze functieKandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om schriftelijk te reageren bij wouters adviesbureau voor personeel en organisatie, t.a.v. de heer J.B.M. wouters, Mariëndijk 41, postcode 2675 sX honselersdijk. voor informatie kunt u, ook na kantooruren, terecht onder nummer 0174-29 57 63/06-51635581email: [email protected].

diverse functies bij van der valk systemen

omschrijving functiein deze functie ben je de eerste aanspreekpersoon voor onze klanten uit binnen- en buitenland met betrekking tot orders en offertes die worden aangevraagd. Met behulp van speciaal ontwikkelde programma’s werk je projecten uit en begeleid je het gehele traject tot aan uitlevering. Je communiceert dus veelvuldig met klanten, maar ook intern werk je met veel collega’s samen. na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een groep eigen klanten.

Functie-eisenvoor deze functie zoeken wij een enthousiaste medewerker met een klantgerichte instelling. gezien de complexiteit van de projecten is nauwkeurigheid een belangrijke eigenschap en affi niteit met techniek is noodzakelijk om in deze functie te slagen. het spreekt voor zich dat je een goede beheersing hebt van de engelse taal en bij voorkeur ook de Duits taal beheerst. Ben jij collegiaal, heb je een commerciële ambitie en ben je klantgericht, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

verkoop binnendienst medewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2336

omschrijving functiein deze veelzijdige functie lever je een bijdrage aan de productie van aluminium en stalen producten. Dit gebeurt veelal met behulp van speciaal machines. interesse in het leren bedienen hiervan is dan ook een vereiste voor deze functie. Daarnaast zul je assisteren bij het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een bovenloop-kraan en/of heftruck.Je kunt zelfstandig werken en bent ook collegiaal ingesteld.

Functie-eisenvoor deze functie zoeken wij gemotiveerde medewerkers die van aanpakken weten. een opleiding in de metaal en relevante werkervaring is een pré. Ben je collegiaal, kwaliteits- en servicegericht en vind je het leuk in een team te werken, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

productiemedewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2335

Quality produce internationalde lier

omschrijving bedrijfQuality Produce international (Q.P.i.) B.v. (www.qpi.nl) is een importeur en exporteur van verse agF-producten en is gevestigd op het handelscentrum westerlee in de lier. een groep eigen telers zorgt voor de gewaarborgde kwaliteit en aanvoer van deze producten. wij kennen een grote mate van fl exibiliteit en besteden aandacht aan persoonlijk contact met de klant. service staat hoog in het vaandel bij Q.P.i. vanwege de groei die de onder-neming doormaakt, komt Q.P.i. graag in contact met kandidaten voor de volgende functie:

commercieel medewerker (evt. assistent commercieel medewerker)

omschrijving functieals commercieel medewerker word je verantwoordelijk voor de verkoop van een assortiment agF producten door het (telefonisch) onderhouden van contacten met onze afnemers in binnen- en buitenland. voor deze functie denken wij aan een kandidaat met een ondernemende instelling; je bent een gedisciplineerde, klant/servicegerichte en resultaatgedreven zelfstarter die in staat is prioriteiten te bepalen en overzicht te behouden in een hectische werkomgeving. relevante opleiding en/of achtergrond met hBo werk- en denkniveau. goede beheersing van de nederlandse- en engelse taal is noodzakelijk. Kennis van Franse, Duitse of spaanse taal is absoluut een pré.

Functie-eisenvoor deze vacature geldt dat de ideale kandidaat al ervaring heeft op een of meerdere gebieden en graag werkt in een omgeving waar eigen initiatief, improvisatie- en doorzet-tingsvermogen vanzelfsprekend zijn. Maar ook starters – met een enthousiaste en leergierige opstelling - worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. wij biedenwij bieden een functie in een jonge en uitdagende werkomgeving met een enthousiast team en een beloning die past bij het niveau van de functie.

reageren op deze functieheb je belangstelling voor deze functies en voldoet u aan de functie-eisen? stuur dan uw schriftelijke sollicitatie, voorzien van cv, aan: [email protected]

Quality Produce international (Q.P.i.) Bv, Jogchem van der houtweg 33, 2678 ha De lier

voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bert veldhoen, tel. 0174-285021.

commercieel medewerker

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2340

Beachclub royalHoek van Holland

omschrijving bedrijfBeachclub royal ligt direct aan het brede strand van hoek van holland. een echte beach-club met een groot terras, restaurant, business lounge, kinderparadijs en een capaciteit voor 4500 gasten. een groot overdekt en verwarmd terras speciaal voor de wat minder mooie dagen. Beachclub royal is in 2011 uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van nederland.

omschrijving functiewe zijn op zoek naar:• Barmedewerkers;• Zelfstandig werkende koks;• runners;• Medewerkers bediening;• schoonmaakmedewerkers;• afwassers.

Functie-eisenBen jij collegiaal, klantvriendelijk en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? werk je daarnaast graag op het strand en heb jij hart voor de zaak? reageer dan snel op één van bovensta-ande functies.

reageren op deze functiestuur je reactie naar: [email protected]

diverse functies bij Beachclub royal

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2325

volg westlandwerk op twitter

en blijf op de hoogte van

de nieuwste vacatures:

twitter.com/westlandwerk

wie wordt onze 1500e volger?

Page 7: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

De grootste vacaturesite van het westland

7acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

kemeling kunststoffennaaldwijk

omschrijving bedrijfKemeling Kunststoffen is één van de weinige fabrikanten met de meest uiteenlopende standaard – en maatwerk kunststof producten in de westlandse regio. al ruim 35 jaar wor-den met een team van 25 medewerkers de specifieke wensen van de klant vertaald in een duurzaam product. tanks, bakken, apparatenbouw en opslag/opbergsystemen behoren tot het uitgebreide productenpakket en kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt in tuinbouw en industrie. Door innovatief vermogen onderscheidt dit bedrijf zich en is in staat om telkens nieuwe producten onder de aandacht te brengen bij de klanten.

wij zijn op zoek naar een:

verkoop medewerker binnendienst

omschrijving functievoor deze functie zoeken wij een enthousiaste medewerker met een klantgerichte instel-ling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot advies over ons standaard assortiment en over toepassing en gebruik. Daarnaast werk je (standaard) offertes en orders uit en ben je verantwoordelijk voor de verdere afhandeling hiervan.

Functie-eisenJe hebt een afgeronde MBo opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. voor deze functie is het belangrijk dat je accuraat bent en de nederlandse en Duitse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst. heb je affiniteit met een productiebedrijf en ben je handig met excel? Dan is dat een pré.

wij bieden• Prettige werkomgeving in een team van jonge medewerkers.• een functie van 32 tot 38 uur per week.• uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. • salaris conform cao Kunststof- en rubberindustrie.• een interne opleiding en de mogelijkheid voor externe opleidingen.

reageren op deze functieheb je interesse in deze functie ? stuur dan je cv met korte motivatie binnen 10 dagen naar: reinders & van soest Personeelsadvies, slotenmakerstraat 29, 2672 gc naaldwijk. of per email: [email protected] een externe test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Myra Prins, telefoon 0174-514875. Bezoek voor meer informatie over Kemeling Kunststoffen de website www.kemeling.nl.

verkoop medewerker binnendienst

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2333

HrsolarMaasdijk

omschrijving bedrijfhrsolar is een jonge groeiende innovatieve onderneming die zonneboilersystemen ontwik-kelt en fabriceert. hrsolar is hierin toonaangevend. De klantenkring van hrsolar bestaat uit zowel regionaal als landelijk opererende installateurs. De markt, duurzame energie, waarin hrsolar opereert is een groeimarkt en is zeer dynamisch. om te zorgen dat onze klanten zo goed mogelijk worden bedient en onze verkoopdoelstellingen worden behaald, zijn wij op zoek naar een:

sales Manager (M/v)

omschrijving functieals salesManager geef je leiding aan een team van 2 accountmanagers en ben je (eind)verantwoordelijk voor het realiseren van concrete verkooptargets. aan de hand van mede door jou opgestelde scherpe accountplannen zorg je voor de (meer)verkoop van onze producten. verder lever je vanuit je eigen expertise een bijdrage aan het beleid en vertaal je het commerciële plan naar een operationeel verkoopplan. vanzelfsprekend signaleer je ontwikkelingen in de markt en bij klanten en vertaalt deze in acties. Je rapporteert aan de directeur/eigenaar.

Functie-eisenals sales Manager bij hrsolar heb je hBo werk- en denkniveau, ruime ervaring met commerciële processen. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare werkomgeving. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring en ben je in staat om projecten te leiden. affiniteit met duurzame techniek is een pré. Je werkt altijd resultaat- en klantgericht en bent sterk in plannen en organiseren. Daarnaast herken je jezelf in de volgende woorden: analyseren, onderhandelen, vasthoudend, flexibiliteit, overtuigend, proactief, ondernemerschap en relatiemanagement.

wij biedenDe organisatie biedt een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiend en innovatief bedrijf. Dit gaat vergezeld van een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling.

reageren op deze functieuw sollicitatie kunt u sturen naar ronald van der ende, Maasambacht 2a, 2676 cw Maasdijk, tel. 0174-523303 of via email: [email protected].

Bezoek onze website op: www.hrsolar.nl

sales Manager (M/v)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2316

GreencoHonselersdijk

omschrijving bedrijfgreenco is een jong dynamisch bedrijf dat bekend staat om het produceren en verpakken van onder andere de snoeptomaatjes tommies. wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in honselersdijk:

(leerling) technisch medewerker (32-38 uur)

omschrijving functie• onderhoud aan machinepark (mechanisch en elektronisch).• oplossen van storingen.• Digitaal en mechanisch instellen en afstellen van machines.• registreren van reparatie-, onderhoud en storingsactiviteiten in logboek.

Functie-eisen• (bezig met) opleiding op (v)MBo niveau mechanisch aangevuld met elektrotechniek of

bereid tot het volgen van een gerichte BBl opleiding.• woonachtig in omgeving van het westland.• Basiskennis pneumatiek is een pré. • creatief in het vinden van oplossingen.• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.• stressbestendig en flexibel.• Beheersing van de nederlandse (woord en geschrift) en engelse (woord) taal. wij biedeneen afwisselende functie binnen een professionele, informele en innovatieve organisatie met een marktconform salaris volgens de agF cao.

reageren op deze functieis dit jouw nieuwe uitdaging? stuur je cv en motivatie voor 1 augustus naar:greenco Packing Bv, t.a.v. simone Janssen- rademakers, email: [email protected].

vragen? Bel naar: simone Janssen – rademakers: 06-8300 9604.

(leerling) technisch medewerker (32-38 uur)

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2349

westlandwerk.nl nieuwsbriefiedere maand versturen wij de westlandwerk.nl nieuwsbrief met de nieuwste vacatures in regio westland. Deze vacatures zijn overzichtelijk verdeeld in functiegebieden.Meld u op www.westlandwerk.nl aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het meest actuele vacatureaanbod in deze regio.

Page 8: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

www.westlandwerk.nl

8

Tijd om de mouwen op te stropen! Ga naar WestlandWerk.nl

IC Tcommercieel

administratiefinancieelf

tuinbouwproductie

technieklogistiek

altijd al benieuwd geweest, wat er op het leukste vakantiepark

van het westland allemaal te doen is? kom een kijkje nemen op

zaterdag 16 juni en beleef het westland door de zonnebril van een

toerist. van 14:00u-17:00u bent u hartelijk welkom op ’t louwtje 10

in ’s-Gravenzande.

vlugtenburg is één van de 5 vakantieparken in europa die een gouden

green Key hebben ontvangen als “Duurzaam bungalowpark”. hier

zijn vlugtenburg en westland erg trots op. om 14:30 wordt de gouden

green Key onthult. gerd-Jan Korte van de recron geeft uitleg over

the green Key.

na het officiële gedeelte kunt u bungalows, het kampeerterrein,

trekkershutten en de receptie komen bewonderen. het hele team van

vlugtenburg staat klaar om al uw vragen beantwoorden.

okidoki-Bso de strandjutters, eveneens gevestigd op vlugtenburg

verzorgen de animatie voor de kleintjes op het park. De kinderen

hebben een spetterende show voor u in elkaar gezet!

veel dagrecreatie ondernemers uit de omgeving zijn op het park

aanwezig om te laten zien wat het westland te bieden heeft aan de

toerist en natuurlijk ook aan u!

Paviljoen Bad Zande op het park verzorgt heerlijke hapjes en drankjes.

De dag bereikt daar het hoogtepunt om 16:00 uur met live muziek op

een podium.

laat u verrassen door alles wat westland en vlugtenburg te bieden

heeft op gebied van recreatie.

tot ziens bij vakantiepark “vlugtenburg aan zee” op 16 juni!

ZaterdaG 16 Juni open daG: vakantiepark “vluGtenBurG aan Zee”.

Page 9: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

9

Beekenkamp plants B.v.Maasdijk

omschrijving bedrijfDe Beekenkamp groep is een groeiende, internationaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen:• Beekenkamp Plants B.v. : producent van jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal

voor ornamentals.• Deliflor chrysanten B.v. : actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van

chrysantenstekken.• Beekenkamp verpakkingen B.v. : ontwikkelt en produceert kunststof verpakkingen.

De afdeling technische Dienst ondersteunt de productieafdelingen door het onderhoud aan de machines, het verhelpen van storingen en het optimaal laten functioneren van alle technische en electrotechnische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen in de ruimste zin van het woord.

ter versterking van deze afdeling zijn wij op zoek naar een

Monteur electro en/ of mechanisch (fulltime) m/v

omschrijving functie• onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het verhelpen van storingen,

modificaties, revisiewerkzaamheden, zodat optimaal functioneren van alle elektro-technische installaties, hulpmiddelen, opstanden en gebouwen gewaarborgd is en blijft.

• opstellen van onderhoudsrapportages. locatie: Maasdijk

Functie-eisen• MBo techniek (bijv. Mts electrotechniek, Mechanische techniek of

werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig. • Kennis van elektrotechniek en Plc besturingstechniek. • enige jaren werkervaring in een uitvoerende technische functie. • logisch denkpatroon, stressbestendig en in het bezit van een resultaat gerichte

instelling. • Bereidheid tot het verrichten van noodzakelijk overwerk en het verrichten van

storingsdiensten. • in het bezit van een geldig rijbewijs B.

wij biedeneen hectische functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

reageren op deze functiewil je direct solliciteren, stuur dan binnen 2 weken na verschijningsdatum van deze advertentie een brief of een e-mail met cv naar: Beekenkamp Plants B.v., hrM, t.a.v. Monique de groot, Postbus 1 2676 Zg Maasdijk, [email protected], (0174-526 100).

Monteur electro en/ of mechanisch (fulltime) m/v

Beekenkamp plants B.v.Maasdijk

omschrijving bedrijfDe Beekenkamp groep is een groeiende, internationaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen:• Beekenkamp Plants B.v. : producent van jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal

voor ornamentals.• Deliflor chrysanten B.v. : actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van

chrysantenstekken.• Beekenkamp verpakkingen B.v. : ontwikkelt en produceert kunststof verpakkingen.

Beekenkamp Plants B.v. produceert op haar vestigingen in Maasdijk, amstelveen, harderwijk en op onze buitenlandlocaties een compleet scala jonge sierplanten voor de professionele tuinbouw.

onze afdeling Productieplanning bestaat uit meerdere collega’s ieder met een eigen specialisatie. Zij zorgen voor de planning van moederplanten, kasruimte en productie-activiteiten. wegens uitbreiding van activiteiten zijn wij voor deze afdeling op zoek naar een enthousiaste

productieplanner siergewassen (fulltime) m/v

omschrijving functiein deze zelfstandige functie wordt je ingezet bij diverse planningsactiviteiten onder andere:• regelen van bestellingen van stekken bij eigen productiebedrijven en bij derden • Maken van werkopdrachten voor productie• Bijhouden van voorraden planten en deze inzichtelijk maken• Maken van lange termijn planning voor moederplanten voor stekproductie• het mede bewaken van het proces, van basismateriaal tot plantenproductie

Je werkt nauw samen met de afdelingen verkoop, productie en de kwaliteitszorg.

Functie-eisen• Je hebt een hBo werk- en / of denkniveau, verkregen door opleiding en / of ervaring. • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen en bent met name bedreven in excel• Je hebt een analytisch denkvermogen en een flexibele en dienstverlenende werk-

houding. • Je bent stressbestendig en in staat om daadkracht en oplossingsgericht te handelen.• goede beheersing van de engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk en

ervaring in de glastuinbouw is een pré.• Je werkt accuraat en komt afspraken na.

standplaatsMaasdijk en mogelijk 1 a 2 dagen per week op 1 van onze andere locaties.

wij biedeneen hectische functie met veel ruimte voor initiatief bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten. wil je meer informatie over deze functie, bel dan naar Martijn van der Kraan, supply chain Manager 0174-526100.

reageren op deze functiewil je direct solliciteren, stuur dan een brief of een e-mail met c.v. naar Beekenkamp Plants Bv, afdeling hrM, t.a.v. Jolanda wilmer, Postbus 1, 2676 Zg Maasdijk, [email protected].

productieplanner siergewassen (fulltime) m/v

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2347

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2348

werken BiJ BeekenkaMp

kijk voor meer informatie op: www.beekenkamp.nl

Page 10: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

www.westlandwerk.nl

10 vacatures acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

van der Burgnaaldwijk

omschrijving bedrijfvan der Burg is een professionele kwekerij gevestigd op verschillende locaties in naaldwijk en Monster en kweekt o.a. tuinplanten, kuipplanten, groene- en bloeiende kamerplanten. het bedrijf streeft ernaar producten te leveren van hoge kwaliteit en levert dit onder andere aan diverse tuincentra. wij zijn per direct op zoek naar een:

Hoofd afdeling teelt

omschrijving functiein de fulltime functie als hoofd van de afdeling teelt ben je breed inzetbaar en kan je alle voorkomende uitvoerende werkzaamheden op het bedrijf verrichten.Je bent verantwoordelijk voor de complete teelt en alle bijkomende werkzaamheden op een vaste locatie. Je werkzaamheden vinden zowel op werkdagen als in het weekend plaats.

als hoofd afdeling teelt beheer je een groot aantal taken, waaronder:• leidinggeven aan teeltmedewerkers• Maken van planning t.b.v. gewasbescherming• scouten van ongedierte, ziekten en plagen• uitvoeren van alle teelttechniek- en gewashandelingen• uitvoeren van gewasbescherming• water geven (handmatig, middels beregeningssystemen en/of klimaatcomputers)• verrichten van het dagelijks onderhoud aan en reinigen van transport- en

hefmiddelen, teeltapparatuur en gereedschappen• aanpassen van het klimaat verantwoordelijkhedenin deze functie ben je verantwoordelijk voor vele verschillende aspecten. van het bijhouden van logboeken betreft gewasbescherming en watergift, tot voorraadbeheer: je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en denkt altijd een aantal stappen vooruit.

Functie-eisenBeschik jij over:• Minimaal 5 jaar werkervaring op teelttechnisch gebied• een spuitlicentie• ervaring met computers (offi ce pakket)• rijbewijs B • een fl exibele instelling • een gezonde werkmentaliteitDan ben jij misschien degene die wij zoeken om ons team te versterken! voel jij je het lekkerst in een uitdagende, dynamische werkomgeving waar elke dag anders is en eigen initiatief en zelfstandigheid een vereiste zijn, grijp dan nu je kans om te solliciteren!

wij biedeneen goede werksfeer in een jong team, een goed salaris en voldoende ruimte voor zel-fontplooiing.

reageren op deze functieMail je cv met motivatie voor naar: [email protected]. heb je vragen, neem dan contact op met eva de hoogh, telefoon (0174) 648 694

Hoofd afdeling teelt

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2320

Boal systemen‘s-Gravenzande

omschrijving bedrijfDe Boal group is sinds 1970 producent van klantspecifi eke en standaard aluminiumprofi elen. Met productielocaties in nederland, engeland en België en een totale capaciteit van circa 55.000 ton per jaar, neemt de Boal group een belangrijke positie in op de europese markt.

Boal systemen B.v. heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van aluminium dek- en gevelsystemen voor de kassenbouw. in de afgelopen decennia is Boal systemen B.v. gegroeid tot de grootste leverancier van aluminium dek- en gevelsystemen voor kassenbouwers wereldwijd.

ter versterking van ons team bij Boal systemen B.v. zoeken wij

wij bieden• een uitdagende functie binnen een enthousiast team van vakmensen.• een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.• een dynamische werkomgeving met een technisch hoogwaardig product.

reageren op deze functieuw sollicitatie kunt u sturen naar email: [email protected]

diverse functies bij Boal systemen

omschrijving functieals hoofd werkvoorbereiding rapporteert u aan de Manager operations. u geeft leiding aan de afdeling werkvoorbereiding. Daarnaast onderhoudt u nauwe contacten met de afdelingen Productie, verkoop en r&D. graag zien wij u uitgroeien tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor onze klanten ter ondersteuning van technische vraagstukken en planning.

De verantwoordelijkheden van uw functie bestaan uit:• Maken en controleren van productie-, bouw- en samenstellingtekeningen.• het technisch uitwerken van systeemoplossingen.• verrichten van sterkteberekeningen.• verzorgen van projectoverzichten en planning.• aansturen en coachen van een team van werkvoorbereiders.• het gezamenlijk defi niëren, uitvoeren en bewaken van operationele

doelstellingen.

Functie-eisenu hebt een technische achtergrond en hebt werkervaring opgedaan in de kassenbouw sector. u beschikt over ruime vakkennis en beheerst nederlands en engels in woord en geschrift. Duits is een pre. Kennis van autocad is vereist.

De volgende eigenschappen completeren uw profi el: analytisch en oplossinggericht, communicatief vaardig, teamplayer en representatief.

voor meer informatie over deze functie neemt u contact op met de heer D. Klaren-beek: 0174-316118

Hoofd werkvoorbereiding M/v

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2353

omschrijving functieals technisch commercieel Medewerker rapporteert u aan de hoofd verkoop. u maakt deel uit van de afdeling verkoop. Daarnaast onderhoudt u nauwe contacten met de afdelingen Productie, werkvoorbereiding en r&D. graag zien wij u uitgroeien tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor onze klanten voor commerciële zaken en technische begeleiding.

De verantwoordelijkheden van uw functie bestaan uit:• Maken van calculaties op basis van bestekken.• onderhouden en versterken van relaties met bestaande klanten.• het technisch uitwerken van systeemoplossingen.• het aanvragen van prijzen bij diverse toeleveranciers.• het gezamenlijk defi niëren, uitvoeren en bewaken van commerciële

doelstellingen.

Functie-eisenu hebt een technische achtergrond en werkervaring opgedaan in de kassenbouw sector. u beschikt over ruime vakkennis en beheerst nederlands en engels in woord en geschrift. Duits is een pre.

De volgende eigenschappen completeren uw profi el: analytisch en oplossinggericht, communicatief vaardig, teamplayer en representatief.

voor meer informatie over deze functie neemt u contact op met de heer s. van der ven: 0174-316114.

technisch commercieel Medewerker M/v

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2352

volg westlandwerk op Facebook

en blijf op de hoogte van de

nieuwste vacatures:

http://www.facebook.com/westlandwerk

vind ons leuk!

Page 11: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012

De grootste vacaturesite van het westland

11acQuisitie naar aanleiDing van DeZe vacatures worDt niet oP PriJs gestelD

FresQde lier

omschrijving bedrijfafzetorganisatie FresQ is een toonaangevende glasgroentecoöperatie in nederland en koploper in tomaten en paprika’s (www.fresq.nl). Zij staat in 2012 voor ruim 1400 hectare teeltoppervlakte, 155 telers en één missie: door intensieve samenwerking duurzaam en marktgericht glasgroenten telen en vermarkten conform de kwaliteitswensen van haar afnemers. FresQ kent sinds 2001 een gestage groei. Met ingang van 2012 is dit omgezet naar een explosieve groei door de verdubbeling van aantal leden en areaal. FresQ bereikte met 79 leden in 2011 een ledenomzet van 445 miljoen euro. naast de coöperatie kent FresQ meerdere verkoopbedrijven die 100% eigendom zijn van FresQ. De verkoopbedrijven verhandelen dagelijks de producten (glasgroente) van de leden van FresQ.

voor onze afdeling Projecten zijn we op zoek naar een betrokken:

Medewerker projecten m/v

als Medewerker projecten zijn jouw belangrijkste taken:• uitvoeren en controleren van administratieve processen.• schriftelijke verslaglegging en communicatie omtrent de voortgang van de projecten

naar controle instanties.• ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van subsidie(meer)jaarplannen.• (Financiële) informatievoorziening aan leden en aan controle-instanties.• contacten met teeltbedrijven.• afstemming met externe partijen.• Beheren van interne projecten van FresQ, met name om projecten die onder de

gemeenschappelijke Marktordening (gMo) worden uitgevoerd.

weet jij van aanpakken en herken jij je in onderstaande?• MBo+ werk- en denkniveau.• ervaring in het beheren en administreren van (subsidie-)projecten.• communicatief vaardig in geschrift én woord.• Kennis van de agF-sector.• Deskundigheid van en ervaring met gMo-regelgeving is een pré.• cijfermatig en fi nancieel inzicht.• nauwkeurig, analytisch en accuraat.• ambitieus, wil zich ontwikkelen.• stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit.

in de functie van Medewerker Projecten rapporteer je aan het afdelingshoofd Projecten.

wij biedenFresQ biedt haar medewerkers goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en een betrokken werkkring.

Heb jij het lef om deze uitdaging aan te gaan?stuur dan jouw sollicitatiebrief mét motivatie en cv naar [email protected] of naar FresQ, t.a.v. Peter verkerk, manager hrM a.i., Postbus 125, 2670 ac naaldwijk.heb je vragen n.a.v. de functie-inhoud neem dan contact op met Karin van adrichem,telefoon 0174-524228.

het kantoor van FresQ ligt vlakbij de a20, aan de coldenhovelaan in De lier (zie ook www.fresq.nl).

Medewerker projecten m/v

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2351

plantenkwekerij vreugdenhilde lier

omschrijving bedrijfPlantenkwekerij vreugdenhil is een opkweekbedrijf gericht op groenteplanten, jongplantmateriaal voor de sierteelt en op bloeiend eindproduct. er is een kasoppervlaktevan 18 hectare en er zijn zo’n 75 professionele medewerkers werkzaam.

Plantenkwekerij vreugdenhil is op zoek naar een

Fulltime medewerker (fi nanciële) administratie

omschrijving functie• coderen, boeken en archiveren van inkoopfacturen• Klaarzetten crediteurenbetalingen• verwerken van bankafschriften• het opstellen van orderbevestigingen en verkoopfacturen• verwerken veilingafschriften• aanmaken en versturen van correspondentie• Diverse secretariële werkzaamheden (post verwerken en verspreiden, uitgaande post

verzorgen e.d.)• opnemen en doorverbinden telefoongesprekken• ontvangen bezoekers aan de balie• orde en netheid op kantoor

Functie-eisen• MBo-niveau door opleiding of ervaring• goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift• Kennis van word, excel en outlook• ervaring met Microsoft Dynamics (navision) is een pré• Persoonlijke kenmerken: enthousiast, representatief, fl exibel, klantvriendelijk en

communicatief sterk• alleen fulltime dienstverband, parttime is niet bespreekbaar

wij bieden• een afwisselende en verantwoordelijke functie bij een dynamisch bedrijf • een plezierige bedrijfscultuur met een team enthousiaste professionele collega’s• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

reageren op deze functieheb je belangstelling voor deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. per post of email naar onderstaand adres. voor vragen kun je contact opnemen met robert roosken.noord-lierweg 35a, 2678 na De lier, telefoon (0174)- 51 32 41, Fax (0174)- 51 27 31, email [email protected], website www.plkwvreugdenhil.nl

Fulltime medewerker (fi nanciële) administratie

Je vindt deze vacature ook op westlandwerk.nl | vacaturecode: 2350

vacatures delen via sociale mediau kunt zeer eenvoudig reageren op een vaca-

ture. uw sollicitatie komt zonder tussenkomst

van derden direct bij de werkgever binnen.

westlandwerk.nl is namelijk een onafhankelijk

platform voor werkzoekenden en werkgevers. wij

zijn geen werving & selectie- of uitzendbureau.

u kunt op westlandwerk.nl

vacatures delen met anderen

via de sociale netwerken waar

u op actief bent zoals hyves,

Facebook, twitter of linkedin.

Daarnaast bieden wij ook de

mogelijkheid om de vacature

door te sturen via mail.

Direct reageren op functies

volg westlandwerk op Facebooken blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures:

http://www.facebook.com/westlandwerk

volg westlandwerk op Facebooken blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures:

Page 12: Westlandwerk.nl vacaturekrant juni 2012