WBV-Nieuwsbrief 2015/13

34
Nieuwsbrief Jaargang 6 - nr. 13 - 28 juli 2015 Wielerbond Vlaanderen - Strandlaan 3 - 9000 Gent Partners Wielerbond Vlaanderen Inhoud 1 Korte berichten 2 Piste-initiatie / Trainingspakket 2015 4 Als club vzw worden 8 Opleidingen Wielerbond Vlaanderen najaar 12 Belg. Kampioenschap Elite z/c & U23 18 Belg. Kampioenschap Aspiranten 24 Wedstrijdkalender 01/08 - 16/08 Vanuit Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool wordt maximaal ingezet op het vormen van gediplomeerde trai- ners. Begeleiders met een rijke ervaring en kennis van zaken zijn een essentiële schakel in alle geledingen van de wielersport: van recreatie tot topsport, van jeugd tot volwassenen, van wegwielren- nen naar BMX, … We streven hierbij allereerst naar de KWALITEIT, doch willen ook voldoende cursusorganisaties hebben zodat iedereen op een aan- vaardbare afstand van zijn woonplaats een cursus kan volgen. Voor onze cursussen WEGKAPITEIN en INITIATOR zijn we op zoek naar cursuslocaties en cursusverantwoordelijken voor 2016. Wat houden deze opleidingen precies in? WEGKAPITEIN Begeleidingsgerichte opleiding Specifiek naar recreatief doelpubliek: begeleiden van groepen fietsers Opleiding omvat 25 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren) INITIATOR Sporttakgerichte opleiding Eerste niveau om nadien eventueel richting trainer B en A te gaan Specifiek naar jeugd en recreatief doelpubliek: de initiator ‘initieert’ jonge renners (miniemen en aspiranten) en recreanten in de sport (verschillende disciplines). Opleiding omvat 69 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren) Wat is de taak van een cursusverantwoordelijke? Als cursusverantwoordelijke zorg je voor een goede voorbereiding van de cursus (leslokaal , docenten, lessenrooster, …) en een goed verloop van de cursus (communicatie cursisten, opvolging lessen en accommodatie, …). Bovendien is dit een mogelijkheid om even- tueel vanuit je club(s) de aanwezige begeleiders dicht bij huis en op maat de opleiding aan te bieden. In dit alles word je geholpen vanuit Wielerbond Vlaanderen en VTS. De cursusverantwoordelijke ontvangt voor de inspanningen een vergoeding. Interesse? Neem vóór 31 juli contact op met Frederik Broché: [email protected] Vanaf augustus wordt de definitieve opleidingskalender vastge- legd. Trainerscursussen 2016: Wie wil een cursus organiseren? * Dhr. Emmanuel Buseyne, ere-voorzitter “Veloclub Slyps- Sport” uit Moorslede. Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde familie zijn oprechte medeleven aan. In Memoriam

description

Wielerbond Vlaanderen Nieuwsbrief 2015/13

Transcript of WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Page 1: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Nieuwsbrief Jaargang 6 - nr. 13 - 28 juli 2015Wielerbond Vlaanderen - Strandlaan 3 - 9000 Gent

Partners Wielerbond Vlaanderen

Inhoud1 Korte berichten2 Piste-initiatie / Trainingspakket 20154 Als club vzw worden8 Opleidingen Wielerbond Vlaanderen najaar12 Belg. Kampioenschap Elite z/c & U2318 Belg. Kampioenschap Aspiranten24 Wedstrijdkalender 01/08 - 16/08

Vanuit Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool wordt maximaal ingezet op het vormen van gediplomeerde trai-ners. Begeleiders met een rijke ervaring en kennis van zaken zijn een essentiële schakel in alle geledingen van de wielersport: van recreatie tot topsport, van jeugd tot volwassenen, van wegwielren-nen naar BMX, …

We streven hierbij allereerst naar de KWALITEIT, doch willen ook voldoende cursusorganisaties hebben zodat iedereen op een aan-vaardbare afstand van zijn woonplaats een cursus kan volgen.

Voor onze cursussen WEGKAPITEIN en INITIATOR zijn we op zoek naar cursuslocaties en cursusverantwoordelijken voor 2016.

Wat houden deze opleidingen precies in?

WEGKAPITEIN Begeleidingsgerichte opleiding

Specifiek naar recreatief doelpubliek: begeleiden van groepen fietsers Opleiding omvat 25 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren)

INITIATOR Sporttakgerichte opleiding

Eerste niveau om nadien eventueel richting trainer B en A te gaanSpecifiek naar jeugd en recreatief doelpubliek: de initiator ‘initieert’ jonge renners (miniemen en aspiranten) en recreanten in de sport (verschillende disciplines).Opleiding omvat 69 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren)

Wat is de taak van een cursusverantwoordelijke?

Als cursusverantwoordelijke zorg je voor een goede voorbereiding van de cursus (leslokaal , docenten, lessenrooster, …) en een goed verloop van de cursus (communicatie cursisten, opvolging lessen en accommodatie, …). Bovendien is dit een mogelijkheid om even-tueel vanuit je club(s) de aanwezige begeleiders dicht bij huis en op maat de opleiding aan te bieden.

In dit alles word je geholpen vanuit Wielerbond Vlaanderen en VTS. De cursusverantwoordelijke ontvangt voor de inspanningen een vergoeding.

Interesse?Neem vóór 31 juli contact op met Frederik Broché: [email protected] augustus wordt de definitieve opleidingskalender vastge-legd.

Trainerscursussen 2016: Wie wil een cursus organiseren?

* Dhr. Emmanuel Buseyne, ere-voorzitter “Veloclub Slyps-Sport” uit Moorslede.

Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde familie zijn oprechte medeleven aan.

In Memoriam

Page 2: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Initiatiepakket 2015

PISTE INITIATIE WBV 2015 Hieronder enkele richtlijnen zodat alles vlot kan verlopen.

Wij wensen u veel plezier en succes bij uw piste avontuur.

De trainers

DATA + UREN INITIATIEPAKKET DATUM UREN WOE 16 SEPTEMBER 14-16 INITIATIE WOE 23 SEPTEMBER 14-16 INITIATIE WOE 30 SEPTEMBER 14-16 INITIATIE

PRAKTISCH DOELGROEP : ASPIRANTEN – NIEUWELINGEN – JUNIOREN – DAMES JEUGD

- MET EEN COMPETITIE VERGUNNING VAN WBV - DIE NOG GEEN WEDSTRIJDEN of TRAININGEN OP DE INDOORPISTE HEBBEN GEREDEN

HET DOEL : BASISVAARDIGHEDEN AANLEREN, KENNISMAKEN MET DE PISTEFIETS

OM DEZE INITIATIES OPTIMAAL TE LATEN VERLOPEN IS ER EEN MAXIMUM VAN 40 DEELNEMERS

ONLINE INSCHRIJVEN VANAF 1/09/2015 OP WWW.WIELERBONDVLAANDEREN.BE

KOSTPRIJS : € 30 met eigen Piste fiets / € 45 met huur Piste fiets

Info over betaling ontvangt u in de bevestigingsmail.

BRENG MEE : o 10€ + WAARBORG RUGNUIMMER

(na de laatste les ontvang je deze terug bij het inleveren van je rugnummer) o PEDALEN + SCHOENEN + HELM

KOM OP TIJD : fietsen moeten klaargemaakt worden, pedalen opgezet. Dit neemt de nodige tijd in beslag.

TIJDENS DE EERSTE INITIATIE KRIJG JE EEN PERSOONLIJK RUGNUMMER DAT VOOR DE 3 INITIATIELESSEN GELDIG IS BRENG DIT DAN OOK NAAR ELKE TRAINING MEE. ZONDER RUGNUMMER KOM JE NIET OP DE PISTE !

AANMELDEN MET RUGNUMMER : Zo weten de trainers wie aanwezig is ZORG DAT U EEN MINIMUM AAN BASIS CONDITIE HEBT. Enkel zo gaat u een meerwaarde

hebben aan het Initiatiepakket.

Als voorbereiding op de wintermeetings organiseert Wielerbond Vlaanderen een initiatielessenreeks op de wielerbaan. Bedoeling van dit initiatiepakket is om de basisvaardigheden van het fietsen op een wielerbaan aan te leren. Deze initia-ties zijn dan ook bedoeld voor renners en rensters (aspiranten, nieuwelingen, junioren, dames jeugd) die nog geen enkele ervaring op de wielerbaan hebben en die een competitievergunning hebben bij Wielerbond Vlaanderen.

Heb je al ervaring met fietsen op de wielerbaan? Neem dan deel aan het trainingspakket.

Initiatiepakket op de piste

Page 3: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Trainingspakket 2015

TRAININGSPAKKET WBV 2015 DATA + UREN TRAININGSPAKKET

DATUM UREN ZAT 3 OKTOBER 12-14 ASP / 14-16 NIEUW / 16-18 JUN WOE 7 OKTOBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN ZAT 10 OKTOBER Geen training WOE 14 OKTOBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN ZAT 17 OKTOBER 10-12 ASP / 12-14 NIEUW / 14-16 JUN WOE 21 OKTOBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN ZAT 24 OKTOBER 10-12 ASP / 12-14 NIEUW / 14-16 JUN WOE 28 OKTOBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN ZAT 31 OKTOBER 10-12 ASP / 12-14 NIEUW / 14-16 JUN WOE 4 NOVEMBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN WOE 11 NOVEMBER Geen training WOE 18 NOVEMBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN WOE 25 NOVEMBER 14-16 ASP / 16-18 NIEUW / 18-20 JUN Er wordt 10minuten voor het einde van elke trainingssessie gestopt om de fietswissels vlot te laten verlopen

PRAKTISCH HET DOEL : WEDSTRIJDVAARDIGHEDEN AANLEREN

MAXIMUM 60 DEELNEMERS PER CATEGORIE

CATEGORIE ASPIRANTEN = ASPIRANTEN + DAMES NIEUWELINGEN

CATEGORIE NIEUWELINGEN = NIEUWELINGEN + DAMES JUNIOREN

CATEGOREIE JUNIOREN = JUNIOREN + DAMES ELITE + U23 + AMATEURS/MASTERS

ONLINE INSCHRIJVEN VANAF 19/09/2015 OP WWW.WIELERBONDVLAANDEREN.BE

KOSTPRIJS : € 100 met eigen fiets / € 125 met huur fiets

Info over betaling ontvangt u in de bevestigingsmail.

BRENG MEE : o 10€ + WAARBORG RUGNUIMMER

(na de laatste les ontvang je deze terug bij het inleveren van je rugnummer) o PEDALEN + SCHOENEN + HELM

KOM OP TIJD : fietsen moeten klaargemaakt worden, pedalen opgezet. Dit neemt de nodige tijd in beslag.

TIJDENS DE EERSTE TRAINING KRIJG JE EEN PERSOONLIJK NUMMER, MET DIT NUMMER KAN JE JE TELKENS AANMELDEN BIJ DE START VAN DE TRAINING. ZONDER DIT NUMMER KAN JE NIET DEELNEMEN AAN HET TRAININGSPAKKET.

Als voorbereiding op de wintermeetings organiseert Wielerbond Vlaanderen een trainingsreeks op de wielerbaan. Bedoeling van dit trainingspakket is om de westrijdvaardigheden van het fietsen op een wielerbaan aan te leren. Deze trainingen zijn dan ook bedoeld voor renners en rensters (aspiranten, nieuwelingen, junioren, dames jeugd, U23, dames elite, amateurs en masters) die al wat ervaring op de wielerbaan hebben en die een competitievergunning hebben bij Wielerbond Vlaanderen.

Heb je nog GEEN ervaring met fietsen op de wielerbaan? Neem dan deel aan het initiatiepakket.

Trainingspakket op de piste

Page 4: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

In het kader van het aansprakelijk-heidsrisico van onze competitieve clubs en de optimale bescherming van hun bestuurders en leden, heeft Wielerbond Vlaanderen vorig jaar in zijn clubreglement aan de competi-tieve clubs de verplichting opgelegd om tegen uiterlijk 1 oktober 2015 vzw te worden.

Velen zien de vzw als een onoverkome-lijke hindernis en wagen de sprong liever niet uit vrees om in een administratieve wurggreep terecht te komen. Feitelijke verenigingen lijken aanlokkelijk omdat ze bijna geen administratieve verplichtingen hebben. De formaliteiten die vzw’s moet vervullen wegen echter niet op tegen de mogelijke risico’s waarmee feitelijke ver-enigingen in aanraking kunnen komen.

Hierbij een overzicht van de grootste ver-schillen tussen een vzw en een feitelijke vereniging, waaruit ook meteen de risico’s blijken die verbonden zijn aan een feite-lijke vereniging.

Als club vzw worden

vzw Feitelijke vereniging

De vzw kan in eigen naam en voor eigen rekening eigendom verwerven, contracten afsluiten, leningen aangaan enz. Inkomsten verwerven kan eveneens, onder die voorwaarde dat ze geïnvesteerd worden in de werking.

Een feitelijke vereniging heeft geen enkele juridische grond, ze kan geen verbintenissen aangaan, geen eigen-dommen bezitten of schenkingen aanvaarden.

De leden van de vereniging zijn op dat moment niet per-soonlijk gebonden. Bijgevolg kunnen zij niet persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dit uiteraard op voorwaarde dat er geen fraude wordt gepleegd en de vereniging geleid wordt volgens het principe van ‘goede huisvader’.

De leden verbinden zich persoonlijk tot de ‘verplichtingen’ van de vereniging. Als namens de vereniging een contract wordt afgesloten, bijvoorbeeld voor de huur van de fuifzaal, dan geldt degene die ondertekent als contractant, hij is persoonlijk aansprakelijk.

Als er schuldeisers zijn, kunnen de leden van de vereniging niet op hun privévermogen aangesproken worden. Het ver-mogen en de bezittingen van een vereniging met rechtsper-soonlijkheid zijn volledig eigendom van de vereniging en duidelijk onderscheiden van het vermogen en de bezittin-gen van de effectieve leden. Uiteraard blijft een doordachte financiële planning een noodzaak, zodat de organisatie geen fouten kan verweten worden.

Leden kunnen persoonlijk aangesproken worden op hun eigen vermogen als er schuldeisers zijn.

p. 4 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Op donderdag 25 juni gaf het VSDC (Vlaams Studie- en Docu-mentatiecentrum voor V.Z.W.’s) in het VWEM een infosessie voor onze clubs met renners*. Het belang van de VZW-structuur voor clubs met renners en de te volgen stappen en de impact naar financiële en administratieve werking toe werden er toegelicht. Het verschil in aansprakelijkheid tussen een feitelijke vereniging en een VZW werd in detail uitgelegd – de voornaamste reden trouwens waarom Wielerbond Vlaanderen deze verplichting heeft ingeschreven in zijn reglementen.

Ondernam/onderneem je intussen de nodige stappen om VZW te worden? Prima! Heb je evenwel nog info of hulp nodig, dan kun je er het bericht ‘Als club vzw worden’ nog eens op nalezen.

Wij benadrukken nogmaals dat het statuut van feitelijke vereniging voor clubs met renners vanaf 1 oktober 2015 niet meer toegelaten is. Clubs met renners die tegen 1 ok-tober 2015 geen rechtspersoonlijkheid** hebben, kunnen geen rennerscontracten meer aanbieden voor het seizoen 2016 en uiteraard niet op de transfermarkt gaan. Hun ren-ners kunnen dan vanaf 1 oktober een contract 2016 tekenen bij een club die wel in orde is zonder dat ze ontslag hoeven te geven (ze zijn dus transfervrij!).

* clubs met renners = clubs met vergunninghouders in de categorie-en miniem/U12, aspirant/U15, nieuweling/U17, junior, U23, elite z/c, alle BMX-categorieën, trial, cyclobal/kunstwielrijden (inclusief indoor jeugd), gangmaker competitie, gangmaker training

** in de eerste plaats denken we hier aan een VZW-structuur omdat deze het dichtst aanleunt bij een feitelijke vereniging, maar er zijn ook andere vennootschapsvormen zoals bv. BVBA mogelijk

Verplichting voor club met renners tegen 1 oktober!

Page 5: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Is je club al een vzw, prima dan! Is je club nog geen vzw, dan willen we je uiteraard optimaal begeleiden om vzw te worden, aan de hand van een aantal hulpmiddelen.

1. Wat moet je concreet doen om en vzw op te richten?

Op de klassieke manier

A. Statuten opstellen

Statuten zijn de grondbeginselen van de organisatie. De statuten moeten aan een aantal verplichte bepalingen voldoen (onder andere de benaming van de vzw, de maatschappelijke zetel, het maatschappe-lijk doel en informatie over de leden van de vzw). Zie voorbeeldstatuten.

B. Dossier neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel

Op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondis-sement waar de zetel van de vereniging gevestigd is, wordt voor elke vzw een verenigingsdossier bijgehouden.

Een aantal documenten moeten op de griffie neergelegd worden alvorens de vzw rechtspersoonlijkheid kan verwerven:

1. Origineel exemplaar van de statuten, ondertekend door alle stichtende leden

2. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders

3. Indien er een dagelijks bestuur, een gemachtigd vertegenwoordiger of een commissaris aangesteld wordt, dan moeten de akten betreffende hun benoeming ook neergelegd worden op de griffie.

C. Publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Van zodra het dossier neergelegd is op de griffie van de rechtbank van koophandel, heeft de vzw rechtspersoonlijkheid verwor-ven, maar dat moet nog bekend gemaakt worden aan de buitenwereld. Vandaar dat de griffie de taak op zich zal nemen om de publicatie van de belangrijkste akten te regelen. Op het moment dat je het vereni-gingsdossier hebt neergelegd, zal de griffie zorgen voor de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, zodat de vzw tegenstelbaar gemaakt is ten opzichte van derden. Dat wil zeggen dat derden vanaf dan rekening moeten houden met de vzw als rechtspersoon.

Via de e-griffie

Via de website www.egriffie.be kan je de vzw elektronisch oprichten, zonder dat je nog langs de griffie moet. Op de website staat stap per stap omschreven wat je moet doen.

Vooraleer je start, zijn er reeds enkele voorbereidende stappen.

a. Installeer een up-to-date versie van Java

b. Installeer de eID software

c. Indien vereist, pas de configuratie van je browser aan:

* Firefox vereist de eID plug-in* Chrome vereist specifieke instellingen

d. Hou de volgende zaken bij de hand:* Je elektronische identiteitskaart (én

pincode)* Je eID lezer (indien nodig hier te

bestellen)* Een elektronisch betaalmiddel (bank-

kaart)* Een digitale scan van de oprichtings-

akte, ondertekend door alle oprich-ters

* Het uittreksel van de statuten voor publicatie in het Belgisch Staatsblad

* De lijst met de initiële benoemingen

Op de elektronische manier kost de op-richting slechts 131,16 euro.De oprichting van een vzw op de klassieke manier kost 181,50 euro.

2. Informatie VSDC

Op de website van het VSDC (Vlaams Stu-die- en documentatiecentrum voor vzw’s) vind je ook heel wat nuttige informatie over (de oprichting van) vzw’s.

3. Dynamo Project

Meer gedetailleerde informatie over de stappen in punt 1 vind je terug in de bro-chure ‘Mijn sportclub, een vzw? Hoe, wat en vooral waarom’ van Dynamo Project. Op de site van Dynamo Project kan je – na registratie – de volledige brochure online raadplegen. Allerhande documenten die een vzw aanbelangen kan je – eveneens na registratie – hier terugvinden. Verder geven we je ook mee dat je ook voor maat-begeleiding bij Dynamo Project terecht kan. Zij helpen je dan bij de oprichting van een vzw.

Tot zover alvast een aantal praktische hulpmiddelen om aan je verplichting als competitieve club te voldoen.

Heb je vragen, laat het ons gerust weten!

p. 5 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 6: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Datu

mW

edst

rijd

Cat.

Naa

mU

CI C

ode

Boet

eBi

jk. s

anct

ieAr

tikel

Code

sanc

tie (t

e ve

rmel

den

bij b

etal

ing)

17/0

5/20

15GP

Criq

uiel

ion

ME

1.2

GS W

ALLO

NIE

-BRU

XELL

ES€

250,

00To

pcom

p. U

27G.

P. C

RIQ

UIE

LIO

N M

E 1.

2TC-

01Ko

rte

uitle

g: w

egen

s nie

t dee

lnam

e aa

n de

wed

strij

d24

/06/

2015

Halle

-Ingo

oige

mM

E 1.

1VA

N S

LYCK

E Ri

kBE

L196

3020

310

0 Zw

Fr12

.1.0

40-2

8.1

HALL

E-IN

GOO

IGEM

ME

1.1-

01Ko

rte

uitle

g : n

iet n

alev

en v

an d

e ric

htlij

nen

van

de c

omm

issar

issen

(ver

plic

hte

afle

idin

g vo

lgw

agen

s nie

t gen

omen

)24

/06/

2015

Halle

-Ingo

oige

mM

E 1.

1DU

BOIS

Jean

-Pie

rre

BEL1

9690

701

100

ZwFr

12.1

.040

-28.

1HA

LLE-

INGO

OIG

EM M

E 1.

1-02

Kort

e ui

tleg:

nie

t nal

even

van

de

richt

lijne

n va

n de

com

miss

ariss

en (v

erpl

icht

e af

leid

ing

volg

wag

ens n

iet g

enom

en)

4/07

/201

5Si

nt-M

artin

uspr

ijsM

J 2.1

TERA

VA S

imo

FIN

1998

0921

20 Z

wFr

12.1

.040

.37B

isST

.-MAR

TIN

USP

RIJS

MJ 2

.1-0

1Ko

rte

uitle

g: sc

hade

toeb

reng

en a

an h

et im

ago

van

de w

iele

rspo

rt (o

nreg

elm

atig

e be

voor

radi

ng)

4/07

/201

5Si

nt-M

artin

uspr

ijsM

J 2.1

KIRS

IPU

U T

oom

asES

T196

4041

430

Zw

Fr12

.1.0

40.3

7Bis

ST.-M

ARTI

NU

SPRI

JS M

J 2.1

-02

Kort

e ui

tleg :

scha

de to

ebre

ngen

aan

het

imag

o va

n de

wie

lers

port

(onr

egel

mat

ige

bevo

orra

ding

)4/

07/2

015

Sint

-Mar

tinus

prijs

MJ 2

.1EG

HOLM

Jako

bDE

N19

9804

2720

Zw

Fr12

.1.0

40.3

7Bis

ST.-M

ARTI

NU

SPRI

JS M

J 2.1

-03

Kort

e ui

tleg:

scha

de to

ebre

ngen

aan

het

imag

o va

n de

wie

lers

port

(onr

egel

mat

ige

bevo

orra

ding

)4/

07/2

015

Sint

-Mar

tinus

prijs

MJ 2

.1LI

LHO

LT S

ören

DEN

1965

0922

30 Z

wFr

12.1

.040

.37B

isST

.-MAR

TIN

USP

RIJS

MJ 2

.1-0

4Ko

rte

uitle

g: sc

hade

toeb

reng

en a

an h

et im

ago

van

de w

iele

rspo

rt (o

nreg

elm

atig

e be

voor

radi

ng)

5/07

/201

5Si

nt-M

artin

uspr

ijsM

J 2.1

DEBE

UN

NE

Cesa

rFR

A199

7052

250

Zw

Fr20

sec.

stra

ftijd

12.1

.040

.19.

2.2

ST.-M

ARTI

NU

SPRI

JS M

J 2.1

-05

Kort

e ui

tleg:

ver

leng

de b

esch

uttin

g ac

hter

een

wag

en o

f in

het z

og ri

jden

van

een

wag

en5/

07/2

015

Sint

-Mar

tinus

prijs

MJ 2

.1TO

MAS

INA

Chris

toph

eFR

A196

7082

110

0 Zw

Fr20

sec.

stra

ftijd

12.1

.040

.19.

2.2

ST.-M

ARTI

NU

SPRI

JS M

J 2.1

-06

Kort

e ui

tleg:

ver

leng

de b

esch

uttin

g ac

hter

een

wag

en o

f in

het z

og ri

jden

van

een

wag

en5/

07/2

015

Lapl

aign

e1.

17BA

ETEN

S Br

anko

BEL2

0001

206

€ 25

,00

12.1

.040

.19.

2.1

LAPL

AIGN

E-1.

17CD

B-01

Kort

e ui

tleg :

ver

leng

de b

esch

uttin

g ac

hter

de

wag

en v

an zi

jn p

loeg

ond

anks

ver

witt

igin

g5/

07/2

015

Lapl

aign

e1.

17FR

ANSS

ENS

Gunt

her

BEL1

9781

115

€ 82

,00

12.1

.040

.19.

2.1

LAPL

AIGN

E-1.

17CD

B-02

Kort

e ui

tleg:

ver

leng

de b

esch

uttin

g ac

hter

de

wag

en v

an zi

jn p

loeg

ond

anks

ver

witt

igin

g5/

07/2

015

Lapl

aign

e1.

17DE

VRI

ES K

urt

BEL1

9690

603

€ 10

0,00

12.1

.040

.29

LAPL

AIGN

E-1.

17CD

B-03

Kort

e ui

tleg:

onw

elvo

eglij

ke h

oudi

ng ti

jden

s de

wed

strij

d5/

07/2

015

Lapl

aign

e1.

17T'

SEYE

N W

out

BEL1

9990

426

€ 50

,00

12.1

.040

.23.

1LA

PLAI

GNE-

1.17

CDB-

04Ko

rte

uitle

g: n

iet t

oege

stan

e be

voor

radi

ng b

inne

n de

5 k

m v

oor d

e aa

nkom

st5/

07/2

015

Roes

elar

eEl

.Ind.

DECL

EIR

Gian

niBE

L199

6091

750

Zw

Fr1.

2.05

5GP

MO

NSE

RE R

OES

ELAR

E EL

.IND-

01Ko

rte

uitle

g: g

econ

trac

teer

de re

nner

met

wild

card

afw

ezig

aan

de

star

t6/

07/2

015

Beve

ren

El1.

12.1

WID

AR W

esle

yBE

L199

6012

5€

15,0

012

.1.0

40.2

4BE

VERE

N IC

1.1

2.1-

01Ko

rte

uitle

g : o

nreg

elm

atig

e be

voor

radi

ng6/

07/2

015

Beve

ren

El1.

12.1

PARI

DAEN

S Ja

sper

BEL1

9950

418

€ 15

,00

12.1

.040

.24

BEVE

REN

IC 1

.12.

1-02

Kort

e ui

tleg :

onr

egel

mat

ige

bevo

orra

ding

6/07

/201

5Si

nt-M

artin

uspr

ijsM

J 2.1

KJEL

DSM

ARK

CHRI

STIA

NSE

N M

atia

sDE

N19

9710

0950

Zw

Fr12

.1.0

40.2

3-2

ST.-M

ARTI

NU

SPRI

JS M

J 2.1

-07

Kort

e ui

tleg:

nie

t toe

gest

ane

bevo

orra

ding

bin

nen

de e

erst

e 50

km

van

de

rit12

/07/

2015

Borlo

TTPA

PILL

ON

-RU

DYCO

-JAN

ATRA

NS

C.T.

€ 12

5,00

BvB

Jun

PLO

EGEN

TIJD

RIT

BORL

OKo

rte

uitle

g: w

egen

s nie

t dee

lnam

e aa

n de

wed

strij

d12

/07/

2015

Borlo

TTRE

NO

SYS

TEM

S-CK

T C.

T.€

125,

00Bv

B Ju

nPL

OEG

ENTI

JDRI

T BO

RLO

Kort

e ui

tleg :

weg

ens n

iet d

eeln

ame

aan

de w

edst

rijd

12/0

7/20

15Bo

rloTT

COLB

A - S

UPE

RAN

O H

AM€

250,

00To

pcom

p. U

27PL

OEG

ENTI

JDRI

T BO

RLO

Kort

e ui

tleg:

weg

ens n

iet d

eeln

ame

aan

de w

edst

rijd

12/0

7/20

15Bo

rloTT

CIBE

L€

250,

00To

pcom

p. U

27PL

OEG

ENTI

JDRI

T BO

RLO

Kort

e ui

tleg :

weg

ens n

iet d

eeln

ame

aan

de w

edst

rijd

12/0

7/20

15Bo

rloTT

VERA

NCL

ASSI

C - E

KOI

€ 25

0,00

Topc

omp.

U27

PLO

EGEN

TIJD

RIT

BORL

OKo

rte

uitle

g: w

egen

s nie

t dee

lnam

e aa

n de

wed

strij

d12

/07/

2015

Borlo

TTGS

WAL

LON

IE-B

RUXE

LLES

€ 50

0,00

Topc

omp.

U27

PLO

EGEN

TIJD

RIT

BORL

OKo

rte

uitle

g: w

egen

s nie

t dee

lnam

e aa

n de

wed

strij

d 2e

inbr

euk)

NATI

ONAL

E ST

RAFF

END

e m

eded

elin

g va

n d

e b

oete

s ge

ldt

als

opro

ep t

ot b

etal

ing

bin

nen

de

voor

zien

e ti

jd (1

5 d

agen

) – z

ie a

rt. 1

12.2

4 va

n h

et s

por

treg

lem

ent

op r

eken

ingn

um

mer

39

3-0

28

20

00

-13

. In

die

n d

e b

oete

nie

t b

inn

en d

e 15

dag

en n

a ve

rsch

ijnin

g b

etaa

ld is

, wor

dt

dez

e ve

rdu

bb

eld

. Bij

nie

t-b

etal

ing

(8 d

agen

late

r) w

ord

t d

e re

nn

er g

esch

orst

tot

dat

de

boe

te b

etaa

ld is

. 1Z

w.F

. = 0

,82

€.

p. 6 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 7: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Johan Museeuw28 km/h

V.U.: Gaëtan van de Put, ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA, Polderdijkweg, 2030 Antwerpen.

Fiets mee in de Esso Best of Belgium Cycle Tour.Treed in de sporen van de nationale wielerploeg. Schrijf u in op esso.be/bestofbelgium Esso, trotse sponsor van de nationale Belgische wielerploeg.

Page 8: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

OPLEIDINGEN WIELERBOND VLAANDEREN NAJAAR 2015

Wielerbond Vlaanderen organiseert dit najaar maar liefst 4 opleidingen voor clubbestuurders in samenwerking met Dynamo Project (een project van de Vlaamse Sportfederatie)! Iedereen van harte welkom!! Ter info voor de clubs met jeugdrenners die intekenden op het Jeugdsportfonds 2015: deze opleidingen komen in aanmerking voor de minimale voorwaarde van deelaspect 7.

JE SPORTCLUB EN SOCIALE MEDIA BOUW EEN COMMUNITY OP ROND JE VERENIGING

INLEIDENDE SESSIE

Waar & wanneer OC De Schouw (Zaal Den Artiest) – Tweelindenstraat z/n – 8810 Lichtervelde maandag 5 oktober 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling Het wereldwijde web is ondertussen een volgroeide twintiger. En vandaag zijn zo goed als alle sportclubs en hun leden aanwezig en actief op minstens één sociaal platform: Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat,… De voordelen zijn gekend: sociale media vormen misschien wel het interessantste onderdeel in de communicatiestrategie van je sportclub; niet alleen voor externe visibiliteit, maar ook voor interne communicatie. Zo kan je sportclub via sociale media potentiële leden en vrijwilligers bereiken, interessante informatie van andere organisaties opvolgen en delen en de reeds bestaande communicatiekanalen versterken. Het kan zelfs je sponsorinkomsten beïnvloeden! Actief zijn op sociale media vergt natuurlijk wel inspanningen van je sportclub, maar nog belangrijker is dat je het juist inzet. Je wilt je inspanningen uiteraard beloond zien. Het grote misverstand is dat sociale media onze manier van communiceren drastisch hebben veranderd. Niets is minder waar: het is na de magazines, telefoon, tv, fax en e-mail gewoon de volgende tool waarmee we communiceren. Dus wat betekenen sociale media anno 2015? In deze bijscholing krijg je inzicht in het sociale medialandschap en leer je vooral hoe Facebook een sterke meerwaarde is voor je sportclub. De lesgever definieert sociale media, gaat diep in op Facebook en toont de plaats daarvan binnen jouw communicatie- en marketingaanpak. Je krijgt tips en tricks om sterk te starten, of om je Facebook-aanwezigheid naar een nóg hoger niveau te brengen. Je krijgt een antwoord op volgende vragen:

et het verschil tussen fanpagina’s en groepen?

t moeten we eigenlijk posten, en wat is de beste manier? Foto, tekst, video, links,…?

gen we meer fans? (Of hoe zorgen we dat al onze leden alvast fan worden?)

-ik-leuks)?

enties te werken? Deze inleidende sessie is ideaal voor jou als je ervan overtuigd bent dat sociale media een belangrijk deel van je communicatie- en marketingaanpak zijn of moeten zijn. Voorkennis van sociale media is nuttig, maar niet nodig.

p. 8 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 9: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

VZW- EN VRIJWILLIGERSWETGEVING

Waar & wanneer Zaal Herberg ’t Huis – Provinciebaan 18 – 3110 Rotselaar dinsdag 13 oktober 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling Is jouw sportclub een vzw of een feitelijke vereniging? Overweeg je een overstap naar het vzw-statuut maar vraag je je af welke voor- en/of nadelen dat met zich meebrengt? In deze sessie wordt het onderscheid tussen een feitelijke vereniging en een vzw duidelijk gemaakt. Ook wordt de relevante vzw-wetgeving voor sportclubs besproken: oprichting, formaliteiten en jaarlijkse verplichtingen komen aan bod. Daarnaast worden de belangrijkste aspecten van de vrijwilligerswetgeving uitgelegd: het doel, de bedragen en de vereiste formaliteiten komen aan bod.

EEN VRIJWILLIGERSVRIENDELIJKE SPORTCLUB DE BASISPRINCIPES VAN EEN GEMOTIVEERDE PLOEG VRIJWILLIGERS

Waar & wanneer Zaal Nilania – Kesselsesteenweg 52 – 2560 Nijlen maandag 9 november 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling ‘The games makers’ werden ze in Londen genoemd, de vrijwilligers. Met 70.000 waren ze tijdens de Olympische Spelen, op één van dé hoogtepunten van sportbeleving. Er waren veel meer kandidaten dan plaatsen om als vrijwilliger mee te werken. Vrijwilligers maakten de Spelen mogelijk. Vrijwilligers waren er graag bij; ze waren trots, toonden drang, veerkracht en power. Ze werkten vanuit hun ratio én vanuit hun emo, ze volgden en ze namen leiding. Kortom, ze waren mede bepalend voor het maken en slagen van de Spelen. Velen zullen nu denken dat er toch wel een wezenlijk verschil is tussen de Olympische Spelen en pakweg de gemiddelde sportclub in je gemeente: de Olympische Spelen is een gekend merk, iets waar iedereen bij wil zijn. Inderdaad, er zijn veel verschillen: qua budget, schaalgrootte, media-aandacht, … Het feit dat iedereen graag bij de Spelen wil zijn, hoeft echter niet anders te zijn dan in je sportclub. De organisatie van de Spelen heeft vrijwilligers niet alleen taken en verantwoordelijkheden gegeven; ze hebben hen vooral een gezicht gegeven, een plaats, een waardering. En daarvoor hebben ze tonnen engagement terug gekregen. Kortom, er is bewust gewerkt aan het werken met vrijwilligers. Binnen deze sessie bekijken we een aantal succesfactoren die je kan meenemen naar je sportclub.

DE SPORTCLUB VAN DE TOEKOMST - 10 SUCCESTIPS!

Waar & wanneer Sportcentrum De Deuster – Deusterstraat 74 C/2 – 3990 Peer vrijdag 13 november 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling De sportclub is vandaag slechts één van vele populaire sportaanbieders en wordt geconfronteerd met allerlei (nieuwe) problemen. De maatschappij evolueert, de menselijke behoeften, noden en wensen veranderen en de sportclub moet zich kunnen aanpassen aan deze evoluties en trends om niet aan populariteit in te boeten. In deze sessie krijg je 10 succestips aangereikt om de aantrekkingskracht en uitstraling van je club te verhogen en de werking ervan te optimaliseren. We kijken hiervoor verder dan de eigen clubgrenzen, passen principes toe uit andere domeinen en vertalen deze oplossingen naar de sportclub. Het is ook een intervisiemoment waarin de deelnemers gestimuleerd worden ervaringen uit te wisselen, te discussiëren en keuzes te leren maken om te evolueren naar een sportclub die ook in de toekomst een toekomst heeft.

p. 9 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 10: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

INSCHRIJVEN

Via bijgevoegd inschrijvingsformulier of online via http://competitie.dewielerbond.be/WBVvoorclubs/OpleidingenWBV.aspx?Disc=44 Lichtervelde: inschrijven voor 28 september Rotselaar: inschrijven voor 6 oktober Nijlen: inschrijven voor 2 november Peer: inschrijven voor 6 november

DEELNAMEPRIJS

- bestuurders bij een sportclub aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen en medewerkers bij Wielerbond

Vlaanderen: 7,50 EUR/opleiding - bestuurders bij een sportclub aangesloten bij een andere VSF-federatie en medewerkers bij een andere

VSF-federatie: 12,50 EUR/opleiding - sportfunctionarissen in een Vlaamse gemeente: 20 EUR/opleiding - alle anderen: 30 EUR/opleiding Het bedrag dient te worden gestort op rekeningnummer BE77 3930-0404-0242 met vermelding van DP Lichtervelde.of DP Rotselaar of DP Nijlen of DP Peer.

INFO

Wielerbond Vlaanderen vzw Wendy De Valck Strandlaan 3 9000 Gent [email protected] 09/321.90.26

p. 10 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 11: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Inschrijvingsformulier opleidingen Wielerbond Vlaanderen najaar 2015

Օ Je sportclub en sociale media. Bouw een community op rond je vereniging – Inleidende sessie Lichtervelde - maandag 5 oktober 2015 - inschrijven voor 28 september Օ Vzw- en vrijwilligerswetgeving Rotselaar - dinsdag 13 oktober 2015 - inschrijven voor 6 oktober Օ Een vrijwilligersvriendelijke sportclub – de basisprincipes van een gemotiveerde ploeg vrijwilligers Nijlen – maandag 9 november 2015 - inschrijven voor 2 november Օ De sportclub van de toekomst – 10 succestips! Peer - vrijdag 13 november 2015 - inschrijven voor 6 november Type deelnemer: Օ Bestuurder bij een sportclub aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen Օ Medewerker bij Wielerbond Vlaanderen Օ Bestuurder bij een sportclub aangesloten bij een andere VSF-federatie Օ Medewerker bij een andere VSF-federatie Օ Bestuurder bij een sportclub aangesloten bij een niet-VSF-federatie Օ Medewerker bij een niet-VSF-federatie Օ Sportfunctionaris Օ andere: .......................................................................................................................................................... Naam: .................................................................... Voornaam: ........................................................................ Adres: ................................................................................................................................................................... Postcode: ................................................................ Gemeente: ........................................................................ Tel/GSM: .............................................................................................................................................................. E-mail: .................................................................................................................................................................. Geboortedatum: ................................................................................................................................................... Naam sportclub: .................................................................................................................................................... Functie binnen de club: ........................................................................................................................................ Federatie: ............................................................................................................................................................. Deelnameprijs: .....................................................................................................................................................

Gelieve dit formulier terug te sturen naar Wielerbond Vlaanderen vzw

Wendy De Valck Strandlaan 3 9000 Gent

of te mailen naar [email protected]

Gelieve één inschrijvingsformulier per persoon te gebruiken !

p. 11 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 12: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

1

Belgisch Kampioenschap voor Elites zonder contract en Beloften U23 Championnat de Belgique pour Elites sans contrat et Espoirs

LES LACS DE L’EAU D’HEURE 31.07.2015 ORGANISATIE / ORGANISATION: 1.Hoe is het evenement bereikbaar? / Comment atteindre l’évènement? Vanuit Charleroi: via E420 > Richting Philippeville volgen tot Somzée – afrit >Walcourt (Lacs de l’eau d’heure) volgen tot pijlen PPO Vanuit Philippeville: via N40 richting Beaumont tot PPO Vanuit Beaumont: via N40 richting Philippeville tot PPO

À partir de Charleroi: via E420 > Direction Philippeville jusque Somzée – sortie >Walcourt (Lacs de l’eau d’heure, suivre PPO À partir de Philippeville: via N40 direction Beaumont jusqu’au PPO À partir de Beaumont: via N40 direction Philippeville jusqu’au PPO

p. 12 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 13: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

2

2.Parkings (volg de pijlen / suivre les flèches) VIP K.B.W.B.(Directie, genodigden, sponsors) / VIP R.L.V.B. (Direction, invités, sponsors) Officials – college van commissarissen / Officiels – collège des commissaires; OFFICIALS - VIPParking du Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt Pers / Presse;– PERS Parking du Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt Renners/Coureurs: Renners TEAMS Parking du Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt Toeschouwers / Spectateurs: Landal Village l'Eau d'Heure Rue du Bois du Four - 6440 FROIDCHAPELLE - Parking Mobilhomes: Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt Parking autocars: Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt

p. 13 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 14: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

3

3.Waar bevinden zich de lokalen ? / Où se trouvent les locaux?Briefing college van commissarissen & organisatie / Briefing collège des commissaires & organisation 07H30 Centre d’Accueil de la Plate Taille (Auditorium), Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.Uitdelen volgbewijzen en accreditaties / Retrait laisser-passer et accréditations 07H30 – 13H.00: Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.-Elite zonder Contract / Elites sans contrat Verdeling rugnummers & wedstrijdadministratie/ Retrait dossards & administration Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.- vanaf 07H30 /à partir de 07H30 Briefing provinciale coaches en ploegleiders Elite zonder Contract ploegen die de wedstrijd volgen / Briefing coaches provinciaux et chefs d’équipe Elite sans Contrat / équipes qui suivent la course:Centre d’Accueil de la Plate Taille (Auditorium), Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt. - 8H00Uitbetaling prijzengeld/Paiement des prix: Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt. Beloften U23 / Espoirs U23 Verdeling rugnummers & wedstrijdadministratie / Retrait dossards & administration Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.- vanaf 07H30 /à partir de 07H30 Briefing ploegleiders Beloften U23 ploegen die de wedstrijd volgen / Briefing coaches provinciaux et chefs d’équipe EspoirsU23 / équipes qui suivent la course: Centre d’Accueil de la Plate Taille (Auditorium), Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt – 12H00Uitbetaling prijzengeld/Paiement des prix: Centre d’Accueil de la Plate Taille , Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.Permanentie tijdens en na de wedstrijd, opmaken uitslagen / Permanence pendant et après l’épreuve, rédaction résultats: Centre d’Accueil de la Plate Taille , Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.Kleedkamers – Vestiaires Halle de Tennis : Landal Village l'Eau d'Heure Rue du Bois du Four - 6440 FROIDCHAPELLE Antidopingcontrole / Contrôle antidopage Bureaux Centre d’Accueil de la Plate Taille , Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt.Perszaal / Salle de Presse Hall d’Entrée du Centre d’Accueil de la Plate Taille / Inkomhall Centre d’Accueil de la Plate Taille, Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-WalcourtAfhalen persaccreditatie / Retrait accréditation presse Documenten worden vooraf bezorgd door de perschef / Les documents seront remis à l’avance par le chef de presseVipSalle des maquettes : Centre d’Accueil de la Plate Taille , Route de la plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez Walcourt.11H00-19H00 OPGELET: Gelieve u te voorzien van de juiste VIP kaarten, er is een strikte toegangscontrole voorzien. ATTENTION: Veuillez vous munir des cartes VIP conformes, il y aura un contrôle d’entrée stricte.

p. 14 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 15: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

4

4. Wedstrijden / Epreuves Elite zonder Contract/ Elites sans Contrat :

Start/Départ: 9H30 Afstand/Distance: 10 ronden/tours van/de 14 km = 140 km

Beloften / Espoirs U23 : Start/Départ: 14H00 Afstand/Distance: 12 ronden/tours van/de 14 km = 168 km

5. Fotofinish / Photofinish : Links /à gauche en/et Rechts à droite

6. Medische dienst / Poste premier secours Ziekenwagen in de wedstrijd + vaste post aan de aankomst Ambulance dans la course + poste fixe à l’arrivée EMES

7.Verantwoordelijke organisatie / Responsable organisation : Philippe FOURMEAU, Responsable Organisation Lacs de l’eau d’heure Tel: 071/50.92.92 e-mail: [email protected] VANDENBROUCKE, Responsable Organisation Lacs de l’eau d’heure

GSM: 0495/21 35 35 e-mail: [email protected] van wacht/Médécin de garde: algemene regio-wachtdienst/permanence régionale

8.Verantwoordelijke KBWB / Responsables RLVB:Nathalie CLAUWAERT, Algemeen Coördinator /Coordinateur général GSM: 0497/53.03.77 – e-mail: [email protected] MARIËN, Ass. Coördinator Evenementen /Ass.Coordinateur événements GSM: 0475/59.80.84 – e-mail: [email protected]é DIEDEREN, Coördinator wegcommissie/Coordinateur commission route GSM 0473 /760531 email : [email protected] VAN STEEN, Coördinator logistiek/Coordinateur logistique

GSM: 0475/67.56.88 – e-mail: [email protected]/Responsable presse:Guy VERMEIREN: GSM: 0477/47.77.31 – e-mail: [email protected]

p. 15 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 16: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

5

9. Omloop / Parcours Bevoorrading/Ravitaillement – Hameau du Feronval

p. 16 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 17: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Belgische MeisterschaftBelgische MeisterschaftBelgische Meisterschaft

Eliten Eliten Eliten

Championnats de Belgique Championnats de Belgique Championnats de Belgique Championnats de Belgique Championnats de Belgique Championnats de Belgique

Elites Elites Elites sans Contratsans Contratsans Contratsans Contratsans Contratsans Contrat

et et et EspoirsEspoirsEspoirsEspoirsEspoirsEspoirsBelgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap Belgisch kampioenschap

Elites Elites Elites ohne Vertrag ohne Vertrag ohne Vertragundundund

ohne Vertragund

ohne Vertrag ohne Vertrag ohne Vertragund

ohne Vertragund

ohne Vertragund

ohne Vertrag ohne Vertrag ohne Vertragund

ohne Vertrag Versprechen Versprechen Versprechen

ohne Vertrag Versprechen

ohne Vertrag ohne Vertrag ohne Vertrag Versprechen

ohne Vertrag Versprechen

ohne Vertrag Versprechen

ohne Vertrag ohne Vertrag ohne Vertrag Versprechen

ohne VertragElites Elites Elites zonder Contractzonder Contractzonder Contract

en en en BeloftesBeloftesBeloftes

31|07|15DÉPART DES ELITES SANS CONTRAT / VERTREK VAN DE ELITES ZONDER CONTRACT / ABFAHRT DER ELITEN OHNE VERTRAG. :

9.30DÉPART DE ESPOIRS / VERTREK VAN DE BELOFTES / ABFAHRT DER VERSPRECHEN. :

14.00

Les Lacs de l’Eau d’HeureCentre d’Accueil de la Plate Taille / Onthaalcentrum van La Plate Taille

Empfangszentrum von La Plate Taille.Route de la Plate Taille 99 – 6440 Boussu-lez-Walcourt

www.lacsdeleaudheure.be

LES LACS DE L’EAU D’HEURE

BELG IAN BEER

LACS02-ChampElites.indd 1 14/07/15 14:55

Page 18: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

BELGISCH KAMPIOENSCHAP / CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ASPIRANTEN/ASPIRANTS – GRANDGLISE / 02.08.2015

1.Hoe is het evenement bereikbaar? / Comment atteindre l’évènement? Uit alle richtingen: via E42 MONS/BERGEN – TOURNAI/DOORNIK afrit 27 STAMBRUGES-BERNISSART Volg vanaf hier de pijlen / Suivez les indications.

2.Parkings (volg de pijlen / suivez les indications)

Officials - Medewerkers/Collaborateurs K.B.W.B/R.L.V.B. – VIP & Pers/presse: rue du Fays - weide voorbij brug van kanaal/prairie après le pont du canal Renners/Coureurs: rue du Fays - weide voorbij brug van kanaal/prairie après le pont du canal

TEAMS

OFFICIALS

VIP

PERS/PRESSE

p. 18 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 19: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

3.Waar bevinden zich de lokalen ? / Où se trouvent les locaux?Permanentie/Permanence: Container, rue du Fays Grandglise vanaf 8u00/à partir de 8h00 Briefing College van Commissarissen/Collège des Commissaires: Les Amis de la Nature, rue Sablière om 8u00/à 8h00 Kleedkamers/Vestiaires: Containers, rue du Fays - parking weide voorbij brug van kanaal/ prairie après le pont du canal, vanaf 8u00/à partir de 8h00. Afhalen rugnummers/Retrait dossards:Containers, parking weide voorbij brug van kanaal, vanaf 8u00/Containers, parking prairie après le pont du canal, à partir de 8h00. Iedere renner dient ingeschreven te zijn ten laatste 45 minuten voor de start van zijn categorie. Elke deelnemer dient zich aan het vertrek te melden voor de fietscontrole uiterlijk 10 min.voor zijn startuur. Chaque coureur doit être inscrit au plus tard 45 minutes avant le départ de sa catégorie. Les participants devront se présenter au plus tard 10 minutes avant leur heure de départ, cela pour le contrôle de la bicyclette.Opmaken uitslag/Rédaction des résultats: Container, rue du Fays, Grandglise Perszaal/Salle de presse : VIP Les Amis de la NatureAntidoping controle/Contrôle Antidopage : Phils Confection, rue de la Station 14, Grandglise

4.Inkom/EntréeInkom /Entrée 3€5. Wedstrijden/Epreuves

1) Tijdrit / Contre la Montre 2.900km (1ronde/tour) - start om de 30 seconden / départ chaque 30 secondes

Tijdrit / CLM 2,900 km Verkenning omloop vanaf 8u15 tot 9u45 – Reconnaissance parcours à partir de 8h15 jusqu’à 09h45 Uur/heure

10:00 40 Jongens/Garçons 12 jaar/ans 1 r/t 2,9 km Huldiging jongens 12 jaar / Cérémonie garçons 12 ans

10:30 Meisjes/Filles 14 jaar/ans 1 r/t 2,9 km Meisjes/Filles 13 jaar/ans 1 r/t 2,9 km Meisjes/Filles 12 jaar/ans 1 r/t 2,9 km

Huldiging alle meisjes / Cérémonie toutes les filles11:00 60 Jongens/Garçons 13 jaar/ans 1 r/t 2,9 km

Huldiging jongens 13 jaar / Cérémonie garçons 13 ans

2) Wegrit / Epreuve en ligne Verkenning omloop vanaf 11u45 tot 13u15 – Reconnaissance parcours à partir de 11h30 jusque 12h15 Uur/heure

13:15 Meisjes/Filles 13 jaar/ans 6 ronden/tours 3km 18 km Na 1 ronde+1min. Meisjes/Filles 12 jaar/ans 5 ronden/tours 3km 15 km Huldiging meisjes 12&13jaar / Cérémonie filles 12&13ans

14:00 Meisjes/Filles 14 jaar/ans 9 ronden/tours 3km 27 km Huldiging Meisjes 14 jaar / Cérémonie filles 14 ans

15:00 40 Jongens/Garçons 12 jaar/ans 7 ronden/tours 3km 21 km Huldiging jongens 12 jaar / Cérémonie garçons 12 ansVerandering parcours/Changement de circuit

16:15 80 Jongens/Garçons 14 jaar/ans 11 ronden/tours 4km 44 km

17:45 60  Jongens/Garçons 13 jaar/ans 8 Ronden/tours 4km                   32 km 

18.45hr : Huldiging jongens 13 en 14 jaar / Cérémonie garçons 13 et 14 ans

Page 20: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

6. VIP :Les Amis de la Nature, rue Sablière de 11h à 19h.

7.Fotofinish / Photofinish Rechts / Droite8.Medische dienst / Poste premiers secours : Ziekenwagen stand by door organisator/Ambulance en permanence par l’organisation Moto in de wedstrijd met wedstrijddokter EMES/Médecin de course EMES à moto Ziekenhuis/Hôpital :

9.Verantwoordelijke organisatie / Responsable organisation :Technisch coordinator : XX Ordediensten en politie/Services d’ordre et police: XX Dokter van wacht-Docteur de garde.XX

10.Verantwoordelijke KBWB / Responsables RLVB Nathalie CLAUWAERT, Algemeen Coördinator /Coordinateur général GSM: 0497/53.03.77 – e-mail: [email protected] MARIËN, Ass. Coördinator Evenementen /Ass.Coordinateur événements GSM: 0475/59.80.84 – e-mail: [email protected]é DIEDEREN, Coördinator wegcommissie/Coordinateur commission route GSM 0466 44.90 60 email : [email protected] Freddy VAN STEEN, Coördinator logistiek/Coordinateur logistique

GSM: 0475/67.56.88 – e-mail: [email protected]

12.Parcours

Verkenning/Reconnaissance Parcours 3kmVerkenning in groep onder politiebegeleiding op woensdag 29-07-2015 van 18u00 tot19u00Reconnaissance en groupe sous escorte de police le mercredi 29-07-2015 de 18h00 à 19h00.Parcours 4km Verkenning in groep onder politiebegeleiding op woensdag 29-07-2015 van 19u00 tot 20u00Reconnaissance en groupe sous escorte de police le mercredi 29-07-2015 de 19h00 à 20h00.

p. 20 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 21: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Tijdrit/CLM 2.9km : Film parcours Tijdrit - CLM

Parcours wegrit/ Epreuve sur Route - 3kmFilm Parcours Wegrit - Meisjes/Filles & Jongens 12 jaar/ans

Page 22: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Parcours wegrit/ Epreuve sur Route - 4 km Film Parcours Wegrit - Jongens 13 & 14 jaar/ans

p. 22 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 23: WBV-Nieuwsbrief 2015/13
Page 24: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Wedstrijdkalender - van 01/08 t.e.m. 16/08Men Elite 1.2 UCI

09/08 Antwerpse Havenpijl (A) (Top)183 km - 6010 EUR. Voorinschrijvingen: Patrick Schollaert, Stanislas Meeuslei, 2900 Schoten (0477498108) ([email protected]). - I: Academie Merksem Muziek-Woord-Dans, Nieuwdreef 135, 2170 Merksem (0477498108). - U: 09:30/10:45/13:00 - K: Sporthal De Rode Loop, Rodeloopstraat 2, 2170 Merksem - Contact: Patrick Schollaert, (Tel.: 0477498108) ([email protected]) - Extra info: Briefing: 11u - Med. Controle: Kine Nieuwdreef, Nieuwdreef 160, 2170 Merksem - Website: www.antwerpsehavenpijl.be

Elites m.c./z.c./U2301/08 Criterium Mechelen (A) (Crit)90 km. Voorinschrijvingen: Van Doorslaer Paul, Leefdaal 3, 1861 Meise (0475465315) - I: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 2800 Mechelen - U: 17:30/18:30/19:30 - K: Sint-Rombouts- college, Veemarkt 56, 2800 Mechelen - Contact: Francken Michel (Sportizon), (Tel.: 0486519669) ([email protected]) - Extra info: 40 x 2,3 km - Med. Controle: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 2800 Mechelen - Website: www.criteriummechelen.be

02/08 Internationaal Natour Criterium Ninove (O) (Crit)75 km. Voorinschrijvingen: Flanders Cycling Events Vzw, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove (0495521427) ([email protected]). - I: Ikorn Scholen- complex, Onderwijslaan, 9400 Ninove (0495521427). - U: 16:00/17:00/17:30 - K: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Contact: De Cleer Geo, Krepelstraat 3A, 9400 Ninove (Tel.: 0495521427) (Fax: 054326002) ([email protected]) - Extra info: deelname enkel op uitnodiging - Med. Controle: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Website: www.flanderscyclingevents.be

02/08 Opstal Koers (O) (Ind) (Grote Prijs Van Der Jeugt) 167 km - 5020 EUR. - I: Eendracht Buggenhout, Dreef Z/N, Buggenhout-Opstal (0475625811). - U: 12:00/13:15/14:00 - K: Eendracht Buggenhout, Dreef Z/N, Buggenhout-Opstal - Contact: Dirk Van der Jeugt, (Tel.: 0475625811) ([email protected]) - Extra info: 17 x 9,8 km / Briefing: 13u15 - Med. Controle: Thuisverpleging Sertijn, Broekstraat 19, Buggenhout-Opstal - Website: www.degoeien.be - Fotofinish: Links

03/08 G.P. Tim Wellens - Sint-Truiden (Lb) (Ind)128,4 km - 5020 EUR. Voorinschrijvingen: Mark Vandereyt, (0475706668) ([email protected]). - I: Veemarkt, St. Jansstraat, 3800 Sint-Truiden (0475706668). - U: 15:00/16:15/17:00 - K: Veemarkt, St. Jansstraat, 3800 Sint-Truiden - Contact: Geert Smets (SMB Organisation), Salvialaan 5, 3870 Heers (Tel.: 0475685829) ([email protected]) - Extra info: 12 x 10,7 km / Briefing: 15u30 / Enkel bereikbaar via Diestersteenweg - Parkstraat - St. Jansstraat - Med. Controle: Veemarkt, St. Jansstraat, 3800 Sint-Truiden - Website: www.groteprijstimwellens.be

04/08 Natour Criterium Heist (A) (Crit)98 km. Voorinschrijvingen: Bart Van Den Dries, (0479520581) ([email protected]). - I: CC Zwaneberg, Cultuurplein, 2220 Heist Op Den Berg - U: 18:00/19:00/19:30 - K: De Sporthal, Lostraat, 2220 Heist Op Den Berg - Contact: Bart Van Den Dries, (Tel.: 0479520581) ([email protected]) - Extra info: 35 x 2,8 km - Med. Controle: CC Zwaneberg, Cultuurplein, 2220 Heist Op Den Berg - Website: www.criteriumheist.be

05/08 17e Antwerpen Na-Tour Derny Criterium (A) (Crit)I: Bootcafé Frisia XV (achterkant MAS), Nieuwpoortkaai- Bonapartedok, 2000 Antwerpen (032326121). - U: 13:30/15:00/16:15 - K: Bootcafé Frisia XV, Nieuwpoortkaai-Bonapartedok, 2000 Antwerpen - Contact: Dilles Johan, Ter Rivierenlaan 111, 2100 Deurne (Tel.: 0475850356) ([email protected]) - Extra info: 2 reeksen van 30’ + 1 reeks van 40’ / 1 ronde = 1,2 km - Med. Controle: Bootcafé Frisia XV, Nieuwpoortkaai-Bonapartedok, 2000 Antwerpen - Website: www.dernyantwerpen.be

07/08 Dernyfestival Wilrijk (A) (Crit)100 km. Voorinschrijvingen: Per Uitnodiging - Vervoort Guy, Steytelincklei 38, 2610 Wilrijk (0476493994) ([email protected]). - I: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wirlijk (0476493994). - U: 17:00/18:00/18:30 - K: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk - Contact: Vervoort Guy, Steytelincklei 38, 2610 Wilrijk (Tel.: 0476493994) ([email protected]) - Extra info: 40 x 2,5 km - Med. Controle: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk

08/08 Lombardsijde - Dernycriterium (W) (Crit)Voorinschrijvingen: OP UITNODIGING - I: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - K: Sport-complex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - Contact: Norbert Cicou - Luc Verschueren, ([email protected]) - Extra info: 2 reeksen van 25 ronden (15u30) / Finale over 35 ronden (18u15) - Med. Controle: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde- Middelkerke - Website: www.dernycriterium-lombardsijde.be

11/08 Heusden Koers (O) (Ind)168 km - 5020 EUR. - I: Basisschool De Parel, Steenvoordestraat 13, 9070 Heusden - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Gemeenteschool, Zandakkerlaan 14, 9070 Heusden - Contact: Willy Hamerlinck, Moerenakker 32, 9070 Heusden (Tel.: 0475859137) ([email protected]) - Med. Controle: Gemeenteschool, Zandakkerlaan 14, 9070 Heusden (0475859137). - Website: www.heusdenkoers.be

Elite 1.1202/08 Trofee Luk Van Biesen Kraainem (B) (Icn2)140 km - 810 EUR. Voorinschrijvingen: Jos Van Laer, Neeralfenestraat 18, 1740 Ternat (0475790105) - I: De Lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem - U: 11:00/12:15/14:00 - K: Sporthal, Patronaatstraat 10, 1950 Kraainem - Contact: Jos Van Laer, Neeralfenestraat 18, 1740 Ternat (Tel.: 0475790105) - Extra info: 13 x 10,8 km / Bergprijs + Klassement met wedstrijd van 31-05-2015 te Wezembeek-Oppem / Briefing: 12u45 - Med. Controle: Sporthal, Patronaatstraat 10, 1950 Kraainem - Website: www.ksc-sprint.wo.be

05/08 Hill 60-Koers Zillebeke (W) (Icn)156 km - 1500 EUR - Clubprijzen: 500 EUR - Bijkomende prijzen: 200 EUR. Voorinschrijvingen: Sohier Bernard, Wervikstraat 59, 8902 Zillebeke-Ieper (0474911714) ([email protected]). - I: OC In ´T Riet, Seelbachdreef 4, 8902 Zillebeke-Ieper - U: 13:00/14:00/16:00 - K: OC In ´T Riet, Seelbachdreef 4, 8902 Zillebeke-Ieper - Contact: Sohier Bernard, Wervikstraat 59, 8902 Zillebeke-Ieper (Tel.: 0474911714) ([email protected]) - Extra info: 15 x 10,4 km / Briefing: 14u / Premie: 50€ (25-15-10) - Med. Controle: OC In ´T Riet, Seelbachdreef 4, 8902 Zillebeke-Ieper

16/08 Liedekerkse Pijl (B) (Bvb)164,7 km - 1500 EUR - Clubprijzen: 500 EUR. Voorinschrijvingen: Lotto Beker van België - I: L-Door, Denderstraat 29, 1770 Liedekerke - U: 10:00/11:30/13:30 - K: Gem. Sporthal Heuvelkouter, Sportlaan, 1770 Liedekerke - Contact: Van der Slagmolen Marcel, Molenstraat 18, 1770 Liedekerke (Tel.: 0496810783) ([email protected]) - Extra info: 11,7 km + 10 x 15,3 km / Briefing: 11u30 - Med. Controle: KTA, Affligemstraat 20, 1770 Liedekerke - Website: www.liedekerksepijl.be

Klasse 1.12 A/B - Elite z.c./U23 1.12C Open (Am./Mas./Elzc/U23)01/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

01/08 Overijse (B) (1.12b)113 km - 800 EUR. - I: Café De Welkom, Waversesteenweg 307, 3090 Overijse (026880188). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Jeugdhuis De 4 Bomen, Bergstraat 38, 3090 Overijse - Contact: Bergiers Victor, Terhulpensesteenweg 113, 3090 Overijse (Tel.: 0473982968) ([email protected]) - Extra info: 3-daagse met Overijse (8-08-2015) en Huldenberg (15-08-2015) - 750€ - Med. Controle: Jeugdhuis De 4 Bomen, Bergstraat 38, 3090 Overijse

01/08 Sinaai - Waas (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Basischool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai - Contact: Notenbaert Paul, Leestraat 57, 9112 Sinaai (Tel.: 0478584694) ([email protected]) - Med. Controle: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694).01/08 Zonnebeke (W) (1.12b)112,5 km - 690 EUR. - I: Feestloods, Spilstraat 48, 8980 Zonnebeke - U: 13:00/14:15/14:30 - Contact: Santy Gino, Spilstraat 18, 8980 Zonnebeke (Tel.: 051778785) - Extra info: 15 x 7,5 km02/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

02/08 Hasselt (Lb) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: Café Transport, Luikersteenweg 407, 3500 Hasselt - Oost (0473951074). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: Sporthal, Melbeekstraat, 3500 Hasselt - Contact: Achten Henri, St. Truidersteenweg 125 B 105, 3500 Hasselt (Tel.: 011724402) - Extra info: 21 x 5,5 km

02/08 Londerzeel (B) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Café ‘T Hoekske, Meerstraat 87, 1840 Londerzeel (052305499). - U: 13:00/14:45/15:00 - Contact: Geert Pas, Dorpsstraat 37, 1840 Londerzeel (Tel.: 0475368686) ([email protected]) - Extra info: 7€ (31-40)

02/08 Oostende-Zandvoorde (W) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Café Sportwereld (Tent), Stationstraat 98, 8400 Oostende-Zandvoorde (0468155737). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Union Zandvoorde Voetbalterrein, Stationstraat 111, 8400 Oostende-Zandvoorde - Contact: Dedeckere Bernard, Molenaarsstraat 88, 8400 Oostende (Tel.: 0494843657) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6 km - Med. Controle: Voetbalterrein Union Zandvoorde, Stationstraat 111, 8400 Oostende - Zandvoorde (0494843657). - Website: www kvcdezeemeeuw.be

02/08 Oostnieuwkerke (Wijk De Most) (W) (1.12b)115 km - 690 EUR. - I: Café De Most, Roeselarestraat 239, 8840 Oostnieuwkerke - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Mostschool, Roeselarestraat 179, 8840 Oostnieuwkerke - Contact: Mertens Patrick, Lijsterstraat 1, 8840 Oostnieuwkerke (Tel.: 0473755354) ([email protected]) - Extra info: 23 x 5 km / Premies (21x12,5€) - Med. Controle: Mostschool, Roeselarestraat 179, 8800 Oostnieuwkerke (0473755354).

03/08 Erondegem (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Tent KWC Erondegem Sportief, Eronde-gemdorp 12, 9420 Erondegem (0475792192). - U: 16:00 - K: Iso Star, Kuilstraat 28-34, 9420 Erondegem - Contact: Roeland Gino, Gebuurtestraatje 19, 9520 Zonnegem (Tel.: 0488862900) ([email protected]) - Extra info: 12 ronden

03/08 Lokeren (O) (1.12b)120 km - 810 EUR. - I: Café De Spoele, Spoelestraat 1, 9160 Lokeren (0475220654). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Jeugthuis, Spoelestraat, 9160 Lokeren - Contact: Van Kerckhove Gaston, Nieuwe Dreef 36, 9160 Lokeren (Tel.: 0475683687) (Fax: 093484287) ([email protected]) - Extra info: 13 x 9,3 km / 3-daagse 3 - 5 - 7 aug (600€) - Website: www.sportraad-lokeren.be

03/08 Rumbeke (W) (1.12b)107 km - 810 EUR. - I: Café De Gilde, St Petrus-Paulusstraat 11, 8800 Rumbeke (051204403). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Den Hazelt, Pastoor Slossestraat, 8800 Rumbeke - Contact: Castelein Ernest, Kwadestraat 11, 8800 Rumbeke (Tel.: 0477761186) ([email protected]) - Extra info: 20 ronden / Premies (20x10€) - Med. Controle: Den Hazelt, Pastoor Slossestraat, 8800 Rumbeke

03/08 Sinaai - Waas (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai - Contact: Notenbaert Paul, Leestraat 57, 9112 Sinaai (Tel.: 0478584694) ([email protected]) - Med. Controle: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694).

03/08 Zelzate (De Katte) (O) (1.12b)111,6 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Denderdreve, 9060 Zelzate - De Katte - U: 16:45/17:45/18:00 - K: De Meester Gino, Assenedesteenweg 164, 9060 Zelzate - Contact: Vereecke Wilfried, Tunnellaan 85, 9060 Zelzate (Tel.: 093440617 of 0492608796) ([email protected]) - Extra info: 18 x 6,2 km - Med. Controle: Denderdreve 83, 9060 Zelzate

05/08 Grobbendonk (A) (Open)450 EUR. - I: Kantine KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk (0472452244). - U: 16:30/17:30/18:00 - K: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk - Contact: Pierre Coppens, Heidelaan 13, 2290 Vorselaar (Tel.: 0489452468) ([email protected]) - Extra info: 22 x 5,4 km - Med. Controle: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk (014507878).

05/08 Linden-Lubbeek (B) (1.12b)118 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 475 EUR. - I: Lok. De Lindense Wielervrienden, Gemeentestraat 63, 3210 Linden-Lubbeek (016622707). - U: 16:15/17:45/18:00 - K: Woonhuis, Gemeentestraat 59, 3210 Linden-Lubbeek - Contact: Vermaelen Hubert, Pimberg 12, 3360 Korbeek-Lo (Tel.: 0486128262) ([email protected]) - Extra info: 13 x 9,1 km / 10€ (31-40) / Bergprijs: 125€-100€-75€-50€-25€ - Med. Controle: Woonhuis, Kortestraat 1Ab2, 3210 Linden (0486128262).

p. 24 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 25: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

05/08 Lokeren (O) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Café Francorchamps, Tweebruggenstraat, 9160 Lokeren (093481796). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Voetbalplein Daknam, H. Geestmolenstraat, 9160 Lokeren - Contact: Van Kerckhove Gaston, Nieuwe Dreef 36, 9160 Lokeren (Tel.: 0475683687) (Fax: 093484287) ([email protected]) - Extra info: 13 x 8,8 km / 3-daagse 3 - 5 - 7 aug (600€) - Website: www.sportraad-lokeren.be

06/08 Halen (Lb) (1.12b)120 km - 1000 EUR. - I: Gelegenheidslokaal, Markt, 3545 Halen (0494772035). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Sportcentrum De Koekoek, Sportlaan 4 B, 3545 Halen - Contact: Van Mechelen André, Diestersteenweg 62, Halen (Tel.: 013441606) ([email protected]) - Med. Controle: Sportcentrum De Koekoek, Sportlaan 4 B, 3545 Halen

07/08 Lokeren (O) (1.12b)120 km - 810 EUR. - I: Carrien, Doorslaardorp 69, 9160 Lokeren (093492262). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Voetbalkantien, Doorslaardorp, 9160 Lokeren - Contact: Van Kerckhove Gaston, Nieuwe Dreef 36, 9160 Lokeren (Tel.: 0475683687) (Fax: 093484287) ([email protected]) - Extra info: 16 x 7,5 Km / 3-daagse 3 - 5 - 7 aug (600€) - Website: www.sportraad-lokeren.be

07/08 Merelbeke (O) (1.12b)110 km - 690 EUR. - I: Pastoor Clausplein, 9820 Merelbeke - U: 17:00/18:15/18:30 - Contact: Kristof Dereeper, (Tel.: 0473970130) ([email protected]) - Extra info: 25 x 4,4 km

07/08 Rumbeke (W) (1.12b)102 km - 810 EUR. - I: Café D’Armoe, Kwadestraat, 8800 Rumbeke (0494688371). - U: 16:15/17:45/18:00 - K: Sportpark, Wervickhovestraat, 8800 Rumbeke - Contact: Coussee Alexander, Kwadestraat 97, 8800 Rumbeke (Tel.: 0494688371) ([email protected]) - Med. Controle: Sportpark, Wervickhovestraat, 8800 Rumbeke (0494688371).

08/08 Kemzeke Tromp (O) (1.12b)117,3 km - 690 EUR. - I: Het Vossenhol, Sint-Jansteenstraat, 9190 Stekene (037799767). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Het Vossenhol, Sint-Jansteenstraat, 9190 Stekene - Contact: Lucien De Detter, Voorthoekstraat 19, 9190 Stekene (Tel.: 037799767) - Extra info: 17 x 6,9 km

08/08 Klerken (W) (Go)70 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Bulcke Giovanni, Jos Janssensstraat 9, 8650 Klerken (051500414) ([email protected]). - I: Feesttent, Smissestraat, 8650 Klerken - U: 15:45/16:45/17:00 - K: Pand Covemaekers, Smissestraat, 8650 Klerken - Contact: Bulcke Willy, Jos Janssensstraat 11, 8650 Klerken - Med. Controle: Kabinet Dr. Van Moen, Oievaarstraat 1B, 8650 Klerken

08/08 Overijse (B) (1.12b)110 km - 800 EUR - Bijkomende prijzen: 750 EUR. - I: Café De Kroeg, Eeuwfeestplein 3, 3090 Overijse (0479272688). - U: 13:15/14:45/15:00 - K: Café De Kroeg, Eeuwfeestplein 3, 3090 Overijse - Contact: Yvan Gregoir, Stationsstraat 15 B2, 3090 Overijse (Tel.: 0479272688) ([email protected]) - Extra info: 13 x 8,4 km / 3-daagse met Overijse Tombeek (1-08-2015) en Huldenberg (14-08-2015) - 750€ - Med. Controle: Café De Kroeg, Eeuwfeestplein, 3090 Overijse (0479272688).

08/08 Roeselare-Beveren (W) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Zaal Bourgondisch Kruis, Beversesteenweg 470, 8800 Roeselare-Beveren (051251751). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: Beverse Sporthal, Izegemseaardeweg 30, 8800 Roeselare-Beveren - Contact: Jules Vandergunst, Noordmolenstraat 1, 8800 Roeselare-Beveren (Tel.: 0486565007) ([email protected]) - Med. Controle: Beverse Sporthal, Izegemseaardeweg 30, 8800 Roeselare-Beveren

09/08 Bottelare (O) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Café Welkom In De Linde, Koning Albert I Plein 4, 9820 Bottelare (093626281). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Visitatieschool, R.A.Stas De Richellelaan, 9820 Bottelare - Contact: Roger Walraed, Vennenstraat 2, 9820 Bottelare (Tel.: 093626635) ([email protected]) - Extra info: 13 x 9 km / Premies (11x12,5€) - Med. Control: Visitatieschool, R.A.Stas De Richellelaan, 9820 Bottelare (0496612768).

09/08 Geel - Elsum (A) (1.12b)102,3 km - 690 EUR. - I: Het Muske, Elsum 116, 2440 Geel (0479847623). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Het Muske, Elsum 116, 2440 Geel - Contact: Verherstaeten Geert, Op De Vliet 18, 3010 Kessel-Lo (Tel.: 0492731396) ([email protected]) - Extra info: 33 x 3,1km

09/08 Meerbeke (O) (1.12b)114 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. - I: Café Onder De Linde, Halsesteenweg 49, 9402 Meerbeke (054332696). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: Café Onder De Linde, Halsesteenweg 49, 9402 Meerbeke - Contact: Café Onder De Linde, Halsesteenweg 49, 9402 Meerbeke (Tel.: 054332696) ([email protected]) - Med. Controle: Café Onder De Linde, Halsesteenweg 49, 9402 Meerbeke

09/08 Schuiferskapelle (W) (1.12b)109 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 200 EUR. - I: Club 77, H.D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Club 77, H.D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (Tel.: 0494487524) ([email protected]) - Extra info: 10€ (31-50) - Med. Controle: Club 77, H.D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle

11/08 Dadizele (W) (1.12b)119,7 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 200 EUR. - I: Café Sportkring, Beslarestraat 10, 8890 Dadizele (0479857077). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Vrijebasisschool Naast Zwembad, Ledegemstraat 36, 8890 Dadizele - Contact: Vuylsteke Bernard, Rozenlaan 17, Dadizele (Tel.: 0479857077) ([email protected]) - Extra info: 10€ (31-50) / Premies - Med. Controle: Café Sportkring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele (0479857077).

11/08 Temse, Wijk Velle (O) (1.12b)116 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 162,5 EUR. - I: Café The Falcon, Velle 139, 9140 Temse - U: 13:20/14:30/15:00 - K: Kleedkamers VK Velle, Achter Kerk Velle, 9140 Temse - Contact: Maarten Verhulst, Perstraat 25, 9120 Haasdonk (Tel.: 032903250) ([email protected]) - Extra info: 14 ronden / Premies: 13x12,5€

12/08 Beernem (W) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Café St-Lucas, Parkstraat 6, 8730 Beernem (0477517058). - U: 17:00/18:00/18:15 - K: Sporthal Drogenbrood, Wellingstraat, 8730 Beernem - Contact: Blomme Marc, Beekstraat 64, 8730 Oedelem (Tel.: 0477517058) (Fax: 050820430) ([email protected]) - Extra info: 13 x 8,8 km / 5€ (31-50) / Premies - Med. Controle: Café St-Lucas, Parkstraat 6, 8730 Beernem (0477517058).

13/08 Evergem-Belzele (O) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem (092530845). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem - Contact: Georges Van Kerckvoorde, (Tel.: 092530845) - Extra info: 18 x 16,5 km - Med. Controle: Georeges Van Kerckvoorde, Schoonstraat 203, 9940 Evergem (092530845).

13/08 Hoeleden (B) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: Café Laeremans, Driesstraat 2, 3471 Hoeleden (016779720). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Café Laeremans, Driesstraat 2, 3471 Hoeleden - Contact: Roger Depre, Neerlintersesteenweg 133, 3470 Hoeleden (Tel.: 0479527749) ([email protected]) - Extra info: 15 x 8 km - Med. Controle: Café Laeremans, Driesstraat 2, 3471 Hoeleden

14/08 Huldenberg (B) (1.12b)102 km - 810 EUR. - I: Café Gouvernement, De Peuthystraat 10, 3040 Huldenberg (0476292734). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Sporthal De Kronkel, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg - Contact: Danny Vangoidtsenhoven, Alfons Goossensstraat 23, 3040 Huldenberg (Tel.: 0476292734) ([email protected]) - Extra info: 3-daagse i.s.m. WSC Tombeek (1 aug) en WC De Molenhoek Overijse (8 aug) met extra prijzenklassement van 750€ - Med. Controle: Café Gouvernement, De Peuthystraat 10, 3040 Huldenberg (0476292734).

14/08 Meulebeke (W) (1.12b)116 km - 810 EUR. - I: Café ´T Peerdeken, Tieltstraat 137, 8760 Meulebeke (051693468). - U: 14:00/15:45/16:00 - K: Garage Declercq Wouter, Tieltstraat 155, 8760 Meulebeke - Contact: Peter Ghillemyn, Godshuisstraat 1, 8760 Meulebeke ([email protected]) - Extra info: 22 x 5,3 km - Med. Controle: Café ´T Peerdeken, Tieltstraat 137, 8760 Meulebeke (051693468).

14/08 Moorslede (W) (Go)67,5 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 345 EUR. Voorinschrijvingen: Deceuninck Jürgen, Zuidstraat 2, 8890 Moorslede (0468154479) ([email protected]). - I: Café De Blauwvoet, Marktplaats, 8890 Moorslede - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Sporthal, Iepersestraat, 8890 Moorslede - Contact: Marc Deceuninck, Gentsestraat 56, 8890 Moorslede (Tel.: 0478588234) ([email protected]) - Extra info: 10€ (31-50) / 15€ bij voorinschrijving

15/08 Beselare - Zonnebeke (W) (1.12b)113,4 km - 810 EUR. - I: Café De Elfpenner, Beselare-straat 4, 8980 Beselare - Zonnebeke (0478547185). - U: 13:15/14:15/14:30 - K: Sporthal, Geluwestraat 36, 8980 Beselare - Zonnebeke - Contact: Vandenbulcke Albert, Schottenlaan 10, 8980 Beselare - Zonnebeke (Tel.: 0478547185) ([email protected]) - Extra info: 14 x 8,1 km - Med. Controle: Sporthal, Geluwestraat 46, 8980 Beselare - Zonnebeke

15/08 Haasdonk (O) (1.12b)117 km - Clubprijzen: 680 EUR. - I: Café De Roos, Perstraat 20, 9120 Haasdonk - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Polyzaal Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - Contact: Van Eynde Luc, Hoge Wegel 34, 9120 Haasdonk (Tel.: 0479438952) ([email protected]) - Extra info: 7 x 11 km + 8 x 5 km / GP BKCP - Med. Controle: Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk

15/08 Laarne (O) (Go)69 km - 810 EUR. Voorinschrijvingen: Stijn Laureys, ([email protected]). - I: Taverne De Wastobbe, Molenstraat, 9270 Laarne - U: 14:45/15:45/16:00 - Contact: Marnix Laureys - Extra info: Voorinschrijving via website / 10€ (31-50) / Premies - Website: www.albertsvrienden.be

15/08 Tielt-Winge (B) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Zaal Nut & Vreugd, Rillaarseweg 28A, 3390 Tielt-Winge (0477684611). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal ´T Solveld, Ralisweg 13, 3390 Tielt-Winge - Contact: Roger Nolmans, Beurtstraat 77, 3390 Tielt-Winge (Tel.: 0477684611) ([email protected]) - Extra info: 15 ronden / 140€ premies - Med. Controle: Sporthal ´T Solveld, Ralisweg 13, 3390 Tielt-Winge (0477684611). - Website: www.cttilt.be

16/08 Bekegem (W) (1.12b)120 km - 1800 EUR. - I: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - U: 13:30/14:30/15:00 - K: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - Contact: Vandewalle Daniël, Zilverstraat 10, Bekegem (Tel.: 0475761339) ([email protected]) - Website: www.bekegemkoers.be - Med. Controle: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem

16/08 Evergem-Belzele (O) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem (30). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem - Contact: Georges Van Kerckvoorde, (Tel.: 092530845) - Extra info: 18 x 6,5 km - Med. Controle: Georges Van Kerckvoorde, Schoonstraat 203, 9940 Evergem (092530845).

16/08 Grembergen (Dendermonde) (O) (1.12b)105,6 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Zonneke, Smidsestraat 94, 9200 Grembergen (0471482874). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Tangerhof, Denstraat 30, 9200 Grembergen - Contact: Eddy Baert, Denstraat 63, 9200 Grembergen (Tel.: 0473531551) ([email protected]) - Extra info: 12 x 8,8 km - Med. Controle: Luc Nobels, Smidsestraat 82, 9200 Grembergen

16/08 Langemark (Madonna) (W) (1.12b)114 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 140 EUR. - I: Café De Zon, Klerkenstraat 145, 8920 Langemark (0493499694). - U: 13:30/14:15/14:30 - K: Voetbalcabines, Klerkenstraat 158, 8920 Langemark - Contact: Callewaert Daniel, Boezingestraat 156, 8920 Langemark (Tel.: 057488201) ([email protected]) - Extra info: 15 x 7,6 km - Med. Controle: Nv Markey, Klerkenstraat 147, 8920 Langemark (057221150).

16/08 ‘s-Gravenwezel (A) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Café Hof Van Wezel, Kerkstraat 34, 2970 ´S-Gravenwezel (0496833527). - U: 14:00/14:50/15:00 - K: Voetbalterrein A, Wijnegemsteenweg, 2970 ‘s-Gravenwezel - Contact: Marc Vermeiren, Frans Pauwelslei 38, ‘s-Gravenwezel (Tel.: 0496833527) - Website: www.kwacwezelsportief.be - Med. Controle: Kleedkamers Voetbalterrein A, Wijnegemsteenweg, 2970 ´S-Gravenwezel (0496833527).

16/08 Sint-Lambrechts-Herk (Lb) (1.12b)108 km - 690 EUR. - I: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Sint-Lambrechts-Herk (0478849377). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Sint-Lambrechts-Herk - Contact: Danny Duchamps, Kattendansstraat 75, 3500 Hasselt (Tel.: 049718141023) ([email protected]) - Extra info: 23 x 4,7 km

1.13 U2315/08 Kruishoutem (O) (OO)115,2 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Hof Van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem (093803213). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Lokaal ‘T Hof Van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem - Contact: Mehuys Marnix, Duifhuisstraat 15, 9770 Kruishoutem (Tel.: 093863646) - Extra info: 16 x 7,2 km - Med. Controle: Lokaal ‘T Hof Van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem (093803213).

Men Juniors 1.1 UCI02/08 Ronde Van Vlaanderen Juniors Herezele (O) (Uci)125 km - 1215 EUR - Clubprijzen: 380 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. Voorinschrijvingen: Jong en Moedig VZW, Groenlaan 27, 9550 Herzele - I: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - U: 13:55 - K: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: Bernard Duwyn, Provincieweg 389, 9550 Herzele (Tel.: 0477606378) ([email protected]) - Extra info: 100 km + 2 x 12,5 km / 5€ (21-50) / Briefing: 12u - Med. Controle: Liberale Mutualiteiten, Kerkstraat 2, 9550 Herzele - Fotofinish: Rechts

Juniores 1.1401/08 Johan Museeuw Classic - Gp Stad Gistel (W) (Ic)116 km - 1120 EUR - Clubprijzen: 330 EUR. Voorinschrijvingen: Dirk Finaut, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (0474403500) ([email protected]). - I: CC Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel (059270871). - U: 11:00/13:00/15:00 - K: Sport- complex Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel - Contact: Dirk Finaut, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (Tel.: 0474403500) ([email protected]) - Extra info: 12 x 9,65 km - Med. Controle: CC Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel - Website: www.koninklijkesportclubgistel.be

p. 25 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 26: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Juniores 1.14.301/08 Denderwindeke (O) (OO)98,4 km - 500 EUR. - I: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - U: 14:45/16:00/16:15 - K: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - Contact: Mathijs Gunther, Krepelstraat 164, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0496816016) ([email protected]) - Extra info: 12 x 8,2 km / Premies

02/08 Balen Steeg (A) (OO)86 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Steegsebaan, Balen - U: 14:30/15:15/15:30 - K: Tent - Contact: Van De Weyer Andre, Sint Rochusstraat 26, 2490 Balen (Tel.: 0473972596) ([email protected]) - Extra info: 20 x 4,3 km

02/08 Bierbeek (B) (OO)87 km - 500 EUR. - I: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek - Contact: Guy Vanautgaerden, Tulpenlaan 7, Blanden (Tel.: 0475922273) ([email protected]) - Med. Controle: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275).

02/08 Torhout (W) (OO)90 km - 500 EUR. - I: Café Rozeveld, Rozeveldstraat 2, 8820 Torhout (050214347). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Feestzaal Rozeveld, Rozeveldstraat 2, 8820 Torhout - Contact: Loose Nico, Zandbergstraat 41, 8820 Torhout (Tel.: 050213565) ([email protected]) - Extra info: 20 x 4,5 km - Med. Controle: Refter Vanbesien, Rozeveldstraat 38, 8820 Torhout (050212029).

02/08 Wijer Nieuwerkerken (Lb) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Café De Zwarte Stijlen, Grotestraat, 3850 Nieuwerkerken - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Zaal Vivario, Schansstraat, 3850 Nieuwerkerken - Contact: Schreurs Rohnny, Nieuwstraat, 3850 Nieuwerkerken (Tel.: 0476333797) ([email protected]) - Med. Controle: Zaal Vivario, Schansstraat, 3850 Nieuwerkerken

04/08 Erondegem (O) (OO)93,5 km - 660 EUR. - I: Tent KWC Erondegem Sportief, Eronde-gemdorp 12, 9420 Erondegem (0475792192). - U: 16:00 - K: Iso Star, Kuilstraat 26-34, 9420 Erondegem - Contact: Roeland Gino, Gebuurtestraatje 19, 9520 Zonnegem (Tel.: 0488862900) - Extra info: 11 ronden

05/08 Heers (Rukkelingen-Loon) (Lb) (OO)81,6 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Tent, Bovelingenstraat 380, 3870 Heers (0494197840). - U: 15:30/16:30/17:00 - K: Zaal De Schuur, Sweetstraat, 3870 Heers - Contact: Pirard Freddy, Burgemeestersstraat 75, 3870 Heers (Tel.: 0494197840) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,8 km / 5€ (41-50) - Med. Controle: Zaal De Schuur, Sweetstraat, 3870 Heers (0494197840).

05/08 Kooigem (W) (OO)93,6 km - 500 EUR. - I: Café Casino, Kooigemplaats 4, 8510 Kooigem (0494786315). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: ‘T Kastanjehuis, Kooigemplaats 23, 8510 Kooigem - Contact: Roobroek Steven, Koninklijkestraat 28, 8510 Kooigem (Tel.: 0476433336) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,8 km / Bergprijs: 30€-20€-10€ - Website: www.wielerclubkooigem.be

08/08 Huldenberg (B) (OO)77,4 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 240 EUR. - I: Café Gouvernement, De Peuthystraat 10, 3040 Huldenberg (0476292734). - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Sporthal De Kronkel, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg - Contact: Danny Vangoidtsenhoven, Alfons Goossensstraat 23, 3040 Huldenberg (Tel.: 0476292734) ([email protected]) - Extra info: 8€ (21-50) / Bergprijs: 50€ - Med. Controle: Café Gouvernement, De Peuthystraat 10, 3040 Huldenberg (0476292734).08/08 Roosdaal-Strijtem (B) (OO)87,1 km - 660 EUR. - I: Café In’t Rusten Van Den Berg, Kleemstraat 47, 1760 Roosdaal-Strijtem (054335599). - U: 13:15/14:45/15:00 - Contact: Jacobs Ivo, F.Tavernestraat 53, 9400 Ninove (Tel.: 0494580781) ([email protected])08/08 Torhout - Don Bosco (W) (OO)87,5 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. - I: Café Paviljoen, Pastoriestraat 7, 8820 Torhout (050695771). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Vrije Basisschool De Revinze, Pastoriestraat, 8820 Torhout - Contact: Vansteelandt Henk, Keibergstraat 128, 8820 Torhout (Tel.: 0477237596) ([email protected]) - Extra info: 25 ronden09/08 Kortessem (Lb) (OO)84 km - 500 EUR. - I: Sporthal, Oudmersenhoven 2, 3720 Kortessem - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Sporthal, Oudmersenhoven 2, 3720 Kortessem - Contact: David Simons, Dorpsstraat 5, 3720 Kortessem (Tel.: 0477411939) - Extra info: 14 x 6 km - Website: www.sport-vermaak.be09/08 Kruishoutem (O) (OO)86,4 km - 500 EUR. - I: Café ‘T Hof Van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem (093803213). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Lokaal ‘T Hof Van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem - Contact: Mehuys Marnix, Duifhuisstraat 15, 9770 Kruishoutem (Tel.: 093863646) - Extra info: 12 x 7,2 km - Med. Controle: Lokaal ‘T Hof Van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem (093803213).

09/08 Mol Gompel (A) (OO)84 km - 447 EUR. - I: Feesttent, O L Vrouwstraat 110, 2400 Mol - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Feesttent, O L Vrouwstraat 110, 2400 Mol - Contact: Geens Benny, Heuvelstraat 8, 2400 Mol (Tel.: 014317985) ([email protected])

09/08 Nederokkerzeel (B) (OO)87 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. - I: Café Zes Linden, Peperstraat 126, 1910 Nederokkerzeel-Kampenhout (0495888976). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café Zes Linden, Peperstraat 126, 1910 Nederokkerzeel-Kampenhout - Contact: Hilaire Van Hove, Kloosterweg 6, 1910 Kampenhout (Tel.: 0495888976) ([email protected]) - Extra info: 11 x 7,9 km / 5€ (41-60) / 3-daagse met Diegem op 12-09 en Everberg op 29-09 (1000€) - Med. Controle: Café Zes Linden, Peperstraat 126, 1910 Nederokkerzeel-Kampenhout

12/08 Beveren-Waas (O) (OO)96,6 km - 500 EUR. - I: Café Kolenhof, Lt Van Epoelstraat 176, 9120 Beveren (0471668165). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Café Kolenhof, Lt Van Epoelstraat 176, 9120 Beveren - Contact: Verbuyst Natasja, Cortewalledreef 1 Bus 1, 9120 Beveren (Tel.: 0471668165) ([email protected]) - Website: www.chwbeveren.be

12/08 Dadizele (W) (OO)86,45 km - 660 EUR - Clubprijzen: 50 EUR. - I: Café Sportkring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele (0479857077). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Vrijebasisschool Naast Zwembad, Ledegemstraat 36, 8890 Dadizele - Contact: Vuylsteke Bernard, Rozenlaan 17, 8890 Dadizele (Tel.: 0479857077) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50) / iedere ronde 30€ premie (15-10-5) - Med. Controle: Café Sportkring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele (0479857077).

15/08 Balegem (O) (OO)91,3 km - 500 EUR. - I: Café De Steenput, Berg 11, 9860 Oosterzele (093626365). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café De Steenput, Berg 11, 9860 Oosterzele - Contact: Rudy Colman, Berg 11, 9860 Oosterzele (Tel.: 093626365) - Extra info: 11 x 8,3 km / 2-daagse (200€) - Med. Controle: Café De Steenput, Berg 11, 9860 Oosterzele

15/08 Hoeleden (B) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Danstent, Zandstraat, 3471 Hoeleden (0479527749). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café Laeremans, Driesstraat, 3471 Hoeleden - Contact: Roger Depre, Neerlintersesteenweg 133, 3470 Hoeleden (Tel.: 0479527749) ([email protected]) - Extra info: 11 x 8 km - Med. Controle: Café Laeremans, Driesstraat, 3471 Hoeleden

15/08 Lauwe (W) (OO)93,1 km. - I: Café Baskuul, Spoorwegstraat 128, 8930 Lauwe (0497262987). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Sportcentrum Eric Vandemoortele, Dronckaertstraat, 8930 Lauwe - Contact: Derthoo Evi, Wevelgemstraat 75A, 8930 Lauwe (Tel.: 0474720862) ([email protected]) - Extra info: 15 x 6,4 km

15/08 Rumst (A) (OO)90,2 km - 660 EUR. - I: Lazaruskapel, Lazarusstraat, 2840 Rumst - U: 14:00/15:15/15:30 - K: Borinrent, Mechelsesteenweg 86, 2840 Rumst - Contact: Van Lerberghe Henri, Brusselsesteenweg 179, 2800 Mechelen (Tel.: 0488285861) ([email protected]) - Extra info: 11 x 8,2 km / Keizer der Rupelstreek / Premies - Med. Controle: Lazaruskapel, Lazarusstraat, 2840 Rumst

15/08 Sint-Lambrechts-Herk (Lb) (OO)84,6 km - 500 EUR. - I: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Sint-Lambrechts-Herk (0478849377). - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Sint-Lambrechts-Herk - Contact: Danny Duchamps, Kattendansstraat 75, 3500 Hasselt (Tel.: 0497181410) ([email protected]) - Extra info: 18 x 4,7 km

15/08 Steenhuize (O) (OO)85,4 km - 500 EUR. - I: Sporthal Almarik, Holmanstraat, 9550 Steenhuize - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal Almarik, Holmanstraat, 9550 Steenhuize - Extra info: 14 x 6,1 km / wedstrijd deel uitmakend van het regelmatigheidscriterium “6-daagse van Herzele”

16/08 Meer (Hoogstraten) (A) (OO)80,01 km - 500 EUR. - I: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer (033154744). - U: 13:45/14:45/15:15 - K: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer - Contact: André Delcroix, Maxburgdreef 55, 2321 Meer (Tel.: 033158198) ([email protected])

16/08 Ooike (O) (OO)81,6 km - 500 EUR. - I: KBO, Ooikeplein 17, 9790 Ooike (0476314483). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: KBO, Ooikeplein 17, 9790 Ooike - Contact: Guy Meirhaeghe, Ooikeplein 18, 9790 Ooike (Tel.: 0476314483) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,8 km - Med. Controle: KBO, Ooikeplein 17, 9790 Ooike

16/08 Overmere-Berlare (O) (OO)91 km - 500 EUR. - I: Café Den Boerenkrijg, Burg. De Lausnaystraat 3, 9290 Overmere-Berlare (093294796). - U: 16:00 - K: Café Parking, Kruisstraat 61, 9290 Overmere-Berlare - Contact: De Sutter Robert, Donklaan 42, 9290 Berlare (Tel.: 0478294956) - Med. Controle: Café Parking, Kruisstraat 61, 9290 Berlare (093675818).

16/08 Steendorp (Temse) (O) (OO)89,4 km - 500 EUR. - I: Café Ter Dijcke, Lepelstraat 2, 9140 Steendorp - U: 13:30/14:45/15:00 - Contact: Wim Van Rossen, Narcissenlaan 1/M, 9140 Steendorp (Tel.: 0475384531) ([email protected]) - Extra info: Tellende voor Zannata ronde 2015

16/08 Tielt (W) (OO)84 km - 500 EUR. - I: Café De Loskaai, Bedevaartstraat, 8700 Tielt - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Marienhove, Marialoopsesteenweg, 8700 Tielt - Contact: Frans De Maeght, Wakkensesteenweg 30A, 8700 Tielt (Tel.: 0474265387) ([email protected]) - Extra info: 13 x 6,45 km / Premies / GP Metaalwaren Rosseel

Women Elite 1.2 UCI01/08 Erondegemse Pijl Erpe-Mere (O)119,8 km - 1645 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. Voorinschrijvingen: Arys Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (0475442123) ([email protected]). - I: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - U: 12:00/13:15/15:30 - K: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - Contact: Arys Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (Tel.: 0475442123) (Fax: 053806767) ([email protected]) - Extra info: 6,8 km + 39,4 km + 8 x 9,2 km / Ruches: 150€ / Bergprijs: 150€ / Finale Lotto Cyclingcup 2015 - Med. Controle: Joan, Gentsesteenweg 329, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (0475442123). - Website: www.lottocyclingcup.be

1.15 Dames Elite02/08 Dames Criterium Ninove (O) (Go)52,5 km. Voorinschrijvingen: Flanders Cycling Events Vzw, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove (0495521427) ([email protected]). - I: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Contact: De Cleer Geo, Krepelstraat 3A, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0495521427) (Fax: 054326002) ([email protected]) - Extra info: deelname enkel op uitnodiging - Med. Controle: Ikorn Scholen-complex, Onderwijslaan, 9400 Ninove

03/08 Oostkamp (W) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Tent Gemeenteplein, Markt, 8020 Oostkamp (0477517058). - U: 17:15/18:15/18:30 - K: Café Orscamp, Kortrijksestraat 21, 8020 Oostkamp - Contact: Blomme Marc, Beekstraat 64, 8730 Oedelem (Tel.: 0477517058) (Fax: 050820430) ([email protected]) - Extra info: 16 x 5,1 km / 5€ (41-50) / Premies - Med. Controle: Café Arendsplein, Majoorwoodstraat 19, 8020 Oostkamp (0477517058).

04/08 4de Grote Prijs Garage Scheerens Brugge-Dudzele (W) (OO)84,7 km - 500 EUR. - I: De Polder, Stokerij, 8380 Dudzele - U: 16:30/17:30/18:00 - K: De Polder, Stokerij, 8380 Dudzele - Contact: Fevery Thierry, (Tel.: 0485361816) ([email protected]) - Extra info: 11 x 7,7 km / 20€ verplaatsingsvergoeding / Premies - Med. Controle: De Polder, Stokerij, 8380 Dudzele

08/08 Heusden (O) (OO)93,4 km - 500 EUR. - I: Café Vriendenkring, Steenvoordestraat 12, 9070 Heusden - U: 15:30/16:45/17:00 - K: Gemeenteschool, Zandakkerlaan 14, 9070 Heusden - Contact: De Poorter Ronald, Magerstraat 190, 9070 Heusden (Tel.: 0477253986) ([email protected]) - Extra info: 2-daagse met 9-8 Massemen - Med. Controle: Gemeenteschool, Zandakkerlaan 14, 9070 Heusden (0477253986). - Website: www.heusdenkoers.be

08/08 Lombardsijde Dernycriterium (W) (Ad)Voorinschrijvingen: OP UITNODIGING - I: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - U: 14:30 - K: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - Contact: Norbert Cicou - Luc Verschueren, ([email protected]) - Extra info: 20 ronden - Med. Controle: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - Website: www.dernycriterium-lombardsijde.be

09/08 Tweedaagse Van De Bloemenstreek Massemen (O) (OO)96 km. - I: Feestzaal Parking, Lambroekstraat 50, Massemen - U: 15:00 - K: Sportcomplex Kapellekouter, Kapellekouter, Massemen - Contact: Freddy De Geest, ([email protected]) - Extra info: 16 ronden / 2-daagse met 8-8 Heusden

10/08 Jaarmarkt Wilrijk (A) (OO)90 km - 500 EUR. - I: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk (0476493994). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk - Contact: Vervoort Guy, Steytelincklei 39, 2610 Wilrijk (Tel.: 0476394994) ([email protected]) - Extra info: 30 x 3 km - Med. Controle: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk

p. 26 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 27: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

11/08 Brasschaat (Maria-Ter-Heide) (A) (OO)72 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 1000 EUR. - I: Café Belle Vue, Bredabaan 1045, 2930 Brasschaat (036630210). - U: 16:00/17:00/17:15 - K: Voetbalpleinen MHT, Beelenlei 13, 2930 Brasschaat - Contact: Devers Pascal, Bredabaan 1045, 2930 Brasschaat (Tel.: 0479962577) ([email protected]) - Extra info: 32 x 2,2 km / Finale reeks afvalling / 1000€

14/08 Haasdonk (Beveren) (O) (OO)80 km. - I: Oud Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Polyzaal Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - Contact: Van Eynde Luc, Hoge Wegel 34, 9120 Haasdonk (Tel.: 0479438952) ([email protected]) - Extra info: 16 x 5 km / GP BKCP - Med. Controle: Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk

15/08 Grote Prijs Garage De Witte- Nissan (O) (OO)93,6 km - 500 EUR. - I: Boegy´s Café, Sint-Gillisstraat 20, 9170 Sint-Gillis-Waas (037706515). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Sporthal Molenberg, Kieldrechtstraat 14, 9170 Sint-Gillis-Waas - Contact: Jernej De Brouwer, GC De Route, 9170 Sint-Gillis-Waas (Tel.: 032290200) ([email protected]) - Extra info: 13 x 7,2 km

1.16 Dames Jeugd01/08 Erpe-Mere (O) (OO)51 km - 550 EUR. - I: Feesttent Velo Plus, Lange Nieuwstraat, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (0475442123). - U: 12:00/13:15/13:30 - K: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - Contact: Arys Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (Tel.: 0475442123) ([email protected]) - Extra info: 10 x 5,1 km

02/08 Herzele (O) (OO)62,5 km - 550 EUR. - I: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - U: 12:30/13:30/14:00 - K: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: Bernard Duwyn, Provincieweg 389, 9550 Herzele (Tel.: 0477606378) ([email protected]) - Extra info: 5 x 12,5 km - Med. Controle: Liberale Mutualiteiten, Kerkstraat 2, 9550 Herzele - Fotofinish: Rechts

09/08 Zingem (O) (OO)59,8 km - 550 EUR. - I: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem (0472845667). - U: 12:00/13:00/13:15 - K: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9750 Zingem (Tel.: 0472845667) ([email protected]) - Extra info: 13 x 4,6 km - Med. Controle: Fietsen Van De Putte, Wittelstraat 69, 9750 Zingem (0472845667).

14/08 Berlare (O) (OO)56 km. - I: Café Boerenkrijg, Burg. De Lausnaystraat 3, Overmere-Berlare - U: 16:30/17:45/18:00 - Contact: Robert De Sutter, (Tel.: 0478294956) ([email protected]) - Extra info: 8 x 7 km

1.17.3 Nieuwelingen01/08 Denderwindeke (O) (OO)63 km - 500 EUR. - I: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - Contact: Mathijs Gunther, Krepelstraat 164, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0496816016) - Extra info: 10 x 6,3 km / Premies

01/08 Veurne (W) (OO)66 km - 500 EUR. - I: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne - Contact: Hans Bruneel, Woestendorp 21, 8640 Vleteren (Tel.: 0496342793) ([email protected]) - Extra info: klassement 2-daagse - Med. Controle: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793).

02/08 Drieslinter (B) (OO)67 km. - I: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, Drieslinter - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, Drieslinter - Contact: Jan François, ([email protected]) - Extra info: 13 x 5,2 km - Med. Controle: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, Drieslinter

02/08 Egem (W) (OO)63,6 km - 500 EUR. - I: Café Het Torenhof, Paardestraat 6 Bis, 8740 Egem - U: 14:00/15:15/15:30 - K: Sporthal - Sportcentrum De Molen, Paardestraat 47, 8740 Pittem - Contact: Filip Maes, Kolonel Naessensstraat 9, Egem (Tel.: 0475610401) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,3 km / Premies

02/08 Nederzwalm (O) (OO)63 km - 435 EUR. - I: Café De Patrijs, Neerstraat 1, 9636 Nederzwalm (0486128631). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Koen De Raeve, Stationsstraat 59, 9636 Nederzwalm - Contact: Marc Hutse, Peperstraat 24, 9636 Nederzwalm (Tel.: 0477626069) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,3 km - Med. Controle: Koen De Raeve, Statonsstraat 59, 9639 Nederzwalm (0475943905).

02/08 Veurne (W) (OO)66 km - 500 EUR. - I: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne - Contact: Hans Bruneel, Woestendorp 21, 8640 Vleteren (Tel.: 0496342793) ([email protected]) - Extra info: klassement 2-daagse - Med. Controle: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793).

04/08 Kooigem (W) (OO)70,2 km - 435 EUR. - I: Café St-Laurentius, Kooigemplaats 19, 8510 Kooigem (0473322046). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: ‘T Kastanjehuis, Kooigemplaats 23, 8510 Kooigem - Contact: Roobroek Steven, Koninklijkestraat 28, 8510 Kooigem (Tel.: 0476433336) ([email protected]) - Extra info: 9 x 7,8 km / Bergprijs: 30€-20€-10€ - Med. Controle: ‘T Kastanjehuis, Kooigemplaats 23, 8510 Kooigem (056277760). - Website: www.wielerclubkooigem.be

08/08 Bornem (Weert) (A) (OO)60 km - 435 EUR - Bijkomende prijzen: 90 EUR. - I: Praat en Eetcafé De Groenendijk, Dijkstraat 1, 2880 Bornem (Weert) (038896878). - U: 12:30/13:45/14:00 - K: De Zilverreiger, Scheldestraat 18, 2880 Bornem (Weert) - Contact: Gunter Nauwelaers, Karel Van Doorselaerlaan 49, 2880 Bornem (Weert) (Tel.: 0476964817) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6 km / Rushesklassement (50-25-15) - Med. Controle: Tegenover inschrijving, Molenstraat 1, 2880 Bornem (Weert)

08/08 Heestert (W) (OO)70 km - 435 EUR. - I: Café De Waterhoek, Outrijvestraat 27, 8551 Heestert (0474231672). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Zaal Malpertus, Gauwelstraat 29, 8551 Heestert - Contact: Malfait Maurits, Outrijvestraat 75, 8551 Heestert (Tel.: 0478659154) ([email protected]) - Extra info: 10 x 7 km - Med. Controle: Zaal Malpertus, Gauwelstraat 29, 8551 Heestert

09/08 Bierbeek-Bremt (B) (OO)62,3 km - 435 EUR. - I: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek - Contact: Guy Vanautgaerden, Tulpenlaan 7, Blanden (Tel.: 0475922273) ([email protected]) - Med. Controle: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275).

09/08 Herderen (Riemst) (Lb) (OO)68,4 km - 435 EUR. - I: Feesttent, Maastrichterstraat Z/N, 3770 Herderen (Riemst) (0495499166). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Feesttent, Maastrichterstraat Z/N, 3770 Herderen (Riemst) - Contact: Janssen Cyrille, Daalstraat 23, 3770 Herderen (Riemst) (Tel.: 012453467) ([email protected]) - Extra info: 18 x 3,8 km

09/08 Mol Gompel (A) (OO)64,8 km - 385 EUR. - I: Feesttent, O L Vrouwstraat, 2400 Mol - U: 12:45/13:45/14:00 - K: Feesttent, O L Vrouwstraat, 2400 Mol - Contact: Geens Benny, Heuvelstraat 8, 2400 Mol (Tel.: 014317985) ([email protected])

09/08 Zingem (O) (OO)59,8 km - 435 EUR. - I: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem (0472845667). - U: 15:30/16:45/17:00 - K: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9750 Zingem (Tel.: 0472845667) ([email protected]) - Extra info: 13 x 4,6 km / Rushesklassement: 50€ / Wedstrijd tellende voor Beker der Vlaamse Ardennen - Med. Controle: Fietsen Van De Putte, Wittelstraat 69, 9750 Zingem (0472845667).

11/08 Brasschaat (Maria-Ter-Heide) (A) (OO)58 km - 435 EUR - Clubprijzen: 240 EUR. - I: Café Belle Vue, Bredabaan 1045, 2930 Brasschaat (036630210). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Voetbalterrein MTH, Beelenlei 3, 2930 Brasschaat - Contact: Pascal Devers, Bredabaan 63, 2930 Brasschaat (Tel.: 03479962577) ([email protected]) - Extra info: 26 x 2,2 km

14/08 Meulebeke (W) (OO)58 km - 435 EUR. - I: Café ´T Peerdeken, Tieltstraat 137, 8760 Meulebeke (051693468). - U: 12:45/13:45/14:00 - K: Garage De Clercq Wouter, Tieltstraat 155, 8760 Meulebeke - Contact: Peter Ghillemyn, Godshuisstraat 1, 8760 Meulebeke ([email protected]) - Extra info: 11 x 5,3 km - Med. Controle: Café ‘T Peerdeken, Tieltstraat 137, 8760 Meulebeke (051693468).

15/08 Kerkom Bij St-Truiden (Lb) (OO)56,7 km - 435 EUR. - I: Café Vanspauwen, Truilingenstraat 4, 3800 Kerkom (St-Truiden) (011696941). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café Lantaarn, Kerkstraat 23, 3800 Kerkom (St-Truiden) - Contact: Vanleene Christian, Truilingenstraat 33, 3800 Kerkom (St-Truiden) (Tel.: 011782609) ([email protected]) - Extra info: 9 x 6,3 km - Med. Controle: Café Lantaarn, Kerkstraat 23, 3800 Kerkom (St-Truiden)

15/08 Kortemark-Edewalle (W) (OO)60 km - 435 EUR. - I: Café De Zoeten Inval, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle (051570925). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: O.C. Edewallehof, P.D. Vanhautestraat 10, 8610 Kortemark-Edewalle - Contact: Wim Vandecasteele, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle (Tel.: 051570925) ([email protected]) - Extra info: 15 x 4 km - Med. Controle: Café De Zoeten Inval, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle (051570925).

15/08 Laarne (O) (Go)39 km - 435 EUR. Voorinschrijvingen: Stijn Laureys, ([email protected]). - I: Taverne De Wastobbe, Molenstraat, 9270 Laarne - U: 12:45/13:45/14:00 - Extra info: Voorinschrijven via website / Premies - Website: www.albertsvrienden.be

15/08 Mere (O) (OO)64 km - 435 EUR. - I: Café Octopus, Nijverheidsstraat 8, 9420 Mere (053838979). - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Ontmoetingscentrum, Nieuwstraat, 9420 Mere - Contact: Van Impe Raymond, Nijverheidsstraat 8, 9420 Mere (Tel.: 053838979) ([email protected])

15/08 Rumst (A) (OO)65,6 km - 500 EUR. - I: Lazaruskapel, Lazarusstraat, 2840 Rumst - U: 11:30/12:45/13:00 - K: Borinrent, Mechelsesteenweg 86, 2840 Rumst - Contact: Van Lerberghe Henri, Brusselsesteenweg 179, 2800 Mechelen (Tel.: 0488285861) ([email protected]) - Extra info: 8 x 8,2 km / Prins van de Rupelstreek / Premies - Med. Controle: Lazaruskapel, Lazarusstraat, 2840 Rumst

15/08 Tollembeek (B) (OO)500 EUR. - I: Café Pallieter, Plaats 2, 1570 Tollembeek (054580854). - U: 13:00/14:45/15:00 - K: Sportcomplex Tollembeek, Hernestraat, 1570 Tollembeek - Contact: Paindavin Steven, Chemin De Chievres 2 B 4, 7860 Lessines (Tel.: 0476633094) - Extra info: 5€ (41-50) - Website: www.tollembeeksportief.be

16/08 Izegem - Kachtem (W) (OO)69,6 km - 500 EUR. - I: Café ´T Nieuw Gemeentehuis, Kachtemsplein 13, 8870 Izegem (051301745). - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Sporthal ´T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem - Contact: Norbert Vandommele, Wantje Pietersstraat 18, 8870 Izegem (Tel.: 0479327703) ([email protected]) - Extra info: 16 x 4,35 km - Med. Controle: Sporthal ´T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem

16/08 Meer (Hoogstraten) (A) (OO)62,3 km - 435 EUR. - I: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer (033154744). - U: 12:00/13:00/13:30 - K: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer - Contact: André Delcroix, Maxburgdreef 55, 2321 Meer (Tel.: 033158198) ([email protected])

16/08 Oosterzele (O) (OO)67,5 km - 435 EUR. - I: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergse- steenweg 76, Oosterzele - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Gilo, Geraardsbergsesteenweg 69, Oosterzele - Contact: Wim Magerman, (Tel.: 0498179331) ([email protected]) - Extra info: 9 x 7,5 km / Premies - Med. Controle: Gilo, Geraardsbergsesteenweg 69, Oosterzele

Klasse 1.18 (Am./Mas.) 1.12c Open (Am./Mas./Elzc/U23)01/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

01/08 Spurk-Bilzen (B) (OO)Am. + M. A: 70 km - 200 EUR. M. B: 70 km - 130 EUR. M.C.: 56 km - 130 EUR. - I: Spurk 24, 3740 BILZEN (0468130454) - K: Spurk 30, 3740 Bilzen - Contact: Smets Rudi, Oude Tramweg 1, 3740 Bilzen (Tel.: 0468130454) - Extra info: Am. + M. A, M. B: 10 ronden van 7 km - M.C.: 8 ronden van 7 km - Med. Controle: Spurk 30, 3740 Bilzen

02/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

05/08 Grobbendonk (A) (Open)450 EUR. - I: Kantine KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk (0472452244). - U: 16:30/17:30/18:00 - K: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk - Contact: Pierre Coppens, Heidelaan 13, 2290 Vorselaar (Tel.: 0489452468) ([email protected]) - Extra info: 22 x 5,4 km - Med. Controle: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk (014507878).

p. 27 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 28: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Gentlemen02/08 Balen Steeg (A) (Afw)51,6 km. - I: Feesttent, Steegsebaan, Balen - U: 12:30/13:15/13:30 - Contact: Van De Weyer Andre, Sint Rochusstraat 26, 2490 Balen (Tel.: 0473972596) ([email protected]) - Extra info: 12 x 4,3 km

02/08 Ninove (O) (Afw)45 km. Voorinschrijvingen: Belgische Medische Wielerkring, Stationsstraat 75, 9900 Eeklo (093778878) ([email protected]). - I: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove (0486882619). - U: 12:45 - K: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove - Contact: Van De Velde Etienne, Stationsstraat 75, 9900 Eeklo (Tel.: 093778878) ([email protected]) - Extra info: deelname enkel voor medici en para medici. / Voorinschrijving!! / Tekenen controle-blad aan de startlijn - Med. Controle: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove

04/08 Heist Op Den Berg (A) (Afw)28 km. Voorinschrijvingen: Bart Van Den Dries, (0479520581) ([email protected]). - I: CC Zwaneberg, Cultuurplein, 2220 Heist Op Den Berg - U: 16:00/17:30/18:00 - K: De Sporthal, Lostraat, 2220 Heist Op Den Berg - Contact: Bart Van Den Dries, (Tel.: 0479520581) ([email protected]) - Med. Controle: CC Zwaneberg, Cultuurplein, 2220 Heist Op Den Berg - Website: www.criteriumheist.be

05/08 Heers (Rukkelingen-Loon) (Lb) (Afw)I: Tent, Bovelingenstraat 380, 3870 Heers (0494197840). - U: 18:15/19:15/19:45 - K: Zaal De Schuur, Sweetstraat, 3870 Heers - Contact: Pirard Freddy, Burgemeestersstraat 75, 3870 Heers (Tel.: 0494197840) ([email protected]) - Extra info: 6 x 6,8 km / Klassementen: -40j - +40j / Inschrijvingsgeld: 15€ - Med. Controle: Zaal De Schuur, Sweetstraat, 3870 Heers (0494197840).

07/08 Kalmthout (A) (Cl)30 km. - I: ´T Centrum, Heidestatieplein 8, 2920 Kalmthout - U: 16:00/17:15/17:45 - K: Voetbalkantine Heibos, Kon. Astridlaan, 2920 Kalmthout - Contact: Van Den Buijs Louis, Putsesteenweg 169, 2920 Kalmthout (Tel.: 0477222481) ([email protected]) - Extra info: Betreft retro-koers / Enkel prijzen in natura / Reglement retrokoers zie www.wieka.be

07/08 Kalmthout (A) (Afw)75 km - 250 EUR - Bijkomende prijzen: 250 EUR. - I: ´T Centrum, Heidestatieplein 8, 2920 Kalmthout - K: Voetbalkantine Heibos, Kon. Astridlaan, 2920 Kalmthout - Contact: Van Den Buijs Louis, Putsesteenweg 169, 2920 Kalmthout (Tel.: 0477222481) ([email protected]) - Extra info: Klassementspremie: 250€ / Gesloten omloop

08/08 Dadizele (W) (Cl)63 km - 71 EUR. Voorinschrijvingen: Vanden Berghe Wouter, Gestichtstraat 20, 9000 Gent (0476923501) ([email protected]). - I: Café De Sportkring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zwembad Dadizele, Ledegemstraat, 8890 Dadizele - Contact: Deceuninck Jürgen, Zuidstraat 2, 8890 Moorslede (Tel.: 0468154479) ([email protected]) - Extra info: 2 categorieen: +40j (71€) & -40j (71€) / wedstrijd enkel via voorafinschrijving (www.wielertoeristenwedstrijden.be) / niet voor vergunning-houders - Website: www.wielertoeristenwedstrijden.be

08/08 Lombardsijde (W) (Afw)Voorinschrijvingen: OP UITNODIGING - I: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - U: 17:30 - K: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - Contact: Norbert Cicou - Luc Verschueren, ([email protected]) - Extra info: 12 ronden / All Stars achter Derny - Med. Controle: Sportcomplex De Bamburg, Bamburgstraat, Lombardsijde-Middelkerke - Website: www.dernycriterium-lombardsijde.be

09/08 Zingem (O) (Afw)46 km. - I: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem (0472845667). - U: 13:45/15:00/15:15 - K: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9750 Zingem (Tel.: 0472845667) ([email protected]) - Extra info: 10 x 4,6 km - Med. Controle: Fietsen Van De Putte, Wittelstraat 69, 9750 Zingem (0472845667).

14/08 Brecht (A) (Cl)56 km. - I: Café Stapelhoeve, Veldstraat 92, 2960 Brecht - U: 17:30/18:30/19:00 - Contact: Mertens Louis, Veldstraat 81, 2960 Brecht (Tel.: 033139387) ([email protected]) - Extra info: alleen clubleden

15/08 Bekegem (W) (Cl)11 km. - I: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - U: 16:00/16:45/17:00 - K: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - Contact: Vandewalle Daniël, Zilverstraat 10, Bekegem (Tel.: 0475761339) ([email protected]) - Extra info: Wielerwedstrijd voor Parochianen Dames van Bekegem - Website: www.bekegemkoers.be - Med. Controle: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem

15/08 Bekegem (W) (Afw)33 km. - I: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - U: 14:00/14:45/15:00 - K: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - Contact: Vandewalle Daniël, Zilverstraat 10, Bekegem (Tel.: 0475761339) ([email protected]) - Extra info: Parochianenkoers Heren voor inwoners van Bekegem - Website: www.bekegemkoers.be - Med. Controle: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem

15/08 Steenhuize (O) (Afw)Reeks 1 : 4 km. Reeks 2 : 32 km. Reeks 3 : 48 km. Voorinschrijvingen: De Decker Stefaan, Bergestraat 42, 9550 Steenhuize ([email protected]). - I: Sporthal Almarik, Holmanstraat, 9550 Steenhuize - U: Reeks 1 : 11:00/11:45/12:00 - Reeks 2 : 13:00 - Reeks 3 : 17:00/17:45/18:00 - Contact: De Decker Stefaan, ([email protected]) - Extra info: Reeks 1 (tijdrit: 1 ronde) + Reeks 2: enkel inwoners en ex-inwoners van Steenhuize / Reeks 3: enkel voor inwoners Herzele / Contact & inschrijven: Sportdienst Herzele: 053707348 - [email protected] - Website: www.steenhuizekoerse.be

15/08 Wemmel (B) (Cl)50 km. Voorinschrijvingen: Walter Rooms, Hammesenhoek 42, 1731 Relegem (0475717234) ([email protected]). - I: Feesttent, Dr Folletlaan, 1780 Wemmel - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Voetbalterein, Steenweg Op Brussel, 1780 Wemmel - Contact: Walter Rooms, Hammesehoek 42, 1731 Relegem (Tel.: 0475717234) (Fax: 025590730) ([email protected]) - Extra info: Enkel op uitnodiging. / Zie website www.wieerclubwemmel.be voor verdere inlichtingen - Med. Controle: Voetbaltrein, Steenweg Op Brussel, 1780 Wemmel (0475717234). - Website: www.wielerclubwemmel.be

16/08 Haasdonk (O) (Cl)45 km. - I: Oud Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Polyzaal Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - Contact: Van Eynde Luc, Hoge Wegel 34, 9120 Haasdonk (Tel.: 0479438952) - Med. Controle: Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk

16/08 Izegem - Kachtem (W) (Afw)41,4 km. - I: Café ´T Nieuw Gemeentehuis, Kachtemsplein 13, 8870 Izegem (051301745). - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Sporthal ´T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem - Contact: Norbert Vandommele, Wantje Pietersstraat 18, 8870 Izegem (Tel.: 0479327703) ([email protected]) - Extra info: 12 x 3,45 km - Med. Controle: Sporthal ´T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem

16/08 Oosterzele (O) (Afw)52,5 km. - I: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergsesteenweg 76, Oosterzele - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Gilo, Geraardsbergsesteenweg 69, Oosterzele - Contact: Wim Magerman, (Tel.: 0498179331) ([email protected]) - Extra info: 7 x 7,5 km - Med. Controle: Gilo, Geraardsbergsesteen-weg 69, Oosterzele

16/08 Tielt-Winge (B) (Cl)42 km. - I: Zaal ´T Jongensschool, Blerebergstraat 4, 3390 Tielt-Winge (0477684611). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Sporthal ´T Solveld, Ralisweg 13, 3390 Tielt-Winge - Contact: Roger Nolmans, Beurtstraat 77, Tielt-Winge (Tel.: 0477684611) ([email protected]) - Extra info: wedstrijd voorbehouden aan inwoners van Tielt-Winge en/of leden van Tielt-Wingse wielerclubs - Website: www.cttilt.be - Med. Controle: Sporthal ´T Solveld, Ralisweg 13, 3390 Tielt-Winge (0477684611).

Aspiranten01/08 Egem (W)12 j.: 20 km. 13 j.: 24,5 km. 14 j.: 35 km. - I: Café Het Torenhof, Paardestraat 6 Bis, 8740 Egem - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Sporthal-Sportcentrum De Molen, Egemstraat 47, 8740 Pittem - Contact: Filip Maes, Kolonel Naessensstraat 9, 8740 Egem (Tel.: 0475610401) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 17 x 1,17 km - 13 j.: 21 x 1,17 km - 14 j.: 30 x 1,17 km

01/08 Mazenzele-Opwijk (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (052356447). - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:15/16:00/16:15 - K: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk - Contact: Dieleman Daan, Zottegemstraat 20, 1745 Mazenzele-Opwijk (Tel.: 052415882) ([email protected]) - Med. Controle: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (052356447).

02/08 Bk Aspiranten Grandglise (H)

02/08 Retie (A)12 j.: 19 km. 13 j.: 24,7 km. 14 j.: 34,2 km. - I: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - U: 12 j.: 12:45/14:15/14:30 - 13 j.: 14:15/15:15/15:30 - 14 j.: 15:15/16:15/16:30 - K: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Contact: Blockx Gunther, St Martinusstraat, 2470 Retie (Tel.: 0475761803) ([email protected]) - Med. Controle: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Website: www.dezonnestraal.be

08/08 Kerkem - Markedal (O)12 j.: 20 km. 13 j.: 26 km. 14 j.: 45 km. - I: Bothuyne Luc, Kerkemstraat 1, 9680 Kerkem - Maarkedal (0477729308). - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Bothyune Luc, Kerkemstraat 1, 9680 Kerkem - Maarkedal - Contact: Verstichelen Roger, Kabuize 6, 9680 Maarkedal (Tel.: 0477729308) ([email protected]) - Extra info: ronde = 3,225 km

09/08 Kontich-Waarloos (A)12 j.: 19,2 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 49,6 km. - I: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos (015201876). - U: 12 j.: 12:45/13:45/14:00 - 13 j.: 13:45/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos - Contact: Arnould Sandra, Hogevelden 45, 2860 St.Kat.Waver (Tel.: 015201876) (Fax: 015201876) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 8 x 2,4 km - 13 j.: 10 x 2,4 km - 14 j.: 16 x 3,1 km - Med. Controle: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos (015201876).

09/08 Tessenderlo - Berg (Lb)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Café Germinal, Diesterstraat 213, 3980 Tessenderlo - U: 12 j.: 12:00/12:30/13:00 - 13 j.: 13:00/13:30/14:00 - 14 j.: 14:00/14:30/15:00 - K: Café Germinal, Diesterstraat 213, 3980 Tessenderlo - Contact: Franky Vermeyen, Torenveld 6, Tessenderlo (Tel.: 0472343549)

09/08 Westkerke (W)12 j.: 19,8 km. 13 j.: 26,4 km. 14 j.: 44 km. - I: Deschuytter, Westkerksestraat 109, 8460 Westkerke - U: 12 j.: 13:30/14:45/15:00 - 13 j.: 15:00/15:45/16:00 - 14 j.: 16:00/16:45/17:00 - K: Lagere School, Oude Bruggeweg 39, 8460 Westkerke - Contact: Filip Deschuytter, Gistelsesteenweg 623, 8490 Jabbeke (Tel.: 0496268138) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 9 x 2,2 km - 13 j.: 12 x 2,2 km - 14 j.: 20 x 2,2 km

15/08 Brakel-Michelbeke (O)12 j.: 19,2 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 33,6 km. - I: Café Bierpotje, Groenstraat 18, 9660 Brakel (0494121367). - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Voetbalkantine Michelbeke, Kraaiestee 17, 9660 Brakel-Michelbeke - Contact: Serge Depaepe, Groenstraat 18, 9660 Brakel-Michelbeke (Tel.: 0494121367) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 8 x 2,4 km - 13 j.: 10 x 2,4 km - 14 j.: 14 x 2,4 km - Med. Controle: Café Bierpotje, Groenstraat 18, 9660 Brakel-Michelbeke (0494121367).

15/08 Merchtem (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Garage, Slagmolenlaan 21, 1785 Merchtem (0475456101). - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem - Contact: Leon Jean-Pierre, Nieuwelaan 141, 1785 Merchtem (Tel.: 0475456101) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 20 x 1 km - 13 j.: 25 x 1 km - 14 j.: 35 x 1 km - Med. Controle: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem (0475456101). - Website: www.wknwb.be

15/08 Nieuwerkerken (Lb)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Gemeentelijke Werkplaats, Ambachtstraat, 3850 Nieuwerkerken - U: 12 j.: 12:45/13:30/14:00 - 13 j.: 13:45/14:30/15:00 - 14 j.: 14:45/15:30/16:00 - K: Gemeentelijke Werkplaats, Ambachtstraat, 3850 Nieuwerkerken - Contact: Schreurs Rohnny, Nieuwstraat, Nieuwerkerken (Tel.: 0476333797) (Fax: 011590749) ([email protected]) - Med. Controle: Gemeentelijke Werkplaats, Ambachtstraat, 3850 Nieuwerkerken

16/08 Knesselare (O)I: Garage privéwoning, Eentveldstraat 22, 9910 Knesselare - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Tent, Eentveldstraat, 9910 Knesselare - Contact: Claeys Filip, Kloosterstraat 39, 9910 Knesselare (Tel.: 0476650434) ([email protected])

16/08 Schuiferskapelle ( Tielt ) (W)12 j.: 19,5 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 34,5 km. - I: Club 77, H.D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - U: 12 j.: 13:30/14:45/15:00 - 13 j.: 14:30/15:45/16:00 - 14 j.: 15:30/16:45/17:00 - K: VoetbalterreinDe Torensjotters, Kronkelbeekstraat 42 A, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (Tel.: 0494487524) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 13 x 1,5 km - 13 j.: 16 x 1,5 km - 14 j.: 23 x 1,5 km

p. 28 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 29: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Miniemen02/08 Schellebelle (O)I: Tent, Kloosterland, 9260 Schellebelle (0472423132). - U: 8 j.: 08:30/09:45/10:00 - 9 j.: 08:30/09:45/10:00 - 10 j.: 08:30/09:45/10:00 - 11 j.: 08:30/09:45/10:00 - K: Voetbalterrein KVV Schelde, Hoekstraat, 9260 Schellebelle - Contact: Scheire Christophe, (Tel.: 0472423132) ([email protected]) - Website: www.dewielkeszuigers.be

02/08 Retie (A)8 j.: 3,8 km. 9 j.: 5,7 km. 10 j.: 9,5 km. 11 j.: 15 km. - I: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - U: 8 j.: 09:00/10:00/10:15 - 9 j.: 09:00/10:00/10:15 - 10 j.: 09:00/10:00/10:15 - 11 j.: 09:00/10:00/10:15 - K: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Contact: Blockx Gunther, St Martinusstraat, 2470 Retie (Tel.: 0475761803) ([email protected]) - Extra info: Er is ook een wedstrijd voor “G-Renners” voorzien - Med. Controle: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Website: www.dezonnestraal.be

09/08 Kontich-Waarloos (A)8 j.: 3 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 9 km. 11 j.: 15 km. - I: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos (015201876). - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - K: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos - Contact: Arnould Sandra, Hogevelden 45, 2860 St.Kat.Waver (Tel.: 015201876) (Fax: 015201876) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 2x 1,5 km - 9 j.: 4 x 1,5 km - 10 j.: 6 x 1,5 km - 11 j.: 10 x 1,5 km - Med. Controle: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos (015201876).

09/08 Westkerke (W)8 j.: 4,4 km. 9 j.: 6,6 km. 10 j.: 11 km. 11 j.: 15,4 km. - I: Deschuytter, Westkerksestraat 109, 8460 Westkerke - U: 8 j.: 10:30/11:45/12:00 - 9 j.: 10:30/11:45/12:00 - 10 j.: 10:30/11:45/12:00 - 11 j.: 10:30/11:45/12:00 - K: Lagere School, Oude Bruggeweg 39, 8460 Westkerke - Contact: Filip Deschuytter, Gistelsesteenweg 623, 8490 Jabbeke (Tel.: 0496268138) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 2 x 2.2 km - 9 j.: 3 x 2,2 km - 10 j.: 5 x 2,2 km - 11 j.: 7 x 2,2 km

15/08 Merchtem (B)8 j.: 4 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 15 km. - I: Garage, Slagmolenlaan 21, 1785 Merchtem (0475456101). - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - K: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem - Contact: Leon Jean-Pierre, Nieuwelaan 141, 1785 Merchtem (Tel.: 0475456101) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 4 x 1 km - 9 j.: 6 x 1 km - 10 j.: 10 x 1 km - 11 j.: 15 x 1 km - Med. Controle: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem (0475456101). - Website: www.wknwb.be

15/08 Nieuwerkerken (Lb)8 j.: 4 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 15 km. - I: Gemeente- lijke Werkplaats, Ambachtstraat, 3850 Nieuwerkerken - U: 8 j.: 10:00/10:30/11:00 - 9 j.: 10:00/10:30/11:00 - 10 j.: 10:45/11:30/12:00 - 11 j.: 11:45/12:30/13:00 - K: Gemeentelijke Werkplaats, Ambachtstraat, 3850 Nieuwerkerk-en - Contact: Rohnny Schreurs, Nieuwstraat, Nieuwerkerken (Tel.: 0476333797) (Fax: 011590749) ([email protected]) - Med.Contr.: Gemeentelijke Werkplaats, Ambachtstraat, 3850 Nieuwerkerken

16/08 Knesselare (O)I: Feesttent, Eentveldstraat, 9910 Knesselare - U: 8 j.: 08:30/09:45/10:00 - 9 j.: 08:30/09:45/10:00 - 10 j.: 08:30/09:45/10:00 - 11 j.: 08:30/09:45/10:00 - K: Feesttent, Eentveldstraat, 9910 Knesselare - Contact: Claeys Filip, Kloosterstraat 39, 9910 Knesselare (Tel.: 0476650434) ([email protected])

16/08 Schuiferskapelle ( Tielt ) (W)8 j.: 4,5 km. 9 j.: 4,5 km. 10 j.: 9 km. 11 j.: 15 km. - I: Club 77, H.D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - K: VoetbalterreinDe Torensjotters, Kronkelbeekstraat 42 A, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt ([email protected]) - Extra info: 8 j., 9 j.: 3 ronden - 10 j.: 6 ronden - 11 j.: 10 ronden

Piste04/08 Hulshout (A) (Asp)I: Blauwe Container, Industriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Van Dyck Gustaaf, Netelaan 83, 2235 Hulshout (Tel.: 015224204) ([email protected]) - Extra info: TROFEE RIK VAN LOOY / ASPIRANTEN OMNIUM / IEDEREEN MAG DEELNEMEN

04/08 Wielercentrum Antwerpen (Wilrijk) (A) (Aspmin)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (037741440). - U: 17:30/18:45/19:00 - K: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Swa Eliaerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Website: www.wielercentrumantwerpen.be

06/08 Zemst-Elewijt (B) (Asp)I: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - Contact: Eric Lesage, (Tel.: 0474393394) ([email protected]) - Extra info: 5€ per deelnemer

11/08 Hulshout (A) (Asp)I: Blauwe Container, Industriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Van Dyck Gustaaf, Netelaan 83, 2235 Hulshout (Tel.: 015224204) ([email protected]) - Extra info: TROFEE RIK VAN LOOY / ASPIRANTEN OMNIUM / IEDEREEN MAG DEELNEMEN

11/08 Rumbeke (W) (J Zm)Voorinschrijvingen: Hanne Kris, Noordstraat 3, 8840 Oostnieuwkerke (0476870877) ([email protected]). - I: Wielerpiste Defraeye - Sercu, Kwadestraat 13, 8800 Rumbeke - U: 12:45/14:45/15:00 - K: Wielerpiste Defraeye-Sercu, Kwadestraat 13, 8800 Rumbeke - Contact: Hanne Kris, Noordstraat 3, Oostnieuwkerke (Tel.: 0476870877) ([email protected]) - Extra info: Enkel met pistefietsen. Pistefiets reserveren bij Kris Hanne ([email protected]) en kadermaat opgeven. Initiatie voor miniemen (9, 10 en 11 jaar) van 13u30 tot 14u30. Challenge voor aspiranten,nieuwelingen en dames-jeugd.Vier nummers : Aspiranten: Baanronde-scratch- puntenrit-500m.Nieuwelingen en dames-jeugd : baanronde-scratch-achtervolging- puntenrit. Prijzengeld nieuwelingen : 175,00 - dames jeugd : 125,00. Miniemen en aspiranten : natura-pakket. - Med. Controle: Wielerpiste Defraeye-Sercu, Kwadestraat 13, 8800 Rumbeke (0476870877).

11/08 Wielercentrum Antwerpen (Wilrijk) (A) (Aspmin)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (037741440). - U: 17:30/18:45/19:00 - K: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Swa Eliaerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Website: www.wielercentrumantwerpen.be

Mountainbike08/08 Kortenberg (B) (Xco)I: Sporthal Kortenberg, Wijngaardstraat 1, Kortenberg - U: zonder vergunning/dikke banden race (1998-2002) : 10:00/11:00 - zonder vergunning/dikke banden race (2003-2005) : 11:30 - zonder vergunning/dikke banden race (2006-2008) : 13:00 - U9 : 13:30 - U11 : 14:45 - U13 : 15:15 - U15 : 16:30

14/08 Gent (O) (Xce)Voorinschrijvingen: www.citymountainbike.com - I: St Pietersplein - Contact: Bruyneel Kristof, ([email protected]) - Website: www.citymountainbike.com

15/08 Waregem (W) (Xce)I: City Mountainbike Village - Contact: Bruyneel Kristof, ([email protected]) - Website: www.citymountainbike.com

16/08 Antwerpen (A) (Xce)I: City Mountainbike Village - Contact: Bruyneel Kristof, ([email protected]) - Website: www.citymountainbike.com

BMX09/08 Wielercentrum Antwerpen (A) (Pk)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wirlijk (037741440). - K: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Peter Boumon, Eikenstraat 238, 2840 Reet (Tel.: 0497687544) ([email protected]) - Website: www.wielercentrumantwerpen.be

16/08 Oostende (W) (Flacup)I: De Schorre - U: Blok 1: 10:00 - Blok 2: 15:15 - Contact: ([email protected]) - Extra info: Er worden kampioenentruien uitgedeeld volgens het reglement, nl. wanneer er per leeftijd (vanaf 12j) 3 rijders deelnemen. - Website: www.ostendbmxclub.be

Personen met een handicap02/08 Ninove (O) (Rr)Voorinschrijvingen: Sportdienst Provincie Oost-Vlaanderen, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent (092677604) ([email protected]). - I: Start/Aankomst, Onderwijslaan, 9400 Ninove - U: 13:30/14:00/14:30 - Contact: Flanders Cycling Events Vzw, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove (Tel.: 0475644444) ([email protected]) - Website: www.flanderscyclingevents.be

Promotionele Activiteiten08/08 Kortenberg (B) (Nam)I: Sporthal Kortenberg, Wijngaardstraat 1, Kortenberg

09/08 Heusden-Zolder (Lb) (Iwb)I: Circuit Zolder, Terlaemen 30, 3550 Heusden-Zolder - U: 14:00 - Contact: Simons Jef, Patermalletstraat 12 bus 3, 3940 Hechtel (Tel.: 0479881136) ([email protected])

16/08 Schuiferskapelle (Tielt) (W) (Naw)I: Club 77, H. D´Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - U: 09:30 - K: VoetbalterreinDe Torensjotters, Kronkelbeekstraat 42 A, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (Tel.: 0494487524)

p. 29 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 30: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Wedstrijdkalender Wallonië

01.08 1.19.1 Minimes & Aspirants Templeuve Départs : 12h - 14h - 15h - 16h. Inscriptions : Minimes : 10h45 - 11h45. Asp. 12 ans : 13h - 13h45. Asp. 13 ans : 14h - 14h45. Asp. 14 ans : 15h - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Chapiteau, Trieu du Wazon. Infos : Orlandi Jean-Marie (0498/907696) [email protected]

01.08 1.17 IC Débutants Topcompetition Polleur-Stoumont-Polleur Départ : 14h10. Inscriptions : 11h15. Distance : 72 km (63,8km + 8,2km). Inscriptions : Salle "La Hoëgne" – Place Ste Sévère à 4910 Polleur. Vestiaires : Ecole primaire communale – Place Ste-Sévère à 4910 Polleur. Prix Ind. : 1.500 €. Infos : Julien Bertang (087/227.328) [email protected]

02.08 1.19.2 Aspirants CB Grandglise - Championnat de Belgique http://uitslagen.kbwb-rlvb.com/index_bestanden/pdf2012/2015/BKGrandgliseAspirantenInfo.pdf

02.08 1.18.3 Régionale Loisirs Laneuville Départ : 15h. Inscriptions : 13h - 14h30. Distance : 76 km (10t). Inscriptions & Vestiaires : Salle La Bondine. Infos : José Lejeune (0494/892990) [email protected]

02.08 XC Prov. Toutes Catégories La Calamine - Cup5 Organisation : Comité Régional de Liège. Infos : Gilbert Geurts (0495/311034) [email protected]

03.08 1.18.1 Amateurs & Masters Grâce-Hollogne http://www.ecwvelo.be/fr/courses/calendrier

04.08 1.18.3 Régionale Loisirs Robelmont http://www.ardennegaume.be/

05.08 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Namur - Etape 1 Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] http://www.royalnamurvelo

06.08 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Namur - Etape 2 Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] http://www.royalnamurvelo

07.08 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Namur - Etape 3 Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] http://www.royalnamurvelo

07.08 MJ 2.1 UCI Aubel-Thimister-La Gleize - Etape 1 Départ : 16h30. Inscriptions : 13h - 14h15. Distance : 95 km (67 + 2x14). Inscriptions & Vestiaires : Hall Omnisports Aubel. Prix : 910 € (20p). Infos : Nicolas Ledent (0497/584659) [email protected]

08.08 MJ 2.1 UCI CLM Aubel-Thimister-La Gleize - Etape 2A Départs : 11h, Départs de minute en minute par série de 4 équipes. Distance : 9 km (3t). Inscriptions & Vestiaires : Hall des Sports rue Cavalier Fonck, Thimister. Prix : 645 € (20p). Infos : Nicolas Ledent (0497/584659) [email protected]

08.08 MJ 2.1 UCI CLM Aubel-Thimister-La Gleize - Etape 2B Départ : 16h15. Distance : 94km (74km + 2x10km). Inscriptions & Vestiaires : Hall des Sports rue Cavalier Fonck, Thimister. Prix : 645 € (20p). Infos : Nicolas Ledent (0497/58 46 59) [email protected]

p. 30 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 31: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

08.08 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Namur - Etape 4 Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] http://www.royalnamurvelo

08.08 1.17 CO Débutants Horrues Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 66 km (12t). Inscriptions & Vestiaires : Maison Communale, Place du Jeu de Balles, 7060 Horrues. Prix : 335 € (20p). Infos : Emile Elinckx (0476/723638)

08.08 1.12 CO Elites & Espoirs Plombières Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

08.08 1.19.2 CF Aspirants Thimister Départs : 14h - 14h45 - 16h30. Inscriptions : 13h30 - 15h30. Inscriptions & Vestiaires : Hall des Sports, rue Cavalier Fonck, Thimister. Infos : Nicolas Ledent (0497/584659) [email protected]

09.08 1.18.1 Amateurs & Masters Mettet Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

09.08 1.18.3 Régionale Loisirs Mabompré http://www.ardennegaume.be/

09.08 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Namur - Etape 5 Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] & http://www.royalnamurvelo

09.08 MJ 2.1 UCI Aubel-Thimister-La Gleize - Etape 3 Départ : 13h30. Distance : 104 km (92 + 2x6). Inscriptions : Salle « Echos des Campagnes » ( La Gleize ) & Vestiaires : Salle du Wérihay La Gleize. Infos : Nicolas Ledent (0497/584659) [email protected]

09.08 1.14 CO Juniors Horrues Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 88 km (16t). Inscriptions & Vestiaires : Maison Communale, Place du Jeu de Balles, 7060 Horrues. Prix : 397 € (20p). Infos : Emile Elinckx (0476/723638)

09.08 XC Prov. Toutes catégories Sainte-Ode - G-Skin MTB Trophy Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30 - 14h45. Dames, Débutants et Juniors : 1h00 - Elites, Espoirs et Masters : 1h30. Inscriptions & Vestiaires : Centre Hospitalier (Château), 2 Le Celly 6680 Ste-Ode. Infos : Macoir Johnny (0495/382405) [email protected]

09.08 1.19.1 Minimes & Aspirants Leuze Départs : 12h - 14h - 15h - 16h15. Inscriptions : Minimes : 10h30 - 11h30. Asp. 12 ans : 12h45 - 13h30. Asp. 13 ans : 13h45 -14h30. Asp. 14 ans : 14h45 - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Café La Tirelite, Avenue de Loudun, 85, 7900Leuze en Hainaut. Infos : Delfosse Georges (069/664169)

11.08 1.12 CO Elites & Espoirs Lessines Départ : 15h. Vestiaires : 13h30 - 14h30. Inscriptions : Chapiteau, Chaussée Richet 41. Vestiaires : Local du Cayoteu, Rue de la Ladrie 2. Prix: 620 € (30p). Infos: Johnny Serlippens (0495/371675) [email protected]

11.08 Minimes - Aspirants - Débutants - Dames Jeunesse Gilly Départ : 15h. Inscriptions : 13h45 - 14h45. Infos : Jean-Pierre Coppenolle (069/353167) [email protected]

12.08 Minimes & Aspirants / Amateurs & Masters Open Ans-Alleur Piste Championnat de Liège Amateurs & Masters 15h30 (Minimes & Aspirants) - 17h30 (Amateurs & Masters Open). Infos : Werisse Danielle (087/336284 & 0476/219919 [email protected]

p. 31 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 32: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

12.08 1.14 CO Juniors Lessines Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Inscriptions : Chapiteau, Chaussée Richet 41. Vestiaires : Local du Cayoteu, Rue de la Ladrie 2. Prix : 447 € (30p). Infos: Johnny Serlippens (0495/371675) [email protected]

15.08 1.18.1 Amateurs & Masters Fraire Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

15.08 1.18.3 Régionale Loisirs Bleid Départ : 15h. Vestiaires : 13h30 - 14h30. Distance : 67 km (8t). Inscriptions & Vestiaires : Ancienne Ecole. Infos : Christian Laitat - [email protected]

15.08 1.12 CO Elites & Espoirs Perbais Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 113,6 km (16t). Inscription : Chapiteau, chemin d'Ernage. Vestiaires : Complexe Scolaire, Grand'Rue. Prix : 744 € (30p). Infos : Gilbert Mathy (010/655293)

15.08 XCM Prov. Achouffe - Chouffe Marathon Départs : 9h30 (90 km) - 10h00 (60 km). Inscriptions : Dès 7h30 - préinscriptions : www.chronorace.be. 90 km - 60 km - randonnées 45, 30, 15 km. Brasserie d’Achouffe - préinscriptions : www.chronorace.be. Infos : Guy Cara [email protected]

16.08 1.18.1 Amateurs & Masters Gouvy Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

16.08 1.17 CO Débutants Dottignies Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 66,4 km (8t). Inscriptions : Chapiteau de la Ducasse, Rue des Ecoles, 7711 Dottignies. Vestiaires : Hall Sportif de l’Europe, Rue de l’Arsenal, 7711 Dottignies. Prix 335 € (20p) + 2600 € classement général Ronde de Dottignies. Infos : Marc Duquesnoy (0496/257568) [email protected]

16.08 1.14 IC Juniors Coupe de Belgique Honnelles-Angreau Annulée

16.08 1.19.1 Minimes & Aspirants Laplaigne Départs : 12h - 14h - 15h - 16h. Inscriptions : Minimes : 11h - 11h45. Asp. 12 ans : 12h30 - 13h30. Asp. 13 ans : 13h30 -14h30. Asp. 14 ans : 14h30 - 15h30. Café Le Fair-Play, Place de l'Eglise. Vestiaires : Terrain de football, Rue du Village 7622 Laplaigne. Loy Jean-Philippe (0478/431833)

16.08 1.19.1 Minimes & Aspirants Amay Départs : Minimes : 14h. Asp. 12 ans : 13h. Asp. 13 ans : 15h. Asp. 14 ans : 16h. Inscriptions : Minimes : 13h - 13h45. Asp. 12 ans : 12h - 12h45. Asp. 13 ans : 14h -14h45. Asp. 14 ans : 15h - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Chapiteau, Rue Champagne 5, Ampsin – Amay. Infos : Jean-François Bailly (0486/861683) [email protected]

16.08 1.15 Dames Elites (Nat) Emptinne Départ : 15h30. Inscriptions : 14h - 15h. Distance : 82,5 km (15t). Inscriptions & Vestiaires : Administration Communale, rue du Relais 4. Prix : 446 € (20p). Infos : Martin Defreyne (0478/839197) [email protected]

16.08 1.16 Dames Jeunesse (Nat) Emptinne Départ : 13h. Inscriptions : : 11h30 - 12h30. Distance : 55 km (10t). Administration Communale, rue du Relais 4. Prix : 500 €. Infos: Martin Defreyne (0478/839197) [email protected]

p. 32 - Nieuwsbrief 13/2015 - 28 juli 2015

Page 33: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Voor de eerste maal organiseert Center Parcs in samen-werking met de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond

Belgian Cycling Happening bij Center Parcs Erperheide in Peer.

-Compleet arrangement inclusief 3 overnachtingen, welkomstpakket , uitgestippelde routes,technische ondersteuning, bevoorradingen. -Uitdagend parcours in een spectaculaire

-Afstanden Cyclo tussen 45 en 120 km -MTB routes van 25, 40 & 65 km.

naar de mooiste plekjes rond het park. -Gebruik van alle reguliere activiteiten en faciliteiten van Center Parcs Erperheide

18 september - 21 september 2015

BELGIAN CYCLINGHAPPENING 2015

www.centerparcs.be/BCH

i.s.m

:

Page 34: WBV-Nieuwsbrief 2015/13

Bioracer is passie. Ieder van ons heeft passie voor wielrennen, voor innovatie, voor klantentevredenheid. Wij zijn trots op onze producten. Elke stof wordt wetenschappelijk getest op biomechanische eigenschappen. Elk design moet het vorige overtreffen.

Onze klanten hebben passie voor hun sport. Zij willen excelleren, hun grenzen verleggen, zeker niet onderdoen. Met Bioracer ben je voorbereid op een topprestatie.

Bent u op zoek naar kleding voor uw team? Contacteer ons danv oor een vrijblijvende offerte op [email protected]

www.facebook.com/bioracerbelgium

Like

www.bioracer.com // twitter.com/bioracer

BIO_AdvertentieTEAM_A4.indd 1 19/03/15 15:17