WBV-Nieuwsbrief 2015/12

30
Nieuwsbrief Jaargang 6 - nr. 12 - 7 juli 2015 Wielerbond Vlaanderen - Strandlaan 3 - 9000 Gent Partners Wielerbond Vlaanderen Inhoud 1 Korte berichten 2 Als club vzw worden 7 Belg. Kampioenschap MTB 10 Opleidingen Wielerbond Vlaanderen najaar 12 Wedstrijdkalender 11/07 - 02/08 Vanuit Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool wordt maximaal ingezet op het vormen van gediplomeerde trai- ners. Begeleiders met een rijke ervaring en kennis van zaken zijn een essentiële schakel in alle geledingen van de wielersport: van recreatie tot topsport, van jeugd tot volwassenen, van wegwielren- nen naar BMX, … We streven hierbij allereerst naar de KWALITEIT, doch willen ook voldoende cursusorganisaties hebben zodat iedereen op een aan- vaardbare afstand van zijn woonplaats een cursus kan volgen. Voor onze cursussen WEGKAPITEIN en INITIATOR zijn we op zoek naar cursuslocaties en cursusverantwoordelijken voor 2016. Wat houden deze opleidingen precies in? WEGKAPITEIN Begeleidingsgerichte opleiding Specifiek naar recreatief doelpubliek: begeleiden van groepen fietsers Opleiding omvat 25 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren) INITIATOR Sporttakgerichte opleiding Eerste niveau om nadien eventueel richting trainer B en A te gaan Specifiek naar jeugd en recreatief doelpubliek: de initiator ‘initieert’ jonge renners (miniemen en aspiranten) en recreanten in de sport (verschillende disciplines). Opleiding omvat 69 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren) Wat is de taak van een cursusverantwoordelijke? Als cursusverantwoordelijke zorg je voor een goede voorbereiding van de cursus (leslokaal , docenten, lessenrooster, …) en een goed verloop van de cursus (communicatie cursisten, opvolging lessen en accommodatie, …). Bovendien is dit een mogelijkheid om even- tueel vanuit je club(s) de aanwezige begeleiders dicht bij huis en op maat de opleiding aan te bieden. In dit alles word je geholpen vanuit Wielerbond Vlaanderen en VTS. De cursusverantwoordelijke ontvangt voor de inspanningen een vergoeding. Interesse? Neem vóór 31 juli contact op met Frederik Broché: [email protected] Vanaf augustus wordt de definitieve opleidingskalender vastge- legd. Trainerscursussen 2016: Wie wil een cursus organiseren? * Dhr. Noël Godderis, lid van de “provinciale commissie recrea West-Vlaanderen”. Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde familie zijn oprechte medeleven aan. In Memoriam

description

Wielerbond Vlaanderen Nieuwsbrief 2015/12

Transcript of WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Page 1: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Nieuwsbrief Jaargang 6 - nr. 12 - 7 juli 2015Wielerbond Vlaanderen - Strandlaan 3 - 9000 Gent

Partners Wielerbond Vlaanderen

Inhoud1 Korte berichten2 Als club vzw worden7 Belg. Kampioenschap MTB10 Opleidingen Wielerbond Vlaanderen najaar12 Wedstrijdkalender 11/07 - 02/08

Vanuit Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Trainersschool wordt maximaal ingezet op het vormen van gediplomeerde trai-ners. Begeleiders met een rijke ervaring en kennis van zaken zijn een essentiële schakel in alle geledingen van de wielersport: van recreatie tot topsport, van jeugd tot volwassenen, van wegwielren-nen naar BMX, …

We streven hierbij allereerst naar de KWALITEIT, doch willen ook voldoende cursusorganisaties hebben zodat iedereen op een aan-vaardbare afstand van zijn woonplaats een cursus kan volgen.

Voor onze cursussen WEGKAPITEIN en INITIATOR zijn we op zoek naar cursuslocaties en cursusverantwoordelijken voor 2016.

Wat houden deze opleidingen precies in?

WEGKAPITEIN Begeleidingsgerichte opleiding

Specifiek naar recreatief doelpubliek: begeleiden van groepen fietsers Opleiding omvat 25 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren)

INITIATOR Sporttakgerichte opleiding

Eerste niveau om nadien eventueel richting trainer B en A te gaanSpecifiek naar jeugd en recreatief doelpubliek: de initiator ‘initieert’ jonge renners (miniemen en aspiranten) en recreanten in de sport (verschillende disciplines).Opleiding omvat 69 lesuren (theorie, praktijk, stage-uren)

Wat is de taak van een cursusverantwoordelijke?

Als cursusverantwoordelijke zorg je voor een goede voorbereiding van de cursus (leslokaal , docenten, lessenrooster, …) en een goed verloop van de cursus (communicatie cursisten, opvolging lessen en accommodatie, …). Bovendien is dit een mogelijkheid om even-tueel vanuit je club(s) de aanwezige begeleiders dicht bij huis en op maat de opleiding aan te bieden.

In dit alles word je geholpen vanuit Wielerbond Vlaanderen en VTS. De cursusverantwoordelijke ontvangt voor de inspanningen een vergoeding.

Interesse?Neem vóór 31 juli contact op met Frederik Broché: [email protected] augustus wordt de definitieve opleidingskalender vastge-legd.

Trainerscursussen 2016: Wie wil een cursus organiseren?

* Dhr. Noël Godderis, lid van de “provinciale commissie recrea West-Vlaanderen”.

Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde familie zijn oprechte medeleven aan.

In Memoriam

Page 2: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

In het kader van het aansprakelijk-heidsrisico van onze competitieve clubs en de optimale bescherming van hun bestuurders en leden, heeft Wielerbond Vlaanderen vorig jaar in zijn clubreglement aan de competi-tieve clubs de verplichting opgelegd om tegen uiterlijk 1 oktober 2015 vzw te worden.

Velen zien de vzw als een onoverkome-lijke hindernis en wagen de sprong liever niet uit vrees om in een administratieve wurggreep terecht te komen. Feitelijke verenigingen lijken aanlokkelijk omdat ze bijna geen administratieve verplichtingen hebben. De formaliteiten die vzw’s moet vervullen wegen echter niet op tegen de mogelijke risico’s waarmee feitelijke ver-enigingen in aanraking kunnen komen.

Hierbij een overzicht van de grootste ver-schillen tussen een vzw en een feitelijke vereniging, waaruit ook meteen de risico’s blijken die verbonden zijn aan een feite-lijke vereniging.

Als club vzw worden

vzw Feitelijke vereniging

De vzw kan in eigen naam en voor eigen rekening eigendom verwerven, contracten afsluiten, leningen aangaan enz. Inkomsten verwerven kan eveneens, onder die voorwaarde dat ze geïnvesteerd worden in de werking.

Een feitelijke vereniging heeft geen enkele juridische grond, ze kan geen verbintenissen aangaan, geen eigen-dommen bezitten of schenkingen aanvaarden.

De leden van de vereniging zijn op dat moment niet per-soonlijk gebonden. Bijgevolg kunnen zij niet persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Dit uiteraard op voorwaarde dat er geen fraude wordt gepleegd en de vereniging geleid wordt volgens het principe van ‘goede huisvader’.

De leden verbinden zich persoonlijk tot de ‘verplichtingen’ van de vereniging. Als namens de vereniging een contract wordt afgesloten, bijvoorbeeld voor de huur van de fuifzaal, dan geldt degene die ondertekent als contractant, hij is persoonlijk aansprakelijk.

Als er schuldeisers zijn, kunnen de leden van de vereniging niet op hun privévermogen aangesproken worden. Het ver-mogen en de bezittingen van een vereniging met rechtsper-soonlijkheid zijn volledig eigendom van de vereniging en duidelijk onderscheiden van het vermogen en de bezittin-gen van de effectieve leden. Uiteraard blijft een doordachte financiële planning een noodzaak, zodat de organisatie geen fouten kan verweten worden.

Leden kunnen persoonlijk aangesproken worden op hun eigen vermogen als er schuldeisers zijn.

p. 2 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Op donderdag 25 juni gaf het VSDC (Vlaams Studie- en Docu-mentatiecentrum voor V.Z.W.’s) in het VWEM een infosessie voor onze clubs met renners*. Het belang van de VZW-structuur voor clubs met renners en de te volgen stappen en de impact naar financiële en administratieve werking toe werden er toegelicht. Het verschil in aansprakelijkheid tussen een feitelijke vereniging en een VZW werd in detail uitgelegd – de voornaamste reden trouwens waarom Wielerbond Vlaanderen deze verplichting heeft ingeschreven in zijn reglementen.

Ondernam/onderneem je intussen de nodige stappen om VZW te worden? Prima! Heb je evenwel nog info of hulp nodig, dan kun je er het bericht ‘Als club vzw worden’ nog eens op nalezen.

Wij benadrukken nogmaals dat het statuut van feitelijke vereniging voor clubs met renners vanaf 1 oktober 2015 niet meer toegelaten is. Clubs met renners die tegen 1 ok-tober 2015 geen rechtspersoonlijkheid** hebben, kunnen geen rennerscontracten meer aanbieden voor het seizoen 2016 en uiteraard niet op de transfermarkt gaan. Hun ren-ners kunnen dan vanaf 1 oktober een contract 2016 tekenen bij een club die wel in orde is zonder dat ze ontslag hoeven te geven (ze zijn dus transfervrij!).

* clubs met renners = clubs met vergunninghouders in de categorie-en miniem/U12, aspirant/U15, nieuweling/U17, junior, U23, elite z/c, alle BMX-categorieën, trial, cyclobal/kunstwielrijden (inclusief indoor jeugd), gangmaker competitie, gangmaker training

** in de eerste plaats denken we hier aan een VZW-structuur omdat deze het dichtst aanleunt bij een feitelijke vereniging, maar er zijn ook andere vennootschapsvormen zoals bv. BVBA mogelijk

Verplichting voor club met renners tegen 1 oktober!

Page 3: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Is je club al een vzw, prima dan! Is je club nog geen vzw, dan willen we je uiteraard optimaal begeleiden om vzw te worden, aan de hand van een aantal hulpmiddelen.

1. Wat moet je concreet doen om en vzw op te richten?

Op de klassieke manier

A. Statuten opstellen

Statuten zijn de grondbeginselen van de organisatie. De statuten moeten aan een aantal verplichte bepalingen voldoen (onder andere de benaming van de vzw, de maatschappelijke zetel, het maatschappe-lijk doel en informatie over de leden van de vzw). Zie voorbeeldstatuten.

B. Dossier neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel

Op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondis-sement waar de zetel van de vereniging gevestigd is, wordt voor elke vzw een verenigingsdossier bijgehouden.

Een aantal documenten moeten op de griffie neergelegd worden alvorens de vzw rechtspersoonlijkheid kan verwerven:

1. Origineel exemplaar van de statuten, ondertekend door alle stichtende leden

2. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders

3. Indien er een dagelijks bestuur, een gemachtigd vertegenwoordiger of een commissaris aangesteld wordt, dan moeten de akten betreffende hun benoeming ook neergelegd worden op de griffie.

C. Publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Van zodra het dossier neergelegd is op de griffie van de rechtbank van koophandel, heeft de vzw rechtspersoonlijkheid verwor-ven, maar dat moet nog bekend gemaakt worden aan de buitenwereld. Vandaar dat de griffie de taak op zich zal nemen om de publicatie van de belangrijkste akten te regelen. Op het moment dat je het vereni-gingsdossier hebt neergelegd, zal de griffie zorgen voor de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, zodat de vzw tegenstelbaar gemaakt is ten opzichte van derden. Dat wil zeggen dat derden vanaf dan rekening moeten houden met de vzw als rechtspersoon.

Via de e-griffie

Via de website www.egriffie.be kan je de vzw elektronisch oprichten, zonder dat je nog langs de griffie moet. Op de website staat stap per stap omschreven wat je moet doen.

Vooraleer je start, zijn er reeds enkele voorbereidende stappen.

a. Installeer een up-to-date versie van Java

b. Installeer de eID software

c. Indien vereist, pas de configuratie van je browser aan:

* Firefox vereist de eID plug-in* Chrome vereist specifieke instellingen

d. Hou de volgende zaken bij de hand:* Je elektronische identiteitskaart (én

pincode)* Je eID lezer (indien nodig hier te

bestellen)* Een elektronisch betaalmiddel (bank-

kaart)* Een digitale scan van de oprichtings-

akte, ondertekend door alle oprich-ters

* Het uittreksel van de statuten voor publicatie in het Belgisch Staatsblad

* De lijst met de initiële benoemingen

Op de elektronische manier kost de op-richting slechts 131,16 euro.De oprichting van een vzw op de klassieke manier kost 181,50 euro.

2. Informatie VSDC

Op de website van het VSDC (Vlaams Stu-die- en documentatiecentrum voor vzw’s) vind je ook heel wat nuttige informatie over (de oprichting van) vzw’s.

3. Dynamo Project

Meer gedetailleerde informatie over de stappen in punt 1 vind je terug in de bro-chure ‘Mijn sportclub, een vzw? Hoe, wat en vooral waarom’ van Dynamo Project. Op de site van Dynamo Project kan je – na registratie – de volledige brochure online raadplegen. Allerhande documenten die een vzw aanbelangen kan je – eveneens na registratie – hier terugvinden. Verder geven we je ook mee dat je ook voor maat-begeleiding bij Dynamo Project terecht kan. Zij helpen je dan bij de oprichting van een vzw.

Tot zover alvast een aantal praktische hulpmiddelen om aan je verplichting als competitieve club te voldoen.

Heb je vragen, laat het ons gerust weten!

p. 3 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 4: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

p. 4 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Geïnteresseerde kandidaat-organisatoren kunnen het lastenboek voor de organisatie van de kampioenschappen van Vlaanderen terugvinden op www.wielerbondvlaande-ren.be.

De minimumaanbesteding bedraagt 1.500 EUR.

Kandidaat-organisatoren dienen een aangetekende brief met de formulieren “officiële kandidaatstelling” (in tweevoud) te zenden naar Jules Vandergunst, voorzitter Wielerbond Vlaanderen, Strandlaan 3, 9000 Gent.

De formulieren dienen onder gesloten omslag in een andere omslag verstuurd te worden, met op de gesloten omslag de vermelding “kandidatuur Kampioenschap van Vlaanderen BMX 2015”.

Kandidaturen kunnen ingestuurd worden tot uiterlijk 15 juli 2015.

U kunt het formulier “officiële kandidaatstelling” terugvinden op pagina 3.

Gezocht: Organisator Kampioenschap van Vlaanderen BMX 2015

5° UCI WORLD CYCLING TOUR FINAL (UCI MASTERS WORLD CHAMPIONSHIPS)

Van 3 tot 6 september 2015 vindt de vijfde uitgave van de UCI WORLD CYCLING TOUR FINAL (UCI Masters World Championships) plaats te Aalborg en Hobro (Denemarken). België organiseerde geen evenement om zich voor dit WK te kwalificeren maar kan 10 wildcards toekennen aan atle-ten die zich (nog) niet hebben geplaatst voor de finale. In principe 5 voor mannen en 5 voor vrouwen. De KBWB is de enige federatie of instantie die voor België wildcards kan toewijzen. Kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 15 juli 2015 kandidaat stellen per e-mail gericht aan:

[email protected].

Deze e-mail dient de volgende gegevens te bevatten: - naam en voornaam kandidaat - vergunningsnummer (elke kandidaat moet de Belgische nationaliteit hebben en houder zijn van een KBWB, FCWB

of WBV-vergunning als renner Elite zonder contract, als Master of als Wielertoerist. Elites zonder contract mogen in geen geval deel uitmaken van een UCI-team, noch UCI-punten hebben, noch ooit hebben deelgenomen aan een WK of aan Olympische Spelen en dit in geen enkele wielerdiscipline).

- volledig adres - gsm-nummer - e-mailadres De verkozen kandidaten zullen persoonlijk verwittigd worden in de tweede helft van de maand juli. De deelnemers aan het evenement dienen de nationale kledij te dragen (geen Belgische kampioenentrui) die via de webshop van Bioracer kan bekomen worden (https://bioracer.myshopify.com/collections/belgium-national-team).

Gedetailleerde informatie over dit evenement kan teruggevonden worden op de websites:

www.uciworldcyclingtour.com www.denmark2015.dk

Page 5: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

OFFICIËLE KANDIDAATSTELLING voor de organisatie van een

Kampioenschap van Vlaanderen BMX in 2015 Uiterste datum van indiening: 15/7/2015 Toekenning door Wielerbond Vlaanderen: 7/2015 Ondergetekenden, Voorzitter (wielerclub) of Burgemeester (gemeente/stad)

..........................................................................................................................................................................................................

Secretaris (wielerclub/gemeente/stad)

..........................................................................................................................................................................................................

Van de wielerclub (enkel in geval van wielerclub) ..........................................................................................................................

Te .....................................................................................................................................................................................................

Adres briefwisseling naam: .............................................................................................................................................................

Straat en nr.: ....................................................................................................................................................................................

Postnr.: ....................................................... Gemeente: .................................................................................................................

Verklaren kennis genomen te hebben van de lastvoorwaarden voor de organisatie van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen, verklaren zich – in naam van het bestuur – akkoord om zich kandidaat te stellen voor de organisatie van het aangeduid kampioenschap en gaan onvoorwaardelijk akkoord met de lastvoorwaarden. Bij toekenning door Wielerbond Vlaanderen van het betrokken Kampioenschap van Vlaanderen verklaren zij zich dan ook akkoord om onvoorwaardelijk het Kampioenschap van Vlaanderen te organiseren conform het lastenboek. KAMPIOENSCHAP VAN VLAANDEREN BMX € 1.500 of verhoogd bod1 ....................................... € Voorgestelde datum Kampioenschap: ............. / ........... /2015²

1De kandidaat voor de organisatie van een Kampioenschap van Vlaanderen heeft het recht om voor deze kampioenschappen een hoger bod uit te brengen. Voor Wielerbond Vlaanderen zal dit echter niet als enig criterium gelden bij de toekenning, maar dit kan een gevoelige versterking inhouden van de kandidatuur. ²Datum zal in samenspraak met BMX Commissie bevestigd worden Het bedrag moet gestort worden:

Een eerste schijf van 50%, zijnde ........................................................ €, 15 dagen na de officiële toekenning.

Een tweede schijf van 50%, zijnde ....................................................... €, 3 maanden voor de datum van het kampioenschap.

Opgemaakt in tweevoud te .................................................... op ......................................... De Voorzitter/Burgemeester De Secretaris

Stempel club/stad/gemeente

Page 6: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Datu

mW

edst

rijd

Cat.

Naa

mU

CI C

ode

Boet

eBi

jkom

ende

sanc

tieAr

tikel

Code

sanc

tie (t

e ve

rmel

den

bij b

etal

ing)

6/06

/201

5He

istse

Pijl

El.In

d.DE

BU

YST

Jasp

erBE

L199

3112

4€

25,0

028

HEIS

TSE

PIJL

EL.

IND.

-01

Kort

e ui

tleg:

nie

t eer

bied

igen

van

inst

ruct

ies v

an c

omm

issar

issen

6/06

/201

5He

istse

Pijl

El.In

d.W

ILLE

MS

Fred

erik

BEL1

9790

908

€ 50

,00

28HE

ISTS

E PI

JL E

L.IN

D.-0

2Ko

rte

uitle

g: n

iet e

erbi

edig

en v

an in

stru

ctie

s van

com

miss

ariss

en6/

06/2

015

Heist

se P

ijlEl

.Ind.

MER

LIER

Tim

BEL1

9921

030

€ 25

,00

28HE

ISTS

E PI

JL E

L.IN

D.-0

3Ko

rte

uitle

g : n

iet e

erbi

edig

en v

an in

stru

ctie

s van

com

miss

ariss

en6/

06/2

015

Heist

se P

ijlEl

.Ind.

VAN

HO

UT

Stijn

BEL1

9771

008

€ 50

,00

28HE

ISTS

E PI

JL E

L.IN

D.-0

4Ko

rte

uitle

g: n

iet e

erbi

edig

en v

an in

stru

ctie

s van

com

miss

ariss

en6/

06/2

015

Heist

se P

ijlEl

.Ind.

HERM

ANS

Qui

nten

BEL1

9950

729

€ 25

,00

28HE

ISTS

E PI

JL E

L.IN

D.-0

5Ko

rte

uitle

g: n

iet e

erbi

edig

en v

an in

stru

ctie

s van

com

miss

ariss

en6/

06/2

015

Heist

se P

ijlEl

.Ind.

WO

UTE

RS K

risBE

L196

8021

8€

50,0

028

HEIS

TSE

PIJL

EL.

IND.

-06

Kort

e ui

tleg:

nie

t eer

bied

igen

van

inst

ruct

ies v

an c

omm

issar

issen

6/06

/201

5He

istse

Pijl

El.In

d.GA

LTA

Fred

erik

NO

R199

2101

9€

25,0

028

HEIS

TSE

PIJL

EL.

IND.

-07

Kort

e ui

tleg:

nie

t eer

bied

igen

van

inst

ruct

ies v

an c

omm

issar

issen

6/06

/201

5He

istse

Pijl

El.In

d.O

MLO

OP

Mar

cel

BEL1

9491

124

€ 50

,00

28HE

ISTS

E PI

JL E

L.IN

D.-0

8Ko

rte

uitle

g: n

iet e

erbi

edig

en v

an in

stru

ctie

s van

com

miss

ariss

en13

/06/

2015

Men

en C

lass

ic1.

12.1

KLAJ

NBL

AT Ja

keAU

S199

4032

2€

65,0

01.

12.1

.040

-14

MEN

EN C

LASS

IC 1

.12.

1 IC

-01

Kort

e ui

tleg:

pro

bere

n zic

h te

late

n kl

asse

ren

zond

er h

et h

ele

parc

ours

te h

ebbe

n af

gele

gd20

/06/

2015

GP O

. Kai

sen

Tavi

ers

1.12

.1M

ARTE

NS

Vale

ntin

BEL1

9901

107

€ 65

,00

Uits

luiti

ng12

.1.0

40.1

8G.

P. O

. KAI

SEN

TAV

IERS

-1.1

2BVB

-01

Kort

e ui

tleg :

renn

er a

ange

klam

pt a

an e

en v

oert

uig

20/0

6/20

15GP

O. K

aise

n Ta

vier

s1.

12.1

BRYS

SIN

CK C

hris

BEL1

9680

914

€ 65

,00

Uits

luiti

ng12

.1.0

40.1

8G.

P. O

. KAI

SEN

TAV

IERS

-1.1

2BVB

-02

Kort

e ui

tleg:

renn

er a

ange

klam

pt a

an e

en v

oert

uig

21/0

6/20

15Ci

rcui

t De

Wal

loni

eM

E 1.

2DE

LFO

SSE

Flor

ent

BEL1

9930

828

50 Z

wFr

12.1

.040

.23.

1CI

RCU

IT D

E W

ALLO

NIE

-ME

1.2-

01Ko

rte

uitle

g : n

iet t

oege

late

n be

voor

radi

ng27

/06/

2015

Tour

Du

Cond

roz

1.14

VAN

HAU

WER

MEI

REN

Mic

hiel

BEL1

9980

109

€ 50

,00

1.12

.1.0

40-2

3.1

TOU

R DU

CO

NDR

OZ

1.14

IC-0

1Ko

rte

uitle

g: n

iet t

oege

late

n be

voor

radi

ng in

de

laat

ste

20 k

m v

an e

en e

enda

gsw

edst

rijd

NATI

ONAL

E ST

RAFF

END

e m

eded

elin

g va

n d

e b

oete

s ge

ldt

als

opro

ep t

ot b

etal

ing

bin

nen

de

voor

zien

e ti

jd (1

5 d

agen

) – z

ie a

rt. 1

12.2

4 va

n h

et s

por

treg

lem

ent

op r

eken

ingn

um

mer

39

3-0

28

20

00

-13

. In

die

n d

e b

oete

nie

t b

inn

en d

e 15

dag

en n

a ve

rsch

ijnin

g b

etaa

ld is

, wor

dt

dez

e ve

rdu

bb

eld

. Bij

nie

t-b

etal

ing

(8 d

agen

late

r) w

ord

t d

e re

nn

er g

esch

orst

tot

dat

de

boe

te b

etaa

ld is

. 1Z

w.F

. = 0

,82

€.

p. 6 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 7: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

BELGISCH KAMPIOENSCHAP / CHAMPIONNAT DE BELGIQUE XCO – XCO Kids – TRIAL – XCM Marathon

BOIS DES REVES – OTTIGNIES – 18-19-21-07-2015 Comment atteindre l’évènement / Hoe is het evenement bereikbaar ?

Voiture

Autoroute E411 (Bruxelles-Namur), sortie n°9 (Corroy-le-Grand) direction Nivelles; RN 25, sortie "Bois des Rêves". Suivre les plaques Bois des Rêves Autobaan E411 (Brussel-Namen); uitrit n°9 (Corroy-le-Grand) richting Nijvel; RN25, uitrit "Bois des Rêves". Vervolgens richting Bois des Rêves Adres/adresse: Domaine Provincial du Bois des Rêves: Allée du Bois des Rêves 1 - 1340 Ottignies Le PPO (flèches teams/presse/vips/officiels) à partir de la RN25 / De PPO (pijlen teams/presse/vips/officiels) bevindt zich op de RN25

Chemins de fer

Gare de Ottignies - Ottignies Station

(suivre les flèches / volg de pijlen) Parkings (volg de pijlen / suivre les flèches) VIP K.B.W.B.(Directie, genodigden, sponsors) / VIP R.L.V.B. (Direction, invités, sponsors) : Pers / Presse - Officials - college van commissarissen / officiels – collège des commissaires : Domaine provincial du Bois des Rêves Renners/Coureurs/Teams : Domaine provincial du Bois des Rêves Aan de Teams wordt gevraagd om vooraf een staanplaats te reserveren, dit voor 12 juli via onderstaande link ! Aux Teams on demande de faire les réservations obligatoires pour les emplacements team, avant le 12 juillet, via le lien ci-après !

https://fr.surveymonkey.com/s/PS622SG

Waar bevinden zich de lokalen ? / Où se trouvent les locaux? Inschrijvingen / uitdelen stuurborden / accreditaties / Inscriptions / retrait plaques de cadre/ accréditations:

Salle cafeteria bâtiment Bois des Rêves / Zaal cafeteria gebouw Bois des Rêves zaterdag 18 juli, vanaf 8.30u (tot 45' voor de start van de wedstrijd)- le samedi 18 juillet, à partir de 8h30 (jusque 45' avant le départ de la course); zondag 19 juli, vanaf 8.30u (tot 30' voor de start van de wedstrijd)– le dimanche 19 juillet, à partir de 08h30 (jusque 30' avant le départ de la course) dinsdag 21 juli, vanaf 8.00u (tot 30' voor de start van de wedstrijd)– le mardi 21 juillet, à partir de 08h00 (jusque 30' avant le départ de la course)

Kleedkamers / vestiaires: Sanitair Blok / Pavillon sanitaire Domaine Provincial du Bois des Rêves Permanentie na de wedstrijd, opmaken uitslagen / Permanence après l’épreuve, rédaction résultats:

Salle cafeteria bâtiment Bois des Rêves / Zaal cafeteria gebouw Bois des Rêves Antidopingcontrole / Contrôle antidopage:

Salle cafeteria bâtiment Bois des Rêves / Zaal cafeteria gebouw Bois des Rêves Perszaal / Salle de Presse :

Salle cafeteria bâtiment Bois des Rêves 1e verdiep / Zaal cafeteria gebouw Bois des Rêves 1er étage VIPS : Cafeteria bâtiment Bois des Rêves / Cafeteria gebouw Bois des Rêves (enkel op zaterdag/uniquement le samedi) - 11h-19h00 Toegang /Entrée Gratis/Gratuit Inschrijvingsprijs / Prix d'inscription XCO / Inschrijvingen via chronorace / Inscriptions via chronorace: uiterste datum/date limite: 12-07 OPGEPAST: VOORINSCHRIJVEN NOODZAKELIJK VOOR STARTVOLGORDE ATTENTION: L'ORDRE DE DEPART SEULEMENT POUR LRS PRE INSCRITS Er gebeuren geen selecties: iedereen mag deelnemen / Il n'y a pas de sélection, tout le monde peut participer. Stuurborden en toegang technische zone worden door KBWB meegebracht / Les plaques de cadre et les accès à la zone technique sont fournis par la RLVB. http://prod.chronorace.be/inscriptions/choixformulaire.aspx?lng=NL&eventId=5798205849607&hash=VUrr3SUIFpvkvcQc2rbB9DtKqP4 Vooringeschreven / Pré inscrit: 10 euro Inschrijving ter plaatse / Inscriptions sur place: 15 euro Dagvergunning / Licence d'un jour: 5 euro Waarborg stuurbord / caution plaque de guidon: 10 euro TRIAL Inschrijving ter plaatse vanaf 09h00 tot 30 min voor de start / Inscription sur place à partir de 09h00 jusqu’une demi-heure avant le départ

p. 7 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 8: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Prijzengelden / Prix aux coureurs (enkel XCO) Prijzengelden worden door KBWB gestort op rekening van de renners die prijzen behalen voor de categorieën elite heren en elite dames Les prix sont verses par la RLVB sur le compte pour les coureurs des categories hommes élite et dames élite De andere categorieën ter plaatse tot 60' na aankomst eerste renner van betrokken categorie Les autres catégories seront payés sur place jusque 60’ après l’arrivée de la catégorie en question Wedstrijden / Courses

Programma BK XCO 2015 Zaterdag 18 juli / Samedi 18 juillet PODIA +/- Training 8h00-9h45 Amateurs/funMTB 10h00 Start +3 11h15 FunB (daglicentie)(licence jour)GEEN BK 10h05 Start +3 11h15 Master1 11h30 Start +4 13h15 Master2 11h35 Start +4 13h15 Training 13h15-13h45 Elite dames/dames elites Junior mannen/hommes juniores 14h00 Start +4 16h00 Elite Heren/hommes elite 16h30 Start +5 18h15 Beloften Heren/Espoirs Hommes 16u35 Start +5 18h15 Zondag 19 juli / Dimanche 19 juillet Training 8h30-9h45 7+8 jaar/ans GEEN BK 10h00 11h30 9+10+11 jaar/ans GEEN BK 10h30 11h30 Training 11h15-12h15 BK/CB 12 jaar/ans 12h30 30 MIN 13h15 BK/CB 13 jaar/ans 13h30 35 MIN 14h15 BK/CB 14 jaar/ans 14h30 40 MIN 15h35 Débutants/nieuwelingen 15h30 Start +3 16h45 Dames juniores/junior dames 15h31 Start +2 16h45 Dames Nieuwelingen/ dames débutantes 15h32 Start +2 16h45

Parcours XCO

p. 8 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 9: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Parcours XCO

Medische dienst / Poste premiers soins : Ziekenwagen stand-by + Wedstrijddokter EMES / Ambulance en stand by + équipe médicale EMES Verantwoordelijke organisatie / Responsable organisation : Laurent Saublens: GSM 0475/51.62.07 [email protected] Verantwoordelijke KBWB / Responsables RLVB :www.belgiancycling.be Nathalie CLAUWAERT, Algemeen Coördinator/Coordinateur général GSM: 0497/53.03.77 – e-mail: [email protected] André COPPERS, Coördinator MTB-commissie/ Coordinateur Commission MTB GSM : +32 498 45 57 16 – e-mail: [email protected] Marc COEN, Coördinator Trial GSM : 0496/570893 - e-mail:[email protected] Philippe MARIËN, Ass. Coördinator Evenementen /Ass.Coordinateur événements: GSM: 0475/59.80.84 – e-mail: [email protected] Persverantwoordelijke/Responsable presse: Guy VERMEIREN: GSM: 0477/47.77.31 – e-mail: [email protected]

p. 9 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 10: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

OPLEIDINGEN WIELERBOND VLAANDEREN NAJAAR 2015

Wielerbond Vlaanderen organiseert dit najaar maar liefst 4 opleidingen voor clubbestuurders in samenwerking met Dynamo Project (een project van de Vlaamse Sportfederatie)! Iedereen van harte welkom!! Ter info voor de clubs met jeugdrenners die intekenden op het Jeugdsportfonds 2015: deze opleidingen komen in aanmerking voor de minimale voorwaarde van deelaspect 7.

JE SPORTCLUB EN SOCIALE MEDIA BOUW EEN COMMUNITY OP ROND JE VERENIGING

INLEIDENDE SESSIE

Waar & wanneer OC De Schouw (Zaal Den Artiest) – Tweelindenstraat z/n – 8810 Lichtervelde maandag 5 oktober 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling Het wereldwijde web is ondertussen een volgroeide twintiger. En vandaag zijn zo goed als alle sportclubs en hun leden aanwezig en actief op minstens één sociaal platform: Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat,… De voordelen zijn gekend: sociale media vormen misschien wel het interessantste onderdeel in de communicatiestrategie van je sportclub; niet alleen voor externe visibiliteit, maar ook voor interne communicatie. Zo kan je sportclub via sociale media potentiële leden en vrijwilligers bereiken, interessante informatie van andere organisaties opvolgen en delen en de reeds bestaande communicatiekanalen versterken. Het kan zelfs je sponsorinkomsten beïnvloeden! Actief zijn op sociale media vergt natuurlijk wel inspanningen van je sportclub, maar nog belangrijker is dat je het juist inzet. Je wilt je inspanningen uiteraard beloond zien. Het grote misverstand is dat sociale media onze manier van communiceren drastisch hebben veranderd. Niets is minder waar: het is na de magazines, telefoon, tv, fax en e-mail gewoon de volgende tool waarmee we communiceren. Dus wat betekenen sociale media anno 2015? In deze bijscholing krijg je inzicht in het sociale medialandschap en leer je vooral hoe Facebook een sterke meerwaarde is voor je sportclub. De lesgever definieert sociale media, gaat diep in op Facebook en toont de plaats daarvan binnen jouw communicatie- en marketingaanpak. Je krijgt tips en tricks om sterk te starten, of om je Facebook-aanwezigheid naar een nóg hoger niveau te brengen. Je krijgt een antwoord op volgende vragen:

et het verschil tussen fanpagina’s en groepen?

t moeten we eigenlijk posten, en wat is de beste manier? Foto, tekst, video, links,…?

gen we meer fans? (Of hoe zorgen we dat al onze leden alvast fan worden?)

-ik-leuks)?

enties te werken? Deze inleidende sessie is ideaal voor jou als je ervan overtuigd bent dat sociale media een belangrijk deel van je communicatie- en marketingaanpak zijn of moeten zijn. Voorkennis van sociale media is nuttig, maar niet nodig.

p. 10 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 11: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

VZW- EN VRIJWILLIGERSWETGEVING

Waar & wanneer Zaal Herberg ’t Huis – Provinciebaan 18 – 3110 Rotselaar dinsdag 13 oktober 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling Is jouw sportclub een vzw of een feitelijke vereniging? Overweeg je een overstap naar het vzw-statuut maar vraag je je af welke voor- en/of nadelen dat met zich meebrengt? In deze sessie wordt het onderscheid tussen een feitelijke vereniging en een vzw duidelijk gemaakt. Ook wordt de relevante vzw-wetgeving voor sportclubs besproken: oprichting, formaliteiten en jaarlijkse verplichtingen komen aan bod. Daarnaast worden de belangrijkste aspecten van de vrijwilligerswetgeving uitgelegd: het doel, de bedragen en de vereiste formaliteiten komen aan bod.

EEN VRIJWILLIGERSVRIENDELIJKE SPORTCLUB DE BASISPRINCIPES VAN EEN GEMOTIVEERDE PLOEG VRIJWILLIGERS

Waar & wanneer Zaal Nilania – Kesselsesteenweg 52 – 2560 Nijlen maandag 9 november 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling ‘The games makers’ werden ze in Londen genoemd, de vrijwilligers. Met 70.000 waren ze tijdens de Olympische Spelen, op één van dé hoogtepunten van sportbeleving. Er waren veel meer kandidaten dan plaatsen om als vrijwilliger mee te werken. Vrijwilligers maakten de Spelen mogelijk. Vrijwilligers waren er graag bij; ze waren trots, toonden drang, veerkracht en power. Ze werkten vanuit hun ratio én vanuit hun emo, ze volgden en ze namen leiding. Kortom, ze waren mede bepalend voor het maken en slagen van de Spelen. Velen zullen nu denken dat er toch wel een wezenlijk verschil is tussen de Olympische Spelen en pakweg de gemiddelde sportclub in je gemeente: de Olympische Spelen is een gekend merk, iets waar iedereen bij wil zijn. Inderdaad, er zijn veel verschillen: qua budget, schaalgrootte, media-aandacht, … Het feit dat iedereen graag bij de Spelen wil zijn, hoeft echter niet anders te zijn dan in je sportclub. De organisatie van de Spelen heeft vrijwilligers niet alleen taken en verantwoordelijkheden gegeven; ze hebben hen vooral een gezicht gegeven, een plaats, een waardering. En daarvoor hebben ze tonnen engagement terug gekregen. Kortom, er is bewust gewerkt aan het werken met vrijwilligers. Binnen deze sessie bekijken we een aantal succesfactoren die je kan meenemen naar je sportclub.

DE SPORTCLUB VAN DE TOEKOMST - 10 SUCCESTIPS!

Waar & wanneer Sportcentrum De Deuster – Deusterstraat 74 C/2 – 3990 Peer vrijdag 13 november 2015 - 19u00-22u00 Doelstelling De sportclub is vandaag slechts één van vele populaire sportaanbieders en wordt geconfronteerd met allerlei (nieuwe) problemen. De maatschappij evolueert, de menselijke behoeften, noden en wensen veranderen en de sportclub moet zich kunnen aanpassen aan deze evoluties en trends om niet aan populariteit in te boeten. In deze sessie krijg je 10 succestips aangereikt om de aantrekkingskracht en uitstraling van je club te verhogen en de werking ervan te optimaliseren. We kijken hiervoor verder dan de eigen clubgrenzen, passen principes toe uit andere domeinen en vertalen deze oplossingen naar de sportclub. Het is ook een intervisiemoment waarin de deelnemers gestimuleerd worden ervaringen uit te wisselen, te discussiëren en keuzes te leren maken om te evolueren naar een sportclub die ook in de toekomst een toekomst heeft.

p. 11 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 12: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

INSCHRIJVEN

Via bijgevoegd inschrijvingsformulier of online via http://competitie.dewielerbond.be/WBVvoorclubs/OpleidingenWBV.aspx?Disc=44 Lichtervelde: inschrijven voor 28 september Rotselaar: inschrijven voor 6 oktober Nijlen: inschrijven voor 2 november Peer: inschrijven voor 6 november

DEELNAMEPRIJS

- bestuurders bij een sportclub aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen en medewerkers bij Wielerbond

Vlaanderen: 7,50 EUR/opleiding - bestuurders bij een sportclub aangesloten bij een andere VSF-federatie en medewerkers bij een andere

VSF-federatie: 12,50 EUR/opleiding - sportfunctionarissen in een Vlaamse gemeente: 20 EUR/opleiding - alle anderen: 30 EUR/opleiding Het bedrag dient te worden gestort op rekeningnummer BE77 3930-0404-0242 met vermelding van DP Lichtervelde.of DP Rotselaar of DP Nijlen of DP Peer.

INFO

Wielerbond Vlaanderen vzw Wendy De Valck Strandlaan 3 9000 Gent [email protected] 09/321.90.26

p. 12 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 13: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Inschrijvingsformulier opleidingen Wielerbond Vlaanderen najaar 2015

Օ Je sportclub en sociale media. Bouw een community op rond je vereniging – Inleidende sessie Lichtervelde - maandag 5 oktober 2015 - inschrijven voor 28 september Օ Vzw- en vrijwilligerswetgeving Rotselaar - dinsdag 13 oktober 2015 - inschrijven voor 6 oktober Օ Een vrijwilligersvriendelijke sportclub – de basisprincipes van een gemotiveerde ploeg vrijwilligers Nijlen – maandag 9 november 2015 - inschrijven voor 2 november Օ De sportclub van de toekomst – 10 succestips! Peer - vrijdag 13 november 2015 - inschrijven voor 6 november Type deelnemer: Օ Bestuurder bij een sportclub aangesloten bij Wielerbond Vlaanderen Օ Medewerker bij Wielerbond Vlaanderen Օ Bestuurder bij een sportclub aangesloten bij een andere VSF-federatie Օ Medewerker bij een andere VSF-federatie Օ Bestuurder bij een sportclub aangesloten bij een niet-VSF-federatie Օ Medewerker bij een niet-VSF-federatie Օ Sportfunctionaris Օ andere: .......................................................................................................................................................... Naam: .................................................................... Voornaam: ........................................................................ Adres: ................................................................................................................................................................... Postcode: ................................................................ Gemeente: ........................................................................ Tel/GSM: .............................................................................................................................................................. E-mail: .................................................................................................................................................................. Geboortedatum: ................................................................................................................................................... Naam sportclub: .................................................................................................................................................... Functie binnen de club: ........................................................................................................................................ Federatie: ............................................................................................................................................................. Deelnameprijs: .....................................................................................................................................................

Gelieve dit formulier terug te sturen naar Wielerbond Vlaanderen vzw

Wendy De Valck Strandlaan 3 9000 Gent

of te mailen naar [email protected]

Gelieve één inschrijvingsformulier per persoon te gebruiken !

p. 13 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 14: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Wedstrijdkalender - van 11/07 t.e.m. 02/08Men Elite 1.2 UCI

19/07 Dwars door de Vlaamse Ardennen Erpe-Mere (O) (Top)177,7 km - 6010 EUR - Bijkomende prijzen: 250 EUR. Voorinschrijvingen: De Smet Jeroen, Broekstraat 11, 9420 Erpe-Mere (0479831416) ([email protected]). - I: Administratief Centrum, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - U: 09:30/10:45/13:00 - K: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - Contact: De Smet Jeroen, Broekstraat 11, Erpe-Mere (Tel.: 0479831416) ([email protected]) - Website: www.dwarsdoordevlaamseardennen.be - Med. Controle: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Elites m.c./z.c./U2311/07 Sinaai (O) (Ind)165 km - 5020 EUR. Voorinschrijvingen: VZW Stadsbelangen - Moorthamer Eddy, Kon. Fabiolapark 256, 9100 St. Niklaas (0477485600) - I: Zaal Climax, Dries, Sinaai - U: 12:30/14:00/14:30 - K: Sporthal, Vleeshouwerstraat, Sinaai - Contact: Moorthamer Eddy, Kon. Fabiolapark 256, 9100 St. Niklaas (Tel.: 0477485600) ([email protected]) - Extra info: 15 x 11 km / Briefing: 12u - Med. Controle: Gemeentehuis, Dries, Sinaai - Fotofinish: Links

12/07 Ninove (O) (Ind)161,2 km - 5020 EUR. - I: Sporthal Sint-Kristoffel, Schuitstraat, 9401 Pollare (0497282306). - U: 12:00/13:30/14:00 - K: Sporthal Sint-Kristoffel, Schuitstraat, 9401 Pollare - Contact: Walter Cieters, Beukendreef 28, 9401 Pollare (Tel.: 0497282306) ([email protected]) - Extra info: 13 x 12,4 km

14/07 Mosselkoers Houtem-Vilvoorde (B) (Ind)163 km - 5020 EUR - Bijkomende prijzen: 1250 EUR. - I: Zaal De Kring, Damstraat, 1800 Houtem-Vilvoorde (0495504648). - U: 12:30/13:30/14:00 - K: Luchtdraaghal, Karel Trekelsstraat, 1800 Houtem-Vilvoorde - Contact: Van Steenwinkel Jean, (Tel.: 0474684097) ([email protected]) - Extra info: 18 x 9,1 km / Premies: 1250€

20/07 Grote Prijs Lanssens - Crelan Dentergem (W) (Ind)173,6 km - 5020 EUR. - I: Jeugd- En Ontmoetingscentrum, Wontergemstraat 7, 8720 Dentergem - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Voetbalterrein KZ Dentergem, Meulebekesteenweg 16, 8720 Dentergem - Contact: Vandemaele Tony, Groeneweg 14, 8720 Dentergem (Tel.: 0471112424) ([email protected]) - Extra info: 14 x 12,4 km - Med. Controle: Voetbalterrein KZ Dentergem, Meulebekesteenweg 16, 8720 Dentergem

23/07 Ninove (O) (Ind)169 km - 5020 EUR. - I: Stationshal, Stationsplein, 9400 Ninove (0475866285). - U: 12:00/13:30/14:00 - K: Kaffee De Wettel, Stationsplein, 9400 Ninove - Contact: Carael Pascal, Desire De Bodtkaai 20, 9400 Ninove (Tel.: 0475866285) ([email protected]) - Extra info: 13 x 13 km - Med. Controle: Kaffee De Wettel, Stationsplein, 9400 Ninove - Website: www.denderclubninove.be - Fotofinish: Links

27/07 Gp Raf Jonckheere Westrozebeke (W) (Ind)164 km - 5020 EUR - Bijkomende prijzen: 350 EUR. Voorinschrijvingen: enkel elite zc/U23 (wildcards) verplicht: Freddy Dewulf, Vijverbosstraat 2, 8840 Westrozebeke (051778351 of 0476779060) ([email protected]). - I: Café ‘t Gildhof, Dorpsstraat 49, 8840 Westrozebeke (0476779060). - U: 12:30/13:45/14:00 - K: SK Westrozebeke, Ommegang Noord 16, 8840 Westrozebeke - Contact: Freddy Dewulf, Vijverbosstraat 2, 8840 Westrozebeke (Tel.: 051778351 of 0476779060) ([email protected]) - Extra info: 16 x 10,25 km - Med. Controle: Cultureel Centrum, Dorpsstraat 45, 8840 Westrozebeke - Fotofinish: Rechts

27/07 Natour Criterium Aalst (O) (Crit)I: Cultuurcentrum CC De Werf, Molenstraat, 9300 Aalst - U: 19:00 - K: Cultuurcentrum CC De Werf, Molenstraat, 9300 Aalst - Contact: Jhony Van Den Borre, (Tel.: 0475515151) ([email protected])

28/07 Criterium Roeselare (W) (Crit)100 km. Voorinschrijvingen: Björn Gevaert, Gitsestraat 388 - Bus 1, 8800 Roeselare (0473868700) ([email protected]). - I: Mska Roeselare - Campus Hugo Verrieststraat, Hugo Verrieststraat 68, 8800 Roeselare - U: 19:00 - K: Mska Roeselare - Campus Hugo Verrieststraat, Hugo Verrieststraat 68, 8800 Roeselare - Contact: Björn Leenknegt, Honzebroekstraat 131, Roeselare (Tel.: 0496264806) ([email protected]) - Website: www.natourroeselare.be - Med. Controle: Bond Moyson, Teerlingstraat 3, 8800 Roeselare

29/07 Profronde van Lommel (Lb) (Crit)85 km. Voorinschrijvingen: OP UITNODIGING - Karolien Claes, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (011399743) - I: Huis van de Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (011399799). - U: 19:45 - K: Huis van de Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel - Contact: Karolien Claes, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (Tel.: 011399743) ([email protected]) - Med. Controle: Rode Kruis, Dorp, 3920 Lommel - Website: www.profrondevanlommel.be - Fotofinish: Rechts

30/07 Herentals Fietst (A) (Crit)100 km. Voorinschrijvingen: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (0475598084) ([email protected]). - I: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals (014285250). - U: 17:00/19:00/19:30 - K: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals - Contact: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (Tel.: 0475598084) ([email protected]) - Extra info: ENKEL OP UITNODIGING / 50 x 2 km - Med. Controle: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 127, 2200 Herentals - Website: www.herentalsfietst.be

31/07 Na-Tourcriterium Sint-Niklaas (O) (Crit)85,2 km. Voorinschrijvingen: OP UITNODIGING - I: Sporthal De Witte Molen, Magnolialaan, Sint-Niklaas - U: 16:00/17:30 - K: Sporthal De Witte Molen, Magnolialaan, Sint-Niklaas - Contact: Erwin Vervecken, Schoebroekstraat 8, 3583 Paal-Beringen (Tel.: 011459900) ([email protected]) - Extra info: 40 x 2,13 km / Derny: 17u30 / Tijdrit: 18u30 / Criterium: 19u - Med. Controle: Sporthal De Witte Molen, Magnolialaan, Sint-Niklaas - Website: www.natourcriterium.be - Fotofinish: Rechts

01/08 Criterium Mechelen (A) (Crit)90 km. Voorinschrijvingen: Van Doorslaer Paul, Leefdaal 3, 1861 Meise (0475465315) - I: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 2800 Mechelen - U: 17:30/18:30/19:30 - K: Sint-Rombouts- college, Veemarkt 56, 2800 Mechelen - Contact: Francken Michel (Sportizon), (Tel.: 0486519669) ([email protected]) - Extra info: 40 x 2,3 km - Med. Controle: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 2800 Mechelen - Website: www.criteriummechelen.be

02/08 Internationaal Natour Criterium Ninove (O) (Crit)75 km. Voorinschrijvingen: Flanders Cycling Events Vzw, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove (0495521427) ([email protected]). - I: Ikorn Scholen- complex, Onderwijslaan, 9400 Ninove (0495521427). - U: 16:00/17:00/17:30 - K: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Contact: De Cleer Geo, Krepelstraat 3A, 9400 Ninove (Tel.: 0495521427) (Fax: 054326002) ([email protected]) - Extra info: deelname enkel op uitnodiging - Med. Controle: Ikorn Scholencomplex, Onderwijs-laan, 9400 Ninove - Website: www.flanderscyclingevents.be

02/08 Opstal Koers (Grote Prijs Van Der Jeugt) (O) (Ind)167 km - 5020 EUR. - I: Eendracht Buggenhout, Dreef Z/N, Buggenhout-Opstal (0475625811). - U: 12:00/13:15/14:00 - K: Eendracht Buggenhout, Dreef Z/N, Buggenhout-Opstal - Contact: Dirk Van der Jeugt, (Tel.: 0475625811) ([email protected]) - Extra info: 17 x 9,8 km / Briefing: 13u15 - Med. Controle: Thuisverpleging Sertijn, Broekstraat 19, Buggenhout-Opstal - Website: www.degoeien.be - Fotofinish: Links

Elite 1.1228/07 Internatie Reningelst (W) (Icn)158,6 km - 1500 EUR - Clubprijzen: 500 EUR. Voorinschrijvingen: Desodt Sylviane, Vaubanstraat 34, 8900 Ieper (0476925673) - I: OC Rookop, Heuvellandseweg 1, Reningelst (0476925673). - U: 10:00/11:15/13:30 - K: SK Reningelst, Kriekstraat 9a, Reningelst - Contact: Desodt Sylviane, Vaubanstraat 34, 8900 Ieper (Tel.: 0476925673) ([email protected]) - Extra info: 13 x 12,2 km / Briefing: 11u30 - Med. Controle: Dr. Bruggeman, Baljuwstraat 19, Reningelst - Website: www.wielerclubbergdal.be - Fotofinish: Rechts

02/08 Trofee Luk Van Biesen Kraainem (B) (Icn2)140 km - 810 EUR. Voorinschrijvingen: Jos Van Laer, Neeralfenestraat 18, 1740 Ternat (0475790105) - I: De Lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem - U: 11:00/12:15/14:00 - K: Sporthal, Patronaatstraat 10, 1950 Kraainem - Contact: Jos Van Laer, Neeralfenestraat 18, 1740 Ternat (Tel.: 0475790105) - Extra info: 13 x 10,8 km / Bergprijs + Klassement met wedstrijd van 31-05-2015 te Wezembeek-Oppem / Briefing: 12u45 - Med. Controle: Sporthal, Patronaatstraat 10, 1950 Kraainem - Website: www.ksc-sprint.wo.be

Elite 2.1222/07 Ronde van Vlaams-Brabant (Icn)154,6 km. - I: Café Bij Conny, Langestraat 170, Rillaar - U: 13:30 - K: B-Terrein FC Rillaar Sport, Langestraat, Rillaar - Extra info: 39,3 km + 42,1 km + 6 x 12,1 km / Briefing: 11u30 - Med. Controle: Café Bij Conny, Langestraat 170, Rillaar - Website: www.rondevanvlaamsbrabant.be

23/07 Ronde van Vlaams-Brabant (Icn)153,6 km. - I: Dorpstraat 570, Leefdaal - U: 13:30 - K: Sporthal Leefdaal - Extra info: 8 x 19,2 km / Tekenen controleblad: 12u30-13u15 - Med. Controle: Sporthal Leefdaal - Website: www.rondevanvlaamsbrabant.be

24/07 Ronde van Vlaams-Brabant (Icn))9,4 km. - I: Café-Zaal De Vrede, Dorpstraat, 1755 Gooik - U: 13:30 - K: De Cam (douches) - Med. Controle: Café-Zaal De Vrede, Dorpstraat, 1755 Gooik - Website: www.rondevanvlaamsbrabant.be

25/07 Ronde van Vlaams-Brabant (Icn)155 km. - I: Café De Welkom, Leuvensebaan 67, 3040 Ottenburg - U: 13:30 - K: Voetbalterrein De Kastanje, Bloemenstraat, 3040 Ottenburg - Extra info: 3 x 31,3 km + 6 x 10,2 km / Tekenen controleblad: 12u30-13u15 - Med. Controle: Voetbalterrein De Kastanje, Bloemenstraat, 3040 Ottenburg - Website: www.rondevanvlaamsbrabant.be

26/07 Ronde van Vlaams-Brabant (Icn)156,3 km. - U: 13:30 - K: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem - Extra info: 3 x 30,7 km + 6 x 10,7 km / Tekenen controleblad: 12u30-13u15 - Med. Controle: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 25, 1785 Merchtem - Website: www.rondevanvlaamsbrabant.be

Klasse 1.12 A/B - Elite z.c./U23 1.12C Open (Am./Mas./Elzc/U23)11/07 Menen (W) (Open)72 km - 450 EUR. - I: Taverne De Witte Zwaan, G. Lemanstraat 16, 8930 Menen - U: 12:00/13:30/14:00 - K: De Steiger, Waalvest, 8930 Menen - Contact: Derdaele Gino, Waalvest, 8930 Menen (Tel.: 056530810) ([email protected]) - Extra info: 8 x 9 km - Med. Controle: Praktijk Tandarts Jonnaert P, G. Lemanstraat 20, 8930 Menen (056515793).

12/07 Herzele-Borsbeke (O) (1.12b)118,3 km - 690 EUR. - I: Café In De Oude Brug, Borsbekestraat 185, 9552 Herzele-Borsbeke (0496797387). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sint Antoniuskring, Dorpsplein, 9552 Herzele-Borsbeke - Contact: Dobbelaere Willy, Borsbekestraat 165, 9552 Herzele-Borsbeke (Tel.: 0478247485) ([email protected]) - Extra info: 13 x 9,1 km - Med. Controle: Sint Antoniuskring, Dorpsplein, 9552 Herzele-Borsbeke

12/07 Oostnieuwkerke (W) (1.12b)116,6 km - 690 EUR. - I: Café De Posthoorn (Aankomst), Roeselarestraat, 8840 Oostnieuwkerke - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Gemeenteschool, Roeselarestraat, 8840 Oostnieuwkerke - Contact: Mertens Patrick, Lijsterstraat 1, 8840 Oostnieuwkerke (Tel.: 0473755354) ([email protected]) - Extra info: 22 x 5,3 km / Premies (20x10€) - Med. Controle: Gemeenteschool, Roeselarestraat, 8840 Oostnieuwkerke (0473755354).

13/07 Gistel (W) (Go)70 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Finaut Dirk (www.koninklijkesportclubgistel.be), Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (0474403500) ([email protected]). - I: Kraeyenhof, Kerkstraat, 8470 Gistel - U: 17:45/19:00/19:15 - K: Voetbal- stadion KEG Gistel, Pol Gernaeystraat 1, 8470 Gistel - Contact: Finaut Dirk, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (Tel.: 0474403500) ([email protected]) - Extra info: 2-daagse (13-07-2015 + 16-07-2015) - Renners die deelnemen aan beide wedstrijden ontvangen 10€ vergoeding / Premies - Website: www.koninklijkesportclubgistel.be

13/07 Sinaai-Waas (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Café Climax, Dries 33, 9112 Sinaai-Waas - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Catharinascholen, Edg. Tinelstraat 29, 9112 Sinaai-Waas - Contact: Raes Eddy, Edg. Tinelstraat 67, 9112 Sinaai (Tel.: 0486463649) ([email protected]) - Med. Controle: Kine Beirnaert, Sinaaidorp 17, 9112 Sinaai

14/07 Beitem (Roeselare) (W) (1.12b)115,5 km - 690 EUR. - I: Café Oud Beitem, Meensesteenweg 768, 8800 Beitem (Roeselare) - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal De Schakel Beitem, Meensesteenweg 715, 8800 Beitem (Roeselare) - Contact: Masil Rik, Oude Heirweg 8, 8890 Moorslede (Tel.: 0475803231) ([email protected])

p. 14 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 15: WBV-Nieuwsbrief 2015/12
Page 16: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

14/07 Keerbergen (B) (1.12b)114,4 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Moleken, Haachtsebaan 1, 3140 Keerbergen (015513641). - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Zaal Berk En Brem, St Michielsstraat, 3140 Keerbergen - Contact: Cammaerts Alfons, Leuvensebaan 210, 2580 Putte (Tel.: 0476073179) ([email protected])

14/07 Wachtebeke (O) (1.12b)119 km - 810 EUR. - I: Feesttent Thv Huisn°64, Overslagdijk, 9185 Wachtebeke (0486060010). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Feesttent Thv Huisn°64, Overslagdijk, 9185 Wachtebeke - Contact: Van Assel Willy, Cornilstraat 8, 9185 Wachtebeke (Tel.: 0486060010) ([email protected]) - Extra info: 7,5€ (31-50) - Med. Controle: Feesttent Thv Huisn°64, Overslagdijk, 9185 Wachtebeke (0486060010). - Website: http://everyoneweb.com/fkdesluize

15/07 Arendonk (A) (1.12b)108 km. - I: Café Angèle, De Daries 122, 2370 Arendonk (014677190). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Voetbalterrein Verbroedering Arendonk (Met Douches), Kerkstraat 11, 2370 Arendonk - Contact: Leo Meulemans, Roobeek 16, 2370 Arendonk (Tel.: 014678718) ([email protected]) - Extra info: 20 x 5,4 km - Med. Controle: Café Angèle, De Daries 122, 2370 Arendonk (014677190). - Website: www.ksvsportensteun.be

16/07 Gistel (W) (1.12b)116 km - 690 EUR. - I: Kraeyenhof, Kerkstraat, 8470 Gistel - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Voetbalstadion KEG Gistel, Pol Gernaeystraat 1, 8470 Gistel - Contact: Finaut Dirk, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (Tel.: 0474403500) ([email protected]) - Extra info: 2-daagse (13-07-2015 + 16-07-2015) - Renners die deelnemen aan beide wedstrijden ontvangen 10€ vergoeding / Premies - Website: www.koninklijkesportclubgistel.be

17/07 Evergem-Belzele (O) (Go)70 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Van Aerde Roger, Rabotstraat 13, 9940 Evergem-Belzele (092531449) ([email protected]). - I: Café Den Heksenketel, Belzeelsestraat 23, 9940 Evergem-Belzele (092531449). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Café Den Heksenketel, Belzeelsestraat 23, 9940 Evergem-Belzele - Contact: Van Aerde Roger, Rabotstraat 13, 9940 Evergem-Belzele (Tel.: 092531449) ([email protected]) - Extra info: OP UITNODIGING - Med. Controle: Café Den Heksenketel, Belzeelsestraat 23, 9940 Evergem-Belzele (092531449).

17/07 Geel - Sint Dimpna (A) (1.12b)96 km - 690 EUR. - I: Parochiecentrum St. Dimpna, Rijn 1, 2440 Geel - U: 17:45/18:45/19:00 - K: Parochiecentrum St. Dimpna, Rijn 1, 2440 Geel - Contact: Dams Ivo, Antwerpsedries 56, 2440 Geel (Tel.: 0494483830) ([email protected]) - Extra info: 30 x 3,2 km

17/07 Ingelmunster (W) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: Café Riva, Gravinne 17, 8770 Ingelmunster (0479762244). - U: 16:00/17:15/17:30 - K: Sporthalle, Bollewerp 92A, 8770 Ingelmunster - Contact: Corneillie Luc, Zeveneiken 15/02.01, 8760 Meulebeke (Tel.: 0479762244) - Extra info: 16 x 7,5 km / 10€ (31-40) - Med. Controle: Sporthalle, Bollewerp 92A, 8770 Ingelmunster

17/07 Sinaai - Waas (O) (1.12b)110 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai (0486463649). - U: 16:45/17:45/18:00 - K: Feesttent, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai - Contact: Raes Eddy, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai (Tel.: 0486463649) ([email protected]) - Med. Controle: Kristel Cuypers, Klokke Roelandlaan 64, 9112 Sinaai (0486463649).

17/07 Sint-Katelijne-Waver (A) (1.12b)114 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. - I: Café Onder De Toren, Markt 17, 2860 Sint-Katelijne-Waver (0496591236). - U: 16:45/17:45/18:00 - K: KFC Katelijne, Vossevelden, 2860 Sint-Katelijne-Waver - Contact: Wim De Vos, Isschotweg 72, 2222 Itegem (Tel.: 0496591236) ([email protected]) - Extra info: 12 x 9,5 km - Med. Controle: Café Onder De Toren, Markt 17, 2860 Sint-Katelijne-Waver (0496591236).

19/07 Kerniel - Borgloon (Lb) (Pk)109,7 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Heuvelstraat 7, 3840 Kerniel - Borgloon (0474136365). - U: 13:00/14:00/14:30 - K: Feesttent, Heuvelstraat 7, 3840 Kerniel - Borgloon - Contact: Pieter Borms, Rullecovenstraat 115, 3840 Kerniel - Borgloon (Tel.: 0474136365) ([email protected]) - Extra info: Provinciaal Kampioenschap van Limburg, tevens in het kader van de Euregio Mediaan competitie. Meer info via [email protected]

20/07 Nieuwerkerken (Lb) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Café Andre Van Nasser, Klein Tegelrij 85, 3850 Nieuwerkerken (0477740667). - U: 15:30/16:30/17:00 - K: Sporthal, Kerkstraat, 3850 Nieuwerkerken - Contact: André Willems, Kleine Tegelrij 85, 3850 Nieuwerkerken (Tel.: 0477740667) - Med. Controle: Café Andre Van Nasser, Klein Tegelrij 85, 3850 Nieuwerkerken (0477740667).

20/07 Rumbeke (W) (1.12b)110 km - 810 EUR. - I: Café Zilverbergstatie, Oude Zilverbergstraat 30 - 32, 8800 Roeselare - Zilverberg (051201155). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: Café Zilverbergstatie, Oude Zilverbergstraat 30 - 32, 8800 Roeselare - Zilverberg - Contact: Depoortere Frans, Oude Zilverbergstraat 30 - 32, 8800 Roeselare - Zilverberg (Tel.: 051201155) (Fax: 051204155) ([email protected]) - Med. Controle: Café Zilverbergstatie, Oude Zilverbergstraat 30 - 32, 8800 Roeselare - Zilverberg (051201155). - Website: www.zilverbergstatie.be

20/07 Sinaai-Waas (O) (1.12b)110 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai (0486463649). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Feesttent, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai - Contact: Raes Eddy, Edg. Tinelstraat 67, 9112 Sinaai (Tel.: 0486463649) ([email protected]) - Med. Controle: Kristel Cuypers, Klokke Roelandlaan 64, 9112 Sinaai (0496688802).

21/07 Hulshout (A) (1.12a)140 km - 1650 EUR - Bijkomende prijzen: 70 EUR. - I: Sportbar Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout (015242677). - U: 11:00/14:15/14:40 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Maes Jeffrey, Vosse Putten 36, 2235 Hulshout (Tel.: 0475459742) ([email protected]) - Extra info: 54° Schaal Marcel Indekeu / Officiële start: 14u45 / 7€ (41-50) - Med. Controle: Sportpark, Industriepark 3, 2235 Hulshout (015242677).

21/07 Veldegem (W) (1.12b)118,8 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Café/Feestzaal T´Strooihof, Rembertstraat 88, 8210 Veldegem - U: 13:30/14:45/15:00 - K: De Bosserij, Acaciastraat, 8210 Veldegem - Contact: Björn Misseeuw, Kattestraat 5, Loppem (Tel.: 0477433726) ([email protected]) - Extra info: 22 x 5,4 km - Med. Controle: Klaverstraat 14, 8210 Veldegem

21/07 Westkapelle (Knokke-Heist) (W) (1.12b)117 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 525 EUR. - I: Sport- centrum Molenhoek, Herenweg 11B, 8300 Knokke Heist (Westkapelle) (0475961801). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sportcentrum Molenhoek, Herenweg 11B, 8300 Knokke Heist - Contact: Storme Fernand, Oude Hoekestraat 4A, Knokke Heist (Tel.: 0475961801) ([email protected])

22/07 Deinze (O) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Café-Restaurant Gentlemen, Markt 84, 9800 Deinze - U: 16:30/17:45/18:00 - Contact: Geert Leenaert, Oude Heirbaan 29, 9800 Deinze (Tel.: 0472842262) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6 km / Klassement met wedstrijden op 26 juli en 29 juli

22/07 Kerksken (O) (1.12b)118 km. - I: Café T´Vat, Dorp, 9451 Kerksken - U: 13:00/14:30/15:00 - Contact: Dirk Seminck, Moenebroekstraat 34, 9500 Geraardsbergen (Tel.: 0496266141) ([email protected]) - Med. Controle: Café T´Vat, Dorp, 9451 Kerksken

22/07 Westrozebeke (W) (1.12b)114 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 70 EUR. - I: Café De Bottle, Dorpsstraat 68, 8840 Westrozebeke - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Voetbalveld SK Westrozebeke, Ommegang Noord, 8840 Westrozebeke - Contact: Freddy Dewulf, Vijverbosstraat 2, Westrozebeke (Tel.: 0476779060) (Fax: 051201066) ([email protected]) - Extra info: 17 x 6,7 km / Elke ronde 15€ premie / 7€ (31-40) - Med. Controle: Oud Gemeentehuis, Dorspstraat 43, 8840 Westrozebeke

24/07 Moorsele (W) (1.12b)110 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. Voorinschrijvingen: Gheeraert Christof, Warandestraat 242, Moorsele (0478808295) ([email protected]). - I: Café Carlton, Salinesstraat 34, Moorsele (0478808295). - U: 16:30/17:30/18:00 - K: Voetbalterrein, Secr. Vanmarckelaan, Moorsele - Contact: Gheeraert Christof, Warandestraat 242, Moorsele (Tel.: 0478808295) ([email protected]) - Extra info: 23 x 4,8 km - Website: www.moorselekoerse.be

25/07 Bambrugge (O) (1.12b)112,5 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 690 EUR. - I: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (0497691342). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere - Contact: De Rouck Guido, Prinsdaal 21, 9420 Erpe-Mere (Tel.: 0497691342) ([email protected]) - Extra info: 15 x 7,5 km / Premies: 125€ / 10€ (31-40) - Med. Controle: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere

25/07 Geel Oosterlo (A) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: ´T Oosterlo´s Hof, Zammelseweg 45, 2440 Geel-Oosterlo - U: 14:45/15:45/16:00 - K: ‘T Oosterlo’s Hof, Zammelseweg 45, 2440 Geel-Oosterlo - Contact: Rudi Verdonck, (Tel.: 0479266780) - Extra info: 20 x 5,7 km

25/07 Izegem-Bosmolens (W) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Ter Beursplein 1, 8870 Izegem (0472370298). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Voetbalveld, Karel De Goedelaan, 8870 Izegem - Contact: JP Ronse, Olmenstraat 23, 8870 Izegem (Tel.: 0472370298) ([email protected]) - Extra info: 23 x 5,1 km - Website: www.feestcomiteitbosmolens.be

25/07 Lichtervelde (W) (1.12b)116 km - 690 EUR. - I: Café De Burgersgilde, Statiestraat 5, 8810 Lichtervelde - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Sporthal, Zandstraat 15, 8810 Lichtervelde - Contact: Kurt Doom, Koning Boudewijnlaan 32, Lichtervelde (Tel.: 0479599833) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6,11 km / Premiespurten - Website: www.omloopvanhethoutland.be - Med. Controle: Zaal Casino De Burgersilde, Statiestraat 5, 8810 Lichtervelde

25/07 Sinaai (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Hulstbaan 228, 9112 Sinaai (0488420710). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Feesttent, Hulstbaan 228, 9112 Sinaai - Contact: Maes Albert, Kemzekestraat 39, 9111 Belsele (Tel.: 0488420710) ([email protected]) - Extra info: Premies - Med. Controle: Hans Haelewyn, Hulstbaan 175, 9112 Sinaai (0486420710).

26/07 Boezinge (W) (1.12b)110 km - 810 EUR. - I: Café De Gilde, Brugstraat 26, 8904 Boezinge - U: 13:30/14:45/15:00 - K: OC Ten Vrielande, Brugstraat, 8904 Boezinge - Contact: Wim Van Cauwenberge, Boezingestraat 75B, 8904 Boezinge (Tel.: 057214387) ([email protected]) - Extra info: 20 x 5,5 km / Elke ronde premie - Med. Controle: Kleedkamer Sassport Boezinge, Dekemelelaan, 8904 Boezinge - Website: www.sasspurtersboezinge.be

26/07 Deinze (O) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Café Handelshuis, Oude Brugsepoort 121, 9800 Deinze - U: 13:30/14:45/15:00 - Contact: Geert Leenaert, Oude Heirbaan 29, 9800 Deinze (Tel.: 0472842262) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6 km / Klassement met wedstrijden op 22 juli en 29 juli

26/07 Izegem-Bosmolens (W) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Ter Beursplein 1, 8870 Izegem (0472370298). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Voetbalveld, Karel De Goedelaan, 8870 Izegem - Contact: JP Ronse, Olmenstraat 23, 8870 Izegem (Tel.: 0472370298) ([email protected]) - Extra info: 19 x 5,2 km - Website: www.feestcomiteitbosmolens.be

26/07 Landskouter (O) (1.12b)113,4 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Tent op parking TBT, Aalmoezenijestraat 7A, 9860 Oosterzele (0475780847). - Contact: Patrick Van Damme, (Tel.: 0475780847) - Extra info: 14 x 8,1 km - Med. Controle: Voetbalkantine, Aalmoezenijestraat, Landskouter

26/07 Sint-Ulriks-Kapelle (B) (1.12b)116,25 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 290 EUR. - I: Paul Van Der Elst, Brusselstraat 667, 1700 St-Ulriks-Kapelle (0474929937). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Voetbalplein Boka, Lumbeekstraat, 1700 St-Ulriks-Kapelle - Contact: Tom Verhasselt, Boterstraat 43, 1740 Ternat (Tel.: 0475693404) ([email protected]) - Extra info: 15 x 7,75 km / Bergprijs: 150€ / Rushes: 140€ - Med. Controle: Paul Van Der Elst, Brusselstraat 667, 1700 St-Ulriks-Kapelle (0474929937).

27/07 Bambrugge (O) (1.12b)112,5 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 690 EUR. - I: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (0497691342). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere - Contact: De Rouck Guido, Prinsdaal 21, 9420 Erpe-Mere (Tel.: 0497691342) ([email protected]) - Extra info: 15 x 7,5 km / 10€ (31-40) / Premies: 125€ - Med. Controle: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (0497691342).

27/07 Boezinge (W) (Go)68 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. Voorinschrijvingen: Geert Geeraert, Brugstraat 15, 8904 Boezinge (057421355) ([email protected]). - I: Café De Zege, Dekemelelaan 31, 8904 Boezinge - U: 17:30/18:45/19:00 - K: OC Ten Vrielande, Brugstraat, 8904 Boezinge - Contact: Wim Van Cauwenberge, Boezingestraat 75B, 8904 Boezinge (Tel.: 057214387) ([email protected]) - Extra info: Avondcriterium / 40 x 1,7 km / 5€ (31-50) - Med. Controle: Kleedkamer Sassport Boezinge, Dekemelelaan, 8904 Boezinge - Website: www.sasspurtersboezinge.be

27/07 Lommel-Barrier (Lb) (1.12b)114 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 120 EUR. - I: De Bommel, Leuken 85, 3920 Lommel (0473263349). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Huis Stracks, Leuken, 3920 Lommel - Contact: Machielsen Gerrit, Stortstraat 30, 3920 Lommel (Tel.: 0473263349) ([email protected]) - Med. Controle: Honden Kapsalon, Stortstraat, 3920 Lommel (0473263349). - Website: www.pedaalridders-barrier.be

27/07 Sinaai (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Hustbaan 228, 9112 Sinaai (0488420710). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Feesttent, Hulstbaan 228, 9112 Sinaai - Contact: Maes Albert, Kemzekestraat 39, 9111 Belsele (Tel.: 0488420710) ([email protected]) - Extra info: Premies - Med. Controle: Hans Halewyn, Hulstbaan 175, 9112 Sinaai (0486901120).

p. 16 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 17: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

28/07 Kapellen (A) (1.12b)70 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. Voorinschrijvingen: Van Gastel Hugo, Steenlandlaan 13, 2940 Stabroek ([email protected]). - I: Café Volksvriend, Essenhoutstraat 103, 2950 Kapellen - U: 17:15/18:30/19:00 - K: Gemeentelijke Sporthal, Chr. Pallemansstraat, 2950 Kapellen - Contact: Hugo Van Gastel, Steenlandlaan 13, 2940 Stabroek ([email protected]) - Extra info: max. 50 deelnemers / 10€ verplaatsingsvergoeding

28/07 Ledegem (W) (1.12b)105 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Taverne Godjes, Plaats 33, 8880 Ledegem - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Sporthal Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat Z/N, 8880 Ledegem - Contact: Bart Clicque, Plaats 31, 8880 Ledegem (Tel.: 0495290556) ([email protected]) - Extra info: 20 x 5,25 km - Med. Controle: Huis Clicque, Plaats 31, 8880 Ledegem (0495290556).

28/07 Tremelo (B) (1.12b)108 km - 690 EUR. - I: Zaal De Toekomst, Pastoriestraat, Baal - U: 16:00/16:45/17:00 - K: KFC Baal, Baalsesteenweg, Baal - Contact: Ronny Mattheus, (Tel.: 0495507469) - Extra info: 15 x 7,2 km

29/07 Deinze (O) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Taverne Palace, Markt 32, 9800 Deinze - U: 14:00/15:15/15:30 - Contact: Geert Leenaert, Oude Heirbaan 29, 9800 Deinze (Tel.: 0472842262) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6 km / Klassement met wedstrijden op 22 juli en 26 juli

30/07 Boezinge (W) (Open)84 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Herberg Sint-Michiel, Diksmuidseweg 336, 8904 Boezinge - U: 14:30/15:45/16:00 - K: OC Ten Vrielande, Brugstraat, 8904 Boezinge - Contact: Wim Van Cauwenberge, Boezingestraat 75B, 8904 Boezinge (Tel.: 057214387) ([email protected]) - Extra info: 14 x 6 km / 5€ (31-40) / Elke ronde premie - Med. Controle: Kleedkamer Sassport Boezinge, Dekemelelaan, 8904 Boezinge - Website: www.sasspurtersboezinge.be

30/07 Deerlijk (W) (1.12b)114 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 200 EUR. - I: Sport- centrum, Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sportcentrum, Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk - Contact: De Coninck Carlos, G. Gezellelaan 66, 8540 Deerlijk (Tel.: 0475299559) ([email protected]) - Extra info: 17 ronden / 10€ (31-50) - Med. Controle: Sportcentrum, Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk

30/07 Oostkamp (W) (1.12b)99 km - 690 EUR. - I: Tent Gemeenteplein, Markt, 8020 Oostkamp (0477517058). - U: 17:15/18:15/18:30 - K: Café Orscamp, Kortrijksestraat 21, 8020 Oostkamp - Contact: Blomme Marc, Beekstraat 64, 8730 Oedelem (Tel.: 0477517058) (Fax: 0508020430) ([email protected]) - Extra info: 18 x 5,5 km / 5€ (31-50) / Premies - Med. Controle: Café Arendsplein, Majoorwoodstraat 19, 8020 Oostkamp (0477517058).

31/07 Lede (O) (Go)69 km. - I: De Stube, Stationsstraat 44, 9340 Lede - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sporthal Den Ommegang, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede - Contact: Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede (Tel.: 0479224918) - Extra info: Voorinschrijvingen: Koenraad Spruyt, Bambosstraat 18, 9340 Lede, 0496527426 - Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede, 0479224918 - Med. Controle: Villa Letha, Kasteeldreef 46, 9340 Lede

31/07 Zelzate (De Katte) (O) (1.12b)111,6 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Denderdreve, 9060 Zelzate - De Katte - U: 16:45/17:45/18:00 - K: De Meester Gino, Assenedesteenweg 164, 9060 Zelzate - Contact: Vereecke Wilfried, Tunnellaan 85, 9060 Zelzate (Tel.: 093440617 of 0492608796) ([email protected]) - Extra info: 18 x 6,2 km - Med. Controle: Denderdreve 83, 9060 Zelzate

01/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

01/08 Overijse (B) (1.12b)113 km - 800 EUR. - I: Café De Welkom, Waversesteenweg 307, 3090 Overijse (026880188). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Jeugdhuis De 4 Bomen, Bergstraat 38, 3090 Overijse - Contact: Bergiers Victor, Terhulpensesteenweg 113, 3090 Overijse (Tel.: 0473982968) ([email protected]) - Extra info: 3-daagse met Overijse (8-08-2015) en Huldenberg (15-08-2015) - 750€ - Med. Controle: Jeugdhuis De 4 Bomen, Bergstraat 38, 3090 Overijse

01/08 Sinaai - Waas (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Basischool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai - Contact: Notenbaert Paul, Leestraat 57, 9112 Sinaai (Tel.: 0478584694) ([email protected]) - Med. Controle: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694).

01/08 Zonnebeke (W) (1.12b)112,5 km - 690 EUR. - I: Feestloods, Spilstraat 48, 8980 Zonnebeke - U: 13:00/14:15/14:30 - Contact: Santy Gino, Spilstraat 18, 8980 Zonnebeke (Tel.: 051778785) - Extra info: 15 x 7,5 km

02/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

02/08 Hasselt (Lb) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: Café Transport, Luikersteenweg 407, 3500 Hasselt - Oost (0473951074). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: Sporthal, Melbeekstraat, 3500 Hasselt - Contact: Achten Henri, St. Truidersteenweg 125 B 105, 3500 Hasselt (Tel.: 011724402) - Extra info: 21 x 5,5 km

02/08 Londerzeel (B) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Café ‘T Hoekske, Meerstraat 87, 1840 Londerzeel (052305499). - U: 13:00/14:45/15:00 - Contact: Geert Pas, Dorpsstraat 37, 1840 Londerzeel (Tel.: 0475368686) ([email protected]) - Extra info: 7€ (31-40)

02/08 Oostende-Zandvoorde (W) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Café Sportwereld (Tent), Stationstraat 98, 8400 Oostende-Zandvoorde (0468155737). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Union Zandvoorde Voetbalterrein, Stationstraat 111, 8400 Oostende-Zandvoorde - Contact: Dedeckere Bernard, Molenaarsstraat 88, 8400 Oostende (Tel.: 0494843657) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6 km - Med. Controle: Voetbalterrein Union Zandvoorde, Stationstraat 111, 8400 Oostende - Zandvoorde (0494843657). - Website: www kvcdezeemeeuw.be

02/08 Oostnieuwkerke (Wijk De Most) (W) (1.12b)115 km - 690 EUR. - I: Café De Most, Roeselarestraat 239, 8840 Oostnieuwkerke - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Mostschool, Roeselarestraat 179, 8840 Oostnieuwkerke - Contact: Mertens Patrick, Lijsterstraat 1, 8840 Oostnieuwkerke (Tel.: 0473755354) ([email protected]) - Extra info: 23 x 5 km / Premies (21x12,5€) - Med. Controle: Mostschool, Roeselarestraat 179, 8800 Oostnieuwkerke (0473755354).

1.13 U2311/07 Pittem (W) (OO)117,8 km - 690 EUR. - I: Sporthal, Egemstraat, 8740 Pittem - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Sporthal, Egemstraat, 8740 Pittem - Contact: Demeulemeester Geert, Claerhoutdreef, 8740 Pittem (Tel.: 0475261538) - Extra info: 19 x 6,2 km - Med. Controle: Sporthal, Egemstraat, 8740 Pittem

Men Juniors 1.1 UCI11/07 Menen-Kemmel (W) (Uci)124,3 km - 1215 EUR - Clubprijzen: 380 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. Voorinschrijvingen: KWSC Menen, Moorselestraat 136, 8930 Menen (0477516807) ([email protected]). - I: De Steiger, Waalvest, 8930 Menen - U: 10:00/11:40/13:45 - K: De Steiger, Waalvest, 8930 Menen - Contact: Cael Marc, Moorselestraat 136, 8930 Menen (Tel.: 0477516807) ([email protected]) - Extra info: 97,3 km + 3 x 9 km / Briefing: 11u45 - Med. Controle: Praktijk Jonaert, G. Lemanstraat 20, 8930 Menen (056515793).

02/08 Ronde Van Vlaanderen Juniors Herezele (O) (Uci)125 km - 1215 EUR - Clubprijzen: 380 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. Voorinschrijvingen: Jong en Moedig VZW, Groenlaan 27, 9550 Herzele - I: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - U: 13:55 - K: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: Bernard Duwyn, Provincieweg 389, 9550 Herzele (Tel.: 0477606378) ([email protected]) - Extra info: 100 km + 2 x 12,5 km / 5€ (21-50) / Briefing: 12u - Med. Controle: Liberale Mutualiteiten, Kerkstraat 2, 9550 Herzele - Fotofinish: Rechts

Juniores 1.1415/07 Linter (B) (Icbvb)116 km - 1300 EUR - Clubprijzen: 380 EUR. - I: Zaal De Berg, Dorpsstraat 97A, 3470 Ransberg Kortenaken (011582663). - U: 13:00/16:00 - K: Zaal De Berg, Dorpsstraat 97A, 3470 Ransberg Kortenaken - Contact: Jan Sacreas, Kasteelstraat 66, Linter (Tel.: 0475621787) ([email protected]) - Extra info: 3 x 14 km + 10 x 7,4 km / Briefing: 14u - Website: www.wielerclubheidesportief.be - Med. Controle: Zaal De Berg, Dorpsstraat 97A, 3470 Ransberg Kortenaken (011582663).

19/07 Omloop Het Nieuwsblad Voor Juniores (O) (Ic)120,4 km - 1000 EUR - Clubprijzen: 330 EUR. - I: Dorpshuis, Boekhoutedorp, 9961 Boekhoute - U: 14:00 - Contact: Dirk De Beule, (Tel.: 0478482224) ([email protected]) - Extra info: 70 km + 6 x 8,4 km - Website: www.omloopgoudengarnaal.be

21/07 Hooglede (W) (Ic)111 km - 1000 EUR - Clubprijzen: 330 EUR - Bijkomende prijzen: 500 EUR. Voorinschrijvingen: Casier Patrick, Akkerstraat 1B, 8830 Hooglede (0475327658) ([email protected]). - I: Sociaal Huis, Hogestraat 172, 8830 Hooglede - U: 10:30/12:30/14:00 - K: Gemeenteschool, Schoolstraat, 8830 Hooglede - Contact: Casier Patrick, Akkerstraat 1B, 8830 Hooglede (Tel.: 0475327658) ([email protected]) - Extra info: 10 x 11,1 km / Bergprijs: 500€ - Med. Controle: Gemeenteschool, Schoolstraat, 8830 Hooglede

29/07 Trofee Van Vlaanderen Reningelst (W) (Icbvb)122 km - 1300 EUR - Clubprijzen: 380 EUR. Voorinschrijvingen: Desodt Sylviane, Vaubanstraat 34, 8900 Ieper (0476925673) - I: OC Rookop, Heuvellandseweg 1, Reningelst (0476925673). - U: 11:00/12:15/14:30 - K: SK Reningelst, Kriekstraat 9a, Reningelst - Contact: Desodt Sylviane, Vaubanstraat 34, 8900 Ieper (Tel.: 0476925673) ([email protected]) - Extra info: 10 x 12,2 km - Med. Controle: Dr. Bruggeman, Baljuwstraat 19, Reningelst - Website: www.wielerclubbergdal.be - Fotofinish: Rechts

01/08 Johan Museeuw Classic - Gp Stad Gistel (W) (Ic)116 km - 1120 EUR - Clubprijzen: 330 EUR. Voorinschrijvingen: Dirk Finaut, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (0474403500) ([email protected]). - I: CC Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel (059270871). - U: 11:00/13:00/15:00 - K: Sport- complex Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel - Contact: Dirk Finaut, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (Tel.: 0474403500) ([email protected]) - Extra info: 12 x 9,65 km - Med. Controle: CC Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel - Website: www.koninklijkesportclubgistel.be

Juniores 1.14.311/07 Affligem + Aalst (B) (OO)81 km - 500 EUR. - I: Kozakkenhof, Nedermolenstraat 91, 9310 Meldert (Aalst) (053672011). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: Kozakkenhof, Nedermolenstraat 91, 9310 Meldert (Aalst) - Contact: De Boeck Willy, Grotendries 9, 9310 Meldert (Tel.: 0473513895) ([email protected]) - Extra info: 15 x 5,4 km - Med. Controle: Kozakkenhof, Nedermolenstraat 91, 9310 Meldert (Aalst)

11/07 Destelbergen (O) (OO)89 km - 500 EUR. - I: Tent aan Café Hul (depot De Lijn), Pasteurstraat-Dendermondsesteenweg, 9070 Destelbergen - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Tent aan Café Hul, Pasteurstraat- Dendermondsesteenweg, 9070 Destelbergen - Contact: Roger Van Severen, Houtstraat 26, 9070 Destelbergen (Tel.: 092289813) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden - Med. Controle: Dendermondsesteenweg, 9070 Destelbergen - Website: www.eenbeekeinde.be

11/07 Herk-De-Stad (Lb) (OO)96 km - 500 EUR. - I: Parochiezaal Amandina, Schoolstraat 86, 3540 Schakkebroek / Herk-De-Stad (0496584522). - U: 13:15/14:30/15:00 - K: Parochiezaal Amandina, Schoolstraat 86, 3540 Schakkebroek / Herk-De-Stad - Contact: Walmagh William, Amandinaweg 104, 3540 Herk-De-Stad (Tel.: 0496584522) (Fax: 013554534) ([email protected]) - Med. Controle: Parochiezaal Amandina, Schoolstraat 86, 3540 Schakkebroek / Herk-De-Stad (0496584522).

11/07 Herzele-Borsbeke (O) (OO)92,4 km - 500 EUR. - I: Eet- En Praatcafé De Wijngaard, Provincieweg 82, 9552 Herzele-Borsbeke (053623101). - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Sint Antoniuskring, Dorpsplein, 9552 Herzele-Borsbeke - Contact: Dobbelaere Willy, Borsbekestraat 165, 9552 Herzele-Borsbeke (Tel.: 0478247485) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,7 km / wedstrijd deel uitmakend van het regelmatigheidscriterium “6-daagse van Herzele” - Med. Controle: Sint Antoniuskring, Dorpsplein, 9552 Herzele-Borsbeke

12/07 Brecht (A) (OO)80 km - 500 EUR. - I: Feesttent Parking Peerdshof, Veldstraat, 2960 Brecht (0494781470). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Buurtbewoners, Veldstraat, 2960 Brecht - Contact: Antonissen Jos, Leemstraat 28, 2960 Brecht (Tel.: 0494781470) ([email protected]) - Extra info: Premies - Med. Controle: Antonissen Erwin, Oude Veldstraat 26, 2960 Brecht (0496942855).

12/07 Halen (Lb) (OO)89 km. - I: Feesttent Ertsenrijk, Ertsenrijkstraat, 3545 Halen - U: 15:00 - K: Feesttent Ertsenrijk, Ertsenrijkstraat, 3545 Halen - Contact: Saels, Bloemendaalstraat 105, 3545 Halen (Tel.: 013442628) ([email protected]) - Website: www.ertsenrijk-feest.be

12/07 Oostkerke/Damme (W) (OO)82 km - 660 EUR. - I: Tent, Hoekestraat 6, 8340 Oostkerke/Damme - U: 14:45/15:45/16:15 - K: De Beuterblomme, Sint-Kwintensstraat 7, 8340 Oostkerke/Damme - Contact: Boussemaere Patrick, Sint-Guthagostraat 3, 8340 Oostkerke/Damme (Tel.: 0475335010) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50) / Premies - Med. Controle: Tent, Hoekestraat 6, 8340 Oostkerke/Damme

p. 17 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 18: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

12/07 Terlanen-Overijse (B) (OO)90 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Café De Sportman, Leuvensestraat 3, Terlanen (0495865892). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Ontmoetingscentrum Den Turf - Contact: Jos Vandeuren, Homeweg 28, 3090 Overijse (Tel.: 0498345381) ([email protected]) - Extra info: 9 x 10 km / 5€ (41-50) - Med. Controle: Ontmoetingscentrum Den Turf

12/07 Vurste-Gavere (O) (OO)85 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Café St-Martinus, Wannegatstraat 2, 9890 Vurste-Gavere (093843774). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Parochiaal Centrum, Gentweg 8, 9890 Vurste-Gavere - Contact: Vercauteren Hans, Oude Pastorijstraat 5, 9890 Vurste-Gavere (Tel.: 093345540) ([email protected]) - Extra info: 15 x 5,67 km - Med. Controle: Parochiaal Centrum, Gentweg 8, 9890 Vurste-Gavere

15/07 Opwijk (B) (OO)80 km - 500 EUR. - I: Café De Werker, Nieuwstraat 135, 1745 Opwijk (0478367615). - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Voetbalplein, Klaarstraat, 1745 Opwijk - Contact: De Nil Alfons, J. Cardijnlaan 56, Meise (Tel.: 022696002) ([email protected]) - Website: www.brusselopwijk.be

15/07 Vrasene (O) (OO)96 km - 500 EUR. - I: Café ´T Sleutelhof, Brugstraat 39, 9120 Vrasene (037556548). - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Voetbalstadion, Smisstraat, 9120 Vrasene - Contact: Vermeiren Johny, Grote Kouterstraat 64, Vrasene (Tel.: 037556548) ([email protected]) - Website: www.chwbeveren.be

16/07 Mechelen-Bovelingen (Lb) (OO)90 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Feesttent Kerkplein, Bovelingenstraat 165, 3870 Mechelen-Bovelingen (0479232180). - U: 16:30/17:30/18:00 - K: Buurthuis, Schoolstraat Z/N, 3870 Mechelen-Bovelingen - Contact: Bart Stevens, Bovelingenstraat 161, Mechelen-Bovelingen (Tel.: 0479232180) ([email protected]) - Extra info: 15 x 6 km

18/07 Zemst (B) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Tent, Spiltstraat Nabij Nr 49, 1980 Zemst (32479998045). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Tent, Spiltstraat Nabij Nr 49, 1980 Zemst - Contact: John Ceulers, Bovenweg 33, 1980 Zemst (Tel.: 0479998045) ([email protected])

19/07 Dilsen (Lb) (OO)70 km - 500 EUR. - I: Café Biljart, Europalaan 80, 3650 Dilsen-Stokkem (089755450). - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Sporthal De Spil, Koning Boudewijnplein 1, 3650 Dilsen-Stokkem - Contact: Luc Leunenberg, Esmeraldastraat 8, 3630 Maasmechelen (Tel.: 0498542513) (Fax: 089246181) ([email protected]) - Med. Controle: Café Biljart, Europalaan 80, 3650 Dilsen-Stokkem (089755450).

19/07 Langemark (Hagebos) (W) (OO)85 km - 500 EUR. - I: Feestzaal Caracas, Boezingestraat 115, 8920 Langemark (057488214). - U: 14:30/15:30/15:45 - K: Feestzaal Caracas, Boezingestraat 115, 8920 Langemark - Contact: Callewaert Daniel, Boezingestraat 156, 8920 Langemark (Tel.: 057488201) ([email protected]) - Extra info: 15 x 5,6 km - Med. Controle: Van Tyghem, Boezingestraat 111A, 8920 Langemark (057487071).

19/07 Sinaai - Waas (O) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai - Waas (0486463649). - U: 16:45/17:45/18:00 - K: Feesttent, Stenemuurstraat, 9112 Sinaai - Waas - Contact: Raes Eddy, Edg. Tinelstraat, 9112 Sinaai - Waas (Tel.: 0486463649) ([email protected]) - Med. Controle: Cuypers Kristel, Klokke Roelandlaan 64, 9112 Sinaai - Waas (0496688802).

19/07 Zottegem-Strijpen (O) (OO)93 km - 500 EUR. - I: Café De Luchtbal, Meerlaan 1, 9620 Zottegem-Strijpen (093600160). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Chiro Sint Andries, Pastoriestraat 112, 9620 Zottegem-Strijpen - Contact: Roelandt Curd, Rijkestraat 9, 9620 Zottegem-Strijpen (Tel.: 0478382157) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,8 km - Med. Controle: Van Dorpe Luc, Sint Andriessteenweg 174, 9620 Zottegem-Strijpen (093601795).

21/07 Hulshout (A) (OO)75 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Sportbar Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout (015242677). - U: 12:00/14:15/14:45 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Maes, Vosse Putten 36, 2235 Hulshout (Tel.: 0475459742) ([email protected]) - Extra info: Ere Prijs Joris Verhaegen / 5€ (41-50) - Med. Controle: Sportpark, Industriepark 3, 2235 Hulshout (015242677).

21/07 Lebbeke (O) (OO)91,2 km - 660 EUR. - I: Café Bosveld, Baasrodestraat 26, 9280 Lebbeke (052411254). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Garage De Decker, Baasrodestraat 11, 9280 Lebbeke - Contact: Saeys Franky, Baasrodestraat 26, 9280 Lebbeke (Tel.: 0475473249) (Fax: 052411254) ([email protected]) - Extra info: 3-daagse met Wieze (11/4) en Denderbelle (23/8) - Med. Controle: Vermeir Eddy, Baasrodestraat 36, 9280 Lebbeke (0475473249).

22/07 Bissegem (Kortrijk) (W) (OO)91 km - 660 EUR. - I: Café ‘T Smeske, Gullegemsesteenweg 112, 8510 Bissegem - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal Ter Biezen - Extra info: 26 x 3,5 km

22/07 Maldegem - Kleit (O) (OO)84 km - 660 EUR. - I: Café Salastraete, Urselweg 47, 9990 Maldegem - Kleit (050711937). - U: 16:15/17:45/18:00 - K: Sporthal De Berken, Kleitkalseide 109, 9990 Maldegem - Kleit - Contact: Ronny De Meyere, Striepe 17, 9991 Adegem (Tel.: 0496963109 of 050716640) ([email protected]) - Extra info: Bergprijs: 125€ - Med. Controle: Sporthal De Berken, Kleitkalseide 109, 9990 Maldegem - Kleit

22/07 Opwijk (B) (OO)96,6 km - 500 EUR. - I: Vakhandel Degrauwe, Stwg. Op Vilvoorde 383, 1745 Opwijk - U: 14:30/15:45/16:00 - Contact: Frans Heyvaert, T´ Kintstraat 4, 1745 Opwijk (Tel.: 052356908) - Extra info: 14 x 6,9 km - Med. Controle: Droeshoutstraat 177, 1745 Opwijk

22/07 Westerlo Voortkapel (A) (OO)90 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. - I: Feesttent ‘t Pleintje, Ter Voort, 2260 Westerlo - U: 17:00/18:00/18:15 - Contact: Janssens Michel, Kloosterstraat 74, 2260 Westerlo (Tel.: 0474405414) ([email protected]) - Extra info: 18 x 5 km / +3€ (1-20) / +2€ (21-40) / 5€ (41-50) / Douches na de wedstrijd: TC Voortkapel, Kloosterstraat 34, 2260 Westerlo - Med. Controle: Dr. Benny Helsen, Zagerijstraat 24, 2260 Westerlo

22/07 Zottegem-Strijpen (O) (OO)93 km - 500 EUR. - I: Café De Luchtbal, Meerlaan 1, 9620 Zottegem-Strijpen (093600160). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Ontmoetingscentrum, Sint Andriessteenweg 163, 9620 Zottegem-Strijpen - Contact: Roelandt Curd, Rijkestraat 9, Zottegem-Strijpen (Tel.: 0478382157) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,8 km - Med. Controle: Van Dorpe Luc, Sint Andriessteenweg 174, 9620 Zottegem-Strijpen (093601795).

25/07 Bazel (O) (OO)78 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Hoogstraat 60, 9150 Bazel (0475782763). - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Hoogstraat 60, 9150 Bazel - Contact: Van De Vijver Ronny, Hoogstraat 60, 9150 Bazel (Tel.: 0475782763) ([email protected]) - Med. Controle: Van De Vijver, Hoogstraat 60, 9150 Bazel (0475782763).

25/07 Borchtlombeek (B) (OO)80 km - 660 EUR. - I: Café Den Ijzer, Kerkplein, 1761 Borchtlombeek - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Ontmoetingscentrum, Kerkplein, 1761 Borchlombeek - Contact: Theo Geeroms, (Tel.: 0475592924) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50)

25/07 Lierde (Sint Maria Lierde) (O) (OO)80,4 km - 660 EUR. - I: Gemeentelijke Feestzaal, Dorpstraat 69, 9570 Lierde (0497847822). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Matthijs Joël, Dorpstraat 41, 9570 Lierde - Contact: Browaeys Armand, Kakebeke 35, 9570 Lierde (Tel.: 0497847822) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,7 km / 2-daagse met 27-07-2015 (400€) - Med. Controle: Dierickx Eric, Dorpstraat 67 Bus 7, 9570 Lierde

25/07 Tremelo (B) (OO)86,4 km. - I: Zaal De Toekomst, Pastoriestraat, Baal - U: 16:00 - K: KFC Baal, Baalsesteenweg, Baal - Contact: Ronny Mattheus, (Tel.: 0495507469) - Extra info: 12 x 7,2 km

25/07 Westrozebeke (W) (OO)83 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Chirocafé, Dorpsstraat 42, 8840 Westrozebeke (0476779060). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: SK Westrozebeke, Ommegang Noord, 8840 Westrozebeke - Contact: Freddy Dewulf, Vijverbosstraat 2, 8840 Westrozebeke (Tel.: 0476779060) (Fax: 051201055) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,9 km / 5€ (41-50) / Premies: 200€ - Med. Controle: Voormalig Gemeentehuis, Dorpsstraat 45, 8840 Westrozebeke (0476779060).

26/07 Geel Stelen (A) (OO)84 km - 500 EUR. - I: Houtbedrijf Lavrijsen, Kg. Albertstraat 123, 2440 Geel - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Houtbedrijf Lavrijsen, Kg. Albertstraat 123, 2440 Geel - Contact: Sauvillers Willy, Oosterloseweg 5, 2440 Geel (Tel.: 0474565100) ([email protected]) - Extra info: 20 x 4,2 km

26/07 Hasselt (Lb) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Café Transport, Luikersteenweg 407, 3500 Hasselt (011271218). - U: 13:00/14:30/15:00 - K: Sporthal, Melbeekstraat, 3500 Hasselt - Contact: Achten Henri, St. Truidersteenweg 125 B 105, 3500 Hasselt (Tel.: 011724402) - Extra info: 16 x 5,5 km

26/07 Sinaai (O) (OO)96 km - 500 EUR. - I: Café Luitentuit, Luitentuitstraat 2, 9112 Sinaai (033377907). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Feesttent, Hulstbaan 228, 9112 Sinaai - Contact: Maes Albert, Kemzekestraat 39, 9111 Belsele (Tel.: 0488420710) ([email protected]) - Extra info: Premies - Med. Controle: Hans Halewyn, Hulstbaan 175, 9112 Sinaai (0486901120).

26/07 Tielt (Kanegem) (W) (OO)84 km - 500 EUR. - I: Café Tivoli, Kanegem-Dorp 10, 8700 Tielt (Kanegem) - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Voetbalterrein Dosko Kanegem, Nagelstraat, 8700 Tielt (Kanegem) - Contact: De Coninck Francky, Keizerstraat 5, 8700 Tielt (Kanegem) (Tel.: 0477894779) - Extra info: 12 x 6,8 km / EREPRIJS FLANDRIEN BRIEK SCHOTTE / Premies - Med. Controle: Voetbalterrein Dosko Kanegem, Nagelstraat, 8700 Tielt (Kanegem)

27/07 Izegem-Bosmolens (W) (OO)99 km - 660 EUR. - I: Feesttent, Ter Beursplein 1, 8870 Izegem (0472370298). - U: 13:30/15:15/15:30 - K: Voetbalveld, Karel De Goedelaan, 8870 Izegem - Contact: JP Ronse, Olmenstraat 23, 8870 Izegem (Tel.: 0472370298) ([email protected]) - Extra info: 19 x 5,2 km - Website: www.feestcomiteitbosmolens.be

27/07 Lierde (Sint Maria Lierde) (O) (OO)80,4 km - 660 EUR. - I: Gemeentelijke Feestzaal, Dorpstraat 69, 9570 Lierde (0497847822). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Matthijs Joël, Dorpstraat 69, 9570 Lierde - Contact: Browaeys Armand, Kakebeke 35, 9570 Lierde (Tel.: 0497847822) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,7 km / 2-daagse met 25-07-2015 (400€) - Med. Controle: Dierickx Eric, Dorpstraat 69, 9570 Lierde

28/07 Roeselare (W) (Go)60 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Peter Naessens, Westlaan 320, 8800 Roeselare (0476981621) ([email protected]). - I: Zaal Gudrun, Chicoreistraat 31, 8800 Roeselare - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Mska Roeselare - Campus Hugo Verrieststraat, Hugo Verrieststraat 68, 8800 Roeselare - Contact: Björn Leenknegt, Honzebroekstraat 131, 8800 Roeselare (Tel.: 051224187) ([email protected]) - Med. Controle: Bond Moyson, Teerlingstraat 3, 8800 Roeselare - Website: www.natourroeselare.be

29/07 Lommel (Lb) (Go)50 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Van Den Broeck Jo, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (011548402) ([email protected]). - I: Café Melchior, Dorp 35, 3920 Lommel (0475340679). - U: 15:00/16:15/16:45 - K: Sporthal KAGO, Mudakkers 25, 3920 Lommel - Contact: Jo Van Den Broeck, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (Tel.: 011548402) ([email protected]) - Website: www.profrondevanlommel.be - Fotofinish: Rechts

31/07 Mazenzele-Opwijk (B) (OO)81 km - 500 EUR. - I: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (053356447). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk - Contact: Dieleman Daan, Zottegemstraat 20, 1745 Mazenzele-Opwijk (Tel.: 052415882) ([email protected]) - Med. Controle: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (052356447).

01/08 Denderwindeke (O) (OO)98,4 km - 500 EUR. - I: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - U: 14:45/16:00/16:15 - K: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - Contact: Mathijs Gunther, Krepelstraat 164, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0496816016) ([email protected]) - Extra info: 12 x 8,2 km / Premies

02/08 Balen Steeg (A) (OO)86 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Steegsebaan, Balen - U: 14:30/15:15/15:30 - K: Tent - Contact: Van De Weyer Andre, Sint Rochusstraat 26, 2490 Balen (Tel.: 0473972596) ([email protected]) - Extra info: 20 x 4,3 km

02/08 Bierbeek (B) (OO)87 km - 500 EUR. - I: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek - Contact: Guy Vanautgaerden, Tulpenlaan 7, Blanden (Tel.: 0475922273) ([email protected]) - Med. Controle: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275).

02/08 Torhout (W) (OO)90 km - 500 EUR. - I: Café Rozeveld, Rozeveldstraat 2, 8820 Torhout (050214347). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Feestzaal Rozeveld, Rozeveldstraat 2, 8820 Torhout - Contact: Loose Nico, Zandbergstraat 41, 8820 Torhout (Tel.: 050213565) ([email protected]) - Extra info: 20 x 4,5 km - Med. Controle: Refter Vanbesien, Rozeveldstraat 38, 8820 Torhout (050212029).

02/08 Wijer Nieuwerkerken (Lb) (OO)88 km - 500 EUR. - I: Café De Zwarte Stijlen, Grotestraat, 3850 Nieuwerkerken - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Zaal Vivario, Schansstraat, 3850 Nieuwerkerken - Contact: Schreurs Rohnny, Nieuwstraat, 3850 Nieuwerkerken (Tel.: 0476333797) ([email protected]) - Med. Controle: Zaal Vivario, Schansstraat, 3850 Nieuwerkerken

Women Elite 1.2 UCI01/08 Erondegemse Pijl Erpe-Mere (O)119,8 km - 1645 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. Voorinschrijvingen: Arys Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (0475442123) ([email protected]). - I: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - U: 12:00/13:15/15:30 - K: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - Contact: Arys Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (Tel.: 0475442123) (Fax: 053806767) ([email protected]) - Extra info: 6,8 km + 39,4 km + 8 x 9,2 km / Ruches: 150€ / Bergprijs: 150€ / Finale Lotto Cyclingcup 2015 - Med. Controle: Joan, Gentsesteenweg 329, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (0475442123). - Website: www.lottocyclingcup.be

p. 18 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 19: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

OOSTENDE – WWW.DEBEIR.BE

BRASSERIE TEA-ROOM

ORCHIDEE ELKE MIDDAG

DAGVERSE SNACKS, VERSE WAFELS EN

PANNEKOEKEN

KASTEELSTRAAT 21 DADIZELE

Gratis inkom

20 mei: Rumbeke, 14 juli: Rumbeke, 30 juli: Brugge, 11 augustus: Rumbeke, 18 augustus: Rumbeke, 25 augustus: Brugge

vzw Wedstrijd Organisatiecomité wielerpiste Defraeye-Sercu

Beste miniemen, aspiranten, nieuwelingen en dames jeugd, Op 20 mei, 14 juli, 11 en 18 augustus vinden er op de wielerpiste Defraeye-Sercu in Rumbeke initiaties plaats voor miniemen (9 - 10 -11 jaar), vier meetings (pistechallenge Trisport Pharma 2015) voor aspiranten, nieuwelingen en dames jeugd. Bij afgelasting: reservedatums zijn 27 mei en 13 augustus. Pistemeetings voor nieuwelingen en dames jeugd tellen mee voor Westsprint! Op 14 juli wordt het provinciaal kampioenschap georganiseerd! Kennismaking/training op woensdag 29 april en 6 mei van 15u tot 18u. Er zijn telkens pistefietsen gratis ter beschikking. Programma en info: 13u30 tot 14u30: initiatie voor miniemen. (15’ vooraf aanwezig) Vanaf 13u30: inschrijving pistemeeting 15u: Aanvang meeting. (zie programma) 19u: Trofee Luc Wallays voor junioren (achtervolging) 19u15: prijsuitreiking pistemeeting Kleedkamers en douches ter plaatse beschikbaar. Adres en inkom: Kwadestraat 13 8800 Rumbeke (tegenover kerkhof) Deelname per leeftijdscategorie is beperkt tot 22 deelnemers. Afhankelijk van het aantal deelnemers rijden de meisjes al of niet samen met de jongens. Apart klassement voor meisjes. Je kan voor alles nu inschrijven via email: [email protected] met vermelding: naam, voornaam, volledig adres, UCI-code, club, eigen pistefiets (indien geen eigen pistefiets, opgeven kadermaat en meebrengen eigen pedalen is nodig). Inschrijven gebeurt best telkens uiterlijk 14 dagen voor de wedstrijden. Bij regenweer wordt er niet op de piste gereden! Sportieve groeten. Team ‘vzw wedstrijd organisatiecomité wielerpiste Defraeye-Sercu’. (Kris Hanne - voorzitter, Bart Schepens - ondervoorzitter, Olivier Maertens - secretaris en Kris Stalpaert - penningmeester). Alles is in samenwerking met de heer Patrick Sercu en Wielerbond Vlaanderen vzw. Met dank aan wijlen Luc Wallays. www.jongerennersroeselare.be pistemeetings

p. 19 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 20: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

1.15 Dames Elite15/07 Arendonk (A) (OO)81 km - 500 EUR. - I: Café Angèle, De Daries 122, 2370 Arendonk (014677190). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Voetbalterrein, Kerkstraat 11, 2370 Arendonk - Contact: Leo Meulemans, Roobeek 16, 2370 Arendonk (Tel.: 014678718) ([email protected]) - Extra info: 15 x 5,4 km - Med. Controle: Café Angèle, De Daries 122, 2370 Arendonk (014677190). - Website: www.ksvsportensteun.be

17/07 Vrasene Dames Elite (O) (OO)96 km - 500 EUR. - I: Café T Sleutelhof, Brugstraat 39, 9120 Vrasene (0475364840). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Voetbal- stadion, Smisstraat, 9120 Vrasene - Contact: Vermeiren Johny, Grote Kouterstraat 64, 9120 Vrasene (Tel.: 0475364840) ([email protected]) - Extra info: Premies: 1500€

18/07 Grote Prijs Crelan - Dentergem (W) (OO)91 km - 500 EUR. - I: Zaal Café Bizarre, Dreve 1, 8720 Dentergem (051724377). - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Voetbalterrein KZ Dentergem, Meulebekesteenweg 16, 8720 Dentergem - Contact: Vandemaele Tony, Groeneweg 14, 8720 Dentergem (Tel.: 0471112424) ([email protected]) - Extra info: 14 x 6,5 km - Med. Controle: Voetbalterrein KZ Dentergem, Meulebekesteenweg 16, 8720 Dentergem (051633878).

19/07 Lauwe (W) (OO)89 km - 500 EUR. - I: Café Astoria, Hospitaalstraat, 8930 Lauwe - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Voetbalterrein White Star, Hospitaalstraat, 8930 Lauwe - Contact: Lietaer Wim, Moeskroenstraat 702, 8930 Rekkem (Tel.: 0477681298) ([email protected]) - Extra info: 15 x 5,9 km - Med. Controle: Voetbalterrein, Hospitaalstraat, 8930 Lauwe

21/07 Strijpen (O) (OO)93 km - 500 EUR. - I: Café De Luchtbal, Meerlaan 1, 9620 Zottegem-Strijpen (093600160). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Ontmoetingscentrum, Sint Andriessteenweg 163, 9620 Zottegem-Strijpen - Contact: Roelandt Curd, Rijkestraat 9, Zottegem-Strijpen (Tel.: 0478382157) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,8 km - Med. Controle: Van Dorpe Luc, Sint Andriessteenweg 174, 9620 Zottegem-Strijpen (093601795).

24/07 Bambrugge (Erpe-Mere) (O) (OO)90 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 500 EUR. - I: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (04976913421). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere - Contact: De Rouck Guido, Prinsdaal 21, 9420 Erpe-Mere (Tel.: 0497691342) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,5 km / Premies: 125€ - Med. Controle: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (0497691342).

25/07 Kermisprijs St.-Maria-Lierde (O) (OO)80,4 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 275 EUR. - I: Gemeentelijke Feestzaal, Dorpstraat 69, 9570 Lierde (0497847822). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Matthijs Joël, Dorpstraat 41, 9570 Lierde - Contact: Browaeys Armand, Kakebeke 35, 9570 Lierde (Tel.: 0497847822) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,7 km - Med. Controle: Dierickx Eric, Dorpstraat 67 bus 7, 9570 Lierde

26/07 Haaltert (O) (OO)88,8 km - 500 EUR. - I: Tent JMM, Pontweg 35, 9450 Haaltert - U: 12:45/14:15/14:30 - K: Tent JMM, Pontweg 35, 9450 Haaltert - Contact: De Schrijver Gregory, Ninovestraat 142, 9450 Haaltert (Tel.: 0476674081) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,4 km - Med. Controle: Ten Huize Niko De Muyter, Pontweg 35, 9450 Haaltert - Website: www.jongmaarmoedighaaltert.be

28/07 Grote Prijs Gemeente Kapellen (A) (OO)Voorinschrijvingen: Hugo Van Gastel, Steenlandlaan 13, 2940 Stabroek ([email protected]). - I: Café Volksvriend, Essenhoutstraat 104, 2950 Kapellen - U: 15:30/16:45/17:00 - K: Gemeentelijke Sporthal, Christiaan Pallemansstraat, 2950 Kapellen - Contact: Eddy Carpentier, Albert-Louisastraat 4, 2950 Kapellen ([email protected]) - Extra info: max 50 deelnemers / 10€ verplaatsingskosten per deelnemer / Klassementspremie 50€-30€-20€ - Med. Controle: Gemeentelijke Sporthal, Christiaan Pallemansstraat, 2950 Kapellen

30/07 Herentals Fietst (A) (Go)40 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (0475598084) ([email protected]). - I: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals (014285250). - U: 11:30/13:00/13:30 - K: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals - Contact: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (Tel.: 0475598084) ([email protected]) - Extra info: ENKEL OP UITNODIGING / 20 x 2 km - Med. Controle: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals - Website: www.herentalsfietst.be

02/08 Dames Criterium Ninove (O) (Go)52,5 km. Voorinschrijvingen: Flanders Cycling Events Vzw, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove (0495521427) ([email protected]). - I: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Contact: De Cleer Geo, Krepelstraat 3A, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0495521427) (Fax: 054326002) ([email protected]) - Extra info: deelname enkel op uitnodiging - Med. Controle: Ikorn Scholen-complex, Onderwijslaan, 9400 Ninove

1.16 Dames Jeugd18/07 Dentergem (W) (OO)58,5 km - 275 EUR. - I: ´T Valkennest, Gottemstraat 10, 8720 Dentergem (051635504). - U: 12:15/13:15/13:45 - K: Voetbal- terrein KZ Dentergem, Meulebekesteenweg 16, 8720 Dentergem - Contact: Vandemaele Tony, Groeneweg 14, 8720 Dentergem (Tel.: 0471112424) ([email protected]) - Extra info: 9 x 6,5 km - Med. Controle: Voetbalterrein KZ Dentergem, Meulebekesteenweg 16, 8720 Dentergem

24/07 Bambrugge (O) (OO)60 km - 550 EUR - Bijkomende prijzen: 550 EUR. - I: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (0497691342). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere - Contact: De Rouck Guido, Prinsdaal 21, 9420 Erpe-Mere (Tel.: 0497691342) ([email protected]) - Extra info: 8 x 7,5 km / Premies: 75€ - Med. Controle: Sint Anna Zaal, Bambruggedorp 44, 9420 Erpe-Mere (0497691342).

26/07 Belgisch Kampioenschap (W) (Bk)

01/08 Erpe-Mere (O) (OO)51 km - 550 EUR. - I: Feesttent Velo Plus, Lange Nieuwstraat, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (0475442123). - U: 12:00/13:15/13:30 - K: Sporthal Steenberg, Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere - Contact: Arys Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Erondegem) (Tel.: 0475442123) ([email protected]) - Extra info: 10 x 5,1 km

02/08 Herzele (O) (OO)62,5 km - 550 EUR. - I: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - U: 12:30/13:30/14:00 - K: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: Bernard Duwyn, Provincieweg 389, 9550 Herzele (Tel.: 0477606378) ([email protected]) - Extra info: 5 x 12,5 km - Med. Controle: Liberale Mutualiteiten, Kerkstraat 2, 9550 Herzele - Fotofinish: Rechts

Nieuwelingen 1.17 NAT18/07 Sint-Katelijne-Waver (A) (Ic)82 km - 750 EUR - Clubprijzen: 280 EUR - Bijkomende prijzen: 450 EUR. Voorinschrijvingen: Wim De Vos, Isschotweg 72, 2222 Itegem (0496591236) ([email protected]). - I: KFC Katelijne, Vossevelden, 2860 Sint-Katelijne-Waver (0496591236). - U: 11:15/12:15/14:30 - K: KFC Katelijne, Vossevelden, 2860 Sint-Katelijne-Waver - Contact: Wim De Vos, Isschotweg 72, 2222 Itegem (Tel.: 0496591236) ([email protected]) - Extra info: 34,5 km + 5 x 9,5 km - Med. Controle: KFC Katelijne, Vossevelden, 2860 Sint-Katelijne-Waver (0496591236).

26/07 Belgisch Kampioenschap 1° J.-Hooglede-Gits (W)

26/07 Belgisch Kampioenschap 2° J.-Hooglede-Gits (W)

1.17.3 Nieuwelingen11/07 Berlaar-Heikant (A) (OO)61,6 km - 435 EUR. - I: Café Centrum, Sint Rumoldusstraat 1, 2590 Berlaar (0478991582). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: FC Heikant, Melkouwensteenweg, 2590 Berlaar - Contact: Werner Bruyns, (Tel.: 0478991582) ([email protected]) - Med. Controle: Café Centrum, Sint Rumoldusstraat 1, 2590 Berlaar (0478991582).

11/07 Herzele-Borsbeke (O) (OO)61,6 km - 435 EUR. - I: Eet- En Praatcafé De Wijngaard, Provincieweg 82, 9552 Herzele-Borsbeke (053623101). - U: 12:30/13:30/13:45 - K: Sint Antoniuskring, Dorpsplein, 9552 Herzele-Borsbeke - Contact: Dobbelaere Willy, Borsbekestraat 165, 9552 Herzele (Tel.: 0478247485) ([email protected]) - Extra info: 8 x 7,7 km - Med. Controle: Sint Antoniuskring, Dorpsplein, 9552 Herzele-Borsbeke

11/07 Langemark (Sint Juliaan) (W) (OO)63 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Haezeweidestraat, 8920 Langemark (0478512316). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: O.C. Hazebrug, Haezeweidestraat 24, 8920 Langemark - Contact: Callewaert Daniel, Boezingestraat 156, 8920 Langemark (Tel.: 057488201) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,3 km - Med. Controle: O.C. Hazebrug, Haezeweidestraat 24, 8920 Langemark

12/07 Brecht (A) (OO)63 km - 435 EUR. - I: Feesttent Parking Peerdshof, Veldstraat, 2960 Brecht (0494781470). - U: 16:00/16:45/17:00 - K: Buurtbewoners, Veldstraat, 2960 Brecht - Contact: Antonissen Jos, Leemstraat 28, 2960 Brecht (Tel.: 0494781470) ([email protected]) - Extra info: Premies - Med. Controle: Antonissen Erwin, Oude Veldstraat 26, 2960 Brecht (0496942855).

12/07 Destelbergen (O) (OO)68 km - 500 EUR. - I: Tent Aan Café Hul, Pasteurstraat- Dendermondesteenweg, 9070 Destelbergen (0478257424). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Tent, Pasteurstraat, 9070 Destelbergen - Contact: Roger Van Severen, Houtstraat 26, 9070 Destelbergen (Tel.: 092289813) ([email protected]) - Extra info: 10 ronden - Website: www.eenbeekeinde.be

12/07 Herk-De-Stad (Lb) (OO)69 km - 435 EUR. - I: Parochiezaal Amandina, Schoolstraat 86, 3540 Schakkebroek / Herk-De-Stad (0496584522). - U: 13:15/14:30/15:00 - K: Parochiezaal Amandina, Schoolstraat 86, 3540 Schakkebroek / Herk-De-Stad - Contact: Walmagh William, Amandinaweg 104, 3540 Herk-De-Stad (Tel.: 0496584522) (Fax: 013554534) ([email protected]) - Med. Controle: Parochiezaal Amandina, Schoolstraat 86, 3540 Schakkebroek / Herk-De-Stad (0496584522).

12/07 Oostkerke/Damme (W) (OO)63 km - 500 EUR. - I: Tent, Hoekestraat 6, 8340 Oostkerke/Damme - U: 12:30/13:30/14:00 - K: De Beuterblomme, Sint-Kwintensstraat 7, 8340 Oostkerke/Damme - Contact: Boussemaere Patrick, Sint-Guthagostraat 3, 8340 Oostkerke/Damme (Tel.: 0475335010) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50) / Premies - Med. Controle: Tent, Hoekestraat 6, 8340 Oostkerke/Damme

12/07 Parike (O) (OO)62 km - 435 EUR. - I: Café ‘T Hofken, Steenweg 35, 9661 Parike (055425023). - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Tent, Steenweg 33, 9661 Parike - Contact: Geert De Vos, Steenweg 60, 9661 Parike (Tel.: 055425023) ([email protected]) - Med. Controle: Tent, Steenweg 60, 9661 Parike (055425023). - Website: www.woop.be

15/07 Mechelen-Bovelingen (Lb) (OO)66 km - 435 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Feesttent Kerkplein, Bovelingenstraat 165, 3870 Mechelen-Bovelingen (0479232180). - U: 16:30/17:30/18:00 - K: Buurthuis, Schoolstraat Z/N, 3870 Mechelen-Bovelingen - Contact: Bart Stevens, Bovelingenstraat 161, Mechelen-Bovelingen (Tel.: 0479232180) ([email protected]) - Extra info: 11 x 6 km

15/07 Opwijk (B) (OO)60 km - 435 EUR. - I: Café De Werker, Nieuwstraat 135, 1745 Opwijk (0478367615). - U: 12:30/13:30/14:00 - K: Voetbalplein, Klaarstraat, 1745 Opwijk - Contact: De Nil Alfons, J. Cardijnlaan 56, 1860 Meise (Tel.: 022696002) ([email protected]) - Website: www.brusselopwijk.be

18/07 Kerniel - Borgloon (Lb) (OO)62 km - 435 EUR. - I: Feesttent, Heuvelstraat 7, 3840 Kerniel - Borgloon (0474136365). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Feesttent, Heuvelstraat 7, 3840 Kerniel - Borgloon - Contact: Pieter Borms, Rullecovenstraat 115, 3840 Kerniel - Borgloon (Tel.: 0474136365) ([email protected]) - Extra info: Slotwedstrijd Euregio Mediaan competitie. Meer info via [email protected]

19/07 Budingen Zoutleeuw (B) (OO)66 km - 435 EUR. - I: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw (0474438481). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw - Contact: Stiers André, Klottenbergstraat 12A, 3440 Zoutleeuw (Tel.: 011588810) ([email protected]) - Extra info: 11 x 6 km - Med. Controle: Tent, Leenhaagstraat 38, 3440 Zoutleeuw (0474438481).

19/07 Dilsen (Lb) (OO)50 km - 435 EUR. - I: Café Biljart, Europalaan 80, 3650 Dilsen-Stokkem (089755450). - U: 12:30/13:30/14:00 - K: Sporthal De Spil, Koning Boudewijnplein 1, 3650 Dilsen-Stokkem - Contact: Luc Leunenberg, Esmeraldastraat 8, 3630 Maasmechelen (Tel.: 0498542513) (Fax: 089246181) ([email protected]) - Med. Controle: Café Biljart, Europalaan 80, 3650 Dilsen-Stokkem (089755450).

19/07 Langemark (Hagebos) (W) (OO)61,6 km - 435 EUR. - I: Feestzaal Caracas, Boezingestraat 115, 8920 Langemark (057488214). - U: 12:15/13:15/13:30 - K: Feestzaal Caracas, Boezingestraat 115, 8920 Langemark - Contact: Callewaert Daniel, Boezingestraat 156, 8920 Langemark (Tel.: 057488201) ([email protected]) - Extra info: 11 x 5,6 km - Med. Controle: Van Tyghem, Boezingestraat 111A, 8920 Langemark (057487071).

19/07 Zottegem-Strijpen (O) (OO)62 km - 435 EUR. - I: Café De Luchtbal, Meerlaan 1, 9620 Zottegem-Strijpen (093600160). - U: 15:45/17:00/17:15 - K: Chiro Sint Andries, Pastoriestraat 112, 9620 Zottegem-Strijpen - Contact: Roelandt Curd, Rijkestraat 9, 9620 Zottegem-Strijpen (Tel.: 0478382157) ([email protected]) - Extra info: 8 x 7,8 km - Med. Controle: Van Dorpe Luc, Sint Andriessteenweg 174, 9620 Zottegem-Strijpen (093601795).

p. 20 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 21: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Hans Devriendt ©

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

TIJDRIJDEN

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPENCHAMPIONNATS DE BELGIQUE | BELGISCHE MEISTERSCHAFTEN

DAMES NIEUWELINGEN | DÉBUTANTES | HEREN NIEUWELINGEN | HOMMES DÉBUTANTS

START & AANKOMST CENTRUM HOOGLEDE

GRATIS TOEGANG

PROGRAMMA26 - 07 - 2015

www.vwchoogledegits.be

Dames Heren 1ste jaarsHeren 2de jaars

10.3012.4515.15

Organisatie sponsorsKBWB/RLVB sponsors:

26-07-2015 - HOOGLEDE-GITS

Page 22: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

21/07 Hulshout (A) (OO)45 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Sportbar Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout (015242677). - U: 11:00/12:30/13:00 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Maes Jeffrey, Vosse Putten 36, 2235 Hulshout (Tel.: 0475459742) ([email protected]) - Extra info: Ere Prijs Michel Dierckx / 5€ (41-50) - Med. Controle: Sportpark, Industriepark 3, 2235 Hulshout (015242677).

21/07 Melle (O) (Go)39,9 km - 435 EUR. Voorinschrijvingen: Lieven Vergaerde, (0499199199) ([email protected]). - I: Kruisstraat 169, 9090 Melle - U: 16:00 - K: Kruisstraat 2A, 9090 Melle - Contact: ([email protected]) - Extra info: 21 x 1,9 km - Med. Controle: Kruisstraat 2A, 9090 Melle - Website: www.gentsevelosport.be

21/07 Wortegem-Petegem (O) (OO)60,75 km. - I: Café Tempo, Waregemseweg 1, 9790 Wortegem-Petegem - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Voetbalterrein Sparta Wortegem, Wortegemplein, 9790 Wortegem-Petegem - Contact: Mario Declerck, Grote Leistraat 17, 8570 Anzegem (Tel.: 0479437751) ([email protected]) - Extra info: 9 x 6,75 km

22/07 Opwijk (B) (OO)55,2 km - 435 EUR. - I: Vakhandel Degrauwe, Stwg. Op Vilvoorde 383, 1745 Opwijk - U: 12:30/13:45/14:00 - Contact: Frans Heyvaert, T´Kintstraat 4, 1745 Opwijk (Tel.: 052356908) - Extra info: 8 x 6,9 km - Med. Controle: Droeshoutstraat 177, 1745 Opwijk

22/07 Westerlo Voortkapel (A) (OO)70 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. - I: Feesttent ‘t Pleintje, Ter Voort, 2260 Westerlo - U: 14:45/15:45/16:00 - Contact: Janssens Michel, Kloosterstraat 74, 2260 Westerlo (Tel.: 0474405414) ([email protected]) - Extra info: 14 x 5 km / +3€ (1-20) / +2€ (31-40) / 5€ (41-50) / Douches na de wedstrijd: TC Voortkapel, Kloosterstraat 34, 2260 Westerlo - Med. Controle: Dr. Benny Helsen, Zagerijstraat 24, 2260 Westerlo

25/07 Borchtlombeek (B) (OO)61 km - 500 EUR. - I: Café Den Ijzer, Kerkplein, 1761 Borchtlombeek - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Ontmoetingscentrum, Kerkplein, 1761 Borchtlombeek - Contact: Theo Geeroms, (Tel.: 0475592924) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50)

25/07 Tremelo (B) (OO)64,8 km. - I: Zaal De Toekomst, Pastoriestraat, Baal - U: 14:00 - K: KFC Baal, Baalsesteenweg, Baal - Contact: Ronny Mattheus, (Tel.: 0495507469) - Extra info: 9 x 7,2 km

26/07 Geel Stelen (A) (OO)67,2 km - 435 EUR. - I: Houtbedrijf Lavrijsen, Kg. Albertstraat 123, 2440 Geel - U: 11:45/12:45/13:00 - K: Houtbedrijf Lavrijsen, Kg. Albertstraat 123, 2440 Geel - Contact: Sauvillers Willy, Oosterloseweg 5, 2440 Geel (Tel.: 0474565100) ([email protected]) - Extra info: 16 x 4,2 km

28/07 Roeselare (W) (Go)40 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Filip Beerland, Stadenstraat 100, 8800 Roeselare (0494537029) ([email protected]). - I: Zaal Gudrun, Chicoreistraat 31, 8800 Roeselare - U: 12:00/13:15/13:30 - K: Mska Roeselare - Campus Hugo Verrieststraat, Hugo Verrieststraat 68, 8800 Roeselare - Contact: Bjorn Leenknegt, Honzebroekstraat 131, 8800 Roeselare (Tel.: 0496264806) (Fax: 051262369) ([email protected]) - Med. Controle: Bond Moyson, Teerlingstraat, 8800 Roeselare - Website: www.natourroeselare.be

29/07 Lommel (Lb) (Go)40 km - 435 EUR. Voorinschrijvingen: Van Den Broeck Jo, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (011548402) ([email protected]). - I: Café Melchior, Dorp 35, 3920 Lommel (0475340679). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Sporthal KAGO, Mudakkers 25, 3920 Lommel - Contact: Jo Van Den Broeck, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (Tel.: 011548402) ([email protected]) - Website: www.profrondevanlommel.be - Fotofinish: Rechts

29/07 Neerlinter - Heide (B) (OO)66 km - 435 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. - I: Tent Aan Frituur Den Tieter, Heidestraat 86/1, 3350 Linter (0495233104). - U: 17:00/18:15/18:30 - K: Vroeger Café Kapelvrienden, Heidestraat 89, 3350 Linter - Contact: Johan Zwartebroeckx, Papenstraat 10, 3350 Linter (Tel.: 016777768 of 0499300419) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,5 km / Premies (5x20€) - Med. Controle: Papenstraat 10, 3350 Linter (016777768). - Website: www.wielerclubheidesportief.be

01/08 Denderwindeke (O) (OO)63 km - 500 EUR. - I: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - Contact: Mathijs Gunther, Krepelstraat 164, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0496816016) - Extra info: 10 x 6,3 km / Premies

01/08 Veurne (W) (OO)66 km - 500 EUR. - I: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne - Contact: Hans Bruneel, Woestendorp 21, 8640 Vleteren (Tel.: 0496342793) ([email protected]) - Extra info: klassement 2-daagse - Med. Controle: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793).

02/08 Drieslinter (B) (OO)88 km. - I: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, Drieslinter - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, Drieslinter - Contact: Jan François, ([email protected]) - Extra info: 17 x 5,2 km - Med. Controle: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, Drieslinter

02/08 Egem (W) (OO)63,6 km - 500 EUR. - I: Café Het Torenhof, Paardestraat 6 Bis, 8740 Egem - U: 14:00/15:15/15:30 - K: Sporthal - Sportcentrum De Molen, Paardestraat 47, 8740 Pittem - Contact: Filip Maes, Kolonel Naessensstraat 9, Egem (Tel.: 0475610401) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,3 km / Premies

02/08 Nederzwalm (O) (OO)63 km - 435 EUR. - I: Café De Patrijs, Neerstraat 1, 9636 Nederzwalm (0486128631). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Koen De Raeve, Stationsstraat 59, 9636 Nederzwalm - Contact: Marc Hutse, Peperstraat 24, 9636 Nederzwalm (Tel.: 0477626069) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,3 km - Med. Controle: Koen De Raeve, Statonsstraat 59, 9639 Nederzwalm (0475943905).

02/08 Veurne (W) (OO)66 km - 500 EUR. - I: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne - Contact: Hans Bruneel, Woestendorp 21, 8640 Vleteren (Tel.: 0496342793) ([email protected]) - Extra info: klassement 2-daagse - Med. Controle: VTI, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793).

Klasse 1.18 (Am./Mas.) 1.12c Open (Am./Mas./Elzc/U23)11/07 Menen (W) (Open)72 km - 450 EUR. - I: Taverne De Witte Zwaan, G. Lemanstraat 16, 8930 Menen - U: 12:00/13:30/14:00 - K: De Steiger, Waalvest, 8930 Menen - Contact: Derdaele Gino, Waalvest, 8930 Menen (Tel.: 056530810) ([email protected]) - Extra info: 8 x 9 km - Med. Controle: Praktijk Tandarts Jonnaert P, G. Lemanstraat 20, 8930 Menen (056515793).

24/07 Lommel (Lb) (Pk)Am. + M. A: 80 km - 175 EUR. M. B: 80 km - 175 EUR. M.C.: 80 km - 100 EUR. - I: De Brugwachter, Luikersteenweg, 3920 Lommel (011661484). - U: Am. + M. A: 16:30/17:30/18:00 - M. B: 16:30/17:30/18:00 - M.C.: 16:30/17:30/18:00 - K: Huis Strakcs, Leuken, 3920 Lommel - Contact: Machielsen, Stortstraat, 3920 Lommel (Tel.: 0473263349) - Med. Controle: Honden Kapsalon, Stortstraat 30, 3920 Lommel (0473263349).

30/07 Boezinge (W) (Open)84 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Herberg Sint-Michiel, Diksmuidseweg 336, 8904 Boezinge - U: 14:30/15:45/16:00 - K: OC Ten Vrielande, Brugstraat, 8904 Boezinge - Contact: Wim Van Cauwenberge, Boezingestraat 75B, 8904 Boezinge (Tel.: 057214387) ([email protected]) - Extra info: 14 x 6 km / 5€ (31-40) / Elke ronde premie - Med. Controle: Kleedkamer Sassport Boezinge, Dekemelelaan, 8904 Boezinge - Website: www.sasspurtersboezinge.be

01/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

02/08 Brasschaat (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Zaal d’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

Gentlemen11/07 Wijtschate (W) (Afw)12,2 km. - I: Café Saint Hubert, St Medardusplein 17, 8953 Wijtschate (0476795390). - U: 17:00/17:45/18:00 - K: CC De Klaverhulle, G. Gezellestraat 1, 8953 Wijtschate - Contact: Bertier Frank, (Tel.: 0474352570) ([email protected]) - Extra info: 7 x 1,6 km / inwoners Wijtschate

11/07 Wijtschate (W) (Gc)37,1 km. - I: Café Saint Hubert, St Medardusplein 17, 8953 Wijtschate (0476795390). - U: 14:45/15:45/16:00 - K: CC De Klaverhulle, G. Gezellestraat 1, 8953 Wijtschate - Contact: Bertier Frank, (Tel.: 0474352570) ([email protected]) - Extra info: 7 x 5,3 km / wielertoeristen

12/07 Brecht (A) (Afw)50 km. - I: Feesttent Parking Peershof, Veldstraat, 2960 Brecht (0494781470). - U: 14:00/15:00/15:15 - K: Buurtbeitembewoners, Veldstraat, 2960 Brecht - Contact: Antonissen Jos, Leemstraat 28, 2960 Brecht (Tel.: 0494781470) ([email protected]) - Extra info: RETRO KOERS - Med. Controle: Antonissen Erwin, Oude Veldstraat 26, 2960 Brecht (0496942855).

15/07 Mechelen-Bovelingen (Lb) (Afw)42 km. - I: Feesttent Kerkplein, Bovelingenstraat 165, 3870 Mechelen-Bovelingen (0479232180). - U: 18:30/19:30/20:00 - K: Buurthuis, Schoolstraat Z/N, 3870 Mechelen-Bovelingen - Contact: Bart Stevens, Bovelingenstraat 161, 3870 Mechelen-Bovelingen (Tel.: 0479232180) ([email protected]) - Extra info: 7 x 6 km

19/07 Wilsele (B) (Afw)50 km. Voorinschrijvingen: Arnoets Guido, Verbroederingstraat 6, 3012 Wilsele Putkapel (0496836875) ([email protected]). - I: Tent, Vuntlaan, 3012 Wilsele Putkapel (0496836875). - U: 16:30/17:45/18:00 - Contact: Guido Arnoets, Verbroederingstraat 6, 3012 Wilsele (Tel.: 016446653) ([email protected]) - Extra info: ronde = 2 km / dit is een wedstrijd voor retro koersfietsen - inschrijven via de website of [email protected] - Website: www.jwwilsele.be

26/07 Attenrode (B) (Cl)60 km. - I: Parochiezaal, Doelaagstraat, 3384 Attenrode - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Parochiezaal, Doelaagstraat, 3384 Attenrode - Contact: Vanwinkelen Kris, Torenstraat 66, 3384 Attenrode (Tel.: 0496553059) ([email protected])

30/07 Reningelst (W) (Cl)20 km. Voorinschrijvingen: www.wielerclubbergdal.be, (0476925673) - I: OC Rookop, Heuvellandseweg 1, 8970 Reningelst (0476925673). - U: 18:00/18:45/19:00 - Contact: Desodt Sylviane, Vaubanstraat 34, Ieper (Tel.: 0476925673) ([email protected]) - Extra info: 5 x 4 km - Website: www.wielerclubbergdal.be

31/07 Lede (O) (Cl)30 km. - I: De Stube, Stationsstraat 44, 9340 Lede - U: 16:30/17:15/17:30 - K: Sporthal Den Ommegang, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede - Contact: Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede (Tel.: 0479224918) - Extra info: Voorinschrijvingen: Koenraad Spruyt, Bambosstraat 18, 9340 Lede, 0496527426 - Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede, 0479224918 / Gentlemenwedstrijd voor bewoners van Lede of aangesloten bij een Leedse wielertoeristenclub - Med. Controle: Villa Letha, Kasteeldreef 46, 9340 Lede

31/07 Lede (O) (Afw)30 km. - I: De Stube, Stationsstraat 44, 9340 Lede - U: 15:00/15:45/16:00 - K: Sporthal Den Ommegang, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede - Contact: Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede (Tel.: 0479224918) - Extra info: Voorinschrijvingen: Koenraad Spruyt, Bambosstraat 84, 9340 Lede, 0496527426 - Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede, 0479224918 / Gentlemenwedstrijd voor iedereen - Med. Controle: Villa Letha, Kasteeldreef 46, 9340 Lede

02/08 Balen Steeg (A) (Afw)51,6 km. - I: Feesttent, Steegsebaan, Balen - U: 12:30/13:15/13:30 - Contact: Van De Weyer Andre, Sint Rochusstraat 26, 2490 Balen (Tel.: 0473972596) ([email protected]) - Extra info: 12 x 4,3 km

02/08 Ninove (O) (Afw)45 km. Voorinschrijvingen: Belgische Medische Wielerkring, Stationsstraat 75, 9900 Eeklo (093778878) ([email protected]). - I: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove (0486882619). - U: 12:45 - K: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove - Contact: Van De Velde Etienne, Stationsstraat 75, 9900 Eeklo (Tel.: 093778878) ([email protected]) - Extra info: deelname enkel voor medici en para medici. / Voorinschrijving!! / Tekenen controle-blad aan de startlijn - Med. Controle: Ikorn Scholencomplex, Onderwijslaan, 9400 Ninove

Aspiranten11/07 Waregem (W)12 j.: 19,6 km. 13 j.: 24,5 km. 14 j.: 34,3 km. - I: Tent, Drogenboomstraat 3, 8790 Waregem (0472102629). - U: 12 j.: 13:45/14:45/15:00 - 13 j.: 14:45/15:45/16:00 - 14 j.: 15:45/16:45/17:00 - K: P. Cnockaert, Gentse Heerweg 27, 8790 Waregem - Contact: De Waele Martin, Zultseweg 184, 8790 Waregem (Tel.: 0472102629) - Extra info: 12 j.: 8 ronden - 13 j.: 10 ronden - 14 j.: 14 ronden - Med. Controle: P. Cnockaert, Gentse Heerweg 27, 8790 Waregem (047578061037).

12/07 Brecht (A)12 j.: 20 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 35 km. - I: Feesttent Parking Peerdshof, Veldstraat, 2960 Brecht (0494781470). - U: 12 j.: 11:25/11:55/12:10 - 13 j.: 12:15/12:45/13:00 - 14 j.: 13:15/13:45/14:00 - K: Buurtbewoners, Veldstraat, 2960 Brecht - Contact: Antonissen Jos, Leemstraat 28, 2960 Brecht (Tel.: 0494781470) ([email protected]) - Med. Controle: Antonissen Erwin, Oude Veldstraat 26, 2960 Brecht (0496942855).

p. 22 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 23: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

12/07 Kersbeek-Miskom (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Doddelbergstraat, 3472 Kersbeek-Miskom - U: 12 j.: 13:00/13:30/14:00 - 13 j.: 13:00/14:30/15:00 - 14 j.: 13:00/15:45/16:15 - K: Doddelbergstraat, 3472 Kersbeek-Miskom - Contact: Chantrain Stephane, Doddelbergstraat 12B, 3472 Kersbeek-Miskom (Tel.: 0497235187) ([email protected])

12/07 Montenaken-Gingelom (Lb)12 j. : 19,8 km. 13 j. : 24,2 km. 14 j. : 35,2 km. - I: Feesttent, Groenplaats, Klein-Vorsen (Montenaken) (0472689096). - U: 12 j. : 12:00/12:45/13:00 - 13 j. : 13:00/13:45/14:00 - 14 j. : 14:00/15:00/15:30 - K: Sporthal De Winning, Hannuitstraat 8, Montenaken - Contact: Patrick Lismont, Dr. Kempeneersstraat 78, Montenaken (Tel.: 0472689096) ([email protected]) - Extra info: 12 j. : 18 x 1,1 km - 13 j. : 22 x 1,1 km - 14 j. : 32 x 1,1 km - Med. Controle: Sporthal De Winning, Hannuitstraat 8, Montenaken

19/07 Groot Gelmen (Lb)12 j.: 19,2 km. 13 j.: 25,6 km. 14 j.: 32 km. - I: Café Majestic, Helshovenstraat 9, 3800 Groot-Gelmen (011486418). - U: 12 j.: 12:30/13:30/14:00 - 13 j.: 13:30/14:30/15:00 - 14 j.: 14:30/15:30/16:00 - K: Café Majestic, Helshovenstraat 9, 3800 Groot-Gelmen - Contact: Andre Sons, Sint-Truidersteenweg 487 A, 3840 Borgloon (Tel.: 0486050334) - Extra info: 12 j.: 6 x 3,2 km - 13 j.: 8 x 3,2 km - 14 j.: 10 x 3,2 km

19/07 Wilsele (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 26 km. 14 j.: 36 km. - I: Tent, Vuntlaan, 3012 Wilsele Putkapel (0496836875). - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 14:00/15:45/16:00 - Contact: Arnoets Guido, Verbroederingstraat, 3012 Wilsele (Tel.: 0496836875) - Extra info: ronde = 2 km - Website: www.jwwilsele.be

21/07 Leopoldsburg (Lb) (Vk)Jongens 12j. : 3,2 km. Jongens 13j. : 3,2 km. Jongens 14j. : 3,2 km. Meisjes 12j. : 3,2 km. Meisjes 13j. : 3,2 km. Meisjes 14j : 3,2 km. - I: Schoolstraat, Leopoldsburg - U: Jongens 12j. : 09:00/10:00/11:00 - Jongens 13j. : 09:00/11:15/12:15 - Jongens 14j. : 09:00/11:50/12:50 - Meisjes 12j. : 09:00/10:30/11:30 - Meisjes 13j. : 09:00/10:45/11:45 - Meisjes 14j : 09:00/11:00/12:00 - K: Voetbal Strooiendorp - Contact: Jos Mondelaers, (Tel.: 0476549211) ([email protected]) - Extra info: Jongens 12j. : Wegrit: 19,2 km (6 ronden) - Start: 14u15 - Jongens 13j. : Wegrit: 25,6 km (8 ronden) - Start: 16u - Jongens 14j. : Wegrit: 35,2 km (11 ronden) - Start: 17u - Meisjes 12j. : Wegrit: 16 km (5 ronden) - Start: 15u - Meisjes 13j. : Wegrit: 19,2 km (6 ronden) - Start: 15u - Meisjes 14j : Wegrit: 25,6 km (8 ronden) - Start: 15u

26/07 Antwerpen Wilrijk (A)12 j.: 18,7 km. 13 j.: 23,8 km. 14 j.: 34 km. - I: Wielercentrum, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (0468233280). - U: 12 j.: 12:00/12:30/13:00 - 13 j.: 12:45/13:15/13:45 - 14 j.: 13:30/14:00/14:30 - K: Wielercentrum, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Eddy Vingerhoed, Ital. Hoevelaan 21, 2940 Stabroek (Tel.: 0468233280) ([email protected]) - Med. Controle: Wielercentrum, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (0468233280).

26/07 Attenrode (B)12 j.: 21 km. 13 j.: 28 km. 14 j.: 35 km. - I: Parochiezaal, Doelaagstraat, 3384 Attenrode - U: 12 j.: 12:00/13:45/14:00 - 13 j.: 12:30/14:45/15:00 - 14 j.: 14:00/15:00/16:15 - K: Parochiezaal, Doelaagstraat, 3384 Attenrode - Contact: Vanwinkelen Kris, Torenstraat 66, 3384 Attenrode (Tel.: 0496553059) ([email protected])

26/07 Lierde (Sint Maria Lierde) (O)I: Gemeentelijke Feestzaal, Dorpstraat 69, 9570 Lierde (0497847822). - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:15/14:15/14:30 - 14 j.: 14:15/15:30/16:00 - K: Matthijs Joël, Dorpstraat 41, 9570 Lierde - Contact: Browaeys Armand, Kakebeke 35, 9570 Lierde (Tel.: 0497847822) ([email protected]) - Med. Controle: Dierickx Eric, Dorpstraat 67 Bus 7, 9570 Lierde

26/07 Ooigem (W)12 j.: 15 km. 13 j.: 21 km. 14 j.: 30 km. - I: Het Vlinderbos, Mgr Debrabanderstraat 23, 8710 Ooigem - U: 12 j.: 13:00/13:30/13:45 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/15:45/16:15 - K: Het Vlinderbos, Mgr Debrabanderstraat 23, 8710 Ooigem - Contact: Goutsmet Norbert, Eekhoutstraat 32, 8710 Ooigem (Tel.: 0494682910) ([email protected])

26/07 Riemst (Zussen) (Lb)12 j.: 19 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 34 km. - I: Zaal Trudo, Mergelstraat, 3770 Riemst-Zussen - U: 12 j.: 15:00/15:30/16:00 - 13 j.: 15:45/16:15/16:45 - 14 j.: 16:30/17:00/17:30 - K: Zaal Trudo, Mergelstraat, 3770 Riemst-Zussen - Contact: Reggers Leopold, Kalderstraat 28, Riemst-Zussen (Tel.: 0499765877) (Fax: 012453238) - Med. Controle: Zaal Trudo, Mergelstraat, 3770 Riemst-Zussen

01/08 Egem (W)12 j.: 20 km. 13 j.: 24,5 km. 14 j.: 35 km. - I: Café Het Torenhof, Paardestraat 6 Bis, 8740 Egem - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Sporthal-Sportcentrum De Molen, Egemstraat 47, 8740 Pittem - Contact: Filip Maes, Kolonel Naessensstraat 9, 8740 Egem (Tel.: 0475610401) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 17 x 1,17 km - 13 j.: 21 x 1,17 km - 14 j.: 30 x 1,17 km

01/08 Mazenzele-Opwijk (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (052356447). - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:15/16:00/16:15 - K: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk - Contact: Dieleman Daan, Zottegemstraat 20, 1745 Mazenzele-Opwijk (Tel.: 052415882) ([email protected]) - Med. Controle: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (052356447).

02/08 Retie (A)12 j.: 19 km. 13 j.: 24,7 km. 14 j.: 34,2 km. - I: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - U: 12 j.: 12:45/14:15/14:30 - 13 j.: 14:15/15:15/15:30 - 14 j.: 15:15/16:15/16:30 - K: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Contact: Blockx Gunther, St Martinusstraat, 2470 Retie (Tel.: 0475761803) ([email protected]) - Med. Controle: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Website: www.dezonnestraal.be

Miniemen11/07 Waregem (W)8 j.: 4,9 km. 9 j.: 7,35 km. 10 j.: 9,8 km. 11 j.: 14,7 km. - I: Tent, Drogenboomstraat 3, 8790 Waregem (0472102629). - U: 8 j.: 10:00/11:30/12:00 - 9 j.: 10:00/11:30/12:00 - 10 j.: 10:00/11:30/12:00 - 11 j.: 10:00/11:30/12:00 - K: P. Cnockaert, Gentse Heerweg 27, 8790 Waregem - Contact: De Waele Martin, Zultseweg 184, 8790 Waregem (Tel.: 0472102629) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 2 ronden - 9 j.: 3 ronden - 10 j.: 4 ronden - 11 j.: 6 ronden - Med. Controle: P. Cnockaert, Gentse Heerweg 27, 8790 Waregem (047578061037).

12/07 Brecht (A)I: Feesttent Parking Peerdshof, Veldstraat, 2960 Brecht (0494781470). - U: 08:45/09:30 - K: Buurtbewoners, Veldstraat, 2960 Brecht - Contact: Antonissen Jos, Leemstraat 28, 2960 Brecht (Tel.: 0494781470) ([email protected]) - Med. Controle: Antonissen Erwin, Oude Veldstraat 26, 2960 Brecht (0496942855).

12/07 Kersbeek-Miskom (B)8 j.: 4,5 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 15 km. Voorinschrijvingen: Doddelbergstraat, 3472 Kersbeek-Miskom ([email protected]). - I: Doddelbergstraat, 3472 Kersbeek-Miskom - U: 8 j.: 09:15/10:15/10:30 - 9 j.: 09:15/10:15/10:30 - 10 j.: 09:15/10:15/10:30 - 11 j.: 09:15/10:15/10:30 - K: Doddelbergstraat, 3472 Kersbeek-Miskom - Contact: Chantrain Stephane, Doddelbergstraat 12B, 3472 Kersbeek-Miskom (Tel.: 0497235187) ([email protected])

19/07 Groot Gelmen (Lb)8 j.: 3,2 km. 9 j.: 6,4 km. 10 j.: 9,6 km. 11 j.: 12,8 km. - I: Café Majestic, Helshovenstraat 9, 3800 Groot-Gelmen - U: 8 j.: 11:00/11:30/12:00 - 9 j.: 11:00/11:30/12:00 - 10 j.: 11:00/11:30/12:00 - 11 j.: 11:00/11:30/12:00 - K: Café Majestic, Helshovenstraat 9, 3800 Groot-Gelmen - Contact: Andre Sons, Sint-Truidersteenweg 487 A, 3840 Borgloon (Tel.: 0486050334) - Extra info: 8 j.: 1 ronde - 9 j.: 2 x 3,2 km - 10 j.: 3 x 3,2 km - 11 j.: 4 x 3,2 km

19/07 Laarne (O)I: Café ‘t Zand, Zandstraat 1, 9270 Laarne - U: 8 j.: 12:30/13:45/14:00 - 9 j.: 12:30/13:45/14:00 - 10 j.: 12:30/13:45/14:00 - 11 j.: 12:30/13:45/14:00 - K: Café ‘t Zand, Zandstraat 1, 9270 Laarne - Contact: Koen Beeckman, Rooberg 14, 9860 Landskouter (Tel.: 0495222062) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 3 ronden - 9 j.: 5 ronden - 10 j.: 9 ronden - 11 j.: 14 ronden

19/07 Wilsele (B)8 j.: 4 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 16 km. - I: Tent, Vuntlaan, 3012 Wilsele Putkapel (04968368759). - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - Contact: Arnoets Guido, Verbroederingstraat, 3012 Wilsele (Tel.: 0496836875) - Website: www.jwwilsele.be

19/07 Zwevegem (W)I: Café Bolderhsof, Harelbeekstraat 25, 8550 Zwevegem - K: Bekaert Voetbalstadion, Bekaertstraat, 8550 Zwevegem - Contact: Kathleen Vanmeerhaeghe, Meiweg 2, 8550 Zwevegem (Tel.: 0477534134) ([email protected])

26/07 Antwerpen Wilrijk (A)8 j.: 3,4 km. 9 j.: 5,1 km. 10 j.: 10,2 km. 11 j.: 15,3 km. - I: Wielercentrum, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - U: 8 j.: 10:00/10:30/11:00 - 9 j.: 10:30/10:50/11:20 - 10 j.: 10:50/11:10/11:40 - 11 j.: 11:10/11:40/12:10 - K: Wielercentrum, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Eddy Vingerhoed, Ital. Hoevelaan 21, 2940 Stabroek (Tel.: 0468233280) ([email protected]) - Med. Controle: Wielercentrum, Moerelei 117, 2610 Wilrijk

26/07 Attenrode (B)I: Parochiezaal, Doelaagstraat, 3384 Attenrode - U: 8 j.: 10:00/10:45/11:00 - 9 j.: 10:00/10:45/11:00 - 10 j.: 10:00/10:45/11:00 - 11 j.: 10:00/10:45/11:00 - K: Parochiezaal, Doelaagstraat, 3384 Attenrode - Contact: Vanwinkelen Kris, Torenstraat 66, 3384 Attenrode (Tel.: 0496553059) ([email protected])

26/07 Landskouter (O)I: Tent, Aalmoezenijestraat, 9860 Landskouter - U: 8 j.: 08:30/09:45/10:00 - 9 j.: 08:30/09:45/10:00 - 10 j.: 08:30/09:45/10:00 - 11 j.: 08:30/09:45/10:00 - K: Garage, Aalmoezenijestraat, 9860 Landskouter - Contact: Koen Beeckman, Rooberg 14, 9860 Landskouter (Tel.: 0495222062) (Fax: 093630534) ([email protected])

26/07 Ooigem (W)8 j.: 6 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 9 km. 11 j.: 12 km. - I: Het Vlinderbos, Mgr Debrabanderstraat 23, 8710 Ooigem - U: 8 j.: 08:15/09:00/10:15 - 9 j.: 08:15/09:00/10:45 - 10 j.: 08:15/09:00/11:15 - 11 j.: 08:15/09:00/11:45 - K: Het Vlinderbos, Mgr Debrabanderstraat 23, 8710 Ooigem - Contact: Goutsmet Norbert, Eekhoutstraat 32, 8710 Ooigem (Tel.: 0494682910) ([email protected])

26/07 Riemst (Zussen) (Lb)8 j.: 5 km. 9 j.: 7 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 15 km. - I: Zaal Trudo, Mergelstraat, 3770 Riemst-Zussen - U: 8 j.: 12:00/12:45/13:00 - 9 j.: 12:45/13:15/13:45 - 10 j.: 13:30/14:15/14:30 - 11 j.: 14:15/15:00/15:15 - K: Zaal Trudo, Mergelstraat, 3770 Riemst-Zussen - Contact: Reggers Leopold, Kalderstraat 28, 3770 Riemst-Zussen (Tel.: 0499765877) (Fax: 012453238) - Med. Controle: Zaal Trudo, Mergelstraat, 3770 Riemst-Zussen

02/08 Retie (A)8 j.: 3,8 km. 9 j.: 5,7 km. 10 j.: 9,5 km. 11 j.: 15 km. - I: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - U: 8 j.: 09:00/10:00/10:15 - 9 j.: 09:00/10:00/10:15 - 10 j.: 09:00/10:00/10:15 - 11 j.: 09:00/10:00/10:15 - K: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Contact: Blockx Gunther, St Martinusstraat, 2470 Retie (Tel.: 0475761803) ([email protected]) - Extra info: Er is ook een wedstrijd voor “G-Renners” voorzien - Med. Controle: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Website: www.dezonnestraal.be

02/08 Schellebelle (O)I: Tent, Kloosterland, 9260 Schellebelle (0472423132). - U: 8 j.: 08:30/09:45/10:00 - 9 j.: 08:30/09:45/10:00 - 10 j.: 08:30/09:45/10:00 - 11 j.: 08:30/09:45/10:00 - K: Voetbalterrein KVV Schelde, Hoekstraat, 9260 Schellebelle - Contact: Scheire Christophe, (Tel.: 0472423132) ([email protected]) - Website: www.dewielkeszuigers.be

Tijdritten12/07 Ploegentijdrit Bvb - Topcomp. Borlo (Lb) (Ptr)Nieuwelingen : 18,8 km. Juniores : 38,6 km. Elite zc / U23 : 38,6 km. Topcompetitie U27 : 57 km. - I: Pachthof, Thewitstraat 8, 3891 Borlo - U: Nieuwelingen : 11:20 - Juniores : 12:00 - Elite zc / U23 : 13:00 - Topcompetitie U27 : 14:30 - K: Voetbalterrein Huvo Jeuk, Houtstraat, 3890 Jeuk - Contact: Omer Bovy, Nieuwstraat 32, 3891 Borlo (Tel.: 0475383491) - Extra info: Nieuwelingen , Juniores : Briefing: 10u - Elite zc / U23 , Topcompetitie U27 : Briefing: 12u - Med. Controle: Voetbal-terrein Gravelo, Truilingenstraat, 3891 Buvingen

18/07 Beveren (O) (Testtr)Dames Nieuwelingen : 11 km. Dames Juniores : 11 km. Nieuwelingen : 11 km. Juniores : 22 km. Beloften U23 : 33 km. - I: Sportcentrum Bosdam, Lindenlaan 109 A, 9120 Beveren-Waas - U: Dames Nieuwelingen : 11:00/13:00 - Dames Juniores : 11:00/13:20 - Nieuwelingen : 11:00/13:40 - Juniores : 11:00/14:35 - Beloften U23 : 11:00/15:45 - K: Sportcentrum Bosdam, Lindenlaan 109 A, 9120 Beveren-Waas - Extra info: Dames Nieuwelingen , Dames Juniores , Nieuwelingen : 1 ronde - Juniores : 2 ronden - Beloften U23 : 3 ronden

p. 23 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 24: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Piste14/07 Hulshout (A) (Asp)I: Blauwe Container, Industriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Van Dyck Gustaaf, Netelaan 83, 2235 Hulshout (Tel.: 015224204) ([email protected]) - Extra info: TROFEE RIK VAN LOOY / ASPIRANTEN OMNIUM / IEDEREEN MAG DEELNEMEN

14/07 Rumbeke (W) (J Zm)Voorinschrijvingen: Hanne Kris, Noordstraat 3, 8800 Oostnieuwkerke (0476870877) ([email protected]). - I: Wielerpiste Defraeye - Sercu, Kwadestraat 13, 8800 Rumbeke (0476870877). - U: 12:45/14:45/15:00 - K: Wielerpiste Defraeye-Sercu, Kwadestraat 13, 8800 Rumbeke - Contact: Hanne Kris, Noordstraat 3, Oostnieuwkerke (Tel.: 0476870877) ([email protected]) - Extra info: Enkel met pistefietsen. Pistefiets reserveren bij Kris Hanne ([email protected]) en kadermaat opgeven. Initiatie voor miniemen (9,10 en 11 jaar) van 13u30 tot 14u30. Challenge en PK West-Vlaanderen voor aspiranten,nieuwelingen en dames-jeugd.Vier nummers:Aspiranten: baanronde-afvalling-puntenrit-500m. Nieuwelingen en dames-jeugd : Baanronde-afvalling-puntenrit-scratch. Prijzengeld nieuwelingen: 175€ - dames jeugd: 125€. Miniemen en aspiranten : naturapakket. - Med. Controle: Wielerpiste Defraeye-Sercu, Kwadestraat 13, 8800 Rumbeke (0476870877).

16/07 Zemst-Elewijt (B) (J Zm)I: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - Contact: Eric Lesage, (Tel.: 0474393394) ([email protected]) - Extra info: Prijzengeld: dames jeugd 250€ - nieuwelingen 250€ - junioren 335€ / PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP DAG 1 Open deelname - Med. Controle: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt

23/07 Zemst-Elewijt (B) (Asp)I: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - Contact: Eric Lesage, (Tel.: 0474393394) ([email protected]) - Extra info: Prijzengeld: 5€ per deelnemer - Med. Controle:: Wielrbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt

28/07 Hulshout (A) (Asp)I: Blauwe Container, Industriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Van Dyck Gustaaf, Netelaan 83, 2235 Hulshout (Tel.: 015224204) ([email protected]) - Extra info: TROFEE RIK VAN LOOY / ASPIRANTEN OMNIUM / IEDEREEN MAG DEELNEMEN

28/07 Wielercentrum Antwerpen (Wilrijk) (A) (Aspmin)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (037741440). - U: 17:30/18:45/19:00 - K: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Swa Eliaerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Website: www.wielercentrumantwerpen.be

30/07 Brugge (W) (J Zm)175 EUR. - I: Cafetaria Bloso, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge - U: 16:00/16:45/17:00 - K: Bloso Julien Saelens, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge - Contact: Talloen Dirk, ([email protected]) - Extra info: piste omnium met gewone koersfiets voor aspiranten, dames jeugd en nieuwelingen. Meisjes 125€ prijzengeld

30/07 Zemst-Elewijt (B) (J Zm)I: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat 2, 1982 Elewijt - Contact: Eric Lesage, (Tel.: 0474393394) ([email protected]) - Extra info: prijzengeld: dames jeugd 250€ - nieuwelingen 205€ - junioren 335€

Mountainbike25/07 Beringen (Lb) (Xco)7-11j zonder vergunning : 15’. U9 : 15’. 12-18j zonder vergunning : 20’. U11 : 20’. U13 : 30’. U15 : 40’. - I: Laan op Vurten, Beringen - U: 7-11j zonder vergunning : 11:00 - U9 : 11:30 - 12-18j zonder vergunning : 12:00 - U11 : 13:30 - U13 : 14:15 - U15 : 15:00 - K: Koolmijnlaan 304, Beringen

26/07 Beringen (Lb) (Xco)I: Laan op Vurten, Beringen - U: Fun B (met dagvergunning) : 09:30 - Fun A - Nieuwelingen - Dames Jeugd : 10:45 - Masters 2-3 - Junioren - Dames Belofte + Elite : 13:00 - Beloften - Elite - Master 1 : 15:00 - K: Koolmijnlaan 304, Beringen - Extra info: Provinciaal Kampioenschap

BMX21/07 Wk Bmx (Lb) (Ucic1)

22/07 Wk Bmx (Lb) (Ucic1)

23/07 Wk Bmx (Lb) (Ucic1)

24/07 Wk Bmx (Lb) (Ucic1)

25/07 Wk Bmx (Lb) (Ucic1)

Personen met een handicap21/07 Melle (O) (Rr)Voorinschrijvingen: Jeroen Bauters, Zuiderlaan 13, 9000 Gent (092431178) ([email protected]). - I: Kruisstraat 167, 9090 Melle - U: 13:00/13:45/14:00 - K: Bibliotheek, Kruisstraat 2A, 9090 Melle - Contact: Lieven Vergaerde, Begijnenwegel 3, 9090 Melle (Tel.: 32499199199) ([email protected]) - Extra info: Organisatie van VZW Gentse Velosport ([email protected]) / 1u + 1 ronde - Website: www.gentsevelosport.be

31/07 Sint-Niklaas (O) (Rr)Voorinschrijvingen: Sportdienst Provincie Oost-Vlaanderen, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent (092677604) ([email protected]). - I: Grote Markt, 9100 Sint-Niklaas (092677604). - U: 15:30/16:00/16:30 - Contact: Sportdienst Provincie Oost-Vlaanderen, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent (Tel.: 092677604) ([email protected]) - Website: http://www.sport.be/natourcriterium/2015/nl/

Promotionele Activiteiten11/07 Wijtschate (W) (Naw)I: Café Saint-Hubert, Sint-Medardusplein 17, 8953 Wijtschate - U: 16:30/17:10/17:20 - Contact: Koen Lahousse, Kleine Houthemstraat 5, 8953 Wijtschate (Tel.: 0476791979) ([email protected])

25/07 Beringen (Lb) (Nam)

31/07 Sint-Niklaas (Kid´S Ride) (O) (Puw)I: Sporthal De Witte Molen, Magnolialaan, Sint-Niklaas - U: 14:15/15:00/ - Contact: Erwin Vervecken, Schoebroekstraat 8, 3583 Paal Beringen (Tel.: 011459900) ([email protected])

Infrabel start een sensibiliseringscam-pagne voor een nog hogere veiligheid aan overwegen. Het werkt ervoor samen met de KBWB, renners en wielerteams.

Bekende Belgische wielrenners* roepen in een tv-spotje alle weggebruikers op om steeds de verkeerscode aan spoorover-wegen na te leven. Het doel is om het grote publiek eens te meer bewust te maken van de veiligheidsregels en om zo ongevallen te voorkomen.

Volgende wielrenners (vermeld in alfabeti-sche volgorde) hebben meegewerkt aan deze campagne:

Tom Boonen, Stijn Devolder, Jens Debusschere, Thomas De Gendt, Tony Gallopin, Gianni Meersman, Maxime Monfort, Sven Nys, Jürgen Roelants, Gert Steegmans, Boris Vallée, Sep Vanmarcke, Greg Van Avermaet, Jurgen Van den Broeck en Tim Wellens.

U kunt de nieuwe campagnespot(s) bekijken en u verneemt meer over deze en andere sensibiliseringsacties op www.infrabel.be/wachten.

“Je leven is het wachten waard”

p. 24 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 25: WBV-Nieuwsbrief 2015/12
Page 26: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Wedstrijdkalender Wallonië

11.07 1.18.2 Amateurs & Masters Open Genappe Pas d’infos

11.07 1.19.1 CF Minimes & Aspirants Tournai-Ere Départs : 12h - 14h - 15h - 16h. Inscriptions : Minimes : 11h - 11h45. Asp. 12 ans : 13h - 13h45. Asp. 13 ans : 14h - 14h45. Asp. 14 ans : 15h - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Café Repair d'Ere, Rue de l'Eglise. Infos : Jean-Marie Orlandi (0498/907696) [email protected]

11.07 1.18.2 Amateurs & Masters Open Welkenraedt Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

12.07 1.16 CO Dames Jeunesse Marchovelette Départ : 13h30. Inscriptions : 12h - 13h. Distance : 56 km (8t). Inscriptions & Vestiaires : Salle Paroissiale, Rue de Tillier. Prix : 500 €. Infos : Jean-Marie Maeck (0475/875775) [email protected]

12.07 1.17 CO Débutants Marchovelette Départ : 11h30. Inscriptions : 10h - 11h. Distance : 63 km (9t). Inscriptions & Vestiaires : Salle Paroissiale, Rue de Tillier. Prix : 335 € (20p). Infos : Jean-Marie Maeck (0475/875775) [email protected]

12.07 1.14 CO Juniors Marchovelette Départ : 15h30. Inscriptions : 14h - 15h. Distance : 84 km (12t). Inscriptions & Vestiaires : Salle Paroissiale, Rue de Tillier. Prix 397 € (20p). Infos : Jean-Marie Maeck (0475/875775) [email protected]

12.07 1.18.1 CO Amateurs & Masters Sart-Dames-Avelines Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

12.07 1.18.3 Régionale Loisirs Houdemont Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 77 km (11t). Inscriptions & Vestiaires : Salle Au Soleil Levant Route D’habay. Infos : Noël Dion - [email protected]

13.07 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Liège - Etape 1 Blegny – Blegny http://www.ucseraing.eu/TPL/index.htm

14.07 Min. – Asp. – Déb. - Dames Jeun. Gilly Départ : 15h. Inscriptions : 13h45 - 14h45. Infos : Jean-Pierre Coppenolle (069/35.31.67) [email protected]

14.07 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Liège - Etape 2 Plombières – Plombières http://www.ucseraing.eu/TPL/index.htm

15.07 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Liège - Etape 3 Marchin – Marchin http://www.ucseraing.eu/TPL/index.htm

15.07 1.17 CO Débutants Orroir Infos : André Dewaele (0494/855240)

16.07 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Liège - Etape 4 Stoumont – Stoumont http://www.ucseraing.eu/TPL/index.htm

17.07 2.12 IC Elites & Espoirs (Nat) Tour de Liège - Etape 5 Seraing – Seraing http://www.ucseraing.eu/TPL/index.htm

18.07 CN XCO Ottignies - Championnat de Belgique XCO http://www.belgiancycling.be/content.asp?language=fr&id=144&subid=164&sid=205&ssid=

18.07 1.12 CO Elites & Espoirs Thorembais-les-Béguines Départ : 15h. Inscriptions : 13h - 14h30. Distance : 120 km (15t). Inscriptions & Vestiaires : Salle Communale de Thorembais-Les-Beguines, Rue Emile Masset, 1. Prix : 620 € (30p). Infos : Lempereur Jean-Louis (0475/566197) [email protected]

18.07 1.14 CO Juniors Escanaffles Infos : Matthys Pascal (0479/272188) [email protected]

19.07 1.18.3 Régionale Loisirs Rossignol Distance : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. 73 km (11t). Inscriptions & Vestiaires : Salle du Village, Place Communale. Infos : Toche Jean-Paul (0472/117388) [email protected]

19.07 CN XCO Ottignies - Championnat de Belgique XCO http://www.belgiancycling.be/content.asp?language=fr&id=144&subid=164&sid=205&ssid=

p. 26 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 27: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

19.07 1.14 CO Juniors Leuze-en-Hainaut Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 91 km (10t). Inscriptions : Avenue de Loudun 89. Vestiaires : Piscine Communale, Avenue des Sports. Prix : 397 € (20p). Infos : Sébastien Degand (0476/361527) [email protected]

19.07 1.19.1 Minimes & Aspirants Courcelles Départ : 11h - 14h - 15h - 16h15. Inscriptions : Minimes : 10h - 10h45. Asp. 12 ans : 13h - 13h45. Asp. 13 ans : 14h - 14h45. Asp. 14 ans : 15 - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Media Gest, Rue de Charleroi, 7, 6180 Courcelles. Infos : Steels Christine (0476/ 345 093) [email protected]

21.07 1.19.2 Aspirants Championnat FCWB Ladeuze (Chièvres) Départs : CLM : 12h. En ligne : 14h15 (12 ans), 16h (13 ans), 17h (14 ans). Inscriptions : 9h30 - 11h30. Distances :CLM : 3,6 km. En ligne : 20 km (12 ans), 30 km (13 ans), 40 km (14 ans). Inscriptions: Ecole Communale, Rue de la Liberté, 7950 Ladeuze (Vestiaires Salle de gymastique) Infos : Goulem Paul (0495/218900) [email protected]

21.07 CN Marathon Ottignies - Championnat de Belgique Marathon http://www.belgiancycling.be/content.asp?language=fr&id=144&subid=164&sid=205&ssid=

21.07 1.12 Elites AC (Nat) Isières - GP José Dubois http://www.grandprixjosedubois.be/

21.07 1.17 CO Débutants Bury Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 72 km (9t). Inscriptions & Vestiaires : Café des Sports, Rue du Joncquoy. Prix : 385 € (30p). Infos : Jacques Barbaix (069/773063) [email protected]

21.07 1.18.3 Régionale Loisirs Gérouville Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distances : A 49,5 km (55t) / B 40,5 km (45t). Inscriptions & Vestiaires : Café Le Paradise, Place du Tilleul. Infos : Gilson Sébastien (0494/404479) [email protected]

22.07 1.15 IC Dames Elites (Nat) Grand Prix Glineur http://www.grandprixcerami.be/

22.07 ME 1.1 UCI Grand Prix Cerami http://www.grandprixcerami.be/

23.07 Minimes & Aspirants Ans-Alleur 14h. Infos : Werisse Danielle (087/336284 & 0476/219919 [email protected]

24.07 1.12 CO Elites & Espoirs Comines Départ : 18h. Inscriptions : 16h45 - 17h45. Distance : 116 km (20t). Inscriptions & Vestiaires : Café Saint-Chrysole, 57 rue de Wervicq. Prix : 800 € (30p). Infos : Alain Provost (056/557702)

25.07 1.14 CO Juniors Tourinnes-Saint-Lambert Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 84,8 km (16t). Inscriptions & Vestiaires : Ferme Van Puymbrouck, Rue Libersart 6. Prix : 397 € (20p). Infos : Gilbert Mathy (010/655293)

25.07 1.14 CO Juniors Blaugies Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 90,2 km (11t). Inscriptions & Vestiaires : Cafe « Le Salon », Rue De La Frontiere N°31. Prix : 447 € (30p). Infos : Lernould Guillaume (0476/48.68.72) [email protected]

25.07 1.18.2 Amateurs & Masters Open Boussu-Bois Départs : 15h (B et C) et 18h (A). Inscriptions : 13h30 - 14h30 (B et C) et 16h30 - 17h (A). Distances : 70 km (A), 60 km (B et C). Inscriptions & Vestiaires : Maison du Peuple, rue Alfred Dendal 25, 7300 Boussu. Prix : 400 € (A) + 260 € (B et C). Infos : Luc Freddy (0498/478776) [email protected]

25.07 ME 2.HC UCI Tour de Wallonie - Etape 1 http://trworg.be/tw/news.php

26.07 ME 2.HC UCI Tour de Wallonie - Etape 2 http://trworg.be/tw/news.php

26.07 1.19.1 CF Minimes & Aspirants Tourinnes-Saint-Lambert Départs : 12h30 - 14h - 15h - 16h. Inscriptions : Minimes : 11h - 12h. Asp. 12 ans : 12h30 - 13h30. Asp. 13 ans : 13h30 -14h30. Asp. 14 ans : 14h30 - 15h30. Inscriptions & Vestiaires : Ferme Van Puybrouck, Rue de Libersart 6. Infos : Gilbert Mathy (0470/585955)

26.07 1.18.2 Amateurs & Masters Open Blaugies Départ : 15h. Inscriptions : 13h - 14h30. Distance : 82 km (10t). Inscriptions & Vestiaires : Cafe « Le Salon », Rue de la Frontiere N°31. Infos : Lernould Guillaume (0476/48.68.72) [email protected]

26.07 1.19.1 CF Minimes & Aspirants Basècles Minimes : 11h - 11h45. Asp. 12 ans : 13h - 13h45. Asp. 13 ans : 14h - 14h45. Asp. 14 ans : 15h - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Hall Sportif, Rue Porte a Camps. Infos : Didier Hermal (0479/364848)

p. 27 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 28: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

26.07 DH Vielsalm - Championnat de Belgique DH Entraînements Samedi 25 juillet à 9h30, Compétitions Dimanche 26 juillet à 8h00. Inscriptions : Samedi 25 juillet à 9h00. Parcours : 800 m. Inscriptions & Vestiaires : Village Lotto DH1, Rue Pont des Perches 6690 Vielsalm. Infos : François Henrion (0495/182313) [email protected]

26.07 1.18.1 CO Amateurs & Masters Limes Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 87,1 km (13t). Inscriptions & Vestiaires : Chapiteau, Ferme du Brigat. Infos : Gilson Sébastien (0494/404479) [email protected]

26.07 XC Prov. Toutes catégories Tenneville - G-Skin MTB Trophy Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30 - 14h45. Durée : Dames, Débutants et Juniors : 1h00 - Elites, Espoirs et Masters : 1h30. Inscriptions & Vestiaires : Centre Sportif - 17, rue Saint-Quoilin 6971 Tenneville. Infos : Charlier Benoit (084/478076 – 0498/249780) [email protected]

27.07 ME 2.HC UCI Tour de Wallonie - Etape 3 http://trworg.be/tw/news.php

28.07 ME 2.HC UCI Tour de Wallonie - Etape 4 http://trworg.be/tw/news.php

28.07 1.12 CO Elites & Espoirs Flobecq Départ : 15h. Inscriptions : 13h30 - 14h30. Distance : 115,5 km (11t). Inscriptions & Vestiaires : Local RUS Flobecquoise - Rue Lieutenant Cotton 8, 7880 Flobecq. Prix : 670 € (30p). Infos : Claude Mariest (0476/665604) [email protected]

29.07 ME 2.HC UCI Tour de Wallonie - Etape 5 http://trworg.be/tw/news.php

29.07 1.17 CO Débutants Basècles Départ : 18h. Inscriptions : 16h30 - 17h30. Distance : 72 km (15t). Inscriptions: Ligne d'arrivée, Rue Gaston Destrebecq 44. Vestiaires : Chez Pierre, Rue Gaston Destrebecq 44. Prix : 335 € (20p) + 70 € (rushes, 14p). Infos : Didier Hermal (0479/364848)

30.07 Toutes catégories Ans-Alleur 14h (Minimes & Aspirants) - 17h30 (Débutants - Juniors - Espoirs - Elites - Amateurs & Masters). Infos : Werisse Danielle (087/336284 & 0476/219919 [email protected]

31.07 1.12 Elites Sans Contrat CB Lacs de l'Eau d'Heure - Championnat de Belgique Elites S/C

http://uitslagen.kbwb-rlvb.com/index_bestanden/pdf2012/2015/BKLACDELEAUDHEUREInfo.pdf

31.07 1.13 Espoirs CB Lacs de l'Eau d'Heure - Championnat de Belgique Espoirs

http://uitslagen.kbwb-rlvb.com/index_bestanden/pdf2012/2015/BKLACDELEAUDHEUREInfo.pdf

01.08 1.19.1 Minimes & Aspirants Templeuve Départs : 12h - 14h - 15h - 16h. Inscriptions : Minimes : 10h45 - 11h45. Asp. 12 ans : 13h - 13h45. Asp. 13 ans : 14h - 14h45. Asp. 14 ans : 15h - 15h45. Inscriptions & Vestiaires : Chapiteau, Trieu du Wazon. Infos : Orlandi Jean-Marie (0498/907696) [email protected]

01.08 1.17 IC Débutants Topcompetition Polleur-Stoumont-Polleur Départ : 14h10. Inscriptions : 11h15. Distance : 72 km (63,8 + 8,2). Inscriptions: Salle "La Hoëgne" – Place Ste Sévère à 4910 Polleur. Vestiaires : Ecole primaire communale – Place Ste-Sévère à 4910 Polleur. Prix : 1.500 €. Infos : Julien Bertrang (087/227.328) [email protected]

02.08 1.19.2 Aspirants CB Grandglise Championnat de Belgique Aspirants : http://uitslagen.kbwb-rlvb.com/index_bestanden/pdf2012/2015/BKGrandgliseAspirantenInfo.pdf

02.08 1.18.3 Régionale Loisirs Laneuville Départ : 15h. Inscriptions : 13h - 14h30. Distance : 76 km (10t). Inscriptions & Vestiaires : Salle La Bondine. Infos : José Lejeune (0494/892990) [email protected]

02.08 XC Prov. Toutes Catégories La Calamine - Cup5 Organisation : Comité Régional de Liège

p. 28 - Nieuwsbrief 12/2015 - 7 juli 2015

Page 29: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Voor de eerste maal organiseert Center Parcs in samen-werking met de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond

Belgian Cycling Happening bij Center Parcs Erperheide in Peer.

-Compleet arrangement inclusief 3 overnachtingen, welkomstpakket , uitgestippelde routes,technische ondersteuning, bevoorradingen. -Uitdagend parcours in een spectaculaire

-Afstanden Cyclo tussen 45 en 120 km -MTB routes van 25, 40 & 65 km.

naar de mooiste plekjes rond het park. -Gebruik van alle reguliere activiteiten en faciliteiten van Center Parcs Erperheide

18 september - 21 september 2015

BELGIAN CYCLINGHAPPENING 2015

www.centerparcs.be/BCH

i.s.m

:

Page 30: WBV-Nieuwsbrief 2015/12

Bioracer is passie. Ieder van ons heeft passie voor wielrennen, voor innovatie, voor klantentevredenheid. Wij zijn trots op onze producten. Elke stof wordt wetenschappelijk getest op biomechanische eigenschappen. Elk design moet het vorige overtreffen.

Onze klanten hebben passie voor hun sport. Zij willen excelleren, hun grenzen verleggen, zeker niet onderdoen. Met Bioracer ben je voorbereid op een topprestatie.

Bent u op zoek naar kleding voor uw team? Contacteer ons danv oor een vrijblijvende offerte op [email protected]

www.facebook.com/bioracerbelgium

Like

www.bioracer.com // twitter.com/bioracer

BIO_AdvertentieTEAM_A4.indd 1 19/03/15 15:17