WBV-Nieuwsbrief 2014/13

26
Elke week worden er overal in Vlaanderen wielerwedstrijden georganiseerd. De organisatoren van deze wedstrijden doen dit met hart en ziel. Respect voor hun werk en voor de gemeenten en buur- ten waar deze wedstrij- den (mogen) worden georganiseerd, is het minste dat mag worden verwacht van renners en supporters. Spijtig genoeg horen we van organisatoren nog al te vaak dat er rommel (drinkbussen, verpakkingen van repen,...) wordt achtergelaten langsheen de omloop. We willen dan ook een warme oproep doen aan alle wielerliefhebbers om de buurt waar ze hun hobby mogen uitoefenen, proper achter te laten. Alvast bedankt. Nieuwsbrief Jaargang 5 - nr. 13 - 29 juli 2014 Wielerbond Vlaanderen - Zuiderlaan 8 - 9000 Gent * Dhr. Martin Vangeneugden, ex-renner; * Dhr. Dom Hildebert, ere-sportafgevaardigde Oost-Vlaanderen. Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde families zijn oprechte medeleven aan. In Memoriam Partners Wielerbond Vlaanderen Oproep aan renners en hun supporters Respect! Op woensdag 6 augustus organiseert Wielerbond Vlaan- deren West-Vlaanderen een tourtocht voor aspiranten in de omgeving van het Heuvelland. De rit is 65 km en wordt in groep verreden onder leiding van begeleiders van de wielerschool. Ouders die willen meefietsen, kunnen aansluiten achteraan de groep renners. Elke deelnemer draagt verplicht een fietshelm. De twee begeleiders vooraan worden in geen geval voorbij gestoken.Halverwege de rit wordt voor een bevoorrading gezorgd. Wanneer: Woensdag 06 augustus 2014 Vertrek: Samenkomst om 12u45, om dan in groep te vertrekken rond 13u30. Waar: start en aankomst “De Bosgeus” , Dranouterstraat 24, 8950 Nieuwkerke Prijs: Gratis deelname. Inschrijven: Wie de tocht mee rijdt, gelieve een mail te sturen naar: [email protected] met vermelding naam renner/ren- ster, vergunningsnummer, wielerploeg en aantal personen die meefietsen. Na de rit kunnen zij die dat willen, zich douchen en omkleden in de Bosgeus. Die mensen zorgen ook voor de mogelijkheid van een maaltijd, bestaande uit spaghetti, 2 drankjes en een ijsje voor de prijs van 14 euro. De Bosgeus is bekend voor hun eigenbereid appelsap, en hun Bier Bosgeus, wat ze brouwen in een bruine en bleke variant. Er is slechts plaats voor 40 mensen om te eten. Voor eventuele verdere inlichtingen kan u mailen of bellen naar: Nico Vanhove, Blekerijstraat 160, 8870 Izegem - [email protected] - 0477/950643 Walter Vergote Voorzitter jeugd Wielerbond Vlaanderen afd. West-Vlaanderen 0494/48.75.24 [email protected] Eric Van Lancker Provinciaal Coordinator West-Vlaanderen Vlaamse Wielerschool Botestraat 7 - 8790 Waregem www.vlaamsewielerschool.be [email protected] Tel: +32 56771059 - Gsm: +32 475979842 Tourtocht voor aspiranten omgeving Heuvelland

description

Wielerbond Vlaanderen Nieuwsbrief 2014/13

Transcript of WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Page 1: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Elke week worden er overal in Vlaanderen wielerwedstrijden georganiseerd. De organisatoren van deze wedstrijden doen dit met hart en ziel. Respect voor hun werk en voor de gemeenten en buur-ten waar deze wedstrij-den (mogen) worden georganiseerd, is het minste dat mag worden verwacht van renners en supporters.

Spijtig genoeg horen we van organisatoren nog al te vaak dat er rommel (drinkbussen, verpakkingen van repen,...) wordt achtergelaten langsheen de omloop. We willen dan ook een warme oproep doen aan alle wielerliefhebbers om de buurt waar ze hun hobby mogen uitoefenen, proper achter te laten.

Alvast bedankt.

Nieuwsbrief Jaargang 5 - nr. 13 - 29 juli 2014Wielerbond Vlaanderen - Zuiderlaan 8 - 9000 Gent

* Dhr. Martin Vangeneugden, ex-renner;* Dhr. Dom Hildebert, ere-sportafgevaardigde Oost-Vlaanderen.

Wielerbond Vlaanderen biedt aan de bedroefde families zijn oprechte medeleven aan.

In Memoriam

Partners Wielerbond Vlaanderen

Oproep aan renners en hun supporters

Respect!Op woensdag 6 augustus organiseert Wielerbond Vlaan-deren West-Vlaanderen een tourtocht voor aspiranten in de omgeving van het Heuvelland. De rit is 65 km en wordt in groep verreden onder leiding van begeleiders van de wielerschool. Ouders die willen meefietsen, kunnen aansluiten achteraan de groep renners. Elke deelnemer draagt verplicht een fietshelm. De twee begeleiders vooraan worden in geen geval voorbij gestoken.Halverwege de rit wordt voor een bevoorrading gezorgd. Wanneer:Woensdag 06 augustus 2014Vertrek:Samenkomst om 12u45, om dan in groep te vertrekken rond 13u30.Waar:start en aankomst “De Bosgeus” , Dranouterstraat 24, 8950 NieuwkerkePrijs:Gratis deelname. Inschrijven:Wie de tocht mee rijdt, gelieve een mail te sturen naar: [email protected] met vermelding naam renner/ren-ster, vergunningsnummer, wielerploeg en aantal personen die meefietsen.

Na de rit kunnen zij die dat willen, zich douchen en omkleden in de Bosgeus. Die mensen zorgen ook voor de mogelijkheid van een maaltijd, bestaande uit spaghetti, 2 drankjes en een ijsje voor de prijs van 14 euro. De Bosgeus is bekend voor hun eigenbereid appelsap, en hun Bier Bosgeus, wat ze brouwen in een bruine en bleke variant. Er is slechts plaats voor 40 mensen om te eten.

Voor eventuele verdere inlichtingen kan u mailen of bellen naar: Nico Vanhove, Blekerijstraat 160, 8870 Izegem - [email protected] - 0477/950643

Walter VergoteVoorzitter jeugd Wielerbond Vlaanderen afd. West-Vlaanderen0494/[email protected]

Eric Van LanckerProvinciaal Coordinator West-VlaanderenVlaamse WielerschoolBotestraat 7 - 8790 [email protected]: +32 56771059 - Gsm: +32 475979842

Tourtocht voor aspiranten omgeving Heuvelland

Page 2: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

p. 3 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Om te mogen deelnemen aan buitenlandse individuele WEG-wedstrijden dienen de renners ofwel lid te zijn van een J-club of van een club die de solidariteitsbijdrage betaalde. De renners dienen hun resultaten over te maken aan de voorzitter van de provinciale WPV-commissie binnen de 14 dagen na het einde van de wedstrijd alsook – voor de renners jonger dan 19 - een kopie van de door hen zelf ingevulde sportpas. Bij niet naleven zullen de renners geweigerd worden om nog deel te nemen aan buitenlandse wedstrijden.

Extra reglementering mountainbikers:Met uitzondering voor renners van een MTB UCI-Team zal op dagen waarop in België een UCI MTB-wedstrijd op de kalender staat, in principe geen toelating gegeven worden om deel te nemen aan een buitenlandse MTB-wedstrijd. Individuele ren-ners kunnen aan de nationale STC-commissie een uitzonder-lijke toelating vragen die minimaal 6 weken voor de wedstrijd moet toekomen. Dit kan via volgend formulier (zie pag.3):Formulier ‘Aanvraag deelname aan buitenlandse wedstrijden’

Een renner die zonder toelating deelneemt aan buitenlandse wedstrijden, dient een boete te betalen van 65 EUR bij een eerste inbreuk. Bij een tweede inbreuk krijgt de renner niet alleen een boete van 125 EUR, maar wordt hij ook voor acht dagen ge-schorst. Bij een derde inbreuk krijgt hij een verbod van 1 jaar om aan buitenlandse wedstrijden deel te nemen.

Wat moet ik doen om te

koersen in het buitenland?Elke renner, uitgezonderd een eliterenner met contract, amateur, master of funklasser, die aan

een wedstrijd wil deelnemen in het buitenland, moet hiervoor een toelating vragen aan de

voorzitter van de provinciale afdeling van de betrokken discipline, zijnde weg-piste-veldrijden,

MTB of BMX. Deze toelating kan eenvoudig online worden aangevraagd. Dit dient minstens

acht dagen voor de wedstrijd te gebeuren.

Waarom is deze reglementering nodig?

Miniemen, aspiranten, nieuwelingen en juniores dienen zich aan het decreet van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap te houden. Dit decreet zegt dat al deze renners hun sportpas bij wedstrijden moeten tonen en laten invullen zodat controle van het aantal betwiste wedstrijden, mogelijk is. Wanneer een renner in het buitenland gaat koersen, moeten de ouders of de begeleider van de renner de sportpas invullen. Als controle is een meldingsplicht dat er gekoerst wordt in het buitenland absoluut nodig.

Bovendien is het zo dat nieuwelingen, junioren, U23 en eliteren-ners zonder contract een vergunning aan een verminderde prijs krijgen. Per wedstrijd betalen ze een bijdrage om dit te compen-seren. Voor een wedstrijd in het buitenland dient 5 EUR (weg-piste-veld) of 3 EUR (MTB-BMX) betaald te worden. Ook hiervoor is de melding noodzakelijk. Na de online aanvraag krijgt de renner trouwens een mailtje met het te betalen bedrag.

Wat moeten clubs doen?

Aanvragen tot deelname aan een buitenlandse interclubwed-strijd moeten ten laatste 6 weken vooraf toekomen bij de Sport-technische Commissie (STC) die hierop een positieve of negatieve beslissing zal meedelen.

Alvorens het definitieve toelatingsformulier wordt verstuurd, dient de club vooraf in regel te zijn met de bijdrage tot het solida-riteitsfonds, een kopie van de uitnodiging van de organisator op te sturen naar de STC en de wedstrijdbijdrage voor de deelnemende renners.

De STC is als enige bevoegd voor het verlenen van toelatingen aan de clubs om deel te nemen aan buitenlandse wedstrijden en bepaalt ook de algemene toelatingsvoorwaarden en de eventuele sancties bij het niet eerbiedigen van deze voorwaarden.

De clubs kunnen dit formulier gebruiken om hun aanvraag te doen (zie pag.3):Formulier ‘Aanvraag deelname aan buitenlandse wedstrijden’

Het online aanvraagformulier vind je via http://competitie.dewielerbond.be/WBVvoorjou/Toelatingbuitenland.aspx?Disc=67

Page 3: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014 - p. 3N-STC-DP-14001-140115-RN

AANVRAAG DEELNAME AAN BUITENLANDSE WEDSTRIJDEN IN 2014 Artikel 1.2.047. Behalve in geval van bijzondere bepalingen, is een organisator vrij in zijn keuze van ploegen en renners die hij wenst aan te werven voor zijn wedstrijd, zonder rekening te houden met een eventuele nationale bescherming. De volgende richtlijnen zullen bijgevolg toegepast worden voor wat betreft de deelname van clubs aan buitenlandse wedstrijden in 2014: A. Uitnodigingen 1. De uitnodigingen gericht aan de W.B.V., F.C.W.B. of aan de K.B.W.B. met uitdrukkelijke vermelding van de naam van de uitgenodigde club(s) zullen automatisch overgemaakt worden aan de betrokken club. Een kopie van de uitnodiging moet in ieder geval verstuurd worden naar de Sporttechnische Commissie (STC) van de K.B.W.B. 2. De uitnodigingen waarop de naam van de uitgenodigde club niet vermeld werd, zullen het voorwerp uitmaken van een oproep tot kandidaatstelling in de Nieuwsbrief van Wielerbond Vlaanderen en op de FCWB-site www.fcwb.be. 3. De STC zal eventueel de club aanduiden die de federatie in het buitenland zal vertegenwoordigen in functie van de uitnodigingen vermeld in punt 2. B. Toelatingen voor deelname aan interclubwedstrijden in het buitenland Aanvragen tot deelname aan een buitenlandse interclubwedstrijd moeten ten laatste 6 weken vooraf toekomen bij de STC die hierop een positieve of negatieve beslissing zal meedelen. Alvorens het definitieve toelatingsformulier wordt verstuurd dient de club vooraf in regel te zijn met de bijdrage tot het solidariteitsfonds, een kopie van de uitnodiging van de organisator op te sturen naar de STC en de wedstrijdbijdrage voor de deelnemende renners (10 EUR per wedstrijd + 3 EUR x aantal renners x aantal wedstrijddagen) te storten op het rekeningnummer van de KBWB (363-1055197-71) met vermelding van het refertenummer toegekend bij de voorlopige toelating. Voor het opstellen van het definitieve toelatingsformulier moeten eveneens de namen van de renners en de plaatsvervangers bekend zijn. Artikel 1.2.051 van het UCI-reglement bepaalt immers dat voor de wegwedstrijden de clubs, respectievelijk de renners, alleen mogen deelnemen indien zij in het bezit zijn van een schriftelijke toelating van de nationale federatie (uitgezonderd de clubs die behoren tot dezelfde federatie als de organisator van de wedstrijd). Deze toelating moet ook de geldigheidsduur en de namen van de betrokken renners bevatten. De resultaten van de wedstrijd moeten uiterlijk binnen de 2 weken na het wedstrijdeinde verzonden worden naar de STC. Clubs die zich niet aan deze regels houden kunnen hiervoor een sanctie oplopen volgens de geldende reglementering. C. Aanvragen voor deelname aan individuele buitenlandse wedstrijden Aanvragen voor deelname aan individuele buitenlandse wedstrijden worden gericht aan de bevoegde personen van de vleugels Voor Wielerbond Vlaanderen zijn dit de voorzitter van de provinciale commissie voor WPV & BMX en de voorzitter van de Vlaamse MTB-commisisie voor MTB-wedstrijden D. In het weekend of op feestdagen waarop in België een UCI MTB-wedstrijd op de kalender staat Met uitzondering voor renners van een MTB UCI-Team zal op deze dagen in principe geen toelating gegeven worden om deel te nemen aan een buitenlandse MTB-wedstrijd. Individuele renners kunnen aan de nationale STC-commissie een uitzonderlijke toelating vragen die minimaal 6 weken voor de wedstrijd moet toekomen. AANVRAAG TOT DEELNAME AAN EEN BUITENLANDSE INTERCLUBWEDSTRIJD OP DE WEG EN EEN BUITENLANDSE MTB-WEDSTRIJD IN HET WEEKEND OF OP FEESTDAGEN WAAROP IN BELGIË EEN UCI MTB-WEDSTRIJD OP DE KALENDER STAAT - 2014 Ondergetekende: ____________________________________________________________________ (naam-voornaam),

voorzitter / secretaris (schrappen wat niet past) van de club of renner MTB-wedstrijd :

Naam: _________________________________________________________________ Stamnummer: ______________

E-mail: _________________________________________________________________

doet zijn aanvraag tot deelname aan navolgende buitenlandse interclubwedstrijd:

_______________________________________________________________________________ (benaming wedstrijd),

_______________________________________________________________________________ (categorie)

_______________________________________________________________________________ (land)

die plaatsvindt op/van: ____ / ____ / 2014 tot ____ / ____ /2014,

Datum van de aanvraag: ____ / ____ / 2014

Handtekening, Stempel club,

__________________________ __________________________

Terugsturen aan de KBWB, Sporttechnische Commissie, Globelaan 49, 1190 Brussel – Fax: 02/343 12 56 – E-mail: [email protected].

Page 4: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

p. 4 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

2014 WEG

PISTE MEETING VOOR MASTERS – 26 AUGUSTUS 2014

Op dinsdag 26 augustus worden masterwedstrijden georganiseerd in Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk, aanvang 14:00 uur (kan nog gewijzigd worden, naargelang de inschrijvingen).

Deze zullen plaats hebben in een vorm van een “omnium”, met volgende onderdelen: Baanronde Puntenkoers Scratch Achtervolging (finalisten)

Er wordt gereden met een gewone wegfiets. Wedstrijden voor vergunninghouders WBV en dagvergunningen.

De vraag om iets te organiseren is gekomen van de masters zelf, zodat we er toch aan houden om te werken met een voorinschrijving.

Voorinschrijving via het Wielercentrum Antwerpen, www.wielercentrumantwerpen.be

Wij vragen in te schrijven en dit voor het nagaan van de interesse van deze categorie renners. Later kan nog ter plaatse ingeschreven worden.

PROVIN

CIALE STRAFFEN

De mededeling van de boetes geldt als oproep tot betaling binnen de voorziene tijd (15 dagen) – zie art. 112.24 van het sportreglem

ent. Indien de boete niet binnen de 15 dagen na verschijning betaald is op rekeningnum

mer 393-0040402-42, w

ordt deze verdubbeld. Bij niet-betaling (8 dagen later) wordt de

renner geschorst totdat de boete betaald is. 1Zw.F. = 0,82 €.

PROVIN

CIAAL

Datum

Wedstrijd

Cat. Naam

UCI-code

Boete Bijk. sanctie

Art.

7/07/2014 Denderw

indeke 1.12B

VAN DE PERRE Dim

itri BEL19901210

€ 35,00

29

12/07/2014 Sinaai

1.12B VYN

CK Kevin BEL19951219

€ 40,00

29

13/07/2014 Borsbeke

1.12B VAN

BOVEN

Frederik BEL19830817

€ 65,00 Deklassering naar de laatste plaats van zijn groep

12.10.40-10.2.1

Page 5: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014 - p. 5

NATIO

NALE STRAFFEN

De m

ededeling van de boetes geldt als oproep tot betaling binnen de voorziene tijd (15 dagen) – zie art. 112.24 van het sportreglement op

rekeningnumm

er 393-0282000-13. Indien de boete niet binnen de 15 dagen na verschijning betaald is, wordt deze verdubbeld. Bij niet-betaling (8 dagen

later) wordt de renner geschorst totdat de boete betaald is. 1Zw

.F. = 0,82 €. N

ATION

AAL

Datum

Wedstrijd

Cat. Naam

UCI-code

Boete Bijk. sanctie

Art. Code sanctie (te verm

elden bij betaling)

29/05 Boekhoute

1.14 BALAN

S BIKE WEAR

€ 125,00

1.12.040.112.15

BOEKHO

UTE IC 1.14-01

29/05 Boekhoute

1.14 VAN

'T WESTEIN

DE Robin N

ED19971222 € 25,00

1.12.040.19.2.1

BOEKHO

UTE IC 1.14-02

29/05 Boekhoute

1.14 VERM

EULEN

Pierre N

ED19490725 € 82,00

1.12.040.19.2.1

BOEKHO

UTE IC 1.14-03

7/07 Beveren

El1.12.1 VERCAU

TEREN Tim

BEL19800324

€ 15,00

12.1.040.24 BEVEREN

1.12 IC 1-01

7/07 Beveren

El1.12.1 SM

ET Kris BEL19740402

€ 30,00

12.1.040.24 BEVEREN

1.12 IC 1-02

7/07 Beveren

El1.12.1 CO

RNELIS Rudy

BEL19710823 € 65,00

Uitsluiting

12.1.040.18 BEVEREN

1.12 IC 1-03

7/07 Beveren

El1.12.1 CO

LMAN

Jeroen BEL19920929

€ 65,00 U

itsluiting 12.1.040.18

BEVEREN 1.12 IC 1-04

8/07 Houtem

-Vilvoorde El.Ind.

DEZWARTE Tom

BEL19940216

50 ZwFr

1.2.055

HOU

TEM-VILVO

ORDE EL.IN

D.-01

8/07 Houtem

-Vilvoorde El.Ind.

HERICKX Anthony BEL19920417

50 ZwFr

1.2.055

HOU

TEM-VILVO

ORDE EL.IN

D.-02

8/07 Houtem

-Vilvoorde El.Ind.

VAN DRO

OGEN

BROECK Carlo

BEL19901216 50 Zw

Fr

1.2.055 HO

UTEM

-VILVOO

RDE EL.IND.-03

8/07 Houtem

-Vilvoorde El.Ind.

GOELEVEN

Jeroen BEL19920704

50 ZwFr

1.2.055

HOU

TEM-VILVO

ORDE EL.IN

D.-04

9/07 Sint-N

iklaas El.Ind.

VAN M

EIRHAEGHE Jef BEL19920121

€ 65,00

10.2.1 SIN

T-NIKLAAS EL.IN

D.-01

10/07 M

elle El.Ind.

ROO

DHOO

FT Christophe BEL19740118

€ 30,00

12.1.040.28 M

ELLE EL.IND.-01

10/07 M

elle El.Ind.

LELEU Antoine

BEL19931020 € 65,00

12.1.040.14

MELLE EL.IN

D.-02

10/07 M

elle El.Ind.

HAWKIN

S Peter IRL19851216

€ 50,00

12.1.040.14bis M

ELLE EL.IND.-03

10/07 M

elle El.Ind.

COU

PE Geoffrey BEL19610226

€ 30,00

12.1.040.28 M

ELLE EL.IND.-04

11/07 Gent-M

enen M

J1.1 CELI Harold

NED19670423

100 ZwFr

12.1.040.28.1

GENT-M

ENEN-M

J 1.1-01

11/07 Gent-M

enen M

J1.1 LIN

DENBU

RG Jim

NED19961211

50 ZwFr

12.1.040.28.1

GENT-M

ENEN-M

J 1.1-02

11/07 Gent-M

enen M

J1.1 KRO

ON

EN Loic

BEL19900219 100 Zw

Fr

12.1.040.28.1 GEN

T-MEN

EN-MJ 1.1-03

12/07 Harlue

El.Ind. RASE Guillaum

e BEL19910410

€ 30,00

112 B-112.32 G.P. O

LIVIER KAISEN HARLU

E-EL.IND-01

13/07 Borlo

Tijdrit W

C DE DIJLESPURTERS M

ECHELEN

€ 125,00

2.2 BvB N

wl

TIJDRIT/CLM BO

RLO-01

13/07 Borlo

Tijdrit KO

N. BRU

GSE VELO SPO

RT

€ 125,00

2.2 BvB Nw

l TIJDRIT/CLM

BORLO

-02

13/07 Borlo

Tijdrit W

C STEEDS VOO

RAAN KO

NTICH

€ 125,00

2.2 BvB Jun

TIJDRIT/CLM BO

RLO-03

13/07 Borlo

Tijdrit ISO

REX CYCLING TEAM

€ 125,00

2.2 BvB Jun TIJDRIT/CLM

BORLO

-04

13/07 Borlo

Tijdrit V.D.HAU

WE CT - GENTSE VS

€ 125,00

3. BvB El-U

23 TIJDRIT/CLM

BORLO

-05

13/07 Borlo

Tijdrit W

T DECOCK-W

ON

INGBO

UW

VDK

€ 125,00

3. BvB El-U23

TIJDRIT/CLM BO

RLO-06

13/07 Borlo

Tijdrit GELDHO

F JIELKER CYCLING TEAM

€ 125,00

3. BvB El-U23

TIJDRIT/CLM BO

RLO-07

13/07 Borlo

Tijdrit GS W

ALLON

IE-BRUXELLES

€ 250,00

1.4 L-Topc. U

27 TIJDRIT/CLM

BORLO

-08

13/07 Borlo

Tijdrit CIBEL

€ 250,00

1.4 L-Topc. U

27 TIJDRIT/CLM

BORLO

-09

PROVIN

CIALE STRAFFEN

De mededeling van de boetes geldt als oproep tot betaling binnen de voorziene tijd (15 dagen) – zie art. 112.24 van het sportreglem

ent. Indien de boete niet binnen de 15 dagen na verschijning betaald is op rekeningnum

mer 393-0040402-42, w

ordt deze verdubbeld. Bij niet-betaling (8 dagen later) wordt de

renner geschorst totdat de boete betaald is. 1Zw.F. = 0,82 €.

PROVIN

CIAAL

Datum

Wedstrijd

Cat. Naam

UCI-code

Boete Bijk. sanctie

Art.

7/07/2014 Denderw

indeke 1.12B

VAN DE PERRE Dim

itri BEL19901210

€ 35,00

29

12/07/2014 Sinaai

1.12B VYN

CK Kevin BEL19951219

€ 40,00

29

13/07/2014 Borsbeke

1.12B VAN

BOVEN

Frederik BEL19830817

€ 65,00 Deklassering naar de laatste plaats van zijn groep

12.10.40-10.2.1

Page 6: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

BELGISCH KAMPIOENSCHAP / CHAMPIONNAT DE BELGIQUE

ASPIRANTEN/ASPIRANTS – GRANDGLISE / 03.08.2014 1.Hoe is het evenement bereikbaar? / Comment atteindre l’évènement? Uit alle richtingen: via E42 MONS/BERGEN – TOURNAI/DOORNIK afrit 27 STAMBRUGES-BERNISSART Volg vanaf hier de pijlen / Suivez les indications. 2.Parkings (volg de pijlen / suivez les indications) Officials - Medewerkers/Collaborateurs K.B.W.B/R.L.V.B. – VIP & Pers/presse: rue du Fays - weide voorbij brug van kanaal/prairie après le pont du canal Renners/Coureurs: rue du Fays - weide voorbij brug van kanaal/prairie après le pont du canal 3.Waar bevinden zich de lokalen ? / Où se trouvent les locaux? Permanentie/Permanence: Container, rue du Fays Grandglise vanaf 8u00/à partir de 8h00 Briefing College van Commissarissen/Collège des Commissaires: Les Amis de la Nature, rue Sablière om 8u00/à 8h00 Kleedkamers/Vestiaires: Containers, rue du Fays - parking weide voorbij brug van kanaal/ prairie après le pont du canal, vanaf 8u00/à partir de 8h00. Afhalen rugnummers/Retrait dossards: Containers, parking weide voorbij brug van kanaal, vanaf 8u00/Containers, parking prairie après le pont du canal, à partir de 8h00. Iedere renner dient ingeschreven te zijn ten laatste 45 minuten voor de start van zijn categorie. Elke deelnemer dient zich aan het vertrek te melden voor de fietscontrole uiterlijk 10 min.voor zijn startuur. Chaque coureur doit être inscrit au plus tard 45 minutes avant le départ de sa catégorie. Les participants devront se présenter au plus tard 10 minutes avant leur heure de départ, cela pour le contrôle de la bicyclette. Opmaken uitslag/Rédaction des résultats: Container, rue du Fays, Grandglise Perszaal/Salle de presse : VIP Les Amis de la Nature Antidoping controle/Contrôle Antidopage : Phils Confection, rue de la Station 14, Grandglise 4.Inkom/Entrée Inkom /Entrée 3€ 5. Wedstrijden/Epreuves

1) Tijdrit / Contre la Montre 2.900km (1ronde/tour) - start om de 30 seconden / départ chaque 30 secondes

Tijdrit / CLM 2,900 km Verkenning omloop vanaf 8u15 tot 9u45 – Reconnaissance parcours à partir de 8h15 jusqu’à 09h45

Uur/heure 10:00 40 Jongens/Garçons 12 jaar/ans 1 r/t 2,9 km

Huldiging jongens 12 jaar Cérémonie garçons 12 ans

10:30

Meisjes/Filles 14 jaar/ans 1 r/t 2,9 km

Meisjes/Filles 13 jaar/ans 1 r/t 2,9 km

Meisjes/Filles 12 jaar/ans 1 r/t 2,9 km

Huldiging alle meisjes Cérémonie toutes les filles

TEAMS

OFFICIALS

VIP

PERS/PRESSE

p. 6 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 7: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

11:00 60 Jongens/Garçons 13 jaar/ans 1 r/t 2,9 km Huldiging jongens 13 jaar Cérémonie garçons 13 ans

2) Wegrit / Epreuve en ligne Verkenning omloop vanaf 11u45 tot 13u15 – Reconnaissance parcours à partir de 11h30 jusque 12h15

Uur/heure 13:15

Meisjes/Filles 13 jaar/ans 6 ronden/tours 3km 18 km Na 1 ronde+1min. Meisjes/Filles 12 jaar/ans 5 ronden/tours 3km 15 km Huldiging meisjes 12&13jaar Cérémonie filles 12&13ans

14:00

Meisjes/Filles 14 jaar/ans 9 ronden/tours 3km 27 km Huldiging Meisjes 14 jaar Cérémonie filles 14 ans

15:00 40 Jongens/Garçons 12 jaar/ans 7 ronden/tours 3km 21 km Huldiging jongens 12 jaar Cérémonie garçons 12 ans

Verandering parcours/Changement de circuit

16:15 80 Jongens/Garçons 14 jaar/ans 11 ronden/tours 4km 44 km

17:45 60 Jongens/Garçons 13 jaar/ans 8 Ronden/tours 4km 32 km

18.45hr : Huldiging jongens 13 en 14 jaar Cérémonie garçons 13 et 14 ans

6. VIP : Les Amis de la Nature, rue Sablière de 11h à 19h.

7.Fotofinish / Photofinish Rechts / Droite

8.Medische dienst / Poste premiers secours : Ziekenwagen stand by door organisator/Ambulance en permanence par l’organisation Moto in de wedstrijd met wedstrijddokter EMES/Médecin de course EMES à moto Ziekenhuis/Hôpital : 9.Verantwoordelijke organisatie / Responsable organisation : Technisch coordinator : XX Ordediensten en politie/Services d’ordre et police: XX Dokter van wacht-Docteur de garde.XX

Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014 - p. 7

Page 8: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

10.Verantwoordelijke KBWB / Responsables RLVB Nathalie CLAUWAERT, Algemeen Coördinator /Coordinateur général GSM: 0497/53.03.77 – e-mail: [email protected] Philippe MARIËN, Ass. Coördinator Evenementen /Ass.Coordinateur événements GSM: 0475/59.80.84 – e-mail: [email protected] André DIEDEREN, Coördinator wegcommissie/Coordinateur commission route GSM 0473 /760531 email : [email protected] Freddy VAN STEEN, Coördinator logistiek/Coordinateur logistique

GSM: 0475/67.56.88 – e-mail: [email protected] 11. College van Commissarissen/Collège des commissaires Voorzitter/Président: TALLOEN Dirk Aankomstrechter/Juge d’arrivée: LIEGEOIS Claude Commissarissen/Commissaires: YPPERSIEL Christian; BOSQUILLON Michel; GOULEM Paul; GENETELLI Laurent; MATON Jean-Michel; DEBLAERE Wim; DE MEY Sébastien Ad. Com.: GERARD François; MALICE Michel; VANDEPEUTE Vincent Com. Moto – Piloot: PLOMB Rudy Electronische Chrono/Chrono électronique: VAN STEEN Kris Uitslagen/Résultats: VANHOUTE Sabine Fotofinish/Photofinish: HAINAUT Public speaker: BOLLEN Marc 12.Parcours Verkenning/Reconnaissance Verkenning in groep onder politiebegeleiding op woensdag 30-08-2014 van 18u00 tot 20u00 Reconnaissance en groupe sous escorte de police le mercredi 30-08-2014 de 18h00 à 20h00. Tijdrit/CLM 2.9km : Film parcours Tijdrit - CLM Parcours wegrit/ Epreuve sur Route - 3km

Film Parcours Wegrit - Meisjes/Filles & Jongens 12 jaar/ans Parcours wegrit/ Epreuve sur Route - 4 km Film Parcours Wegrit - Jongens 13 & 14 jaar/ans

Page 9: WBV-Nieuwsbrief 2014/13
Page 10: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

World Tour14/08 Eneco Tour (W) (Wtt)

15/08 Eneco Tour (O) (Wtt)

17/08 Eneco Tour (Lb) (Wtt)

Men Elite 1.2 UCI10/08 Antwerpse Havenpijl (A) (Top)183 km - 6010 EUR. Voorinschrijvingen: Patrick Schollaert, Stanislas Meeuslei 57, 2900 Schoten (0477498108) ([email protected]). - I: Muziekacademie Woord-Muziek-Dans, Nieuw-dreef 135, 2170 Merksem (0477498108). - U: 09:30/10:45/13:00 - K: Sporthal Rode Loop, Rode Loopstraat, 2170 Merksem - Contact: Patrick Schollaert, Stanislas Meeuslei 57, 2900 Schoten (Tel.: 0477498108) ([email protected]) - Extra info: Briefing: 11u - Website: www.antwerpsehavenpijl.be

Elites m.c./z.c./U2330/07 Lommel (Lb) (Crit)85 km. Voorinschrijvingen: Op Uitnodiging - Claes Karolien, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (011399743) ([email protected]). - I: Huis Van De Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (011399799). - U: 19:45 - K: Huis Van De Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel - Contact: Karolien Claes, Hertog Jan-plein 1, Lommel (Tel.: 011399743) - [email protected] Website: www.profrondevanlommel.be

31/07 Herentals (A) (Crit)100 km. Voorinschrijvingen: Philippe Mariën, Sint Walde-trudisstraat 127, 2200 Herentals (0475598084) - I: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals (014285250). - U: 17:00/19:00/19:30 - K: Sporthal De Vossenberg, Mark-gravenstraat 93, 2200 Herentals - Contact: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (Tel.: 0475598084) ([email protected]) - Extra info: 50 x 2 km - Website: www.herentalsfietst.be

01/08 Sint-Niklaas (O) (Crit)90 km. Voorinschrijvingen: Golazo Sports NV (enkel op uit-nodiging), Schoebroekstraat 8, 3583 Paal Beringen (011459900) ([email protected]). - I: Sporthal de Witte Molen, Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas (037762779). - U: 14:00/17:00 - K: Sporthal de Witte Molen, Azalealaan 29, 9100 Sint-Niklaas - Contact: Rob Discart, Schoebroekstraat 8, 3583 Paal Beringen (Tel.: 011459923) ([email protected]) - Extra info: 45 x 1,99 km / Start Tijdrit: 17u30 / Start Criterium: 19u30 - Website: www.natourcriterium.be

02/08 Wolvertem-Meise (B) (Crit)88 km. Voorinschrijvingen: Van Doorslaer Paul, Leefdaal 3, 1861 Wolvertem (0475465315) - I: Lindenlaan, 1861 Wolvertem (0475465315). - U: 17:00/18:00/19:00 - K: Lindenlaan, 1861 Wolvertem - Contact: Van Doorslaer Paul, Leefdaal 3, 1861 Wolvertem (Tel.: 0475465315) ([email protected]) - Extra info: 80 x 1,1 km - Website: www.criteriumwolvertem.be - Fotofinish: Links

03/08 Buggenhout-Opstal (O) (Ind)162 km - 5020 EUR. - I: Eendracht Buggenhout, Dreef Z/N, Buggenhout-Opstal (0475625811). - U: 12:00/13:15/14:00 - K: Eendracht Buggenhout, Dreef Z/N, Buggenhout-Opstal - Contact: Dirk Van der Jeugt, (Tel.: 0475625811) ([email protected]) - Extra info: 20 x 8,1 km / Briefing: 13u15 - Website: www.degoeien.be - Fotofinish: Rechts

03/08 Ninove (O) (Crit)75 km. Voorinschrijvingen: Flanders Cycling Events, ([email protected]). - I: Ikorn, Onderwijslaan, 9400 Ninove (0495521427). - U: 16:00/17:00/17:30 - K: Ikorn, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Contact: Geo De Cleer, (Tel.: 0495521427) ([email protected]) - Extra info: Deelname op uitnodiging / Tijdrit: 1,5 km / Criterium: 50 ronden - Website: www.flanderscyclingevents.be

05/08 Heist O/D Berg (A) (Crit)95 km. Voorinschrijvingen: Vzw Heistse Wielerdagen, Molenstraat 100A, 2220 Heist Op Den Berg - I: CC Zwaneberg, Cultuurplein, 2220 Heist Op Den Berg - U: 17:30/18:30/19:30 - K: Sporthal, Lostraat 48A, 2220 Heist Op Den Berg - Contact: Van Den Dries Bart, (Tel.: 0479520581) ([email protected]) - Extra info: 50 x 1,9 km - Website: www.criteriumheist.be

06/08 Na-Tour Dernycriterium Antwerpen (A) (Crit)I: Restaurant Het Duvels Genot, St. Aldegondiskaai 56, Antwerpen (034855955). - U: 13:30/15:30/16:30 - K: Restaurant Het Duvels Genot, St. Aldegondiskaai 56, Antwerpen - Contact: Roland De-scheemaeker, De Schans 4/1, 2140 Antwerpen (Tel.: 0477301031) ([email protected]) - Extra info: 3 reeksen: 30’ - 30’ - 40’ / ronde = 1,2 km - Website: www.dernyantwerpen.be

07/08 Kortrijk Koerse (W) (Crit)95 km. - I: Café Au Casino, Doorniksewijk 31, 8500 Kortrijk - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Brandweer Kortrijk, Doorniksesteenweg 214, 8500 Kortrijk - Contact: Benoit Ockier, (Tel.: 0474543042) ([email protected]) - Extra info: 25 x 3,8 km - Website: www.kortrijkkoerse.be - Fotofinish: Links

09/08 Middelkerke (Dernycriterium) (W) (Crit)85 km. Voorinschrijvingen: OP UITNODIGING (Luc Verschueren), Waversesteenweg 12, 2820 Bonheiden (0496810002) - I: Voetbalaccommodatie SC Lombardsijde, Hoek Bambrugstraat-Baronstraat, Lombardsijde - U: 15:00/15:45/16:00 - K: Voetbal-accommodatie, Hoek Bambrugstraat-Baronstraat, Lombardsijde - Contact: Luc Verschueren, Waversesteenweg 12, 2820 Bonheiden (Tel.: 0496810002) - Extra info: 3 reeksen: 25 km - 25 km - 35 km - Website: www.dernycriterium-lombardsijde.be

11/08 Dernycriterium Wilrijk (A) (Crit)100 km. - I: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk (0476493994). - U: 14:00/15:30/16:00 - K: KFCO Wilrijk, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk - Contact: Guido Vervoort, Steytelincklei 38, 2610 Wilrijk (Tel.: 0476493994) ([email protected])

12/08 Heusden (O) (Ind)168 km - 5020 EUR. - I: Basisschool De Parel, Steenvoordestraat 13, 9070 Heusden - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Gemeenteschool, Zandakker, 9070 Heusden - Contact: Hamerlinck Willy, Moeren-akker 32, 9070 Heusden (Tel.: 0475859137) ([email protected]) - Website: www.heusdenkoers.be

Elite 1.1231/07 Internatie Reningelst (W) (Icn)158,6 km - 1500 EUR - Clubprijzen: 500 EUR. Voorinschrij-vingen: Desodt Sylviane, Pastoorstraat 22, 8970 Reningelst (0476925673) ([email protected]). - I: OC Rookop, Heuvellandseweg 1, 8970 Reningelst (0476925673). - U: 10:00/11:15/13:30 - Contact: Desodt Sylviane, Pastoorstraat 22, 8970 Reningelst (Tel.: 0476925673) ([email protected]) - Extra info: 13 x 12,2 km / Kleed-kamers: SK Reningelst Voetbalplein De Makke, Kriekstraat, Renin-gelst - Sporthal Poperinge, Ouderdomseweg, Poperinge / Briefing: 12u30 - Med. controle:: Kabinet Dr. Bruggeman, Baljuwstraat - Website: www.wielerclubbergdal.be

03/08 Kraainem (B) (Icn2)146 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Van Laer Jos, Neeralfebestraat 18, 1740 Ternat (0475790105) - I: De Lijster-bes, Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem (0475790105). - K: Sporthal Kraainem - Contact: Van Laer Jos, Neeralfebestraat 18, 1740 Ternat (Tel.: 0475790105) ([email protected]) - Extra info: Ook de mogelijkheid om individueel in te schrijven (tot 25-07-2014) en een samengestelde ploeg te vormen / 11 x 13,3 km / Briefing: 12u

06/08 Zillebeke (W) (Icn2)135,2 km - 690 EUR - Clubpr.: 200 EUR - Bijk. pr.: 125 EUR. Voor-inschrijvingen: Sohier Bernard, Wervikstraat 59, 8902 Zillebeke-Ieper (0474911714) ([email protected]). - I: OC In ‘t Riet, Seelbachdreef 4, 8902 Zillebeke - U: 13:00/14:00/16:00 - K: OC In ‘T Riet, Seelbachdreef 4, 8902 Zillebeke-Ieper - Contact: Sohier Bernard, Wervikstraat 59, 8902 Zillebeke-Ieper (Tel.: 0474911714) ([email protected]) - Extra info: 13 x 10,4 km / 5€ (26-50)

17/08 Liedekerkse Pijl (B) (Bvb)165,5 km. - I: L-Door, Denderstraat 29, 1770 Liedekerke - U: 10:00/13:30 - K: Gem. Sporthal Heuvelkouter, Sportlaan, 1770 Liedekerke - Contact: Marcel Van der Slagmolen, Molenstraat 18, 1770 Liedekerke (Tel.: 0496810783) ([email protected]) - Extra info: 13,4 km + 9 x 16,9 km / Briefing: 11u30 / Tekenen controleblad: 12u15-13u15

Klasse 1.12 A/B - Elite z.c./U23 1.12C Open (Am./Mas./Elzc/U23)30/07 Deinze (O) (1.12b)114,4 km - 690 EUR. - I: Taverne Palace, Markt 32, 9800 Deinze - U: 14:00/15:15/15:30 - K: Muziekschool Deinze - Contact: Leenaert Geert, Oude Heirbaan 29, 9800 Deinze (Tel.: 0472842262) ([email protected]) - Extra info: 26 x 4,4 km / 2-daagse met 23-7 (175€)

31/07 Boezinge (W) (Open)84 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Herberg Sint-Michiel, Diksmuidseweg 336, 8904 Boezinge - U: 14:30/15:45/16:00 - K: OC Ten Vrielande, Brugstraat, 8904 Boezinge - Contact: Wim Van Cauwenberge, Boezingestraat 75B, 8904 Boezinge (Tel.: 057214387) ([email protected]) - Extra info: 14 x 6 km / 5€ (31-40) - Website: www.sasspurtersboezinge.be

31/07 Deerlijk (W) (1.12b)114 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 200 EUR. - I: Sportcen-trum, Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk - U: 13:15/14:45/15:00 - K: Sportcentrum, Hoogstraat 136, 8540 Deerlijk - Contact: De Coninck Carlos, G. Gezellelaan 66, 8540 Deerlijk (Tel.: 0475299559) ([email protected]) - Extra info: 17 x 6,7 km / 10€ (31-50)

31/07 Oostkamp (W) (1.12b)99 km - 690 EUR. - I: Café Arendsplein, Majoorwoodstraat 19, 8020 Oostkamp (0477517058). - U: 17:15/18:15/18:30 - K: Café De Gilde, Kortrijksestraat 19, 8020 Oostkamp - Contact: Blomme Marc, Beekstraat 64, 8730 Oostkamp (Tel.: 0477517058) (Fax: 050820430) ([email protected]) - Extra info: 18 x 5,5 km / 5€ (31-50)

01/08 Lede (O) (Go)69 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Coppens Luc, Stokveld 30, Lede (0473900692) ([email protected]). - I: Café Bierstube, Stationsstraat, 9340 Lede - U: 17:45/18:45/19:00 - K: Sporthal Ommegang, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede - Contact: Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede (Tel.: 0479224918) ([email protected]) - Extra info: 30 ronden

01/08 Zelzate (De Katte) (O) (1.12b)111,6 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Denderdreve, Zelzate-De Katte - U: 16:45/17:45/18:00 - K: De Meester Gino, Assenedesteenweg 164, Zelzate - Contact: Roni De Pauw, Molenbosstraat 40, 9960 Assenede (Tel.: 0479756800) ([email protected]) - Extra info: 18 x 6,2 km

02/08 Brasschaat (Bethanie) (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Gemeentelokaal, Bethaniëlei 89, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

02/08 Ingelmunster (W) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: H.Hartzaal, Bruggestraat, 8770 Ingelmun-ster (0472330374). - U: 12:00/13:00/14:00 - K: Sportcentrum, Bollewerpstraat 92A, 8770 Ingelmunster - Contact: Kurt Soenens, Bruggestraat 276, 8770 Ingelmunster (Tel.: 0472330374) ([email protected])

02/08 Lille (A) (Ad)1,1 km. Voorinschrijvingen: Jef Van Den Broeck, Nachtegalenstraat 11, 2275 Lille (0497744277) ([email protected]). - I: De Crawaett, Kerkplein, 2275 Lille (0497792924). - U: 15:00/16:00/16:30 - K: PC Lille, Kerkplein, 2275 Lille - Contact: Jef Van Den Broeck, Nachtegalenstraat 11, 2275 Lille (Tel.: 0497792924) ([email protected]) - Website: www.krawatencross.be

02/08 Overijse Tombeek (B) (1.12b)113 km - 800 EUR - Bijkomende prijzen: 750 EUR. - I: Café De Welkom, Waversesteenweg 307, 3090 Overijse (026880188). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Jeugdhuis De 4 Bomen, Bergstraat 38, 3090 Overijse - Contact: Bergiers Victor, Terhulpensesteenweg 113, 3090 Overijse (Tel.: 0473982968) ([email protected]) - Extra info: 3-daagse met 09-08 te Overijse en 14-08 te Huldenberg (750€)

02/08 Schepdaal (B) (1.12b)117 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. - I: Garage Van Belle, Jan De Trochstraat 25, 1703 Schepdaal (025691082). - U: 13:00/14:45/15:00 - K: Voetbalplein Berg En Dal, Jan De Trochstraat, 1703 Schepdaal - Contact: Van Belle Monique, Jan De Trochstraat 25, 1703 Schepdaal (Tel.: 025691082) ([email protected]) - Extra info: 12 x 9,8 km / Bergprijs: 150€

Wedstrijdkalender - van 30/07 t.e.m. 17/08

p. 10 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 11: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Bourgon, dat is overheerlijke charcuterievan eigen bodem. Vers van het mes gesnedenbij uw vakman ... een gamma lekkere,ambachtelijke vleeswaren waar u met smaakkunt van genieten. Ambachtelijke ham,een heerlijk sneetje spek, verschillendetopsalami’s ... Allemaal met de gegarandeerdeBourgon kwaliteit. Bourgon, want de lekkerstecharcuterie komt van uw slager.

www.bourgon.be

Bourgon FlyerA513 Doc._Layout 1 02/07/14 16:52 Page 1

Page 12: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

02/08 Sinaai-Waas (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai - Contact: Notenbaert Paul, (Tel.: 0478584694) - Extra info: 14 x 8 km

02/08 Zonnebeke (W) (1.12b)112,5 km - 690 EUR. - I: Feestloods, Spilstraat 48, 8980 Zon-nebeke - U: 13:00/14:15/14:30 - Contact: Santy Gino, Spilstraat 18, 8980 Zonnebeke (Tel.: 051778785) - Extra info: 15 x 7,5 km - Website: www.veloclubzonnebeke.be

03/08 Brasschaat (Bethanie) (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Gemeentelokaal, Bethaniëlei 89, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

03/08 Lier Omloop Der Lierse Rivieren (A) (1.12b)118 km - 810 EUR. - I: Stadhuis Lier, Grote Markt, 2500 Lier - U: 14:30/15:30/15:45 - Contact: Bart Langmans, Fazantenweg 27, Kessel (Tel.: 0494560206) ([email protected]) - Extra info: Manche Antwerp Cycling Trophy - Website: www.liersebicycle.be

03/08 Londerzeel (B) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Café Luyckx, Dorpsstraat 29, 1840 Londer-zeel (052309235). - U: 13:00/14:45/15:00 - Contact: Geert Pas, Dorpsstraat 37, 1840 Londerzeel (Tel.: 0475368686) ([email protected]) - Extra info: 7€ (31-40)

03/08 Oostnieuwkerke (Wijk De Most) (W) (1.12b)115 km - 690 EUR. - I: Café De Most, Roeselarestraat 239, 8840 Oostnieuwkerke - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Mostschool, Roeselarestraat 179, 8840 Oostnieuwkerke - Contact: Mertens Patrick, Lijsterstraat 1, 8840 Oostnieuwkerke (Tel.: 0473755354) ([email protected]) - Extra info: 23 x 5 km

03/08 Rapertingen (Hasselt) (Lb) (1.12b)115,5 km - 690 EUR. - I: Café Transport, Luikersteenweg 407, 3500 Hasselt - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Sporthal, Melbeek-straat, 3500 Hasselt - Contact: Achten Henri, St. Truidersteenweg 125 Bus 105, 3500 Hasselt (Tel.: 011724402) - Extra info: 21 x 5,5 km

03/08 Zandvoorde-Oostende (W) (1.12b)114 km - 690 EUR. - I: Café Sportwereld (In Tent), Station-straat 98, 8400 Zandvoorde-Oostende (0468155737). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Union Zandvoorde Voetbalterrein, Stationstraat 111, 8400 Zandvoorde-Oostende - Contact: Dedeckere Bernard, Molenaarsstraat 88, 8400 Oostende (Tel.: 059507678) ([email protected]) - Extra info: 19 x 6 km

04/08 Erondegem (O) (1.12b)112 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 285 EUR. - I: Café Kapelleken, Gentsesteenweg 343, 9420 Erondegem (053780261). - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Buurthuis Ottergem, Rijkhofstraat 30, 9420 Erondegem - Contact: Gino Roeland, Wijmenstraat 40, 9420 Impe (Tel.: 04881862900) ([email protected]) - Extra info: 12 ronden

04/08 Lokeren (O) (1.12b)120 km - 810 EUR. - I: Café De Statie, Spoele 1, 9160 Lokeren (093484343). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Klaslokaal, Spoele 40, 9160 Lokeren - Contact: Van Kerckhove Gaston, Nieuwe Dreef 36, 9160 Lokeren (Tel.: 0475683687) (Fax: 093484287) ([email protected]) - Extra info: 13 x 9, km / 3-daagse met 4-6 en 8-9 (600€) - Website: www.Sportraad.lokeren.be

04/08 Rumbeke (W) (1.12b)107 km - 810 EUR. - I: Café De Gilde, St Petrus-Paulusstraat 11, 8800 Rumbeke (051204403). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Den Hazelt, Pastoor Slossestraat, 8800 Rumbeke - Contact: Castelein Ernest, Kwadestraat 11, Rumbeke (Tel.: 0477761186) ([email protected]) - Extra info: 20 ronden

04/08 Sinaai-Waas (O) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai (0478584694). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Basisschool, Leebrugstraat 65, 9112 Sinaai - Contact: Notenbaert Paul, (Tel.: 0478584694) - Extra info: 14 x 8 km

04/08 Zelzate (De Katte) (O) (1.12b)111,6 km - 690 EUR. - I: Feesttent, Denderdreve, Zelzate (De Katte) (0479756800). - U: 16:45/17:45/18:00 - K: De Meester Gino, Assenedesteenweg 164, Zelzate - Contact: Roni De Pauw, Molenbosstraat 40, 9960 Assenede (Tel.: 0479756800) ([email protected]) - Extra info: 18 x 6,2 km

06/08 Grobbendonk (A) (Open)118,8 km - 690 EUR. - I: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk (014502567). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk - Contact: Robert Luyten, (Tel.: 014507878 of 0472452244)

06/08 Linden-Lubbeek (B) (1.12b)110 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 600 EUR. - I: Lok.De Lindense Wielervrienden, Gemeentestraat 63, 3210 Linden-Lub-beek (016622707). - U: 16:15/17:45/18:00 - K: Lok.De Lindense Wielervrienden, Gemeentestraat 63, 3210 Linden-Lubbeek - Contact: Hubert Vermaelen, Pimberg 12, 3360 Korbeek-Lo (Tel.: 0486128262) ([email protected]) - Extra info: 11 x 10 km / 10 € (31-50) / Bergprijs: 400€ / Tellend voor klassementen Wim Ruelens Classic en Criterium Hageland-Haspengouw

06/08 Lokeren (O) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Café Francorchamps, Tweebruggenstraat, 9160 Lokeren (093481796). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Voet-balplein Daknam, H. Geestmolenstraat, 9160 Lokeren - Contact: Van Kerckhove Gaston, Nieuwe Dreef 36, 9160 Lokeren (Tel.: 0475683687) (Fax: 093484287) - Extra info: 13 x 8,8 km / 3-daagse met 4-6 en 8-8 (600€) - Website: www.sportraad-lokeren.be

07/08 Halen (Lb) (1.12b)120 km - 810 EUR. - I: Café De Markt, Markt 7, 3545 Halen (013441970). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Sporthal De Koekoek, Sportlaan 4, 3545 Halen - Contact: Vanmechelen, Diestersteen-weg 62, Halen (Tel.: 0494772035) ([email protected])

08/08 Lokeren (O) (1.12b)120 km - 810 EUR. - I: Carrien, Doorslaardorp 69, 9160 Lokeren (093492262). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Voetbalkantien, Doors-laardorp, 9160 Lokeren - Contact: Van Kerckhove Gaston, Nieuwe Dreef 36, 9160 Lokeren (Tel.: 0475683687) (Fax: 093484287) ([email protected]) - Extra info: 16 x 7,5 km / 3-daagse met 4-6 en 8-8 (600€) - Website: www.sportraad-lokeren.be

08/08 Rumbeke (W) (1.12b)102 km - 810 EUR. - I: Café D’Armoe, Kwadestraat 97, 8800 Rumbeke (0474133748). - U: 16:15/17:45/18:00 - K: Sportpark, Wervickhovestraat, 8800 Rumbeke - Contact: Stragier Marc, Hans Memlingstraat 33, 8800 Rumbeke (Tel.: 0476881147) ([email protected])

09/08 Beveren-Roeselare (W) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Zaal Bourgondisch Kruis, Beverse-steenweg 470, 8800 Beveren-Roeselare (051251751). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: Beverse Sporthal, Izegemseaardeweg 30, 8800 Beveren-Roeselare - Contact: Jules Vandergunst, Noord- molenstraat 1, 8800 Beveren-Roeselare (Tel.: 0486565007) ([email protected])

09/08 Kemzeke Tromp (O) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Het Vossenhol, Sint-Jansteenstraat, 9190 Stekene (037799767). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Het Vossenhol, Sint-Jansteenstraat, 9190 Stekene - Contact: Lucien De Detter, Voorthoekstraat 19, 9190 Stekene (Tel.: 037799767) - Extra info: 17 x 6,9 km

09/08 Klerken (W) (Go)70 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Bulcke Giovanni, Jos Janssensstraat 9, 8650 Klerken (051500414) ([email protected]). - I: Fessttent, Dorpstraat, 8650 Klerken - U: 15:45/16:45/17:00 - K: Pand Covemaekers, Dorpstraat, 8650 Klerken - Contact: Bulcke Willy, Jos Janssensstraat 11, 8650 Klerken (Tel.: 051500414) ([email protected])

09/08 Overijse (B) (1.12b)110 km - 800 EUR - Bijkomende prijzen: 750 EUR. - I: Café De Kroeg, Eeuwfeestplein 3, 3090 Overijse (0479272688). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café De Kroeg, Eeuwfeestplein 3, 3090 Overijse - Contact: Yvan Gregoir, Stationsstraat 15 Bus 2, 3090 Overijse (Tel.: 0479272688) ([email protected]) - Extra info: 13 x 8,4 km / 3-daagse met 2-8 Overijse-Tombeek en 14-8 Huldenberg (750€)

10/08 Bekegem (W) (1.12b)116 km. - I: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - U: 14:00/14:45/15:00 - K: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - Contact: Vandewalle Daniel, Zilverstraat 10, 8480 Bekegem (Tel.: 0475761339) ([email protected]) - Website: www.bekegemkoers.be

10/08 Bottelare (O) (1.12b)117 km - 690 EUR. - I: Café Welkom In De Linde, Koning Albert I Plein 4, 9820 Bottelare (0496612768). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Visitatieschool, R.A.Stas De Richellelaan, 9820 Bottelare - Contact: Walraed Roger, Vennenstraat 2, 9820 Bottelare (Tel.: 093626635) (Fax: 092104721) ([email protected]) - Extra info: 13 x 9 km

10/08 Geel (Elsum) (A) (1.12b)102,3 km - 690 EUR. - I: Café Het Muske, Elsum 116, 2440 Geel (0479847623). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café Het Muske, Elsum 116, 2440 Geel - Contact: Verherstraeten Geert, Op De Vliet 18, Kessel-Lo (Tel.: 0492731396) - Extra info: 33 x 3,1 km

10/08 Meerbeke (O) (1.12b)115 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. - I: Café Onder De Linde, Halsesteenweg 49, 9402 Meerbeke (054332696). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café Onder De Linde, Halsesteenweg 49, 9402 Meerbeke - Contact: Aurousseau Chris, Edingssesteenweg 509 Bus 1, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0477746211)

12/08 Dadizele (W) (1.12b)119,7 km - 810 EUR - Clubprijzen: 200 EUR. - I: Café Sport-kring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele (0479857077). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Vrijebasisschool Naast Zwembad, Ledegemstraat 36, 8890 Dadizele - Contact: Vuylsteke Bernard, Rozenlaan 17, 8890 Dadizele (Tel.: 0479857077) ([email protected]) - Extra info: 10€ (31-50)

12/08 Hoeleden-Kortenaken (B) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: Café Laermans, Driesstraat 2, 3471 Hoeleden Dries (016779720). - U: 16:45/17:45/18:00 - K: Café Laermans, Driesstraat 2, 3471 Hoeleden Dries - Contact: Roger Depre, Neerlintersesteenweg 133, 3470 Kortenaken (Tel.: 0479527749) ([email protected]) - Extra info: 15 x 8 km

12/08 Temse-Velle (O) (1.12b)116 km - 690 EUR. - I: Café The Falcon, Velle 141, 9140 Temse (0486022667). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: VK Velle, Velle (Achter De Kerk), 9140 Temse - Contact: Jos Verhulst, 9140 Temse (Tel.: 0479779984) ([email protected]) - Extra info: 14 ronden

13/08 Beernem (W) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Café St-Lucas, Parkstraat 6, 8730 Beernem (0477517058). - U: 17:00/18:00/18:15 - K: Sporthal Drogenbrood, Wellingstraat, 8730 Beernem - Contact: Blomme Marc, Beekstraat 64, 8730 Oedelem (Tel.: 0477517058) (Fax: 0507820430) ([email protected]) - Extra info: 13 x 8,6 km / 5€ (31-50)

14/08 Evergem Belzele (O) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem (092530845). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem - Contact: Georges Van Kerckvoorde, (Tel.: 092530845) ([email protected])

14/08 Huldenberg (B) (1.12b)107 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 750 EUR. - I: Café Gouvernement, De Peuthystraat 10, 3040 Huldenberg (0476292734). - U: 16:30/17:40/18:00 - K: Sporthal De Kronkel, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg - Contact: Danny Vangoidtsenhoven, Alfons Goossensstraat 23, 3040 Huldenberg (Tel.: 0476292734) ([email protected]) - Extra info: 3-daagse met 2-8 Overijse en 9-8 Overijse (750€)

14/08 Meulebeke (W) (1.12b)116 km - 810 EUR. - I: Café De Peerdeken, Tieltstraat 137, 8760 Meulebeke (051693468). - U: 14:00/15:45/16:00 - K: Garage Declercq Wouter, Tieltstraat 155, 876 Meulebeke - Contact: Bart Schietgat, Oude Tieltstraat 9, 8760 Meulebeke (Tel.: 051486135) ([email protected]) - Extra info: 22 x 5,3 km

15/08 Beselare - Zonnebeke (W) (1.12b)113 km - 810 EUR. - I: Café De Elfpenner, Beselarestraat 4, 8980 Beselare - Zonnebeke (0478547185). - U: 13:15/14:15/14:30 - K: Sporthal, Geluwestraat 36, 8980 Beselare - Zonnebeke - Contact: Vandenbulcke Albert, Schottenlaan 10, 8980 Beselare - Zon-nebeke (Tel.: 0478547185) - Extra info: 14 x 8,1 km

15/08 Moorslede (W) (Go)68 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 270 EUR. Voor-inschrijvingen: Deceuninck Jürgen, Zuidstraat 2, 8890 Moorslede (0468154479) ([email protected]). - I: Café De Blauwvoet, Marktplaats 5, 8890 Moorslede - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Sporthal Moorslede, Iepersestraat 52, 8890 Moorslede - Contact: Deceuninck Marc, Gentsestraat 56, 8890 Moorslede (Tel.: 0478588234) ([email protected]) - Extra info: 40 x 1,7 km / 10€ (31-50) / 15€ vooraf inschrijving

15/08 Steenhuize (O) (1.12b)90 km - 690 EUR. - I: Buiteling, Tolstraat 27, 9550 Steenhuize - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Sporthal Amalrik, Holmanstraat 1, 9550 Steenhuize - Contact: Stefaan De Decker, Bergestraat 49 Bus 3, 9550 Steenhuize (Tel.: 0477524190) ([email protected]) - Extra info: 15 x 6 km - Website: www.steenhuizekoerse.be

p. 12 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 13: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

EIFEL CYCLING CLASSIC

v.a.€115,- per persoon

Na het succes van voorgaande jaren, organiseert Center Parcs in het weekend

van 26 t/m 29 september 2014, in samenwerking met de Koninklijke Belgische

Wielerbond (KBWB), Wielerbond Vlaanderen, Rabobank en Eneco het vierde

Eifel Cycling Classic weekend.

Dé afsluiting van het wegseizoen voor de sportieve fi etser!

Compleet arrangement vanaf € 115,- p.p. inclusief 3 overnachtingen, welkomstpakket,

sportontbijt, technische ondersteuning, tijdregistratie, bevoorradingspunten,

smaakvol pastabuffet na afl oop én gebruik van reguliere faciliteiten Park Eifel.

KBWB leden: 10% korting op cottageprijs (reeds verwerkt).

De routes zijn deels vernieuwd en nog mooier, dus zeker de moeite waard

voor eerdere deelnemers!

U kiest uit 4 afstanden: 50, 100, 150 of 200 kilometer.

Gehele weekend technische ondersteuning incl. bandenpomp en wielenwissel service.

Aanwezigheid van wielerprominenten, waaronder voormalig Olympisch kampioene

Leontien van Moorsel en topsprinters Rob Harmeling en Marcel Wüst.

De Eifel Cycling Classic vormt dé ideale combinatie tussen een weekendje weg met gezin of (fi ets)vrienden én een schitterend wielerprogramma, dat uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

vzw

Eifel Cycling Classic is supported by:

Voor meer informatie, reserveren en voorwaarden gaat u naar: www.centerparcs.be/ecc

Dé afsluiting van het wegseizoen voor de sportieve fi etser!

Page 14: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

15/08 Tielt-Winge (B) (1.12b)117 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 140 EUR. - I: Zaal Nut & Vreugd, Rillaarseweg 28A, 3390 Tielt-Winge (0477684611). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal ‘T Solveld, Ralisweg 13, 3390 Tielt-Winge - Contact: Roger Nolmans, Beurtstraat 77, 3390 Tielt-Winge (Tel.: 32477684611) ([email protected]) - Extra info: 15 x 7,8 km - Website: www.cttilt.be

16/08 Grembergen (Dendermonde) (O) (1.12b)109,2 km - 690 EUR. - I: Café ‘T Zonneke, Smidsestraat 94, 9200 Grembergen (0471482874). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Oude Molenstraat 17, 9200 Grembergen - Contact: Eddy Baert, Den-straat 63, 9200 Grembergen (Tel.: 0473531551 of 052221043) ([email protected]) - Extra info: 12 x 9,1 km

16/08 Haasdonk (O) (1.12b)117 km - Clubprijzen: 690 EUR. - I: Café De Roos, Perstraat 20, 9120 Haasdonk - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Polyzaal Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - Contact: Van Eynde Luc, Hoge Wegel 34, 9120 Haasdonk (Tel.: 0479438952) ([email protected]) - Extra info: 7 x 11 km + 8 x 5 km

16/08 Lennik (B) (1.12b)114 km - 810 EUR. - I: Café De Snelle Duif, Frans Devoghellaan 1, 1750 Lennik (025325764). - K: Café De Snelle Duif, Frans Devoghellaan 1, 1750 Lennik - Contact: Café De Snelle Duif, Frans Devoghellaan 1, 1750 Lennik

17/08 ´s Gravenwezel (A) (1.12b)112 km - 690 EUR. - I: Café Hof van Wezel, Kerkstraat 34, 2970 ´s Gravenwezel (0496833527). - U: 14:00/14:50/15:00 - K: Voetbalterrein A, Wijnegemsesteenweg, 2970 ´s Gravenwezel - Contact: Marc Vermeiren, Frans Pauwelslei 38, ´s Gravenwezel (Tel.: 036584767 of 0496833527) ([email protected]) - Extra info: 28 x 4 km / RTV-Codagex Cycling Trophy - Website: www.kwacwezelsportief.be

17/08 Evergem Belzele (O) (1.12b)120 km - 690 EUR. - I: ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem (092530845). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: ‘T Kruisken, Schoonstraat 203, 9940 Evergem - Contact: Georges Van Kerck-voorde, (Tel.: 092530845) ([email protected])

17/08 Langemark (Madonna) (W) (1.12b)114 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 140 EUR. - I: Café Transvaal, Klerkenstraat 158, 8920 Langemark (057486474). - U: 13:30/14:15/14:30 - K: Voetbalcabines, Klerkenstraat 158, 8920 Langemark - Contact: Callewaert Daniel, Boezingestraat 156, 8920 Langemark (Tel.: 057488201) ([email protected]) - Extra info: 15 x 7,6 km

17/08 Sint-Lambrechts-Herk (Lb) (1.12b)108 km - 690 EUR. - I: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Hasselt - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Hasselt - Contact: Danny Duchamps, Kattendansstraat 75, Hasselt (Tel.: 0497181410) ([email protected]) - Extra info: 23 x 4,7 km

1.13 U2302/08 Aarsele (W) (Oo)112 km - 690 EUR - Bijkomende prijzen: 170 EUR. - I: Kantine KFC Aarsele, Schoolstraat, 8700 Aarsele - U: 14:00/14:45/15:00 - K: Sporthal, Schoolstraat, 8700 Aarsele - Contact: Johan De Craene, Vinktstraat 69, 8700 Aarsele (Tel.: 0472282538) ([email protected]) - Extra info: 18 x 6,2 km

03/08 Zingem (O) (Go)68,2 km - 690 EUR. Voorinschrijvingen: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9570 Zingem (0472845667) ([email protected]). - I: Feesttent, Wittelstraat, 9570 Zingem (0472845667). - U: 15:30/16:30/16:45 - K: Feesttent, Wittelstraat, 9570 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9570 Zingem (Tel.: 0472845667) ([email protected]) - Extra info: 22 x 3,1 km / 5€ vergoeding bij voorinschrijving

10/08 Schuifferskapelle (W) (Oo)109 km - 810 EUR - Bijkomende prijzen: 200 EUR. - I: Club 77, H.D´Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (0477616529). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Club 77, H.D´Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, Tielt (Tel.: 0494487524) ([email protected]) - Extra info: 10€ (31-50)

15/08 Kruishoutem (O) (Oo)115,2 km - 690 EUR. - I: Café ‘t Hof van Vlaanderen, Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem (093803213). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem - Contact: Mehuys Marnix, Duifhuisstraat 15, 9770 Kruishoutem (Tel.: 093863646) - Extra info: 16 x 7,2 km

2.13 U2313/08 Ronde Van Oost-Vlaanderen (O) (Ic)144,7 km. Voorinschrijvingen: Per Uitnodiging - I: Cultureel Centrum Den Hoogen Pad, Adegem-Dorp 16B, 9991 Adegem (0473747056). - U: 10:00/11:15/13:30 - K: Cultureel Centrum Den Hoogen Pad, Adegem-Dorp 16B, 9991 Adegem - Contact: Sven Calus, Smetledesteenweg 17/11, 9230 Wetteren (Tel.: 0473747056) ([email protected]) - Extra info: 78,7 km + 6 x 11 km - Website: www.rvov.be

14/08 Ronde Van Oost-Vlaanderen (O) (Ic)139,5 km. Voorinschrijvingen: Per Uitnodiging - I: ‘T Hoogzaal, Hoogstraat 31, 9150 Bazel (Kruibeke) (0473747056). - U: 12:00/13:15/13:30 - K: Sporthal De Dulpop, Beekdam, 9150 Bazel (Kruibeke) - Contact: Sven Calus, Smetledesteenweg 17/11, 9230 Wetteren (Tel.: 0473747056) ([email protected]) - Extra info: 73,5 km + 5 x 13,2 km - Website: www.rvov.be

15/08 Ronde Van Oost-Vlaanderen (O) (Ic)150,2 km. Voorinschrijvingen: Per Uitnodiging - I: Oud Gemeente-huis, Pastoor Verwilghenplein, 9120 Haasdonk (Beveren-Waas) (0473747056). - U: 12:00/13:15/13:30 - K: Herleving Red Star Haasdonk, Poerdam, 9120 Haasdonk (Beveren-Waas) - Contact: Sven Calus, Smetledesteenweg 17/11, 9230 Wetteren (Tel.: 0473747056) ([email protected]) - Extra info: 80,6 km + 6 x 11,6 km - Website: www.rvov.be

16/08 Ronde Van Oost-Vlaanderen (O) (Ic)155,2 km. Voorinschrijvingen: Per Uitnodiging - I: Stadhuis, Markt 1, 9230 Wetteren (0473747056). - U: 12:00/13:15/13:30 - K: KVV Eendracht Massemen, Kapellekouter 1, 9230 Massemen (Wetteren) - Contact: Sven Calus, Smetledesteenweg 17/11, 9230 Wetteren (Tel.: 0473747056) ([email protected]) - Extra info: 90,8 km + 4 x 16,1 km - Website: www.rvov.be

17/08 Ronde Van Oost-Vlaanderen (O) (Ic)159,6 km. Voorinschrijvingen: Per Uitnodiging - I: Sporthal De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele (0473747056). - U: 12:00/13:15/13:30 - K: Sporthal De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: Sven Calus, Smetledesteenweg 17/11, 9230 Wetteren (Tel.: 0473747056) ([email protected]) - Extra info: 3 x 37,5 km + 3 x 15,9 km - Website: www.rvov.be

Men Juniors 1.1 UCI03/08 Ronde Van Vlaanderen Herzele (O) (Uci)125 km - 1215 EUR - Clubprijzen: 380 EUR - Bijkomende prijzen: 150 EUR. Voorinschrijvingen: Jong en Moedig, Solleveldstraat 13, 9550 Herzele (0479205038) ([email protected]). - I: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - U: 10:30/14:00 - K: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: De Winne J, Solleveldstraat 13, 9550 Herzele (Tel.: 0479205038) ([email protected]) - Extra info: Briefing: 12u

Juniores 1.1430/07 Reningelst (W) (Icbvb)122 km - 1300 EUR - Clubprijzen: 380 EUR. Voorinschr.: Desodt Sylviane, Pastoorstraat 22, 8970 Reningelst (0476925673) ([email protected]). - I: OC Rookop, Heuvellandseweg 1, 8970 Reningelst (0476925673). - U: 11:00/12:15/14:30 - K: De Makke + Loods Lefebvre, Kriekstraat, 8970 Reningelst - Contact: Desodt Sylviane, Pastoorstraat 22, 8970 Reningelst (Tel.: 0476925673) ([email protected]) - Website: www.wielerclubbergdal.be

02/08 Gistel (W) (Ic)116 km - 1000 EUR - Clubprijzen: 330 EUR - Bijkomende prijzen: 120 EUR. Voorinschrijvingen: Koninklijke Sportclub Gistel p/a Finaut Dirk, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (0474403500) ([email protected]). - I: Sporthal & CC Zomerloos, Sportstraat 1, 8470 Gistel (059270871). - U: 11:00/13:00/15:00 - K: Sporthal, Sportstraat 1, 8470 Gistel - Contact: Finaut Dirk, Boterbloemstraat 1, 8470 Gistel (Tel.: 0474403500) ([email protected]) ([email protected]) - Extra info: 12 x 9,65 km / Briefing: 13u - Fotofinish: Rechts

Juniores 1.14.330/07 Kooigem (W) (Oo)93,6 km - 500 EUR. - I: Casino, Kooigemplaats 4, 8510 Kooigem (0494786315). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: T’Kastanjehuis, Molentjesstraat, 8510 Kooigem - Contact: Byttebier Fernand, Lentewijk 1, 8510 Kooigem (Tel.: 056456197) ([email protected]) - Extra info: 12 x 7,8 km

30/07 Lommel (Lb) (Go)50 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Van Den Broeck Jo, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (011548402) ([email protected]). - U: 15:00/16:15/16:45 - K: Sporthal Kago, Mudakkers 25, 3920 Lommel - Contact: Jo Van Den Broeck, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (Tel.: 011548402) (Fax: 011553427) ([email protected]) - Website: www.profrondevanlommel.be

02/08 Denderwindeke (O) (Oo)98,4 km - 660 EUR. - I: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - U: 12:30/13:50/14:00 - K: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - Contact: Mathijs Gunther, Krepelstraat 164, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0496816016) ([email protected]) - Extra info: 12 x 8,2 km

02/08 Heist Op Den Berg (Zonderschot) (A) (Oo)85 km - 500 EUR. - I: School De Zonne, Zonderschotsesteenweg 65, 2220 Heist O/D Berg (Zonderschot) - U: 14:00/15:45/16:00 - K: School De Zonne, Zonderschotsesteenweg 65, 2220 Heist O/D Berg (Zonderschot) - Contact: Lemmens Ludo, Zonderschotse-steenweg 65A, Heist O/D Berg (Zonderschot) (Tel.: 0496739720) - Extra info: 17 x 5 km - Website: www.kwheistzuiderkempen.be

02/08 Mazenzele-Opwijk (B) (Oo)81 km - 500 EUR. - I: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk (052356447). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Lokaal Den Bruinen, Dorp 13, 1745 Mazenzele-Opwijk - Contact: Dieleman Daan, Zottegemstraat 20, 1745 Mazenzele-Opwijk (Tel.: 052415882) ([email protected])

03/08 Balen Steeg (A) (Oo)86 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Steegsebaan, 2490 Balen - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Steegsebaan, 2490 Balen - Contact: Andre Van De Weyer, Sint Rochusstraat 26, 2490 Balen (Tel.: 014813520) ([email protected])

03/08 Bierbeek (B) (Oo)87 km - 500 EUR. - I: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek - Contact: Guy Vanautgaerden, Tulpenlaan 7, 3052 Blanden (Tel.: 0475922273) ([email protected])

03/08 Deinze (O) (Oo)90 km - 500 EUR. - I: Café Handelshuis, Oude Brugsepoort 121, 9800 Deinze - U: 13:15/14:45/15:00 - K: Muziekschool Deinze - Contact: Leenaert Geert, Oude Heirbaan, 29, 9800 Grammene (Tel.: 0472842262) ([email protected]) - Extra info: 15 x 6 km

03/08 Izegem (W) (Oo)88 km - 500 EUR. - I: Café De Mol, Molstraat 101, 8870 Izegem - U: 13:30/14:45/15:00 - K: TC Isis, Kokelarestraat 115, 8870 Izegem - Contact: Norbert Vandommele, Wantje Pietersstraat 18, 8870 Izegem (Tel.: 0479327703) ([email protected]) - Extra info: 22 x 4 km

03/08 Lierde / St.Maria-Lierde (O) (Oo)89,6 km - 660 EUR. - I: Café ´T Hoekske, Caudenberg 25, 9570 Lierde (0497847822). - U: 14:45/16:00/16:15 - K: Café ‘t Hoek-ske, Caudenberg 25, 9570 Lierde - Contact: Armand Browaeys, Kakebeke, Lierde (Tel.: 0497847822) ([email protected]) - Extra info: 16 x 5,6 km

03/08 Torhout (W) (Oo)90 km - 500 EUR. - I: Café Rozeveld, Rozeveldstraat 2, 8820 Torhout (050214347). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Feestzaal Rozeveld, Rozeveldstraat 2, 8820 Torhout - Contact: Loose Nico, Zandbergstraat 41, 8820 Torhout (Tel.: 050213565) ([email protected]) - Extra info: 20 x 4,5 km

03/08 Wijer Nieuwerkerken (Lb) (Oo)88 km - 500 EUR. - I: Café De Zwarte Stijlen, Grotestraat, 3850 Nieuwerkerken - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Zaal Vivario, Schans-straat, 3850 Wijer Nieuwerkerken - Contact: Schreurs Rohnny, Nieuwstraat 3, 3850 Nieuwerkerken (Tel.: 0476333797) ([email protected])

05/08 Erondegem (O) (Oo)93,5 km - 660 EUR. - I: Café De Klok, Kapelhofstraat 1A, 9420 Erondegem - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Buurthuis Ottergem, Rijkhofstraat 30, 9420 Erondegem - Contact: Gino Roeland, Wijmenstraat 40, 9430 Impe (Tel.: 04881862900) ([email protected]) - Extra info: 11 ronden

07/08 Kortrijk (W) (Oo)77 km - 660 EUR. - I: Au Casino, Doorniksewijk 31, 8500 Kortrijk - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Brandweer Kortrijk, Doorniksesteen-weg 214 A, 8500 Kortrijk - Contact: Benoit Ockier, Noordlaan 18, 8520 Kuurne ([email protected]) - Website: www.kortrijkkoerse.be

p. 14 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 15: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Voor info en reservatie: 070/223 723 (€0,30/min) ofwww.sunparks.be/mountainbikeweekend

In samenwerking met:

V.U

. Gro

upe

Pier

re e

t Vac

ance

s &

Cen

ter P

arcs

, Axe

l Wae

lber

s, L

ambr

oeks

traa

t 5A

, 183

1 Die

gem

- N

iet o

p de

ope

nbar

e w

eg g

ooie

n a.

u.b

!

Van 5 september tot en met 8 september 2014 Sunparks ArdennenVan 14 november tot en met 17 november 2014 Sunparks Kempense Meren

Kom je sportief uitleven tijdens de jaarlijkse Mountainbikeweekends @ Sunparks.

Dagbezoekersook welkom!

* 3 overnachtingen in een vakantiehuis

* Deelname aan de mountainbiketochten, verzekering en bevoorrading

* Gratis welkomstdrink op vrijdagavond en pastabuffet op zaterdagavond

* Gratis toegang tot Aquafun

* Bikewash op zaterdag en zondag

Inbegrepen:

Tijdens deze weekends staan de teams van de parken weer helemaal klaar om mountainbikers uit binnen- en buitenland te ontvangen voor een weekend vol fi etsgenot.

Test je conditie of ga voor ontspanning en plezier: kies de route die bij jou past en geniet van de mooie omgeving. Je hebt de keuze uit 4 verschillende routes tussen 25 en 90 km.

Voor de kinderen is er ook dit jaar de Kids Trophy, een parcours speciaal voor hen uitgestippeld.

64410-VTT WEEK-END SP FLYER.indd 1 30/01/14 14:12

Page 16: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

p. 16 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

09/08 Huldenberg (B) (Oo)77 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 240 EUR. - I: Café Gou-vernement, De Peuthystraat 10, 3040 Huldenberg (0476292734). - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Sporthal De Kronkel, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg - Contact: Danny Vangoidtsenhoven, Alfons Goossensstraat 23, 3040 Huldenberg (Tel.: 0476292734) ([email protected]) - Extra info: 8€ (21-50)

09/08 Roosdaal-Strijtem (B) (Oo)87,1 km - 660 EUR. - I: Café In’t Rusten Van Den Berg, Kleemstraat 47, 1760 Roosdaal-Strijtem (054335599). - U: 13:00/14:45/15:00 - K: Café In’t Rusten Van Den Berg, Kleemstraat 47, 1760 Roosdaal-Strijtem - Contact: Jacobs Ivo, F.Tavernestraat 53, 9400 Ninove (Tel.: 0494580781) ([email protected])

09/08 Torhout - Don Bosco (W) (Oo)87,5 km - 660 EUR - Bijkomende prijzen: 285 EUR. - I: Café ‘t Paviljoen, Pastoriestraat 7, 8820 Torhout (050695771). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Basisschool Berenbos, Revinzestraat 56, 8820 Torhout - Contact: Vansteelandt Henk, Keibergstraat 128, 8820 Torhout (Tel.: 0477237596) ([email protected]) - Extra info: 25 ronden / 5€ (41-60)

10/08 Kampenhout-Nederokkerzeel Gp Roger De Coninck (B) (Oo)87 km - 660 EUR. - I: Café Zes Linden, Peperstraat 126, 1910 Nederokkerzeel (Kampenhout) (0495888976). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café Zes Linden, Peperstraat 126, 1910 Nederokkerzeel (Kampenhout) - Contact: Van Hove Hilair, Kloosterweg 6, Kampenhout (Tel.: 0495888976) ([email protected]) - Extra info: 11 x 7,9 km / 5€ (41-70)

10/08 Kortessem (Lb) (Oo)84 km - 500 EUR. - I: Sporthal, Oud Mersenhoven 2, 3720 Kortes-sem - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Sporthal, Oud Mersenhoven 2, 3720 Kortessem - Contact: David Simons, Dorpsstraat 5, 3720 Kortessem (Tel.: 0477411939) - Website: www.sport-vermaak.be

10/08 Kruishoutem (O) (Oo)86,4 km - 500 EUR. - I: Café ´t Hof van Vlaanderen, Deinsesteen-weg 170, 9770 Kruishoutem (093803213). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Deinsesteenweg 170, 9770 Kruishoutem - Contact: Mehuys Marnix, Duifhuisstraat 15, 9770 Kruishoutem (Tel.: 093863646) - Extra info: 12 x 7,2 km - Med. Controle:: Café ´t Hof Van Vlaanderen

10/08 Mol Gompel (A) (Oo)84 km - 447 EUR. - I: Feesttent, OL Vrouwstraat 110, 2400 Mol - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Feesttent, OL Vrouwstraat 110, 2400 Mol - Contact: Geens Benny, Heuvelstraat 8, 2400 Mol (Tel.: 014317985) ([email protected])

12/08 Lovendegem (O) (Oo)80 km - 500 EUR. - I: Café Sport, Dorp 4, 9920 Lovendegem (093780034). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal, Sportstraat, 9920 Lovendegem - Contact: Rudi Segers, Sparrestraat 41, 9920 Lovendegem (Tel.: 0496532026) ([email protected]) - Extra info: 16 x 5 km

13/08 Beveren-Waas (O) (Oo)96,6 km - 500 EUR. - I: Café Kolenhof, Lt Van Epoelstraat 176, 9120 Beveren - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Café Kolenhof, Lt Van Epoelstraat 176, 9120 Beveren - Contact: Natasja Verbuyst, Cortewalledreef 1 Bus 1, 9120 Beveren (Tel.: 0476216254) ([email protected]) - Website: www.chwbeveren.be

13/08 Dadizele (W) (Oo)86,45 km - 660 EUR - Clubprijzen: 50 EUR. - I: Café Sport-kring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele (0479857077). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Vrijebasisschool Naast Zwembad, Ledegemstraat 36, 8890 Dadizele - Contact: Vuylsteke Bernard, Rozenlaan 17, 8890 Dadizele (Tel.: 0479857077) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50)

15/08 Hoeleden-Kortenaken (B) (Oo)88 km - 500 EUR. - I: Danstent, Zandstraat 34, 3471 Hoeleden Dries (0479527749). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Café Laermans, Driesstraat 2, 3471 Hoeleden Dries - Contact: Roger Depre, Neerlintersesteenweg 133, 3470 Kortenaken (Tel.: 0479527749) ([email protected]) - Extra info: 11 x 8 km

15/08 Lauwe (W) (Oo)96 km - 660 EUR. - I: Café Den Baskuul, Spoorwegstraat 128, 8930 Lauwe (0497262987). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sportcentrum Eric Vandemoortele, Dronckaertstraat, 8930 Lauwe - Contact: Derthoo Evi, Wevelgemstraat 75A, 8930 Lauwe (Tel.: 0474720862) ([email protected]) - Extra info: 15 x 6,4 km - Website: www.bloggen.be/kvcvzwrekkem

15/08 Rumst (A) (Oo)90,2 km - 500 EUR. - I: Lazaruskapel, Lazarusstraat, 2840 Rumst - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Bvba Borinrent, Mechelsesteenweg 86, 2840 Rumst - Contact: De Vis Hendrik, J-Fr. Van Geelstraat 16, 2812 Muizen-Mechelen (Tel.: 0473870525) ([email protected]) - Extra info: 11 x 8,2 km - Website: www.dijlespurters.be

16/08 Balegem (O) (Oo)

16/08 Herentals (A) (Oo)90 km - 500 EUR. - I: Tent, Hulzen 1, 2200 Herentals (0499298869). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Tent, Hulzen 1, 2200 Herentals - Contact: Eric De Cnodder, (Tel.: 0499298869) ([email protected]) - Extra info: 15 ronden

17/08 Drieslinter (B) (Oo)87 km - 500 EUR. - I: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, 3350 Drieslinter - U: 13:30/14:45/15:00 - Contact: Jan Francois, (Tel.: 011782733) ([email protected])

17/08 Helkijn (W) (Oo)93 km - 500 EUR. - I: Café Au Bourleurs, Kerkstraat 44, 8587 Helkijn - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Kleedkamers FC Helkijn, Doornikseweg 11A, 8587 Helkijn - Contact: Vercoutere Johan, Doornikseweg 12, 8587 Helkijn (Tel.: 056456591) ([email protected])

17/08 Meer (Hoogstraten) (A) (Oo)80,1 km - 500 EUR. - I: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer (033154744). - U: 13:45/1 4:45/15:15 - K: Zaal Victoria, Meer-leseweg 4, 2321 Meer - Contact: André Delcroix, Maxburgdreef 55, 2321 Meer (Tel.: 033158198) ([email protected])

17/08 Ooike (O) (Oo)81,6 km - 500 EUR. - I: KBO, Ooikeplein17, 9790 Wortegem-Petegem (0476314483). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: KBO, Ooike-plein 17, 9790 Wortegem-Petegem - Contact: Guy Meirhaeghe, Ooikeplein 18, 9790 Wortegem-Petegem (Tel.: 0476314483) ([email protected]) - Extra info: 12 x 6,8 km

17/08 Steendorp (Temse) (O) (Oo)89,4 km - 500 EUR. - I: Café Oud Gelaeg, Gelaagstraat 158, 9140 Steendorp - U: 13:30/14:45/15:00 - Contact: Wim Van Rossen, Narcissenlaan 1/M, 9140 Steendorp (Tel.: 0475384531) ([email protected]) - Extra info: 14 x 6,4 km / Rit tellende voor Zannata ronde 2014 - Website: www.wielerbelangentemse.be

17/08 Tielt (W) (Oo)87,5 km - 500 EUR. - I: Café De Loskaai, Bedevaartstraat 3, 8700 Tielt - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Marienhove, Marialoopses-teenweg 4, 8700 Tielt - Contact: Frans De Maeght, Wakkenses-teenweg 30A, 8700 Tielt (Tel.: 0474265387) ([email protected]) - Extra info: 13 x 6,45 km / Memorial Firmin en Paula Warnez GP Metaalwaren Rosseel

Women Elite 1.2 UCI02/08 Erondegemse Pijl (Erpe-Mere) (O)120 km - 1645 EUR. Voorinschrijvingen: Lotto Cycling Cup - I: Admin. Centrum Steenberg, Oudenaardse Steenweg 458, 9420 Erpe-Mere - U: 12:00/13:30/15:30 - K: Admin. Centrum Steen-berg, Oudenaardse Steenweg 458, 9420 Erpe-Mere - Contact: Arijs Frank, Lange Nieuwstraat 79, 9420 Erpe-Mere (Tel.: 0475442123) ([email protected]) - Extra info: 47 km + 8 x 9,2 km / Briefing: 13u30 - Website: www.wcveloplus.be - Fotofinish: Links

1.15 Dames Elite31/07 Herentals (A) (Go)40 km - 500 EUR. Voorinschrijvingen: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (0475598084) - I: Sporthal De Vossenberg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals (014285250). - U: 11:30/13:00/13:30 - K: Sporthal De Vossen-berg, Markgravenstraat 93, 2200 Herentals - Contact: Philippe Mariën, Sint Waldetrudisstraat 127, 2200 Herentals (Tel.: 0475598084) ([email protected]) - Extra info: 20 x 2 km - Website: www.herentalsfietst.be

02/08 Lille (A) (Ad)500 EUR. Voorinschrijvingen: Jef Van den Broeck, (0497744277) ([email protected]). - I: Clublokaal De Crawaett, Kerkplein, Lille (0497792924). - U: 18:00/19:00/19:15 - K: Clublokaal De Crawaett, Kerkplein, Lille - Contact: Jef Van den Broeck, (Tel.: 0497744277) ([email protected]) - Website: www.krawatencross.be

03/08 Ninove (O) (Go)52,5 km. Voorinschr.: Flanders Cycling Events, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove - 0495521427 - [email protected] I: Ikorn, Onderwijslaan, 9400 Ninove (0495521427). - U: 14:15/15:15/15:45 - K: Ikorn, Onderwijslaan, 9400 Ninove - Contact: Geo De Cleer, (Tel.: 0495521427) ([email protected]) - Extra info: Deelname op uitnodiging / Criterium voor Dames Elite / 35 x 1,5 km - Website: www.flanderscyclingevents.be

04/08 Oostkamp (W) (Oo)81,6 km - 500 EUR. - I: Café Arendsplein, Majoorwoodstraat 19, 8020 Oostkamp (0477517058). - U: 17:00/18:00/18:30 - K: Café Orscamp, Kortrijksestraat 21, 8020 Oostkamp - Contact: Blomme Marc, Beekstraat 64, 8730 Oedelem ([email protected]) - Extra info: 16 x 5,1 km / 5€ (31-50)

05/08 Brugge-Dudzele (W) (Oo)84,7 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. - I: De Polder Stokerij, 8380 Dudzele - U: 16:30/17:30/18:00 - K: De Polder Stokerij, 8380 Dudzele - Contact: Fevery Thierry, Vorkstraat 22, 8000 Brugge (Tel.: 0485361816) ([email protected]) - Extra info: 11 x 7,7 km

09/08 Heusden (O) (Oo)93,6 km - 500 EUR. - I: Café Vriendenkring, Steenvoordestraat 12, 9070 Heusden - U: 15:30/16:45/17:00 - K: Gemeenteschool, Zandakkerlaan 14, 9070 Heusden - Contact: Hamerlinck Willy, Moerenakker 32, 9070 Heusden (Tel.: 0475859137) ([email protected])

10/08 Massemen-Wetteren (O) (Oo)88,4 km - 500 EUR. - I: Feestzaal Parking, Lambroekstraat 50, Massemen - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sportcomplex Kapellek-outer, Kapellekouter, Massemen - Contact: Freddy De Geest, (Tel.: 0475347832) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden / 2-daagse met 9-8 Heusden (400€)

12/08 Brasschaat (Maria-Ter-Heide) (A) (Oo)72 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 300 EUR. - I: Café Belle Vue, Bredabaan 1045, 2930 Brasschaat (036630210). - U: 17:00/18:00/18:15 - K: Voetbal MTH, De Beelenlei 13, 2930 Brasschaat - Contact: Devers Pascal, Brechtsebaan 63, 2930 Brasschaat (Tel.: 0479962577) ([email protected]) - Extra info: 30 x 2,4 km

14/08 Haasdonk-Beveren (O) (Oo)80 km - 500 EUR. - I: Oud Gemeentehuis, P. Verwilgenplein, Haasdonk - U: 16:30/17:45/18:00 - Contact: Luc Van Eynde, ([email protected]) - Extra info: 16 x 5 km

16/08 Sint-Gillis-Waas (O) (Oo)93,6 km. - I: Boegy’s Café, Sint-Gillisstraat 20, 9170 Sint-Gillis-Waas (037706515). - U: 13:45/14:45/15:00 - K: Sporthal Molenberg, Kieldrechtstraat 14, 9170 Sint-Gillis-Waas - Contact: Jernej De Brouwer, Gc De Route, 9170 Sint Gillis Waas (Tel.: 032290200) ([email protected]) - Extra info: 13 x 7,2 km

17/08 Sint-Niklaas-Puivelde (O) (Oo)90 km - 500 EUR. - I: Café Brouwershuis, Marktstraat 2, Puivelde (Sint-Niklaas) - U: 13:30/14:45/15:00 - Contact: Marc Van Landeghem, Nauwstraat 2, Sint-Niklaas (Tel.: 037765202) ([email protected]) - Extra info: 17 x 5,3 km

1.16 Dames Jeugd02/08 Zingem (O) (Oo)52,7 km - 550 EUR. - I: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem (0472845667). - U: 13:00/14:15/14:30 - K: Feesttent, Wit-telstraat, 9750 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9750 Zingem (Tel.: 0474845667) ([email protected]) - Extra info: 17 x 3,1 km

15/08 Overmere (O) (Oo)56 km - 550 EUR. - I: Café Den Boerenkrijg, Burg. Delausnay-straat 3, 9290 Overmere - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Café Parking, Kruisstraat 61, 9290 Overmere - Contact: De Sutter Robert, Konklaan 42, 9290 Berlare ([email protected]) - Extra info: 8 x 7 km

1.17.3 Nieuwelingen30/07 Lommel (Lb) (Go)40 km - 435 EUR. Voorinschrijvingen: Jo Van Den Broeck, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (011548402) ([email protected]). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Sporthal Kago, Mudakkers 25, 3920 Lommel - Contact: Jo Van Den Broeck, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (Tel.: 011548402) (Fax: 011553427) ([email protected]) - Website: www.profrondevanlommel.be

Page 17: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

LINT - zondag 31 augustus 2014

9DE VLAAMSE PIJL DER NIEUWELINGEN“WBV Nieuwelingen 1.17.3”

5de Ereprijs Géry Verlinden

6 ronden of 65,4 km - start om 12.30 uur - open omloopPrijzen: 500 euro en premies

Verplaatsingsvergoeding bij voorinschrijving tot 29 augustus a.s.: 10 euroNeutrale wagens voorzien

HOVE - zondag 31 augustus 2014

12DE STER DER BELOFTEN“WBV Elite z.c. en Beloften U-23 (1.12.B)”

48ste Ereprijs René Voorspools

11 ronden of 119,9 km - start om 16.00 uur - open omloop Prijzen: 810 euro en premies

Verplaatsingsvergoeding bij voorinschrijving tot 29 augustus a.s.: 10 euroNeutrale wagens voorzien

INSCHRIJVINGSSTROOK

Terugsturen - mailen naar Eddy Wils, Leeuwerikenlaan 4 - 2540 HoveE-mail: [email protected] website: www.hovesevitesseclub.be of www.khvc.be

Naam en voornaam renner :...................................................................................................................................................... Nieuweling/Elite zc/Belofte

Geboortedatum: ....................................................................................................................................................................................................................

Adres: ......................................................................................................................................................................................................................................

Club: .......................................................................................................................................................................................................................................

HOVE

Henri Dom

ParelsElektro

SergeysselsBakkerij

ELLY

Dru

kker

ij O

uder

its H

ove

03-4

55 4

9 36

VU: Kon. Vitesse Club Hove

BrasserieRestaurantDe Vondeling

KON. HOVESE VITESSE CLUB

GARAGE HAESTINCKS BVBALINT LINT

HOVE

KeurslagerDe Laet-Van HaverHOVE LINT

Page 18: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

30/07 Neerlinter-Heide (B) (Oo)66 km - 435 EUR - Bijkomende prijzen: 100 EUR. - I: Frituur Den Tieter, Heidestraat 86/1, 3350 Linter (Neerlinter-Heide) (0495233104). - U: 17:00/18:15/18:30 - K: Vroegere Café Kapelvrienden, Heidestraat 89, 3350 Linter (Neerlinter-Heide) - Contact: Johan Zwartenbroeckx, Papenstraat 10, 3350 Linter (Tel.: 0499300419) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,5 km - Website: www.wielerclubheidesportief.be

02/08 Denderwindeke (O) (Oo)63 km - 500 EUR. - I: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - U: 15:30/16:45/17:00 - K: Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, 9400 Denderwindeke - Contact: Mathijs Gunther, Krepelstraat 164, 9400 Denderwindeke (Tel.: 0496816016) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,3 km

02/08 Erpe Mere (O) (Oo)61 km - 500 EUR. - I: Feesttent, Lange Nieuwstraat, 9420 Eronde-gem - U: 12:15/13:15/13:30 - K: Sporthal Steenberg, Oudenaardse Stwg, 9420 Erpe-Mere - Contact: Arijs Frank, Lange Nieuwstraat 79, Erondegem (Tel.: 0475442123) ([email protected])

02/08 Lierde / St.Maria-Lierde (O) (Oo)67,2 km - 500 EUR. - I: Cafe ‘T Hoekske, Caudenberg 25, 9570 Lierde (0497847822). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Café ‘T Hoek-ske, Caudenberg 25, 9570 Lierde - Contact: Armand Browaeys, Kakebeke, 9570 Lierde (Tel.: 0497847822) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,6 km

02/08 Veurne (W) (Oo)66 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 110 EUR. - I: Vrij Technisch Instituut, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Vrij Technisch Instituut, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne - Contact: Hans Bruneel, Woestendorp 21, 8640 Vleteren (Tel.: 0496342793) ([email protected]) - Extra info: 2-daagse met 3-8 (150€)

03/08 Drieslinter (B) (Oo)66 km - 435 EUR. - I: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, 3350 Drieslinter - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Parochiezaal, Grote Steenweg 282, 3350 Linter - Contact: Jan François, Eendenstraat 1, 3350 Linter (Tel.: 0117827) ([email protected]) - Extra info: 13 x 5,1 km

03/08 Egem (W) (Oo)63,6 km - 500 EUR. - I: Café ‘T Voske, Paardestraat 4, 8740 Egem - U: 14:00/15:15/15:30 - K: Sporthal - Sportcentrum De Molen, Paardestraat 47, 8740 Pittem - Contact: Filip Maes, Kolonel Naessensstraat 9, 8740 Egem (Tel.: 0475610401) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5,3 km

03/08 Herzele (O) (Oo)60 km - 435 EUR. - I: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - U: 12:45/13:45/13:55 - K: CC De Steenoven, Kerkkouter 40, 9550 Herzele - Contact: De Winne J, Solleveldstraat 13, 9550 Herzele (Tel.: 0479205038) (Fax: 053622098) ([email protected]) - Extra info: afwachting Ronde Van Vlaanderen

03/08 Lier (Gp Remi De Moor) (A) (Oo)63,7 km - 500 EUR. - I: Stadhuis Lier, Grote Markt, 2500 Lier - U: 12:30/13:30/13:45 - Contact: Bart Langmans, Fazantenweg 27, 2560 Kessel (Tel.: 0494560206) ([email protected]) - Website: www.liersebicycle.be

03/08 Veurne (W) (Oo)66 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 110 EUR. - I: Vrij Technisch Instituut, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne (0496342793). - U: 14:15/15:15/15:30 - K: Vrij Technisch Instituut, Ieperse Steenweg 90, 8630 Veurne - Contact: Hans Bruneel, Woestendorp 21, 8640 Vleteren (Tel.: 0496342793) ([email protected]) - Extra info: 2-daagse met 2-8 (150€)

03/08 Zingem (O) (Go)40 km - 435 EUR. Voorinschrijvingen: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9570 Zingem (0472845667) ([email protected]). - I: Feesttent, Wittelstraat, 9570 Zingem (0472845667). - U: 12:30/13:15/13:30 - K: Feesttent, Wittelstraat, 9570 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9570 Zingem (Tel.: 0472845667) ([email protected]) - Extra info: 13 x 3,1 km / 5€ vergoeding bij voorinschrijving

06/08 Heers (Rukkelingen-Loon) (Lb) (Oo)61,2 km - 500 EUR. - I: Tent Ter Hoogte Van, Bovelingenstraat 380, 3870 Heers (0494197840). - U: 16:30/17:30/18:00 - K: Zaal De Schuur, Sweetstraat, 3870 Heers - Contact: Pirard Freddy, Burgemeestersstraat 75, 3870 Heers (Tel.: 0494197840) ([email protected]) - Extra info: 9 x 6,8 km

09/08 Heestert (W) (Oo)69 km - 435 EUR. - I: Café De Waterhoek, Outrijvestraat 27, 8551 Heestert (0474231672). - U: 14:00/15:00/15:30 - K: Zaal Malpertus, Gauwelstraat 29, 8551 Heestert - Contact: Maurits Malfait, Outrijvestraat 75, 8551 Heestert (Tel.: 0478659154) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,95 km

10/08 Bierbeek (B) (Oo)62,3 km - 435 EUR. - I: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek (016461275). - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Café Vandervelpen, Lovenjoelsestraat 12, 3360 Bierbeek - Contact: Guy Vanautgaerden, Tulpenlaan 7, 3052 Blanden (Tel.: 0475922273) ([email protected])

10/08 Lovendegem (O) (Oo)

60 km - 435 EUR. - I: Café ‘T Centrum, Dorp 4A, 9920 Lovende-gem (0478504642). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Sporthal, Sport-straat, 9920 Lovendegem - Contact: Rudi Segers, Sparrestraat 41, 9920 Lovendegem (Tel.: 0496532026) ([email protected]) - Extra info: 12 x 5 km

10/08 Mol Gompel (A) (Oo)64,8 km - 385 EUR. - I: Feesttent, OL Vrouwestraat 110, 2400 Mol - U: 12:45/13:48/14:00 - K: Feesttent, OL Vrouwstraat 110, 2400 Mol - Contact: Geens Benny, Heuvelstraat 8, 2400 Mol (Tel.: 014317985) ([email protected])

10/08 Zwalm - Nederzwalm (O) (Oo)63 km - 435 EUR. - I: Café De Patrijs, Neerstraat 1, 9636 Nederzwalm (0468128631). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Koen De Raeve, Stationstraat 59, 9636 Nederzwalm - Contact: Marc Hutse, Peperstraat 24, 9636 Nederzwalm (Tel.: 0477626069) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,3 km

12/08 Brasschaat (Maria-Ter-Heide) (A) (Oo)58 km - 435 EUR - Bijkomende prijzen: 240 EUR. - I: Café Belle Vue, Bredabaan 1045, 2930 Brasschaat (036630210). - U: 15:00/15:45/16:00 - K: Voetbalterrein MTH, Beelenlei 3, 2930 Brasschaat - Contact: Pascal Devers, Brechtsebaan 63, 2930 Brasschaat (Tel.: 0479962577) ([email protected]) - Extra info: 24 x 2,4 km

14/08 Meulebeke (W) (Oo)58 km - 435 EUR. - I: Café De Peerdeken, Tieltstraat 137, 8760 Meulebeke (051693468). - U: 12:45/13:45/14:00 - K: Garage Declercq Wouter, Tieltstraat 155, 8760 Meulebeke - Contact: Bart Schietgat, Oude Tieltstraat 9, 8760 Meulebeke (Tel.: 051486135) ([email protected]) - Extra info: 11 x 5,3 km

15/08 Oosterzele (O) (Oo)64 km - 435 EUR. - I: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergses-teenweg 78, Oosterzele - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergsesteenweg 78, Oosterzele - Contact: Wim Magerman, (Tel.: 0498179331) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,4 km / 2-daagse met 17-8 (300€)

15/08 Rumst (A) (Oo)57,4 km - 435 EUR. - I: Lazaruskapel, Lazarusstraat, 2840 Rumst - U: 12:15/13:15/13:30 - K: Bvba Borinrent, Mechelsesteenweg 86, 2840 Rumst - Contact: De Vis Hendrik, J-Fr. Van Geelstraat 16, 2812 Muizen-Mechelen (Tel.: 0473870525) ([email protected]) - Extra info: 7 x 8,2 km - Website: www.dijlespurters.be

16/08 Herentals (A) (Oo)60 km - 435 EUR. - I: Tent, Hulzen 1, 2200 Herentals (0499298869). - U: 12:15/13:15/13:30 - K: Tent, Hulzen 1, 2200 Herentals - Contact: Eric De Cnodder, (Tel.: 0499298869) ([email protected]) - Extra info: 10 ronden

16/08 Kortemark-Edewalle (W) (Oo)60 km - 435 EUR. - I: Café De Zoeten Inval, P.D. Vanhaut-estraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle (051570925). - U: 15:00/15:45/16:00 - K: O.C. Edewallehof, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Kortemark-Edewalle - Contact: Wim Vandecasteele, P.D. Vanhautestraat 17, 8610 Koretemark-Edewalle (Tel.: 051570925) ([email protected])

16/08 Mere (O) (Oo)64 km - 435 EUR. - I: Café Octopus, Nijverheidsstraat 8, 9420 Mere (053838979). - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Ontmoetingscen-trum, Nieuwstraat, 9420 Mere - Contact: Van Impe Raymond, Nijverheidsstraat 8, 9420 Mere (Tel.: 053838979) ([email protected]) - Extra info: 5€ (41-50)

16/08 Tollembeek (B) (Oo)66 km. - I: Café Pallieter, Plaats 2, 1570 Tollembeek (054580854). - K: Sportcomplex Tollembeek, Hernestraat (Park-ing), 1570 Tollembeek - Contact: Paindavin Steven, Chemin De Chievre 2, 7860 Lessen (Tel.: 0476633094) ([email protected]) - Website: [email protected]

17/08 Izegem (W) (Oo)68 km - 500 EUR. - I: Café ‘T Nieuw Gemeentehuis, Kachtem-splein 13, 8870 Izegem - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Sporthal ‘T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem - Contact: Norbert Vandommele, Wantje Pietersstraat 18, 8870 Izegem (Tel.: 0479327703) ([email protected]) - Extra info: 13 x 5,2 km

17/08 Meer (Hoogstraten) (A) (Oo)62,3 km - 435 EUR. - I: Zaal Victoria, Meerleseweg 4, 2321 Meer (033154744). - U: 12:00/13:00/13:30 - K: Zaal Victoria, Meer-leseweg 4, 2321 Meer - Contact: André Delcroix, Maxburgdreef 55, 2321 Meer (Tel.: 033158198) ([email protected])

17/08 Oosterzele (O) (Oo)64 km - 435 EUR. - I: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergses-teenweg 78, Oosterzele - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergsesteenweg 78, Oosterzele - Contact: Wim Magerman, (Tel.: 0498179331) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,4 km / 2-daagse met 15-8 (300€)

17/08 Overmere (O) (Oo)63 km - 435 EUR. - I: Café Den Boerenkrijg, Burg. Delausnay-straat 3, 9290 Overmere (093675818). - U: 14:30/15:45/16:00 - K: Café Parking, Kruisstraat 61, 9290 Overmere - Contact: Robert De Sutter, Donklaan 42, Overmere (Tel.: 093679763) ([email protected]) - Extra info: 9 x 7 km

17/08 Werchter (B) (Oo)68 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 370 EUR. - I: Café De Wissel, St-Jansstraat 101, 3118 Werchter (016602030). - U: 13:00/14:45/15:00 - K: Gemeenteschool, St-Jansstraat, 3118 Werchter - Contact: Danny Coppesmette, (Tel.: 0499348885) ([email protected]) - Extra info: 10 x 6,8 km

Klasse 1.18 (Am./Mas.) 1.12c Open (Am./Mas./Elzc/U23)

31/07 Boezinge (W) (Open)84 km - 500 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Her-berg Sint-Michiel, Diksmuidseweg 336, 8904 Boezinge - U: 14:30/15:45/16:00 - K: OC Ten Vrielande, Brugstraat, 8904 Boezinge - Contact: Wim Van Cauwenberge, Boezingestraat 75B, 8904 Boezinge (Tel.: 057214387) ([email protected]) - Extra info: 14 x 6 km / 5€ (31-40) - Website: www.sasspurtersboezinge.be

02/08 Brasschaat (Bethanie) (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Gemeentelokaal, Bethaniëlei 89, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

03/08 Brasschaat (Bethanie) (A) (Open)98 km - 500 EUR. - I: Café Las Vegas, Ploegsebaan 245, 2930 Brasschaat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Gemeentelokaal, Bethaniëlei 89, 2930 Brasschaat - Contact: Van Steenbergen Norbert, Ploegsebaan 8, 2930 Brasschaat (Tel.: 036630026) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden

06/08 Grobbendonk (A) (Open)118,8 km - 690 EUR. - I: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk (014502567). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: KFC Grobbendonk, Vaartkom 2, 2280 Grobbendonk - Contact: Robert Luyten, (Tel.: 014507878 of 0472452244)

Gentlemen30/07 Lommel (LB) (AFW)5,1 km. - I: Huis Van De Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (011399743). - K: Huis Van De Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lom-mel - Contact: Claes Karolien, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (Tel.: 011399743) ([email protected]) - Extra info: Is een koppeltijdrit “MX GP Motorcross meets cycling” van 3 ronden. Elke ploeg bestaat uit een eliterenner en een motocrosser. Is een wedstrijd op uitnodiging - Med. Controle:: Huis Van De Stad, Hertog Janplein 1, 3920 Lommel (011399743). - Website: www.profrondevanlommel.be

31/07 Herentals (A) (AFW)

01/08 Lede (O) (Afw)30 km. Voorinschrijvingen: Luc Coppens, Stokveld 30, 9340 Lede (0473900692) ([email protected]). - I: Café Bierstube, Stationsstraat, 9340 Lede - U: 14:45/15:45/16:00 - K: Sporthal Ommegang, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede - Contact: Rutger Goeman, Bellaertstraat 84, 9340 Lede (Tel.: 0479224918) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden / open deelname

01/08 Lede (O) (Afw)30 km. Voorinschrijvingen: Luc Coppens, Stokveld 30, 9340 Lede (0473900692) ([email protected]). - I: Café Bierstube, Stationsstraat, 9340 Lede - U: 16:15/17:15/17:30 - K: Sporthal Lede, Ommeganglaan 60A, Lede - Contact: Rutger Goeman, Bel-laertstraat 84, Lede (Tel.: 0479224918) ([email protected]) - Extra info: 13 ronden / voor inwoners van Lede zonder vergunning en toeristen van een Leedse club

p. 18 -Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 19: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

03/08 Balen Steeg (A) (Afw)51,6 km. - I: Feesttent, Steegsebaan, 2490 Balen - U: 12:30/13:15/13:30 - K: Steegsebaan, 2490 Balen - Contact: Andre Van De Weyer, Sint Rochusstraat 26, 2490 Balen (Tel.: 014813520) ([email protected])

03/08 Ninove (O) (Afw)37,5 km. Voorinschrijvingen: Flanders Cycling Events, Denderkaai 48/1, 9400 Ninove (0495521427) ([email protected]). - U: 14:15/14:30 - K: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove - Contact: Geo De Cleer, (Tel.: 0495521427) ([email protected]) - Extra info: Enkel voor wielertoeristen uit Groot Ninove / Info: www.flanderscyclingevents.be / Ondertekenen controleblad aan de startlijn om 14u15 - Website: www.flanderscyclingevents.be

03/08 Ninove (O) (Afw)45 km. Voorinschrijvingen: Van De Velde Etienne, Stationsstraat 75, 9900 Eeklo (0486882619) ([email protected]). - I: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove - U: 12:30/12:45 - K: Sporthal Ninove, Parklaan 15, 9400 Ninove - Contact: Etienne Van De Velde, Stationsstraat 75, 9900 Eeklo (Tel.: 0486882619) ([email protected]) - Extra info: Belgisch Kampioenschap Medici - Para medici. / Enkel voorinschrijving via contactper-soon! / Voorprogramma Natour Criterium Ninove / Ondertekenen controleblad aan de startlijn om 12u30 - Website: www.medicycling.be

03/08 Rapertingen (Hasselt) Luc Bellings & Friends (Lb) (Afw)55 km. - I: Café Transport, Luikersteenweg 407, 3500 Hasselt (011271218). - U: 11:00/12:00/12:30 - K: Sporthal, Melbeek-straat, 3500 Hasselt - Contact: Achten Henri, St. Truidersteenweg 125 Bus 105, Hasselt (Tel.: 011724402) - Extra info: Deelname enkel per uitnodiging

03/08 Zingem (O) (Afw)44 km. Voorinschrijvingen: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9750 Zingem (0472845667) ([email protected]). - I: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem (0472845667). - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Feesttent, Wittelstraat, 9750 Zingem - Contact: Guy De Rouck, Damstraat 2A, 9570 Zingem (Tel.: 0472845667) ([email protected]) - Extra info: 14 x 3,1 km

05/08 Heist Op Den Berg (A) (Afw)28,5 km. Voorinschrijvingen: Vzw Wielerdagen, Molenstraat 100A Bus 4, 2220 Heist Op Den Berg - I: CC Zwanenberg, Cultuurplein, 2220 Heist Op Den Berg - K: De Sporthal, Lostraat, 2220 Heist Op Den Berg - Contact: Van Den Dries Bart, (Tel.: 0479520581) ([email protected]) - Website: www.criteriumheist.be

06/08 Heers (Rukkelingen-Loon) (Lb) (Afw)200 EUR. - I: Tent Ter Hoogte Van, Bovelingenstraat 380, 3870 Heers (0494197840). - U: 18:30/19:30/20:00 - K: Zaal De Schuur, Sweetstraat, 3870 Heers - Contact: Pirard Freddy, Burge-meestersstraat 75, 3870 Heers (Tel.: 0494197840) ([email protected]) - Extra info: 6 x 6,8 km / Klassement onder de 40 jaar en boven de 40 jaar / 15€ inschrijvingsgeld

09/08 Bekegem (W) (Cl)33 km. - I: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - U: 14:00/14:45/17:00 - K: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - Contact: Vandewalle Daniel, Zilverstraat 10, 8480 Bekegem (Tel.: 0475761339) ([email protected]) - Extra info: Wielerwedstrijd voor Parochianen Heren van Bekegem - Website: www.bekegemkoers.be

09/08 Bekegem (W) (Cl)11 km. - I: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - U: 14:00/14:45/15:00 - K: De Kouter, Kouterstraat, 8480 Bekegem - Contact: Vandewalle Daniel, Zilverstraat 10, 8480 Bekegem (Tel.: 0475761339) ([email protected]) - Extra info: Wielerwedstrijd voor Parochianen Dames van Bekegem - Website: www.bekegemkoers.be

09/08 Dadizele (W) (Cl)63 km - 142 EUR - Bijkomende prijzen: 50 EUR. - I: Café De Sport-kring, Beselarestraat 10, 8890 Dadizele - U: 13:30/14:45/15:00 - K: PC Ommeganck, Ridder-Janlaan, 8890 Dadizele - Contact: Deceuninck Jürgen, Zuidstraat 2, Moorslede (Tel.: 0468154479) ([email protected]) - Extra info: 18 x 3,5 km / Inschrijven tot 2 weken ervoor naar www.wielertoeristenwedstrijden.be

09/08 Middelkerke/Lombardsijde (Derny) (W) (Afw)I: Voetbalaccommodatie SC Lombardsijde, Hoek Bambrugstraat-Baronstraat, Lombardsijde - K: Voetbalaccommodatie, Hoek Bam-brugstraat-Baronstraat, Lombardsijde - Contact: Luc Verschueren, Waversesteenweg 12, 2820 Bonheiden (Tel.: 0496810002) - Website: www.dernycriterium-lombardsijde.be

13/08 Adegem (O) (Afw)31 km. - I: Café ´T Spaanderken, Spanjaardshoek, 9991 Adegem - U: 13:00/13:45/14:00 - K: Café ´T Spaanderken, Spanjaard-shoek, 9991 Adegem - Contact: Ronny De Meyere, Striepe 17, Adegem ([email protected])

14/08 Brecht (A) (Cl)56 km. - I: Café Stapelhoeve, Veldstraat 92, 2960 Brecht - U: 18:00/18:30/19:00 - Contact: Mertens Louis, Veldstraat 81, 2960 Brecht (Tel.: 033139387) ([email protected]) - Extra info: enkel clubleden

15/08 Oosterzele (O) (Afw)51,2 km. - I: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergsesteenweg 78, Oosterzele - U: 12:30/13:45/14:00 - K: Taverne ‘T Molenhof, Geraardsbergsesteenweg 78, Oosterzele - Contact: Wim Mager-man, (Tel.: 0498179331) ([email protected])

15/08 Steenhuize (O) (Afw)29 km. Voorinschrijvingen: Steffan De Decker, Bergestraat 49 Bus 3, 9550 Sreenhuize (0477524190) ([email protected]). - I: Buiteling, Tolstraat 27, 9550 Steenhuize - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Sporthal Amalrik, Holmanstraat 1, 9550 Steenhuize - Contact: Stefaan De Decker, Bergestraat 49 Bus 3, 9550 Steenhuize (Tel.: 0477524190) ([email protected]) - Extra info: Tijdrit (4,1 km): 15u / Wedstrijd: 16u30 / 5 x 5,8 km / enkel voor niet-vergunning- houders woonachtig in Herzele en wielertoeristen van een Her-zeelse club - Website: www.steenhuizekoerse.be

16/08 Binkom (B) (Gc)68 km. Voorinschrijvingen: Bovijn Geert, Bollenberg 42, 3210 Lubbeek (016463301) - I: Meenselstraat - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Meenselstraat Voetbalplein - Contact: Etienne Vandevelde, (Tel.: 093778878) ([email protected]) - Extra info: (-50) 10 x 6,8 km / (+50) 7 x 6,8 km

16/08 Sint-Lambrechts-Herk (Lb) (Cl)47 km. - I: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Hasselt - U: 15:45/16:30/17:00 - K: Café De Loemperik, Sint-Lambrechts-Herkstraat 118, 3500 Hasselt - Contact: Danny Duchamps, Kattendansstraat 75, 3500 Hasselt (Tel.: 0497181410) ([email protected]) - Extra info: Dorpelingen / 10 x 4,7 km / +40 jaar / -40 jaar / Hasselaar en Herkenaar

16/08 Tielt-Winge (B) (Cl)42 km. - I: Zaal Nut & Vreugd, Rillaarseweg 28A, 3390 Tielt-Winge (0477684611). - U: 16:30/17:45/18:00 - K: Zaal Nut & Vreugd, Rillaarseweg 28A, 3390 Tielt-Winge - Contact: Roger Nolmans, Beurtstraat 77, 3390 Tielt-Winge (Tel.: 32477684611) ([email protected]) - Extra info: wedstrijd voorbe-houden voor inwoners van Tielt-Winge en/of leden van gemeentelijke wielerclubs zonder permanente wedstrijdvergun-ning; één wedstrijd, drie winnaars: dames, heren tot 39 jaar en heren vanaf 40 jaar - Website: www.cttilt.be

16/08 Wemmel (B) (Cl)50 km. Voorinschrijvingen: Walter Rooms, Hammesehoek 42, 1731 Relegem (0475717234) ([email protected]). - I: Tent, Folletlaan, 1780 Wemmel - U: 13:30/14:30/15:00 - K: Voetbal Terein, Stwg Op Brussel, 1780 Wemmel - Contact: Walter Rooms, Hammesehoek 42, 1731 Relegem (Tel.: 0475717234) (Fax: 025590730) ([email protected]) - Extra info: Enkel op uitnodiging - Website: www.wielerclubwemmel.be

17/08 Haasdonk (O) (Cl)45 km. - I: Oud Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - U: 13:30/14:45/15:00 - K: Polyzaal Gemeentehuis, P.Verwilgenplein, 9120 Haasdonk - Contact: Van Eynde Luc, Hoge Wegel 34, 9120 Haasdonk (Tel.: 0479438952) ([email protected]) - Extra info: 9 x 5 km

17/08 Izegem (W) (Gc)52 km. - I: Café ‘T Nieuw Gemeentehuis, Kachtemsplein 13, 8870 Izegem (051301745). - U: 12:30/13:35/14:00 - K: Sporthal ‘T Sok, Hogestraat, 8870 Izegem - Contact: Norbert Vandommele, Wantje Pietersstraat 18, 8870 Izegem (Tel.: 0479327703) ([email protected]) - Extra info: 10 x 5,2 km

Aspiranten02/08 Egem (W)12 j.: 20 km. 13 j.: 24,5 km. 14 j.: 35 km. - I: Café Het Torenhof, Paardestraat 6 Bis, 8740 Egem - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Sporthal - Sportcentrum De Molen, Egemstraat 47, 8740 Pittem - Contact: Filip Maes, Kolonel Naessensstraat 9, 8740 Egem (Tel.: 0475610401) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 17 x 1,17 km - 13 j.: 21 x 1,17 km - 14 j.: 30 x 1,17 km

03/08 Retie (A)12 j.: 19 km. 13 j.: 24,7 km. 14 j.: 34,2 km. - I: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie (014378884). - U: 12 j.: 12:45/13:45/14:30 - 13 j.: 13:45/14:45/15:30 - 14 j.: 15:00/16:00/16:30 - K: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Contact: Thijs Marcel, Kerkplein 5A, 2470 Retie (Tel.: 014378884) ([email protected]) - Website: www.dezonnestraal.be

03/08 Schaffen-Diest (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. Voorinschrijvingen: Vanheukelom Jos, (013334850) - I: Tent Hezerheiweg, Hezerheiweg 16, 3290 Diest - U: 12 j.: 12:00/13:45/14:00 - 13 j.: 12:00/14:45/15:00 - 14 j.: 12:00/16:00/16:15 - K: Hezerheide, Barenbergseweg, 3290 Diest - Contact: Jos Van Heukelom, Hezerheiweg 36, Schaffen-Diest (Tel.: 013334850) ([email protected])

09/08 Maarke-Kerkem (Maarkedal) (O)12 j.: 19,35 km. 13 j.: 25,8 km. 14 j.: 45 km. - I: Bothyune Luc, Kerkemstraat 1, 9680 Kerkem - Maarkedal (0477729308). - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Bothyune Luc, Kerkemstraat 1, 9680 Kerkem - Maarkedal - Contact: Verstichelen Roger, Kabuize 6, 9680 Maarkedal (Tel.: 0477729308) ([email protected]) - Extra info: Omloop: 3,225 km

10/08 Buggenhout-Opstal (O)12 j.: 19,8 km. 13 j.: 26,4 km. 14 j.: 35,2 km. - I: ´t Bloksken, Krapstraat 200, 9255 Buggenhout - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Site Patattenmolen, Krapstraat 159, 9255 Buggenhout - Contact: Hals Jimmy, Meir 48, 9255 Buggenhout (Tel.: 0476520234) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 9 x 2,2 km - 13 j.: 12 x 2,2 km - 14 j.: 16 x 2,2 km

10/08 Kontich (A)12 j.: 19,2 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 49,6 km. - I: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos (015201876). - U: 12 j.: 12:45/13:45/14:00 - 13 j.: 13:45/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos - Contact: Arnould Sandra, Hogevelden 45, 2860 St.Kat.Waver (Tel.: 015201876) (Fax: 015201876) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 8 x 2,4 km - 13 j.: 10 x 2,4 km - 14 j.: 16 x 3,1 km

10/08 Tessenderlo-Berg (Lb)12 j.: 25 km. 13 j.: 30 km. 14 j.: 35 km. - I: Café Germinal, Diester-straat 213, 3980 Tessenderlo-Berg - U: 12 j.: 12:00/12:30/13:00 - 13 j.: 13:00/13:30/14:00 - 14 j.: 14:30/15:00/15:30 - K: Café Germinal, Diesterstraat 213, 3980 Tessenderlo-Berg - Contact: Vermeyen Franky, Torenveld 6, 3980 Tessenderlo (Tel.: 0472343549)

10/08 Westkerke (W)12 j.: 20 km. 13 j.: 30 km. 14 j.: 50 km. - I: Brandstoffen Deschuytter, Westkerksestraat 109, 8460 Westkerke (0496268138). - U: 12 j.: 13:00/14:15/14:30 - 13 j.: 14:00/15:15/15:30 - 14 j.: 15:15/16:30/16:45 - K: Vrije Basisschool De Tandem, Oude Bruggeewg 39, 8460 Westkerke - Contact: Deschuytter Filip, Gistelsesteenwen 623, 8490 Jabbeke (Tel.: 0496268138) ([email protected])

15/08 Massemen (O)12 j.: 20,8 km. 13 j.: 26,4 km. 14 j.: 49,4 km. - I: Feestzaal Parking, Lambroekstraat 50, 9230 Massemen (093691372). - U: 12 j.: 12:15/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Feestzaal Parking, Lambroekstraat 50, 9230 Massemen - Contact: Geert Hendrickx, Hendrik Con-sciencestraat 13, 9230 Wetteren (Tel.: 0475640164) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 8 x 2,6 km - 13 j.: 10 x 2,6 km - 14 j.: 19 x 2,6 km

16/08 Merchtem (B)12 j.: 20 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Garage, Slagmolenlaan 21, 1785 Merchtem (0475456101). - U: 12 j.: 13:00/13:45/14:00 - 13 j.: 14:00/14:45/15:00 - 14 j.: 15:00/16:00/16:15 - K: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 35, 1785 Merchtem - Contact: Leon Jean-Pierre, Nieuwelaan 141, 1785 Merchtem (Tel.: 0475456101) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 20 x 1 km - 13 j.: 25 x 1 km - 14 j.: 35 x 1 km - Website: www.wknwb.be

17/08 Brecht (A)12 j.: 19 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 35 km. - I: Café De Kroon, Gemeenteplaats 27, 2960 Brecht (0476275768). - U: 12 j.: 13:30/14:15/14:30 - 13 j.: 14:15/15:15/15:30 - 14 j.: 15:15/16:30/16:45 - Contact: Swa Eliaerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 10 x 1,9 km - 13 j.: 13 x 1,9 km - 14 j.: 18 x 1,9 km - Website: www.wacteam.be en/of http://www.bloggen.be/wacteambrecht

17/08 Knesselare (O)12 j.: 20,4 km. 13 j.: 27,2 km. 14 j.: 51 km. - I: Claeys Filip, Eendveldstraat, 9910 Knesselare (0476650434). - U: 12 j.: 12:45/13:15/13:30 - 13 j.: 13:30/14:30/14:45 - 14 j.: 14:45/16:00/16:15 - K: Tent, Eendveldstraat, 9910 Knesselare - Contact: Claeys Filip, Kloosterstraat 39, 9910 Knesselare (Tel.: 0476650434) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 6 x 3,4 km - 13 j.: 8 x 3,4 km - 14 j.: 15 x 3,4 km

Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014 - p. 19

Page 20: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

17/08 Sint-Truiden (Aalst) (Lb)12 j.: 18 km. 13 j.: 25 km. 14 j.: 35 km. - I: Pastorie, Aalst-Dorp 10, 3800 Sint-Truiden (Aalst) (0476351713). - U: 12 j.: 12:45/13:45/14:15 - 13 j.: 13:45/14:45/15:15 - 14 j.: 14:45/15:45/16:15 - K: Gemeentelijke Feestzaal, Aalst-Dorp 25, 3800 Sint-Truiden (Aalst) - Contact: Pennings Victor, Piercostraat 49, 3401 Walshoutem (Tel.: 0476351713) (Fax: 011887654) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 8 ronden - 13 j.: 11 ronden - 14 j.: 16 ronden - Website: www.trofeevanhaspengouw.be

17/08 Tielt ( Schuiferskapelle ) (W)12 j.: 19,5 km. 13 j.: 24 km. 14 j.: 34,5 km. - I: Club 77, H. D´Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - U: 12 j.: 15:00 - 13 j.: 16:00 - 14 j.: 17:00 - K: Voetbalterrein De Torensjot-ters, Kronkelbeekstraat 42A, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (Tel.: 0494487524) ([email protected]) - Extra info: 12 j.: 13 x 1,5 km / Samen met wielerjeugddag - 13 j.: 16 x 1,5 km - 14 j.: 23 x 1,5 km

Miniemen03/08 Schellebelle (O)8 j.: 4 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 15 km. - I: Scheire Christophe, Kloosterland, 9260 Schellebelle (32472423132). - U: 8 j.: 08:30/09:45/10:00 - 9 j.: 08:30/09:45/10:00 - 10 j.: 08:30/09:45/10:00 - 11 j.: 08:30/09:45/10:00 - K: Voetbal KVV Schelde, Hoekstraat, 9260 Schellebelle - Contact: Scheire Christophe, Kloosterland 48, Schellebelle (Tel.: 0472423132) ([email protected])

03/08 Wervik (W)I: Pastorie, Kruisekestraat 100, 8940 Wervik - U: 8 j.: 12:30/13:45/14:00 - 9 j.: 12:30/13:45/14:00 - 10 j.: 12:30/13:45/14:00 - 11 j.: 12:30/13:45/14:00 - K: Sportcentrum De Pionier, Gosserieslaan, 8940 Wervik - Contact: Albin Decorte, Bakkerstraat 39, 8940 Wervik (Tel.: 0474259113) ([email protected])

03/08 Retie (A)8 j.: 3,8 km. 9 j.: 5,7 km. 10 j.: 9,5 km. 11 j.: 15 km. - I: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - U: 8 j.: 09:00/10:00/10:15 - 9 j.: 09:00/10:00/10:15 - 10 j.: 09:00/10:00/10:15 - 11 j.: 09:00/10:00/10:15 - K: Tent Bij Vertrek En Aankomst, Obroek, 2470 Retie - Contact: Thijs Marcel, Kerkplein 5A, 2470 Retie ([email protected]) - Website: www.dezonnestraal.be

03/08 Schaffen-Diest (B)Voorinschrijvingen: Vanheukelom Jos, Hezerheiweg 36, 3290 Diest (013334850) - I: Tent Hezerheiweg, Hezerheiweg 16, 3290 Diest - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - K: Hezerheide, Barenbergseweg, 3290 Diest - Contact: Jos Van Heukelom, Hezerheiweg 36, Schaffen-Diest (Tel.: 013334850) ([email protected])

10/08 Buggenhout-Opstal (O)8 j.: . 9 j.: . 10 j.: . 11 j.: . - I: Café ´t Bloksken, Krapstraat 200, 9255 Opstal - U: 8 j.: 08:00/09:45/10:00 - 9 j.: 08:00/09:45/10:00 - 10 j.: 08:00/09:45/10:00 - 11 j.: 08:00/09:45/10:00 - K: Site Patattenmolen, Krapstraat 159, 9255 Opstal - Contact: Nico De Smet, Belzeelse Kerkweg 77, 9940 Evergem (Tel.: 0475688755 of 093848186) ([email protected]) - Extra info: ronde = 1,1 km

10/08 Kontich-Waarloos (A)8 j.: 3 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 9 km. 11 j.: 15 km. - I: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos (015201876). - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - K: Firma Coeck, Groenenhoek 3A, 2550 Kontich-Waarloos - Contact: Arnould Sandra, Hogevelden 45, 2860 St.Kat.Waver (Tel.: 015201876) (Fax: 015201876) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 2 x 1,5 km - 9 j.: 4 x 1,5 km - 10 j.: 6 x 1,5 km - 11 j.: 10 x 1,5 km

10/08 Westkerke (W)I: Brandstoffen Deschuytter, Westkerksestraat 109, 8460 Westkerke (0496268138). - U: 8 j.: 10:30/11:45/12:00 - 9 j.: 10:30/11:45/12:00 - 10 j.: 10:30/11:45/12:00 - 11 j.: 10:30/11:45/12:00 - K: Vrije Basisschool De Tandem, Oude Bruggeewg 39, 8460 Westkerke - Contact: Deschuytter Filip, Gistelsesteenwen 623, 8490 Jabbeke (Tel.: 0496268138) ([email protected])

16/08 Merchtem (B)8 j.: 4 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 15 km. - I: Garage, Slagmolenlaan 21, 1785 Merchtem (0475456101). - U: 8 j.: 09:00/09:45/10:00 - 9 j.: 09:00/09:45/10:00 - 10 j.: 09:00/09:45/10:00 - 11 j.: 09:00/09:45/10:00 - K: Sporthal Merchtem, Dendermondestraat 35, 1785 Merchtem - Con-tact: Leon Jean-Pierre, Nieuwelaan 141, 1785 Merchtem (Tel.: 0475456101) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 4 x 1 km - 9 j.: 6 x 1 km - 10 j.: 10 x 1 km - 11 j.: 15 x 1 km - Website: www.wknwb.be

17/08 Brecht (A)I: Café De Kroon, Gemeenteplaats 27, 2960 Brecht (0476275768). - U: 8 j.: 11:00/12:00/12:15 - 9 j.: 11:00/12:00/12:15 - 10 j.: 11:00/12:00/12:15 - 11 j.: 11:00/12:00/12:15 - Contact: Swa Eli-aerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Extra info: 12u15: Tijdrit alle miniemen / 13u15: miniemenproeven - Website: www.wacteam.be en/of http://www.bloggen.be/wacteambrecht

17/08 Knesselare (O)8 j.: 3,5 km. 9 j.: 5,25 km. 10 j.: 8,75 km. 11 j.: 14 km. - I: Claeys Filip, Eendveldstraat, 9910 Knesselare (0476650434). - U: 8 j.: 08:30/10:20 - 9 j.: 08:30/10:40 - 10 j.: 08:30/11:30 - 11 j.: 08:30/11:50 - K: Tent, Eendveldstraat, 9910 Knesselare - Contact: Claeys Filip, Kloosterstraat 39, Knesselare (Tel.: 0476650434) ([email protected])

17/08 Sint-Truiden (Aalst) (Lb)8 j.: 4 km. 9 j.: 6 km. 10 j.: 10 km. 11 j.: 14,4 km. - I: Pastorie, Aalst-Dorp 10, 3800 Sint-Truiden (Aalst) (0476351713). - U: 8 j.: 10:45/11:30/12:00 - 9 j.: 10:45/11:30/12:00 - 10 j.: 10:45/11:30/12:00 - 11 j.: 10:45/11:30/12:00 - K: Gemeentelijke Feestzaal, Aalst-Dorp 25, 3800 Sint-Truiden (Aalst) - Contact: Pennings Victor, Piercostraat 49, 3401 Walshoutem (Tel.: 0476351713) (Fax: 011887654) ([email protected]) - Extra info: Omloop = 0,9 km - Website: www.trofeevan-haspengouw.be

17/08 Tielt ( Schuiferskapelle ) (W)8 j.: 4,5 km. 9 j.: 4,5 km. 10 j.: 9 km. 11 j.: 15 km. - I: Club 77, H.D´Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - U: 8 j.: 12:15 - 9 j.: 12:15 - 10 j.: 12:35 - 11 j.: 13:05 - K: Voetbalterrein Toren-sjotters, Kronkelbeekstraat 42A, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (Tel.: 0494487524) ([email protected]) - Extra info: 8 j.: 3 x 1,5 km / Wielerjeugddag voor niet aangeslotenen - miniemen en aspiranten - 9 j.: 3 x 1,5 km - 10 j.: 6 x 1,5 km - 11 j.: 10 x 1,5 km

Piste31/07 Elewijt - Zemst (B) (J Zm)I: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat, 1982 Elewijt (0474393394). - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat, 1982 Elewijt - Contact: Eric Lesage, Molen-beekstraat 1B, 1982 Elewijt (Tel.: 0474393394) ([email protected]) - Extra info: prijzengeld: dames jeugd 200€ - nieu-welingen 250€ - junioren 335€

05/08 Hulshout (A) (Asp)I: Blauwe Container Piste, Industriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sportpark Joris Ver-haegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Saelen Robert, Vaartstraat 28, 2235 Hulshout (Tel.: 0476978996) ([email protected]) - Extra info: Trofee “ Rik Van Looy “

05/08 Wielercentrum Antwerpen (Wilrijk) (A) (Aspmin)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (037741440). - K: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Swa Eliaerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Extra info: omnium aspiranten en miniemen - Website: www.wielercentrumantwerpen.be

07/08 Elewijt - Zemst (B) (Asp)I: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat, 1982 Elewijt (0474393394). - U: 17:00/17:45/18:00 - K: Wielerbaan Den Reggel, Driesstraat, 1982 Elewijt - Contact: Eric Lesage, Molen-beekstraat 1B, 1982 Elewijt (Tel.: 0474393394) ([email protected]) - Extra info: 5€ per deelnemer

12/08 Hulshout (A) (Asp)I: Blauwe Container Piste, Industeriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 18:00/18:45/19:00 - K: Sportpark Joris Ver-haegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Saelen Robert, Vaartstraat 28, 2235 Hulshout (Tel.: 0476978996) ([email protected]) - Extra info: Trofee “ Rik Van Looy “

12/08 Wielercentrum Antwerpen (Wilrijk) (A) (Aspmin)I: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk (037741440). - K: Wielercentrum Antwerpen, Moerelei 117, 2610 Wilrijk - Contact: Swa Eliaerts, Gemeenteplaats 29, 2960 Brecht (Tel.: 0476275768) ([email protected]) - Extra info: omnium voor aspiranten en miniemen - Website: www.wielercentrumantwerpen.be

15/08 Hulshout (A) (J Mm)I: Wielerpiste Hulshout, Industriepark 3, 2235 Hulshout (0476978996). - U: 14:00/14:45/15:00 - K: Sportpark Joris Verhaegen, Industriepark 3, 2235 Hulshout - Contact: Saelen Robert, Vaartstraat 28, 2235 Hulshout (Tel.: 0476978996) ([email protected]) - Extra info: Stayer & Derny wedstrijd Elite Z/C & Beloften op uitnodiging

15/08 Peer (Lb) (Aspmin)I: Secretariaat WBV-Limburg, Deusterstraat 74, 3990 Peer - K: Sportaccomodatie WBV-Limburg, Deusterstraat 74, 3990 Peer - Contact: Swinnen René, Deusterstraat 74 C2, 3990 Peer (Tel.: 0485676016 of 089205876) ([email protected])

Mountainbike03/08 Kessel (A) (Xco)

09/08 Kortenberg (B) (Xco)7-8j zonder vergun. : 12’. 9-10-11j zonder vergun. : 15’. U9-7 : 15’. 12-18j zonder vergun. : 20’. U11 : 20’. U13 : 30’. U15 : 40’. - I: Sporthal, Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg - U: 7-8j zonder vergun. : 12:00/12:30/13:00 - 9-10-11j zonder vergun. : 12:00/13:00/13:30 - U9-7 : 12:00/13:30/14:00 - 12-18j zonder vergun. : 12:00/14:15/14:45 - U11 : 12:00/15:00/15:30 - U13 : 12:00/15:45/16:15 - U15 : 12:00/16:30/17:00 - K: Sporthal, Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg - Contact: Bamelis Didier, Mariadallaan 26, 1930 Zaventem (Tel.: 0474598112) (Fax: 027250775) ([email protected]) - Extra info: Provinciaal Kampioenschap Aspiranten

15/08 Waregem (W) (Xce)I: Bus TVH, Grote Markt, 8790 Waregem - U: 11:00/14:00/ - Contact: Bruyneel Kristof, Stationsstraat 118, 8790 Waregem (Tel.: 056615709) ([email protected]) - Website: www.citymountainbike.com

16/08 Sombeke (O) (Xco)NIET-VERGUNNINGHOUDERS - 40 j: 60’. NIET-VERGUNNING-HOUDERS + 40 j: 60’. VERGUNNINGHOUDERS - 40 j: 60’. VERGUNNINGHOUDERS + 40 j: 60’. - I: Feesttent, Sombekedries - U: NIET-VERGUNNINGHOUDERS - 40 j: 15:00 - NIET-VERGUN-NINGHOUDERS + 40 j: 15:00 - VERGUNNINGHOUDERS - 40 j: 16:30 - VERGUNNINGHOUDERS + 40 j: 16:30 - K: Voetbalterrein White Star, Smoorstraat 23 Z, Sombeke - Contact: Luc De Borger, Dommelstraat 103, 9250 Waasmunster (Tel.: 0494049085) ([email protected]) - Extra info: inschrijving vanaf 14u / 15u niet-vergunninghouders Waas-en Scheldeland en genodigden / 16u30 vergunninghouders en genodigden

Personen met een handicap30/07 Lommel (Lb) (Rr)Voorinschrijvingen: Van Den Broeck Jo, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (011548402) ([email protected]). - I: Café Melchior, Dorp 35, 3920 Lommel (0475340679). - U: 17:00/18:00/18:15 - K: Sporthal Kago, Mudakkers 25, 3920 Lommel - Contact: Jo Van Den Broeck, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel (Tel.: 011548402) (Fax: 011553427) ([email protected]) - Extra info: Wedstrijd op uitnodiging in kader van SO2014 - Website: www.profrondevanlommel.be

Promotionele Activiteiten01/08 Sint-Niklaas (Kid´s Ride) (O) (Puw)I: Sporthal De Witte Molen, Magnolialaan, Sint-Niklaas - U: 14:45/15:15/15:30 - Contact: Erwin Vervecken, Schoebroekstraat 8, 3583 Paal Beringen (Tel.: 0478227968) ([email protected])

09/08 Kortenberg (B) (Nam)I: Sporthall, Wijngaardstraat, 3070 Kortenberg - U: 12:00/13:00 - Contact: Bamelis Didier, Mariadallaan 26, 1930 Zaventem (Tel.: 0474598112)

15/08 Waregem (W) (Nam)Voorinschrijvingen: www.citymountainbike.com - U: 14:00 - Con-tact: Bruyneel Kristof, Stationsstraat 118, 8790 Waregem (Tel.: 0495237482) - Website: www.citymountainbike.com

17/08 Tielt (Schuiferskapelle) (W) (Naw)I: Club 77, H D’Hontstraat 42, 8700 Schuiferskapelle (Tielt) - U: 09:15 - Contact: Walter Vergote, Ruiseleedsesteenweg 7, 8700 Tielt (Tel.: 0494487524)

p. 20 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 21: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Nieuwsbrief 11/2014 - 24 juni 2014 - p. 21

Page 22: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Wedstrijdkalender Wallonië van 30/07 t.e.m. 17/08

p. 22 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

F.C.W.B. Calendrier des compétitions 2014

Mise à jour du 25/07/2014

30/07 1.17 CO Départ : 18h. Inscriptions : 16h30-17h30. Distances : 72km (15x 4,8km). Local inscriptions: Ligne d'arrivée, rue G. Destrebecq (via Bd Landrieu). Vestiaires : Chez Pierre, Rue G. Destrebecq. Prix: 335 € (20 prix) + Rushes 14x 5€ + class avec Quaregnon du 03/08. Infos : Didier Hermal (0479/364848) [email protected]

30/07 UCI 2.HC

Départ : 11h45. Inscriptions : . Distances : Malmedy - Ans 184km

Infos: www.trworg.be

02/08 1.14 CO Départ : 15h00. Inscriptions : 13h45-14h30. Distances : 82,5km (15x 5,5km). Local inscriptions: Salle des Fêtes Vacresse, Rue valère Letot 14, Herchies. Vestiaires : Football Club Vacresse, Rue valère Letot 14, Herchies. Prix: 397€ (20 prix). Infos : Jacques Durieux (0497/147822) [email protected]

02/08 1.19.1 MIN &

ASP Min. 10h45-11h45 - Asp 12a 15km (12x 1,3km)I: 13h-h13h45 - Asp 13a 25km (19x 1,3km) - 14h-14h45 - Asp 14a 35km (27x 1,3km) - 15h-15h45. Local inscriptions & Vestiaires : Chapiteau, Trieu du Wazon Infos : JM Orlandi (0498/907696) [email protected]

03/08 CB ASP

Infos: www.belgiancycling.be

03/08 1.17 CO Départ : 15h00. Distance : 62,4km (12x 5,2km) Inscriptions :13h30-14h30. Inscriptions : Le Champagnon, Grand Place, Quaregnon. Vestiaires : Salle du Parc, Rue Modeste Carlier, Quaregnon. Prix : 447€ (30 prix) + class gén avec 30/07 Basècles Infos : Gilbert Delhaye (0477/284220) [email protected]

03/08 1.18.3 RL

Départ :15h00. Inscriptions :13h00-14h30. Distances : 76km (10x 7,6km). Local inscriptions & Vestiaires : Salle La Bondine, Rue de la Bondine. Infos : José Lejeune (0494/892990) [email protected]

04/08 1.18.1 CO Départ : 18h30. Inscr.:17h-18h15. Distances : 70km (18x 3,8km). Prix 175€ (Masters A) + 125€ (Mast B) + 105€ (Mast C) Local inscriptions: Café Chez Maurice, Rue Thirogne. Vest. Piscine Communale de Hollogne. Infos : G. Crasset (0495/540325) [email protected]

5/08 Piste Départ : 15h00. Inscriptions : 13h45 à 14h45. Distances : Epreuves: dép arr. 250m (min&asp) ou 500m (déb) + élimination + dép lancé 200m + course aux points. Local inscriptions & Vestiaires : Vélodrome de Gilly. Prix: 170€ (débutants) et 5€ tous les minimes & aspirants. Infos : Jean-Pierre Coppenolle (069/353167) [email protected]

06/08 1.16 DAM

JEUN Départ : 13h00. Inscriptions : 11h-12h30. Distances : 60km (15x 4km). Local inscriptions: Lycée d'Etat de Doische, Rue Martin Sandron 141, Doische. Vestiaires : Terrain de Football - Local Balle Pelotte, Rue Martin Sandron, Doische Prix: 2x 275€ (25 prix). Infos : Denis Minet (0473/234477) [email protected]

06/08 2.12 IC Jambes – Doische. Départ : 13h00. Inscriptions : 08h30-10h30. Briefing Rue J Materne, 11h00. Distances : 155km (en ligne) Local inscriptions & Vestiaires : Centre Adeps Jambes, rue d’Enhaive. Prix: 1150€ (25 prix) Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] – www.royalnamurvelo.be

07/08 2.12 IC Bièvre - Gedinne. Départ : 13h00. Distance : 152km (en ligne) Local inscriptions & Vestiaires : Terrain de Football, Route de Bouillon, Bièvre. Prix: 1150€ (25 prix) Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] – www.royalnamurvelo.be

08/08 UCI MJ

2.1 Aubel – Aubel Départ : 16h30. Distance :95,4km. Permanence au Hall Omnisports Aubel de 13 h 00 à 16 h 15.. Briefing 14h30. Signature feuille de départ : 15 h 30 à 16 h 15. Prix: 910€ (20p) Infos : Nicolas Ledent [email protected] www.fleche-ardennaise.be

08/08 2.12 IC Florennes - Philippeville. Départ : 13h00. Distance : 159km (en ligne) Local inscriptions & Vestiaires : Complexe Sportif Florennes, Parc des Ducs. Prix: 1150€ (25 prix) Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] – www.royalnamurvelo.be

09/08 1.17 CO

Page 23: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

F.C.W.B. Calendrier des compétitions 2014

Mise à jour du 25/07/2014

Départ : 15h. Inscriptions : 13h30-14h30. Distances : 66km (12x 5,5km) Local inscriptions & Vestiaires : Maison Communale, Place du Jeu de Balle, Horrues. Prix: 335€ (20prix) Infos : Emile Elinckx (0476/723638)

09/08 1.17 CDB Départ : 14h10. Inscriptions : 11h15 (Briefing 12h15). Distances : 70,5km (62,3km en ligne + 1x 8,2km) Local inscriptions: Salle La Hoëgne, Place Ste Sévère, Polleur. Vestiaires : Ecole primaire communale, Place Ste Sévère, Polleur. Prix: 1200 € + 3x 100 €. Infos : Julien Bertrang (087/227 328) julien.bertrang@

09/08 1.12 CO

Départ : 14h30. Inscriptions : 13h00-14h00. Distances : 105,1km (17x 6,18km). Prix 620€ (30prix) Local inscriptions & Vestiaires : Salle AMTF, rue Haute. Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

09/08 UCI MJ

2.1

1 e demi-étape Thimister : CLM par équipes. 12km. Départ de minute en minute àpd 11h. Appel équipes CLM 10h45. 2 e demi-étape Thimister-Thimister. Départ 16h00 – 93.5km. Permanence : Café du Centre, N° 28, 1er étage – Thimister, de 9h45 à 10h45 et de 15h00 à 16h. Signature feuille départ : Podium officiel - place du Centre, Thimister de 15h00 à 15h45. Prix: 2x 645€ (20p). Infos : Nicolas Ledent www.fleche-ardennaise.be [email protected]

09/08 2.12 IC Gesves - Dinant. Départ : 13h00. Distance : 152km (en ligne) Local inscriptions & Vestiaires : Complexe Sportif de Gesves, rue de Gramptinne. Prix : 1150€ (25 prix) Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] – www.royalnamurvelo.be

10/08 1.14 CO

Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30-14h30. Distances : 88km (16x 5,5km). Local inscriptions & Vestiaires : Maison Communale, Place du Jeu de Balle, Horrues. Prix: 397 € (20 prix). Infos : Emile Elinckx (0476/723638)

10/08 1.19.1 MIN &

ASP Minimes : 12h00 (inscr. 11h-11h45) – Asp 12ans : 14h00 (inscr 13h-13h45) 18km (15x 1,2km) – Asp 13ans : 15h00 (14h-14h45) 24km (20x 1,2km) – Asp 14ans 16h15 (15h15-16h) 35km (29x 1,2km). Inscriptions & Vestiaires Local Bourg Bikers, Rue de Jamioulx 8A, Beignée (Ham-sur-Heure). Infos : G. Coulon (0472/205985) [email protected]

10/08 UCI MJ

2.1

3e étape 112,9km Départ 13h30. Permanence au départ : Salle « Echo des Campagnes » La Gleize de 11h30 à 13h15. Signature feuille de départ : Podium officiel – Place de l’Eglise, La Gleize de 12h30 à 13h15. Prix: 910€ (20p) + Classement général 620€ (20p) + points 120€ (3p) + GPM 200€ 5p) + Meilleur Jun 1e année 120€(3p) + Equipes 320€ (p). Infos : Nicolas Ledent [email protected] www.fleche-ardennaise.be

10/08 1.19.1 MIN &

ASP

Départ : Min 13h - 12ans 14h - 13ans 15h - 14ans 16h. Inscriptions : Min 12h-12h30 - 12ans 12h-13h30 - 13ans 12h-14h30 - 14ans 12h-15h30. Distances : 12ans 19,2km (12x 1,6km) - 13ans 30,4km (19x 1,6km) - 14ans 40km (25x 1,6km) Local inscriptions: & Vestiaires : Chapiteau, rue Supexhe, st Remy. Infos : Theunissen Jacques (0496/279332) [email protected]

10/08 OR BMX COUPE WALL

Coupe de Wallonie Départ : 13h00. Inscriptions : 10h30 à 11h30. Local inscriptions: Piste, rue des Frères Hachin, Blegny - Vestiaires : pas de vest. Infos : Philippe Mathy (0497/793239) www.bmxblegny.be - [email protected]

10/08 1.18.3 RL Départ à 15h00. Inscr ; 13h30-14h30. Distance : 72 km (13x 5,6km). Inscriptions Terrain de Football de Bonnerue, Route Vellereux, Mabompré. Vestiaires Ecole Communale Mabompré. Infos :Frédéric Jadot (0495/834634)

10/08 1.17 CO

Départ : 16h00. Inscriptions : 14h30-15h30. Distances : 55,2km (12x 4,6km). Local inscriptions & Vestiaires : Briot, Rue de Custinne, Leignon. Prix: 335€ (20 prix). Infos : Philippe Garnier (0497/949033) [email protected]

10/08 2.12 IC Walcourt – Citadelle de Namur. Départ : 13h00. Distance : 159km (en ligne) Local inscriptions & Vestiaires : Terrain de Foot, Route des Barrages, Walcourt. Prix: 1150€ (25 prix)+ Classements généraux : 1150€ (25p) + Points 300€ (10p) +Moins de 21 ans 300€ (10p) + Rushes 300€ (10p) + GPM 375€ (8p) + Clubs 750€ (10p). Infos : Christian Bouillot (0497/823181) [email protected] – www.royalnamurvelo.be

12/08 Piste Départ : 15h00. Inscriptions : 13h45 à 14h45. Distances : Epreuves: Vitesse - 200m lancé - Séries de Vitesse Local inscriptions & Vestiaires : Vélodrome de Gilly. Prix: 170€ (débutants) et 5€ tous les minimes & aspirants Infos : Jean-Pierre Coppenolle (069/353167) [email protected]

12/08 1.12 CO

Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014- p. 23

Page 24: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

F.C.W.B. Calendrier des compétitions 2014

Mise à jour du 25/07/2014

Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30-14h30. Distances : 115,7km (13x 8,9km). Local inscriptions: Café l'Edelweiss, Chaussé G. Richet 166, Lessines. Vestiaires : Local El Cayoteu, Rue de la Ladrie 2, Lessines. Prix: 670€ (30 prix) Infos : Jhonny Serlippens (0495/371675) [email protected]

13/08 1.14 CO Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30-14h30. Distances : 89km (10x 8,9km). Local inscriptions: Chapiteau, Théatre de Verdure, Chaussée G. Richet 41, Lessines. Vestiaires : Local El Cayoteu, Rue de la Ladrie 2, Lessines Prix: 447€ (30prix). Infos : Jhonny Serlippens (0495/371675) [email protected]

15/08 1.12 CO

Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30-14h30. Distances : 113,6km (16x 7,1km). Local inscriptions & Vestiaires : La Jeunesse Perbais, Rue Cruchenère, Perbais-Walhain. Prix: 744€ (30 prix) Infos : Gilbert Mathy (010/655293)

15/08 1.18.1 CO

Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

15/08 1.18.3 RL

Départ : 15h. Inscriptions : 13h30-14h30. Distances : 76km (9x 8,4km) Local inscriptions & Vestiaires : Ancienne école. Infos : Christian Laitat [email protected]

15/08

OR PROV Raid XCM

DL End Départ : 90km (09h30) & 10h00 (60km). Inscriptions : 07h30-09h15 et 09h45. Distances : 90 & 60km Local inscriptions & Vestiaires : Rue du Village 32, Wibrin Achouffe. Infos : Guy Cara (0495/528343) [email protected]

16/08 1.17 CO Départ : 15h00. Inscriptions : 13h00-14h30. Distances : 62,96km (8x 7,87km). Local inscriptions: Chapiteau de la Ducasse, Rues des Ecoles & de l'Arsenal, Dottignies. Vestiaires : Hall Sportif de l'Europe, rue de l'Arsenal, Dottignies - Prix: 335€ (20 prix). Infos : Marc Duquesnoy (0496/257568) [email protected]

16/08 1.18.1 CO

Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

17/08

OR BMX COUPE WALL

Coupe de Wallonie Infos : M Joël Kasperek (0498/115805) [email protected]

17/08 1.19.1 MIN &

ASP Minimes 11h00/11h45 - départ 12h00 - 12 ans 12h30/13h30 - départ 14h00 - 20km (12x1,6) -13ans 13h30/14h30 - départ 15h00 - 25 km (15x1,6) - 14ans 14h30/15h30 - départ 16h00 - 35 km (21x1,6) I : Café Fair-Play place de l’église Infos: J-P Loy 0478 431 833 [email protected]

17/08 OR UCI

XCO Cup 5 (junions, débutants, dames jeunesse, masters 1 et 2) inscr. 08h30-9h45. D : 10h00 (4x 4,2km) Dames UCI- insc. 10h00-12h00 . Départ 12h30. 6x 4,2km. Hommes UCI insc. 10h-14h. Départ 14h30 (7x 4,2km) Malmedy Expo, Rue Frédéric £Lang ; Malmedy. Info : Nico Fohnen (0496/437133) [email protected]

17/08 1.18.1 CO

Infos : Guy Crasset (0495/540325) [email protected]

17/08 1.19.1 MIN &

ASP Min. : ins. 12h-13h, départ 13h30. Asp 12ans 14h30 (13h30-14h) 16,1km (7x 2,3km). Asp 13ans 15h30 (14h30-15h) 25,3km (11x 2,3km). Asp 14ans 16h30 (15h30-16h) 34,3km (16x 2,3km). Chapiteau Amay-Ampsin, rue Entre 2 Saison. Infos :Jean-François Bailly (0486/861683) [email protected]

17/08 1.14 CO Départ 14h00. Inscriptions :10h-11h45. Briefing 12h. Distances : 123km (10x 12,3km). Prix 1300€ (50p) + Clubs 380€ (15pr) Local inscriptions: Salon de l’Union Sportive, Place d’Angeau. Vest Rue du Quensoy, Angreau. Infos :JM Leblanc (065/450193) [email protected]

17/08 1.18.3 RL

Départ : 15h00. Inscriptions : 13h30-14h30. Distance : 80,4km (12x 6,7km). Inscriptions & Vestiaires : Salle du Village, Route de la Soye. Infos : Sébastien Gilson (0494/404479) [email protected]

19/08 1.12 CO Départ : 17h00. Inscriptions :15h00-16h45. Distances : 115km (12x 9,6km). Local inscriptions: Buvette Intermarché, Avenue Rodolphe Gossia, Jauche. Vestiaires FC Jauchois, rue du Cuvé. Prix: 670€ (30pr) + 600€ (30 prix - challenge avec jeudi 21/08) Infos : Yves Delchambre (0494/703478) [email protected]

p. 24 - Nieuwsbrief 13/2014 - 29 juli 2014

Page 25: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Nieuwsbrief 12/2014 - 7 juli 2014 - p. 25

Page 26: WBV-Nieuwsbrief 2014/13

Bioracer is de referentie op vlak van wielerkleding voor teams, en official supplier van de Belgische, Nederlandse, Franse, Duitse en Luxemburgse nationale ploeg en het BOIC. Bent u op zoek naar fietskleding voor uw team? Contacteer ons dan op [email protected] voor een vrijblijvende offerte voor uw teamkleding!

BLIjF Op De hOOgte vaN ONs Laatste NIeuws Opbioracer.com

www.FaCeBOOk.COm/BIOraCerBeLgIum

Like

www.BIOraCer.COm // twItter.COm/BIOraCer

bioracer logo 2012

speedwear

BIO_AdvertentieTEAM_A4.indd 1 22/01/2013 9:32:54