Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

7
Vrije tijdsaanbod Krokus Pasen 2014 Speelplein Tureluur Jeugddienst - Kerkham 3F, Destelbergen 09/218 92 79 jeugd@destelbergen.be www.facebook.com/speelpleintureluur Sportkampen Sportdienst Damvalleistraat 31A, Destelbergen 09/228 10 35 sport@destelbergen.be facebook.com/sportdienstdestelbergen V.U.: Marc De Pauw, Dendermondesteenweg 430, 9070 Destelbergen

description

 

Transcript of Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

Page 1: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

Vrije tijdsaanbod Krokus – Pasen 2014

Speelplein Tureluur Jeugddienst - Kerkham 3F, Destelbergen 09/#218 92 79

[email protected] www.facebook.com/speelpleintureluur

Sportkampen Sportdienst – Damvalleistraat 31A, Destelbergen

09/#228 10 35

sport #@destelbergen.be facebook.com/ #sportdienstdestelbergen

V.U.: Marc De Pauw, Dendermondesteenweg 430, 9070 Destelbergen

Page 2: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

Inschrijven Inwoners kunnen één week vroeger inschrijven dan niet-inwoners (kinderen die wel naar school gaan te Destelbergen worden bij de niet-inwoners gerekend). De inschrijvingsdata zijn, respectievelijk voor inwoners en niet-inwoners:

- Krokus: 15 en 22 januari 2014 - Pasen: 12 en 19 februari 2014

Inschrijven kan steeds vanaf 8.00u ’s ochtends. Je kan inschrijven via www.destelbergen.be/vrije-tijd, telefonisch of langskomen op de betreffende dienst. Hou er wel rekening mee dat enkel online inschrijvingen prioritair behandeld zullen worden.

HOE?

1) Maak een nieuwe login aan Oude klantennummers worden niet meer gebruikt! Handige tip: De aanmaak van een login doet u best reeds voor de inschrijvingsdatum, zo verliest u de dag zelf hiermee geen tijd. 2) Inschrijven: Om in te schrijven dient u te beschikken over een login (zie punt 1). 3) Facturatie Na een online inschrijving ontvangt u meteen een bevestigingsmail met uitnodiging tot betaling. Voor gedetailleerde info over de inschrijvingsprocedure kan u terecht op www.destelbergen.be/vrije-tijd

Woow, zo wijs! Hoe ziet een dag er uit? Een normale dag op speelplein Tureluur en sportkamp ziet er als volgt uit: 7u30 – 10u: opvang (Belangrijk: het aanvangsuur van de opvang op Tureluur is gewijzigd van 7u naar 7u30) 10u – 12u: kamp/speelpleinwerking 12u – 12u30: lunchpauze, zelf lunchpakket meebrengen 12u30 – 14u: begeleide middagactiviteiten 14u – 16u: kamp/speelpleinwerking 16u – 18u: opvang De opvang gaat steeds door op de kamplocatie, tenzij anders vermeld.

Prijswijzigingen en annulering

• 1 prijs, inclusief opvang (+ materiaalhuur bij sportkampen)

• geen daginschrijvingen meer bij Speelplein Tureluur

• 15 euro meerkost voor niet-inwoners

• Annuleringskost: 20 euro

• Annulering enkel mogelijk via telefoon of mail tot de laatste werkdag (9-12u) voor de aanvang van het kamp

• Bij voorlegging doktersattest vervalt de annuleringskost

• Bij minimum afwezigheid van 3 dagen, gestaafd door doktersattest, wordt de deelnameprijs (deels) terugbetaald

Page 3: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

En wat met kortingen?

Groene gezinsspaarkaarten: Vanaf de krokusvakantie worden er geen nieuwe stempels (digitaal of op papier) meer toegekend. Alleen gedurende dit jaar kan u de spaarkaarten laten vergoeden, mits u ingeschreven bent voor een speelplein- of sportkamp. Belangrijk: enkel wie 10 stempels of meer heeft, kan aanspraak maken op een forfaitaire tegemoetkoming van 20 euro. Hoe gaat u te werk?

1. Schrijf uw kind(eren) in voor een speelplein- of een sportkamp en print uw bevestigingsmail af. 2. Vervolgens vult u het document ‘Terugvordering spaarkaart/tegoedbon’ op de volgende

pagina (ook te vinden op de gemeentelijke website, bij de jeugd- en sportdienst) nauwkeurig in en bezorgt het binnen de twee weken na inschrijving samen met uw bevestigingsmail op de dienst waar u uw kind inschreef. De stand van de digitale spaarkaarten kan u raadplegen op www.destelbergen.be/vrije-tijd en bij de sport- en jeugddienst. Heeft u een papieren spaarkaart, dan voegt u deze ook bij het document ter afgifte.

3. Als uw inschrijving volledig afgerond is en u de facturen van de kampen betaald heeft, zal de gemeente u 20 euro terug storten op het door u doorgegeven rekeningnummer.

Tegoedbonnen: Vanaf 2014 worden er geen tegoedbonnen meer uitgeschreven of aanvaard als korting bij een inschrijving. Bij annulatie zal men een terugbetaling ontvangen, min aftrek van de annuleringskost. Heeft u nog een tegoedbon thuis liggen, dan kan u deze financieel laten vergoeden door de gemeente. Hoe gaat u te werk? Vul het document ‘Terugvordering spaarkaart/tegoedbon’ op de volgende pagina (ook te vinden op de gemeentelijke website, bij de jeugd- en sportdienst) nauwkeurig in en bezorg het voor 31 november 2014 aan de jeugd- of sportdienst. De tegoedbon wordt volledig terugbetaald op het door u opgegeven rekeningnummer. Aan deze terugbetaling hangt geen voorwaarde van inschrijving vast, uw kinderen moeten dus niet ingeschreven zijn voor een jeugd- of sportkamp om aanspraak te maken op de terugbetaling.

Geld en kostbare voorwerpen

We amuseren ons sowieso op kamp, dus laat kostbare voorwerpen en eigen speelgoed thuis. Het is ook niet nodig uw kind een fortuin mee te geven. Bij Tureluur zijn er 2 drankjes en een vieruurtje voorzien in de deelnameprijs. Tijdens de sportkampen is dit niet het geval, maar kan je een drankje kopen aan +- 1€. 3€ per dag zou ruim moeten volstaan. Uw kind staat zelf in voor het bijhouden van zijn geld. Dit kan niet aan de lesgevers af gegeven worden.

Page 4: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

SPORTKAMPEN De sportdienst heeft tal van kampen op het programma staan om jou een sportieve, onvergetelijke krokus- of paasvakantie te bezorgen. Duik in ons programma en zoek samen met jouw vriend(inn)en het kamp van jullie dromen uit! Een overzicht vind je hieronder, samen met een woordje uitleg. Tijdens de sportkampen verwachten we je in sportieve outfit (kledij en schoenen). De sportdienst voorziet geen tussendoortjes of drankjes voor de kinderen, dit dien je zelf te voorzien. Wie tijdens de middag blijft eten, brengt ook zijn eigen lunch mee. Tijdens de middag is er de mogelijkheid om een drankje aan te kopen aan +- één euro.

Krokus: 3 tot 7 maart 2014 Kamp Leeftijd Locatie Opv. Max dln Prijs

K1: Omnisport en spel 2007 – 2006 Kristalbad J 20 55€

K2: Zwemmen - Balsport 2006 – 2003 Kristalbad J 40 60€

K3: Dans 2004 – 2002 Kristalbad J 20 60€

K4: VIT (Very Important Teens)

2002 – 1997 Kristalbad J 15 100€

K1 Omnisport en spel: We beoefenen tal van bekende en minder gekende sporten zoals basketbal, hockey, teambal, turnen, atletiek … maar ook ball bouncer, bumball en catch ball. De sporten worden hoofdzakelijk in een toffe spelvorm aangeboden zodat je op een ongedwongen manier kennis kan maken. We wisselen af met toffe spelletjes zoals reis rond de wereld, tussen vier vuren, kringspelen, … K2 Zwemmen – Balsport: Elke namiddag trekken we naar het zwembad Rosas in Oostakker waar er zwemles gegeven wordt door gediplomeerde lesgevers. Maar er is ook tijd voor plezier, woensdagnamiddag maken we het recreatiezwembad van Puyenbroeck onveilig. Tijdens de voormiddag komen allerhande balsporten zoals netbal, voetbal, basketbal, honkbal, … aan bod. K3 Dans: Is dansen jouw ding, dan zit je hier zeker goed! We bieden je een mix van verschillende dansstijlen aan zoals clipdance, hiphop en moderne dans. Omdat we een ganse week toewerken naar de slotshow op vrijdag, vragen we wel dat je elke dag aanwezig bent op kamp. K4 VIT (Very Important Teens): Dit kamp is voorbehouden voor tieners, de Very Important Teens of kortweg VIT. Een week speciaal voor en door tieners. We kunnen nog niet te veel prijsgeven maar verwacht je deze week onder meer aan lasershooting, paardrijden, squashen, … En als echte VIT’s steken jullie eigenhandig een heuse sportshow in elkaar met alles er op en er aan. Het kamp gaat door vanaf 6 deelnemers.

Pasen week 1: 7 tot 11 april 2014 Kamp Leeftijd Locatie Opv. Max dln Prijs

P1: Basisgym – Ritmisch bewegen

2008 – 2007 Kristalbad J 20 55€

P2: Zwemmen - Omnisport 2007-2006 Kristalbad J 30 60€

P3: Inlineskate 2007-1998 Pius X J 45 60€

P4: Paardrijden 2004-1998 Wellington N 25 120€

P5: Avonturenkamp 2002- 1998 Kristalbad J 15 120€ P1 Basisgym – Ritmisch bewegen Ben je zot van turnen en gek doen op muziek? Onze lesgevers leren je de basis van turnen: rollen, radslagen, klimmen, evenwicht en sprongen over de plint en in de trampoline. Verder kan je je verwachten aan muziekspelletjes en een klein dansje. Een week om naar uit te kijken! P2 Zwemmen – Omnisport Omnisport biedt voor iedereen een uitdaging: we gaan basketballen, doen aan atletiek, bouwen evenwichtsparcours en leven ons uit tijdens het turnen. Elke namiddag trekken we naar het zwembad Rosas in Oostakker waar er zwemles gegeven wordt door gediplomeerde lesgevers. Maar er is ook tijd voor plezier, woensdagnamiddag maken we het recreatiezwembad van Puyenbroeck onveilig.

Page 5: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

P3 Inlineskate Rrrrrollen maar! Inlineskating is er voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Maar één ding is zeker, je moet beschikken over een gezonde portie lef om alle tricks tot een goed einde te brengen. Heb je zelf geen inlineskates en beschermingsmateriaal (verplicht), dan kan je deze huren via de lesgever van het Belgian Inline Center, [email protected]. P4 Paardrijden Op manege Wellington kan je terecht voor paardrijlessen gegeven door ervaren en professionele lesgevers. Voor paardrijden moet je niet veel kunnen… helemaal niet waar! Je moet geduld, discipline en een groot pak durf hebben om deze trotse dieren de meester te zijn. P5 Avonturenkamp Sta jij te popelen om je in dit grote avontuur te storten? Verwacht je aan spannende dagen met onder meer moeraspiste, hoogteparcours, boogschieten, mountainbike, survivaltechnieken en nog veel meer. We trekken er steeds op uit per fiets, dus breng deze week je fiets mee, tip top in orde. Wie zelf thuis een mountainbike heeft, geeft dit door bij de inschrijving. Voor de anderen voorziet de sportdienst een mountainbike. Het kamp gaat door vanaf 6 deelnemers.

Pasen week 2: 14 tot 18 april 2014 Kamp Leeftijd Locatie Opv. Max dln Prijs

P6: Sportkriebels 2008-2007 Kristalbad J 30 55€

P7: Inlineskate 2007-2000 Pius X J 45 60€

P8: Voetbalstage 2007 – 2005 VS Destelbergen J 30 60€

P9: Zwemmen – Big games

2005 – 2003

Kristalbad J 45 60€

P10: Surfstage 2002 – 1998 Surfclub N 15 100€ P6 Sportkriebels De lente is in het land, begint het dan bij jou ook te kriebelen? Leef je uit in tal van sporten en spelletjes. Basket, voetbal, turnen, stratego, kring- en overloopspelen, estafettes, … het kan allemaal. P7 Inlineskate Idem P3 P8 Voetbalstage Een ganse week voetballen? Super! In samenwerking met FC Destelbergen en VS Destelbergen bieden we je een echte voetbalstage aan. FC Destelbergen vaardigt professionele voetballesgevers af om jou de kneepjes van het vak te leren. De stage zal doorgaan op het terrein van VS Destelbergen. Voor de opvang kan je terecht in het Jeugd- en Gemeenschapscentrum, Kerkham 1F. Deze stage staat ook open voor niet-clubleden. P9 Zwemmen – Big games Big games wat zijn dat? Denk aan grote opblaasbare attracties, sporten met extra large ballen, massaspelen, … we zien het groots! In de namiddag gaan we naar zwembad Rosas te Oostakker voor onze zwemlessen. Ook in het water is er plaats voor fun, woensdag plezier troef in het recreatiezwembad van Puyenbroeck. P10 Surfstage Heb je altijd al eens de leuze “zeil je voor het eerst, dan sla je een flater” willen testen aan de realiteit? Dan is deze week jouw kans. Je krijgt professionele windsurflessen van de plaatselijke surfclub. Zij helpen je stap voor stap op weg om alle surfkneepjes onder de knie te krijgen. Meer ervaren surfers zijn natuurlijk ook welkom!

SPORT

Page 6: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

Speelplein TURELUUR Speelplein Tureluur wordt georganiseerd voor kinderen van 3 tot en met 15 jaar. Zij worden ingedeeld in vijf leeftijdsgroepen om voor alle kinderen en jongeren aangepaste activiteiten te kunnen aanbieden. Kabouters Sloebers 2009 - 2010 (min. 3 jaar en zindelijk) 2007-2008 Gemeenteschool Destelbergen Jeugd- en Gemeenschapscentrum via het JGC, Kerkham 3 F Kerkham 3F 9070 Destelbergen 9070 Destelbergen Bengels en Tieners VIP 2003 - 2006 en 1999-2002 1998-2000 Gemeentelijke sportbasisschool Weekend van 21 tot 23 februari Zandakkerlaan 14 Kamp van 14 tot 18 juli 9070 Heusden

KOSTPRIJS Inwoners van Destelbergen Niet-inwoners van Destelbergen

Vijfdagenweek Vijfdagenweek

Speelplein 35 euro 50 euro

Overzicht speelpleinkampen Kampnr. Leeftijdsgroep Max.

krokusvakantie: van 3 t.e.m. 7 maart

F1K De Kabouters 60

F1S De Sloebers 80

F1B De Bengels en Tieners 80

paasvakantie week 1: van 7 t.e.m. 11 april

P1K De Kabouters 60

P1S De Sloebers 80

P1B De Bengels en Tieners 80

paasvakantie week 2: van 14 t.e.m. 18 april

P2K De Kabouters 60

P2S De Sloebers 80

P2B De Bengels en Tieners 80

Page 7: Vrijetijdsaanbod krokus-pasen 2014

Terugvordering spaarkaart/tegoedbon

Naam ouder: ……………………………………………………………………

IBAN-rekeningnummer: BE …………………………………………………..

Naam kind(eren):

…………………………………………………………………………………….

vraagt de terugvordering van: (kruis aan wat van toepassing is)

□ Een spaarkaart (vanaf 10 stempels krijgt u een vast bedrag van 20€ terug)

▫ Papieren exemplaar met ……… (aantal) stempels = …… euro*

▫ Digitaal exemplaar met ………(aantal) stempels = …... euro

□ Een tegoedbon ter waarde van: ………… euro** U dient dit formulier 2 weken na inschrijvingsdatum binnen te brengen op de dienst waar u inschreef. Bij aanvragen tot terugvordering van een tegoedbon heeft u tijd tot 31 november 2014.

Speelplein Tureluur Sportkampen Jeugddienst Kerkham 3F 9070 Destelbergen

Sportdienst Damvalleistraat 31a 9070 Destelbergen

Bij afgifte voegt u volgende documenten bij:

- Een afdruk van de bevestigingsmail die u automatisch krijgt bij inschrijving (niet nodig in geval van terugbetaling van een tegoedbon).

- * Voeg de papieren spaarkaart bij. - ** Voeg de tegoedbon bij.

In te vullen door de gemeentelijke diensten: Datum: ……/ … …/ …………

Volgnummer: