VMB Nieuwsbrief 04 2009

3
Nieuwsbrief WebindeKlas/Voicemailboard/Vociz 04/2009, verschijnt onregelmatig - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Geachte lezer, Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van WebindeKlas/Voicemailboard met daarin: 1 Woord vooraf 2 Maatschappelijke betrokkenheid 3 Backup maken 4 Berichten verwijderen 5 Presentatie Onderwijsdagen 6 Weblog 7 Drie maanden op proef 8 Adressen Deze nieuwsbrief mag ongevraagd verder worden verspreid. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 Woord vooraf Sinds 1 oktober gelden nieuwe regels voor het versturen van nieuwsbrieven. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, kunt u zich via de unsubscribe-link onderaan deze mail afmelden. Uiteraard hopen wij dat u ook in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen en dat u er nieuwe ideeën dor opdoet. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Maatschappelijke betrokkenheid Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van het bedrijfsbeleid van voicemailboard.nl en diens initiatiefnemers studiodelat.nl en ektekst.nl. Wij zien het als één van de belangrijke criteria voor succes. Uit dat oogpunt heeft voicemailboard de stichting VSO Sensis, de organisatie voor slechtziende en blinde mensen, voor de vakken Duits en Engels het voicemailboard gratis ter beschikking gesteld. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 3 Backup maken Voor abonnementhouders is het heel gemakkelijk gemaakt om een backup van alle berichten op een bepaald board te maken. Na ingelogd te zijn vindt u onder andere de link 'backup mp3' waarmee een zip-bestand met alle berichten van een bepaald board in mum van tijd naar de eigen computer kunnen worden gedownload. Zie daarvoor ook de instructievideo op ons weblog: http://voicemailboard.blogspot.com/2009/10/eenvoudig-backup-maken.html

description

Voicemailboard nieuwsbrief 04/2009

Transcript of VMB Nieuwsbrief 04 2009

Page 1: VMB Nieuwsbrief 04 2009

Nieuwsbrief WebindeKlas/Voicemailboard/Vociz

04/2009, verschijnt onregelmatig

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Geachte lezer,

Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van WebindeKlas/Voicemailboard met daarin:

1 Woord vooraf2 Maatschappelijke betrokkenheid3 Backup maken4 Berichten verwijderen5 Presentatie Onderwijsdagen6 Weblog7 Drie maanden op proef8 Adressen

Deze nieuwsbrief mag ongevraagd verder worden verspreid.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1 Woord vooraf

Sinds 1 oktober gelden nieuwe regels voor het versturen van nieuwsbrieven. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, kunt u zich via de unsubscribe-link onderaan deze mail afmelden. Uiteraard hopen wij dat u ook in de toekomst onze nieuwsbrief wenst te ontvangen en dat u er nieuwe ideeën dor opdoet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2 Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van het bedrijfsbeleid van voicemailboard.nl en diens initiatiefnemers studiodelat.nl en ektekst.nl. Wij zien het als één van de belangrijke criteria voor succes. Uit dat oogpunt heeft voicemailboard de stichting VSO Sensis, de organisatie voor slechtziende en blinde mensen, voor de vakken Duits en Engels het voicemailboard gratis ter beschikking gesteld.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3 Backup maken

Voor abonnementhouders is het heel gemakkelijk gemaakt om een backup van alle berichten op een bepaald board te maken. Na ingelogd te zijn vindt u onder andere de link 'backup mp3' waarmee een zip-bestand met alle berichten van een bepaald board in mum van tijd naar de eigen computer kunnen worden gedownload. Zie daarvoor ook de instructievideo op ons weblog:

http://voicemailboard.blogspot.com/2009/10/eenvoudig-backup-maken.html

Page 2: VMB Nieuwsbrief 04 2009

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4 Berichten verwijderen

Abonnementhouders kunnen via een wachtwoord hun diverse voicemailboards beheren. Een van de belangrijkste functies is het verwijderen van oude berichten. Berichten kunnen individueel worden aangeklikt maar er bestaat nu ook de mogelijkheid om in één keer alle berichten te selecteren.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

5 Presentatie Onderwijsdagen

Uit een aanbod van 35 voorstellen is de presentatie 'Spreekvaardigheid via de computer' door een public voting uitgekozen om op de Onderwijsdagen 2009, georganiseerd door Surf en Kennisnet, een presentatie te verzorgen. Meer daarover leest u op:

http://voicemailboard.blogspot.com/2009/09/presentatie-op-de-onderwijsdagen-2009.html

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

6 Weblog

Op ons blog leest u tevens meer nieuws over onder andere de nieuwe folder en de vernieuwde website.

http://voicemailboard.blogspot.com/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

7 Drie maanden op proef

De eerste drie maanden kunt u het voicemailboard gratis en zonder verplichtingen uitproberen. Mocht u collega's op deze actie attent willen maken, heel graag:

http://www.webindeklas.nl/main/?Proefabonnement

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

8 Adressen

Voicemailboard:http://www.voicemailboard.nl

Vociz:http://www.vociz.nl

Contact:[email protected]

Weblog Voicemailboard/Vociz:http://voicemailboard.blogspot.com

Page 3: VMB Nieuwsbrief 04 2009

FAQ:http://www.webindeklas.nl/main/?Voicemailboard:FAQ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Wij wensen u en uw leerlingen uiteraard veel plezier met het voicemailboard en houden ons voor vragen, op- en aanmerkingen van harte aanbevolen. Deze nieuwsbrief mag ongevraagd verder verspreid worden.

Met vriendelijke groet,

namens WebindeKlas/Voicemailboard,

Peter van ReesErwin de Vries