Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

6
IN CONTROL ZIJN & STUREN OP VERANDERINGEN Uitnodiging bijeenkomst Woensdag 30 november @ BEELD & GELUID, Hilversum VERHALEN VAN: Met

Transcript of Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

Page 1: Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

IN CONTROL ZIJN & STUREN OP VERANDERINGENUitnodiging bijeenkomst

Woensdag 30 november @ BEELD & GELUID, Hilversum

VERHALEN VAN:Met

│ │

Page 2: Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

Continuïteit van ondernemingen kan niet los gezien worden van professionalisering en investeren in informatietechnologie. Uitgeverij Bindinc. (deels onderdeel van Sanoma) en één van ‘s werelds grootste producenten van deuren Novoferm vertellen hoe inzicht en met name stuurinformatie op alle niveaus hen helpt om hun bedrijf verder te professionaliseren en uit te bouwen.

Steeds meer directieleden, CFO’s, controllers en andere business professionals ontdekken dat enkel de inzet van traditionele business intelligence tools niet volstaat om goed te kunnen sturen.

Informeer uzelf over de mogelijkheden, doe inspiratie op en spreek met uw peers op woensdag 30 november a.s.

In control zijn & sturing

Moderne performance management tools kunnen een belangrijke rol spelen voor een verhoogd bewustzijn op het vlak van financiën, risico’s en kwaliteit. Het gaat om tools die niet alleen inzicht geven in de prestaties uit het verleden, maar vooral ook een beeld geven van de toekomst. Een beeld dat tot stand komt door het periodiek delen van verwachtingen en commentaren met elkaar: plannen, budgetteren en forecasten inclusief rekenmodellen voor scenario’s. Hiermee wordt ondernemerschap dieper in de organisatie verankerd. Bovendien blinken moderne tools uit door het doe-het-zelf karakter. Dit alles betekent onafhankelijker opereren van (externe) ICT consultants, een uitweg voor de beperkingen van Excel en meer slagkracht.

Professionalisering vanuitperformance management.

Page 3: Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

Novoferm

Gerard ten Dam

Novoferm is onderdeel van de Sanwa Groep, een wereldwijd toonaangevende producent van alle soorten toegangssystemen met een omzet van Euro 2,5 miljard en 9000 medewerkers. Novoferm Nederland is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriële en particuliere markt. In de praktijk komt dit neer op de promotie, productie, verkoop, montage en aftersales van allerlei soorten toegangssystemen

Zowel Gerard als het hoofdkantoor in Duitsland is aangewezen op SAP R/3 als ERP systeem. Alle inspanningen op het gebied van SAP BW ten spijt bleef het creëren van inzicht inefficiënt en duur.

De centrale Jedox database i.c.m. de specifieke Jedox SAP R/3 connector heeft de rol van SAP BW inmiddels deels overgenomen. Gerard zal aangeven tot welke voordelen dit geleid heeft ten aanzien van inzicht, transparantie in cijfers, efficiency en organisatorische veranderingen.

Financieel Manager

Bindinc.

Jasper van Scheppingen

Door hun maatwerk Media & Services weet uitgeverij Bindinc. talloze grote doelgroepen te binden aan omroepen en verenigingen. Met haar Programma Data Services verzorgt Bindinc. bovendien programma informatie in analoge vorm, digitaal, print, online, mobiel en connected TV.

Aangezien consumenten en media continu veranderen dient Bindinc. uitermate flexibel te kunnen opereren. De optimalisatie van het exploitatieresultaat is afhankelijk van abonnement- modellen, advertenties, inzet van interne en externe professionals, papier, druk- en verzendkosten, custom media, sales, losse verkoop, enzovoort. Samenwerking op het gebied van plannen, budgeteren en forecasten is essentieel voor hun succes.

Jasper zal vertellen Waarom Bindinc. Performance Management platform Jedox heeft geselecteerd én hoe verregaande automatisering ter ondersteuning van een groot aantal kernprocessen binnen een bestek van maanden is gerealiseerd.

Informatie manager

Page 4: Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

Jedox

Andreas Simon

Als onderdeel van de Jedox World Tour 2016 zal Jedox ook vertegenwoordigd zijn op deze bijeenkomst. Aan de hand van een presentatie en demonstratie wordt concreet aangegeven hoe planningsprocessen, stuurinformatie, analyses en rapportages verbeterd kunnen worden.

Het is een kans om te zien wat het succes is van één van de snelst groeiende, innovatieve leveranciers op het vlak van BI & Performance Management en om te zien wat Jedox verstaat onder laagdrempeligheid, gebruikersgemak en snelheid. Ervaar hoe Jedox bewerkelijke Excel toepassingen in een handomdraai omzet in een volwaardige web, mobile en cloud achitectuur met alle voordelen van dien.

Director EMEA Jedox

Agenda

12:0013:00

Rondleiding Beeld & Geluid Ontvangst, kleine lunch & koffie

13:3013:45

Welkom, Steven KoelemeijerNovoferm, Gerard ten Dam

14:1514:45

Jedox, Andreas SimonPauze

15:15 Bindinc., Jasper van Scheppingen16:1517:00

Jedox demonstratieBorrel

Page 5: Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

Woensdag 30 november, Beeld & Geluid, Hilversum

12:00 rondleiding Beeld & Geluid (open voor iedereen)13:00 ontvangst, kleine lunch, koffie13:30 start programma17:00 borrel

Deze bijeenkomst is kosteloos en alleen voor genodigden. Celcus zal na goedkeuring uw inschrijving bevestigen.

Inschrijving

Praktisch

AdresMedia Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

AutoU kunt prima bij Beeld & Geluid parkeren, bij vertrek ontvangt u een uitrijkaart.

aanmelden

Page 6: Uitnodiging in control zijn & sturen op veranderingen 30 nov. 2016

Celcus is een gespecialiseerd adviesbureau dat bedrijven en organisaties helpt met de implementatie van software ten behoeve van inzicht, sturen, scenario analyse en plannen: Business Intelligence & Performance Management.Referenties: o.a. Royal DSM, Royal BAM Group, Allianz Group NL, Xycarb Ceramics, Canon, Shanks Group, G4S, Royal Nooteboom, Merford, Gemeente De Bilt, Gemeente Baarn, Promese Logistics, Eurrail, Ewals Logistics, NHTV, Royal VolkerWessels, Farm Frites, Sanofi, MPM Int. Oil, Eneco, Avery Dennison, AMC Adam, UMC Utrecht

• Wij helpen door het ontwerpen, bouwen en beheren van Business Intelligence & Performance management applicaties.

• Wij borgen kennis en kunde die organisaties in staat stelt om zelf inzicht in de bedrijfsvoering te realiseren én stuurinformatie die grip geeft op de toekomst. We bieden een omvangrijk programma aan trainingen, ‘on the job learning’ en ondersteuning.

• Wij staan voor laagdrempeligheid, kwaliteit en toegevoegde waarde voor de organisatie.

Organisator

Eerdere sprekers

Royal BAM GroupAllianz Group NL

CanonRoyal Nooteboom

MerfordGemeente De Bilt

Royal VolkerWesselsFarm Frites

Avery DennisonSanofi

Shanks Group