Trainingsaanbod 2016

40
1 Out of my Box T. 013 5906340 M. 06 46151617 W. www.outofmybox.nl

description

Ben je op zoek naar een leerzame training? Wij helpen je graag verder! Out of my Box biedt naast sollicitatietrainingen ook persoonlijkheidstrainingen. Bij Out of my Box geloven we dat trainen werkt! Daarom hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld dat je op een laagdrempelige manier helpt aan meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en positieve energie. Onder begeleiding van deskundige trainers zorgen wij ervoor dat je steviger in je schoenen komt te staan. Neem een kijkje in deze online folder voor het trainingsaanbod

Transcript of Trainingsaanbod 2016

Page 1: Trainingsaanbod 2016

1

Out of my BoxT. 013 5906340M. 06 46151617W. www.outofmybox.nl

Page 2: Trainingsaanbod 2016

2

2

Page 3: Trainingsaanbod 2016

3

INTRODUCTIE 4

SOLLICITATIETRAININGEN 6

SOLLICITEREN EN NETWERKEN VIA SOCIAL MEDIA 8

OPVALLEN IN DE OVERVOLLE ARBEIDSMARKT 10

INDRUK MAKEN OP JE GESPREKSPARTNER 12

PERSOONLIJKHEIDSTRAININGEN 14

MINDFULNESS: IN JE KRACHT STAAN 18

RATIONELE EFFECTIVITEITS TRAINING (RET) 20

PRIJSOPGAAF TRAININGEN 30

INHOUD

DEELNEMERS AAN HET WOORD 36

MAAK KENNIS MET NLP: LEER BETER COMMUNICEREN 22

BEWUST WORDEN VAN LICHAAMSTAAL 24

INNOVATIEF DENKEN: ONTSTIJG HET ‘HOKJESDENKEN’ 26

ONTDEK JE TALENT 16

PRESENTEREN IS TE LEREN 28

3

Page 4: Trainingsaanbod 2016

4

OUT OF MY BOX BIEDT DE VOLGENDE DIENSTEN:

Sollicitatietrainingen Met trots kunnen wij vertellen dat meer dan 80% van onze deelnemers binnen 3 maanden voorzien was van passend werk! Of het nu gaat om solliciteren via social media, het schrijven van een sollicitatiebrief en cv of het juist verwoorden van bijvoorbeeld je competenties tijdens een sollicitatiegesprek. De trainingen van Out of my Box dekken de lading van het gehele sollicitatieproces. Wil je ook zo snel mogelijk aan de slag? Wij helpen je graag verder!

De mogelijkheden - Sollicitatietraining: solliciteren en netwerken met behulp van social media - Sollicitatietraining: opvallen in de overvolle arbeidsmarkt- Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartner

Persoonlijkheidstrainingen Bij Out of my Box geloven we dat trainen werkt! Daarom hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld dat je op een laagdrempelige manier helpt aan meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en positieve energie. Onder begeleiding van deskundige trainers zorgen wij ervoor dat je steviger in jouw schoenen komt te staan.

Een greep uit ons trainingsaanbod - Ontdek je talent! - Mindfulness: in je kracht staan - Omgaan met belemmeringen: goed in je vel door RET - Kennismaken met NLP - Bewust worden van lichaamstaal - Innoveren: ontstijg het hokjesdenken - Presenteren is te leren!

Werving en selectieBij Out of my Box kijken we verder dan het CV van een medewerker lang is. Onze lijntjes zijn kort en onze aanpak persoonlijk én praktisch. Wij verdiepen ons niet alleen in de talenten en ambities van mensen en organisaties, maar zeker ook in de ontwikkelpunten. Wij matchen kwaliteit en persoonlijkheid aan functie-eisen en bedrijfscultuur. Doordat we de wensen van beide partijen niet uit het oog verliezen, komen we tot combinaties die werken.

Out of my BoxT: 013 590 6340E: [email protected]: www.outofmybox.nl

OUT OF MY BOX: OMDAT TRAINEN WERKT!

Page 5: Trainingsaanbod 2016

55

Page 6: Trainingsaanbod 2016

6

Page 7: Trainingsaanbod 2016

7

SOLLICITATIE-

TRAININGEN

7

Page 8: Trainingsaanbod 2016

8

SOLLICITEREN EN NETWERKEN VIA SOCIAL MEDIA

Door de komst van social media en vacaturesites is de manier waarop mensen een baan zoeken en vinden veranderd. Werkgevers maken steeds vaker gebruik van digitale sociale netwerken bij de werving van nieuwe werknemers, maar deze kanalen kunnen ook door jou worden ingezet als netwerktool of sollicitatiemogelijkheid. Tijdens onze interactieve training leer je hoe je de verschillende online sociale netwerken en vacaturesites optimaal kan benutten. Je gaat aan de slag met het

opzetten van diverse online social media accounts en profielen en je krijgt advies over hoe je jezelf het beste digitaal presenteert. Daarnaast begeleiden wij je bij het plaatsen van jouw cv op diverse vacaturesites. Hierdoor vergroot je niet alleen je kansen op het vinden van een passende vacature, maar ook jouw digitale zichtbaarheid voor potentiële werkgevers. Tijdens de training maak je gebruik van je eigen laptop zodat je meteen aan de slag kan.

Maak of kraak jou carrière met social media!

Page 9: Trainingsaanbod 2016

9

RESULTATEN DUUR

Twee dagdelen. Tevens bieden wij je gratis individuele begeleiding aan tot drie maanden na afloop van de training.

Je beschikt over verschillende social media accounts en profielen. Je bent op de hoogte van de belangrijkste do's en don'ts op het gebied van social media.Je weet hoe je de verschillende social mediakanalen in kan zetten tijdens je zoektocht naar een baan en als netwerktool.Je weet hoe je jezelf presenteert via social media.

80% VAN ONZE DEELNEMERS HIELPEN WE

BINNEN DRIE MAANDEN AAN EEN PASSENDE BAAN!

WIL JIJ OOK ZO SNEL MOGELIJK AAN DE SLAG?

MELD JE DAN AAN!

9

Page 10: Trainingsaanbod 2016

10

Zeker nu het heel normaal is dat er honderden sollicitanten reageren op één vacature, moeten jouw brief en jouw cv de aandacht trekken en direct aanleiding zijn om je uit te nodigen voor een gesprek.

Bedrijven willen geen dertien-in-een-dozijn-brief en cv, maar een gerichte en overtuigende sollicitatie die volledig op de organisatie en functie is afgestemd. Om er positief bovenuit te springen moet je opvallen en om dat te bereiken is maatwerk een must!

In deze intensieve, interactieve training leren wij je hoe je een sollicitatiebrief en cv kan aanpassen aan de functie-eisen.

Daarom wordt er in deze training ook aandacht besteed aan de vacatureanalyse. Verder komen in deze training de verschillende manieren van solliciteren aan de orde. Zo helpen we je om op een creatieve en positieve manier onderscheidend te zijn op de arbeidsmarkt zodat je de baan vindt die bij je past.

OPVALLEN IN DE OVERVOLLE ARBEIDSMARKTWist je dat een selectiecommissie jou brief en cv in acht seconden beoordeelt?

Page 11: Trainingsaanbod 2016

11

Twee dagdelen.Tevens bieden wij je gratis individuele begeleiding aan tot drie maanden na afloop van de training.

Na de training ben je in staat een goede brief te schrijven passend op de vacature.Je weet hoe je een vacature moet analyseren.Jouw cv is aangepast en je hebt geleerd om dit cv zelf ook aan te passen, zodat het beter aansluit bij diverse functies.Je hebt kennis van diverse sollicitatiemethoden.

RESULTATEN DUUR

80% VAN ONZE DEELNEMERS HIELPEN WE

BINNEN DRIE MAANDEN AAN EEN PASSENDE BAAN!

WIL JIJ OOK ZO SNEL MOGELIJK AAN DE SLAG?

11

Page 12: Trainingsaanbod 2016

12

Binnen het sollicitatiegesprek is de eerste indruk die je maakt vaak bepalend. In deze interactieve training gaan we dieper in op het moment dat je aan tafel zit bij een potentiële werkgever. We trainen je in de vier pijlers van effectief solliciteren: voorbereiding, zelfkennis, presentatie en overtuigingskracht. De focus ligt op vacature-interpretatie, STARR-interviews en persoonlijke impact. Een STARR-interview is een gedragsgerichte interviewmethode

om je competenties concreet te verwoorden. Naast presentatietechnieken leren wij je ook om rust te brengen in het gesprek en om een zelfverzekerde en overtuigende indruk achter te laten. We leren je gesprekstechnieken aan die je helpen om concretere antwoorden te geven en we oefenen het sollicitatiegesprek door middel van een rollenspel. Binnen deze training leer jij om in elke situatie het beste van jezelf te presenteren.

INDRUK MAKEN OP JE GESPREKSPARTNERJe krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Page 13: Trainingsaanbod 2016

13

Twee dagdelen. Tevens bieden wij je gratis individuele begeleiding aan tot drie maanden na afloop van de training.

RESULTATEN DUUR

Een optimale voorbereiding op een sollicitatiegesprek.Een goed inzicht in de eigen competenties en ontwikkelpunten.Ervaring met het voeren van een STARR-interview, zodat je je competenties concreet en duidelijk kan verwoorden.Je bent je bewust van de impact van persoonlijke presentatie.Je hebt vertrouwen dat je de beste versie van jezelf presenteert.

80% VAN ONZE DEELNEMERS HIELPEN WE

BINNEN DRIE MAANDEN AAN EEN PASSENDE BAAN!

WIL JIJ OOK ZO SNEL MOGELIJK AAN DE SLAG?

13

Page 14: Trainingsaanbod 2016

14

Page 15: Trainingsaanbod 2016

15

PERSOONLIJKHEIDS-

TRAININGEN

15

Page 16: Trainingsaanbod 2016

16

ONTDEK JE TALENT

Inzicht in je competenties;Inzicht in je drijfveren;Je weet hoe anderen jouw sterke punten zien;Je (her)ontdekt je talent;Toename van persoonlijke motivatie;Inzicht in hoe je je talenten beter kunt inzetten.

WAT KAN DE TRAINING ONTDEK JE TALENTJOU BRENGEN:

Herken je die mensen waarbij alles vanzelf lijkt te gaan, die met weinig moeite vanuit ontspanning en met plezier resultaten behalen? Waarbij het lijkt alsof ze er niets voor hebben gedaan om hun talent te ontdekken. Natuurlijk is dat niet zo! Als je hen zou interviewen dan hoor je dat het een ontdekkingsreis is geweest. Zij hebben stuk voor stuk hun talent ontdekt met zelfonderzoek. Met vallen en opstaan hebben ze ervaren dat hun talent aan hen moest groeien. Iedereen heeft een eigen natuurlijk talent. Aan jou de uitdaging om dit talent te ontdekken!

Gedurende deze training gaan wij je coachen om samen je talenten helder in kaart te brengen. Je gaat onder andere aan de slag met de vier pijlers van persoonlijk potentieel, namelijk: talent, taak, relaties en communicatie. Tijdens de training zet je door middel van negen praktische opdrachten negen stappen in jouw ontdekkingsreis naar jouw talent.

Wij wensen je alvast veel plezier!

DUURDe training ontdek je talent is in twee dagdelen te volgen.

Wees een ware detective en ontdek je talent!

16

Page 17: Trainingsaanbod 2016

17

Iedereen heeft een natuurlijk talent. Aan jou de uitdaging om dit te ontdekken!

17

Page 18: Trainingsaanbod 2016

18

Spanning en stress kunnen een belemmerend effect hebben op jouw dagelijks leven. Binnen deze inspirerende Mindfulness training bieden wij je praktische handvatten om deze spanningen te reduceren. Mindfulness is speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben om in het hier en nu te leven. Bij Mindfulness leer je om bewust aandacht te schenken aan het moment, zonder te oordelen. Op die manier leg je de focus op jezelf en de dingen die je doet en dat zorgt voor meer rust en concentratie.

In de training leer je door middel van (meditatie) oefeningen om de aandacht te richten op jouw ademhaling en lichaam. Door deze oefeningen word je je bewust van de automatische gedachten, gevoelens en fysieke reacties die je belemmeren en leer je hoe je deze kan ombuigen, zodat ze voor je gaan werken. Hierdoor ervaar je meer rust en stevigheid waardoor je krachtiger in het leven staat en blijft staan.

Leer leven vanuit je hart en je hoofd, met beide benen op de grond.

MINDFULNESSIN JE KRACHT STAAN

Je maakt bewustere en daardoor effectievere keuzes;Je onderzoekt bewust de oorzaken van problemen voordat je deze oplost;Je leert beter te luisteren waardoor de communicatie met anderen prettiger verloopt;Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen;Je leert beter met stress omgaan;Je krijgt meer zicht op jouw eigen gedachten en emoties, waardoor ze niet meer met je ‘aan de haal’ gaan;Jouw impact, veranderkracht en creativiteit nemen toe;Je werkt met meer focus aan jouw opdracht of taak;Je hebt minder last van omgevingsfactoren die in de weg lijken te staan.

WAT KAN DEZE MINDFULNESS TRAINING JOU BRENGEN:

18

Page 19: Trainingsaanbod 2016

19

DUURDe volledige training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 21/2 uur.

19

Page 20: Trainingsaanbod 2016

20

RET levert je meer zelfvertrouwen, betere werkresultaten en een effectievere communicatie en besluitvorming op.

RATIONELE EFFECTIVITEITS TRAINING

Je laat je minder snel uit het veld slaan in negatieve situaties;Vermindering van angsten;Je hebt duidelijk veel minder stress;Toename van persoonlijke motivatie;Je gaat af op het ware gevoel en laat je niet meer overvallen door emoties;Jouw innerlijke grenzen worden duidelijker;Je neemt beter en gemakkelijker beslissingen;Je gaat doeltreffender communiceren;Je gaat beter presteren.

WAT KAN DEZE RATIONELE EFFECTIVITEITS TRAININGJOU BRENGEN:

Soms kom je in situaties terecht die je zelf niet in de hand hebt. Dit kan je onzeker maken en allerlei negatieve gedachten bij je oproepen. Met RET leer je je bewust worden van het irrationele karakter van deze gedachten en hoe je deze positief kan ombuigen, zodat je zelf weer de touwtjes in handen krijgt.

In deze praktijkgerichte, inspirerende training leren wij je stap voor stap de principes van RET. Binnen deze training gaan we samen met jou aan de slag om deze gedachten procesmatig te vervangen door gezondere, rationele en vooral productievere gedachten. Hierdoor leer je je beter staande te houden in dit soort situaties. Deze ontwikkeling in de manier van denken heeft een positieve verandering van de emoties tot gevolg wat zorgt voor meer stabiliteit, zowel op het werk als in je privéleven.

20

Page 21: Trainingsaanbod 2016

21

DUURDe Rationale Effectiviteits Training (RET) is in twee dagdelen te volgen.

21

Page 22: Trainingsaanbod 2016

22

MAAK KENNIS MET NLP; LEER BETER COMMUNICEREN

Je bent op de hoogte van de basisprincipes van NLP;Je ontdekt hoe jij waarneemt en leert luisteren en kijken naar de rol die de zintuigen hierin hebben;Je ervaart hoe je echt contact kunt maken doordat je denkpatronen leert herkennen en toepassen;Je stemt je communicatie af op de ander zodat je overtuigender kunt communiceren met de ander en met jezelf.

WAT KAN DEZE NLP TRAININGJOU BRENGEN:

Tijdens deze twee inspirerende middagen maak je kennis met de basisprincipes van NLP.NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Naast grip krijgen op je eigen brein (Neuro) is communicatie (deels Linguïstisch) een ander belangrijk onderdeel van NLP.

Als je je eigen gedachten onderzoekt en weet hoe je eigen brein werkt, dan heb je ook een idee van hoe het brein van anderen werkt. Je weet dan wat de impact is die jouw woorden hebben. Die kennis leert je om beter te communiceren met andere mensen.

Het worden inspirerende middagen gericht op de praktijk, die je het gevoel geven de dingen helderder te horen, te zien en te begrijpen.

Met NLP leer je de juiste communicatie te gebruiken om beter om te kunnen gaan met andere mensen.

22

Page 23: Trainingsaanbod 2016

2323

DUURDe Training NLP is intwee dagdelen te volgen.

Page 24: Trainingsaanbod 2016

24

BEWUST WORDEN VAN LICHAAMSTAAL

Je kunt beter naar jezelf kijken;Je hebt meer zelfbeheersing;Je hebt meer zelfvertrouwen;Je gaat efficiënter werken;Je werkvreugde neemt toe;Je maakt gemakkelijker keuzes;Je geeft sneller je grenzen aan;Je staat meer open voor anderen;Je maakt gemakkelijker contact met anderen;Je kunt beter omgaan met emoties van jezelf en anderen;Het teamwork krijgt een positieve impuls;Het ziekteverzuim gaat omlaag.

WAT KAN DEZE TRAINING BEWUST WORDEN VAN LICHAAMSTAAL JOU BRENGEN:

In deze interactieve, psychofysieke training leren we je bewust worden van je lichaamstaal en het gebruik hiervan.

Je leert letterlijk stevig in je schoenen te staan, om van daaruit mee te bewegen in de interactie met anderen.

Je ervaart hoe het is om op tijd je grenzen te voelen en deze met onder andere Aarde (Rots), Water, Wind en Vuur aan te geven.

Dit alles met als doel een stevige fysieke en mentale basis te bouwen, waardoor je beter om kunt gaan met bijvoorbeeld emoties, weerstanden, conflicten, agressie, keuzes maken, grenzen voelen en aangeven en het aangaan en onderhouden van contacten en relaties.

Stevig in je schoenen staan is meer dan een uitdrukking in het woordenboek.

24

Page 25: Trainingsaanbod 2016

25

DUURDe training bewust worden van lichaamstaal is in twee dagdelen te volgen.

25

Page 26: Trainingsaanbod 2016

26

INNOVATIEF DENKEN

Je bent je bewust van trends & kantelpunten binnen de huidige maatschappij;Je bent je bewust van vaste overtuigingen ten aanzien van klanten, medewerkers en projecten. Door het toepassen van een innovatiemethodiek kun je deze vaste overtuigingen gebruiken om anders naar de realiteit te kijken;Je bent in staat om onderliggende behoeften van een klant te achterhalen;Je kent het begrip business model innovatie en begrijpt hoe je dit kunt gebruiken om zelf innovatief te denken.

DAGDEEL 1Innoveren? Ook jij kan met de juiste mindset en vaardigheden jezelf uitdagen om vernieuwend aan de slag te gaan!

Tijdens deze training maak je kennis met een innovatiemethodologie gebaseerd op Design Thinking. Je gaat aan de slag om je onbewuste ‘hokjesdenken’ te ontstijgen. Dit op basis van verschillende praktische oefeningen die onmiddellijk worden toegepast.

Verschillende ‘brillen’ opzetten om zo een nieuw beeld van de werkelijkheid te krijgen. Creatief brainstormen om nieuwe oplossingen te verzinnen, deze in kaart te brengen en uit te werken.

De training bestaat uit twee dagdelen. De technieken en toepassingen van het eerste dagdeel zijn de bouwstenen voor het tweede dagdeel. Na het eerste dagdeel wordt er van je verwacht dat je aan de slag gaat met het toepassen van het geleerde.

Ontstijg het ‘hokjesdenken.’

Samengevat leer je nieuwe vaardigheden om je innovatieve denken te stimuleren, leer je bouwen op elkaar, en leer je hoe ieders perspectief en verschillende nieuwe inzichten de basis vormen van creatief denken.

WAT KAN DEZE TRAINING INNOVATIEF DENKEN JOU BRENGEN:

26

Page 27: Trainingsaanbod 2016

De training innovatief denken is in twee dagdelen te volgen.

Je bent bekend met brainstormen en weet wat nodig is voor het stimuleren van een creatief proces;Je kunt gegenereerde ideeën strategisch in kaart brengen en uitfilteren;Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling en weet wat jij nodig hebt om de geleerde innovatiemethodieken zelf toe te passen.

DAGDEEL 2

Samengevat bouw je op de methodieken van dagdeel 1 om deze vervolgens als bouwstenen te gebruiken bij het genereren van nieuwe ideeën. Ook gaan we in op hoe je vernieuwing in je huidige werkomgeving blijvend kunt oppakken.

WAT KAN DEZE TRAINING INNOVATIEF DENKEN JOU BRENGEN:

DUUR

Page 28: Trainingsaanbod 2016

28

PRESENTEREN IS TE LEREN

Inzicht in je competenties en drijfveren;Inzicht in hoe je informatie concreet kunt verwoorden;Je leert hoe je informatie kunt vertalen naar een meerwaarde voor de ontvanger;Je spreekt krachtig en overtuigend;Je leert ontspannen een presentatie te geven.

WAT KAN DE TRAINING PRESENTEREN IS TE LERENJOU BRENGEN:

Zie je ook zo op tegen het houden van een toespraak? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen vinden het moeilijk om effectief en op natuurlijke wijze te presenteren. Gelukkig is goed presenteren geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en een goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven. Tijdens deze training krijg je volop gelegenheid om stap voor stap je eigen stijl te ontdekken. De training is erop gericht om aangenaam en met overtuiging te presenteren. Ben je op zoek naar een ontspannen en overtuigende wijze van presenteren? Wil je tijdens je presentatie de boodschap goed overbrengen? Wil je de aandacht van het publiek vasthouden? Wil je leren omgaan met spanning? Dan is deze training uitermate geschikt.

Deze training is speciaal ontwikkeld om je op een laagdrempelige en praktische manier op weg te helpen wanneerje moeite hebt met presenteren voor groepen mensen.

28

BINNEN DEZE TRAINING

STAAT DE MENS CENTRAAL

DUS ER IS VOLDOENDE

RUIMTE VOOR

PERSOONLIJKE WENSEN,

VERWACHTINGEN EN

AANDACHTSPUNTEN.

Page 29: Trainingsaanbod 2016

29

Zoek je een praktische training die inspireert, nieuwe energie geeft en helpt bij het presenteren?

Denk dan out-of-the-box en meld je aan!

DUURDe training presenteren is te leren is in twee dagdelen te volgen.

29

Page 30: Trainingsaanbod 2016

30

Page 31: Trainingsaanbod 2016

31

PRIJSOPGAVE

TRAININGEN

31

Page 32: Trainingsaanbod 2016

32

Duur: twee dagdelen. Tevens bieden wij je gratis individuele begeleiding aan tot drie maanden na afloop van de training.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Kosten: €189 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

SOLLICITATIE-TRAININGENSolliciteren en netwerken via social media Opvallen in een overvolle arbeidsmarkt Indruk maken op je gesprekspartner

VERVOLG-TRAININGEN

Ben je na het volgen van één van onze trainingen nog enthousiaster geworden?

Wij bieden je graag een vervolg- en verdiepingstraining aan.

Duur: de training RET is in twee dagdelen te volgen.

Aantal deelnemers: 4 tot 6 deelnemers.

Kosten: €325 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

RATIONELE EFFECTIVITEITS TRAINING (RET)

Deze training is bedoeld voor werknemers die een belemmering ervaren in het uitvoeren van de werkzaamheden.

.

.

.

WIST JE DAT..

Out of my Box tegen zeer scherpe tarieven ook de werving en selectie van

persooneel verzorgt.

32

Page 33: Trainingsaanbod 2016

33

PRIJSOPGAAF TRAININGEN

Leer leven vanuit je hart en je hoofd, met beide benen op de grond.

Duur: de volledige training bestaat uit 8 bijeenkomsten. Gedurende deze weken is er iedere week een bijeenkomst van 21/2 uur.

Aantal deelnemers: 4 tot 12 deelnemers.

Kosten: €299 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief thee en materiaalkosten.

De trainers van Out of my Box gecertificeerd zijn om trainingen zoals NLP, RET en Mindfulness te geven.

Out of my Box door stichting Ecabo benoemd is tot erkend leerbedrijf.

Out of my Box ook individuele begeleiding biedt.

Out of my Box ook workshops op locatie geeft!

MINDFULNESS:IN JE KRACHT STAAN

TRAINING OP MAAT

WIST JE DAT..

33

.

.

.

Of het nu gaat om effectieve communicatie, kwaliteitsverbetering, teamwork of het ontdekken en benutten van talenten. Out of my Box gaat graag met je in gesprek en helpt je verder!

.

Page 34: Trainingsaanbod 2016

34

Duur: de training NLP is intwee dagdelen te volgen.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Kosten: €269 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

MAAK KENNIS MET NLP; LEER BETER COMMUNICEREN

Met NLP leer je de juiste communicatie te gebruken om beter om te kunnen gaan met andere mensen.

Duur: de training bewust worden van lichaamstaal is in twee dagdelen te volgen.

Aantal deelnemers: 6 tot 10 deelnemers.

Kosten: €325 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

BEWUST WORDEN VAN LICHAAMSTAAL

Stevig in je schoenen staan is meer dan een uitdrukking in het woordenboek.

2834

Page 35: Trainingsaanbod 2016

35

PRIJSOPGAAF TRAININGEN

Duur: de training innovatief denken is in twee dagdelen te volgen.

Aantal deelnemers: 6 tot 10 deelnemers.

Kosten: €325 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

29

INNOVATIEF DENKEN

ONTDEK JE TALENT!

Ontstijg het ‘hokjesdenken’. Wees een ware detective en ontdek je talent!

Duur: de training ontdek je talent is in twee dagdelen te volgen.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 10 deelnemers.

Kosten: €269 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

Duur: de training presenteren is te leren is in twee dagdelen te volgen.

Aantal deelnemers: 4 tot 10 deelnemers.

Kosten: €219 per deelnemer voor de gehele training.

Dit bedrag is inclusief koffie/thee en materiaalkosten.

PRESENTERENIS TE LEREN

Leer ontspannen presenteren in twee dagdelen!

35

Page 36: Trainingsaanbod 2016

36

Page 37: Trainingsaanbod 2016

37

DEELNEMERS

AAN HET WOORD

37

Page 38: Trainingsaanbod 2016

38

DEELNEMERS AAN HET WOORD

“Ik heb deelgenomen aan de workshop ‘Succesvol presenteren voor werkzoekenden’ en ben hier erg enthousiast over. De sfeer was erg ontspannen en gezellig. Je krijgt inzicht in je kernkwaliteiten en leert deze ook nog eens te presenteren. Jeany brengt het erg leuk. Het geleerde komt zeker van pas bij het voeren van sollicitatiegesprekken.” - Margje

“Goededag, na deelname aan de workshop ‘Succesvol presenteren voor werkzoekenden’ op ma 15 sept. 2014 heb ik het idee van een zgn. moodboard gebruikt om mijn competenties in beeld te brengen. Bij het eerst volgende sollicitatiegesprek heb ik dit aan mijn toekomstige werkgever getoond en zij bestempelde dit als zeer creatief en het was een leuk idee. Mede namens oa. dit moodboard heb ik de baan gekregen. Chapeau voor Out of my Box voor dit!!!Ik heb deze workshop als zeer prettig ervaren en kan dit aan iedereen aanbevelen.” - Jerry

“Ging weg met nuttige en handige tips. Geen langdradige theorieën maar interactie. Persoonlijke tips waardoor je jezelf beter leert kennen. Was een leerzame training, echt een aanrader. Mijn compliment aan de trainster.” - Ralf

“Ik heb een leerzame sollicitatietraining gevolgd bij Out of my Box. Veel geleerd over netwerken en sollicitatiegesprekken! Het was een toptraining, echt een aanrader! Jeany geeft de juiste tips om je gesprek nog sterker te maken!” - Evelien

“Ik heb de sollicitatietraining bij Out of my Box zeer positief ervaren. De training wordt met veel enthousiasme gebracht en ik vond het heel leerzaam met veel praktische tips. Ook wordt er een ontspannen, gemoedelijke sfeer gecreëerd waarin je veel van elkaar leert met toch veel persoonlijke aandacht. Ik ga nu goed voorbereid met veel zelfvertrouwen naar mijn sollicitatiegesprek.” - Linda

WORKSHOPS

SOLLICITATIETRAININGEN

38

TRAINING NLP

“Het was een zeer onderhoudende en boeiende training. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en met behulp van oefeningen werd de theorie uitgediept. Een aanbeveling voor een ieder die geïntresseerd is in (non) verbale communicatie.”- Theo

Page 39: Trainingsaanbod 2016

39

PRIJSOPGAAF TRAININGEN

Out of my BoxT. 013 5906340M. 06 46151617W. www.outofmybox.nl

Trainingscentrum De PoortenHasseltstraat 194 5046 LP Tilburg

EEN OP EEN BEGELEIDING

“Door de sollicitatietraining van Out of my Box heb ik een veel betere indruk kunnen maken op werkgevers. Daardoor heb ik nu een baan gevonden. De training gaat in op hoe je aan de hand van concrete ervaringen en vanuit je eigen persoonlijkheid een beter gesprek kan voeren. Een absolute aanrader.” - Roy

“Met de hulp, steun en training van Out of my Box heb ik na 100 afwijzingen weer mijn zelfvertrouwen en spirit om door te gaan hervat. Dat resulteerde in 3 job offers in 10 weken tijd. Deze begeleiding was top voor mij!!” - Kirsten

“Zeer prettige en persoonlijke training. Doordat het een individuele training is, is er alle ruimte om je persoonlijke struikelblokken aan te pakken en te belichten.” - M.L.

“Ik beschouw de Mindfulness training van Out of my Box als een cadeautje waar ik de rest van mijn leven mee vooruit kan. Fijne, warme trainer en alle rust, ruimte en veiligheid om jezelf te zijn. Dankzij deze training heb ik geleerd om beter met stressvolle situaties om te gaan en sta ik steviger in mijn schoenen.” - Hellen

“Praktische training waardoor je er ook echt mee verder kunt. De training werd in een kleine groep van 4 personen gegeven. Goed georganiseerd. De trainster zorgde voor een open sfeer. Top!” - Jennifer

MINDFULNESS

RATIONELE EFFECTIVITEITS TRAINING (RET)

Voor meer referenties neem een kijkje op: www.outofmybox.nl

39

Page 40: Trainingsaanbod 2016

Out of my BoxT. 013 5906340M. 06 46151617W. www.outofmybox.nl