Training FUNCTIONEEL BEHEER - T-MC het proces/Factsheet... · [email protected] 0348 501462 Training...

2
www.t-mc.nl [email protected] 0348 501462 Training FUNCTIONEEL BEHEER TIBCO Nimbus

Transcript of Training FUNCTIONEEL BEHEER - T-MC het proces/Factsheet... · [email protected] 0348 501462 Training...

www.t-mc.nl

[email protected]

0348 501462

Training FUNCTIONEEL BEHEER TIBCO Nimbus

www.t-mc.nl

[email protected]

0348 501462

Training FUNCTIONEEL BEHEER TIbco nimbus

Inleiding T-MC helpt haar klanten bij het optimaliseren van de organisatie, onder meer door het implementeren van procesmanagement met behulp van TIBCO Nimbus en het onderhouden van de applicatie.

Een hele belangrijke rol in de beheerorganisatie van TIBCO Nimbus, wordt vervuld door de Functioneel Beheerder (in de applicatie “Business Administrator” genoemd). De Functioneel Beheerder is verantwoordelijk voor het in standhouden van de functionaliteit van de applicatie. Hij faciliteert een optimaal gebruik van TIBCO Nimbus binnen de organisatie en vult zodoende een essentiële randvoorwaarde in voor procesgericht werken. Opzet van de training De training Functioneel Beheer TIBCO Nimbus wordt in één dag gegeven. Wanneer het echter een nieuwe implementatie van TIBCO Nimbus betreft, is ook de inrichting van de applicatie onderdeel van de training. Er wordt dan een dag extra gereserveerd voor het instellen van de zogeheten “System Options” en het ontwerpen van een stylesheet en template op basis van de eigen huisstijl (voor een visueel consistente procesmap). Leerdoelen Na de training zijn de deelnemers in staat om de functionaliteit van TIBCO Nimbus in stand te houden. Het betekent dat zij: - Weten hoe zij gebruikers kunnen toevoegen en

verwijderen; - Weten hoe zij een Template en Stylesheet kunnen

maken en toepassen; - Weten welke System Options er zijn en wat de

consequenties zijn van de verschillende keuzes hierin;

- Weten hoe zij de Resource Libraries moeten beheren;

- Weten welke gebruikerstypen TIBCO Nimbus onderscheidt;

- Weten hoe zij (gedeeltes van) een procesmap kunnen importeren en exporteren;

- Weten hoe zij een scenario creëren en deze tot Master kunnen promoten;

- Weten hoe zij procesdiagrammen en documenten van Draft naar Master kunnen promoten;

- Weten hoe zij verwijderde diagrammen kunnen herstellen;

- Weten hoe zij groepspagina’s kunnen maken en beheren.

Doelgroep Deze training is bestemd voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van de functionaliteit van TIBCO Nimbus. Het maximum aantal deelnemers per training is 3. Locatie De training Functioneel Beheer kan zowel in-company, als bij T-MC in Woerden worden georganiseerd. De locatie wordt in overleg met de opdrachtgever gekozen. Kosten De kosten voor deze training zijn afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemers en mogelijke extra wensen van de opdrachtgever. Neem voor een offerte contact op met T-MC via:

[email protected] 0348 501462