The WALLS Street Journal - maart 2013

17

description

De 10de editie van de officiële nieuwsbrief van WALLS vastgoedmakelaars.

Transcript of The WALLS Street Journal - maart 2013

Page 1: The WALLS Street Journal - maart 2013

uitgave 10 - maart 2013

The WALLSStreet Journal

Page 2: The WALLS Street Journal - maart 2013
Page 3: The WALLS Street Journal - maart 2013

Het lijkt allemaal simpel, maar uw eigendom verkopen isniet zo evident als het lijkt. Een correcte waardebepaling,goede marketing, en ervaring bij onderhandelingenmaken een verschil van vele duizenden euro’s aan deeindstreep!

Indien u graag eens praat over het potentieel van uwwoning, dan kan u ons steeds bewoning, dan kan u ons steeds bereiken via onderstaandegegevens.Vervolgens komen we met alle plezier vrijblijvend langsom uw woning te bekijken en kennis te maken.

Page 4: The WALLS Street Journal - maart 2013

Hoe bouw je een ijshotel...

Page 5: The WALLS Street Journal - maart 2013

Hoe bouw je een ijshotel...

Page 6: The WALLS Street Journal - maart 2013
Page 7: The WALLS Street Journal - maart 2013
Page 8: The WALLS Street Journal - maart 2013

‘Top-Starter’ finalisten huren pandvia WALLS voor nieuwe wasbar

Ook voor ùw droomzaak hebben wij een geschikte locatie!

De Wasbar is een concept, uitgedacht door oprichters en zaakvoerders Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, waarbij de handelszaak een wasserette en café combineert.Klanten kunnen er dus zowel voor een drankje als hun was terecht.In oktober vorigjaar opende een eerste vestiging in Gent, maar al vanaf de start hadden de oprichtersde intentie om meer dan één wasserette-café te openen.

Voor de tweede vestiging gingen de Wasbar-mannen samen met WALLS vastgoed-makelaars op zoek naamakelaars op zoek naar een geschikte locatie in Antwerpen. Hun oog viel op een leeg-staand pand aan de Graaf Van Egmontstraat op het Zuid dat aan beide heren werdvoorgesteld door WALLS. Dankzij de fenomenale hoekligging vlakbij de Waalse- en Vlaamse Kaai, Het Museum van Schone Kunsten en de Scheldekaaien, werd deknoop al snel doorgehakt. Bovendien is het een wijk met heel wat studenten. Henauen Vandenbogaerde hopen dat die mensen ook naar hun zaak komen. Het pand zalvoor de geplande opening in juni eerst nog verbouwingen ondergaan.

YYuri en Dries zijn momenteel te zien in het Eén-programma ‘Topstarter'. Daarin kiesteen professionele jury een jonge ondernemer die van aanpakken weet. De Wasbar-mannenkregen gisteren een rechtstreeks ticket voor de grote finale van volgende week.

Page 9: The WALLS Street Journal - maart 2013

‘Top-Starter’ finalisten huren pandvia WALLS voor nieuwe wasbar

Ook voor ùw droomzaak hebben wij een geschikte locatie!

Page 10: The WALLS Street Journal - maart 2013

Duurzaam bouwen betekentniet per se duur bouwen

Page 11: The WALLS Street Journal - maart 2013

Duurzaam bouwen betekentniet per se duur bouwen

Page 12: The WALLS Street Journal - maart 2013

'Doos' als appartement erg populair in TokioEen appartement zonder raam, zonder deur, en amper grootgenoeg voor één persoon… Dat klinkt allesbehalve aantrek-kelijk zou je denken. Toch tellen in Tokio tal van huurdersmaar liefst 470 euro per maand neer voor deze “woondozen”.

Page 13: The WALLS Street Journal - maart 2013

'Doos' als appartement erg populair in Tokio

Page 14: The WALLS Street Journal - maart 2013

VIDEO ZONE

Hoe geweldig zou het zijn voor kinderen als hun huis een eigen glijbaan hadinbegrepen? Een mathematisch geobsedeerd echtpaar heeft hun luxe pent-house van 4 verdiepingen omgetoverd in een speeltuin, door het opnemenvan een roestvrij stalen glijbaan. De 25 meter lange spiegelbuis loopt vanopde zolder doorheen de 4 verdiepingen en is ontworpen op basis vanwiskundige verhoudingen. De woning bevindt zich op de 21ste verd. van deBeaux-Arts wolkenkrabber in Manhattan, en stBeaux-Arts wolkenkrabber in Manhattan, en strekt zich uit over een royale650m2. In de glijbaan zijn er ramen zodat verse lucht kan worden binnen-gelaten en men naar buiten kan kijken tijdens de afdaling.

Page 15: The WALLS Street Journal - maart 2013

VIDEO ZONE

Deze woning, ontworpen door architectenbureau Olson Kundig,is gelegen op de San Juan Eilanden in Washington en vermengtzichzelf op vernuftige wijze met de omliggende natuur.Afhankelijk van het tijdstip en de weersomstandigheden transfor-meert het huis zich. Zo zijn er volledige wanden in glas die kunnenworden open geschoven. Het badkamerplafond kan wordenopengeklapt zodat men letterlijk kan baden onder de steropengeklapt zodat men letterlijk kan baden onder de sterren-hemel. Zelfs de binnenmuren kunnen worden verplaatst. Het iseen woning dat zijn uitstraling kan afstemmen op de natuur.

Page 16: The WALLS Street Journal - maart 2013

Pand in de kijker:De Moystraat 3: Een prachtige

herenwoning met potentieel

Graag presenteren wij u dit te renoveren herenhuis, uniek gelegenvlakbij een bruisend stadsgedeelte, maar zelf toch in de luwte vaneen rustige en standingvolle straat. Zowel de Mechelsesteenwegals de Anselmostraat met hun winkels, evenals diverse scholen zijnvlakbij. Maar ook het centrum van Antwerpen bevindt zich opwandelafstand, terwijl openbaar vervoer U overal kan brengen.

Page 17: The WALLS Street Journal - maart 2013

klik voor meer informatieen foto’s op onze website

Tal van de originele elementen (zoals de schierschouwen, de hogeplafonds en de moulures aan de muren en plafond) zijn in dezewoning bewaard gebleven waardoor de specifieke uitstraling, eigenaan een herenhuis, gevrijwaard bleef. Op het gelijkvloers komt U viade inkomhal met hoge plafond, moulures en de originele grotedubbele deur in het ruime leefgedeelte dat uitermate geschikt isvoor een riante zithoek en een gezellige eetkamevoor een riante zithoek en een gezellige eetkamer. De badkamerbevindt zich op de tussenverdieping. Op de eerste verdiepingtreffen we de ruime meesterslaapkamer (met sierschouw, groteraampartijen, balkon en moulures aan het plafond) aan, evenalseen tweede slaapkamer die eventueel kan worden omgetoverd ineen grote badkamer (watervoorzieningen aanwezig). Op detweede verdieping zijn er tenslotte nog twee ruime slaapkamers.De volledige woning is onderkeldeDe volledige woning is onderkelderd.

Een woning ideaal zowel voor een groot gezin als voor mensen diein stijl in een topbuurt willen wonen, of voor iemand die het huis wilinrichten in als opbrengsteigendom met studio's/kamers.