The WALLS Street Journal - februari 2013

15

description

De 9de editie van de officiële nieuwsbrief van WALLS Vastgoedmakelaars.

Transcript of The WALLS Street Journal - februari 2013

Page 1: The WALLS Street Journal - februari 2013

uitgave 9 - februari 2013

The WALLSStreet Journal

Page 2: The WALLS Street Journal - februari 2013
Page 3: The WALLS Street Journal - februari 2013

Het lijkt allemaal simpel, maar uw eigendom verkopen isniet zo evident als het lijkt. Een correcte waardebepaling,goede marketing, en ervaring bij onderhandelingenmaken een verschil van vele duizenden euro’s aan deeindstreep!

Indien u graag eens praat over het potentieel van uwwoning, dan kan u ons steeds bewoning, dan kan u ons steeds bereiken via onderstaandegegevens.Vervolgens komen we met alle plezier vrijblijvend langsom uw woning te bekijken en kennis te maken.

Page 4: The WALLS Street Journal - februari 2013

350.000 Belgische gezinnen hebben een buitenverblijf

Page 5: The WALLS Street Journal - februari 2013

350.000 Belgische gezinnen hebben een buitenverblijf

Page 6: The WALLS Street Journal - februari 2013

Belgen blijven vastgoed aantrekkelijke belegging vinden

olgens de statistieken van de Federale Overheidsdienst Economie heeft de Belgischeresidentiële vastgoedsector in 2012 goed standgehouden, zowel qua prijzen als wat hetaantal transacties betreft.

Eind juni 2012 kostte een woning in ons land gemiddeld 191.142 euro, wat neerkomtop een lichte stijging ten opzichte van het jaar ervoor. De gemiddelde prijs voor eenappartement bleef vrij stabiel op 201.427 euro.

De prijs van de bouwgrond is in de eerste helft van 2012 verder gestegen tot het nieuweDe prijs van de bouwgrond is in de eerste helft van 2012 verder gestegen tot het nieuwerecord van 109 euro per vierkante meter (gemiddeld +3,1 %).

“Villas, bungalows en landhuizen” is het enige segment waar de gemiddelde verkoopprijsgedaald is (329 210 euro op het einde van het eerste kwartaal 2012, of -1 % t.o.v. hetkwartaal voordien).

V

Page 7: The WALLS Street Journal - februari 2013

Bekijk het oorspronkelijke artikel via Moneytalk Knack

Belgen blijven vastgoed aantrekkelijke belegging vinden

Qua prijsevolutie zijn er hier en daar verschillen merkbaar tussen Brussel, Vlaanderen enWallonië en het topsegment gaat licht achteruit.

Toch denkt de dienst Research van Belfius Bank niet dat de prijzen in 2013 gaan instortenen verwacht hij globaal gezien zelfs een lichte stijging, al zou die onder het voorspeldeinflatiepeil van 1,9 % blijven.

Voor 2013 verwacht Belfius Research dat er iets meer in vastgoed zal worden belegd onderimpuls van de toenemende spaarwoede bij een rentestand die een deel van dat spaaimpuls van de toenemende spaarwoede bij een rentestand die een deel van dat spaargeldafleidt naar vastgoed.

Waarschijnlijk zal er vooral worden belegd in appartementen en in bouwgrond. Daardoorzouden de gemiddelde prijzen op nationaal niveau met respectievelijk 2,5 en 3 % stijgenin de loop van de volgende maanden.

Page 8: The WALLS Street Journal - februari 2013

WALLS vastgoedmakelaarsviert 10-jarig jubileum collega

Een sprekend bewijs van de ervaring van WALLS vastgoedmakelaars:reeds 10 jaar vult onze collega An Driesen met glans een centrale rolbinnen ons team in.

Al van bij de allereerste roze te koop pijl die aan de gevel werd gehangen,was ze er bij. Of u dus al van het begin af aan klant bent, of iets later bentingestapt, ongetwijfeld is An perfect op de hoogte van uw dossier.

Tijdens een teleTijdens een telefonisch contact, of bij uw bezoek aan ons kantoor, het washoogstwaarschijnlijk An die u warm heeft mogen ontvangen. Haar enormevriendelijkheid daarbij is u ongetwijfeld niet misgaan.

We bedanken daarom onze geliefde collega alvast voor de 10 prettige jarenen kijken uit naar nog vele meer!

Page 9: The WALLS Street Journal - februari 2013

10

Page 10: The WALLS Street Journal - februari 2013

VIDEO ZONE

U kent ze wel: De typische reclamespots waarin een stereotypevastgoedmakelaar u komt vertellen waarom u zijn/haar kantoorzou moeten kiezen... De creativiteit laat hier vaak te wensen over.Een Australisch vastgoedkantoor besloot het over een andereboeg te gooien.

In dit merkwaardig filmpje stelt het u een prachtige villa voordoor uw aandacht op een wel heel bijzondedoor uw aandacht op een wel heel bijzondere manier te trekken.

Page 11: The WALLS Street Journal - februari 2013

VIDEO ZONE

Een slaapkamer, badkamer, logeerkamer, eetkamer, een keuken,een bureau en een woonkamer in een appartement van een

kleine 40m² kwijtraken? Onmogelijk zou je denken... OndernemerGraham Hill deed het experiment in SoHo, New York.

Bekijk in deze video hoe er via enkele ingenieuze ingrepen tochvoor werd gezorgd dat al die functies een eigen plaats kregen in

het appartement. het appartement.

Page 12: The WALLS Street Journal - februari 2013

Met gepaste trots stelt WALLS vastgoedmakelaars u voor: de vernieuwde wagens waarmee onze medewerkers utegemoet komen. Aanschouw het prachtige ontwerp oponze eerstvolgende afspraak!

Onze opvallende roze pijl mag hier natuurlijkniet ontbreken. Zo kan u onze makelaars alvan ver weg herkennen.

Dit blokjesmotief vond zijn inspiratie ineen formule 1 race-vlag. We zijn danook steeds vliegensvlug daar waar u ons nodig hebt

Zodat u onmiddellijk weet met welkecollega u hebt afgesproken. En natuurlijkook omdat het mooi bijdraagt aan hetsportief karakter van het ontwerp.

Mini’s in een nieuw (sportief) jasje

Page 13: The WALLS Street Journal - februari 2013

Onze opvallende roze pijl mag hier natuurlijkniet ontbreken. Zo kan u onze makelaars alvan ver weg herkennen.

Dat een ware race-streep over de volledige lengtevan de wagen niet alleen past op de dure Italiaansesportwagen wordt hier bewezen.

Mini’s in een nieuw (sportief) jasje

Page 14: The WALLS Street Journal - februari 2013

Pand in de kijker:Tolstraat 36: Een prachtig authentieke

herenwoning op het Zuid

klik voor meer informatieen foto’s op onze website

Deze subliem ingerichte herenwoning bevindt zich op het trendy Zuid,geniet prachtig behouden authentieke elementen, mooie plafondsen lambriseringen. Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhalmet toegang naar de sous-sol. Het voorste gedeelte van deze kelder-verdieping is ingericht als wasplaats en beschikt over aansluitingenvoor wasmachine en droogautomaat. Het achterste gedeelte ismomenteel een gezellige bar dat toegang geeft naar de binnenkoemomenteel een gezellige bar dat toegang geeft naar de binnenkoer.

Via de inkomhal bereik je met enkele treden hogerop het gelijkvloers.Hier treffen we een zeer mooie leefruimte aan met gezellige open-haard, waar het vooraan is ingericht als bureel. Op deze beneden-verdieping bevindt zich tevens een hyper ingerichte keuken metgranieten werkblad.

Page 15: The WALLS Street Journal - februari 2013

Kortom, een pareltje!

De tussenverdieping beschikt over een zeer mooie ingerichte bad-kamer, met dubbele wastafel, een inloopdouche en een toilet.2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met dressing) bevinden zich op deeerste verdieping. Een 3de slaapkamer is gelegen op nog een ver-dieping hoger, helemaal achteraan. Vooraan deze verdieping vindenwe een 4de slaapkamer met een tweede ensuite badkamer metdouchecel, wastafel en toilet.douchecel, wastafel en toilet.

De 3de verdieping beschikt over een 5de slaapkamer met veluxraam,en aansluitend een bureelruimte met mezzanine.Alle ramen zijn in dubbele beglazing.