Ternesse Nieuwsbrief juli 2012

4
Nieuwsbrief Juli 2012 Ternesse Clubnieuws - juli 2012 - pag. 1 Inhoud Nicolas Colsaerts and friends 1 & 4 De teletijdmachine van Cathy Stoelen 2 & 3 Nicolas Colsaerts and friends! Ternesse Clubnieuws Ternesse Golf & Country Club Uilenbaan 15 2160 Wommelgem http://www.ternessegolf.be 03/355.14.30 Dé ‘Ternesse’-gebeurtenis van deze zomer is uiteraard het evenement ‘Nicolas Col- saerts and friends’ dat op 24 juli op onze club georganiseerd wordt. Het is de enige keer dat onze populaire Belgische golfvedette dit jaar in België te zien zal zijn voor het grote publiek en dat zullen we geweten hebben! Overal in België wordt er enthousiast gereageerd op dit initiatief en inmiddels zijn er al meer dan 1.500 Belgische golfliefhebbers geregistreerd voor het evenement. We zijn dan ook heel trots dat dit event op Ternesse doorgaat en we zijn ook zeer ver- heugd te zien dat de leden van Ternesse dit enthousiasme delen. Dat is alleen al duidelijk te zien aan de enthousiaste aanmelding van de meer dan 70 vrijwilligers! Op de laatste pagina van deze nieuwsbrief vindt u meer praktische informatie over dit evenement!

description

Colsaerts and friends!

Transcript of Ternesse Nieuwsbrief juli 2012

Page 1: Ternesse Nieuwsbrief juli 2012

Nieuwsbrief Juli 2012

Ternesse Clubnieuws - juli 2012 - pag. 1

Inhoud

Nicolas Colsaerts and friends 1 & 4 De teletijdmachine van Cathy Stoelen 2 & 3

Nicolas Colsaerts and friends!

Ternesse Clubnieuws

Ternesse Golf & Country Club Uilenbaan 15

2160 Wommelgem

http://www.ternessegolf.be 03/355.14.30

Dé ‘Ternesse’-gebeurtenis van deze zomer is uiteraard het evenement ‘Nicolas Col-saerts and friends’ dat op 24 juli op onze club georganiseerd wordt. Het is de enige keer dat onze populaire Belgische golfvedette dit jaar in België te zien zal zijn voor het grote publiek en dat zullen we geweten hebben!

Overal in België wordt er enthousiast gereageerd op dit initiatief en inmiddels zijn er al meer dan 1.500 Belgische golfliefhebbers geregistreerd voor het evenement.

We zijn dan ook heel trots dat dit event op Ternesse doorgaat en we zijn ook zeer ver-heugd te zien dat de leden van Ternesse dit enthousiasme delen. Dat is alleen al duidelijk te zien aan de enthousiaste aanmelding van de meer dan 70 vrijwilligers!

Op de laatste pagina van deze nieuwsbrief vindt u meer praktische informatie over dit evenement!

Page 2: Ternesse Nieuwsbrief juli 2012

Ternesse Clubnieuws - juli 2012- pag. 2

De teletijdmachine van Cathy StoelenLadies Captain Cathy Stoelen is er in geslaagd om de club in een handomdraai 45 jaar terug in de tijd te flitsen! De Ladies Invitational 2012 vond immers plaats in het ‘flower power’ tijdperk. Dat veel leden deze tijd ooit zelf in meer of mindere mate hebben beleefd en met veel melancholie terug blikken stond buiten kijf. Enkele sfeerbeelden.....!

Page 3: Ternesse Nieuwsbrief juli 2012

Ternesse Clubnieuws - juli 2012 - pag. 3

Page 4: Ternesse Nieuwsbrief juli 2012

Ternesse Clubnieuws - juli 2012- pag. 4

Nicolas Colsaerts and friends - 24/7/2012

Hier vindt u de praktische informatie van deze dag:

ProgrammaHet programma is als volgt:10h00: demo en wedstrijd voor een selec-

tie van talentvolle jeugdspelers tot en met 14 jaar.

11h00: persconferentie12h00: VIP lunch14h00: Demo voor het grote publiek vanaf

tee A6 - presentatie: Carl Huy-brechts

14h30: 18 holes Nicolas Colsaerts and friends

Nicolas Colsaerts – Thomas Pieters (Top 10 op wereldranglijst ama-teurs) – Thomas Detry (Europees jeugdteam)

Er wordt gespeeld in de volgorde van 10-18 en van 1-9.

18h30: Closing ceremony op green 18 -presentatie: Carl Huybrechts

Gratis toegang mits registratieDe organisatie vraagt om op voorhand te registreren op de website www.golf.be/colsaerts. Dan krijgt u uw gratis toe-gangsticket in uw mailbox. Dit kunt u dan printen en meebrengen. De registratie is belangrijk om een overzicht te houden op het aantal aanwezigen en ook om met iedereen voor het event te kunnen com-municeren (vb. bij afgelasting omwille van een onweer).

PraktischUiteraard vergt zo een grote opkomst een goede voorbereiding en zijn we ge-noodzaakt enkele beperkingen voor de

leden in te bouwen, anders zou dit zeer chaotisch verlopen:

•Er zal buiten het evenement die dag niet mogelijk zijn om normale golfactiviteiten te ondernemen op de club. Ook de park-ing, practice en het c-parcours zijn geslo-ten.•De opbouw van het evenement zal maan-

dagmiddag 23/7 volop aan de gang zijn. •Op 24 juli is het clubhuis tot 14h00 (start

publieksevenement) gesloten en enkel toegankelijk voor de organisatie, pers, Vipgasten en vrijwilligers. Deze personen maken ook gebruik van de gewone club-parking. Na 14h00 is het clubhuis (be-halve de kleedkamers) gewoon toegan-kelijk voor iedereen.•De parking voor de leden en het publiek

zal op de practice en langs de Uilenbaan georganiseerd worden. •Voor de catering zullen er op die dag bij-

komende voorzieningen getroffen wor-den op het terrein. Er komt onder andere een tapwagen, Thaïse hapjes, koffiestand, champagnebar, enz… Om alles te uni-formiseren zal er voor iedereen (zowel in het clubhuis als op het terrein) met een bonnetjes systeem gewerkt worden. Een kaart met 4 bonnetjes kost 10€ (4*2.5€). •Er moeten bijkomende toiletten gehuurd

worden, daarom zal voor toiletgebruik 0.5€ gevraagd worden.

Wij hopen dat u op 24/7 aanwezig zal zijn. Het wordt immers een historische dag voor Ternesse. Intussen blijft het natuurlijk vooral duimen voor goed weer….!