8 11 5 8 13 9

10 15 4

Veldspeler Iedere speler die meespeelt, krijgt een kruisje (X)

achter zijn naam. Speler van de beginnende vijf krijgt bovendien een cirkel rondom de kruis X .

Scheidingslijn einde 1e helft Na de tweede periode wordt er een scheidingslijn getekend ná de fouten tot dusver. Links van deze lijn betekent fouten in de 1e helft, rechts ervan in de 2e helft.

Fouten in perioden Door het wedstrijdformulier met minimaal twee kleuren te beschrijven kunnen de fouten in een periode worden getoond.

Streep = géén fouten (meer).

(plaatsen na einde wedstrijd).

15 14 15

13 9 8 6 6

Resultaat van perioden Na elke periode de periode-eindstand noteren. Voorbeeld: resultaat 2e periode is ruststand minus 1e periode.

8 8 31 30 4 32

Speler nr. 4 scoort 3 punten Cirkel om spelersnummer (= 3 punten).

11 34 9 14

14 14

32 34 36 10

11 36

38 9

Ploegen scoren in dezelfde minuut Scores staan in dezelfde regel (geen trapsgewijze schrijfwijze).

1

2 3 4 5 6 7 8 9

10

44 42

Alle minuten opschrijven Ook bij géén score in de minuut, toch minuut opschrijven.

Nieuwe periode met andere kleur De tweede en vierde periode met een andere kleur pen schrijven.

Eindstand wedstrijd Dubbele streep trekken onder scores. Restkolom onbruikbaar maken.

Bij fouten (minuut + vrije worpen) 7 = Persoonlijke fout: 7e min, inworp 71 = Persoonlijke fout: 7e min, 1x 72 = Persoonlijke fout: 7e min, 2x 73 = Persoonlijke fout: 7e min, 3x 7C = Persoonlijke fout: dubbelfout (geCompenseerd) 7F = Vervanger gediskwalificeerd (Fighting) restvakjes = F’s 72 = Ná 5e fout, als vervanger weg- gestuurd wegens vechten 7T = Technische fout speler: 1x + inworp 7U = Onsportieve fout (met U): 2x + inworp 7D = Diskwalificerende fout : 2x + inworp 7C = Technische fout Coach: 2x + inworp 7B = Technische fout Bank: 2x + inworp (fout bij de coach opschrijven)

Begin derde periode (2e helft) Van kolommen wisselen en eindstand eerste helft overnemen. Onder deze ruststand komt op de volgende regel de eerste minuut van de 3e periode.

42 44

Forwodians

Minuut van de belaste time-out.

Kruis = géén time-out.

Teamfouten per periode (1, 2, 3 en 4) Bij vierde kruis: Bonus op scorebord acti-veren, vanaf vijfde fout 2x vrije worpen.

Kolom (team) A en (team) B A, B of B, A: afhankelijk van aanvalsbasket.

x

37 38

5 Bonus vrije worp Speler 8 scoort en krijgt een bonus vrije worp. Naast de bonus komt een haakje. Bonus mis, dan streepje i.p.v. één punt.

40 7

40

Einde periode Cirkel om de stand en een streep trekken over beide kolommen onder de tiende minuut van de afgelopen periode.

42 14

44 6

5 42

Handtekeningen Hier komen de handtekeningen van de scheidsrechters. Indien er protest wordt aangetekend, tekent hier ook de aanvoerder.