1
Studax B - BS Geluveld 7 - 4 Niettegenstaande Geluveld hoger gerangschikt staat, was al vlug duidelijk dat dit een haalbare kaart moest worden. Na een kwartier kon Maarten Vandewalle simpel de 1-0 binnentikken na mistasten van de bezoekende doelman. Niet veel later verstuurde Nico een voorzet naar de 2 de paal, waar Dylan opdook die er beheerst 2-0 van maakte. De B's hadden de match stevig in handen en een misverstand in de Geluveldse verdediging werd met een knappe verre bal afgestraft door Nico. Het duurde niet lang voor Nico opnieuw gelanceerd werd en mooi overhoeks de 4-0 tegen de netten schoot. Het doelpuntenfeest ging door, want nog voor de rust maakte Jeffrey Vankemmel er 5-0 van, Geluveld kreeg 2 strafschoppen, waarvan één voor onterecht handspel, en ook Studax kreeg een strafschop. We gingen rusten met 6-2. Na de rust werd wat gas teruggenomen en door enkele blessures kon Geluveld wat meer in de match komen en kon 2 keer onze jonge doelman Bram verschalken. Na een hele resem missers, kon voor Studax enkel Chiel nog scoren. Eindstand 7-4.

Transcript of Studax B - BS Geluveld 7 - 4 - studaxkfcpoperinge.bestudaxkfcpoperinge.be/StudaxBBSGeluveld.pdf ·...

Page 1: Studax B - BS Geluveld 7 - 4 - studaxkfcpoperinge.bestudaxkfcpoperinge.be/StudaxBBSGeluveld.pdf · Studax B - BS Geluveld 7 - 4 Niettegenstaande Geluveld hoger gerangschikt staat,