Stad & Esch & Leerlingen

5
meningen & ervaringen van leerlingen op stad & esch

description

meningen & ervaringen van leerlingen op Stad & Esch

Transcript of Stad & Esch & Leerlingen

Page 1: Stad & Esch & Leerlingen

meningen & ervaringen

van leerlingen op stad & esch

Page 2: Stad & Esch & Leerlingen

Yousra ElmohaniRandwegDe lessen zijn op zich wel leuk. Maar soms alleen niet goed georganiseerd.Het moet beginnen met communicatie. Als de communicatie goed is, dan gaat de rest ook vanzelf wel goed.

Pien JagerZuideindeIk hou erg van toneelspelen. Ik deed daarvoor altijd mee met het Vester Toneel. Ook ben ik graag bezig met organiseren en ik wil graag mijn mening geven. Ik kan daarmee prima terecht bij de leerlingenraad en het debatteam. Ik vind dat leerlingen met meer dingen bezig moeten zijn. Met verschillende dingen. Ook is het belangrijk dat leerlin-gen creatief leren denken en doen.

yousrapien

Page 3: Stad & Esch & Leerlingen

Thijs MulderDieverHet is belangrijk om ook straks in Ezinge de sfeer van een klein schooltje te behouden, zodat je elkaar en de docen-ten goed kent. Van sommige leraren denk je: jij wilt hier niet zijn maar je bent er toch. Maar van andere kun je echt zien: ja jij vindt het leuk om dit beroep te doen.

Björn de VriesRechterenschoolIk geef mijn school een 8. De leraren zijn best vriendelijk naar de leerlingen. Ze zijn behulpzaam. De sfeer op school is goed, de lessen zelf en ook de dingen eromheen. De schoolkampen vind ik bijvoorbeeld heel erg leuk. Ik zit op een school met lekker veel praktijkvakken. In de praktijklokalen ben ik het liefst. Als het aan mij zou liggen wel de halve dag.

thijsbjörn

Page 4: Stad & Esch & Leerlingen

Anne-Roos RenkemaZuideindeDe leraren staan niet boven de leerlingen of zo, het is gewoon prettig.

Geert Flinkert RandwegDe leraren vind ik goed.Als je iets vraagt wordt het altijd rustig uitgelegd. Ook al snap je het daarna nog tien keer niet, ze blijven het gewoon rustig uitleggen.

anne-roos

geert

Page 5: Stad & Esch & Leerlingen

We zijn van de open blik. Een school die echt naar

buiten kijkt, naar de wereld en naar elkaar. Open en

kritisch. Een omgeving waar je de groei kunt voelen.