SportWays Hockeykampen 2011

16
AMSTERDAM VUGHT ANTWERPEN BARCELONA

description

Hockeykampen in de mei- en zomervakantie van 2011 voor kinderen van 10 t/m 18 jaar. In Nederland, Belgie en Spanje.

Transcript of SportWays Hockeykampen 2011

Page 1: SportWays Hockeykampen 2011

AMSTERDAM VUGHT ANTWERPEN BARCELONA• • •

Page 2: SportWays Hockeykampen 2011

2

Over SportWaysSportWays is de oudste, grootste en meest ervaren organisator vanhockeykampen in Nederland en Europa. Al meer dan twintig jaar realiseren wij in samenwerking met de Europese Hockey Federatie hockeykampen, -clinics en -tours in heel Europa. In de VS organiseert SportWays hockey-kampen in samenwerking met World Camp USA. We besteden veel aandacht aan de opleiding en ontwikkeling van onze stafl eden. Hierdoor kunnen zij, samen met de vele hockey-internationals, onze deelnemers een bijzondere sportieve en sociale ervaring bezorgen. Behalve weekkampen organiseren we ook diverse dagkampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie: Sport-Ways Kids, YoungStars en The Hockey Academy.

Train with the best (zie ook pagina 3)• Toptrainers van de nationale en hoofdklasse teams• 250 KNHB gediplomeerde trainers• SportWays werkt met de unieke Show&Go methode: hockey gebaseerd op souplesse, snelheid en intuïtie. Deze methode wordt gedemonstreerd door de absolute wereldtop: Jamie Dwyer, Robert van der Horst, Jeroen Hertzberger, Timme Hoyng, Santi Freixa, Kelly Jonker, Kitty van Male, Guus Vogels, Floortje Engels en Jaap Stockmann.

Internationaal: vrienden uit de hele wereldSportWays’ hockeykampen vinden plaats in Nederland,België, Spanje en de VS. Onze deelnemers komen uitmeer dan twintig (!) landen, waardoor vele internationalevriendschappen ontstaan. In alle kampen is de voertaalNederlands en Engels.

FunNaast het uitgebreide hockeyprogramma laat SportWaysde deelnemers kennismaken met andere teamsportenzoals Urban Golf, Unihockey en Game Day.Een ervaren sociale staf organiseert diverse activiteitenals kennismakingsspellen, de survival, themafeestenen disco.

ToplocatiesHet hoofdkantoor van SportWays is gesitueerd in het Olympisch Stadion teAmsterdam; onze evenementen vinden plaats op de mooiste hockey-accommodaties in Europa:Amsterdam: AH&BC, Wagener Stadion, THC Hurley en AMHC PinokéVught: VMH&CC MOPAntwerpen: Royal Herakles Hockey ClubBarcelona: Atlètic Terrassa Hockey ClubTijdens het EHF Excellence Camp slapen de deelnemers in een sport-hal, bij alle overige kampen slapen de deelnemers in professioneletenten.

Safety First• SportWays locaties voldoen aan alle brandweervoorschriften• 24 uur per dag toezicht en begeleiding• 1 stafl id per 4 deelnemers• Twee keer per dag bezoek van een fysiotherapeut van het Sport Medisch Centrum Amsterdam• Samenwerking met huisarts, tandarts en ziekenhuis• Hygiënekeurmerk keukens en sanitair

SportWays werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) en heeft een exclusieve samenwerking

met de Europese Hockey Federatie (EHF).

Wat is inbegrepen? Meivakantie Amsterdam en Vught: 4 overnachtingenZomervakantie Amsterdam, Antwerpen: 6 overnachtingen;Barcelona: 8 overnachtingen, Keeperskamp: 4 overnachtingenVerblijf op basis van volpension, SportWays Brunotti T-shirtof een exclusief SportWays OBO keepers shirt, AA bidon,kortingen op kleding en materiaal van Brunotti, adidas,en OBO. (Zie pagina 8)

Page 3: SportWays Hockeykampen 2011

3

SportWays & Nederlands ElftalNiet alleen een groot aantal spelers, maar ook een deel van de technische staf van het Nederlands heren elftal is verbonden aan SportWays. Thomas Tichel-man (ass. bondscoach en trainer) en Martijn Drijver (keeperstrainer) schrijven het technisch programma van SportWays, samen met Max Caldas (coach Jong Oranje). Paul van Ass (bondscoach) verzorgt lezingen voor de stafl eden van SportWays. ‘Slim hockeyen leer je bij SportWays’, aldus de bondscoach.

Het beste hockeyprogramma Als enige organisatie schrijft SportWays elk jaar een nieuw technisch program-ma, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op hockeygebied. Deze updates worden vertaald naar een inspirerend en uitdagend trainingsprogramma voor jeugdspelers, van alle niveaus. SportWays stelt hoge eisen aan haar stafl eden, opdat alle deelnemers niet alleen optimaal training krijgen, maar er ook maxi-maal plezier aan beleven.

SportWays & Goede DoelenSinds vijf jaar steunt SportWaysstructureel twee goede doelen.De doelen bieden kansarmekinderen in India en Afrikade kans op hoog niveau teleren hockeyen. Zie voormeer informatie pagina 14.

Legenda

Op alle pagina’s in de SportWays folderkun je nu in één oogopslag zien wat dekenmerken van het specifi eke kamp zijn:

Op alle kampen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn te raadplegen op www.sportways.nl. De beschikbaarheid van internationals is onder voorbehoud en afhankelijk van de programma’s van de nationale teams en clubverplichtingen.

Max Caldas, coach Bloemendaal

Heren 1 en Jong Oranje

Olmer Meijer, Bloemendaal H1, Landskampioen 2010

Verantwoordelijk voor:

Opleiding trainersstaf SportWays

‘Ik voel me thuis bij SportWays omdat

het technisch programma het beste is

dat er in Nederland wordt aangeboden.

Uniek is bijvoorbeeld ons Zone Trainings-

systeem. Elk jaar testen we met een team

van hoofdklassetrainers het nieuwe

trainingsprogramma. Wij leiden onze

trainers zo op, dat zij de deelnemers

optimaal training kunnen geven.’

Verantwoordelijk voor:Recruitment spelers hoofdklasse/nationale competitie‘Er is niets inspirerender dan je eigen ervaring door te geven aan jonge ambitieuze hockeyers. Ik scout topspelers die het leuk vinden om hun tips en tricks te leren aan jonge hockeyers, van alle niveaus. Het was tijdens een SportWays hockeykamp dat Taco van den Honert de sleep-push heeft uitgevonden.’

Hoe lang: aantal kampdagen Wanneer: mei, zomer, herfst Waar: Nederland, België, Spanje.Met overnachtingLeeftijdscategorie

s, coach Bloemendaal

en Jong Oran

v

aal training kunnen

onale

Martijn Drijver,Keeperstrainer NL XI

Thomas Tichelman,

assistent bondscoach

Page 4: SportWays Hockeykampen 2011

4

SportWays Kids, YoungStars en The Hockey Academy

zijn hockeykampen en -clinics zonder overnachting

op clubs in heel Nederland,

in de mei-, zomer- en herfstvakantie.

Bekijk alle data en locaties op

www.sportways.nl

AerdenhoutAlmereAmstelveenAmsterdamBaarnBadhoevedorpBarendrechtBeverwijkBredaCastricumDelft‘t GooiGroningenHelmondHilversumLeiderdorpLeusdenMijdrechtNieuw-VennepNoordwijk

RotterdamSittardUithoornUtrechtVughtWassenaar

Page 5: SportWays Hockeykampen 2011

5

AerdenhoutAlmere

AmsterdamBaarn

BarendrechtBreda‘t Gooi

HilversumRotterdam

UtrechtVught

Op hockeyclubs in heel Nederland,zie www.sportways.nl

Page 6: SportWays Hockeykampen 2011

6

Sommigen zeggen: ‘Vreemd volkje, die Goalies.’ Wij zeggen: ‘Goalies are amazing people.’ Wil je ook eens training krijgen waarin jíj centraal staat? Waarin je niet als veredelde schietschijf wordt gebruikt? Wil je getraind worden door profs en de beste keeperstrainers?Kom dan naar het Drijver Keeperskamp in mei! Bij de Drijver Keepersclinics mag je rekenen op niemand minder dan Martijn Drijver,Guus Vogels, Floortje Engels en Jaap Stockmann. Al deze sterren gaan je persoonlijktrainen en coachen en worden ondersteund door toptrainers uit dehoofdklassecompetitie. Natuurlijk kun je ook dit jaar weer rekenenop knettergekke avondprogramma’s van de sociale staf.En ’s avonds gaan we lekker swingen met een groovy DJ!See you there!

Onze vaste partner OBO heeft aantrekkelijke kortingenvoor je en levert het nieuwste keepersmateriaal.

Waar:AH&BC Amsterdam

Wanneer:ma 2 mei t/m vrij 6 mei 2011

(samen met Champions

Hockeykamp Amsterdam)

Leeftijden aantal plaatsen:

10 t/m 15 jaar,

max. 50 deelnemers

Kosten:€ 415,- p/p all-in

Met onder meer…

5 Toppers6 Hockeyclinics

8 keepersclinics

Champions Tournament

The KNHB Clinic Zone

Martijn Drijver

Page 7: SportWays Hockeykampen 2011

7

Pielen met Jeroen Hertzberger, demo’s kijken van Kitty en Santi en de handtekening van Robert van der Horst op je stick... Komende meivakantie is het weer zover: The Camps with the Champs! In geen enkel kamp komen zoveel internationale toppers langs als tijdens de Champions Hockeykampen in mei. Toppers die bij de Champions-Clinics langskomen zijn onder anderen: Jamie Dwyer, Santi Freixa, Robert van der Horst, Jeroen Hertzberger en Kitty van Male; Al deze sterren gaan je persoonlijk trainen en coachen en worden ondersteund door toptrainers uit de hoofdklasse competitie. Natuurlijk kun je ook dit jaar weer rekenen op knettergekke avondprogramma’s van de sociale staf. Zij zetten het kamp totally upside down…

Waar:AH&BC AmsterdamVMH&CC MOP VughtWanneer:ma 2 mei t/m vrij 6 mei 2011(samen met Drijver Keeperskamp)ma 2 mei t/m vrij 6 mei 2011

Kosten:€ 415,- p/p all-in

Leeftijden aantal plaatsen:10 t/m 15 jaar,max. 100 deelnemers 12 t/m 16 jaar,max. 120 deelnemers

Met onder meer…

Internationale toppers

6 Hockeyclinics

Amayzing Tournament

The KNHB Clinic Zone

Game Day

Crazy Estafette

Page 8: SportWays Hockeykampen 2011

8

Wil jij ook strak in het pak op het veld staan? Misschien in een van de nieuwste adidas hockeytenues?Of shop je liever voor een sportieve trendy garderobe bij Brunotti? Deelnemers van SportWays krijgen aantrekkelijke kortingen op kleren en sportmateriaal van onzevaste partners en topmerken Brunotti en adidas. Sommige kortingen lopen op tot maar liefst 40%!

Als je je inschrijft voor een van onze hockeykampen (met overnachting)krijg je een kortingsvoucher en toegang tot de online SportWays Store.Goalies krijgen korting op keepersmateriaal van OBO.Check voor een voorproefje van het aanbod onze SportWays Store opwww.sportways.nl en de SportWays-site van Brunotti opwww.brunottishop.com/sportways

Page 9: SportWays Hockeykampen 2011

9

Jonge hockeyhelden opgelet! Wil je voor het eerst naar een hockeykamp met overnachting? Of had je afgelopen jaar gewoon een grandioze YoungStars week?Dan is dit jouw hockeykamp!YoungStars Hockeykamp is een kleinschalig hockeykamp voor eenkleine leeftijdsgroep. Een team van ervaren en gedreven stafl eden leidendit succesvolle kamp. Op het prachtige complex van hockeyclub Hurleyin Amsterdam krijg je training van toppers uit de hoofdklassecompetitieen komt er een international langs voor een spectaculaire clinic.De toppers en trainers helpen je tijdens de clinics alle nieuwetechnieken onder de knie te krijgen. Iedere middag wordt er eenwedstrijd gespeeld in het Tournament of the Stars en ’s avonds iser een super cool sociaal programma met knettergekke themaspellenen thrilling parties!

Waar:THC Hurley Amsterdam

Wanneer:

zo 10 juli t/m za 16 juli 2011

Leeftijd en aantal plaatsen:

10 t/m 13 jaar,

max. 100 deelnemers

Kosten:€ 498,- p/p all-in

Met onder meer…

3 Toppers

5 Hockeyclinics

Tournament of the Stars

The KNHB Clinic Zone

Game Day

Survival

Crazy Estafette

Page 10: SportWays Hockeykampen 2011

10

De klassieker onder de hockeykampen is er komend jaar maar liefst... acht keer! Wegens het overweldigende animo van afgelopen jaar organiseren we twee extra Classic Hockeykampen in 2011.Een Classic week is de perfecte balans tussen hockey & fun: ’s ochtends zijn er hockeyclinics en ‘s middags speel je het Ultimate Classic Tournament. Er komen diverse topspelers en trainers op het kamp langs om je de nieuwste technieken en skills te leren: Aerial Activity, Sensafeelability, Rules of Engagement en Ulti-mate Catapult Play, het zijn slechts een paar van de legendarische clinics die je zal krijgen. Voor de keepers is er uiteraard een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld. Geweldige games en spellen zoals de survival en de Crazy Estafette zullen natuurlijk niet ontbreken en ook dit jaar staat er weer een doorgewinterd sociaal team voor je klaar met awesome themafeesten en strakke DJ’s.Omdat er veel kinderen uit Europa naar de ClassicHockeykampen komen, is de voertaal zowelNederlands als Engels. De Classic Hockeykampenvan 2011 zijn eigenlijk nu al classics.

Met onder meer…3 Toppers 7 HockeyclinicsUltimate Classic Tournament The KNHB Clinic ZoneGame DaySurvivalCrazy Estafette

Classic 1A Amsterdam zo 3 juli t/m za 9 juli 2011 10 - 15 150 € 498,-

Classic 1B Amsterdam zo 3 juli t/m za 9 juli 2011 12 - 16 100 € 498,-Classic 2 Amsterdam zo 10 juli t/m za 16 juli 2011 12 - 16 150 € 498,-

Classic 4 Amsterdam zo 24 juli t/m za 30 juli 2011 10 - 15 150 € 498,-

Classic 5 Amsterdam zo 31 juli t/m za 6 augustus 2011 10 - 15 150 € 498,-

Classic 6 Amsterdam zo 7 augustus t/m za 13 augustus 2011 10 - 15 150 € 498,-Classic 7A Amsterdam zo 14 augustus t/m za 20 augustus 2011 12 - 16 150 € 498,-

Classic 7B Amsterdam zo 14 augustus t/m za 20 augustus 2011 10 - 15 100 € 498,-

Waar Wanneer LeeftijdNaamkamp

Aantalplaatsen

Prijs(p/p all-in)

Page 11: SportWays Hockeykampen 2011

11

Het internationale Top Hockeykamp is al meer dan twintig jaar een begrip. Deelnemers uit heel Europa, maar ook Rusland, China, Hong Kong en de VS komen ieder jaar naar dit hockeykamp voor de ultieme hockeyfreaks.Ben jij supergemotiveerd en wil je een week lang veel hockeyen en de meeste skills leren? Dan is dit jouw week. Maar liefst vijf tophockeyersen -trainers geven super specialistische clinics en spectaculaire demo’s.Alle nieuw verworven trucs kun je toepassen in het International TopTournament.Nieuw dit jaar is de video-analyse, waarmee jouw hockeyvorderingengedurende de week worden geregistreerd en geanalyseerd.Er wordt speciaal aandacht geschonken aan de keepers, zij krijgen eenuitgebalanceerd programma aangeboden.Vanwege het internationale karakter van dit kamp is de voertaal Engels. Waar:

AH&BC Amsterdam

Wanneer:zo 17 juli t/m za 23 juli 2011Leeftijd en aantal plaatsen:14 t/m 18 jaar, max. 150 deelnemers Kosten:€ 498,- p/p all-in

Met onder meer…5 Toppers9 HockeyclinicsInternational Top TournamentThe KNHB Clinic ZoneSurvivalCrazy EstafetteVideo-analyse

Page 12: SportWays Hockeykampen 2011

12

Nog niet iedereen is ervan doordrongen. Maar wij weten beter: Goalies are amazing people! In het doel ben je een beslissende schakel van je team. Onder de grootste druk moet je vlammen en bovendien de rest van het team aansturen.Met zo’n belangrijke rol is het wel zo fi jn om serieus genomen te worden.Om niet als veredelde schietschijf te worden opgesteld, maar om het middelpunt van de training te zijn. En daarom zijn er de Drijver Keeperskampen. Voor en door goalies.

Op welk niveau je ook speelt, welke leeftijd je ook hebt, de Drijver Keeperskampen maken van jou een nog betere goalie. Je leert o.a. positie en houding aanpassenaan de cirkelsituaties, voetenwerk en coördinatie, het verwerken van schoten op verschillende hoogten en afstanden, strafcorners en tip-ins. Je traint met demodernste materialen van onze hofl everancier OBO, rebound borden,een ballenkanon, tip-in borden, het beroemde zwiebelboard, catch it, dummies,crazy catch en meer dan 1000 ballen! Als special guests verzorgen o.a.Guus Vogels, Jaap Stockmann en Floortje Engels gasttrainingen.En omdat de goalies ook de nodige afl eiding kunnen gebruiken,is er elke avond een rumbling avondprogramma…!

Waar: Nederland: AmsterdamRoyal Herakles Hockey Club Antwerpen

Wanneer:Drijver 1: ma 18 juli t/m vr 22 juli 2011Drijver 2: di 26 juli t/m za 30 juli 2011Drijver Antwerpen: zo 10 juli t/m za 16 juli 2011 (samen met European Hockey Camp)

Leeftijd en aantal plaatsen:Drijver 1: 15 t/m 21 jaar,max. 55 deelnemersDrijver 2: 10 t/m 15 jaar,max. 55 deelnemersDrijver Antwerpen: 10 t/m 15 jaar,max. 25 deelnemers

Kosten:Drijver 1 en 2: € 475,- p/p all-inDrijver Antwerpen: € 498,- p/p all-in

Met onder meer…2 Toppers7 KeepersclinicsThe KNHB Clinic Zone Survival

Guus Vogels

Page 13: SportWays Hockeykampen 2011

13

Très beau, très charmant… Hello Antwerpen! Ook deze zomer zijn we weer te gast op het schitterende complex van Royal Herakles Hockey Club.Niet alleen internationale hockeyers, maar ook spelers uit Nederland,België, Spanje en Ierland komen naar dit dynamische hockeykamp.Internationale toptrainers geven clinics en je krijgt de allerlaatste updates op wereld-hockeygebied. Ook mag je demo´s van een topper verwachten! ’s Middags speel je het zinderende European Tournament en ga je onder andere op City Trip naar Antwerpen. Uiteraard is er een fl itsend sociaal programma samengesteld met een mooie mix van gekke thema-spellen en groovy parties! De voertaal tijdens dit internationale kamp is Nederlands, Frans en Engels.

Waar:Royal Herakles Hockey ClubAntwerpen

Wanneer:zo 10 juli t/m za 16 juli 2011

Leeftijden aantal plaatsen:10 t/m 15 jaar,max. 100 deelnemers

Vervoer:Vervoer naar het kampis op eigen gelegenheid

Kosten:€ 498,- p/p all-in

Met onder meer…2 toppers6 HockeyclinicsEuropean TournamentCity Trip AntwerpenGame DayCrazy Estafette

Page 14: SportWays Hockeykampen 2011

14

SportWays steunt sinds vijf jaar diverse goede doelen. Twee daarvan zijn Stick for India en het Sport for Hope Project Zambia. Niet alleen doneren we jaarlijks shirts en hockeysticks, maar we leveren ookkennis door middel van technische programma´s en het uitzendenvan stafl eden. Ook in 2011 kunnen beide prachtige projecten weerop SportWays´ steun rekenen.

Stick for India is een stichting die kansarme kinderen in India degelegenheid geeft om te hockeyen op hoog niveau. Initiatiefnemervan de stichting is Andreu Enrich, Spaans international en oudkampkid en –staffer van SportWays. Hij organiseert jaarlijks eenuitgebreid hockeykamp voor de kinderen, afgelopen jaar werd hijhierbij ondersteund door Santi Freixa.

Het Sport for Hope Project Zambia,is een initiatief van LutgerBrenninkmeijer en het IOC,in samenwerking met FIH en KNHB.Doel van het project is omstraatkinderen in Zambia eentoekomstperspectief te biedendoor middel van het faciliterenvan hockeyaccomodatie en trainers.

Afgelopen jaar was er een grote inzamelingsactie voor sportmateriaal,waarvan de opbrengst aan deZambiaanse kinderen is gedoneerd.Inmiddels is de bouw van het eerstekunstgrasveld een feit en zal dit jaarnog een bezoek aan het landplaatsvinden.

Hockeykamp Andrapradesh met in de goal Anreu Enrich(linksboven) enSanti Freixa (rechtsboven).

Santi Freixa deeltSportWays t-shirts uit.

Ontwerp van het in aanbouw zijnde hockeycomplex in Zambia.

Eerder succesvol afgerond FIH project in Botswana met

Lutger Brenninkmeijer (midden).SportWays leverde o.a.

het technisch programma.

Page 15: SportWays Hockeykampen 2011

15

Barcelona! Al meer dan vijftien jaar een van de favoriete internationale SportWays bestemmingen. Het perfecte klimaat, de zinderende staden het schitterende complex van Atlètic Terrassa Hockey Club(met zwembad, tennisbanen en zaalhockeyveld) zijn beproefdeingrediënten voor een ultiem hockeykamp.Ruim driehonderd kinderen uit de hele wereld nemen jaarlijks deelaan deze immens populaire kampen, waar de voertaal Engels is.Met vijftien jaar ervaring in deze stad van Gaudí en Camp Nou,hebben we een ultieme mix gevonden van hockey, zee, strand, stad, siësta én fi esta! ’s Ochtends krijg je training van (internationale)toptrainers; in de hete middag vier je siësta en in de koelte van de namiddag speel je toernooironden. Uiteraard ontbreekt een dag naar het strand niet en bezoeken we het centrum van Barcelona, met de Ramblas, terrasjes en de winkelboulevards.Hasta luego a Barça…!

Waar:Atlètic Terrassa Hockey Club Barcelona

Wanneer:Barcelona Summer Camp:vr 22 juli t/m za 30 juli 2011EHF Excellence Camp:wo 3 augustus t/m do 11 augustus 2011

Leeftijd en aantal plaatsen:Barcelona Summer Camp:14 t/m 18 jaar, max. 120 deelnemers EHF Excellence Camp:14 t/m 18 jaar, max. 150 deelnemers

Kosten:€ 699,- p/p all-in*

* exclusief vliegticket en airportpick up/drop off. SportWays airport pick upservice enkele reis € 40,- / retour € 65,-. Uitsluitend pick up op 22 juli en 3 aug.tussen 10.00 – 15.00 uur en drop off op30 juli en 11 aug. tussen 10.00 – 15.00 uur.

Met onder meer… Internationale toppers9 HockeyclinicsBarcelona International TournamentStranddagCity TripTrainers van het EHF DevelopmentProgramme (bij EHF Camp)

Page 16: SportWays Hockeykampen 2011

16

Informatie & aanmeldingSportWaysPostbus 75339,1070 AH AmsterdamTelefoon: +31 (0)20 66 22 157Fax: +31 (0)20 66 29 503e-mail: [email protected] kantoor SportWays:maandag t/m vrijdag10.00 – 17.00 uur

Naam kamp Wanneer Leeftijd Locatie

Champions Hockeykamp Mei Amsterdam 02/05/11 06/05/11 10 - 15 Amsterdam

Champions Hockeykamp Mei Vught 02/05/11 06/05/11 12 - 16 VughtDrijver Keeperskamp Mei 02/05/11 06/05/11 10 - 15 AmsterdamClassic Hockeykamp 1A 03/07/11 09/07/11 10 - 15 AmsterdamClassic Hockeykamp 1B 03/07/11 09/07/11 12 - 16 AmsterdamClassic Hockeykamp 2 10/07/11 16/07/11 12 - 16 AmsterdamYoungStars Hockeykamp 10/07/11 16/07/11 10 - 13 Amsterdam

European Hockey Camp Antwerpen 10/07/11 16/07/11 10 - 15 Antwerpen

Drijver Keeperskamp Antwerpen 10/07/11 16/07/11 10 - 15 Antwerpen

Top Hockeykamp 17/07/11 23/07/11 14 - 18 Amsterdam

Drijver Keeperskamp 1 18/07/11 22/07/11 15 - 21 Amsterdam

Barcelona Summer Camp 22/07/11 30/07/11 14 - 18 Barcelona

Classic Hockeykamp 4 24/07/11 30/07/11 10 - 15 AmsterdamDrijver Keeperskamp 2 26/07/11 30/07/11 10 - 15 AmsterdamClassic Hockeykamp 5 31/07/11 06/08/11 10 - 15 Amsterdam

EHF Excellence Hockey Camp 03/08/11 11/08/11 14 - 18 Barcelona

Classic Hockeykamp 6 07/08/11 13/08/11 10 - 15 Amsterdam

Classic Hockeykamp 7A 14/08/11 20/08/11 12 - 16 Amsterdam

Classic Hockeykamp 7B 14/08/11 20/08/11 10 - 15 Amsterdam

Naam kamp Van Tot Leeftijd Locatie

SportWays Kids Mini hockeykampen Mei, zomer, herfst (2 & 3 daags) 6 - 10 Heel Nederland

YoungStars (dag)hockeykampen Mei, zomer, herfst (3 daags) 10 - 13 Heel NederlandThe Hockey Academy April, mei, juni (1 & 2 daags) 10 - 16 Heel Nederland

Colofon© 2010 SportWays.Ontwikkeling en begeleiding: LiBeR ABC.Fotografi e: Maarten van der Lee, Vincent Tichelman,Kiki Siemer. Grafi sche vormgeving: Coma Prima.Drukwerk: Spinhex & Industrie Drukkerij.Eindredactie: Jet Berkhout en Vincent Tichelman.

Bew

aark

alen

der!

Hand

ig v

oor

op je

prik

bord

of op

de

koel

kast

!

SportWays werkt samen met: