Sponsormogelijkheden Tilburg Culinair 2013

2
Het lekkerste weekend van Tilburg 26 t/m 29 september 2013 Vrienden van Culinair Sponsors van Culinair NIET-Sponsor Standaard in sponsorpakket N.V.T. Geen optie 150,- Standaard in sponsorpakket Geen optie 300,- 150,- Geen optie 450,- 300,- 600,- 600,- 450,- 750,- Prijzen Klein logo (6 verschillende logo’s op het scherm) Middelgroot logo (4 verschillende logo’s op het scherm) Groot logo (2 verschillende logo’s op het scherm) Logo alleen op het scherm Advertentie of bedrijfsfilm op het scherm Ze zijn u ongetwijfeld opgevallen: de grote breedbeeldschermen op het culinaire plein. Ze hangen goed zichtbaar waar gasten staan te eten, te borrelen, te wachten en lekker de tijd hebben om de informatie in zich op te nemen. Op deze schermen wordt uw logo tot uiting gebracht. Daarnaast worden ook het programma, de evenementinformatie en de gerechten getoond. Wilt u als sponsor van Tilburg Culinair nóg beter zichtbaar zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf via narrowcasting extra te promoten, bijvoorbeeld met een advertentie of een filmpje op de schermen. Hieronder vindt u een globaal overzicht van de mogelijkheden, we bespreken dit graag persoonlijk met u. Narrowcasting tijdens Tilburg Culinair; de moeite waard! Volg Tilburg Culinair op facebook.com/TilburgCulinair twitter.com/CulinairTilburg#tilburgculinair Postbus 413 5000 AK Tilburg t. 06-53373938 (Franck van Boekel) e. [email protected] Uw bedrijfsfilmpje op het culinaire plein Hebt u geen bedrijfsfilmpje, geen probleem. Samen met een van onze sponsors, Full Frame, bieden wij u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een bedrijfsfilmpje te laten maken. Het filmpje is behalve voor op de schermen tijdens het evenement uiteraard ook volledig voor uw eigen gebruik beschikbaar. We bieden u 3 opties: filmpje 1: Film van 30 sec. met filmbeelden op locatie en ondersteunende tekstanimatie: 650,- filmpje 2: Animatiefilm van 30 sec. met 3-6 geanimeerde foto´s en ondersteunende tekstanimatie inclusief eindtitel: 450,- filmpje 3: Logo-animatie van 10-15 sec: 350,- Kijk voor een voorbeeld van de filmpjes op www.full-frame.nl/tilburgculinair

description

Ook in 2013 zetten de restaurateurs en hun teams, diverse artiesten en de organisatie van Tilburg Culinair al hun creativiteit en gastvrijheid in om u een onvergetelijke avond... of zelfs heel weekend te bezorgen: Het lekkerste weekend van Tilburg vindt dit jaar plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 september.

Transcript of Sponsormogelijkheden Tilburg Culinair 2013

Page 1: Sponsormogelijkheden Tilburg Culinair 2013

Het lekkerste weekend van Tilburg

26 t/m 29 september 2013

Vrienden van Culinair Sponsors van Culinair NIET-Sponsor

Standaard in sponsorpakket

N.V.T. Geen optie

€ 150,- Standaard in sponsorpakket

Geen optie

€ 300,- € 150,- Geen optie

€ 450,- € 300,- € 600,-

€ 600,- € 450,- € 750,-

Prijzen

Klein logo (6 verschillende logo’s op het scherm)

Middelgroot logo (4 verschillende logo’s op het scherm)

Groot logo(2 verschillende logo’s op het scherm)

Logo alleen op het scherm

Advertentie of bedrijfsfilm op het scherm

Ze zijn u ongetwijfeld opgevallen: de grote breedbeeldschermen op het culinaire plein. Ze hangen goed zichtbaar waar gasten staan te eten, te borrelen, te wachten en lekker de tijd hebben om de informatie in zich op te nemen. Op deze schermen wordt uw logo tot uiting gebracht. Daarnaast worden ook het programma, de evenementinformatie en de gerechten getoond.

Wilt u als sponsor van Tilburg Culinair nóg beter zichtbaar zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf via narrowcasting extra te promoten, bijvoorbeeld met een advertentie of een filmpje op de schermen. Hieronder vindt u een globaal overzicht van de mogelijkheden, we bespreken dit graag persoonlijk met u.

Narrowcasting tijdens

Tilburg Culinair; de moeite waard!

Volg Tilburg Culinair op facebook.com/TilburgCulinairtwitter.com/CulinairTilburg#tilburgculinair

Postbus 413 5000 AK Tilburg • t. 06-53373938 (Franck van Boekel) • e. [email protected]

Uw bedrijfsfilmpje op het

culinaire plein

Hebt u geen bedrijfsfilmpje, geen probleem. Samen met een van onze sponsors, Full Frame, bieden wij u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een bedrijfsfilmpje te laten maken. Het filmpje is behalve voor op de schermen tijdens het evenement uiteraard ook volledig voor uw eigen gebruik beschikbaar. We bieden u 3 opties:

filmpje 1: Film van 30 sec. met filmbeelden op locatie en ondersteunende tekstanimatie: € 650,-

filmpje 2: Animatiefilm van 30 sec. met 3-6 geanimeerde foto´s en ondersteunende tekstanimatie inclusief eindtitel: € 450,-

filmpje 3: Logo-animatie van 10-15 sec: € 350,-

Kijk voor een voorbeeld van de filmpjes op www.full-frame.nl/tilburgculinair

Page 2: Sponsormogelijkheden Tilburg Culinair 2013

O ok in 2013 zetten 13 restaurateurs en hun teams, diverse artiesten en de organisatie van Tilburg Culinair al hun creativiteit en gastvrijheid in om

u een onvergetelijke avond... of zelfs heel weekend te bezorgen: Het lekkerste weekend van Tilburg vindt dit jaar plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 september. Op vrijdag 27 september is het plein tot 19.30 uur exclusief gereserveerd voor de afnemers van de Bedrijvenavond en hun relaties.

Vorig jaar was het evenement een enorm succes. De organisatie wil u ook dit jaar een vernieuwd en verrassend Tilburg Culinair voorschotelen! In deze brochure vindt u meerdere sponsormogelijkheden.Maakt u dit jaar ook deel uit van de groep sponsoren van dit geweldige evenement? U kunt uw bedrijf profileren via de media van Tilburg Culinair en narrowcasting tijdens het lekkerste weekend zelf.

Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie van Stichting Tilburg Culinair; Dyon Beerens, Franck van Boekel, Pieter Ghering, Sjef van der Schoot, Gijs van der Velden, Dennis van Vliet,Jolanda van Wanrooij en Twan Zebregs.

Hoofdsponsors:

SponsorsTilburg Culinair 2013:

• 4entreekaarten*t.w.v.€ 80,- voor de sponsoravond op donderdag 26 september (inclusief 3 gerechten en 5 drankentroskes per kaart).

• 150troskes,hetbetaalmiddelvanTilburgCulinair (waarde € 2,40 p.st.).

• Grotelogovermeldingopdeschermenophetculinaire plein.

• Grotenaamsvermeldingindeadvertentiecampagne.

• Kortingbijplaatsingvaneenadvertentieopdeschermen op het culinaire plein.

*Extraentreekaartenvoordesponsoravondzijnalleentebestellenincombinatiemetafnamevaneensponsorpakket. Er zijn geen entreekaarten te verkrijgen in de vrije verkoop.

• 2entreekaarten*t.w.v.€ 80,- voor de sponsoravond op donderdag 26 september (inclusief 3 gerechten en 5 drankentroskes per kaart).

• 50troskes,hetbetaalmiddelvanTilburgCulinair(waarde € 2,40 p.st.).

• Kleinelogovermeldingopdeschermenophetculinaire plein.

• Kleinenaamsvermeldingindeadvertentiecampagne.

• Kortingbijplaatsingvaneenadvertentieopdeschermen op het culinaire plein.

Vrienden van Tilburg Culinair

€ 1.000,-

Sponsors van Tilburg Culinair

€ 2.000,-

• Van17.00tot20.00uurwordtusamenmetuwrelaties (max. 50 personen) in de watten gelegd door één van de deelnemers van het evenement.

• Ontvangstmetaperitief.• 4-gangendinerinclusiefdrank(wijn,bier,fris).• Passendeoptredensophetculinaireplein.• Hetiseenverrassingbijwelkedeelnemeruaan

tafel schuift; één week voor aanvang van de bedrijvenavond vindt de trekking plaats, die u aan een restaurant koppelt. Daarna kunt u met de restaurateur uw wensen voor spijzen en dranken bespreken. Natuurlijk binnen het budget of,in overleg, voor een meerprijs.

• VOL=VOL.• Afnamevaneenbedrijvenavondkanalleenin

combinatie met een van de sponsorpakketten.

Bedrijvenavond vrijdag 27 sept

€ 3.500,-