Sponsordossier Cocktail 2015

12

description

 

Transcript of Sponsordossier Cocktail 2015

Page 1: Sponsordossier Cocktail 2015
Page 2: Sponsordossier Cocktail 2015

Sponsordossier Cocktail 20154 & 5 September 2015JH Tramalant - Stationslaan 61 - 1980, ZemstVU: Senne Van Rompaey - Poelstraat 42 - 2800 Mechelen

Page 3: Sponsordossier Cocktail 2015

LOCATIEZemst is een dorpje ten midden van Antwerpen en Brussel. Onze feesttent staat opgesteld aan de Hemen van de plaatselijke jeugdbeweging en is eenvoudig te bereiken met de wagen (via E19 of N1) of het openbaar vervoer (NMBS-station Weerde op wandelafstand). Met de fiets is het makkelijk te bereiken via de Brusselsesteenweg voor wie van Vilvoorde of Mechelen komt..Het sfeervolle buitenterrein bestaat uit een feest- en ontspanningstent met daartussen een groen binnenpleintje en een exclusieve gin-tonic bar om te ontspannen tussen het feesten door. Dit doet eveneens dienst als ons buitenterras op zaterdagmiddag. Het geheel wordt gezellig ingericht en is voorzien van catering en sanitair.

Stationslaan 61 - 1980, Zemst

COCKTAIL

Afrit N1

NMBS

Afrit E19

50m

Page 4: Sponsordossier Cocktail 2015

CONCEPT & PROGRAMMAIn Zemst en omstreken is het Cocktail-weekend, met jaarlijks meer dan 2000 bezoekers, een begrip en al meer dan vijfentwintig jaar een vaste waarde.

Het weekend deelt zich op in twee delen. Vrijdag is er naarjaarlijkse traditie onze Cocktail Party met onze huisbereidecocktails en ruim duizend feestvierders.

Zaterdag is een dag voor de kleintjes en hun ouders, meteen kindernamiddag, eetfestijn en avondevenement voorjong en oud.

Vrijdag 4 September 2015

Dit jaar trekken we onze vrijdag op gang met lokale platenruiter C-Man, die wordt afgelost door Masai. Later op de avond komen Les Mecs en Lennert Wolfs de pannen van het dak spelen! En headlinen doen we in stijl, met een topper van formaat: Alvar & Millas! Afsluiten tot in de late uurtjes gebeurt met onze huis-DJ: D-RUB!

Zaterdag 5 September 2015

Zaterdagmiddag is het aan de kleintjes: met springkastelen, schmink, kinderkaraoke en allerlei randactiviteiten. Ondertussen kunnen de ouders genieten in het zonnetje van een heerlijk maaltijd met verfrissende cocktail.

‘s Avonds is het feest voor jong en oud met onze Thé Dansant door de jaren heen! Hier zal Frituur Paula live hits verzorgen van vroeger en nu. Afgesloten in de avond met onze 70-80-90-00 Afterparty!

Page 5: Sponsordossier Cocktail 2015

HET VERLEDENOok de voorbije jaren was Cocktail een succes, door knallende vrijdagen met namen als DIMARO, David Latour, Dave McCullen, Peter Luts, DJ Wout, Sven Ornelis, DJ F.R.A.N.K, Buscemi en Laston & Geo die het mooie weer maakten!

Ook de zaterdagen mochten niet onderdoen! Na het immer populair eetfestijn en kindernamiddag werden de laatste jaren onze tweede dag afgesloten met ‘De Pré-Historie’ en sinds vorig jaar met onze eigenste Thé Dansant door de jaren heen. Een gigantisch succes bij jong en oud!

Page 6: Sponsordossier Cocktail 2015

HOE WERKT HET?

METHODE A

Bij methode A kan u een persoonlijk sponsorpakket samenstellen uit de de ‘Basislijst’ en ‘Specialslijst’ op de volgende pagina’s. Aan de hand van uw gesponsord totaalbedrag krijgt u dan een bonus toegekend in de vorm van een schijfpakket. U kunt dan op de ‘Schijven’-pagina bekijken voor welk bonuspakket u dan in aanmerking komt.

Stel uw persoonlijk pakket samen met de opties op de Basis- en Specials-lijst. Tel uw totaal gesponsord bedrag op.

Vergelijk uw bedrag met de eerste kolom op de ‘Schijven’-pagina om te kijken welke bonussen u krijgt toegewezen.

Betaal een vaste prijs u it de laatste kolom om bijbehorend schijfpakket te bekomen.

METHODE B

Heeft u geen zin om zelf een pakket samen te stellen? Dan is Methode B iets voor u. Hiermee kan u aan een verlaagde vaste prijs, uzelf inkopen in een schijfpakket. Eenvoudiger kan niet.

1

2

Page 7: Sponsordossier Cocktail 2015

A2

2x

4x

6x

B1

B1

www.cocktailparty.be4m²

A2

A2

1/4

1/2

Full ScreenFull

Page

1/4

www.cocktailparty.be

www.cocktailparty.be

SCHIJVEN

AfficheUw logo komt onderaan de affiche in verhouding met

de grootte.

PlasmaschermenHet hele weekend komt uw logo op de schermen van

het evenement.

FolderUw logo/advertentie verschijnt in 7500 A5-folders, verspreid

in de regio

WebsiteUw logo verschijnt op de

homepage van de officiële website.

VrijkaartenU ontvangt een aantal

vrijkaarten voor het weekend.Prijs enkel

schijfpakket (B)Totaalsom

bijdrage (A)

+500 EUR

Platinum Level*

400 EUR

Platinum Level

250-499 EUR

Gold Level

200 EUR

Gold Level

100-249 EUR

Silver Level

100 EUR

Silver Level

*Sponsors op het Platinum Level mogen spandoeken en/of vlaggen voorzien om op te hangen op het evenement.

1/3

1/6

1/15

Page 8: Sponsordossier Cocktail 2015

BASISLIJSTDe basislijst bestaat uit promo-materiaal en drukwerk dat noodzakelijk is voor ons. Hoe sneller deze gesponsord worden, hoe beter dus. BELANGRIJK: Het is toegestaan om meerdere vakken van een bepaald drukwerk te sponsoren, zodat uw logo er groter op komt te staan.

Tickets Bonnetjes & Drankaarten T-shirts Fietshangers

2x €250,- 2x €300,-6x €200,-€200,-2x €200,-

FlyersAantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

2 00065 x 148mm

10 000 & 2 50025 x 50mm & A7

100n/a

10 000100mm x 210mm

10 000A6

Uw logo komt achteraan op alle tickets voor zowel vrijdag als zaterdag. Tickets worden verkocht op twaalf verkooppunten, op de website en door honderd medewerkers die scholen en evenementen afschuimen. Elke feestganger heeft dus zeker uw logo gezien!

Uw logo komt achteraan op de bonnetjes en drankkaarten voor het gehele weekend. Wat betekent dat uw logo door de handen van duizenden bezoekers zal gaan op amper twee dagen tijd!

Uw logo komt achteraan op het T-shirt. Die worden door bijna honderd medewerkers, gedragen vanaf minimaal een maand voor het evenement en op het evenement zelf. Een maand permanent in het straatbeeld tijdens het flyeren, afficheren, en andere evenementen!

Uw logo komt achteraan op onze unieke fietshangers. Deze worden gehangen aan fietsen aan stations, scholen, feestjes en overal waar fietsenstallingen zijn. Uw logo zal zich zo in geen tijd over de regio verspreiden!

Uw logo komt achteraan op alle flyers. Deze worden bij elke promo-activiteit uitgedeeld: bij scholen, feestjes, evenementen, op café’s,... De flyer is het werkpaard van de reclamecampagne!

YOURLOGOHERE

YOURLOGOHERE

YOUR LOGO HERE

rugzijde

YOUR

LOGO

HERE

YOURLOGOHERE

YOURLOGOHERE

YOURLOGOHERE

YOURLOGOHERE

YOURLOGOHERE

YOURLOGOHERE

YOUR LOGO HERE

YOUR LOGO HERE

YOUR LOGO HERE

YOUR LOGO HERE

Page 9: Sponsordossier Cocktail 2015

SPECIALSDe specials zijn bijzondere promo-artikelen die niet per sé noodzakelijk zijn voor onze campagne, maar die wel een leuke en memorabele extra geven! Met enkel uw logo exclusief aanwezig!

NOTA: De Specials komen niet in aanmerking voor de Gouden Gever wegens plaatsgebrek en het niet kunnen garanderen van hun aanwezigheid in het promopakket.

€350,- €350,- €400,- €350,-

Aanstekers Flesopeners Zonnebrillen PennenAantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

Aantal: Formaat:

500n/a

500n/a

200n/a

1 000n/a

Uw logo komt op een zijde van deze unieke aanstekers die worden uitgedeeld tijdens promo-activiteiten. Telkens iemand een vuurtje vraagt, staat uw bedrijf in de aandacht!

Een lasergravure van uw logo komt op deze handige flesopeners die worden uitgedeeld tijdens promo-activiteiten. Zo komt uw bedrijf aan de sleutelbos van menig feestvierder!

Uw logo komt op een zijde van deze exclusieve zonnebrillen, deze worden uitgedeeld tijdens promo-activiteiten of verloot tijdens wedstrijden. Nu al ongetwijfeld hét Cocktail-gadget van 2015!

Uw logo komt op deze handige pennen die worden uitgedeeld tijdens promo-activiteiten. Het meest nuttige item in deze catalogus, uw logo gegarandeerd binnen ieders handbereik dus! (Opgelet, type pen kan verschillen van degene afgebeeld)

Page 10: Sponsordossier Cocktail 2015

DE GOUDEN GEVERWilt u met uw bedrijf écht de ster van het feestje zijn? Word dan onze Gouden Gever! Dit sponsorpakket geeft u niet enkel toegang tot de hoogste schijf: uw logo wordt op groot formaat mee verwerkt in het logo van Cocktail 2014! Als drijvende kracht achter het evenement wordt uw bedrijf vermeld na ‘Powered by:’. Wat betekent dat u op elk mogelijk drukwerk of beeldscherm terechtkomt, inclusief:

-10 4m²-affiches -700 A2-affiches -700 B1-affiches -7 500 sponsorboekjes, op de voorpagina -2 000 tickets -2 500 drankkaarten -10 000 bonnetjes -10 000 fietshangers -10 000 flyers -De beeldschermen het hele weekend lang -De officiële webiste

Verder krijgt u nog enkele ander extra’s zoals:

-10 vrijkaarten -Toelating om heraszeilen met uw logo op te hangen (zelf aan te leveren). -De platinumschijf blijft geldig: uw logo komt dus tweemaal op bepaalde drukwerken, u krijgt toelating om spandoeken en/of vlaggen op te hangen. -De kleur van het ‘Powered by:’-vak kan uitgevoerd worden in blauw of oranje, om uw logo optimaal in de verf te zetten.

Opgelet! Dit pakket kan maar toegekend worden aan één sponsor, wees er dus snel bij!

€1 200,-NOTA: De Specials komen niet in aanmerking voor de Gouden Gever wegens plaatsgebrek en het niet kunnen garanderen van hun aanwezigheid in het promopakket.

Page 11: Sponsordossier Cocktail 2015
Page 12: Sponsordossier Cocktail 2015

Datum: 4 & 5 September 2014Plaats: Feesttent, Hemen, stationslaan 61 - 1980 ZEMST E19 - afrit 11

Verkooppunten: Café De Rut (Weerde) Café De Kroeg (Zemst) Café ‘t Schoon Zicht (Weerde) Café De Harlekijn (Eppegem) Café Den Druugen Airing (Elewijt) Café ‘t Steen (Elewijt) Café Boesjkammeree (Mechelen) Taverne Hof Van Laar (Zemst-Laar) Slagerij Coppens (Zemst) Bakkerij De Kock (Weerde & Zemst) Via de website (www.cocktailparty.be) Via onze medewerkers

Contact: Senne Van Rompaey 0496 020 400 [email protected]