Sponsorboekje jalabal 2014

40
Kirchroa, 1 fibberwaar 2014 Jalabal ‘t Fes van d’r Sjwatse Kater PRESENTATIEGIDS JALABAL 2014

description

http://issuu.com/deurenberg/docs/sponsorboekje_jalabal_2014

Transcript of Sponsorboekje jalabal 2014

Kirchroa, 1 fibberwaar 2014

Jalabal‘t Fes van d’r Sjwatse Kater

PRESENTATIEGIDS JALABAL 2014

Alaaf!

Ons Jalabal begon in 1957 in het Hubertushuis als zietsóng met na afloop de befaamde woorden ‘t darf jedanst weëde. Zo’n dertig jaar later verhuisden we met ons promenadefeest naar de (binnen)hof van Kasteel Erenstein. En nu, weer zo’n periode van mooie herinneringen later, nemen we onze intrek in een ander prominent gebouw binnen onze stadsgrenzen: de Rodahal. Wat blijft, is ons Jalabal: rijk aan traditie, met een ongekende uitstraling in de regio, maar op en top geijkt aan de eisen die we anno 2014 aan een groots gala mogen stellen. We kijken graag met u vooruit.

Nieuw in de opzet is dat voorafgaand aan het galafeest het Sjwatse Kater diner plaatsvindt. Tijdens deze culinaire verwennerij reiken wij als Prinse-road Kirchroa onze orde van d’r Sjwatse Kater uit aan Harm Wiertz, voor zijn bijzondere verdiensten voor Kerkrade en de Kerkraadse cultuur. Het Sjwatse Kater diner loopt vervolgens naadloos over in een spetterend galafeest.

Met Down Town Delight en de Sesam Sensation Band halen we twee topor-kesten in huis. Down Town Delight zorgt voor easy listening muziek. Sesam Sensation Band is vorig jaar uitgeroepen tot dé cover- en showband van het jaar. Met vocalisten Jantien Bijvoet (Op zoek naar Evita en Joseph) en Sebas-tiano Zafarana (Voice of Holland – Team Van Velzen) staat deze band garant voor overgetelijke optredens vol verrassende muzikale wendingen.

Kortom, het wordt een geweldig feest op 1 februari! Een feest dat wij niet zouden kunnen organiseren zonder de steun en het vertrouwen van onze partners die wij in deze gids graag aan u presenteren.

We wensen u alvast een schitterend Jalabal!

Prinseroad Kirchroa

Sjwatse Kater 2014

Op ons Jalabal eren we elk jaar personen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben ge-maakt voor Kerkrade en de Kerkraadse cultuur in het bijzonder, met onze orde van d’r Sjwatse Kater. In 2014 valt die eer toe aan de heer Harm Wiertz.

Harm Wiertz, inne Kirchröadsjer jong, stond eerst voor de klas, voordat hij in 1985 als uitzendconsu-lent begon. Twaalf jaar later startte hij zijn eigen familiebedrijf Wiertz Personeelsdiensten. Wat altijd is gebleven, is Harms streven mensen in staat te stellen zich te ontwikkelen.

Daarbij gaat zijn hemetsjtad hem aan ‘t hart. Op zijn eigen manier heeft hij vanuit zijn bedrijf, maar ook vanuit de Wiertz Foundation veel activiteiten en initiatieven in Kerkrade, ook van d’r Kirchröatsjer Vasteloavends Verain en d’r Prinseroad, ondersteund.

Karakteristieke gebouwen heeft hij voor Kerkrade behouden: het service cen-ter van Wiertz Personeelsdiensten heeft zijn thuis in het oude politiebureau aan de Poststraat en in de Villa Bergstein is een bedrijfsverzamelingsgebouw gerealiseerd. Sinds dit jaar bezigt Harm Wiertz zich ook als bestuurslid met het WMC en als voorzitter van Stichting Voortgezet Onderwijs Kerkrade heeft hij zich ingezet om middelbaar onderwijs voor Kerkrade te behouden. Helaas is het tot stand brengen van Nova Rolduc niet gelukt.

Wij als Prinseroad Kirchroa zetten Harm graag in de spotlights op ons Jalabal. Zijn meer dan verdienstelijke bijdrage aan de stad Kerkrade en de Kerkraadse gemeenschap onderstrepen wij graag met onze Sjwatse Kater.

Couleur Locale

Loek Rinkens

Paul Weelen

Guus Spauwen

Jeu en Lenie Wetzelaer

Jo Pöttgens

Maurice Buck

Roger Lataster en Jack Vinders

Walter Sterk

Wim Ploum

Willy Schobben

Jos Schlechtriem

Martin Eurlings

Frans Bodelier

Jo Stevens

Reg van Loo

Ummer d’r Neaver

Jos Som

Arno Borghans

Netty Engels-Goebbels

Toon Willems

Jo Eenens

Con Savelsbergh

Jacques (Sjaak) Schiffelers

Theo Pickée

Wiel Hendriks

Ger Kockelkorn

Piet Aalmans

Jo Delnoy

Arno Deckers

Lou Thomas

Jo Crombach en Jo Sommer

Boy Jacobs

Sjef Duijsens

Marlies Vornberger-Meurs

Jan Mans

Adam Vreuls

Jan Derwall

Piet Haemers

Thijs Wöltgens

Harry Keulen

Hans Stelsmann

Lei Buck

Werner Buck

Pim van Alem

Nico Hommel

May Ramaekers

Jo Bok

Huub Bischoff

Frans Haselier

Wiel Buck

Martin Schings

Nico Ploum

Theo Evers

Bert van de Weijer

Tjeu Holtackers

Mathie Vreuls

Lei Piekaz

Mathieu Turk

Frans Gijzels

Niek Eussen

Godfried Augenbroe

Jo Smeets

Thea Buck-Ruland

Herman Derix

Hans Rutten en Jan Boon

Henk Engels

Sjeng Curfs

Nico Ploum

Pierre Grooten

Hubert Scheeren

Martien Römgens

Wiel Körver

Wiel Ploum

Lei Buck

Wiel Buck

Sjean en Joep Wetzels

Frits Ploum

Mathieu Bindels

Jo Gerats

Jo Dohmen

Theo Gysen

Wiel Scheelen

Piet Schings

Cees Becht

Gerard Frantzen

Gene Hollewijn

Sjwatse Kater dragers sinds 1957

ABN AMROABN AMRO biedt haar particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan: diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten. Uitgangspunt is het inspelen op de veranderende markt en veranderende behoeften van klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

ADACTIO GerechtsdeurwaardersDeskundige ruggensteun bij alle zaken waar u recht op heeft. Dat is de zekerheid die u vindt bij ADACTIO in Kerkrade en Heerlen. U kunt bij ADACTIO terecht voor het laten verzorgen van incasso’s, het regelen van huurzaken, bemiddeling in geldkwesties, het verzorgen van debi-teurenbeheer, civiel procederen, exploten uitbrengen, beslagleggen en ontruimen, akten van constatering opmaken, taxaties uitvoeren en het verstrekken van juridisch advies. Op ADACTIO kunt u rekenen.

G E R E C H T S D E U R W A A R D E R S | I N C A S S O

Advocatenkantoor In ’t VenAdvocatenkantoor In ’t Ven is een onafhankelijk advocatenkantoor met een algemene praktijk voor Bedrijf en Particulier, met name actief in het handelsrecht en het verbintenissenrecht. In het bijzonder gaat aandacht uit naar het contractenrecht, arbeidsrecht en naar schade- en aansprakelijkheidszaken. De persoonlijke en vertrouwelijke benade-ring van de rechtzoekende staat steeds voorop. Het kantoor biedt zijn cliënten zowel buitengerechtelijk als in het gerechtelijk proces gede-gen juridische ondersteuning op hoog niveau.

BBM – Bouw Buro Meijer Bouw Buro Meijer houdt zich hoofdzakelijk bezig met kleine ver-bouwingen en renovatie- en bouwbegeleidingswerkzaamheden. Het richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en verricht zijn werkzaamheden op projectbasis of tegen een te bespreken uurloon. Onder meer voor systeemwanden, plafonds en dakenonderhoud is Bouw Buro Meijer uw partner bij uitstek. Een afspraak maken, kan telefonisch of per e-mail: 06-53878994 of [email protected].

BBM-Bouw Buro Meijer

Bergstein Vastgoed AdviseringBergstein Vastgoed Advisering is gespecialiseerd in nationale en in-ternationale nieuwbouwprojecten in het algemeen en recreatie in het bijzonder. Het bedrijf is sterk in advisering omtrent de aan- en ver-koop van vastgoed, marktonderzoek, projectontwikkeling, projectbe-geleiding en beleggingsobjecten. Dankzij een uitstekend geoutilleerd netwerk kan Bergstein Vastgoed Advisering u áltijd een professioneel advies op maat garanderen, zowel voor het MKB en bedrijfsleven als voor particuliere initiatiefnemers.

Bemelmans OptiekBij Bemelmans Optiek aan de Markt in Kerkrade kunt u terecht voor lenzen, brillen, monturen en zonnebrillen (op sterkte) van gerenom-meerde merken als Vogue, DKNY, Oakley, Prada, Versace, D&G en Ralph Lauren. Bemelmans Optiek beschikt ook over een speciale kinderbril-lenafdeling waar u een unieke keuze aan kinderbrillen vindt, allen met stoeigarantie. Voor oogmetingen, passende lenzen en deskundig ad-vies bent u bij Bemelmans aan het goede adres.

BergsteinVASTGOED ADVISERING

Postbus 144

NL - 6400 AC Heerlen

T 0031 (0)45 - 571 63 41

BotterweckVan begin tot aan het einde staat Botterweck garant voor kwaliteit. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en voorzien u van een deskundig kleuradvies. Via ons Meerjarenonderhoudsplan is uw schilderwerk na oplevering van de werkzaamheden in vakkundige han-den. Naast schilderen bent u bij Botterweck aan het juiste adres voor glas- en isolatiewerkzaamheden, bouwkundig onderhoud en stofferen. Kortom, de specialist die uw woning of bedrijfspand geheel afwerkt. En dat is wel zo prettig.

BrandDoor de eeuwen heen hebben we door puur vakmanschap het brouwen van smaakvolle bieren tot een kunst verheven. Wij brouwen krach-tig smaakvolle pilseners en karaktervolle speciaalbieren in onze eigen brouwerij in Limburg, en dat al sinds 1340. Hierbij gebruiken we uitslui-tend bijzondere hopsoorten, de beste gerst en zuiver mineraalwater uit eigen bron. Welkom bij Brand! Maak kennis met bijna zevenhonderd jaar vakmanschap.

Chocolate CompanyHet begon in 2004. In het keukentje in de eerste winkel in Aken maak-ten we heerlijke warme chocomelk. Elke dag. Altijd een andere smaak proberen. En daarna de grote hotpots weer poetsen. Daar moest toch een eenpersoonsportie voor te bedenken zijn. En daar was ie: de Hotchocspoon. Een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert. Zalig! Dat vonden meer mensen. Dus moesten we aan de bak. Spoons maken alsof ons leven er vanaf hing. Zo is Chocolate Company ontstaan. Eerst met één winkel, nu zwerven onze heerlijkheden over de hele wereld. De Hotchocspoon blijft onze trots en lieveling, maar ons assortiment is flink uitgebreid. Want chocolade, die moet overal in zitten vinden wij!

Carien Pasmans-Van AllerNeuroloog / neurofysioloog Jos Pasmans was een carnavalist in hart en nieren. Was, want Jos is in 2007 helaas overleden. Met zijn maatschap was hij jarenlang een trouwe sponsor en bezoeker van diverse activi-teiten van de Kerkraadse vasteloavend, de Jalabal incluis. Een traditie die zijn echtgenote Carien Pasmans - Van Aller na zijn dood met hun kinderen is blijven voortzetten. Wij zijn dan ook heel verheugd Carien, Simone, Manon en Raphael dit jaar weer als bezoeker en partner van de Jalabal te mogen begroeten.

City TaxVervoersbedrijf City Tax & Bus Exclusief begon in 1985 met drie Mer-cedessen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot, toonaangevend en innovatief bedrijf met meer dan 120 medewerk(st)ers en ruim 80 voertuigen. City Tax & Bus Exclusief is uitgegroeid tot een begrip in de regio Parkstad voor alle diensten in het kader van personenvervoer. De centrale van City Tax is 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch te bereiken via het nummer: 045-5424242.

ComfoxWe provide smart ICT Solutions for your business! Wij implementeren netwerken van groot tot klein. Windows Server Clustering, Exchange, SQL, Sharepoint, Contentfiltering, VPN, Firewalls, Backup on/offsite, Mi-graties, Hosting, Home Office, detachering & VOIP Oplossingen: bij comfox kunt u met al uw ICT-uitdagingen terecht!

D&D VerhuurD&D Verhuur is dé leverancier voor dranghekken en alle varianten in mobiel hekwerk, podiums, geluidswagens en mobiele tribunes in Limburg. Daarnaast zijn we gestaag gegroeid in het segment veilig-heid, specifiek de verkeerstechniek, en de bouw- en evenementensec-tor. Via D&D Onderhoud bieden we werktuigbouwkundige activiteiten alsmede onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor motorvoertui-gen. Wanneer de veiligheid op de weg, in de stad of bij evenementen in het gedrang is, kunt u onze calamiteitendienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Wij dragen zorg voor wegomleidingen, afscherming van locaties, wegen of gebouwen alsook andere omstan-digheden die beveiliging noodzakelijk maken.

CPC ComputersWij verkopen en verhuren PC’s en toebehoren aan bedrijven en parti-culieren. Ook verzorgen we reparatie en onderhoud aan PC’s en prin-ters. Voor het midden- en kleinbedrijf leveren wij tevens complete net-werk oplossingen en netwerksupport. U vindt in CPC Computers een betrouwbare partner voor ADSL & VDSL en VOIP telefonie. Ook kunt u bij ons terecht voor diensten op het gebied van online backup, cloud computing, email, desktop online, webhosting en virtuele servers.

Deurenberg MediaDeurenberg Media staat voor kwaliteitsdrukwerk in Zuid-Limburg. Voor uiteenlopende bedrijven produceren we alle mogelijke vormen van communicatie. We zijn deskundig in ontwerp van logo’s en huisstij-len en de uitvoering daarvan, zowel op papier en beeld. We werken met moderne technieken, zowel conventioneel offset als digitaal druk. Op het gebied van websites werken wij met uiteenlopende software, die ons in staat stelt aan alle wensen te voldoen, en u bovendien de mogelijkheid biedt zelf de site te bewerken. Verder verzorgen wij e-mail nieuwsbrieven, waarbij wij u kunnen voorzien van complete statistie-ken over de ontvangst van uw communicatieboodschappen.

Hairdesigners Dajana VreulsKwaliteit, vakmanschap en service tegen een betaalbare prijs. Dat is Hairdesigners Dajana Vreuls, sinds 1996 niet meer weg te denken uit Kerkrade. Wie Hairdesigners Dajana Vreuls bezoekt, geniet van een optimale salonervaring: color, care en styling. Want de tijd dat je een kapperszaak alleen om je haar te laten knippen bezoekt, is voorbij. Een nieuwe kleur, een nieuwe coupe of style? Of misschien wel een energizing massage, met heerlijk verzorgende shampoo’s, geuren-de crèmes en verfrissende lotions? Bij Hairdesigners Dajana Vreuls onderga je een prettige kappersbehandeling.

Huisartsenpraktijk GoebbelsVier vasteloavend, dat houd je gezond! Het zou zomaar een advies van huisarts en fervent carnavalist Wim Goebbels kunnen zijn. Goebbels en zijn praktijk zijn een vertrouwd gezicht in Eygelshoven. Samen met andere zorgverlenende instellingen zetelt hij in het gezondheidscen-trum aan de Laurastraat. Behoefte aan een consult? Huisartsenpraktijk Goebbels is op weekdagen open van 8 tot 17 uur. Van 8.30 uur tot 10.00 uur is er inloopspreekuur. Op dinsdag en donderdag kun je er van 14.30 uur tot 16.30 uur terecht voor een consult op afspraak.

IntergardeIntergarde, de oudste beveiligingsorganisatie van Europa met hoofd-kantoor in Hannover, verzorgt al sinds de jaren ‘70 de meest uiteen-lopende beveiligingsoplossingen voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland. Door onze jarenlange expertise in het beveiligingsvak in combinatie met onze professionele werkwijze staan wij in de markt bekend om ons kwaliteitslabel en hebben wij een vooraanstaande positie aan de top van de beveiligingsbedrijven in Nederland kunnen opbouwen.

HuisartsenpraktijkW. Goebbels

Jeanspaleis35 jaar geleden opende het Jeanspaleis zijn deuren met collecties van de beste denim-labels en all-time classics. Tegenwoordig biedt Jeanspaleis ook expert denim-repair en pre wear laundry service en verkoopt het onder meer de volgende merken: Drykorn, Buttero, Aaiko, Modstrom, Converse, Edwin, Denham.

KeramKeram is uw officiële BMW en MINI dealer met vestigingen in Kerkrade en Maastricht. Nagenoeg alle BMW modellen staan voor u klaar in de showroom. Zonder problemen kunt u een proefrit maken in de BMW van uw keuze. Voor nieuwe MINI’s kunt u terecht bij Keram Maastricht. Ook hebben wij de ruimste voorraad BMW Premium Selection en MINI Next automobielen van Zuid-Nederland: jong gebruikte auto’s met 2 jaar garantie. Voor onderhoud en reparatie van uw BMW of MINI zijn wij uw partner: onze deskundige en gedreven medewerkers werken volgens de laatste stand van techniek.

Kerres Transport GroepKerres Transport Groep stelt gekwalificeerde mensen en passend materieel aan haar klanten ter beschikking ten behoeve van logis-tieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan dedicated vervoer, contractvervoer of uitsluitend levering van ge-specialiseerd personeel. Kerres Transport Groep biedt u professionele ondersteuning en advies op logistiek gebied. Onze dienstverlening kenmerkt zich door partnership, flexibiliteit, klantgerichtheid en is ondernemend en maatschappelijk verantwoord.

Juwelier LanckhohrJuwelier Lanckohr wordt al ruim 55 jaar gedragen door een team en-thousiaste mensen. Gedreven door passie voor het juweliersvak. Rob Lanckohr, gediplomeerd en ervaren goudsmid, werkt met de modernste apparatuur aan een bijzonder en ambachtelijk resultaat. Bij Juwelier Lanckohr kunt u ook terecht voor graveren, reparaties en om sieraden naar eigen ontwerp te (laten) maken in het atelier.

Lonij Classic CarLonij Classic Car, het bedrijf dat ervoor zorgt dat uw klassieker goed blijft presteren, is gespecialiseerd in luchtgekoelde Porsche en Volkswa-gens. Drijvende kracht achter de onderneming is Leo Lonij. Zijn passie voor de luchtgekoelde Volkswagen is zo groot dat hij altijd te vinden is op beurzen of aan het sleutelen is in zijn werkplaats. Voor onderhoud, restauratie, motorrevisie, apk keuring en aan-en verkoop van uw lucht-gekoelde oldtimer bent u bij Lonij Classic Car aan het goede adres.

MC De LindeMedisch centrum De Linde biedt huisarts, apotheek, fysiotherapie, huidtherapie, logopedie, psychologie, verloskunde, ergotherapie, WMO, meander onder één dak in het zorgcentrum aan de Lindenhof 1 te Kerk-rade.

Movero Vita paramedisch centrumWij zijn een paramedisch centrum waar u terecht kunt voor diverse vormen van revalidatie, fysiotherapie en sportbegeleiding. Movero Vita onderscheidt zich van andere fysiotherapiepraktijken door een breed pakket aan mogelijkheden en een eigen behandelconcept op het gebied van therapie, revalidatie en training. Door de combina-tie van de nieuwste therapeutische technieken met wetenschappelijk onderbouwde actieve oefeningen hebben wij een behandelmethode die garant staat voor direct resultaat. Door een snelle diagnostiek en behandeling weet u direct waar u aan toe bent.

Streeperstraat 25 Landgraaf T 045 531 8585

Notariskantoor MickartzNotariskantoor Mickartz is een modern kantoor gevestigd in Land-graaf. Naast de notaris en de kandidaat-notaris bestaat het kantoor uit zes enthousiaste medewerkers die allen deskundigheid en een per-soonlijke benadering hoog in het vaandel hebben. Actieve advisering en service zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Zowel particulieren als ondernemers staan wij graag bij op het gebied van onroerend goed en personen- en familierecht. We leggen ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal uit en maken duidelijke afspraken over wat u van ons mag verwachten.

Offermans en Snijder verzekeringen en vastgoedOffermans en Snijder is een begrip op het gebied van financiële dienst-verlening en makelaardij in de regio Parkstad. U kunt bij ons terecht voor een deskundig en onafhankelijk advies over verzekeringen, finan-cieringen, hypotheken en pensioenen. Voor ondernemers en werkge-vers beschikken wij daarbij over een uitgebreide expertise om bedrijfs-risico’s verantwoord en doelmatig af te dekken. Ook vindt u in ons een deskundige en betrouwbare partner voor de aan- en verkoop van uw woning.

Outlet BosmanOutlet Bosman is uw specialist in de verkoop van originele merkkleding en parfums. 100% origineel, maar wel 20% tot 50% goedkoper dan de winkelprijs. Bij Outlet Bosman kunt u terecht voor kinderkleding van onder meer Tommy Hilfiger en MEXX en al uw heren- en damesgeuren in verschillende groottes en types: Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Da-vidoff, Chanel, Dior, Boucheron, Yves Saint-Laurent, DKNY zijn slechts enkele merken uit het brede assortiment. Op uw verzoek wordt het geurtje fraai ingepakt, zodat u met een extra feestelijk cadeau voor de dag kan komen.

Peeters gebouwenservicePeeters Gebouwenservice groeide in meer dan 35 jaar uit tot een zeer gewaardeerde schoonmaakpartner met inmiddels 160 goed opgeleide, betrokken medewerkers. We werken in kantoren, bedrijven en instel-lingen, zoals sportcentra, praktijkruimtes en showrooms. Onze dien-sten variëren van glasbewassing, schoonmaak van trappenhallen, in-dustriële schoonmaak, tapijtreiniging, computerreiniging, reinigen en conserveren van kozijnen tot aan ongediertepreventie- en bestrijding toe.

PH AssurantiënBij PH assurantiën doen we zaken met de meeste gerenommeerde Ne-derlandse verzekeraars. Hierdoor zijn we in staat voor bijna ieder risico een passende verzekeringsdekking te bieden. Daarbij streven we altijd naar een goede verhouding in prijs en kwaliteit. We zijn echt betrokken bij het wel en wee van onze klanten: klantvriendelijkheid, goede com-municatie en persoonlijke aandacht staan bij ons op de eerste plaats. PH assurantiën is uw betrouwbare partner op het gebied van schade- en levensverzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Plum Infra bvPlum Infra bv is al jarenlang een professionele partij in de Euregio op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Plum Infra bv staat voor onderhoud, grond- en rioleringswerken, sloopwerken, bestratin-gen, tuinaanleg, advies en projectbegeleiding. Met een team van 40 gedreven vakmensen verzorgen we alle voorkomende werkzaamheden bij een project, van ontwerp tot uitvoering. We werken zowel voor par-ticuliere als voor zakelijke opdrachtgevers. Door onze korte lijnen en snelle service voeren we alle werkzaamheden uit met een hoge mate van efficiency. Dat stelt ons in staat altijd scherp te calculeren.

Praktijk voor orthodontie Guido SchobbenPraktijk voor Orthodontie Guido Schobben startte in 2002 in Kerkrade. Orthodontie gaat verder dan ‘het rechtzetten van een gebit’ met een beugel. Ook je kaken moeten in een goede positie worden gebracht en er moet een evenwicht worden bereikt tussen gebit, tong, wangen en lippen. Een behandeling is op elke leeftijd mogelijk en je bent vrij – zonder verwijzing – een orthodontist te kiezen. Bij ons kun je zo binnenlopen; een afspraak en een wachtlijst hebben wij niet. Wat wij wel hebben is een PlayStation waarmee je kunt gamen, of je nu een beugel hebt of niet.

Postbus 137, 6460 AC Kerkrade

Pluminfra bv

PLUM INFRA | enveloppe.indd 1 19-08-2008 16:19:29

RabobankDe Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale fi-nanciële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vast-goed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale banken en de cen-trale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. De 136 lokale Rabobanken met hun leden en klanten vormen het coöperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. Midden in de maatschappij, betrokken, dichtbij en toonaangevend.

RSM Wehrens Mennen De VriesRSM Wehrens Mennen De Vries is een autoriteit op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied. We maken deel uit van RSM International, het zevende accountants- en fiscalistennetwerk van de wereld en hebben vestigingen in Maastricht, Heerlen, Roermond, Eindhoven en Venlo. Enerzijds profiteert u zo van de service van een grote organisatie. Anderzijds geniet u de betrokkenheid van een regionaal kantoor. RSM Wehrens Mennen De Vries is een dienstverlener met ambitie: niet alleen sparring partner, maar een wezenlijke bijdrager aan uw succes.

Severeyns Thijssen Accountants & FiscalistenSevereyns Thijssen Accountants & Fiscalisten is inzetbaar op het ge-bied van accountancy, fiscale dienstverlening, bedrijfseconomische dienstverlening, juridische dienstverlening en salarisadministratie. Wij beschikken over specialistische kennis met betrekking tot loonverwer-king, financiering en waardering van met name fysiotherapiepraktij-ken. Ook hebben we ruime ervaring op het gebied van koop en ver-koop van ondernemingen, het aangaan van samenwerkingsverbanden, het beëindigen daarvan en bedrijfsoverdrachten binnen de familie. Bij onze loondesk kunt u terecht voor salarisadministratie, arbeidsrecht en –voorwaarden, personeel en organisatie. Tevens hebben wij goede ervaringen met het opzetten en begeleiden van emigratie- en remigra-tietrajecten naar en vanuit België.

Tandartspraktijk RobijnsBij Tandartspraktijk Robijns in Kerkrade kunt u voor een scala aan servi-ces terecht. Natuurlijk voor uw (half )jaarlijkse controles, maar ook voor kanaalbehandelingen, mondverzorging en het tegengaan van slechte adem. Ook voor het trekken van verstandskiezen draait tandarts Ro-bijns zijn hand niet om. Bij de praktijk en op de website kunt u tevens terecht voor advies over het gebruik van flossdraad en hoe u het beste om kunt gaan met gevoelige tanden. Tandartspraktijk Robijns in Kerk-rade: Paul, Joyce, Kathleen, Anita en Anja zijn u graag van dienst.

Tebben KoeltechniekTebben Koeltechniek BV is een kleine organisatie dat kantoor en werk-plaats houdt in Voerendaal, centraal in Parkstad Limburg en met Maas-tricht en Sittard binnen handbereik. Wij leveren alle soorten koeltech-nische meubels en apparatuur op de plaats waar u ze wilt hebben. We pakken ze uit en controleren de werking. Zo nodig brengen we certifica-ten aan en leggen we de bediening uit. Ook beschikken wij over diver-se servicemonteurs die met volledig geoutilleerde servicewagens – ook buiten kantooruren – snel ter plekke zijn om het euvel op te lossen. Via verschillende service-contracten houden we al uw geavanceerde en belangrijke koeltechnische apparatuur in topvorm.

e e n u i t g e l e z e n k e u z e v o o r k a n t o o r & t h u i s

Boekhandel DeurenbergBij Boekhandel Deurenberg kunt u onder meer terecht voor de nieuw-ste trends op het gebied van boeken, kantoor- en schoolartikelen, tijd-schriften, kranten, familiedrukwerk en wenskaarten. Ook voor copy- service en TNT-diensten, inclusief kentekens en verkoop van strip-penkaarten en bus- en treinabonnementen bent u in de Markstraat aan het juiste adres. Wilt u uw aankopen vanuit huis doen? Geen probleem! Via www.boekhandeldeurenberg.nl heeft u uw favoriete boek of product binnen enkele muisklikken besteld.

Thuis & Partners AdvocatenIn 40 jaar tijd is Thuis & Partners Advocaten uitgegroeid tot het groot-ste advocatenkantoor in Parkstad Limburg en één van de grotere ad-vocatenkantoren in Limburg. Wij zijn vaste juridisch adviseur van vele (middel)grote ondernemingen, instellingen en overheden. Met name in Zuid-Limburg maar ook ver daarbuiten. Het kantoor wordt gekenmerkt door haar no-nonsense approach, focus op deskundigheid, maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ervaren advocaten wer-ken binnen de secties arbeid, onderneming en insolventie, fiscale ad-vocatuur, vastgoed en overheid, schade en aansprakelijkheid en perso-nen- en familierecht.

Urlings – Buro voor deskundigheidsbevorderingBuro Urlings is een organisatie die specialisatietrajecten verzorgt voor begeleiders van oudere mensen met verstandelijke beperkingen. Buro Urlings verzorgt cursussen en incompany trainingen en adviseert bij de begeleiding van oudere en dementerende mensen met verstandelijke beperkingen en problematisch gedrag. De laatste jaren geeft Buro Ur-lings ook specialisatietrajecten in de ouderenzorg. Praktijkgerichtheid staat bij de kennisoverdracht en advisering hoog in het vaandel. Voor ieder individu en voor elke situatie pakt men uit het koffertje die vaar-digheden, technieken en kennis die de cliënt het best helpen om een zo gelukkig mogelijke oude dag te hebben.

Volta LimburgVolta Limburg is de service organisatie voor Essent als het gaat om warmte en comfort in huis. Met een voor heel Limburg dekkend net-werk van 6 gespecialiseerde adviseurs en 50 servicemonteurs staat Volta Limburg garant voor een zorgeloos wooncomfort. Volta Limburg staat voor merkonafhankelijk en vrijblijvend advies, vakkundige in-stallatie door samenwerking met gerenommeerde installatiebedrijven, periodiek onderhoud en een 24-uurs servicedienst. Volta Limburg is uw deskundige adviseur voor een eigentijdse en zorgeloze verwar-ming en warmwatervoorziening in huis. Wij helpen u snel, deskundig en persoonlijk, of u nu huurt of koopt.

Van Melick the catering companyMaatwerk en de juiste toonzetting. Het is de drijfveer van de profes-sionele en attente medewerkers van Van Melick. Zij zorgen ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van exclusieve omgevingen, bourgon-dische ambiance en culinaire hoogstandjes. Wij richten ons op de particuliere (private), de zakelijke (corporate), de publieke (public) en de bedrijfscatering markt en weten ons daarin te onderscheiden door voor ieder wat wils te bieden en onze klanten optimaal te bedienen. Van Melick, uw partner uit Zuid-Limburg bij feesten en evenementen.

Vondenhoff Sijben advocatenVondenhoff Sijben Advocaten onderscheidt zich door kwaliteit en snel-heid van handelen. Onze advocaten zijn topspelers op hun terrein, door specialisatie sterk. Dynamisch, professioneel en met oog voor kosten. Wij geloven in korte lijnen, in één aanspreekpunt voor u. Laagdrempelig, dicht bij onze klanten. Onze dertien advocaten en elf administratieve duizendpoten bieden u vanuit het sfeervolle pand aan de Akerstraat in Heerlen snelle, op maat gesneden dienstverlening samen met deskundigheid en laagdrempeligheid. Door de jaren heen hebben we een prima reputatie weten op te bouwen binnen onderne-mend Limburg. Door ondernemer te zijn met ondernemers, daar ligt onze kracht.

Wiertz PersoneelsdienstenWiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. En dat maken we waar. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus. Voor banen in alle branches ook. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot de agra-rische sector. We maken er werk van. Niet alleen met opleidingen, ver-zekeringen, salaris, verlofdagen en pensioen die uitstekend geregeld zijn. Wat ons anders maakt, is dat wij echt werk van mensen maken. Bijzondere mensen die op zoek zijn naar bijzondere banen.

Wolfs VerlichtingWolfs Verlichting is een landelijk en internationaal opererende, toon-aangevende groothandel, actief op het gebied van professionele- en projectverlichting. Naast een creatief en stijlvol assortiment verlich-tingsarmaturen, speciaal vervaardigd voor de internationale project-markt, beschikt Wolfs Verlichting over een eigen lijn downlighters, fluorescentie en LED armaturen. Mede daardoor zijn wij trendsetter! Met een team van vakkundige, lichttechnische specialisten heeft Wolfs Verlichting in meer dan twintig jaar een gedegen reputatie opge-bouwd. Vanuit een modern en futuristisch geoutilleerd pand in Kerk-rade zorgen de medewerkers van Wolfs Verlichting voor een perfecte planning en levering.

En verder bedanken we nog:

- Kirchröatsjer Vasteloavends Verain “Alaaf Kirchroa” 1936- TBD Air- Leon Buck - tandarts

1937 Johan Ruiters †1938 Miel Kerkhoffs †1939 Hans Wijnen †1946 Frans Buck †1947 Martin Ploum †1948 Harrie Beckers †1949 Hans Massop †1950 Sjors Wiertz †1951 Jo Bischoff †1952 Frans Hanssen †1953 Pé Diederen †1954 Pé Diederen †1955 Pé Louvenberg †1956 Bob Claessen †1957 Sjors Meertens †1958 Jo Kuijpers †1959 Pé Quaedvlieg †1960 Frits Sprokel †1961 Jo Senden1962 Laur Kleijnen1963 Philip Langen1964 Leo Jeha †1965 Lex Bindels †1966 Harry Jongen †

1967 Ton Hilgers 1968 Jan Lahaye1969 Paul Amkreutz †1970 Jos Buck †1971 Dré Holtackers †1972 Henk Cordewener 1973 Paul Savelsbergh1974 Lei Daems1975 Alwin van Balkom1976 John Janshen1977 Jan Scheeren1978 Jo Paffen1979 Louis Roukens1980 Bert Bischoff1981 Wil Buck1982 Guido Plummen1983 Fer Kousen1984 Dion Ritten1985 Henk Engels1986 Pé Diederen1987 Marcel Beumers1988 Martien van Schijndel1989 Maurice Sijben1990 Jos Bellen

1991 Noël Quaedvlieg1992 Noël Quaedvlieg 1993 Paul Deurenberg1994 Jos Quaedflieg1995 Max Ruiters1996 Frank Offermans1997 Rob Lanckohr1998 Han-Willem Wöltgens1999 Mark Feiter2000 Raoul Deckers2001 Leon Buck2002 Jerome Willms 2003 Rik Caumon 2004 Ruud Borjans2005 Maurice Verbunt2006 Joris Bok2007 Niels Wiertz2008 Ido Bodelier2009 Marcel Mahr2010 Loek Wetzelaer2011 Michiel Dijkman2012 Jorn Ballas2013 Jan-Willem Buck

Sjtadsprinse va Kirchroa woare: