Schakeltje 24 mei 2013

2
Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected] W : www.kbsjeannedarc.nl www.twitter.com\jdtharde - 1 - Hallo allemaal, Het gaat goed met de slapeloze nachten en ik ben al erg bedreven in het verschonen van luiers. Ik wil iedereen nog enorm bedanken voor de leuke reacties en cadeautjes die ik heb gehad. Het was even wennen maar moeder, vader en dochter maken het goed. Zoals alle vaders, waar ik het nu erg mee te doen heb, gaat het werk ook weer snel door. We zitten als school in de laatste fase van het jaar en dat betekent dat we nog een CITO toets ronde, doordraaiochtend, musical en eindfeest krijgen. Dit keer een schakeltje zoals ik mijn nachten beleef, erg kort dus maar veel leesplezier toegewenst. Meester Walter Agenda - Woensdag 12 juni: podium ochtend In dit Schakeltje: - Kamp groep 7/8 - Luizenpluis ouders gezocht - Parkeren bij school - Afscheid nemen groep 1/2 Kamp groep 7/8 Op woensdag 29 mei zal groep 7/8 op kamp gaan naar het YMCA kamp in Hulshorst. In tegenstelling tot vorig jaar gaan we dit jaar, om 09:00, met de fiets. We verwachten vrijdag rond 15:30 terug te zijn om goed uit te kunnen rusten in het weekend. Na de meivakantie krijgen de kinderen nog een uitgebreide kampbrief mee waar alle aanvullende informatie in staat. Wel zoeken we nog een vader/moeder met aanhangwagen die onze bagage naar het kampterrein kan brengen. Wie dit ziet zitten kan een mailtje sturen naar [email protected] Luizenpluis ouders gezocht Na de zomervakantie is ons team met pluizers op zoek naar aanvulling van man(vrouw)kracht. -Wat: helpen met luizenpluizen -Waar: op school -Wanneer: elke woensdagochtend na een vakantie (ong. 6x/jaar) -Hoe laat: vanaf 08.30 tot 09.00/09.15 Geen opleiding vereist! Aanmelden kan bij de Marjon Fidder (moeder van Saskia gr. 8 en Guus gr. 5) [email protected]/06-42573321 Parkeren bij school Afgelopen week hebben wij de parkeerwachters gezien die bonnen aan het schrijven waren. Let dus goed op dat alle auto’s in de vakken geparkeerd worden. Op of naast de stoep wordt niet getolereerd en het zou zonde zijn als u daar extra parkeer kosten voor moet betalen.

description

Schakeltje 24 mei 2013

Transcript of Schakeltje 24 mei 2013

Page 1: Schakeltje 24 mei 2013

Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected]

W : www.kbsjeannedarc.nl www.twitter.com\jdtharde

- 1 -

Hallo allemaal, Het gaat goed met de slapeloze nachten en ik ben al erg bedreven in het verschonen van luiers. Ik wil iedereen nog enorm bedanken voor de leuke reacties en cadeautjes die ik heb gehad. Het was even wennen maar moeder, vader en dochter maken het goed. Zoals alle vaders, waar ik het nu erg mee te doen heb, gaat het werk ook weer snel door. We zitten als school in de laatste fase van het jaar en dat betekent dat we nog een CITO toets ronde, doordraaiochtend, musical en eindfeest krijgen. Dit keer een schakeltje zoals ik mijn nachten beleef, erg kort dus maar veel leesplezier toegewenst. Meester Walter Agenda - Woensdag 12 juni: podium ochtend In dit Schakeltje:

- Kamp groep 7/8 - Luizenpluis ouders gezocht - Parkeren bij school - Afscheid nemen groep 1/2

Kamp groep 7/8 Op woensdag 29 mei zal groep 7/8 op kamp gaan naar het YMCA kamp in Hulshorst. In tegenstelling tot vorig jaar gaan we dit jaar, om 09:00, met de fiets. We verwachten vrijdag rond 15:30 terug te zijn om goed uit te kunnen rusten in het weekend. Na de meivakantie krijgen de kinderen nog een uitgebreide kampbrief mee waar alle aanvullende informatie in staat. Wel zoeken we nog een vader/moeder met aanhangwagen die onze bagage naar het kampterrein kan brengen. Wie dit ziet zitten kan een mailtje sturen naar [email protected]

Luizenpluis ouders gezocht Na de zomervakantie is ons team met pluizers op zoek naar aanvulling van man(vrouw)kracht. -Wat: helpen met luizenpluizen -Waar: op school -Wanneer: elke woensdagochtend na een vakantie (ong. 6x/jaar) -Hoe laat: vanaf 08.30 tot 09.00/09.15 Geen opleiding vereist! Aanmelden kan bij de Marjon Fidder (moeder van Saskia gr. 8 en Guus gr. 5) [email protected]/06-42573321 Parkeren bij school Afgelopen week hebben wij de parkeerwachters gezien die bonnen aan het schrijven waren. Let dus goed op dat alle auto’s in de vakken geparkeerd worden. Op of naast de stoep wordt niet getolereerd en het zou zonde zijn als u daar extra parkeer kosten voor moet betalen.

Page 2: Schakeltje 24 mei 2013

Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected]

W : www.kbsjeannedarc.nl www.twitter.com\jdtharde

- 2 -

Afscheid nemen groep 1/2 Het zal u vast al opgevallen zijn dat onze klas steeds voller wordt. Na de meivakantie zitten we op een aantal van 29 kinderen. 13 kinderen in groep 2 en 16 kinderen in groep 1. Dit levert vooral op de ochtenden veel drukte op bij het brengen van de kinderen. Om de start van de dag rustiger te laten verlopen hebben we het volgende bedacht: Na de meivakantie nemen de ouders van de kinderen van groep 2 afscheid op de gang en gaan de kinderen zelf de klas in. Bij het raam kan nog even gezwaaid worden waarna de kinderen op hun stoel een boekje gaan lezen. Mocht uw kind heel veel moeite hebben met deze verandering dan kunnen we in overleg daarvoor een oplossing bedenken. De ouders van groep 1 brengen hun kind tussen 8.15 en 8.25 uur in de klas . U kunt nog even samen een boekje lezen en rustig afscheid nemen. We vragen u uiterlijk om 8.25 uur weer te vertrekken. Komt u later dan 8.25 uur dan mag u uw kind nog wel even naar binnen brengen, maar is er geen tijd meer voor een boekje of een uitgebreid afscheid. We gaan ervan uit dat u begrip heeft voor deze oplossing. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust! Voor nu alvast een fijne vakantie gewenst! Juf Esther en juf Alma

Verjaardagen Willisa Palm 31 mei Pablo