QBis 1201

8
Meer info op pagina 5 Interactieve beamers Is de Cloud iets voor u? De nieuwste Epson “Short-range” beamers laten je presenteren als nooit tevoren. Waarom u uw gegevens wél of juist niet moet verhuizen naar de Cloud. Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Alle in deze publikatie genoemde merknamen of productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Alle prijzen vermeld in deze publicatie zijn streetprices in EUR, tenzij anders vermeld. Alle aanbiedingen opgenomen in deze catalogus zijn geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele zetfouten. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. Prijzen kunnen veranderen zonder voorafgaand bericht. Alle prijzen zijn exclusief BTW en taksen. 1201 ICT voor de KMO's The droids are coming! 012 Om u nog beter te ondersteunen openen we op 8 februari officiëel onze gloednieuwe tweede vestiging in Geel ! Ook hier vindt u een business-afdeling, onze showroom (webstore.be) en een hyperefficiënt groen datacenter! Met de 10 miljardste download en een exponentiële groei aan toestellen wordt de aanwezigheid van mobile apps in uw bedrijf een niet te missen oppor- tuniteit. Wat kan Android Ice Cream Sandwich voor uw bedrijf betekenen voor zowel uw klanten als uw collega’s? Verantw. uitg.: Pat Vanroey, Kempenlaan 2, 2300 Turnhout. 1 Maak uw werknemers productiever op de baan of bied uw klanten extra gemak. Een mobile APP voor uw bedrijf! Meer info op pagina 8 Meer info op pagina 6 Meer info op pagina 4 vSpher Aan de slag met virtualisatie met een wel erg interessant pakket voor KMO’s. READY TO TAKE ON THE WORLD Lees meer op pagina's 2 & 8 OFFICEEL PRINTING, HERSTEL EN SERVICE CENTER Member of the QCOM group ED 01 / 2008 Q NEWS QBIS KEMPENLAAN 2 2300 TURNHOUT | ANTWERPSEWEG 116H 2440 GEEL [email protected] WWW.VANROEY.BE +32 (0) 14 47 06 05 Antwerpseweg 116H 2440 Geel

description

De eerste QBis van 2012!

Transcript of QBis 1201

Page 1: QBis 1201

Meer info op pagina 5Interactieve beamers Is de Cloud iets voor u?De nieuwste Epson “Short-range” beamers laten je presenteren als nooit tevoren.

Waarom u uw gegevens wél of juist niet moet verhuizen naar de Cloud.

Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Alle in deze publikatie genoemde merknamen of productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Alle prijzen vermeld in deze publicatie zijn streetprices in EUR, tenzij anders vermeld. Alle aanbiedingen opgenomen in deze catalogus zijn geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele zetfouten. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. Prijzen kunnen veranderen zonder voorafgaand bericht. Alle prijzen zijn exclusief BTW en taksen.

1201 ICT voor de KMO's

The droids are coming!

woensdag 8 februari 20122012Om u nog beter te ondersteunen openen we op 8 februari officiëel onze gloednieuwe tweede vestiging in Geel! Ook hier vindt u een business-afdeling, onze showroom (webstore.be) en een hyperefficiënt groen datacenter!

Met de 10 miljardste download en een exponentiële groei aan toestellen wordt de aanwezigheid van mobile apps in uw bedrijf een niet te missen oppor-tuniteit. Wat kan Android Ice Cream Sandwich voor uw bedrijf betekenen voor zowel uw klanten als uw collega’s?

Verantw. uitg.: Pat Vanroey, Kempenlaan 2, 2300 Turnhout. 1

Maak uw werknemers productiever op de baan of bied uw klanten extra gemak.

Een mobile APP voor uw bedrijf!

Meer info op pagina 8Meer info op pagina 6Meer info op pagina 4vSphereAan de slag met virtualisatie met een wel erg interessant pakket voor KMO’s.

InteractieveDe nieuwste Epson “Short-range” beamers laten je presenteren als nooit tevoren.

Meer info op pagina 4vSphere EssentialsAan de slag met virtualisatie met een wel erg interessant pakket voor KMO’s.

Interactieve beamers Is de De nieuwste Epson “Short-range” beamers laten je presenteren

Waarom u uw gegevens wél of juist niet moet verhuizen naar de Cloud.

voor uw bedrijf!

READY TO TAKE ON THE WORLD

Lees meer op pagina's

2&8

OFFICEEL PRINTING, HERSTEL EN SERVICE CENTER Member ofthe QCOM group

ED 01 / 2008 QNEWS QBISKEMPENLAAN 2 • 2300 TURNHOUT | ANTWERPSEWEG 116H • 2440 GEEL • [email protected] • WWW.VANROEY.BE • +32 (0) 14 47 06 05

Met de 10 miljardste download en een exponentiële groei aan toestellen wordt de aanwezigheid van mobile apps in uw bedrijf een niet te missen oppor-tuniteit. voor uw bedrijf betekenen voor zowel uw klanten als uw collega’s?

Opening Opening Opening Ecolomics Datacenter!Antw

erpse

weg

116H

2440

Gee

l

001_Qcom_Qbis1201_VRA.indd 1 14-12-2011 18:37:46

Page 2: QBis 1201

Windows Phone op weg naar desktop | Android | • Winows Phone 7 & Windows 7 | Android |• Snelnieuws!2

HP Behoudt PSG Divisie

Meg Whitman, die in september Léo Apotheker als ceo opvolgde binnen HP lijkt korte metten te willen maken met de plannen van haar voorganger. Het bedrijf heeft aangekondigd zijn pc-tak toch niet te zullen afstoten, zoals aanvankelijk wel het plan was. Dit zou namelijk duurder uitpakken.

Volgens HP is uit een strategisch onderzoek door het bedrijf zelf gebleken dat het beter is voor zowel klanten en aandeelhouders als personeel om zijn zo-genoemde Personal Systems Group (PSG) binnenboord te houden. "Samen zijn we sterker", aldus Whitman.

Hoewel HP in een verklaring benadrukt dat de PSG-divisie een belangrijke rol speelt in het productportfolio en de algehele merkwaarde van het bedrijf, en dat de divisie diep verweven zit in het bedrijf, lijkt geld de doorslaggevende factor te zijn geweest. Uit het onderzoek is namelijk ook ge-bleken dat het afstoten en zelfstandig verder laten gaan van PSG als bedrijf, duurder zou uitpakken dan de divisie simpelweg te behouden.

Overstromingen Thailand duwen hardware prijzen de lucht in

De recente overstroming in Thailand zorgde voor ongeziene schade. Ook de fabrikanten van harde schijven rond Bangkok zijn erg hard getroffen. Zo blijkt tot 25% van de wereldwijde capaciteit om harde schijven te produceren ver-nietigd. Deze schaarste zal zich komende maanden wereldwijd laten voelen in de vorm van dramatische prijsstijgingen van interne en externe schijven, bijgevolg zullen ook desktops, laptops, servers, etc… in prijs stijgen. De ergst getroffen bedrijven zijn Western Digital, Seagate en Toshiba. Maar ook relatief onbekende speler Nidec, die nochtans 70% van alle motors in harde schijven produceert blijkt erg hard getroffen, waardoor eigenlijk alle producenten te lijden hebben onder zowel schaarste, vertragingen en prijs-stijgingen… Die uiteindelijk ook te voelen zullen zijn in ieders portefeuille. Het is dus aan te raden - voor wie een nieuwe harde schijf op oog had- om ofwel meteen te handelen en een goedkope schijf op de kop te tikken ofwel relatief lang te wachten tot de prijzen weer zullen dalen. Ook mensen die overige hardware op het oog hadden raden we aan niet te lang meer te wachten, gezien de voorraden van nog goedkope laptops als sneeuw voor de zon slinken.

“Carrier IQ” Spyware op smartphones

Wie zich veilig waande op zijn smartphone moeten we jammer ge-noeg teleurstellen. Op bijna alle mobiele Operating Systems is de zogenaamde “Carrier IQ” Rootkit ontdekt. Deze spyware wordt door de telecomprovider geïnstalleerd en logt zowaar al uw activiteiten en toetsaanslagen en speelt deze door aan de telecomprovider. Meer dan 140 miljoen smartphones blijken getroffen. België is voorlopig ge-spaard. Hier is de spyware enkel gespot op enkele iPhones.

Het is aan te raden om te testen of uw telefoon getroffen is via de ‘Car-rier IQ Detector’ voor Android. Voor iOS (Apple) is er op moment van schrijven nog geen commercieel detectiesysteem verkrijgbaar, maar het zou al sinds iOS 3 in het besturingssysteem (in minder agres-sieve mate) verwikkeld zijn.

U kunt de detectie-software voor Android downloaden via deze link: goo.gl/jdc7Y

Snelnieuws!

“Carrier IQ” Spyware op smartphones

Wat is er nieuw/vernieuwd in Android 4 ICSHet is onmogelijk om alle nieuwe features op te sommen in dit artikel, maar we kiezen er enkele opvallende uit:

• Compleet vernieuwde, geëvolueerde interface Het ziet er allemaal weer wat nieuwer, efficiënter en vooral gebruiks-

vriendelijker uit. De lettertypes zijn geoptimaliseerd voor hoge-reso-lutie schermen, er zijn tal van nieuwe vingergebaren die het gebruik nog sneller en makkelijker maken en vooral het multitasken is er voor zover mogelijk nog enorm op vooruit gegaan zodat u nog minder tijd nodig heeft om tijdens het bellen te surfen, mailen, of bestanden te bekijken.

• Zowel voor tablets als smartphones ontwikkeld Android 4 ICS heeft veel weg van Android 3 Honeycomb, wat enkel

op tablets verschenen is. Maar het grote verschil is dat deze nieuwe versie op zowel smartphones als tablets werkt. Dit houdt in dat apps schrijven een stuk eenvoudiger wordt en de gebruikservaring geünifi-ceerd is. De evolutie van zowel het besturingssysteem als de toestel-len kan nu ongestoord verdergaan en wordt niet langer gehinderd door diversiteit.

• “Android Beam” Dankzij Near Field Communication (NFC) kunnen 2 Android smartp-

hones veilig met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen door ze tegen elkaar te houden.

• “Instant Voice” Deze stemherkenningstechnologie is misschien (nog) niet zo uitge-

breid als Apple Siri, maar dicteren van mails, sms’jes en navigatie belooft minstens even vlot te gaan.

• “Quick Response” Bij een binnenkomend gesprek kunt u afleggen en meteen een be-

richtje (sjabloon) sturen naar het nummer; bvb: “Ik zit in meeting, bel je straks terug?” of ”Ik zit in de wagen, zal je bellen als ik er ben.”

• “Visual Voicemail” en “Unified Calendar” Bekijk en beheer uw voicemails net als sms’jes en stel enkele moge-

Android Niet meer te stoppen, Windows Phoneop weg naar de desktop (en omgekeerd?)

Zopas kondigde Google aan de 10 miljardste aankoop/download verwerkt te hebben in de Android Market. Dat zijn er haast 8 Miljard op één jaar tijd. Dit stijgt nog steeds in exponenti-ele lijn. Het wordt dus steeds interessanter voor bedrijven om op deze boot mee te stappen. De toestellen zijn verbluffend en de diversiteit in het aanbod is enorm… Voor elk wat wils. Het besturingssysteem is afgelopen jaar dan ook erg hard geëvolueerd en met de komst van versie 4 “Ice Cream Sandwich” (ICS) davert de grond in Smartphoneland.

Wat is er nieuw/vernieuwd in Android 4 ICS

bedrijven om op deze boot mee te stappen. De toestellen zijn verbluffend en de diversiteit in het aanbod is enorm… Voor elk wat wils. Het besturingssysteem is afgelopen jaar dan ook erg hard geëvolueerd en met de komst van versie 4 “Ice Cream Sandwich”grond in Smartphoneland.

lijke voicemails in die u meteen kan activeren zodat u op verlof met één klik uw inkomende gesprekken de juiste boodschap geeft als ze op uw voicemail terechtkomen. Met de Unified Calendar kunnen bv. To-Do apps uw Exchange calender aan-spreken om zo de taken globaal zichtbaar te maken.

Overige vernieuwingen:• Nu kunnen ook op het desktop mappen gemaakt worden vol

snelkoppelingen.• Vanuit het lockscreen kunnen nu snelle acties worden uitge-

voerd zoals het nemen van een foto en het controleren op nieuwe mails, sms’jes of gemiste oproepen.

• De nieuwe browser is gebaseerd op de populaire Google Chro-me browser en zal uw favorieten en geschiedenis synchronise-ren met de desktopbrowser. Ook zijn tot 16 openstaande tabs ondersteund.

• Een globale spellingscontrole en verbeterd toetsenbord.• Een dataverbruiksmeter en overzicht. Zo houdt u die roaming

facturen onder controle.• De camera neemt razendsnel foto’s en heeft enkele leuke

nieuwe features ingebouwd zoals Time-Lapse.• Android was altijd al volledig “Cloud-based”. Dit gaat nog

verder en is in ICS nog beter geïntegreerd.

In de loop van dit jaar zullen enkele high-end toestel-len de update sowieso krijgen, in ieder geval belooft ICS de huidige trend van Android -exponentiële groei- alleen maar te verstevigen.

In het kamp van Windows Phone staan er ook grote veranderingen te wachten. Het mobiele OS is vol-gens de laatste geruchten van plan te evolueren naar een tablet en zelfs desktopversie, terwijl Win-dows 7 met de upgrade naar Windows 8 zal evolu-eren naar een meer mobiel OS. De twee zullen dus binnen de kortste keren samen vloeien, mogelijk onder één naam.

Zo zal Windows 8 óók op de mobiele ARM architectuur kunnen werken. Daarmee stapt Microsoft na vele jaren af van de de x86/x64-only architectuur die we nu in laptops en desktops terugvinden. Een Vodafone topman claimt dan ook dat Windows Phone 8 dezelfde kernel krijgt als Windows 8 doordat ook de kernel van Windows Phone 7.5 gaat evolueren van Windows CE naar die van Windows 8. Hierdoor zouden applicaties voor windows 8 ook op Win-dows Phone 8 draaien en vice-versa. Zo wordt verwacht dat binnen een 2 à 3 tal jaar het hardware verschil tussen een smartphone, tablet of PC eigenlijk minimaal zal zijn, en daarom moet dus ook het verschil tussen besrurings-systemen miniem zijn.

Deze evolutie merken we trouwens ook op bij Apple, waar de integratie van mobiele besturingssysteem “iOS” meer en meer terug te vinden is in MacOSX.

Er staan ons boeiende tijden te wachten

Windows Phone 7 & Windows 7 groeien ook naar elkaar toe!

002_Qcom_Qbis1201.indd 1 10-12-2011 14:17:24

Page 3: QBis 1201

ProBook 5330m | HP | • UPS | Eaton | 3

Een goedegemoedsrust is

goud waard

Vandaag krijgt u EXCLUSIEF bij ons GRATIS 3 jaar garantie bij aankoop van geselecteerde producten uit de Eaton reeks!Contacteer onze Account Managers snel voor meer info en voorwaarden om van deze tijdelijke promotie te pro-fiteren!

Stroomstoringen kunnen uw toestellen vernietigen en gegevens voorgoed verloren laten gaan! Een “Uninterruptible Power Supply” of kortweg UPS kan voor u deze problemen opvangen in de vorm van noodstroom bat-terijen en/of stroombescherming tegen overspanning. Eaton is de keuze bij uitstek voor duizenden bedrijven wereldwijd om hun kostbare serverracks, storage, switches en talloze PC’s veilig te stellen. Graag stellen we aan u de nieuwe Eaton Ellipse ECO reeks en de Eaton 5PX UPS reeks voor.

Eaton 5PX Rack/Tower ReeksDe 5PX biedt interactieve backupstroom en programmeerbare uptime voor ser-vers, opslagsystemen, VoIP toestellen en netwerktoestellen. Dankzij intuïtieve LCD displays en een geoptimaliseerd energieverbruik tot aan de uitgangen toe, behaalt deze UPS tot 99% efficiëntie! Kortom, de perfecte UPS om uw hypermoderne installaties te be-schermen.

Eaton Ellipse ECO ReeksEen slanke stroombeschermer met ingebouwde hoge performantie overspan-ningsbescherming met een uiterst efficiënt ontwerp dat de EcoControl functies ondersteunt (de USB modellen). De Eaton Ellipse ECO bespaart uw be-drijf tot 25% aan energie in verhouding met alternatieve en voorgaande UPS-systemen.

De HP ProBook 5330m

U wenst het toestel in levende lijve te zien en de mogelijkheden te ervaren? Geïnteresseerd in een mooie offerte voor uw bedrijf?

Neem dan gerust contact op met onze Account Managers.

De HP ProBook 5330m, Uw assistent bij de volgende meeting!U vindt het vervelend om een grote, zware laptop mee te sleuren om u vervolgens te verstoppen achter een groot scherm gedurende uw vergadering? Dan is deze laptop de oplossing voor u. Klein en licht, verrassend dun, performant en toch uiterst professioneel. Het matte LED-scherm maakt lezen aangenamer en dankzij het verlichte toetsenbord duwt u nooit meer op de verkeerde toetsen als u in een verduisterde ruimte moet presenteren of ’s avonds in de wagen nog wat mails beantwoordt.

Berekend op uw dagelijkse werklastMet een magnesium onderzijde, aluminium behuizing en schitterende metallic fi nish is deze kleine notebook berekend op intensief gebruik.

dun, elegant, solideonvoorstelbaar Everybody On

Waarom kiezen voor de ProBook 5330m?

• Tot 2.5 GHz Intel® Core™ i5-2520M• 13.3” (33.8cm) LED AntiGlare scherm• Snelle 500GB harde schijf (7200 rpm)• Geïntegreerde Beats Audio technologie verzekert

kristalhelder geluid met rijke bassen• Fingerprint-reader met HP ProtectTools voor hoogwaar-

dige beveiliging van uw kostbare gegevens.• Zeer mooie én stevige magnesium/aluminium behuizing• Snelle Wifi 802.11 a/b/g/N en Bluetooth 2.1• 6-Cells batterij met sterke autonomie• Windows 7 Professional 64 Bit

Snelle Wifi 802.11 a/b/g/N en Bluetooth 2.16-Cells batterij met sterke autonomie

Een goedegemoedsrust is

Stroomstoringen kunnen uw toestellen vernietigen en gegevens voorgoed verloren laten gaan! Een “UPS kan voor u deze problemen opvangen in de vorm van noodstroom bat-UPS kan voor u deze problemen opvangen in de vorm van noodstroom bat-

Verlicht toetsenbord

003_Qcom_Qbis1201.indd 1 13-12-2011 13:58:51

Page 4: QBis 1201

computer- en emailbeveiliging | Symantec | • Virtualisatie | VMware | 4

Symantec Protection Suite Small Business Edi-tion 4.0 (SPS SBE 4.0) combineert de gepatenteerde technologie van Symantec Insight voor de snelste, meest effectieve computer- en emailbeveiliging. Met een 99% effectieve blokkering van spam en de moge-lijkheid om een gehele Windows-installatie te herstel-len binnen enkele minuten bent u extra verzekerd van een optimale werking van uw bedrijf.

Globale beveiliging voor uw ganse bedrijf!De Symantec Protection Suite is de enige beschikbare optie waarbij desktop beveiliging, email beveiliging én gegevensherstel in één pakket aangeboden worden, dat scheelt uiteraard enorm in de investering als u zichzelf en al uw collega’s wenst te beschermen.

De 4e editie van SPS SBE biedt volgende nieuwigheden:• Symantec Insight Technologie voor de bewezen snelste en meest ef-

fectieve beveiliging

• Symantec System Recovery Desktop Editie: Herstel razendsnel bestanden, mappen of zelfs gehele Windows-installaties in enkele minuten

• Symantec Mail Security voor Microsoft Exchange biedt real-time bescherming tegen malware en spam bij emails.

• SPS SBE 4.0 staat globaal op de eerste plaats wat betreft ‘s werelds snelste scans. Zowel scans op aanvraag als geplande scans verlopen razendsnel. Eveneens het herstellen van gegevens en/of complete installaties gaat vliegensvlug, zodat downtime tot een absoluut mi-nimum gereduceerd wordt!

• Zacht geprijsd: Bespaar tot 72% op licentiekosten en vereen-voudig hulp op beveiliging en dataherstel met één support nummer en geniet superieure bescherming met automatisch geactiveerde back-ups.

• Pro-actieve ‘Zero-Day threat’ bescherming zorgt ervoor dat uw bedrijf niet getroffen kan worden door lekken die pas of nog niet ontdekt zijn en waarvoor dus nog geen specifieke patch bestaat.

• Een gecentraliseerd beheer voor meerdere computers met een agent en een eenvoudige management console.

Symantec Protection Suite Small Business Edition 4.0 bevat:• Symantec™ Endpoint Protection Small Business Edition 12.1• Symantec™ Mail Security for Microsoft Exchange 6.5• Symantec™ System Recovery 2011

Symantec Protection Suite Small Business Edi-combineert de gepatenteerde

technologie van Symantec Insight voor de snelste, meest effectieve computer- en emailbeveiliging. Met een 99% effectieve blokkering van spam en de moge-lijkheid om een gehele Windows-installatie te herstel-len binnen enkele minuten bent u extra verzekerd van

De Symantec Protection Suite is de enige beschikbare optie waarbij desktop beveiliging, email beveiliging én gegevensherstel in één pakket aangeboden worden, dat scheelt uiteraard enorm in de investering als u

• Symantec System Recovery Desktop Editie:bestanden, mappen of zelfs gehele Windows-installaties in enkele minuten

• Symantec Mail Security voor Microsoft Exchange time bescherming tegen malware en spam bij emails.

• SPS SBE 4.0 staat globaal op de eerste plaats wat betreft ‘s werelds snelste scans. Zowel scans op aanvraag als geplande scans verlopen razendsnel. Eveneens het herstellen van gegevens en/of complete installaties gaat vliegensvlug, zodat downtime tot een absoluut mi-nimum gereduceerd wordt!

• Zacht geprijsd: Bespaar tot 72% op licentiekostenvoudig hulp op beveiliging en dataherstel met één support nummer en geniet superieure bescherming met automatisch geactiveerde back-ups.

• Pro-actieve ‘Zero-Day threat’ bescherming zorgt ervoor dat uw bedrijf niet getroffen kan worden door lekken die pas of nog niet

Wenst u te informeren voor prijzen op maat, de-monstraties of hoe deze oplossing best uitgerold kan worden binnen uw organisatie? Contacteer onze Account Managers dan gerust voor vragen en advies.

Met VMware vSphere Essentials kunt u uw servers, netwerk en op-slag een stuk dynamischer en effectiever gebruiken als een soort “in-terne cloud” om zo bedrijf kritische applicaties en data altijd bijdehand te hebben en goed te beschermen.

Als resultaat bekomt u een uiterst betrouwbare ICT-omgeving met verhoogde flexibiliteit en continuïteit.

Waarom zou u met uw KMO kiezen voor virtualisatie met VMware vSphere Essentials?

• Verlaag IT-hardware kosten door te virtualiseren (tot wel 15 keer efficiënter gebruik van hardware), ook het energieverbruik daalt drastisch… Zonder in te boeten op performantie!• Vereenvoudig het beheer van uw IT-infrastructuur en maak tijd vrij voor andere zaken. Nieuwe applicaties kunt u in enkele minuutjes voor alle gebruikers ter beschikking stellen. Ook updates en patches kunt u centraal uitsturen naar alle gebruikers.• Optimaliseer de continuïteit dankzij een “always-on” capaciteit.• Versterk de beveiliging van uw netwerk en bescherm uw gegevens beter.• Test nieuwe configuraties, software of patches in een betrouwbare, afgezonderde “sandbox-omgeving” die geen schade kan toedienen aan uw huidige installaties.

Het pakket komt in 2 smaken; de Essentials versie, maar ook de Essentials Plus versie voor de KMO die nog net iets meer verwacht van dit instappakket. We lichten voor u enkele knappe features uit:

• VMware ESX en VMware ESXi bieden een robuuste virtualisatielaag van hoge kwaliteit die meer-dere virtuele machines toestaat de rekenkracht, netwerkmogelijkheden en opslagmogelijkheden van één fysieke server te gebruiken.

• VMware vCenter Server voor Essentials levert snelle provisie, gecentraliseerd beheer en performantiebewaking met de physical-to-virtual (P2V) conversie.• VMware vCenter Update Manager voorziet geautomatiseerd patch- en updatebeheer voor

VMware ESX hosts, alsook voor virtuele machines die bepaalde versies van Windows of Linux draaien.• VMware High-Availability (HA) biedt hardware-onafhankelijke uitvalvoorziening en back-up voor virtuele machines die op VMware ESX-hosts draaien, zonder de complexiteit of hoge kosten die traditionele oplossingen van dit kaliber vereisen. (Enkel bij VMware vSphere Essentials Plus)• VMware Data Recovery levert goedkoop, effectief en automatisch back-up, herstel en archivatie voor

virtuele machines waarbij de capaciteit van uw opslag steeds optimaal benut wordt. (Enkel bij VMware vSphere Essentials Plus)

VMware vSphere Essentials levert de ideale oplossing voor KMO’s die hun ICT optimaal willen benutten en beschermen met een relatief beperkt budget. Wenst u meer informatie over deze pakketten of demonstraties? Contacteer ons dan gerust.

Symantec Protection Suite SBE 4.0Het ganse bedrijf beveiligd voor een zachte prijs

VMware vSphere EssentialsOptimaliseer uw ICT-omgeving dankzij virtualisatie

Wat is virtualisatie?

Hedendaagse servers zijn zo krachtig dat ze met één toegewezen taak (bvb. Mailverkeer be-handelen of bestanden beheer over het netwerk of …) amper een tiende van hun capaciteit gebruiken. Het heeft dus geen zin om 10 aparte servers op te zetten voor 10 verschillende taken. Dit zou niet alleen veel opzet- en onderhoudskosten hebben, maar ook enorm veel energie verspillen. Virtualisatie staat u toe om op één fysieke server, tal van virtuele servers en applicaties te draaien. Zo lijkt het alsof het netwerk 10 losstaande servers bevat (mail, files, backup, intranet, website …) maar draait er eigenlijk maar één, met tal van logische besparingen tot gevolg. Dit is ook extra handig als testomgeving, aangezien u geen fysieke hardware onbruikbaar kunt maken. Een server wordt bij wijze van spreken niet meer dan een bestand, makkelijk te verwijderen, te kopiëren en te back-uppen.

Virtualisatie-technologie is de afgelopen jaren erg hard geëvolueerd, zo kunt u haast alle hardware vervangen door bits en bytes; Servers, desktops, opslag en zelfs printers!

Wenst u meer informatie over virtualisatie? U ziet een gloednieuwe server smeken om meer werk of tal van oude servers zweten onder druk en dreigende defecten? Contacteer dan gerust onze specialisten en dan bekijken we samen hoe we uw netwerkomgeving kunnen optimaliseren.

Wat is virtualisatie? Wat is virtualisatie?

Hedendaagse servers zijn zo krachtig dat ze met één toegewezen taak (bvb. Mailverkeer be-Hedendaagse servers zijn zo krachtig dat ze met één toegewezen taak (bvb. Mailverkeer be-handelen of bestanden beheer over het netwerk of …) amper een tiende van hun capaciteit handelen of bestanden beheer over het netwerk of …) amper een tiende van hun capaciteit gebruiken. Het heeft dus geen zin om 10 aparte servers op te zetten voor 10 verschillende gebruiken. Het heeft dus geen zin om 10 aparte servers op te zetten voor 10 verschillende

004_Qcom_Qbis1201.indd 1 13-12-2011 11:54:02

Page 5: QBis 1201

Innovatie in presenteren | Epson | • xxx | Cisco | 5

BorderlessNetworks ArchitectuurHet netwerk als basis, nu en in de toekomst

Het fundament voor uw ICTBedrijven moeten steeds beter in staat zijn om flexibel om te gaan met veranderende klantbehoeften en werkmethodes, om zo een goede positie in de markt te verkrijgen en te behouden. De ICT-omgeving moet deze behoefte aan flexibiliteit kunnen on-dersteunen. Connectiviteit, veiligheid, prestaties en schaalbaar-heid vormen de kern voor deze omgeving. De Cisco Borderless Networks Architectuur helpt bedrijven om hun medewerkers op een veilige en betrouwbare manier met elkaar te verbinden, op iedere willekeurige plaats en elk tijdstip. Hét fundament voor uw ICT-omgeving, en hiermee de basis voor succesvolle bedrijfs-voering.

Cisco’s Borderless Networks Architectuur maakt gebruik van beproefde bouwstenen die naadloos met elkaar integreren. Netwerken op basis van een Borderless Networks Architectuur zijn dan ook de veiligste en meest betrouwbare netwerken.

Waarom kiezen voor deze omgeving?Doordat alle apparaten probleemloos met elkaar communiceren en op mekaar inspelen, komen tal van voordelen naar boven die in een traditionele netwerkomgeving niet terug te vinden zijn.

We lichten het tipje van de sluier en sommen voor u enkele knappe features op, die een snelle ROI garanderen.

EnergyWise Cisco is de enige fabrikant die met netwerken een besparing op uw energie-

verbruik realiseert. Deze techniek zorgt ervoor dat de aangesloten apparatuur op afstand uitgeschakeld, in standby en weer aangezet kan worden. Telefoons, WiFi-accesspoints en videocamera’s kunnen op deze wijze energiezuinig inge-zet worden. Energiebesparing tot 60% is hierdoor realiseerbaar.

Mobility Cisco Mobility zorgt voor snelle, veilige en betrouwbare communicatie tussen

de systemen en gebruikers. Ongeacht of het bedrade of draadloze infrastruc-tuur is. Door toepassing van Cisco’s unieke eigenschap ‘Clean Air’ is een stabiel WiFi-netwerk mogelijk in een omgeving die veel stoorbronnen kent. Hierdoor is een betrouwbare en veilige koppeling te realiseren en wordt mobiliteit een echte productiviteitsverbetering.

Medianet De komende tijd zal het gebruik van videoapplicaties fors toenemen. Dit heeft

ook zijn invloed op het netwerk. Een draadloos netwerk is in staat om onder-scheid te maken tussen de verschillende videostreams en kan bedrijfskritische videostreams voorrang verlenen. Hierdoor ervaart de gebruiker een optimale

kwaliteit, waardoor gebruik en acceptatie van videotoepassingen toenemen. Dit heeft weer gunstige gevolgen voor de productiviteit van de gebruikers.

Security Het beveiligen van het netwerk vereist een integrale aanpak. De Borderless

Networks Architectuur neemt dit als uitgangspunt. Cisco heeft unieke bevei-ligingsapparatuur die gebruikers een ‘end-to-end’ beveiligingsoplossing biedt onder de naam ‘TrustSec’. Door de integrale benadering wordt het beveili-gingsrisico tot een minimum beperkt en kan de mobiele gebruiker maximaal profiteren.

Daarnaast is het ook zo dat • Onderhoudskosten voor een Borderless Networks Architectuur substantieel lager zijn. • Energiekosten met deze architectuur met 20% gereduceerd zullen worden. • Door gebruik te maken van software upgrades een langere levensduur gerealiseerd kan worden.

Met Cisco’s Borderless Networks Architectuur kunnen uw mede-werkers op een veilige en betrouwbare manier communiceren. Dit betekent meer productiviteit, betere bedrijfsresultaten.

Innovatie in presenteren Interactiviteit ingebouwd in de projector, niet in het bord

Projectie op een tafelHet toestel is tevens uitgerust met een functie om te kunnen projecteren op een tafel. Zo kan je eenvoudig samenwerken aan een project of aan-tekingen maken op een foto of documenten.

Ultrakorte projectieafstandMet de nieuwe Epson EB-455Wi LW projector en de ultrakorte pro-jectieafstand zijn problemen zoals schaduwvorming en het in de lens kijken, voorgoed van de baan. Dit type wordt zeer dicht aan de muur bevestigd, net boven het projectievlak. Zo kan je extra grote beelden (tot 243 cm) projecteren zonder dat je hiervoor veel plaats voor het scherm moet voorzien.

Zelfs wanneer je vlak voor het scherm gaat staan, zal het licht zelden in het gezicht schijnen. Dit alles maakt het veel aangenamer om vlak voor het scherm te staan en zo te presenteren.

* Deze prijzen zijn listprijzen en worden uiteraard per project bekeken.

3 jaargarantie

(ook op de lamp)

De Epson EB-455Wi LW projector is alles-in-één.

Je hoeft geen apart bord meer aan te kopen, dat daarna gekoppeld moet worden aan een projector.

Enkel een projectievlak en een interactieve pen. Simpel toch?

Wat moet dat kosten?We hebben een oplossing uitgewerkt, die aanzienlijk vriendelij-ker is voor het budget. Je kunt voortaan al vanaf 1.699 euro excl. btw * aan de slag. Je beschikt dan over de EB-455Wi LW projector én een digitale interactieve pen met 3 jaar garantie, ook op de lamp! Bovendien is de opzet en het gebruik een stuk eenvoudiger.

Wens je een demonstratie, offerte op maat of meer informatie over deze technologie?

Contacteer dan onze Account Managers.

005_Qcom_Qbis1201.indd 1 14-12-2011 18:56:04

Page 6: QBis 1201

6

“To Cloud or not to Cloud”

VERKOPERS SCHAKELEN OVER OP SMARTPHONES EN TABLETS, MAAR HOE PRINTEN ZE?

De Voordelen• De software wordt doorgaans aangeboden via internet, waardoor u

die deze dus vanop eender welk toestel kunt gebruiken. Dat is erg handig als u veel medewerkers hebt die vaak onderweg zijn of van thuis uit werken.

• U vermijdt dat u vooraf grote licentiekosten moet betalen, spreidt de kosten van de software over de duur van het gebruik en vermijdt dat uw software ooit verouderd. Of in boekhoudtermen: van capex gaat het naar opex. Vergelijk het met het huren van een wagen waarbij u te allen tijde een gans nagelnieuw wagenpark ter beschikking heeft en enkel dient te betalen voor de (enkele) kilometers die u effectief gereden heeft.

• U kunt snel aan de slag met de software, waar dat bij vergelijkbare in-house implementaties soms vele weken of zelfs maanden kan duren. Bovendien hoeft u zich tijdens de rit ook niet te bekommeren om het beheer en onderhoud van de software. Ook zal de software wellicht werken op PC, Mac en mobiele apparaten

• U kunt sneller inspelen op een plotselinge toename of daling van het aantal gebruikers of van de capaciteit, zonder een grote wachttijd of een aantal licenties die ongebruikt blijven liggen.

• Vele clouddiensten garanderen een uptime van om en bij de 99% (en halen dit ook) Daar kunnen menig IT-departementen binnen bedrijven zeer moeilijk aan tippen.

• De beveiliging(reputatie) is bij grote cloud-aanbieders erg belangrijk en weldoordacht, waardoor de diensten meestal beter beveiligd zijn dan een doorsnee KMO zijn eigen ICT-infrastructuur ooit zou kunnen beveiligen.

De Nadelen• Sommige organisaties hebben er principieel moeite mee dat hun toe-

passingen - en zeker hun bedrijfsgegevens - buitenshuis draaien. Bij veel bedrijven, zeker in de overheidssector, is het bovendien verboden om die gegevens buiten de landsgrenzen te plaatsen.

• Ook al evolueren we naar breedbandnetwerken die alsmaar sneller en krachtiger worden, toch laat zowel het netwerk als de infrastruc-tuur van de dienstenleverancier het wel eens afweten. Vervelend voor consumenten, voor vele bedrijven simpelweg onaanvaardbaar.

• De kosten worden weliswaar gespreid over verschillende jaren, maar op het einde van de rit betaalt u soms meer dan wat u traditioneel voor een softwarepakket neertelde. Al is de vergelijking natuurlijk niet helemaal correct, aangezien u voor een dienst betaalt.

Concreet krijgt u er voor die prijs meestal niet alleen beheer en onderhoud bij, maar ook vaak gratis updates, zodat u altijd met de recentste versies werkt.

• Vele aanbieders van cloudsoftware deinzen terug voor lastige toegangsprocedures, waardoor de beveiliging van hun infra-structuur niet optimaal is. Maar ook andere bedrijven gaan wel eens losjes om met hun toegangsbeveiliging, al wordt hun toe-passing natuurlijk niet gedeeld met soms wel duizenden andere bedrijven.

De keuze is aan uHet blijft dus een weloverwogen keuze per KMO, waarbij verschillende factoren als beveiliging, onderhoud, uptime, mobiliteit, flexibiliteit enz. nauwkeurig onder de loep dienen te worden genomen. Als specialist kunnen we uw bedrijf helpen bij het maken van deze keuzes. Hoe bent u het best voorbereid op de toekomst en hoe haalt u het snelst de ROI? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden te bekijken en meer informatie.

To Cloud or not to Cloud | Internet | • ePrint | HP |

ENERGY STAR®

GEKWALIFICEERD

HP STELDE ZICH DIE VRAAG OOK, EN INTRODUCEERDE HP EPRINT!

Het principe is vrij eenvoudig: elke printer krijgt een uniek e-mailadres en eens de e-printer aan een netwerk met internet is gekoppeld, kunt u van om het even waar een email met een bijlage naar de printer sturen. Zo kunnen klanten op bezoek bij u of uw verkopers op bezoek bij een klant zonder driverproblemen en zonder speci-ale rechten (bv. op de printserver) toch via een bepaald toestel printen. Of u nu op kantoor zit of op de baan… waar internet is, is een printer.

Een Hp Laserjet Enterprise M4555 Mfp met ePrint technologie betaalt zichzelf snel terug.

Ontdek hier waarom:Verhoog de productiviteit van uw bedrijf met de hoge print- en kopieersnelheid van deze Multifunctionele Printer (MFP), een gebruiksvriendelijk HP Easy Select be-dieningspaneel en uitstekende papierver-werkingsopties. Gebruik toonaangevende beheertools om de MFP in de bestaande printomgeving te integreren en bespaar al gauw op uw maandelijkse printkosten, want deze zijn maar al te vaak een onge-kende kostenpost binnen vele bedrijven!

Een slimme investering:• Instant-on technologie en Instant-on ko-

piëren verlagen het energieverbruik en verhogen de productiviteit.

• Tot 50% papier besparen met een auto-matische duplexmodule.

• Minder kabels en minder afval: docu-menten scannen, opslaan en digitaal delen.

• Hoge snelheden: printen en kopiëren met snelheden tot 52 ppm!

• Een papiercapaciteit tot 2100 vel voor grote printopdrachten. Een 3-baks uit-voereenheid/nietmachine voor 900 vel die automatisch sorteert, niet en stapelt.

• U kunt printvoorbeelden bekijken op het kantelbare kleurenbedieningspaneel en preview gebruiken om de scaninstellin-gen te wijzigen.

• Bespaar tijd en geld met de eenvoudi-ge installatie en optionele high-capacity zwarte printcartridges. Ook door prin-tomgevingen proactief te beheren en gemakkelijk te confi gureren met HP Web Jetadmin.

• HP FutureSmart fi rmware om gemak-kelijk de functionaliteit van netwerk-printers te updaten, te beheren en uit te breiden.

• Printen wordt net zo mobiel als uzelf met HP ePrint. (mag goed opvallen in een bol of zo)

• Met de geavanceerde beveiligingsfunc-ties houdt u controle over gevoelige informatie. Zo kunt u jobs veilig verwer-ken door printopdrachten vrij te geven met een PIN.

• Veilig vertrouwelijke bedrijfsinformatie creëren, printen, scannen en delen via versleutelde e-mail en PDF-bestanden.

• Originele HP LaserJet printcartridges met energiezuinige toner besparen ruim 18% op elke pagina die u print.

Wenst u dit toestel of de ganse reeks MFP’s

van HP te ontdekken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kun-

nen we u een offerte op maat bezorgen om de printomgeving binnen uw bedrijf volledige te

optimaliseren waardoor u verrassend

veel kunt besparen op lange termijn.

HP is er in geslaagd om nog een nieuw facet toe te voegen aan de printers die al "all in one" hadden: het printen zonder pc, vanop een smartphone of een tablet bijvoorbeeld.

VERKOPERS SCHAKELEN OVER OP SMARTPHONES EN TABLETS,

HP STELDE ZICH DIE VRAAG OOK,

De Cloud is al enkele jaren een hype. Alles en iedereen wil het werk online verschuiven, althans dat doet men ons graag geloven. De redenen om al dan niet vreemd te gaan met uw software zijn dan ook divers. Maar wat zijn de voor-en nadelen? Zelfs als IT-specialist is het moeilijk oordelen voor u, maar we kunnen u wel een overzicht geven.

006_Qcom_Qbis1201.indd 1 10-12-2011 17:39:22

Page 7: QBis 1201

• Samenwerken aan documenten Windows Small Business Server gebruikt u als centraal opslagpunt

voor alle bedrijfsgegevens. U kunt interne websites opzetten om informatie op te slaan en te delen met collega's. Ook kunt u deze sites gebruiken om samen aan documenten te werken.

• Thuiswerken Thuis kunt u alle bestanden openen die u op kantoor heeft opgesla-

gen. Daarnaast heeft u overal toegang tot uw e-mail, uw agenda en alle contacten in uw adresboek. Overal waar u verbinding heeft met het internet kunt u de programma's van kantoor gebruiken alsof ze lokaal worden uitgevoerd.

• E-mail op uw smartphone en tablet ontvangen Met Small Business Server kunt u overal uw e-mail ontvangen, via

uw smartphone kunt u altijd in contact blijven met uw klanten en leveranciers. Op die manier bent u in staat om productief te blijven, zelfs wanneer u niet op kantoor bent.

• Veilig toegang tot e-mail en internet Bescherm uw bedrijfsgegevens tegen virussen en spam. In één oog-

opslag ziet u of alle computers over de laatste updates beschikken en of uw netwerkomgeving veilig is.

SBS 2011 | Windows | • Onmisbare ruggegraat voor uw bedrijf | HP | 7

Windows SBS 2011De flexibele, compleet uitgevoerde en veilige serveroplossing!

ruggegraat voor uw bedrijfonmisbare

Hogere prestaties en extra duurzaamheid voor veeleisende scale-out applicaties• Intel Xeon Processor 5600 serie biedt hogere prestaties, een

effi ciënter stroomverbruik en meer fl exibiliteit met kenmerken als: Intel QuickPath, Integrated Memory Controller, Turbo Boost, Intelligent Power Technologies en Trusted Execution Technology

Slimme, fl exibele systemen die klaar zijn voor complexe, dynamische omgevingen• Insight Control, elementair infrastructuurbeheer dat serverim-

plementatie versnelt, de status proactief beheert, voedingsbe-heer optimaliseert en controle geeft vanaf elke locatie.

De beste systeemarchitectuur ooit met groeimogelijkheden• Redundante voeding, ventilatoren, geheugen en schijven zorgen dat

de HP ProLiant ML350 G6 operationeel blijft in geval van thermische, voedings-, geheugen- of schijfdefecten

• Uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst: tweede processor, tot 192 GB DDR3 geregistreerd of 48 GB DDR3 ongebufferd systeem-geheugen, 16 SFF en 8 LFF vaste schijven

• SAS (Serial SCSI) en SATA (Serial ATA) hot-plug RAID is standaard op de HP ProLiant ML350 G6 om opslag betrouwbaarder, fl exibeler en voordeliger te maken van ooit

Uitzonderlijke prestaties van enterpriseklasse voor een gunstige prijs• Maximaliseer de Intel ultimate processor met de nieuwste QPI-techno-

logie en multi-threaded applicaties voor een snellere verwerking• DDR3 levert hoge prestaties en geoptimaliseerde doorvoer met mir-

roring en interleave• Geïntegreerd dual-Gigabit Ethernet zorgt voor een hogere netwerk-

doorvoersnelheid en redundantie• Geavanceerde RAID 0/1/105/6 bescherming waarborgt hoge

beschikbaarheid, schijfprestaties en effi ciency

Complete set tools en gebruiksgemak voor systeembeheer• HP Integrated Lights-Out 2 is een beheerfunctionaliteit die serverin-

stallatie, statusbewaking, thermische en voedingscontrole en remote beheer vergemakkelijkt

• Met SmartStart is de server in drie simpele stappen gebruiksklaar• HP Systems Insight Manager bewaakt de server zodat de IT-staf zich

op de eigen prioriteiten kan concentreren. Dit verhoogt de uptime en reduceert downtime, verlaagt de kosten en verbetert de productiviteit doordat systeembeheerfuncties altijd en overal remote kunnen worden uitgevoerd

Aan te passen aan nieuwe business opportuniteiten• Processor- en geheugenupgrades bieden ondersteuning voor

extra gebruikers en snellere responstijden• Als de locatiebehoeften veranderen, kan de ProLiant ML350 G6

in een rack worden geplaatst• Tapebackupoplossingen kunnen worden toegevoegd om de

data van het bedrijf te beschermen, en als de opslagbehoeften groeien, kunnen externe opslag- en backupapparaten worden aangesloten

• Virtualisatie; klaar voor optimalisatie van IT-onderzoek

Toonaangevend in energiebesparing• Meer stroom voor uw behoeften met de hoogste effi ciency,

compatibel met Climate Savers Computing Gold, 80PLUS Gold en zet de standaard voor Energy Star-compliance op servergebied

Afgestemd op betrouwbaarheid en gebruiksgemak• Overzichtelijk mechanisch ontwerp verhoogt de betrouw-

baarheid en vergemakkelijkt confi guratie en onderhoud met zonder gereedschap toegankelijke, modulaire componenten, hot-plug redundantie voor snel onderhoud en weinig kabels voor gemakkelijke toegang tot componenten.

HP ProLiant DL380 G7HP ProLiant DL380 G7 blijft tech-nische hoogstandjes produceren met meer fl exibiliteit en betere prestaties, up-time en HP Insight Control beheer van enterprise-klasse, 2-socket Intel Xeon presta-ties en 2U dichtheid voor tal van applicaties. Een ware must-have voor elke zichzelf serieus nemende onderneming.

Everybody On

HP ProLiant DL380 G7HP ProLiant DL380 G7 blijft tech-

Windows Small Business Server 2011 (SBS ’11) is speciaal ontworpen en geprijsd voor Kleine en Middel-grote Ondernemingen die het best slapen wanneer ze al hun data in eigen controle en eigen handen hebben. Met SBS ’11 deelt u toegang tot internet, printers en faxmachines.

SBS 2011 vormt de ideale instapbasis voor elke KMO die op zoek is naar een degelijke serverop-lossing.

• Agenda's delen met collega’s en sychroniseren Met Small Business Server kunt u heel eenvoudig uw agenda delen en

vergaderingen inplannen met collega's. Ook vanaf uw telefoon kan uw agenda automatisch worden bijgewerkt.

• Ondersteuning bedrijfstoepassingen Met de Premium add-on voor Small Business Server wordt databasesoft-

ware meegeleverd, hiermee kunt u bedrijfstoepassingen (bijvoorbeeld uw boekhoudsysteem) op de server installeren.

Verschillende opties binnen SBS ‘11Windows SBS ‘11 kent verschillende edities en licentievormen. Zowel SBS ’11 Standard en Essentials leveren eersteklas technologieën voor het maken van back-ups en het herstellen van gegevens, e-mail, externe toegang, sa-menwerken, bestanden en printers delen, interne websites en ondersteuning voor mobiele apparatuur.

Small Business Server 2011 Standard SBS ‘11 Standard is speciaal ontworpen en geprijsd voor kleine bedrijven met maximaal 75 gebruikers. Het is een complete oplossing voor klanten die wil-len beschikken over de meest geavanceerde technologieën in een betaalbare suite. SBS ‘11 Standard, dat is gebaseerd op Windows Server 2008 R2, wordt

Daarnaast biedt SBS ’11 u veel voordelen

geleverd met Microsoft Exchange Server 2010 SP1, Microsoft SharePoint Foundation 2010 en Windows Server Update Services.

Small Business Server 2011 Essentials SBS ‘11 Essentials is een nieuwe, betaalbare oplossing die speciaal is ontwor-pen en geprijsd voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers die hun eerste server willen aanschaffen. SBS ‘11 Essentials biedt technologieën van topklasse voor het maken van back-ups en het herstellen van gegevens, ex-terne toegang, bestanden en printers delen en snelle verbinding met de cloud, in één volledig geïntegreerde oplossing.

Wenst u aan de slag te gaan met deze ijzersterke software om zo uw onderneming tot het volgende niveau te brengen? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een informatieve uiteen-zetting of een vrijblijvende prijsopgave.

HP ProLiant ML350 G6Deze DP-towerserver met de beste prijs-prestatieverhouding, uitstekende prestaties, uitbreidingsmogelijkheden en beschikbaarheid, is een server van een nieuwe generatie met meer capaciteit en ruimte voor meer vaste schijven. Hij combineert de nieuwste Intel® Xeon® processoren met QPI-technologie, de beste beschikbaar-heidskenmerken in zijn klasse en een onovertroffen fl exibiliteit in een systeem dat ideaal is voor groeiende bedrijven en remote vestigingen.

Zet een stapje voor op de concurrentie met deze state-of-the-art servers. Wenst u een vrijblijvende prijsopgave of demonstratie? Wilt u ontdekken wat de ML350 of DL380 voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met onze Account Managers.

007_Qcom_Qbis1201.indd 1 13-12-2011 11:58:26

Page 8: QBis 1201

Als financiële professional wilt u uw tijd en die van uw team zo goed mogelijk gebruiken. Isabel 6 is een com-plete professionele weboplossing die de efficiëntie van uw financiële waardeketen - van factuur tot betaling- verhoogt door het elimineren van repetitieve, manuele taken.

Met ISABEL 6 kunt u • Controle behouden Met SEPA-betalingen maakt u minder kosten en heeft u een

nog beter gestroomlijnde financiële ketting in het vooruitzicht. Via het auditspoor kan u opvolgen wie een verrichting heeft ingevoerd, getekend en verstuurd.

• Efficiënt werken Isabel 6 is webgebaseerd en kan heel gemakkelijk geraad-

pleegd worden op verscheidene pc’s en op verschillende loca-ties. Isabel beheert uw gegevens in uiterst beveiligde datacen-ters geografisch gespreid in Europa. Geen installatie meer met cd’s en geen tijdrovende reorganisaties.

• Samenwerken Meerdere gebruikers kunnen begunstigden, verrichtingen en

rekeninginfo delen voor zover u ze toegang geeft. Handig bij ziekte, file, vakantie of werkpiek. Iedere gebruiker werkt op zijn eigen portable of pc en niet langer op de pc van een collega of op de aftandse ‘Isabel pc’. Geen heen-en-weer geloop meer.

Waarom deze upgrade via Van Roey Automation uitvoeren?Omwille van onze extra kennis, gerenommeerde consultancy wat betreft SEPA, integratie van Isabel in de onderneming,… heeft Isabel Van Roey Automation tot gecertifieerd installatiepartner gedoopt. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze overgang, instal-latie en integratie.

Indien uw bedrijf met Microsoft Dynamics NAV werkt is het extra aangeraden om met ons de overstap tijdig te maken voor een op-timale integratie met uw ERP te voorzien!

Om een installatie of upgrade aan te vragen contacteert u best onze planning op 014/470 633 of [email protected]

Stap vandaag nog zorgeloos over naar ISABEL 6 met onze hulp, voor het te laat is!

professional ICT servicesMember ofthe QCOM group

Kempenlaan 2 | B-2300 Turnhout | tel. 014 470 605Antwerpseweg 116h | B-2440 Geel | tel. 014 470 621

Eigen APP voor uw bedrijf | Android | • Isabel 68

B2E - Enterprise Sales 014 /470 607 [email protected]

B2B - Business Sales 014 /470 605 [email protected]

Business Software Solutions 014 /470 620 [email protected]

Business Software helpdesk 014 /470 650 [email protected]

Netwerk Support 014 /470 633 [email protected]

Administratie 014 /470 603 [email protected]

Webstore.be 014 /470 606 [email protected]

Algemeen 014 /470 600 [email protected]

Heeft u al eens nagedacht om een eigen applicatie

voor smartphone of tablet te laten ontwikkelen voor

uw bedrijf?

Maar:

• Brengt een app voor uw onderneming meer omzet, kostenbesparing of efficiëntie-verbetering?• Heeft u een app strategie nodig, en hoe combineert u die met uw online en offline strategie?• Wat wordt het doel van uw app?• Wat betekent dit voor uw organisatie?• Wie kan zo’n app voor u ontwikkelen, en wat kost de ontwikkeling van een app?• Voor welke mobiele platformen moet u uw app ontwikkelen?

Veel bedrijven, zowel groot als klein, hebben geen idee wat te doen met apps, laat staan dat ze een strategie rond mobiele apps hebben.

Het wemelt van het nieuws rondom nieuwe smartphones en tablets, maar informatie over zakelijke apps en hoe be-drijven deze strategisch en tactisch kunnen toepassen is nauwelijks te vinden.

Daarbij komt ook nog eens het grote aantal platformen (Android / iOS / BlackBerry / Windows Phone) voor apps. Gaat u voor één platform, of moet u een selectie maken?I2ct.eu ontwikkelt apps, en begeleidt bedrijven (zowel profit als non-profit) om antwoorden te vinden op boven-staande vragen. Voor meer info verwijzen we u graag naar onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected].

Een eigen APP voor uw bedrijf?I2CT.eu stelt haar expertise ter beschikking!

Eind 2012 zal Isabel 5 niet langer

functioneren.

READY TO TAKE ON THE WORLD

008_Qcom_Qbis1201_VRA.indd 1 13-12-2011 11:34:12