Pop en Rockschool 2012 - 2013

2
Vanaf nu is de Pop & Rockschool helemaal vernieuwd! We gaan werken in twee blokken, waarin je verschillende onderdelen van bandcoaching kunt volgen. Je kunt je voor beide blokken afzonderlijk inschrijven. Wanneer je aan beide meedoet, is de totaalprijs lager. Ook kun je zelf kiezen aan welke onderdelen je meedoet, zo stel jij je eigen ‘bandcoachingpakket’ samen. Daarnaast zijn er verschillende optredens en ga je naast je eigen nummer, ook een eigen videoclip opnemen! We beginnen het seizoen met een Kick off, wees erbij! Tijdens de kick off van de Pop & Rockschool werk je samen met docenten en andere bandleden een dag lang aan een kort repertoire. Je krijgt hierbij de kans om te kijken en ervaren welke vorm van coaching van de Pop & Rockschool bij jou past. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijk eetmoment en sta je met alle deelnemers en docenten op het podium om op te treden. De Kick Off vindt plaats in Popfront. Prijs: Deelname aan de kickoff kost € 20,00. Wanneer je je na de dag inschrijft bij de Pop & Rockschool, komt je deelnamegeld te vervallen! Voor aanmelden, kijk op www.newartszwolle.nl In het eerste blok ga jij je oriënteren op een genre en probeer je een stijl te ontwikkelen voor je band. Vanuit dit genre werk je de rest van het blok verder. Bandcoaching #1 bestaat uit: 1. Oriëntatie op genre en het spelen en analyseren van liedjes binnen die stijl 2. Werken aan het schrijven van eigen liedjes/ opbouw eigen repertoire 3. Gratis gebruik van repetitieruimtes van New Arts Zwolle 4. Volgen van muziekles instrumentaal of zang = optioneel 5. Afsluiting met een ‘Bandnight’ met eigen werk in Cafe Het Vliegend Paard of ‘Ojeecee’ (Hardenberg) Periode: Oktober -- december 2012 (10 weken) In het tweede blok staat de presentatie van je band en liedjes voorop. Hier stel je de band samen waarmee jij uiteindelijk op het podium zal staan. Bandcoaching #2 bestaat uit: 1. Uitwerken van liedjes en repertoire 2. Verzinnen van bandnaam en coaching over hoe je jezelf als band neerzet en promoot 3. Opname van de Pop & Rockschool CD 4. Opname van je eigen videoclip 5. Coaching op gebied van stageperformance 6. Tussentijdse Bandnight in Theater Young Ones met vooraf een workshop van een bekende artiest 7. Final Bandnight in Hedon in juni met hierbij ook: cd presentatie, videoclip release en presenteren van je eigen band! Periode: februari - juni (16 weken) De Pop & Rockschool valt vanaf nu onder New Arts Zwolle. New Arts Zwolle omvat alle kunsteducatie voor jongeren in en om Zwolle en is onderdeel van Kunstencentrum Muzerie. Wil je meer lezen over de Pop & Rockschool, of wil jij je meteen inschrijven? Ga dan meteen naar www.newartszwolle.nl Kick Off Pop & Rockschool: september 2012 Kick Off Pop & Rockschool: september 2012 BANDCOACHING #1: BANDCOACHING #1: BANDCOACHING #2: Stageperformance BANDCOACHING #2: Stageperformance Informatie & Inschrijven Informatie & Inschrijven DE POP & ROCKSCHOOL = VERNIEUWD

description

De Pop & Rockschool = vernieuwd! Kijk voor meer info op www.newartszwolle.nl

Transcript of Pop en Rockschool 2012 - 2013

Vanaf nu is de Pop & Rockschool helemaal vernieuwd! We gaan werken in twee blokken, waarin je verschillende onderdelen van bandcoaching kunt volgen. Je kunt je voor beide blokken afzonderlijk inschrijven. Wanneer je aan beide meedoet, is de totaalprijs lager. Ook kun je zelf kiezen aan welke onderdelen je meedoet, zo stel jij je eigen ‘bandcoachingpakket’ samen. Daarnaast zijn er verschillende optredens en ga je naast je eigen nummer, ook een eigen videoclip opnemen!

We beginnen het seizoen met een Kick off, wees erbij!

Tijdens de kick off van de Pop & Rockschool werk je samen met docenten en andere bandleden een dag lang aan een kort repertoire. Je krijgt hierbij de kans om te kijken en ervaren welke vorm van coaching van de Pop & Rockschool bij jou past. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijk eetmoment en sta je met alle deelnemers en docenten op het podium om op te treden. De Kick Off vindt plaats in Popfront.

Prijs: Deelname aan de kickoff kost € 20,00. Wanneer je je na de dag inschrijft bij de Pop & Rockschool, komt je deelnamegeld te vervallen!

Voor aanmelden, kijk op www.newartszwolle.nl

In het eerste blok ga jij je oriënteren op een genre en probeer je een stijl te ontwikkelen voor je band. Vanuit dit genre werk je de rest van het blok verder. Bandcoaching #1 bestaat uit:

1. Oriëntatie op genre en het spelen en analyseren van liedjes binnen die stijl2. Werken aan het schrijven van eigen liedjes/ opbouw eigen repertoire3. Gratis gebruik van repetitieruimtes van New Arts Zwolle4. Volgen van muziekles instrumentaal of zang = optioneel5. Afsluiting met een ‘Bandnight’ met eigen werk in Cafe Het Vliegend Paard of

‘Ojeecee’ (Hardenberg)

Periode: Oktober -- december 2012 (10 weken)

In het tweede blok staat de presentatie van je band en liedjes voorop. Hier stel je de band samen waarmee jij uiteindelijk op het podium zal staan. Bandcoaching #2 bestaat uit: 1. Uitwerken van liedjes en repertoire 2. Verzinnen van bandnaam en coaching over hoe je jezelf als band neerzet en promoot 3. Opname van de Pop & Rockschool CD 4. Opname van je eigen videoclip 5. Coaching op gebied van stageperformance 6. Tussentijdse Bandnight in Theater Young Ones met vooraf een workshop van een

bekende artiest 7. Final Bandnight in Hedon in juni met hierbij ook: cd presentatie, videoclip release en

presenteren van je eigen band!

Periode: februari - juni (16 weken)

De Pop & Rockschool valt vanaf nu onder New Arts Zwolle. New Arts Zwolle omvat alle kunsteducatie voor jongeren in en om Zwolle en is onderdeel van Kunstencentrum Muzerie. Wil je meer lezen over de Pop & Rockschool, of wil jij je meteen inschrijven?

Ga dan meteen naar www.newartszwolle.nl

Kick Off Pop & Rockschool: september 2012Kick Off Pop & Rockschool: september 2012

BANDCOACHING #1:BANDCOACHING #1:

BANDCOACHING #2: StageperformanceBANDCOACHING #2: Stageperformance

Informatie & InschrijvenInformatie & Inschrijven

DE POP & ROCKSCHOOL

= VERNIEUWD

DE POP & ROCKSCHOOL

= VERNIEUWD

Bandcoaching | BANDNIGHtSEIGEN CD & VIDEOClIP

New Arts Zwolle is onderdeel van Kunstencentrum MuzerieNew Arts Zwolle is onderdeel van Kunstencentrum Muzeriew w w . n e w a r t s z w o l l e . n l

www.newartszwolle.nlHoofdlocatie New Arts Zwolle | Goudsteeg 19 | 8011 PP Zwolle | Telefoon: 038-4224055

ww

.face

boo

k.co

m/n

ewar

tszw

olle

@

New

Art

sZw

olle

New Arts is een broeikas voor creatieve jongeren, waar jongeren gestimuleerd worden om hun eigen creatief talent te ontdekken en te ontwikkelen.Jongeren hebben specifieke wensen en de trends onder groeien en veranderen snel. Om hierop in tespelen is het aanbod van New Arts gericht op dat wat leeft onder de jongeren: de nieuwe kunsten. Denk hierbij aan: rap, graffiti, dj / beatcreating, maar ook lifestyle, stopmotion, graphics en break- en streetdance. Bij New Arts kunnen jongeren natuurlijk ook terecht voor talentontwikkeling in de bekende disciplines als theater, het bespelen van een instrument en verschillende dansvormen.

New Arts stimuleert creatieve ontwikkeling van jongeren en biedt hen een podium. De nadruk ligt hierin op het kennismaken met de kunstvormen, verdieping en waar gewenst verdere ontwikkeling.

New Arts Zwolle is onderdeel van Kunstencentrum Muzerie. Voor de uitvoering van een deel van de activiteiten werkt New Arts samen met partners: Hedon/ Popfront, The Young Ones, Kunstbende Overijssel, Museum de Fundatie en Pathé Zwolle.