Overzicht Modern Marketing Academy 2015

16
Modern Marketing Academy Online Marketing & Sales training voor accountants TM Overzicht basismodules

Transcript of Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Page 1: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Modern Marketing Academy

Online Marketing & Sales training voor accountants

TM

Overzicht basismodules

Page 2: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

LATEN WE EERLIJK ZIJN

u heeft wel andere dingen aan u hoofd dan marketing en sales van uw kantoor. Toch? Of toch niet? Getuige de quote van Peter Drucker, een professor aan de Harvard University, hoeft u inderdaad over weinig anders na te denken:

"Because the purpose of business is to create a customer, the business enterprise has two–and only two–basic functions: marketing and innovation. Marketing and innovation produce results;

all the rest are costs.”

Het accountancyvak verandert in een rap tempo: nog meer regelgeving, nog kritischer klanten, nog meer automatisering, nog meer concurrentie, nog meer prijsdruk en ga zo maar door. Toch is er naar onze mening niet één soort adviseur die zo dicht bij zijn klanten kan staan als de accountant. Geen enkele adviseur is in staat om zoveel kennis over zijn klanten te vergaren en hen zo goed te helpen in de bedrijfsvoering als de accountant. Hij (of zij) staat zoals we zeggen in ’Pole Position’ om het leven van klanten te verbeteren.

Het probleem is alleen dat klanten dat vaak niet weten. Omdat ze er niet vanzelf achter komen, niet precies weten wat hun accountant voor hen kan betekenen en omdat de accountant vaak vergeet om het te vertellen of zich daar niet prettig bij voelt.

Dat is wat we noemen de Toegevoegde Waarde Kloof. Om die te overbruggen is het nodig om een goede communicatie op te zetten met uw klanten en met mensen die nog geen klant zijn, maar dat wel zouden kunnen worden. En dat is precies wat marketing is. Het informeren (of zo u wilt opleiden) van uw doelgroep over datgene wat u kan doen om ze te helpen, om hun leven te verbeteren. Want stel dat u geen accountant was, maar een medicijn had uitgevonden tegen een nare ziekte: dan zou u het toch ook van de daken willen schreeuwen?

Bij de Marketing Academy kunnen we u helpen met het opzetten van die communicatie, met het opleiden van uw doelgroep over wat u voor hen kan betekenen. De Marketing Academy is een online Marketing Implementatie programma: u wordt dus getraind om voor uw eigen kantoor en voor uw eigen doelgroep een Marketing Machine op te zetten die dag en nacht voor u aan de slag gaat. U zult ervaren dat het gemakkelijker wordt om nieuwe klanten te vinden, want de klanten vinden u.

Het enige dat u hoeft te doen is het implementeren van de zaken die u zal leren. En mocht u hulp nodig hebben dan zijn wij altijd bereid en beschikbaar om u daarmee te helpen. De Marketing Academy is leerzaam en leuk. Niet alleen voor u, maar voor uw hele team. Alle geleerde zaken kan u ook weer in de praktijk brengen om úw klanten mee te helpen.

We hopen dat we u binnenkort kunnen verwelkomen. Practice Paradox NL

Suzanne Reijn en Mark Vijverberg

TM

Page 3: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

3 MANIEREN OM UW ACCOUNTANTSKANTOOR TE LATEN GROEIEN - maar waar zit de échte hefboom?

Om uw accountantskantoor te laten groeien heeft u 3 opties die tot uitdrukking komen in de volgende formule:

De formule legt uit dat om uw omzet te laten groeien, u ofwel meer klanten moet vinden, vaker iets aan uw klanten moet verkopen of de gemiddelde transactiewaarde moet verhogen. Het is een eenvoudige formule, maar erg handig bij het analyseren waar de aanknopingspunten zijn voor de groei van uw kantoor.

Bijvoorbeeld, als uw accountantskantoor 300 klanten heeft, en gemiddeld koopt een klant van u één keer per jaar een dienst, met een gemiddelde prijs van € 2000, dan betekent dat in deze formule:

300 x 1,0 x € 2.000 = € 600.000

U begrijpt uiteraard de magie van deze formule, als u in alle drie de onderdelen van de formule een 10% verbetering zou kunnen realiseren, dan zullen uw inkomsten niet met 10% stijgen maar met 33%: 330 x 1,1 x 2.200 euro = 798.600 euro.

Een mooie verbetering en een stijging van 10% in elk van de variabelen lijkt erg haalbaar.

Veel accountantskantoren (en eigenaren van ondernemingen in het algemeen), denken aan 'marketing' als 'vinden meer klanten'. Terwijl een gestage stroom van nieuwe klanten uiteraard een gezonde zaak is, is het verwerven van nieuwe klanten de moeilijkste en duurste van de 3 opties, met de kleinste hefboom. Als u bedenkt dat veel accountantskantoren het moeilijk vinden om goede, gekwalificeerde medewerkers te vinden, is meer relaties met klanten beheren het laatste wat veel kantoren nodig hebben.

Het verhogen van de prijzen met 10%, is op het eerste gezicht het eenvoudigste om te implementeren. Echter, in de huidige competitieve markt zijn uw mogelijkheden om de prijzen te verhogen wellicht beperkt. Overweeg deze optie echter wel, zij het met zeer veel beleid.

Al met al is het dus heel moeilijk om het aantal klanten met 50% in een jaar te laten stijgen en het is eveneens zeer onwaarschijnlijk dat u uw prijzen kunt verhogen met 50%.

De grootste hefboom ligt meestal in het verhogen van het aantal keren dat klanten bij u kopen in een jaar: Het verhogen van de '1.0' in het midden van de vergelijking.

TM

Page 4: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Dit biedt ook de grootste kans voor het helpen van uw klanten naar een meer betekenisvolle relatie, het versterken van relaties met klanten in het proces.

Het is gemakkelijk om uw gemiddelde tarief te berekenen per klant en het is belangrijk om dat cijfer te volgen. Uiteindelijk is dat echter een vrij grove maatstaf, die van beperkte waarde is als het gaat om het leiden en uitvoering geven van veranderingen.

Boor dieper, het getal dat u écht moet weten is dit:

het gemiddelde aantal geleverde diensten per cliënt per jaar

Bij de Modern Marketing Academy noemen we deze Key Performance Indicator: Clientshare ©.

Door uw Clientshare te laten groeien kunt u uw bedrijf laten groeien met minder klanten. Minder, meer betekenisvolle relaties met klanten zorgen voor een eenvoudiger en rijker professioneel leven en een meer winstgevende en beheersbaar business.

Het is waarschijnlijk dat u niet weet wat het huidige Clientshare is van uw organisatie. Wees niet te hard voor uzelf. U bent niet alleen.

Als u wilt weten hoe u het Clientshare van uw kantoor zou kunnen verhogen, neem contact met ons op.

Practice Paradox [email protected]@practiceparadox.nl

Cattenhagestraat 41411 CT NAARDEN06-54.203.257/06-21.581.301

TM

TM

Page 5: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 1. YOUR RADAR (UW RADAR)

Onderwerpen

• Marketing = Strategie• Porter's 3 generieke strategieën en de 4 opties van uw bedrijf• Voordelen van 'een centimeter breed en een mijl diep' met niche-marketing• Hoe kunt u uw niche markt(en) te kiezen?• Vaak angst voor niche-marketing en hoe deze risico's te beperken• Voorbeelden van succesvolle niche-marketing strategieën• Het kwantificeren en identificeren van uw doelgroep niche markt (en)• Andere klanten selectiecriteria• Het documenteren van uw klant selectiecriteria• Communiceren uw klant selectiecriteria aan uw team en op de markt• Focus: uw Next Actions Lijst

Uitkomsten

• Uw zal een besluit nemen omtrent de fundamentele bedrijfs- en marketingstrategie van uw bedrijf. Dit zal een verbazingwekkende helderheid brengen niet alleen voor uw marketing inspanningen, maar ook voor de operationele en HR-aspecten van uw kantoor.

• Deze centrale strategische beslissing zal het uitgangspunt vormen voor uw volgende stappen voor uitvoering in de Moderne Marketing Academy ®.

• Definitie en kwantificering van doelgroep niche(s)

• Duidelijke omschrijving van selectiecriteria van uw klanten

• Creatie van de Next Actions lijst van uw bedrijf voor het handhaven van focus en afvinken vooruitgang die is geboekt

Bottom Line:

Uw bedrijf zal een nieuw niveau van focus ervaren die de marketing effectiviteit van uw bedrijf een belangrijke impuls zal geven.

TM

Page 6: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 2. YOUR HOPPER (UW TRECHTER)

Onderwerpen

• De kracht van een ‘Abonneer’-stap in uw marketing proces• Waarom uw bedrijf een aparte database voor abonnees nodig heeft, los van

uw belangrijkste klantendatabase• Opties voor uw abonnee-database• Velden die u nodig hebt in uw database van abonnees• Hoe u MailChimp.com kunt configureren als uw abonnee-database

(optioneel)• Informatie die uw kunt bieden voor het verwerven van abonnees:

Nieuwsbrief, Rapporten, uitkomsten van onderzoeken, 'How-to’ gidsen• Waarom uw website maar één primair doel heeft. • Manieren om de visitekaartjes van uw bedrijf te veranderen om abonnees te

werven• Hoe u elk teamlid kan opleiden in acquisitietechnieken voor het verwerven

van abonnees• Hoe kunt u het inschrijvingsproces van nieuwe abonnees voor uw database

volgen?• Maak er een spel van - activeer en beloon teamleden om abonnees te

verwerven• Ervoor zorgen dat al uw Referral Partners op uw e-mail nieuwsbrief lijst

staan - en maak gezamenlijke artikelen

Uitkomsten

• Uw abonnee database wordt opgezet• U maakt aantrekkelijke titels die abonnees aan trekken, die overeenkomen

met de door u gewenste klanten• Uw website providers wordt gevraagd om een inschrijfformulier te maken

om toe te voegen aan uw Home Page• Uw grafisch ontwerpers krijgen de opdracht om nieuwe artwork voor de

achterzijde van uw visitekaartjes te creëren voor de volgende oplage• van uw visitekaartjes• Uw team is getraind in hoe zij op een effectieve wijze nieuwe abonnees

kunnen werven• Al uw Referral Partners zijn toegevoegd aan uw e-mail nieuwsbrieflijst

Bottom Line:

De abonnee-database van uw bedrijf zal beginnen te groeien in een snel tempo en uw kantoor zal een veel effectievere focus hebben op uw marketing proces. Uw abonnee database is de Trechter van uw Marketing Machine. Het is een reservoir van waaruit toekomstige verzoeken zullen voortvloeien van potentiële klanten en ook van bestaande klanten die aanvullende diensten wensen.

TM

Page 7: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 3. YOUR FUEL (UW BRANDSTOF)

Onderwerpen

• Wat is ‘engagement marketing’?• Waarom content de brandstof is voor uw Marketing Machine ™• Redenen waarom de meeste bedrijven worstelen met het creëren van content - en

waarom u dat niet meer hoeft te doen• Het kader voor het content plan van uw bedrijf• Het creëren van uw content plan• Tools voor centrale opslag en het intern delen van de inhoud van uw content plan• Beroep doen op uw team voor het creëren van boeiende inhoud• Vaststellen van een bedrijfsprotocol voor het bijhouden van nieuwe klanten en

positieve feedback• Met behulp van blogs en Google Reader (RSS) en Feedly ideeën voor content

creëren• Met behulp van Twitter en LinkedIn ideeën voor content creëren• Hoe u gesprekken met uw klanten kan opnemen voor de artikelen en case studies• Transcriptie tools / hulpmiddelen• De ‘merkpersoonlijkheid’ van uw kantoor en de daaruit voortvloeiende ‘toon’ van

schrijven.• De FBI Formule voor het schrijven van Boeiende Headlines• De F.A.B. volgorde voor het schrijven van jargon-free, voordeel-georiënteerde

artikelen die klanten lezen, waarderen en doorsturen• Begin met het einde voor ogen - De 'call-to-action'

Uitkomsten

• U heeft een gedocumenteerd Content Plan: Een stappenplan voor het verstrekken van boeiende, educatieve content aan uw niche in de markt (en) op een permanente basis

• Altijd voldoende ideeën voor en bronnen van artikelen• Leer hoe u artikelen en educatief materiaal voor abonnees en klanten kan schrijven,

die gemakkelijk is om te lezen en die hen motiveert om actie te ondernemen - de volgende stap in uw verkoopproces

Bottom Line:

Uw bedrijf heeft een duidelijk plan voor een boeiende lijst van artikelen te gebruiken in uw nieuwe educatieve marketing benadering. U zal hebben geleerd hoe uw artikelen kan schrijven in een stijl die resulteert in een groot lezerspubliek dat ook in actie komt!

TM

Page 8: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 4: YOUR ENGINE (UW MOTOR)

Onderwerpen

• Waarom is elk bedrijf nu een uitgever?• Tools voor Abonnee marketing:

✓ E-mail marketing systeem✓ Blog website✓ Het kiezen van een Social Media moniker via namechk.com✓ LinkedIn.com✓ Twitter.com✓ Facebook.com✓ YouTube.com✓ Enquête en Poll tools:

- Wufoo.com- Polldaddy.com- Formstack.com

✓ bit.ly✓ Social Media Dashboards: SproutSocial, HootSuite en TweetDeck

• Hoe kan u efficiënt uw sociale media sites van verse inhoud voorziet• Hoe kunt u uw e-mail nieuwsbrief sjabloon maken - Voorbeeld met

MailChimp• Hoe kunt u uw LinkedIn profiel voltooien• Hoe kan u uw Twitter account opzetten en personificeren• Hoe kan u uw Facebook-pagina opzetten• Het opzetten van uw bedrijfs YouTube-kanaal• Tips voor het maken van snelle content door middel van ‘Talk to Webcam’

Uitkomsten

• E-mail Marketing opgezet• Uw begrijpt de noodzaak voor uw bedrijf om een blog op uw site hebben• LinkedIn pagina opgezet voor medewerkers van uw bedrijf• Twitter-pagina opgezet en gepersonifieerd voor uw bedrijf• Facebook-pagina opgezet voor uw bedrijf• YouTube-kanaal ingesteld voor uw bedrijf• bit.ly account ingesteld• SproutSocial account ingesteld

Bottom Line:

Uw bedrijf zal topkwaliteit boeiende content via meerdere kanalen verstrekken en zal daarmee abonnees, nieuwe klanten en doorverwijzingen van partners aantrekken.

TM

Page 9: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 5. YOUR CONVEYOR BELT (UW LOPENDE BAND)

Onderwerpen

• Waarom u een aantal geleidelijke stappen in uw marketing proces nodig heeft• Met behulp van het ‘Commitment & Consistentie’ principe uw marketing lopende

band gebruiken• Hoe kunt u een reeks stappen ontwikkelen die van uw abonnee een client maken• Structureren en schrijven van een effectieve ‘white paper’ om uw abonnees

meenemen naar het volgende niveau• Maken en publiceren van een reeks video's als onderdeel van uw Lopende band• Met behulp van een autoresponder e-mail een stap van uw Lopende Band

automatiseren• Waarom event marketing is een essentieel instrument in de marketing van uw

kantoor is• Hoe content te ontwikkelen voor een reeks van grote educatieve

klantenbijeenkomsten• Power tips over het gebruiken (en niet gebruiken) van Powerpoint• Opties voor het uitvoeren van educatieve klantenbijeenkomsten van verschillende

omvang• Plannen, uitvoeren en opvolgen van uw abonnee/klantenbijeenkomsten• Waarom het gebruik van Social Proof cruciaal is in uw klantenbijeenkomsten• Het creëren van evenementen rond de kristalheldere call-to-action

Uitkomsten

• Uw bedrijf zal een automatisch one-to-many marketing communicatie systeem hebben die nieuwe abonnees langs een reeks van geleidelijke stappen, steeds dichterbij brengt om klant te worden.

• Uw 'Lopende band' systeem zal vooraf potentiële klanten informeren, zodat tegen de tijd dat u een ontmoeting met hen heeft, ze het gevoel hebben dat ze weten wie u bent, ‘warm’ contact met uw hebben en klaar staan om uw additionele diensten te kopen en uit te groeien tot een High Clientshare ™ klant.

Bottom Line:

Ontmoetingen met potentiële klanten zullen gemakkelijker en effectiever zijn voor de verkoop van het volledige dienstenaanbod waar uw kantoor over beschikt.

TM

Page 10: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 6. YOUR FILTER (UW FILTER)

Onderwerpen

• De dwaasheid van het typische 1-stap verkoopproces wat de meeste kantoren gebruiken

• Het belang van heldere structuur in een verkoopproces - voordelen voor de onderneming en voor potentiële klanten

• Een 3-stappen verkoopproces om uw conversie te maximaliseren en uw Clientshare ™ te verhogen

• Het cruciale eerste gesprek met een potentiële klant• Het schaalbaar maken van uw verkoop-systeem en niet afhankelijk laten zijn

van van Partners/Senior Managers. • Het ontwikkelen van uw bedrijfstelefoonscript voor de afhandeling van

vragen van klanten• Leer uw team hoe zij succesvol telefonische vragen afhandelen van

potentiële klanten• Systemen die nodig zijn voor een succesvolle behandeling van initiële

verzoeken van potentiële klanten

Uitkomsten

• De mensen binnen uw organisatie die potentiële klanten en bestaande klanten ontmoeten met als doel cross-selling en up-selling van extra diensten zullen, misschien voor de eerste keer, een duidelijke structuur hebben en het proces volgen.

• Uw bedrijf zal een systeem hebben voor de behandeling van informatievragen van potentiële klanten dat niet afhankelijk is een beperkt aantal hooggeplaatste personen in de organisatie.

• Potentiële klanten zullen zich comfortabel voelen in de omgang met het kantoor en onder de indruk zijn van de professionaliteit van het bedrijf van hun eerste contact.

Bottom Line:

Uw bedrijf volgt de Best Practices met betrekking tot het verkoopproces en het opzetten van de communicatie met een potentiële cliënt van meet af aan, zodat de optimale resultaten worden bereikt voor hen en voor het bedrijf.

TM

Page 11: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 7. YOUR PACKAGING (UW VERPAKKING)

Onderwerpen

• Waarom Service Level Agreements ('service bundels') u helpen in uw verkoopproces• Redenen waarom ondernemingen niet succesvol zijn met het implementeren van

SLA's• Waarom SLA's het beste zijn als ze flexibel en op maat zijn • Hoeveel niveaus heeft de ideale SLA-structuur• Hoe SLA's structureren voor een maximale doeltreffendheid• Het gebruik van contrast in prijsstelling van uw bedrijf SLA's• Hoe Value Pricing te implementeren, zodat het ten goede komt aan het bedrijf, aan

de klanten en winstgevend is.• Waarom uw bedrijf al Value Pricing gebruikt zonder het te weten• Waar Value Pricing zinvol is en waar dit niet het geval is• Waarom Value Pricing niet betekent dat de weekstaten kunnen worden weggegooid• Het vermijden van veel voorkomende fouten bij de uitvoering van Value Pricing• Het opleiden van klanten over Scope, binnen Scope en buiten Scope• Hoe kan ik 'Outside Scope' gesprekken met klanten hebben

Uitkomsten

• De verkoop van additionele diensten aan klanten wordt eenvoudiger, tot het punt van 'de norm'.

• Uw klanten zullen genieten van de duidelijkheid en de rechtszekerheid die wordt verstrekt met SLA’s voor diensten.

• Uw kantoor zal op basis van vaste afspraken klanten bedienen op een manier die goed werkt voor het kantoor en voor uw klanten en uw beider cash flow!

• Uw bedrijf zal beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om vaste prijsafspraken binnen scope te houden, op tijd en winstgevend.

Bottom Line:

Een groter deel van de klanten van uw bedrijf gaat meer diensten afnemen dan de basis compliance services. Het Clientshare van uw kantoor en de gemiddelde jaarlijkse vergoeding per klant zal groeien. Uw klantrelaties zullen nog beter worden.

TM

Page 12: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 8. YOUR PIPELINE (UW PIJPLIJN)

Onderwerpen

• Het verschil tussen de Sales en Sales Management functies in een bedrijf• Wat is Sales Process Management• Waarom moet je een duidelijke volgorde hebben van benoemde Sales

mijlpalen• Welke Sales Mijlpaal is geschikt voor een accountantskantoor• Wat is een Sales Pipeline?• Kerncijfers om op te sporen• Het verwijderen van de emotie - aanvaarden dat verkopen een ‘Numbers

game’ is• Hoe houdt u de pijplijn vol• Wie in de onderneming de Sales pijplijn beheren• Wat Sales Pijplijn Management tools zijn beschikbaar• Wekelijkse Sales Management routines om te volgen

Uitkomsten

• Mogelijkheden om aanvullende diensten aan cliënten te bieden niet langer 'vallen door de mazen'.

• Uw bedrijf zal beschikken over objectieve statistieken over het succes van uw verkoopproces, over uw conversiepercentage, de gemiddelde omzet per opdracht en de doorlooptijd (hoe lang het duurt om het salesproces af te ronden)

Bottom Line:

Uw verkoopproces zal opereren als een voorspelbare, goed geoliede machine, die het mogelijk maakt om de toekomstige groei op basis van objectieve cijfers afgeleid uit uw nieuwe verkoopsysteem te projecteren.TM

Page 13: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 9. YOUR OIL (UW OLIE)

Onderwerpen

• Waarde Conversaties - Hoe u deze met klanten kan hebben• Waarom 'The Ambush verkooptechniek' vaak voor komt bij accountantskantoren -

en waarom deze niet werkt• Wat moet er gebeuren voor een bijeenkomst met klanten waar additionele

dienstverlening wordt gekocht• Profileren van uw team voor hun natuurlijke voorkeuren ten aanzien van ‘Grinding,

Minding, Finding en Reminding’• Hoe loopbaantrajecten bespreken met teamleden als gevolg van hun profiel• De ‘Client Experience Cycle’ - Waarom moet u een diagram hebben waar uw

jaarlijkse klantenservice cyclus in staat• De 'sales meeting' structuur en tools voor sales meetings• De Doel Verklaring• Technieken om vragen te stellen en echt te luisteren naar klanten, zodanig dat zij het

merken. • Het proces van rapport bouwen en vragen om te testen hoe ‘de vlag erbij hangt’• Structureren van de verwachtingen van klanten voorafgaand aan de bijeenkomst• Begrip hebben voor het feit dat bezwaren zich 'onder de waterlijn' bevinden• Hoe om te gaan met bezwaren en weerstanden• Controlevragen die het commitment bevestigen• Het belang van de post-aankoop geruststelling

Uitkomsten

• Uw bedrijf zal de juiste mensen bij klanten aan tafel hebben zitten, die additionele diensten zal bespreken.

• Verkopen zal voor u en uw team (én voor cliënten) net als een gewoon gesprek voelen - niemand zal voelen alsof ze aan het verkopen zijn of alsof er aan verkocht wordt, als gevolg van de aanloop naar het gesprek, het proces en de soft skills uw team leert als onderdeel van het programma.

• Tijdens ontmoetingen met potentiële en nieuwe klanten zal de klant automatisch kennis maken met het volledige scala van diensten, op zo’n wijze dat het natuurlijk aanvoelt voor de cliënt.

Bottom Line:

Uw kantoor zal vaardigheden hebben aangeleerd die een groot deel van de accountantskantoren niet hebben: U en uw team hebben de vaardigheid om te verkopen op een effectieve en professionele wijze. Deze vaardigheden worden aangeduid als 'Olie', omdat ze uw Marketing Machine ™ veel gemakkelijker laten werken. U kan systemen en structuren hebben, maar zonder de mogelijkheid om effectieve 'toegevoegde waarde gesprekken' te voeren die leiden tot opdrachten met een hogere waarde, zal uw Marketing Machine zal niet zo effectief werken als mogelijk.

TM

Page 14: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Module 10. CONTROL PANEL (UW DASHBOARD)

Onderwerpen

• Wat zijn de traditionele Key Performance Indicators (KPI's) van uw kantoor die u nodig heeft voor controle en benchmarkdoeleinden?

• Cruciale marketing KPI's van uw kantoor die u ook moet bijhouden• Hoe en hoe vaak gaat u uw marketing KPI's te meten• Deelname van uw team in KPI’s bijhouden - Hoe kunt u het bewustzijn van

'de getallen' vergroten en zorgen dat uw team zich richt zich op de verbetering ervan

Uitkomsten

• U zult zich nog nooit eerder zo helder en zo in controle hebben gevoeld over de prestaties van uw kantoor en de toekomstige groei.

• U zult in staat zijn om objectief de groei bij te houden van het aantal abonnees, het aantal Sales vergaderingen die plaatsvinden, de conversie van Sales vergadering tot voorstellen voor opdrachten, de gemiddelde waarde van nieuwe klanten, huidige Clientshare ™ van de onderneming, per Client Manager, en enzovoort.

Bottom Line:

U en uw team zullen een Marketing Machine ™hebben gebouwd voor de groei van uw kantoor en u zal een duidelijk Dashboard hebben voor het volgen van de werking. Dit stelt u in staat om uw aanpak aan te passen door middel van metingen en proeven, om marketing en verkoop processen te optimaliseren.

TM

Page 15: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

Hoe kunnen we u nog meer helpen?

Of bij u op kantoor

MARKETING ACADEMY ARTIKEL SERVICE SOCIAL MEDIA UPDATES

Doe-het-zelf Wij doen het voor u Wij doen het voor u

Moderne marketing op een simpele manier

1 artikel per maand 60 tweets per maand

Online leren op uw eigen tempo

Artikel bevat tekst en afbeelding

Op Twitter en Linkedin account

10 leermodules over marketing en sales

Bespaar uren van inspanning Bespaar uren van inspanning

Bouw uw eigen Marketing Machine

Behaal betere resultaten op basis van zoekwoorden

Verbeterde social media aanwezigheid

Speciaal ontwikkeld voor accountants

Gericht op conversie Trek hoogwaardige klanten aan

1 service € 300 per maand

2 services € 550 per maand

3 services € 600 per maand

PRESENTEER UW PROPOSAL ALS EEN PRO ONDERHANDEL UW JAARFEE

Steeds vaker moet u zich in concurrentie presenteren om in aanmerking te komen voor een nieuwe opdracht. U krijgt maar 1 kans!

Bij deze 2 daagse training leert u alle ins en outs om professioneel te presenteren. U wordt getraind door een trainer én een individuele coach!

Het verbeteren van uw onderhandelings-vaardigheden kan een significante impact hebben op uw omzet en winst. Leer hoe u met behoud van de relatie de beste deal kan doen.

In 3 dagen wordt u ondergedompeld in wel 8 onderhandelingscases met diverse soorten van conflicten.

• Uw non-verbale communicatie oogt ontspannen en zelfverzekerd

• Uw proposal heeft een goede structuur• Uw Powerpoint ondersteunt uw verhaal maar

leidt niet af• U houdt de regie bij lastige vragenstellers en

kan een plezierig en interactief gesprek met uw publiek voeren

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

ism met LaVi Communicatie

Soms helpt het alleen om te oefenen…

• Uw begrijpt de structuur van ieder onderhandelingsgesprek

• U leert meer dan 100 technieken en weet wanneer u die kunt toepassen voor het beste resultaat

• U bent 85% van de trainingstijd zelf aan het onderhandelen

• Uw resultaten zijn meetbaar beter

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

ism met Scotwork Benelux

TM

Page 16: Overzicht Modern Marketing Academy 2015

www.practiceparadox.nlPractice Paradox NL is een handelsnaam van LaVi Communicatie BV.

Cattenhagestraat 41411 CT NAARDEN-VESTING

TM