Nijmegen, Weezenhof, 6737

12
H53 Weezenhof 6737 , 6536 BE Nijmegen Veilige rustige autoluwe straat Vier slaapkamers over 2 verdiepingen Kindvriendelijk Prettige en groene omgeving Rustig gelegen achtertuin H53 Huizen Hendriks van

description

 

Transcript of Nijmegen, Weezenhof, 6737

Page 1: Nijmegen, Weezenhof, 6737

H53

Weezenhof 6737 , 6536 BE Nijmegen

Veilige rustige autoluwe straat

Vier slaapkamers over 2 verdiepingen

Kindvriendelijk

Prettige en groene omgeving

Rustig gelegen achtertuin

H53

HuizenHendriksvan

Page 2: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Verkoper vertelt

Te koop bij

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

5

138 m²

166 m²

485 m³

1969

achtertuin, voortuin, zonneterras

geen garage

c.v.-ketel

dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Altijd al een uitstekend onderhouden en modern gerenoveerde woning willen bezitten? Op een paar minuten van het groen, met veel daglicht, een heerlijke leefruimte, ruime keuken en een zonnige achtertuin? Dan is dit uw kans! Zeer bijzondere woning met zonnige achtertuin, 4 (slaap)kamers en een heerlijke (dag)licht inval. De woning is gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke straat wat zorgt voor veiligheid en comfort. Vanuit de woning kijkt u heerlijk weg naar groen. Unieke woning die u beslist gezien moet hebben!

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50

Page 3: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Op een mooie locatie in de groene en kindvriendelijk woonwijk Dukenburg (deelwijk van de Weezenhof) vind je deze leuke opknapper. Het ligt aan een autoluwe straat met veel parkeerplaatsen en geemeentelijk plantsoen. In de buurt vind je meerde speelvelden voor jonge kinderen, scholen en het winkelcentrum Dukenburg met supermarkten. Deze voormalige huurwoning is altijd netjes bewoond en goed onderhouden door de wooncorporatie. Zo is de woning voorzien van dakisolatie, isolerende beglazing en ook de c.v.-ketel is vernieuwd. De achtertuin is verrassend diep (ca. 10 meter) en is op het noordwesten gericht. Je kun hier altijd wel een plekje in de zon of schaduw vinden. Achterin staat een stenen berging voor het stallen van fietsen en heb je een vrije achterom.

tuin op het noordwesten

Leuke o pknappe r me t vee l woonruimte

kindvriendelijke buurt

huizen van hendriks

Page 4: Nijmegen, Weezenhof, 6737

De woning beschikt over een ruime doorzonkamer van ca. 32 m2. Dankzij de grote raampartijen valt er veel licht naar binnen en heb je een leuk uitzicht op de straat en de achtertuin. Om het woongenot te verbeteren zou je ervoor kunnen kiezen om een schuifpui of openslaande tuindeuren te plaatsen aan de achterzijde. Ook kun je een open keuken realiseren door de tussenmuur te doorbreken.

Prakti s ch in t e r ichten woonka mer me t pr e t t i g l ichtinva l

huizen van hendriks

doorzonkamergrote raampartijen

Page 5: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Eenvoudige keuken me t a chte rdeur naar de tuin

huizen van hendriks

Aan de achterzijde van de woning is de dichte keuken gesitueerd. Hier is een eenvoudig keukenblok geplaatst. Ook de aansluiting voor de wasmachine vind je hier. Via de achterdeur is de tuin bereikbaar. Het toilet beneden en boven en de badkamer zijn standaard afgewerkt in lichte tinten. De badkamer is voorzien van een wastafel en een bad met douche. Nieuwe bewoners zullen deze vertrekken waarschijnlijk willen moderniseren. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw wensen te realiseren!

dichte keukenbadkamer met bad

Page 6: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Dankzij de ruime vertrekken, de praktische indeling en de vier ruime slaapkamers is de woning uitermate geschikt over een gezin met opgroeiende kinderen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen van ca. 18, 13 en 9 m2. De vierde slaapkamer vind je op zolder.

Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 16.5 m2 en is bereikbaar via de voorzolder middels een vaste trap. Alle kamers beschikken over veel lichtinval dankzij de grote raampartijen.

Daarnaast zijn op twee kamers een wastafel geplaatst.

vier ruime slaapkamers

Gro te s laapka mer s me t vee l l ichtinva l

vaste trap naar zolder

huizen van hendriks

Page 7: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Weezenhof 6737 6536 BE Nijmegen

Page 8: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Weezenhof 6737 6536 BE Nijmegen

Page 9: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Weezenhof 6737 6536 BE Nijmegen

Page 10: Nijmegen, Weezenhof, 6737

De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels. Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

Nijmegen

hee r l i j k wonen in N i jmege n

noorden kadastrale kaart

Page 11: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 024 381 82 50 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Gregory Borg

onze makelaar ska nto re n

huizen van hendriks

Page 12: Nijmegen, Weezenhof, 6737

Burchtstraat 124 6511 RJ Nijmegen T 024 381 82 50

Hendriks024, [email protected]

Méér makelaar.