Nijmegen, Weezenhof, 6715

12
Weezenhof 6715 , 6536 BE Nijmegen Royale achtertuin met zon 4 (slaap) kamers Veel daglicht in de woning Prettige en groene omgeving Zeer moderne afwerking H53 Huizen Hendriks van

description

http://hendriks.nl/Nijmegen/Weezenhof-6715/33709796/tekoop.html

Transcript of Nijmegen, Weezenhof, 6715

Page 1: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Weezenhof 6715 , 6536 BE Nijmegen

Royale achtertuin met zon

4 (slaap) kamers

Veel daglicht in de woning

Prettige en groene omgeving

Zeer moderne afwerking

H53

HuizenHendriksvan

Page 2: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Verkoper vertelt

Te koop bij

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

5

135 m²

172 m²

475 m³

achtertuin, voortuin

geen garage

c.v.-ketel

gedeeltelijk dubbel glas

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Altijd al een uitstekend onderhouden en modern gerenoveerde woning willen bezitten? Op een paar minuten van het groen, met veel daglicht, een heerlijke leefruimte, mooie nieuwe keuken en een zonnige achtertuin? Dan is dit uw kans! Zeer bijzondere woning met zonnige achtertuin, 4 (slaap)kamers en een heerlijke (dag)licht inval. De woning is goed onderhouden en fantastisch opgeknapt. De woning is gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke straat wat zorgt voor veiligheid en comfort. Vanuit de woning kijkt u heerlijk weg naar groen. Unieke woning die u beslist gezien moet hebben!

Nijmegen: Burchtstraat 124, T 024 381 82 50

Page 3: Nijmegen, Weezenhof, 6715

De woning is mooi opgeknapt. Een luxe nieuwe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur is de trots van de woning. Daarnaast zijn er mooie vloeren geplaatst op alle verdiepingen en zijn de wanden en plafonds strak afgewerkt. Door deze gehele renovatie is de woning helemaal klaar en kunt u er zo in!

fraai opgeknapte woning

Pra chtig wonen

veel daglicht

huizen van hendriks

Page 4: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Maar liefst vier slaapkamers om te gebruiken. Deze 4 kamers geven vele mogelijkheden. Van slaapkamer tot logeerkamer of werkkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Alle drie de slaapkamers zijn van een royaal formaat en voorzien van veel daglicht. Het zijn daarom perfecte kamers voor u om naar eigen wens in te vullen.

Naast deze 3 slaapkamers beschikt de 2e verdieping nog over een 4e slaapkamer. Ook deze 4e kamer heeft voldoende daglicht en ruimte.

Fi jn s lapen

huizen van hendriks

voldoende (slaap) kamersaan ruimte geen gebrek

Page 5: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Lekke r buite n zi jn

huizen van hendriks

Vanuit de mooie keuken komt u door middel van een openslaande deur in de fraaie achtertuin. Deze schitterende tuin is meer dan 10 meter diep waardoor u altijd plek heeft om zowel de zon als de schaduw op te zoeken. Zowel voor kinderen met speelkameraadjes als voor u zelf met familie of vrienden is de tuin een fijne plek om te zijn. De tuin beschikt over privacy en voldoende ruimte om naar wens in te delen. De tuin is een heerlijke plek om buiten te genieten van een lekker hapje eten of een fris drankje!

zeer royaalfijn buiten zijn

Page 6: Nijmegen, Weezenhof, 6715

De woning is gelegen in een autoluwe straat met een mix van diverse eengezinswoningen. Parkeren is altijd mogelijk voor u zelf of voor bezoek. Veiligheid is gegarandeerd, verkeer is alleen bestemmingsverkeer (omwonenden of bezoek). Kinderen kunnen altijd de deur uit en voor op straat of op het grasveldje spelen wat tegenover de woning ligt. En naast dit is er altijd mooi groen om de hoek. Wilt u wandelen? De hond uit laten? Of gewoon even tot rust komen? Willen de kinderen buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Geen enkel probleem, er is voor ieder wat wils!

heerlijke omgeving

Groene omgev ing

veel groen

huizen van hendriks

Page 7: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Weezenhof 6715 6536 BE Nijmegen

Page 8: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Weezenhof 6715 6536 BE Nijmegen

Page 9: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Weezenhof 6715 6536 BE Nijmegen

Page 10: Nijmegen, Weezenhof, 6715

De vestingstad Nijmegen, schitterend gelegen aan de rivier de Waal, ligt tussen heuvels en bossen. In de stad zijn nog veel kenmerken van de Romeinse tijd terug te vinden, zoals Romeinse thermen en tempels. Aan het eind van de 19e eeuw ontwikkelde Nijmegen zich als een prachtige woonstad. De brede singels en statige huizen van de St.-Annastraat, de Van Schaeck Mathonsingel en de Oranjesingel stralen nog steeds de schoonheid en de grandeur uit van de 19e eeuw. Het centrum van Nijmegen heeft recentelijk een nieuw, aantrekkelijker gezicht gekregen. Met een uitnodigende openbare ruimte, gezellige winkelstraten, veel groen en een gevarieerd cultureel aanbod.

Nijmegen

hee r l i j k wonen in N i jmege n

noorden kadastrale kaart

Page 11: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 024 381 82 50 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Robin Groenhuis

onze makelaar ska nto re n

huizen van hendriks

Page 12: Nijmegen, Weezenhof, 6715

Burchtstraat 124 6511 RJ Nijmegen T 024 381 82 50

Hendriks024, [email protected]

Méér makelaar.