NFF Film & Business Arrangementen 2014

20
FILM & BUSINESS ARRANGEMENTEN 2014 MEER DAN FILM 24 SEP T/M 3 OKT 2014

description

 

Transcript of NFF Film & Business Arrangementen 2014

Page 1: NFF Film & Business Arrangementen 2014

1

FILM & BUSINESS

ARRANGEMENTEN

2014MEER DAN FILM

24 SEP T/M 3 OKT 2014

Page 2: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

2

Page 3: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

Welkom

Gouden Kalveren Arrangement

Rode Loper Première Arrangement

Arrangement Op Maat

Besloten Voorstelling Arrangement

Algemene informatie Nederlands Film Festival

Contact

Inhoud5

7

9

11

13

17

19

Page 4: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

4

Page 5: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

5

Het Nederlands Film Festival (NFF) is het belangrijkste filmfestival van Nederland en dé plek waar u de veelzijdigheid van de Nederlandse film samen met uw gasten van heel dichtbij kunt beleven. Kruip in de huid van de acteurs en actrices en ervaar zelf het rode loper-gevoel. In combinatie met de feestelijke premières, de nieuwste Nederlandse producties, uitstekende catering en de vertrouwde gastvrijheid van het NFF resulteert dat in interessante Film & Business Arrangementen met een unieke festivalsfeer.

De 34e editie wordt een bijzonder jaar. Het NFF Festivalhart vestigt zich voor de eerste maal in het nieuwe muziekpaleis van Utrecht, het onlangs geopende TivoliVredenburg, naast alle filmzalen die Utrecht al rijk is.Een geweldige en indrukwekkende entourage om samen met uw gasten te genieten van film, zoals film bedoeld is.

Beleef de unieke sfeer van het NFF met één van onze interessante Film & Business Arrangementen. Van een klein gezelschap tot een volledig verzorgd groepsarrangement voor uw collega’s of zakelijke relaties.

Welkom op de 34e editie van het Nederlands Film Festival!

Welkom bij het Nederlands Film Festival

Page 6: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

6

Hospitality• Rode loper entree, inclusief uw eigen fotomoment • Ontvangst in de Club du Cinema in TivoliVredenburg met een vergezicht over de stad Utrecht • Persoonlijk welkom door de NFF-directie • Uw eigen gereserveerde tafel op het Grand Diner du Cinema (10 pers.) • Een luxe driegangendiner, inclusief drankassortiment (Hollands gedistilleerd)• Exclusieve toegang tot de live-uitzending van de uitreiking van de Gouden Kalveren • Toegang tot het Filmbal, de spetterende afsluiting van het NFF

Communicatie• Vermelding van uw bedrijfslogo bij de entree• Een gepersonaliseerde tafel (uitsluitend vanaf 10 personen)

Overig• Ontvangst van de NFF goodiebag aan het einde van de avond• Ontvangst van uw persoonlijke foto na afloop van het festival

Page 7: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

7

Gouden Kalveren ArrangementAan tafel met de sterren Het onbetwiste hoogtepunt van het NFF is het Gala van de Nederlandse Film met de uitreiking van de Gouden Kalveren. Traditioneel wordt de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen van het land voorafgegaan door het galadiner: het Grand Diner du Cinema, in het bijzijn van genomineerde acteurs en filmmakers. De uitreiking van de Gouden Kalveren vindt vervolgens plaats tijdens het feestelijke Gala met aansluitend het Filmbal. Het Gouden Kalveren Arrangement verschaft toegang tot alle onderdelen van de avond en beschikt daarnaast over interessante en opvallende communicatiemogelijkheden, waardoor deze unieke avond gegarandeerd een succes wordt.

Het Gouden Kalveren Arrangement is te boeken vanaf minimaal 4 personen.

TariefVanaf € 495,- ex BTW per persoon of € 4.500,- ex BTW per tafel (10 pers.)

Page 8: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

8

Hospitality• Rode loper entree, inclusief uw eigen fotomoment • Persoonlijk welkom door een host van het NFF • Meet & Greet met de cast & crew van de premièrefilm• Exclusieve toegang tot de premièrevoorstelling • Exclusieve toegang tot de feestelijke borrel na afloop, toost samen met uw gasten en de cast & crew op het succes van de première

Communicatie• Naamsvermelding in de NFF Dagkrant

Overig• Goodiebag voor u en uw gasten na afloop van uw bezoek aan het NFF• Groepsfoto van uw Meet & Greet met de cast & crew na afloop van de festivalweek• Ontvangst van uw persoonlijke foto na afloop van het festival

Optioneel• Voorafgaand aan de filmvoorstelling een exclusieve lunch, buffet of diner, inclusief drankassortiment (Hollands gedistilleerd)

Page 9: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

9

De magie van de rode loper Nergens is de concentratie Nederlandse premières zo groot als op het NFF, van speelfilms, documentaires, korte films tot tv-producties. Een filmpremière heeft iets magisch. De rode loper en de aanwezigheid van de acteurs en makers in de zaal maken het een onvergetelijke gebeurtenis. Een uitnodiging voor een feestelijke première doet iedereen zonder twijfel een groot plezier. Deel samen met uw gasten mee in de feestelijkheden.

Het Rode Loper Première Arrangement is te boeken vanaf minimaal 4 personen.

TariefVanaf € 85,- ex BTW per persoon

Rode Loper Première Arrangement

Page 10: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

10

Het NFF denkt graag met u mee, een greep uit de ideeën:

NFF voor kidsHet NFF is voor iedereen en daarom bieden wij een brede en mooie selectie kinder- en jeugdfilms aan, zodat jong en oud samen kan genieten.• Nodig naast u medewerkers of klanten ook de kinderen uit en ga gezellig naar een kinderfilm• Na de film krijgt u een Meet & Greet met de cast & crew van de film.

Een talkshow of debat bijwonen?Voor meer verdieping kunnen u en uw genodigden ook aansluiten bij één van onze spraakmakende talkshows of inhoudelijke debatten. Wij reserveren voor u de beste stoelen.

Hulp bij het uitzoeken van de juiste film voor uw gezelschap?Voor speciale wensen of persoonlijk advies over een filmkeuze biedt het NFF tevens vele mogelijkheden.

Page 11: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

11

Alles is mogelijkHeeft u speciale wensen en wilt u uw bezoek aan het NFF zelf en op maat invullen? Dan kan dat uiteraard met onze Arrangementen Op Maat. ’s Avonds of ’s middags uw eigen filmvoorstelling met vooraf of na afloop een heerlijke lunch, diner of afsluitende borrel. Wij adviseren u graag bij de definitieve invulling van dit unieke groepsarrangement, van de juiste filmkeuze, locatie, aankleding van het pakket, cateringwensen tot het bijwonen van talkshows en themabijeenkomsten.

Het Arrangement Op Maat is te boeken vanaf minimaal 20 personen.

Arrangementen Op Maat

Page 12: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

12

Hospitality• Rode loper entree, inclusief uw eigen fotomoment • Ontvangst van een NFF Welkomstpakket • Een inleiding en een Q&A met de cast & crew van de filmvoorstelling • Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling; consumpties aldaar op basis van consumptiebonnen

Communicatie• Branding van uw onderneming bij de entree van de zaal van uw eigen filmvoorstelling• Dia van uw bedrijfslogo voorafgaand aan de filmvoorstelling

Overig• Goodiebag voor u en uw gasten na afloop van uw bezoek aan het NFF• Ontvangst van uw persoonlijke foto na afloop van het festival

Optioneel• Voorafgaand aan de filmvoorstelling een (luxe) driegangendiner of buffet, inclusief drankassortiment (Hollands gedistilleerd), in TivoliVredenburg of andere horecagelegenheid

Page 13: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

13

Een exclusieve filmavondEen filmzaal naar keuze exclusief voor uw relaties en/of medewerkers? Het Besloten Voorstelling Arrangement is een van de best bewaarde festivalgeheimen.

In een inspirerende setting biedt u uw relaties een unieke filmbeleving. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten met uw gasten. Kortom genieten van een zeer bijzondere avond in een setting op maat. Het Besloten Voorstelling Arrangement is te boeken vanaf 50 tot 450 personen.

TariefGebaseerd op basis van de definitieve inhoud van het Arrangement.

Besloten Voorstelling Arrangement

Page 14: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Foto Frans van Bragt

Page 15: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

Page 16: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

16

Festivallocatie 2014TivoliVredenburg in Utrecht vormt vanaf 2014 het NFF Festivalhart. Het nieuwe gebouw wordt de locatie voor de opening van het festival, feestelijke premières, de jaarlijkse talkshow en het Gala van de Nederlandse Film. TivoliVredenburg is een multifunctionele locatie in het stadshart. Het is zeer geschikt voor zowel kleine intieme events als grote zakelijke events.

Page 17: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

17

Hét platform van de Nederlandse filmDe Nederlandse film bruist, amuseert, fascineert, stemt tot nadenken, trekt volle zalen, oogst lof en (inter)nationale waardering. Het is dan ook vol trots dat het NFF de Nederlandse film in al zijn verscheidenheid aan een groot publiek presenteert. Het Nederlands Film Festival is hét platform voor de Nederlandse film, waar publiek en professionals samenkomen om films te zien, te bediscussiëren en te beleven.

Jaarlijks, aan het begin van het najaar, vindt het NFF plaats. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de Nederlandse film het erepodium krijgt dat het verdient. Films van kort tot lang, van arthouse tot mainstream, van analoog tot digitaal. Speelfilms, documentaires, animaties, korte films, televisiedrama’s én evenementen voor jong en oud.

Zowel de Nederlandse filmprofessionals als een groot landelijk publiek bezoeken het festival voor het uiteenlopende programma. De talkshows, workshops, debatten, filmfeesten en natuurlijk de filmvertoningen staan garant voor een bruisend, informatief, inspirerend en creatief festival. Terugkerend hoogtepunt van het NFF is de competitie om de Grote Prijzen van de Nederlandse Film, de Gouden Kalveren.

Nederlands Film Festival

Page 18: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

18

Colofon

Productie: Nederlands Film Festival Redactie: Nederlands Film FestivalGrafisch ontwerp & vormgeving: Marinka ReutenFotografie: Ramon Mangold Lucia Guglielmetti Frans van Bragt Felix Kalkman

Page 19: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

Festival 2014

19

Het NFF kenmerkt zich door een hoogwaardig niveau van hospitality en uitstekende technische faciliteiten voor het optimaal ervaren van de Nederlandse film. Wij helpen u graag met een advies op maat. Gezamenlijk stellen we een onvergetelijke avond samen voor u en uw gasten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Partnerships & Relatiebeheer op 030 23 03 800 of per mail via [email protected]

Voor overige informatie over de 34e editie van het Nederlands Film Festival bezoek filmfestival.nl.

Wij zien u graag op de 34e editie van het Nederlands Film Festival!

Contact

Page 20: NFF Film & Business Arrangementen 2014

Nederlands Film

festival 2014

20

Nederlands Film Festival24 september tot en met 3 oktober, 2014

E [email protected] 030 -2303800I filmfestival.nl

@Nedfilmfestival facebook.com/nederlandsfilmfestival