Minimagazine 1-2014

36
Inschrijfformulier Enter&Twenter keuring 28 juni 2014 Inschrijfformulier NMPRS Zomer Show 12 juli 2014 Mini’s With Spirit Show 31 mei 2014 MINIMAGAZINE Nummer 1 - 2014

Transcript of Minimagazine 1-2014

Page 1: Minimagazine 1-2014

Inschrijfformulier Enter&Twenter keuring 28 juni 2014Inschrijfformulier NMPRS Zomer Show 12 juli 2014Mini’s With Spirit Show 31 mei 2014

MINIMAGAZINE Nummer 1 - 2014

Page 2: Minimagazine 1-2014
Page 3: Minimagazine 1-2014

1

SecretariaatDe Mulderij 8B, 3831 NV LeusdenTel: 033-4340433 Fax: 033-4323133

Rabobank Leusden, rek. no.: 30.07.18.233

Website: www.minipaarden.nlE-mail: [email protected]

BestuurM. Schimmel, voorzitterP. Versteijnen, hoofd controleurE. Koel, penningmeesterT. Varkevisser, alg. bestuurslidJ. Marijnissen, alg. bestuurslidL. Tromp, promotieW. Schimmel, secretariaat

RedactieA. v.d. MeijW. [email protected]

Openingstijden kantoor N.M.P.R.S.: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur-14.00 uur

Inleverdatum artikel Minimagazine:voor 1 juni 2013.

Foto omslagSSF BEAUTIFUL JEANNY TO REMEMBER, stal Silver Spring Farm

Zittend achter de keukentafel krijg ik lentekriebels. De zon schijnt

naar binnen, de eerste geboorteberichten worden ingestuurd en

de catalogus van de Hengstenkeuring is binnen. Alles wijst er op

dat het lente wordt. En de lente geeft energie. Een ieder wordt er

enthousiast van. Het betekent ook dat er weer nieuwe dingen op

ons pad komen. Zaken die we zelf wijzigen, maar ook zaken die ons

worden opgelegd. Onlangs nog kregen de diverse stamboeken

een voorstel tot wijziging van Europese bepalingen rondom invoer

en registratie van dieren binnen. Ruim honderd pagina’s met on-

begrijpelijke taal over onbegrijpelijke regels en wetten. Na pagina

vijftien was ik de draad kwijt en heb het opgegeven. Hier krijg ik

nou ook de kriebels van. Goed dat we voor dit soort zaken zijn aan-

gesloten bij een overkoepelende organisatie als de Koepelfokkerij

die op zijn beurt weer deel uitmaakt van de Sectorraad Paarden

(SRP). Op deze momenten pakt de Koepelfokkerij zaken op en stelt

in overleg met de aangesloten stamboeken een gemeenschappe-

lijke reactie op. Dan staan we er ook niet alleen voor.

Waar we wel vat op hebben zijn nieuwe dingen die we binnen het

NMPRS invoeren.

De komende hengstenkeuring zal er bijvoorbeeld net even anders

uitzien dan we gewend zijn. Er worden enkele aanpassingen door-

gevoerd die de dag nog leuker en nog spannender moeten ma-

ken. Uiteraard afwachten of veranderingen aanslaan, maar ik heb

er een goed gevoel over. Ook voor de komende jaren zullen er ver-

anderingen en wijzigingen op stapel staan binnen het stamboek.

Dit alles om de kwaliteit van onze paardjes en het totale stamboek

een enorme boost te geven.

Maar eerst maar eens genieten van die lentekriebels.

Marcel Schimmel

voorzitter

Voorwoord

Agenda:

• 5 april 2014 Hengstenkeuring

• 17 mei 2014 Nakeuring hengsten en Algemene ledenvergadering

• 28 juni 2014 NMPRS Keuring Enters&Twenters

• 12 juli 2014 NMPRS Zomer Show

• 30 augustus 2014 Merriekeuring

• 22 november 2014 Algemene ledenvergadering

Page 4: Minimagazine 1-2014

2

Home of European and American miniature horses since 1988. We welcome your inquiry for horses on sale at

www.asschattstables.com or call +31 342452539.

Asschatt Stables, sinds 1988 het vertrouwde adres voor de

aankoop van uw Europees of Amerikaans minipaard.Kijk op www.asschattstables.com of bel 0342452539.

Asschatt Stables

Page 5: Minimagazine 1-2014

3

WAAR OP LETTEN ALS ER EEN NIEUWE (OF TOEKOMSTIGE) DEKHENGST AANGEKOCHT WORDT VOOR GOEDKEU-RING NMPRS De hengsten of hengstveulens die gefokt zijn via een dek-bon van het NMPRS moeten er rekening mee houden dat er DNA aangeleverd moet worden van de moeder, dat moe-der veterinair ( gekeurd) opgenomen is in het stamboek en dat aan vaders kant minimaal twee generaties op papier moet staan en aan moeders kant minimaal één generatie. Voor buitenlandse hengsten of hengstveulens dient men bij de aankoop een verzoek aan de verkoper te bedingen dat zowel vader als moeder een veterinaire thuis keuring doorstaan door middel van een veterinair rapport, wat aangevraagd kan worden bij het secretariaat van het NMPRS (kosten € 15,--). Net als de Nederlandse hengsten moet er DNA aangeleverd worden, in dit geval van zowel vader als moeder. Als de vader een goedgekeurde hengst is bij een Europees erkend stamboek kan er een verklaring van goedkeuring van het desbetreffende stamboek over-legd worden en hoeft de hengst niet nogmaals, thuis ge-keurd te worden.

LET OP! Alle hengsten die in Nederland staan en NIET goed-gekeurd zijn bij een, door het PVE erkend Nederlands stam-boek, kunnen niet geregistreerd worden bij het NMPRS met volledige afstamming en komen daardoor niet in aanmer-king om op de Hengstenkeuring aangeboden te worden.

RINGMEESTERS EN OMROEPSTER AANGEMELD VOOR HENGSTENKEURINGVoor de hengstenkeuring zochten we naar ringmeesters. Tevens waren we op zoek naar een omroeper. Renee ’t Mannetje en Ad Bergmans hebben zich aangemeld als ringmeesters en Judith Kuijpers als omroepster.

NMPRS INSCHRIJFFORMULIEREN VOOR ENTER&TWENTER KEURING EN NMPRS ZOMER SHOWOp 28 juni 2014 is er een keuring voor de één- en tweeja-rige paardjes. Op 12 juli is er een NMPRS Zomer Show. De inschrijfformulieren en rubrieken vindt u dit Minimagazine. Tevens staan de inschrijfformulieren en rubrieken t.z.t. ook op de website www.minipaarden.nl.

EXTRA VEULENRUBRIEKEN OP MERRIEKEURING NMPRSOm meer uniforme veulenrubrieken te hebben en tonen komen er nu veulen rubrieken "te verwachten minimaat" en "te verwachten kleine maat" bij tijdens de Merriekeuring van het NMPRS.

Graag de moeite nemen om het veulen op te meten en in te vullen op het inschrijfformulier van de merriekeuring. Dit om de grote verschillen in cm eruit te houden met het ge-volg dat de kansen voor iedereen ook weer groter worden tijdens plaatsing. Wanneer moederdier >106 cm is mag deze niet met veulen ter keuring in de ring verschijnen. Het veulen kan dan niet deelnemen aan de keuring.

Het inschrijfformulier van de merriekeuring zit in Minimaga-zine nummer 2. Vanaf 1 mei staat het inschrijfformulier met de rubrieken op de website www.minipaarden.nl .

Chippen in Nederland voor Belgische ledenIn minimagazine nummer 4 van 2013 staat bij secretariaats-mededelingen dat er niet door onze chipper gechipt

mag worden in België. Een paspoort uitgeven en chippen gaat nu volgens de procedure “buitenland”. Voor de le-den die in België wonen is de mogelijkheid om op 20 en 27 september de veulens te laten chippen net over de grens in Nederland. De locatie wordt nog doorgegeven

BOKT.NLOp de forumsite Bokt.nl worden veel vragen gezet die op-gelost kunnen worden als de leden naar de Algemene Ledenvergadering komen. De lange discussies kunnen hierdoor voorkomen worden en er is meteen een ant-woord op de vraag.

PASPOORT OP NAAM ZETTENIn de toekomst wordt het verplicht door het Ministerie van Economische Zaken dat alle merries en hengsten op naam gezet moeten worden. Hier wordt t.z.t. een mutatieformu-lier geplaatst op de website van het NMPRS.

NIEUW OP DE HENGSTENKEURINGEr zijn voor 2014 een aantal wijzigingen ten opzichte van eerdere jaren:De tweede bezichtiging van de nieuwe jaargang hengs-ten zal los in de ring worden getoond. Tevens zijn er aparte kampioenschappen voor de nieuwe jaargang- en de eer-der verschenen hengsten. We krijgen hiermee de volgen-de dagkampioenschappen: Kampioen Nieuwe jaargang hengsten Minimaat 2014 Kampioen Nieuwe jaarganghengsten Kleine maat 2014 Kampioen Eerder verschenen hengsten Minimaat 2014 Kampioen Eerder verschenen hengsten Kleine maat 2014Er zijn door deze splitsing geen reserve kampioenen.

De Algemeen Kampioen 2014 wordt gekozen uit de vier hier-boven beschreven dagkampioenen. In afwijking van eerde-re jaren zal de Algemeen Kampioen 2014 pas volgend jaar, in 2015, mee kunnen lopen voor het Erekampioenschap.

Rubriek Erekampioenschap is eerder op de dag! Omdat de Alg. kampioen 2014 pas een volgend jaar mag meestrij-den in het Erekampioenschap is het mogelijk het Erekam-pioenschap 2014 eerder op de dag af te nemen, net voor de tweede bezichtiging. Hiermee krijgt het Erekampioen-schap de aandacht die ze verdient en kan ook het publiek nog meer van deze tophengsten genieten. Kom kijken op 5 april bij Stal Groenendaal.

VETERINAIRE RAPPORTEN VAN OUDERS IN HET BUITENLANDOm een hengst aan te bieden op de hengstenkeuring van het NMPRS moeten de ouders o.a. veterinaire gekeurd zijn. Bij terugkomst van een veterinaire rapport zijn sommige rapporten niet volledig ingevuld of er staat geen dieren-artsstempel op enz.. Helaas wordt er met de rapporten veel fraude mee gepleegd.

Het secretariaat gaat meer steekproeven nemen waar de ouders staan in het buitenland. Tevens nemen ze contact op met de dierenartsen of zij daadwerkelijk daar geweest zijn om veterinaire te keuren.

Mini's with Spirit Show 2014Op zaterdag 31 mei wordt er een Miniatuurpaardenshow gehouden in België. U kunt deelnemen aan verschillende klassen. Het reglement, klassenlijst en inschrijfformulier kunt u vinden op de website www.minispirit.be.

Secretariaatsmededelingen

Page 6: Minimagazine 1-2014

4

Page 7: Minimagazine 1-2014

5

  1. Opening vergadering

  2. Doornemen notulen vorige vergadering

  3. Mededelingen vanuit bestuur

  4. Ingekomen stukken

  5. Jaarverslag 2013 secretaris

  6. Verslag jaarcijfers 2013 penningmeester

  7. Verslag kascommissie 

  8.  Bestuursverkiezing: - Aftredend dhr. M. Schimmel, stelt zich herkiesbaar - Aftredend dhr. E. Koel, stelt zich herkiesbaar

  9. Rondvraag

10. Einde vergadering

AGENDA17 mei 2014

Algemene Ledenvergadering NMPRS

De eerste drie geregistreerde veulens van 2014

LUNA V. 'T OOSTEINDEreg.nr. 528007201400003, merrie,

geboren 12 januari 2014, eigenaar is L. Buchner-Schuring.

SSF A GIFT OF JOY TO REMEMBERreg.nr. 528007201400001,merrie,

geboren 7 februari 2014, eigenaar is A. van Nederpelt.

SSF BEAUTIFUL JEANNY TO REMEMBER

reg.nr. 528007201400002, merrie, geboren 11 februari 2014,

eigenaar is A. van Nederpelt

Page 8: Minimagazine 1-2014

6

Page 9: Minimagazine 1-2014

7

Indien bij een afstammingscontrole, voor bijvoorbeeld de hengstenkeuring, het onmogelijk is een monster van één van beide ouderdieren aan te leveren kan in de toekomst het DNA patroon van dit betreffende ouderdier soms gere-construeerd worden.

Zie het schema van het Dr. van Haeringen Laboratorium.

Voor meer informatie over DNA, www.vhlgenetics.com .

DNA patroon ouderdier

WH

a181

005_

F187

v03i

nfo_

reco

nstr

Standaard regels reconstructie DNA patroon ouderdier.

Indien bij een afstammingscontrole het onmogelijk is een monster van één van beide ouderdieren aan te leveren kan het DNA patroon van dit betreffende ouderdier soms gereconstrueerd worden. Om een DNA patroon te kunnen reconstrueren zijn gegevens van verwante dieren nodig. Er zijn twee standaard mogelijkheden om een ouderdier te kunnen reconstrueren: Mogelijkheid 1: * DNA patronen van beide ouders (van het te reconstrueren dier) zijn bekend. De reconstructie kan

perfect uitgevoerd worden.

Mogelijkheid 1 Te reconstrueren dier Vaders van andere nakomelingen Mogelijkheid 2 Te controleren tenminste 2

nakomeling andere nakomelingen

Mogelijkheid 2: * DNA patronen van minimaal twee andere nakomelingen uit dit ouderdier plus de DNA patronen

van de beide andere ouderdieren van deze nakomelingen zijn bekend. (Dus indien het moederdier gereconstrueerd moet worden, dienen DNA patronen van minimaal twee andere nakomelingen uit dit moederdier plus de DNA patronen van de vaders van deze nakomelingen bekend te zijn). Reconstructie op deze manier is nooit 100% compleet; Bij twee andere nakomelingen is deze 75% sluitend en bij drie andere nakomelingen is dit 87.5%.

Indien de gegevens zoals hierboven beschreven niet voorhanden zijn, dient er per geval door VHL bekeken te worden of er voldoende gegevens beschikbaar zijn om een ouderdier te kunnen reconstrueren.

N.B. Het DNA patroon van het betreffende dier wordt gereconstrueerd met de aanname dat de

afstamming van de opgegeven verwante dieren correct is.

Page 10: Minimagazine 1-2014

8

Stal Berkenhof stelt ter dekking

Timber ridges Color broker

Timber Ridges Color Broker is een mooie Smokey Black Silver Tobiano ( Lwo positive Overo ) AMHA hengstje dat bij het NMPRS een levensgoedkeuring heeft behaald met een 1 ste premie. Grootte: 33”. Hij is een echte kleurvererver; zijn veulens hebben al-lemaal een andere kleur, waaronder overo, silverdapple bont, zwartbont, valk, wild-kleur, palomino, appaloosa, en Frame overo. Ook zijn mooie blauwe ogen geeft hij door aan zijn nakomelingen. Ideaal hengstje dat zorgt voor kleur en verfijning. Gelieve tijdig te reserveren voor een dekking. Tevens nog enkele paardjes te koop.

stal berkenhof - berkenenstraat 45 A, 3520 Zonhoven - belgiumTel: 0032(0)479799374 • e-mail: [email protected] • www.stalberkenhof.be

Nieuw in Nederland!Stal van de Hees te Sevenum (Limburg)

Bied de mogelijkheid om, m.i.v. mei 2014, uw mini-hengstjes, merries, jaarlingen en/of veulens t/m verwachte stokmaat van 93 cm. op te laten fokken in kuddeverband.

Dit op zandgrond en met gaas afgerasterd weiland (electra afrastering).Hoefsmid en ontworming zijn inbegrepen.

Prijs voor de periode van mei 2014 t/m mei 2015 bedraagt € 330,00. De aansluitende periode t/mNovember 2015 bedraagt € 135,00 extra. De kosten bij eventueel ziekte/ongeval, evenals de kosten voor een eventuele verzekering op het leven van het paardje zijn voor rekening van de eigenaar van het paardje. Betaling 50% voor inscharing en de overige kosten voor het ophalen

van het paardje. Tussentijds brengen/ophalen is niet mogelijk.De paspoorten moeten worden overhandigd bij inscharing.

Tevens te koop diverse mini-paardjes in vele kleuren, waaronder Appaloosa en zilverdapple in dematen van 75 tot 95 cm. Met ingang van het seizoen 2014 zijn diverse dekhengstjes te huur en/of

te koop in de maten 75 tot 95 cm., waaronder Rusty Buttons of Spotlight, J.S. Lefort,Fredericus, Bar Nones Dutch Tornado en Roinja’s Pasha.

Voor inlichtingen kunt uw contact opnemen met Dhr. M. Lenssen, tel. 06 53 21 68 87

Page 11: Minimagazine 1-2014

9

Mij is gevraagd een stukje te schrijven over wie ik ben en wat ik met de mi-nipaarden zoal doe. En dat doe ik bij deze heel graag.

Mijn naam is Monica van der Linde en ik ben mijn hele leven bezig met paar-den. Vanaf dat ik 4 jaar oud was ben ik begonnen met rijden. Met mijn 8e jaar kreeg ik mijn eerste eigen pony en sindsdien heb ik altijd eigen paarden gehad waar ik wedstrijden mee reed en een aantal die ik ook zelf beleerd heb onder het zadel. Ook heb ik een Paardenhouderij opleiding ge-volgd en met veel plezier ervaring opgedaan met stages in verschillende sport disciplines. Omdat ik altijd erg geïnte-resseerd ben in voornamelijk voeding, fokkerij en anatomie heb ik mij daar altijd erg in verdiept. Ook heb ik een cursus hoefbekappen gedaan wat ik ook graag voor anderen doet. Onlangs heb ik al een aantal tevreden klanten waar ik de paardjes bekap.

Mijn stal heet TJM Miniature Horses en is een kleine stal in Noord Brabant waar alleen hengsten staan. De naam TJM heb ik gekozen omdat ik het zelf ben en het staat voor de begin letters van mijn doopnaam. Zo is de naam TJM Mini-ature Horses ontstaan en is duidelijk waar ik voor staat, Mi-niatuurpaarden. Zoals bij iedereen in de minipaarden is het ergens begonnen. Bij mij is het begonnen met de aanschaf van 2 leuke mini shetland merries in 2006 als gezelschap

destijds voor mijn friese paard die in de zomer bij mij thuis op de wei stond. Op den duur leek het mij leuk om eens een veulen te fokken, en zo begon mijn zoektocht naar een hengstje. En

dat werd Fame die nog steeds hier woont. Door de aankoop van Fame

ben ik ook bij het NMPRS terecht geko-men. Door de gemoedelijke gezellige sfeer

die er bij het NMPRS is voelde ik mij er destijds direct welkom, en nog.

Aangezien ik mijn hobby heel graag bij huis wilde hebben, en door praktische omstandigheden het hier niet mogelijk is om grote paarden te houden heb ik destijds de moei-lijke keuze gemaakt mijn friese paard te verkopen en mij helemaal te gaan wijden aan de Miniatuurpaarden. En zo werd mijn stal een werkelijk feit. De bedoeling is om zo nu en dan mee te doen aan shows voor alle minipaarden en dan het liefst aangespannen. Verder staan de hengsten hier ook ter dekking na goedkeuring van het NMPRS.

De paardjes die hier staan zijn de 3 jarige hengst NL Moon-light Sampson High Society, de 2 jarige hengst Astro of As-schatt en mijn 7 jarige SSM Star’s Aim For Fame die ik vorig jaar heb laten ruinen en waar ik nu met veel plezier aange-spannen mee rijd. Ik hoop mettertijd een paar leuke mer-ries te verwelkomen om toch weer een beetje in de fokkerij te komen, waar ook erg mijn hart ligt. Maar je moet ergens beginnen.

Page 12: Minimagazine 1-2014

10

ontwerp presentatie digitale druk

[email protected] of bel 055 - 3011980

ontwerp presentatie digitale druk

Proudly Presents

EBF IDYLLIC VICTORY BY DADDY

Page 13: Minimagazine 1-2014

11

Beste mini liefhebbers,

Wat leuk dat wij jullie wat mogen vertellen over onze Mini-HorseShop. Ik begin dan over onze liefde voor minipaard-jes. Een eerste shetlander veulen was voor mij een rijk bezit. Een inschrijving bij het NMPRS volgde. Ook volgden er meer NMPRS en AMHA paardjes. In de afgelopen jaren zijn wij met onze minipaardjes gaan fokken. Dit was het begin van Little Chapel Stables. Inmiddels zijn er veel diertjes bij ons geboren. Wij bezoeken ook graag keuringen en shows. De MiniHorseShop is ontstaan uit onze grote liefde voor deze geweldige paardjes.

Zo zijn we met een heleboel ideeën en wensen begonnen om een mooie collectie voor onze paardjes samen te stel-len. Dagelijks wordt opnieuw onze collectie uitgebreid met super mooie spullen. Met onze eigen MHS productenlijn wordt extra aandacht geschonken aan onze mini paard-jes en wordt er tot in details rekening gehouden met o.a. pasvormen en ideeën en/of wensen van onze klanten. Het blijft een uitdaging om aan ieders wensen te voldoen dus

we houden onze ogen en oren goed open. Mochten jullie ook wat in gedachten hebben dan laat het maar weten, wie weet wat we voor je en jou paardje kunnen betekenen.

Met onze webshop (www.minihorseshop.nl) zijn we dage-lijks druk bezig om deze up to date te houden. Wij houden oog voor nieuwe artikelen en leuke aanbiedingen. Neem eens een kijkje zou ik zeggen en mocht je producten mis-sen of vragen hebben dan horen wij het graag (tel: 085-5607222 of [email protected]).Een heel aantal van jullie hebben we al op onze open dag, op de opening, op een show, keuring of in de loop van het jaar in onze showroom gezien. Uiteraard bent u op afspraak ook altijd van harte welkom in onze showroom om onder het genot van een kopje thee of koffie de ge-hele collectie te bekijken.

Team MiniHorseShopPrimulalaan 2 6851 TD HUISSEN

Page 14: Minimagazine 1-2014

12

Page 15: Minimagazine 1-2014

13

Nederlands Mini Paarden Registratie Stamboek De Mulderij 8b, 3831 NV Leusden

Tel: 033 4340433 Fax: 033 4323133 Email: [email protected]

Website: www.minipaarden.nl

KLASSENLIJST NMPRS ZOMER SHOW 2014

1. Hindernissen parcours aan het halster

2. Kwaliteits- & bewegingsklasse

a) Jeugd 1 jarige merries b) Jeugd 2 jarige merries c) 3 jaar en oudere merries

3. Hindernissen parcours aangespannen

4. Kleurenklasse

a) Eenkleurig b) Bont c) Appaloosa

5. Theaterklasse

6. Bestgaande aanspanning

7. Kwaliteits- & bewegingsklasse

a) Jeugd 1 jarige hengsten b) Jeugd 2 jarige hengsten c) 3 jaar en oudere hengsten d) Ruinen

8. Het beste van de hengst

9. Het beste van de merrie

10. Mooiste aangespannen geheel

11. Vrijheidsklasse

Kampioenschappen

Best impression

Uitgebreide informatie over bovenstaande klassen zijn terug te vinden op de website van NMPRS (www.minipaarden.nl) en Miniʼs with Spirit (www.minispirit.be).

Page 16: Minimagazine 1-2014

14

Loo

king

for

a d

oubl

e di

lute s

ire

for

your

foa

l?W

e ha

ve fou

r ex

cept

iona

l on

es for

you

!!!

Berk

ana’s

Dre

amin

g in

Col

orDB

Dou

ble D

ilute

Luk

eSS

F Em

Pac

s Bon

fire

SKS

Em P

acs S

elu

MD

R M

inia

ture

Hor

ses

Mar

io e

n Va

lerie

Rena

er -

Dew

eer

| Ke

ires

traa

t 51

| 97

00 O

uden

aard

e

00 3

2 (0

)475

44

13 4

8 | va

lerie.

dewe

er@

gmail.c

omm

inia

ture

hor

ses

Page 17: Minimagazine 1-2014

15

Nederlands Mini Paarden Registratie Stamboek De Mulderij 8b, 3831 NV Leusden

Tel: 033 4340433 Fax: 033 4323133 Email: [email protected]

Website: www.minipaarden.nl

INSCHRIJFFORMULIER NMPRS ZOMER SHOW 12 juli 2014

aanvang 09.00 uur Locatie: manege Stal Groenendaal, Bunschoten

Uiterste inschrijf datum 23 juni 2014

Naam paard: ...........................................................................................................................

Chip nr.: ........................................................................ Stamboek: ........................................

Geb. datum: ................................................................. Hoogte: ............................................

Kleur: ............................................................................ Hengst □ Merrie □ Ruin □

Klasse(n) waaraan u wilt deelnemen met het paard (zie klassenlijst) altijd invullen!

U wilt aangeboden paard in klasse nummer(s): .......................................................................

Aangespannen breedte van de kar : ................... m ............. cm

Voor deelname aan klasse “Beste van de merrie” en/of “Beste van de hengst”:

Naam vader: ................................................................. Stamboek: ........................................

Naam moeder: .............................................................. Stamboek: ........................................

Eigenaar: .................................................................................................................................

Adres: ......................................................................................................................................

Postcode: ............................ Plaats: ................................ Land: ...........................................

NMPRS lid ?: ja/nee Lidnummer: .......................................

Formulier volledig invullen

Het formulier kunt u verzenden per mail ([email protected]) of per post (NMPRS Zomer show, Witte Gracht 74a, 2222 Wiekevorst, België). Telefonische opgave is niet mogelijk. Het formulier kunt u ook downloaden via de website en e-mailen. Ook online inschrijving zal mogelijk zijn! Tarief voor deelname is € 7,50 per klasse voor leden en € 15 per klasse voor niet-leden. Gaarne betalen op 12 juli bij het secretariaat. Deelname show zonder betaling is niet mogelijk!

Page 18: Minimagazine 1-2014

16

Lassuslaan 87, 8031 XC Zwolle • +31- 06 41424187 • [email protected]

Inkoop en verkoop • oud ijzer • metalen • katalysatoren • edelmetalen • printplaten • kabel • paarden trailer • paardenvrachtwagen (inzetbaar en paardentransport) •

verhuren van aanhanger • Wij plaatsen gratis containers • NIWO bekend • ADR-gecertificeerd

staat ter dekking! zwart panterbont 1.32m vader: Nord-Star zwart panterbont 1.30m moeder: Rosette-JR bruin panterbont 1.45m.Goedgekeurd bij het ECHA.

Page 19: Minimagazine 1-2014

17

Zie onze site: www.stalcatharina.nl

De bekende stermerrie Kimberley aan

de voet Lancelot van stal Catharina

Veulen 2007van Kelton van Stal Catharina

De dagen worden weer langer, de vogeltjes gaan weer fluiten en de eerste veulentjes zijn al geboren. Kortom: de lente is in aantocht! Dat betekent nog maar enkele maan-den tot de NMPRS Zomershow!De voorbereidingen zijn nog steeds in volle gang, de show-commissie is druk bezig om alles in goede banen te leiden. Het resultaat tot zo ver mag er al wezen! Er is een nieuwe klassenlijst met een aantal hele leuke nieuwe klassen en wat oude bekende klassen, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Een kleine preview van de klassen is te zien in bij-gevoegd overzicht. De complete klassenlijst met omschrij-vingen en regelementen zullen snel gepresenteerd worden, alsook de online inschrijvingen zullen snel volgen. Alle paar-den- en ponyrassen met een schofthoogte tot maximaal 1.06m mogen deelnemen aan de show. Dus ook mensen die geen lid zijn van het NMPRS, zijn van harte welkom mits hun paard/pony een schofthoogte heeft tot 1.06m. De klassen worden ook ingedeeld op deze hoogte, dus eerlijk meten en de maat doorgeven op het inschrijfformulier zal worden gevraagd. Mocht er op de showdag zelf getwijfeld worden over de schofthoogte, behoudt de organisatie zich het recht dit na te meten op de showdag zelf.

Er zijn nieuwe juryleden, met een frisse kijk, die middels de opgestelde regelementen en doelen van het NMPRS de klassen zullen gaan jureren. Een jurylid speciaal gericht op de aangespannen klassen en een jurylid voor de overige niet aangespannen klassen. Samen zullen ze elkaar on-

dersteunen in alle klassen om samen tot een oordeel en feedback te komen. Daarnaast is er een “bonus klasse” , namelijk de Best Impression klasse. Bij het begin van de show krijgt elk jurylid 5 wildcards om doorheen de ganse dag uit te delen. Deze wildcards zijn bedoeld voor paar-den of combinaties die bij het jurylid op de één of andere manier in het oog springen. De wildcards kunnen uitge-deeld worden in alle klassen! Op het einde van de show komen alle paarden of combinaties met een wildcard sa-men in de ring. Elk jurylid zal hieruit zijn “best impression” kiezen. Er wordt een mooie prijs voorzien!Er zijn een hoop leuke sponsors met gave prijzen! Daar-naast zijn er nieuwe mogelijkheden om zelf de NMPRS Zo-mershow te sponsoren. Zo is er bijvoorbeeld een lifetime banner te bestellen. Deze banner is voorzien van de stal-naam en website adres, en zal op alle NMPRS keuringen, Zomershow en Mini’s with Spirit show opgehangen worden door de organisatie. Wilt u ook zo’n gave banner? Voor € 150 is deze te bestellen!Ondertussen gaan de voorbereidingen door de showcom-missie voor de NMPRS Zomershow gewoon door. Vindt u het leuk om op de showdag zelf mee te helpen met ver-schillende taken? Meldt u dan aan bij de showcommis-sie. Alle hulp is welkom! De showcommissie en het bestuur van het NMPRS heten jullie allen van harte welkom op de NMPRS Zomershow 2014 op 12 juli!

De Showcommissie.

Update van de Showcommissie over de NMPRS Zomershow 2014!

Page 20: Minimagazine 1-2014

18

Page 21: Minimagazine 1-2014

19

Nederlands Mini Paarden Registratie Stamboek De Mulderij 8b, 3831 NV Leusden

Tel: 033 4340433 Fax: 033 4323133 Email: [email protected]

Website: www.minipaarden.nl

SPONSORBRIEF NMPRS ZOMER SHOW

Geachte heer/mevrouw,

Op zaterdag 12 juli 2014 organiseert het NMPRS haar eerste Zomershow. Een volledig team van experten in zijn/haar eigen discipline werkt hard achter de schermen om er een onvergetelijke show van te maken. Om al onze plannen te kunnen realiseren hebben we u nodig als sponsor.

Om uw bedrijf of stal in de kijker te kunnen zetten, stellen we graag volgende sponsorpakketten voor:

Pakket A – 40 EUR • Advertentie A5 in het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket B – 65 EUR • Advertentie A5, binnenzijde kaft van het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket C – 80 EUR VERKOCHT • Advertentie A5, achterzijde kaft van het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket D – 150 EUR • Ringbanner door organisatie gemaakt – 150 EUR

Vermelding van naam en website Deze zal op volgende shows jaarlijks gebruikt worden:

o Miniʼs with Spirit (België) o NMPRS Zomer show (Nederland) o Mogelijk ook tijdens keuringen NMPRS

Pakket E - Natura Gelieve contact op te nemen met de organisatie om samen met u een pakket samen te stellen

Indien u zich in een van deze pakketten kan vinden of u had graag nog een pakket op maat, gelieve contact op te nemen via mail.

Alvast bedankt,

NMPRS Zomershow - Team

[email protected]

Nederlands Mini Paarden Registratie Stamboek De Mulderij 8b, 3831 NV Leusden

Tel: 033 4340433 Fax: 033 4323133 Email: [email protected]

Website: www.minipaarden.nl

SPONSORBRIEF NMPRS ZOMER SHOW

Geachte heer/mevrouw,

Op zaterdag 12 juli 2014 organiseert het NMPRS haar eerste Zomershow. Een volledig team van experten in zijn/haar eigen discipline werkt hard achter de schermen om er een onvergetelijke show van te maken. Om al onze plannen te kunnen realiseren hebben we u nodig als sponsor.

Om uw bedrijf of stal in de kijker te kunnen zetten, stellen we graag volgende sponsorpakketten voor:

Pakket A – 40 EUR • Advertentie A5 in het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket B – 65 EUR • Advertentie A5, binnenzijde kaft van het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket C – 80 EUR VERKOCHT • Advertentie A5, achterzijde kaft van het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket D – 150 EUR • Ringbanner door organisatie gemaakt – 150 EUR

Vermelding van naam en website Deze zal op volgende shows jaarlijks gebruikt worden:

o Miniʼs with Spirit (België) o NMPRS Zomer show (Nederland) o Mogelijk ook tijdens keuringen NMPRS

Pakket E - Natura Gelieve contact op te nemen met de organisatie om samen met u een pakket samen te stellen

Indien u zich in een van deze pakketten kan vinden of u had graag nog een pakket op maat, gelieve contact op te nemen via mail.

Alvast bedankt,

NMPRS Zomershow - Team

[email protected]

Nederlands Mini Paarden Registratie Stamboek De Mulderij 8b, 3831 NV Leusden

Tel: 033 4340433 Fax: 033 4323133 Email: [email protected]

Website: www.minipaarden.nl

SPONSORBRIEF NMPRS ZOMER SHOW

Geachte heer/mevrouw,

Op zaterdag 12 juli 2014 organiseert het NMPRS haar eerste Zomershow. Een volledig team van experten in zijn/haar eigen discipline werkt hard achter de schermen om er een onvergetelijke show van te maken. Om al onze plannen te kunnen realiseren hebben we u nodig als sponsor.

Om uw bedrijf of stal in de kijker te kunnen zetten, stellen we graag volgende sponsorpakketten voor:

Pakket A – 40 EUR • Advertentie A5 in het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket B – 65 EUR • Advertentie A5, binnenzijde kaft van het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket C – 80 EUR VERKOCHT • Advertentie A5, achterzijde kaft van het programmaboekje

Zelf aan te leveren

Pakket D – 150 EUR • Ringbanner door organisatie gemaakt – 150 EUR

Vermelding van naam en website Deze zal op volgende shows jaarlijks gebruikt worden:

o Miniʼs with Spirit (België) o NMPRS Zomer show (Nederland) o Mogelijk ook tijdens keuringen NMPRS

Pakket E - Natura Gelieve contact op te nemen met de organisatie om samen met u een pakket samen te stellen

Indien u zich in een van deze pakketten kan vinden of u had graag nog een pakket op maat, gelieve contact op te nemen via mail.

Alvast bedankt,

NMPRS Zomershow - Team

[email protected]

Page 22: Minimagazine 1-2014

20

Page 23: Minimagazine 1-2014

21

Page 24: Minimagazine 1-2014

22

Page 25: Minimagazine 1-2014

23

Tekst: Dick Bos

Bij de grotere evenementen die vanuit het NSPS worden georganiseerd (NK, HK, promotiedag JongNSPS en de jubi-leummanifestatie) zijn er een aantal bedrijven en leveran-ciers die inmiddels een vaste plek in ons strodorp hebben gekregen. Ook wordt er door deze bedrijven met enige regelmaat geadverteerd in ons orgaan. Een van deze be-drijven is Marsman aanhangwagens in Wijhe. Reden om hier eens wat meer aandacht aan te schenken en het bedrijf met een bezoek te vereren. Op een nog zonnige zomeravond begin september ben ik daarom naar Wijhe gereden. Gastvrij werd ik ontvangen door Erik van Wijnen. Hoe is het allemaal zo gekomen?

Het bedrijf Marsman aanhangwagens is in 1987 opgericht door de heer Marsman. Marsman aanhangwagens en trai-lers is een klein bedrijf dat zich bezig houdt met onderhoud en reparatie van alle soorten en merken aanhangwagens en paardentrailers. Erik van Wijnen is zijn carrière begonnen als monteur van tuin- en parkmachines en werd later ver-koper hiervan. De heer Marsman had zelf geen opvolger voor zijn bedrijf en wilde graag zijn bedrijf verkopen. In 2002 heeft Erik van Wijnen het bedrijf gekocht en voortgezet als eenmanszaak. Erik (45 jaar) heeft geen personeel, zijn vrouw Sandra ondersteund waar nodig. Het bedrijf is nog steeds gevestigd op de plek waar het in 1987 is gestart, inmiddels heeft Erik de boerderij met schuren die in gebruik zijn t.b.v. de bedrijfsactiviteiten in 2010 ook kunnen overne-men. Marsman voert een eigen merk, het merk HATI. Waar komt dit vandaan? Erik verteld dat deze naam destijds is overgenomen van de heer Tigchelaar uit Havelte. TI – HA is HATI geworden.

Sinds 2006 worden onze hengstenkeuringen gehouden in Marienheem wat niet ver van Wijhe vandaan is. Erik kreeg een tip van Herman Buis uit Raalte dat het misschien wat voor hem was om daar met een aantal ponytrailers te gaan staan. Contacten werden gelegd en in december 2006 stond Erik met een paar ponytrailers in het strodorp op de hengstenkeuringsdagen. Hij had een paar wagen-tjes meegenomen met als binnenmaat 1.10m breed. Hij kreeg al gauw van diverse kanten de opmerking dat een dergelijke afmeting voor het vervoeren van twee shetland-ponyhengsten te smal zou zijn. Deze goede raad heeft Erik meegenomen, er worden daarom nu trailers gebouwd van

1.10 en 1.40 breed. Inmiddels zijn we een aantal jaren ver-der, Marsman heeft voor wat betreft de shetland ponyhou-ders een goede naam opgebouwd en veel trailers hebben hun weg reeds gevonden naar leden van het NSPS.Overigens zijn de ponytrailers ook geschikt of geschikt te maken voor schapen, geiten, apaca’s en ezels.

Het feit dat Erik geen personeel in dienst heeft is een bewus-te keuze. Als het even wat minder zou gaan heb je in ieder geval geen probleem dat je werk moet gaan zoeken voor zo iemand. De bedrijfsopstallen waarin het bedrijf van Erik is gevestigd zijn vroeger in het boerenbedrijf gebruikt, echte grote verbouwingen of aanpassingen zijn niet gedaan. Bij Marsman vindt je geen glimmende showroom of blitse fol-derrekken. Wat Erik met zijn bedrijf wil uitstralen is een goed product met de beste kwaliteit van de gebruikte materialen tegen een betaalbare prijs! Het begrip “service” is een be-langrijk begrip, staat hoog aangeschreven, daarom zal een klant zich al gauw thuis voelen bij Marsman. Niet alles aan de trailer wordt door Erik zelf gemaakt. Bij-voorbeeld het framewerk wordt door een constructiebe-drijf compleet aangeleverd. De assen en de wielen worden compleet geleverd alsook de polyester kappen. Overigens is er nu voor de kappen een nieuwe mal in gebruik geno-men waarbij de nieuwe kappen een iets andere vorm heb-ben gekregen. In circa 2.5 dag kan Erik als alle onderdelen en componenten voorradig zijn een ponytrailer bouwen. Het is geen serieproductie, natuurlijk wel een vaste basis maar wensen die een klant heeft ten aanzien van inrich-ting en afwerking zijn ten allen tijde bespreekbaar.

De ponytrailer die Erik bouwt en kan leveren draagt uiter-aard de naam Hati, is voorzien van een enkele as en kan worden geleverd in houten, aluminium of kunstof uitvoe-ring. Het gebruik van kunstof panelen, zowel voor de vloer als voor de wanden is eigenlijk wat nieuws. Door de pane-len te voorzien van een kunststof beschermlaag wordt de levensduur aanzienlijk verlengd ten opzichte van het ge-bruik van de traditionele panelen. Voor de aangespannen rijders heeft Marsman een ponytrailer met een verlengde dissel en en eventueel 2 assen in plaats van 1. Voor op de dissel kan dan de menwagen worden meegenomen. De constructie en het gewicht van deze wagen is zodanig dat deze nog steeds door mensen met een B rijbewijs kunnen worden gebruikt en er behoeft geen zwaardere auto te worden aangeschaft.

Marsman aanhangwagens is lid van de BOVAG en is be-voegd keuringsstation voor trailers en aanhangwagen. Te-vens is het bedrijf lid van de RDW. Hierdoor kunnen ook de handelingen die benodigd zijn om aanhangers op naam te zetten en te vrijwaren worden verricht. Voor de zakelijke markt is overigens het keuren van aanhangers zeer belang-rijk (ondanks het feit dat er nog geen wettelijke verplichting is) in verband met certificering die bij heel veel bedrijven inmiddels verplicht is. Men mag dan alleen nog maar trans-portmiddelen gebruiken die gekeurd zijn.

Marsman aanhangwagens heeft dus het eigen merk Hati, daarnaast is het mogelijk om aanhangers en trailers van vrijwel alle merken te bestellen bij Marsman. Marsman fun-geert dan als wederverkoper. Dit is een bewuste keuze om geen merkdealer te zijn, het geeft meer vrijheid en de mo-gelijkheid onafhankelijk te blijven.

Marsman aanhangwagens

Page 26: Minimagazine 1-2014

24

Min

i’s w

ith S�

��i�

Min

iatu

urpa

arde

nsho

w

Loca

tie:

Hip

pisc

h Ce

ntru

mD

e Jo

ng

Kana

alst

raat

14

2240

Mas

senh

oven

Belg

iëw

ww

.min

ispi

rit.b

e

Des

igne

d by

Isis

Van

Laa

rhov

enVU

: Ver

hoev

en L

iesb

eth,

Sin

jore

ndre

ef 6

, Zoe

rsel

31 M

ei 2

014

9u to

t 17u

Page 27: Minimagazine 1-2014

25

Zijn er op het gebied van de productie en bouw van aan-hangers nog nieuwe ontwikkelingen te melden? Naast het gebruik van kunstof panelen en kunstof vloeren bij de bouw van trailers is voor wat betreft de verlichting het gebruik van LED verlichting in opkomst. Voordeel van LED verlichting is dat deze veel minder storingsgevoelig is, een feller licht afgeeft en minder stroom vergt.

Erik meld nog dat hij bezig is met de ontwikkeling en bouw van een ponyaanhanger die te gebruiken is voor een po-nyhouder die ment met een vierspan.

Het is al donker als ik het erf weer afrij, ik bedank Erik bij deze voor het gesprek en de rondleiding op zijn bedrijf en we hopen Erik met zijn Hati ponywagens weer te kunnen ontmoeten op het eerstkomende NSPS evenement.

Wilt u meer informatie omtrent de trailers van Marsman dan kunt u de website bezoeken: www.marsman-hati.nl

Na twee succesvolle edities Mini's with Spirit Show, kondi-gen we met veel plezier onze derde editie aan! Zet Zater-dag 31 MEI 2014 alvast in jullie agenda. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen.

Vorig jaar hebben we de klassenlijst mogen uitbreiden met driving. Dit was al een succes en we werken deze tijdens de volgende show weer verder uit.We konden het echter niet laten om nog een nieuwe klas-se toe te voegen. Dit jaar gaan we voor de uitbreiding met de Theaterklasse. We zijn benieuwd naar jullie creativiteit!

Buiten het organiseren van een show, nemen we zelf ook vaak deel aan shows of keuringen. We vinden het zelf super als er mooie foto's van onze paardjes worden ge-maakt. Dit mag en kan dan natuurlijk niet ontbreken op onze eigen show.We mogen met enige trots melden dat Hippollywood aan-wezig zal om ook voor jullie mooie foto's te maken.

Om onze show te kunnen laten doorgaan, zijn we afhanke-lijk van jullie sponsoring. Meer info over de sponsormogelijk-heden, vind je op onze site.Ken je iemand of een bedrijf dat wil sponsoren, aarzel dan zeker niet om ze naar de site te verwijzen.

Alvast bedankt en tot 31 mei te Massenhoven,Sophie en Liesbethwww.minispirit.be

Mini’s with Spirit organiseert zijn derde editie!

Page 28: Minimagazine 1-2014

26

Hier had

uw advertentie

kunnen staan.

Wilt u een

advertentie plaatsen

neem dan contact op

met het secretariaat

van het NMPRS.

Page 29: Minimagazine 1-2014

27

Een manege met ruim 120 paarden, een landelijk FNRS Ruitersportcentrum dat voor veel paardendoelein-den geschikt is. Naast een springtuin van 42 bij 100 m beschikt Groenendaal over 2 grote binnen rijhallen. Op Stal Groenendaal worden er het hele jaar door allerlei evenementen gehouden,

zoals KNHS wedstrijden, diverse paardenkeuringen, clinics en kampioenschappen. Ook worden er diverse manege

activiteiten gegeven van kleuterlessen en poetslessen voor kinderen, van springcursussen tot opstapcursussen voor volwassenen.Stal Groenendaal, ‘de leukste manege in de regio Amers-foort en omstreken’.

De Nederlandse Mini Paarden Registratie Stamboek komt al jaren voor haar keuringen en clinics op Stal Groenen-daal. Zo ook komend jaar, waarbij ook het 10 jarig jubileum van de NMPRS op Stal Groenendaal wordt gehouden.

Stal Groenendaal bedankt de NMPRS voor de fijne samen-werking!

Stal Groenendaal

Rubriek 1 Enter merries te verwachtte minimaat luxe Rubriek 2 Enter merries te verwachtte kleine maat luxe Rubriek 3 Enter merries te verwachtte minimaat basis Rubriek 4 Enter merries te verwachtte kleine maat basis Rubriek 5 Twenter merries te verwachtte minimaat luxe Rubriek 6 Twenter merries te verwachtte kleine maat luxe Rubriek 7 Twenter merries te verwachtte minimaat basis Rubriek 8 Twenter merries te verwachtte kleine maat basis

Rubriek 9 Enter hengst te verwachtte minimaat luxe Rubriek 10 Enter hengst te verwachtte kleine maat luxe Rubriek 11 Enter hengst te verwachtte minimaat basis Rubriek 12 Enter hengst te verwachtte kleine maat basis Rubriek 13 Twenter hengst te verwachtte minimaat luxe Rubriek 14 Twenter hengst te verwachtte kleine maat luxe Rubriek 15 Twenter hengst te verwachtte minimaat basis Rubriek 16 Twenter hengst te verwachtte kleine maat basis

Rubrieken Enter& twenter keuring 28 juni 2014

Page 30: Minimagazine 1-2014

28

Page 31: Minimagazine 1-2014

29

INSCHRIJFFORMULIER Enter & Twenter keuringZaterdag, 28 juni 2014

Locatie: manege Stal Groenendaal, BunschotenLET OP!

Formulieren dienen uiterlijk 12 mei 2014 bij het secretariaat aanwezig te zijn i.v.m. drukken van de catalogus.

Formulieren aangeleverd na 12 mei worden bijschrijvingen met de daaraan gekoppelde boete en worden niet

vermeld in de catalogus!

Naam paard: .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Registratie nr.: ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Geb. datum: ............................................................................................................................................Hoogte: .................................................................................................................................................

Kleur: ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Naam vader: ..........................................................................................................................................Reg.nr.: .................................................................................................................................................

Naam moeder: ....................................................................................................................................Reg.nr.: ...................................................................................................................................................

Vader v.d. moeder: ........................................................................................................................Reg.nr.: ...................................................................................................................................................

Aangeboden paard ingeschreven bij het N.M.P.R.S. ja nee

Hengst Merrie

Indien niet ingeschreven bij het N.M.P.R.S. Reg.nr. .......................................................................................................................................................

Chipnr.: ..................................................................................................................................................

In bezit van paardenpaspoort: ja nee

U wilt aangeboden paard in rubrieknummer:...................................................................................................... (zie vraagprogramma) altijd invullen!

Eigenaar: ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Adres: .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Postcode: .....................................................................................................................................................Plaats: ......................................................................................................................................................

Telefoon nr.: ............................................................................................................................................... lid nr. ..........................................................................................................................................................

Fokker: ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Adres: ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Plaats: ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Voor meerdere inschrijvingen kunt u het formulier downloaden op www.minipaarden.nl. Formulieren volledig invullen en opsturen per post, e-mail of via fax 033 -4323133. Telefonische opgave is niet mo-gelijk. De inschrijfkosten, € 12,50 moeten worden voldaan op de keuring met het ophalen van de catalogusnum-mers bij het secretariaat. Bij afmelding(en) moeten de inschrijfkosten betaald worden tenzij er een verklaring van de dierenarts is. Bij aanmelden na inschrijfdatum wordt het inschrijfgeld verhoogd met € 2,50.Deelnemers moeten lid zijn van het NMPRS! Deelnemende paarden moeten geregistreerd zijn bij het NMPRS!

Page 32: Minimagazine 1-2014

30

Page 33: Minimagazine 1-2014

31

Min i Jeugd M i n i J e u g d M in i Jeugd

Hallo jongens en meisjes,Het lijkt ons, de redactie, leuk om voor jullie ook iets in het Magazine te kunnen doen.Als jouw ouders, opa en oma, tante, oom, buurvrouw en noem maar op mini paardjes hebben en je hebt daar iets leuks mee beleefd, dan kan je dat naar het Minimagazine sturen.Je kunt dus bijvoorbeeld een verhaaltje, een gedichtje, een tekening of een foto sturen.Heb je zelf een ander leuk idee dan is dat natuurlijk ook goed.Alles wat met minipaarden te maken heeft is prima.

De bedoeling is dan dat wij, elke keer als er weer een Mini-magazine uit komt, iets van wat jullie opgestuurd hebben in het Minimagazine plaatsen.

Wij hopen dus op een berg post zodat we elke keer een leuke pagina voor jullie in elkaar kunnen zetten.De post kan gestuurd worden naar ons e-mailadres [email protected] of De Mulderij 8B, 3831 NV Leusden.

En nog even aan alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes buren en bekenden………... jullie belevenissen zijn ook welkom.

Page 34: Minimagazine 1-2014

32

Page 35: Minimagazine 1-2014

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel.(055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988 na 17.00 uur www.dekstationschreuders.nl - e-mail: [email protected]

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES. KAMPIOEN

V. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM. HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

MINIATURE

PENSION PER DAGPONY’S: GRATIS

KLEINE MAAT: € 2,-PAARDEN: € 5,-

AMERICAN MINIATUREFALABELLANMPRSAPPALOOSASHETLANDCURLY HORSE

HET ADRES

VOOR

TOPHENGSTEN

VAN DE

VOLGENDE

RASSEN:

FALABELLAVOS, 88 CM, 1E PREMIE

V. FALABELLA MENECUCHO, 66 CMM. FALABELLA ZAZA

CS INDIAN FIREBRUINBONT 155 CM

V. AKIPA’S RHINE FIREM. SPAR SUNNY MMV. SPARTACUS

SUNFLOWER JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOENDEFINITIEF

GUPPYZWART FEWSPOT, 86 CM2E PREMIE, NAS/NMPRS

DEFINITIEF

ULTIMO OF SPORT VIEUWVOSBONT, 87 CM

1E PREMIE, V GOLDSTAR V/D BEATRIXLAAN

VOS 86 CM 1E PREMIEM.BLAZIEFIELD NITA

VOSBONT 84 CM 2E PREMIE

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekVoor info:tel(055)5051683 b.g.g.(055)5409502 of 0627012988 na 17.00 uur

www.dekstationschreuders.nl - e-mail:[email protected] adres voor tophengsten van de rassen

American Miniature -Falabella -NMPRS - Appaloosa - Shetland

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

FALABELLA NAVAJOVOS, 88cm. 1e premie

V FALABELLA MENECUCHO 66 cm.M.FALABELLA ZAZA

Silverstar v/d Rakkertjes1e premie 82 cm. E 200

Index 12.33 v.Menno v.d.Rakkertjes 1e premiem.Nathalie v.d.Rakkertjes 1e premie Kr.Pref.

Definitief

MET DE HENGSTEN WORDT BEPERKT GEREISD

DESGEWENST HALEN EN BRENGEN WIJ UW MERRIE (‘S)

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel.(055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988 na 17.00 uur www.dekstationschreuders.nl - e-mail: [email protected]

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES. KAMPIOEN

V. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM. HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

MINIATURE

PENSION PER DAGPONY’S: GRATIS

KLEINE MAAT: € 2,-PAARDEN: € 5,-

AMERICAN MINIATUREFALABELLANMPRSAPPALOOSASHETLANDCURLY HORSE

HET ADRES

VOOR

TOPHENGSTEN

VAN DE

VOLGENDE

RASSEN:

FALABELLAVOS, 88 CM, 1E PREMIE

V. FALABELLA MENECUCHO, 66 CMM. FALABELLA ZAZA

CS INDIAN FIREBRUINBONT 155 CM

V. AKIPA’S RHINE FIREM. SPAR SUNNY MMV. SPARTACUS

SUNFLOWER JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOENDEFINITIEF

GUPPYZWART FEWSPOT, 86 CM2E PREMIE, NAS/NMPRS

DEFINITIEF

ULTIMO OF SPORT VIEUWVOSBONT, 87 CM

1E PREMIE, V GOLDSTAR V/D BEATRIXLAAN

VOS 86 CM 1E PREMIEM.BLAZIEFIELD NITA

VOSBONT 84 CM 2E PREMIE

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekVoor info:tel(055)5051683 b.g.g.(055)5409502 of 0627012988 na 17.00 uur

www.dekstationschreuders.nl - e-mail:[email protected] adres voor tophengsten van de rassen

American Miniature -Falabella -NMPRS - Appaloosa - Shetland

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

Scherpenberg 51, 7381 AD KlarenbeekTel/fax (055)5051683 b.g.g. (055)5409502 of 06-27012988

www.dekstationschreuders.nl e-mail: [email protected]

FALABELLA TOYLAND MARCO POLO

ZWART, 75 CM, PREMIEV. TOYLAND POLO

M. TOYLAND MARACENA

HAW SWALLOWS RETURNZWARTBRUIN PANTERBONT, 129 CMENGELSE IMPORT, 1E PREMIE, E175

RANDO V.D. ASHEUVELZWARTBONT, 74 CM

DEFINITIEF NMPRS, E200V. GUST DE BIBIANA

M. NICOLIEN V.D. ASHEUVEL

GUPPYZWART FEWSPOT , 86 CM

2E PREMIE, NAS/NMPRS, E200

HCM NAVAJO MYSTIC VISION1E PREMIE, RES.KAMPIOENV. XCALIBERS LITTLE NAVAJOM HARTINS FLASHY TOY4U100% ZUIVERE AMERICAN

RASCAL V.D. HOEVEBRUIN PANTERBONT, 89 CM

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E185

MYTHOSBRUIN PANTERBONT, 102 CMDEFINITIEF, 1E PREMIE, E175

SUNFLOWERS JOYS JEWELKOFFIEVOS PANTERBONT, 158 CM

3X NEDERLANDS KAMPIOEN, E350

JORDY V.D. KARZWARTBRUIN PANTERBONT, 80 CM,

DEFINITIEF, 1E PREMIE, E200

RAYOZWARTPANTERBONT, 94 CM

DEFINITIEF 1E PREMIE, E175

NED. V.D. ANTONIUSHOEVE BRUIN PANTERBONT, 86 CM

NMPRS, E185

HIDALGO V. UILENBROEKVOS, 84 CM, 1E PREMIE, E200

DEFINITIEF GOEDGEKEURDV. FAIRY GOLDSMITH PREF.

M. BIRLING FANTASIA, KROON PREF.

BARFLAT 20TH CENTURY BOYPALOMINO, 85 CM. E200

V. BARFLAT GOLDEN CARRISMAM. SHIREHILL PEACHES AND CREAMBARFLAT IS GEHEEL ENGELS GEFOKT

PICASSO V. ‘T HEIDEPARKVOSBONT, 87 CM, 1E PREMIE, E200

V. JASPER V.’T HEIDEPARKIBOP AA, KEUR PREFERENT 85 CM

M. MILENSEY V.’T HEIDEPARKKEUR PRFERENT, 85 CM

HENGSTE

NSHOW

10 APR

IL

AANVANG 20

.00 UUR LOCATIE

MANEGE VOORST

OUDE ZUTPHENSEWEG 3A

KLARENBEEK

FALABELLA ROBOYEDOZWARTBONT, 76 CM, 1E PREMIE

V. LOCOMOTIVEM. RECHIFLADA

APPALOOSASHETLANDERNMPRS

FALABELLAAMERICAN MINIATURE

FALABELLA NAVAJOVOS, 88cm. 1e premie

V FALABELLA MENECUCHO 66 cm.M.FALABELLA ZAZA

Silverstar v/d Rakkertjes1e premie 82 cm. E 200

Index 12.33 v.Menno v.d.Rakkertjes 1e premiem.Nathalie v.d.Rakkertjes 1e premie Kr.Pref.

Definitief

MET DE HENGSTEN WORDT BEPERKT GEREISD

DESGEWENST HALEN EN BRENGEN WIJ UW MERRIE (‘S)

Page 36: Minimagazine 1-2014