Milremo brochure 2013 - 2014

8
TOGETHER AS ONE. MILREMO. WWW.MILREMO.COM

description

Milremo custom cycling wear brochure 2013 - 2014

Transcript of Milremo brochure 2013 - 2014

T o g e T h e r a s o n e . M i l r e M o .

w w w. M i l r e M o . c o M

2

Fietst u graag met vrienden, collega’s of met uw fietsclub en wilt u dezelfde uniforme kleding? Dan biedt Milremo precies wat u zoekt! Milremo custom fietskleding is ontwikkeld door de mensen achter Shimano Cycling Wear; voor en door fietsers. Het wordt uitsluitend geleverd door Shimano. Milremo biedt een volledig programma verdeeld over een drietal segmenten; hierdoor kunnen we aan de eisen van verschillende gebruikers voldoen. Zo bieden we ook specifieke dames en kinderkleding.

Creëer geheel naar eigen inzicht een ontwerp tegen een scherpe prijs. Lever ons een ontwerp naar keuze aan, of laat uw wensen uitwerken door onze ontwerpers. In samenwerking met het Milremo team komt u tot het beste resultaat. Naast een uitgebereid kleding assortiment is het ook mogelijk bijpassende accessoires te bestellen.

U kunt ook kiezen uit één van de vele ontwerpen uit onze Semi Custom Design galerij. Kleuren kunnen naar eigen inzicht worden bepaald. Plaats vervolgens uw logo’s op een positie naar keuze en creëer uw eigen look and feel. Naast een uitgebereid kleding assortiment is het ook mogelijk bijpassende accessoires te bestellen. Ga naar Milremo.com en bekijk alle Semi Custom Designs.

m i l r e m o c u s T o m c y c l i n g w e a r

f u l l c u s T o m d e s i g n s e m i c u s T o m d e s i g n

3

De Competition series is ontwikkeld voor fietsers met de hoogste eisen. Voor dit segment worden speciale elastische stoffen gebruikt die de beste functionaliteit en pasvorm garanderen. De Competition series biedt een complete line-up voor zowel heren als dames. De bovenkleding heeft een nauwe pasvorm. De broeken zijn gemaakt van een lycra welke meer compressie geeft. Zowel bovenkleding als broeken zijn voorzien van een printbaar elastisch boord en platte flatlock naden, welke irritatie voorkomen.

Dit segment is ontwikkeld voor fietsers die meer eisen van hun uitrusting. Speciaal geselecteerde materialen zijn gecombineerd om optimaal te kunnen presteren.De Race series biedt een compleet aanbod voor zowel heren, dames als kinderen. De bovenkleding heeft een slankere pasvorm dan de Sport series. De broek wordt geleverd in twee verschillende patronen.

De Sport series is het basissegment met een voor-delige prijs en goede kwaliteit, ontwikkeld voor de sportieve rijder. De Sport series biedt een volledige line-up voor mannen, vrouwen en kinderen in een traditionele pasvorm. Indien nodig, kan de kleding worden opgewaardeerd met bijvoorbeeld een lange rits of een meer geavanceerde zeem.

c o m P e T i T i o n s e r i e s

r a c e s e r i e s s P o r T s e r i e s

4

S Ta P 1 : Kies uw favoriete design

S Ta P 2 : Kies de juiste kleuren

S Ta P 3 : Voeg logo’s en tekst toe om de outfit te personaliseren

S Ta P 4 : Stuur uw eigen ontworpen fiets-outfit naar Milremo. Een medewerker van Milremo zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Om uw outfit compleet te maken, biedt Milremo een volledige collectie aan accessoires. Denk hierbij aan sokken, handschoenen, bandana’s, caps en arm- en beenwarmers.

Voor het bepalen van de juiste maten, stelt Milremo paskleding beschikbaar. Het minimum bestelaantal bedraagt vijf stuks per artikel.

o n T w e r P u w e i g e n f i e T s K l e d i n g i n V i e r s Ta P P e n

5

w e r K w i J Z e / a l g e m e n e V o o r w a a r d e n

S T A PV R A A G V R I J B L I J V E N D U W O F F E R T E A A N

S T A PP A S K L E D I N G W O R D T B E S C H I K B A A R G E S T E L D

S T A PO N T W E R P F A S E

S T A P N A G O E D K E U R I N G V A N H E T D I G I T A L E O N T W E R P W O R D T E E N P R O D U C T I E -S A M P L E G E M A A K T

S T A P L E V E R T I J D 6 - 8 W E K E N N A G O E D K E U R I N G P R O D U C T I E S A M P L E

6

o V e r Z i c h T Z e m e nD e P e r F e c T e Z e e M V o o r i e D e r T Y P e F i e T S e r

Het belangrijkste element van een comfortabele fietsbroek is de zeem. Milremo heeft daarom veel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het perfecte zeem aanbod voor onze broeken. Zo kunnen we ieder type rijder onder alle omstandigheden maximaal comfort bieden. Alle series hebben hun eigen specifieke opvulling die aan de behoefte van de rijder voldoet. Voor de meest veeleisende fietsers biedt Milremo een speciale wedstrijd zeem die ook wordt gebruikt door professionele coureurs.

V e r S c H i l l e N D e o P T i e S M o G e l i J K :

Binnen elk segment een vrije zeem-keuze Vrije keuze in korte-, lange-, of blinde rits

Vierde achterzak met rits Communicatiezakje op bibshort

Silicone gripper short black or white

De Sport zeem is de basis zeem. Deze is opgebouwd uit drie lagen; een licht voorgevormde basislaag, een schuimlaag met een open cel structuur en een toplaag.

De Race zeem is een voorgevormde zeem met extra schuim inzetten op de drukpunten. Deze zeem bestaat uit vier lagen; een voorgevormde basislaag, een schuimlaag met een open cel structuur, extra inzetstukken van schuim en een toplaag.

De Competition zeem is een geüpgrade versie van de Race zeem. Deze zeem bestaat uit vier lagen; een voorgevormde basislaag, een schuimlaag met een open cel structuur, extra inzetstukken van schuim en een geperforeerde toplaag om voor ventilatie te zorgen.

c o M P e T i T i o N r A c e S P o r T

7

M r 0 U 9 1

M r 0 U 9 2

M r 0 U 9 3

M r 0 U 0 1

M r 0 U 0 3

M r 1 3 U 8 1

M r 1 3 U 8 2

M r 0 3 U 1 0

M r 0 3 U 1 2

M r 3 3 U 7 1

M r 0 3 U 7 3

M r 1 3 U 7 1

M r 0 3 U 7 2

a c c e s s o i r e sM A A K J e o U T F i T c o M P l e e T

B A N D A N A

r A c i N G c A P

S T o r M c A P

A r M w A r M e r S

B e e N w A r M e r S

S o K K e N S P o r T S e r i e SH A N D S c H o e N e N c o M P e T i T i o N

H A N D S c H o e N e N S P o r T S e r i e S

H A N D S c H o e N e N w i N T e r

H A N D S c H o e N e N D U N

S o K K e N S P o r T S e r i e S l A N G

r A c i N G o V e r S c H o e N

w i N T e r o V e r S c H o e N

w w w . m i l r e m o . c o m

S h i m a n o B e n e l u x B Vi n d u s t r i e w e g 2 48 0 7 1 c t n u n s p e e t

n e d e r l a n d

t e l e f o o n : + 3 1 ( 0 ) 3 4 1 2 7 2 0 2 8f a x : + 3 1 ( 0 ) 3 4 1 2 7 2 2 9 1

e - m a i l : c u s t o m c l o t h i n g @ s h i m a n o - e u . c o mw w w . s h i m a n o - b e n e l u x . c o m