Maandprogramma juni 2013

12
36 ste jaargang Scoutsblad Juni 2013 St. Tarcitiusscouts Geel Verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

description

Het maandprogramma van de maand juni. Let op de gele markeringen!

Transcript of Maandprogramma juni 2013

36ste jaargang Scoutsblad Juni 2013 St. Tarcitiusscouts Geel

Verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

KALENDER

Maandprogramma KAPOENEN

Zondag 02/06: 14u – 17u LEIDINGSWISSEL Op deze hopelijk heel warme een mooie dag moeten jullie het een dagje zonder de vaste leiding doen. Maar geen nood, andere mensen van onze toffe leidingsploeg zullen jullie wel een leuke dag bezorgen. Wat jullie juist gaan doen zal nog doorgegeven worden.

Wat jullie moeten meebrengen indien mogelijk; een goed humeur, zon, warmte, en heel wat energie!

Zondag 09/06: 14u – 17u WAFELS VERKOPEN Onze zeer lekkere wafels zullen we zoals ieder jaar weer gaan verkopen om centjes te verdienen voor de kapoenenkas te spijzen. We gaan van deur tot deur met onze heerlijke wafels om ze zo te verkopen aan hongerige mensen.

Ook de ouders hebben eventueel de kans om de zoon te sponsoren bij het ophalen of afzetten. Tot dan !

Zondag 16/06 GEEN ACTIVITEIT Tot jullie grootste spijt is er deze zondag geen activiteit. Jullie geweldige leiding zit namelijk met heel ambetante examens waarvoor ze goed moeten studeren. Maar geen nood volgende week staan we weer paraat aan ons lokaal !

Zondag 23/06 10u – 17u DAGJE ZEE

Met de trein naar ….. deze locatie wordt nog bekend gemaakt! Hopen dat België eindelijk haar zon vindt! Zodat we ons goed kunnen amuseren op het strand en de dijk.

Mee te brengen:

Lunchpakket voor ‘s middags

3 euro

Zwembroek en handdoek

tussendoortje

drinken

Eventueel speelgoed

Stevige linker Timon/Pumba/Mustafa en simba

Maandprogramma WELPEN

Zondag 02/06: 14u – 17u LEIDINGSWISSEL

Vandaag gaan we weer eens onze jins testen en mogen zij de welpenleiding vervoegen en hun vaardigheden testen. Ben je benieuwd wie je krijgt als nieuwe leiding voor één dag en wil je weten of ze dit goed doen? Kom dan zeker een kijkje nemen.

Zondag 09/06: GEEN ACTIVITEIT

Omdat het examenperiode is en ¾ van de leiding in de examens zit doen we deze week geen activiteit. Zo kunnen jullie leiding in alle rust zich voorbereiden op hun zware examens. Maar geen zorgen, volgende week zijn we er weer met meer met een leuke activiteit.

Zaterdag 15/06: 18u – 21u FILM

Omdat het nog altijd examens zijn doen we een rustige activiteit, op zaterdag, namelijk een filmavond. Neem zelf maar een film mee en misschien wordt JOUW film gekozen!! Actie, horror, sci-fi, komedie, … noem maar op, alles is toegestaan op deze activiteit (geen films voor +12 jarigen).

Zondag 23/6: 14u – 17u: VERRASSING

Ra… Ra… Ra… Weten jullie wat het vandaag gaat zijn? Wij wel hoor, als je het wilt weten, kom dan zeker een kijkje nemen. Het kan natuurlijk vanalles zijn. Als het goed weer gaat zijn, neem je best je zwemgerief. Allen paraat om 14u aan het lokaal!

Zondag 30/6: GEEN ACTIVITEIT

Aangezien de leiding dit weekend zijn nikkel aan ’t afdraaien is op het zogenaamde Summerfestival te Antwerpen om centjes te verdienen voor de scouts, zal de activiteit van vandaag niet kunnen doorgaan tot onze grote spijt.

Dus de volgende keer dat we jullie terugzien is … OP KAMP! Joepie!

Alle kampinformatie vind je terug op onze website: www.tarcitius.be.

sCoUtEsKe GrOeTeN, lEeN, tOoN, aRnE, sTiJn

Maandprogramma JONGVERKENNERS

Zondag 02/06 14u-17u PAINTWATT Jullie zullen alle kleuren van de regenboog hebben wanneer je weer thuiskomt! Het is weer tijd voor een leuk spelletje paintwatt! Maak allemaal een homemade shotgun of een machinegeweer om propjes met de duizenden af te schieten. Trek alvast die witte T-shirt aan om nadien te tellen hoe vaak je gesneuveld bent in de strijd.

Zaterdag 08/06 19u-21u FILMAVOND Het schooljaar is bijna afgelopen, maar voor het zover is zijn er natuurlijk eerst nog examens en zal er hard geleerd moeten worden! Daarom vandaag een rustige activiteit. We gaan gezellig en ontspannen een filmpje kijken met een hapje en een drankje. Zeker komen!

Zondag 16/06 14u-17u RUWE/VETTIGE SPELEN We hebben het met de jins al een klein beetje gedaan maar het kan nog veel vettiger dan dat! Trek je rotste meest stinkende uiteenvallende kledij aan want het zal er niet proper aan toe gaan. Het zal de vetste vettige spelen worden uit je hele scoutscariere!! Het kan er ook een beetje ruwer aan toe gaan af en toe maar dit zal uiteraard in beperkte mate zijn en tenslotte, wij zijn nog steeds echte mannen en kunnen tegen een stootje!

Zondag 26/06 14u – 17u VLOTTENTOCHT Vandaag zullen we een cruise maken met een luxejacht…gemaakt van wat hout en tonnen die hopelijk blijven drijven. Het zal hoe dan ook een leuk tochtje worden. Trek misschien voor de zekerheid toch maar een zwembroek aan, moest ons vlot al dat zware gewicht niet kunnen verdragen.

Contactgegevens van de leiding:

Jo Lommelen 0498/758211 Dries Peters 0494/586320 Joris Lievens 0499/604932 Mario pattiselano 0483/622847

Kusjes en knuffeltjes van jullie

teergeliefde leiding,

Dries, Jo, Joris en Mario!

Maandprogramma VERKENNERS

Zondag 02/06: 14u – 17u LEIDINGSWISSEL

We gaan eens kijken hoe goed jullie gedijen bij andere leiding. Vorige jaren hebben jullie het misschien ook al meegemaakt. Feit is natuurlijk dat al die leiding goed wil staan bij de kritische verkenners en alles in het werk zullen stellen om jullie te behagen. Je hoeft niets bijzonder mee te brengen.

Zondag 09/06: 14u – 17u ZWEMMEN

Vandaag gaan we nog eens nat worden, maar dan binnen met hopelijk een aangename watertemperatuur, zwemmen dus ! laten we afspreken aan het stedelijk zwembad van Geel met 220 centjes in de hand !

Meebrengen : zwemgerief, zwembandjes en 2,2 euro

Zaterdag 15/06: 19u – ??u FILMAVOND

Omdat jullie nog examens hebben gaan we vanavond wat chillen bij een filmke. De leiding voorziet (misschien) een drankje en een snackje. Het einde van de activiteit zal afhangen van de lengte van de film. Maar omdat jullie in de exaams vertoeven zal dit niet te laat worden.

Zondag 23/06: 14u – 17u GEMENGD

Yeees! Jullie geweldige leiding heeft het voor mekaar gekregen om vandaag de namiddag door te brengen met een meisjeschiro. Als echte gentlemen gaan wij tot daar fietsen, om daar een leuke activiteit te doen die door ons en door leidsters van de chiro in mekaar is gestoken Meebrengen: Fiets

Zondag 30/05: GEEN ACTIVITEIT

Vandaag is het geen activeit , de leiding gaat namelijk werken op summerfestival om de scoutskas wat aan te dikken.

Jullie weten wat er jullie te doen staat, haal de zakdoekjes maar boven en laat de traantjes maar rollen.

Benodigdheden: heel veel zakdoekjes

Groetjes Rob, Nick, Niel en Musti