Julianadorp, Boterzwin, 1212

12
Boterzwin 1212 , 1788 VV Julianadorp Grote keuken Twee serres,1 met jacuzzi & sauna Moderne badkamer uit 2015 Royale lichte woonkamer Prachtig tuin, veel privacy H38 Huizen van Hoekstra & v an Eck

description

 

Transcript of Julianadorp, Boterzwin, 1212

Page 1: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Boterzwin 1212 , 1788 VV Julianadorp

Grote keuken

Twee serres,1 met jacuzzi & sauna

Moderne badkamer uit 2015

Royale lichte woonkamer

Prachtig tuin, veel privacy

H38

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

villa

vrijstaande woning

7

136 m²

518 m²

487 m³

2000

tuin rondom

geen garage

c.v.-ketel, houtkachel

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Een stukje paradijs op aarde; Als je woont op loop afstand van de zee en duinen, is dat een verrijking van je woongenot. Deze woning is nog maar net 12 jaar oud en toen wij 8 jaar geleden voor het eerst gingen kijken waren we direct verkocht. Wat een prachtige woning. Geheel vrijstaand, geen directe buren, een royale tuin, en een zee van licht in de woonkamer en bovenverdieping.

Heerlijk vrij wonen met winkelcentra, basis voorzieningen, een bushalte en golfbaan vlak in de buurt. Deze woning heeft een mooie architectuur en biedt veel licht en mooie lijnen. Door de ruime woonkamer, keuken met vloerverwarming, de vide heb je een vrij gevoel. De ruime serres van ieder ongeveer 18m2 vormen een belangrijke basis om tot jezelf te komen.

Je woont als het ware in je tuin. Juist in het voor en najaar kun je al genieten van de eerste zonnestralen en zit je in de wintermaanden als het sneeuwt in de jacuzzi of sauna.

Rondom het huis is een riante onder architectuur aangelegde tuin welke veel Aziatische trekjes in zich heeft. Op verschillende plaatsen kun je ongestoord zitten.

Al het schilderwerk is om de twee jaar bijgehouden en de zeer ruime schuur biedt volop ruimte voor het beoefenen van eventuele hobby’s. Door lichamelijke omstandigheden bieden wij dit huis te koop aan, maar hadden graag hier nog jaren willen wonen.

Schagen: Plantsoen 28, T 0224 29 97 90

Page 3: Julianadorp, Boterzwin, 1212

De woning ligt in het gezellige Julianadorp!

De woonomgeving is prachtig: uitgestrekte bollenvelden, veel groen en natuurlijk dichtbij de duinen, strand en zee.

nabij het strand!

Hee r l i jk e woonomgev ing

mooie woonomgeving

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Julianadorp, Boterzwin, 1212

De woonkamer is een heerlijke ruimte om te zijn!

Door de fraaie afwerking, de lichte tegelvoer en direct contact met de fraaie achtertuin, voelt u zich hier direct thuis.

De keuken is prima onderhouden, geplaatst in een lichte kleur en voorzien van diverse apparatuur.

Ruime woonka mer

huizen van hoekstra & van eck

heerlijke lichte woonkamernette keuken

Page 5: Julianadorp, Boterzwin, 1212

2 s er r e ’ s !

huizen van hoekstra & van eck

Verder vindt u hier 2 openslaande deuren naar een serre op het zuidwesten en een serre op het noordwesten.

In de 2e serre is een jacuzzi en sauna aanwezig, in de royale tuin staat ook nog een luxe houten berging en een prieeltje.

De serreplaten (dakbedekking) zijn van beide serre’s recent vernieuwd (2015).

prachtige serre’soase van rust...

Page 6: Julianadorp, Boterzwin, 1212

De woning beschikt over 3 slaapkamers en een prachtige badkamer in een moderne kleurstelling.

De hele eerste verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer en grote ramen waardoor het heerlijk licht is in elke kamer. De badkamer is in 2015 geheel vernieuwd, waardoor deze beschikt over alle gemakken van deze tijd, waaronder een inloopdouchehoek, apart ligbad, dubbele wastafel en een 2e toilet.

3 ruime slaapkamers

Ruime ka mer s

badkamer uit 2015!

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Fraa i aa nge legd !

huizen van hoekstra & van eck

Door de goede ligging van de woning op de kavel heeft u feitelijk 2 achtertuinen bij de woning, een op het zuidwesten en een op het noordwesten, die beide de gehele dag in de zon liggen.

De tuin rondom is door een tuinarchitect aangelegd en door de 2 royale serres (dakbedekking recent vernieuwd) heeft u altijd een plekje in de zon en een oase aan rust. De privacy in de achtertuinen is verrassend te noemen.

zeer gunstige liggingheerlijke tuin

Page 8: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Boterzwin 1212 1788 VV Julianadorp

Page 9: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Boterzwin 1212 1788 VV Julianadorp

Page 10: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Julianadorp is een dorp in de gemeente Den Helder in de kop van de provincie Noord-Holland, ongeveer 5 kilometer ten zuiden van de hoofdplaats van de gemeente, Den Helder. Aan de zuidzijde grenst het aan de gemeente Schagen en ten oosten aan de gemeente Hollands Kroon. ‘s Zomers zorgen, veelal Duitse, toeristen voor ruim 900.000 overnachtingen per jaar. De inwoners zijn hoofdzakelijk werkzaam in de bollensector, bij de Marine of forensen naar de randstad. Ook werken velen in Den Helder of in de toeristenindustrie van Julianadorp. Julianadorp is een toeristisch oord. Belangrijke factor hierbij is de ligging nabij de zee. In het gedeelte van Julianadorp dat tegen de duinen en het strand aanligt, zijn diverse vakantieparken aanwezig. Dit gebied wordt ook wel aangeduid als Julianadorp aan Zee. Ook is er een golfbaan (Golfclub Ooghduyne, 9 holes) en een zwembad (“De Piramide”) op Ooghduyne, één van de acht recreatieparken. Julianadorp kent zes basisscholen. De oudste is de Prinses Margrietschool, gevestigd aan de Wethouder de Boerstraat in het ‘oude dorp’. Deze school is dan ook de dorpsschool van Julianadorp.

Julianadorp

hee r l i j k wonen in Jul ia nador p

noorden kadastrale kaart

Page 11: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 0224 29 97 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Remko Bogaards

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Julianadorp, Boterzwin, 1212

Plantsoen 28 1741 EM Schagen T 0224 29 97 90

hveSchagen, [email protected]

Méér makelaar.