Julianadorp, Wierbalg, 2334

12
Wierbalg 2334 , 1788 VG Julianadorp Zonnige tuin op zw Fraaie morderne keuken Ruime woonkamer met open haard Veel privacy Zeer hoog afwerkingsniveau H38 Huizen van Hoekstra & v an Eck

description

 

Transcript of Julianadorp, Wierbalg, 2334

Page 1: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Wierbalg 2334 , 1788 VG Julianadorp

Zonnige tuin op zw

Fraaie morderne keuken

Ruime woonkamer met open haard

Veel privacy

Zeer hoog afwerkingsniveau

H38

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

geschakelde woning

7

157 m²

362 m²

600 m³

1994

achtertuin,

voortuin,

zijtuin

inpandig

c.v.-ketel, open haard

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Een bijzondere woning op een prachtige locatie. Verscholen in een hofje en omringd door groen staat ons mooie huis. Wij genieten elke dag van de grote woonkamer waar onze kinderen alle ruimte hebben om te spelen.

Ideaal is de kantoorruimte naast de grote leefkeuken, waar we muziek maken en ruimte hebben voor onze eigen hobby’s. De ligging van de woning is ideaal. Dichtbij het winkelcentrum, veilig (zonder gevaarlijke wegen oversteken) naar de basisschool fietsen en binnen 10 minuten sta je op het strand!

De tuin op het zuiden is een oase van rust, ’s ochtend op het bankje in de zon koffiedrinken. ’s Middags op de loungebank zonnen en ’s avonds onder de appelboom lekker barbecueën.

In de zomer staan de tuindeuren open en in de winter brandt de haard. In het voorjaar staat de tuin vol met

tulpen en narcissen en in het najaar pluk je je eigen appels, pruimen en peren. Kortom, volop genieten van elk seizoen.

Wij zouden het leuk vinden als de nieuwe bewoners net zo van dit fijne huis genieten als wij dat hebben gedaan. Met plezier hebben we dit huis omgetoverd tot een sfeervol familiehuis. Wij gaan proberen om in een andere gemeente een net zo mooi en warm huis te creëren.

Schagen: Plantsoen 28, T 0224 29 97 90

Page 3: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Een heerlijke ruime entree geeft toegang tot een royale woonkamer. Door de mooie grote ramen aan de voorzijde van de woning is deze ruimte heerlijk licht en de hoekhaard geeft extra sfeer in deze fantastische woning. Dit in combinatie met de smaakvolle afwerking maakt dat je je snel thuis zult voelen in deze woning. Aan de achterzijde van de woning vind je de fraaie open keuken. Deze is in 2013 geplaatst en heeft een strakke en moderne uitstraling en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. Ook de keuken heeft een mooie grote raampartij waardoor je een weids uitzicht over de tuin hebt. De keuken beschikt over een mooi groot kookeiland, heeft voldoende kast- en werkruimte en is voorzien van alle apparatuur die je wensen kunt. Op de begane grond vind je tevens een verrassend ruime werkkamer en een inpandige berging. De werkkamer is voor verschillende doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een kantoor, extra slaapkamer of een hobby -/speelkamer. Vanuit de entree heeft u tevens toegang tot de meterkast, een toilet met een fonteintje en natuurlijk de trapopgang naar de eerste verdieping.

moderne keuken

Ria nte woonka mer !

hoog afwerkingsniveau

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Julianadorp, Wierbalg, 2334

In totaal beschikt de woning over vier ruime slaapkamers, waarvan drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping . Alle slaapkamers hebben een goede afmeting, zijn lekker licht en hebben een nette afwerking. De grote slaapkamer op de eerste verdieping aan de voorzijde is voorzien van een grote kastenwand waar je kleding en andere spullen in op kunt bergen. Achter deze kastenwand is nog veel meer bergruimte. Op de eerste verdieping is de nette badkamer gelegen. Deze is zeer compleet en is neutraal betegeld. Het is verder voorzien van een heerlijk ligbad, een aparte douchehoek, een wastafelmeubel en een tweede toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, hier op de overloop van de tweede verdieping vind je de c.v. opstelling en de aansluiting voor de wasmachine en/of droger.

4 uitstekende s laapka mer s

huizen van hoekstra & van eck

ruime afmetingennette badkamer

Page 5: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Zonnige a chte r tuin !

huizen van hoekstra & van eck

De achtertuin is perfect gelegen voor zonaanbidders; op het zuid-zuidwesten! De tuin is toegankelijk via de schuifpui vanuit de woonkamer en via een deur vanuit de werkkamer. De tuin is keurig aangelegd en ingericht met een gezellig terras en deels gazon met diverse vaste beplanting. Er zijn meerdere zithoekjes gecreëerd waardoor je altijd een plekje hebt om te kunnen zitten, in de schaduw of in de zon, dat kun je zelf kiezen! Doordat de garage en werkkamer slechts aan één zijde is geschakeld aan een andere woning, ben je verder geheel vrij. Daarom heb je veel privacy waardoor je heerlijk kunt genieten en een oase aan rust zult beleven in de fraai aangelegde tuin. Verrassend is de royale zijtuin, naast de woning, hier staat nog een recent geplaatste houten berging en kunt u via deze zijtuin de voorzijde van de woning bereiken.

veel privacygelegen op het zuidwesten

Page 6: Julianadorp, Wierbalg, 2334

De ligging van deze leuke woning is zeer gunstig. De woning staat in een rustig hofje met in de nabijheid veel groen en speelgelegenheden. Met voorzieningen als een winkelcentrum, die ook op zondag geopend is, basisscholen in de directe omgeving, een golfbaan om de hoek en ook het strand van Julianadorp op slechts enkele kilometers afstand, heb je alles binnen handbereik. Tevens zijn de uitvalswegen richting Den Helder, Alkmaar of Schagen nabij gelegen en goed bereikbaar. Al met al een heerlijk ruim gezinshuis waar je nog jaren met zeer veel plezier kunt wonen.

groene woonomgeving

A a n rust ig ho f j e

kindvriendelijke buurt

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Wierbalg 2334 1788 VG Julianadorp

Page 8: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Wierbalg 2334 1788 VG Julianadorp

Page 9: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Wierbalg 2334 1788 VG Julianadorp

Page 10: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Julianadorp is een dorp in de gemeente Den Helder in de kop van de provincie Noord-Holland, ongeveer 5 kilometer ten zuiden van de hoofdplaats van de gemeente, Den Helder. Aan de zuidzijde grenst het aan de gemeente Schagen en ten oosten aan de gemeente Hollands Kroon. ‘s Zomers zorgen, veelal Duitse, toeristen voor ruim 900.000 overnachtingen per jaar. De inwoners zijn hoofdzakelijk werkzaam in de bollensector, bij de Marine of forensen naar de randstad. Ook werken velen in Den Helder of in de toeristenindustrie van Julianadorp. Julianadorp is een toeristisch oord. Belangrijke factor hierbij is de ligging nabij de zee. In het gedeelte van Julianadorp dat tegen de duinen en het strand aanligt, zijn diverse vakantieparken aanwezig. Dit gebied wordt ook wel aangeduid als Julianadorp aan Zee. Ook is er een golfbaan (Golfclub Ooghduyne, 9 holes) en een zwembad (“De Piramide”) op Ooghduyne, één van de acht recreatieparken. Julianadorp kent zes basisscholen. De oudste is de Prinses Margrietschool, gevestigd aan de Wethouder de Boerstraat in het ‘oude dorp’. Deze school is dan ook de dorpsschool van Julianadorp.

Julianadorp

hee r l i j k wonen in Jul ia nador p

noorden kadastrale kaart

Page 11: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 0224 29 97 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Remko Bogaards

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Julianadorp, Wierbalg, 2334

Plantsoen 28 1741 EM Schagen T 0224 29 97 90

hveSchagen, [email protected]

Méér makelaar.