Inspiratieboek zakelijk 2016

7
Zakelijk inspiratieboek 2016

description

 

Transcript of Inspiratieboek zakelijk 2016

Zakelijk inspiratieboek

2016

INSPIRERENDE LOCATIEVergaderen in een historisch pand, een bedrijfsuitje met een boottocht over de Vecht, borrelen op het terras met zicht op Slot Zuylen of een onvergetelijk bedrijfsfeest? Op een steenworp afstand van Utrecht, in Oud-Zuilen aan de rivier de Vecht ligt Bistro Belle , een inspirerende locatie!

Belle biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten waarbij omgeving, sfeer en gastvrijheid altijd centraal staan. Niet de standaard boardrooms maar sfeervolle ruimtes die bijdragen aan het succes van de bijeenkomst, het feest of event.

Een zakelijke lunchafspraak in de bistro of een besloten diner in een van de ruimtes? Het team van Belle verzorgt iedere bijeenkomst, groot of klein, van A tot Z tot in de puntjes.

BEDRIJFSUITJE

LUNCH & DINER

FEEST

BRAINSTORM

VERGADERING

RECEPTIE

VERGADEREN AAN DE VECHT

Naast de bistro heeft Belle drie ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Van een boardmeeting met een klein gezelschap tot een plenaire vergadering tot 50 personen, een meeting bij Belle staat garant voor service, kwaliteit en een perfecte culinaire invulling!

VergaderarrangementenBelle biedt verschillende aantrekkelijke vergaderarrangementen; het is al mogelijk om bij Belle te vergaderen vanaf €24,50 per persoon. Uiteraard is het ook mogelijk een arrangement op maat samen te stellen.

VergaderbreakNa inspanning komt ontspanning! En waar kan dat beter dan in de mooie groene omgeving van Belle? Sluit de vergadering of bijeenkomst af met een boottocht over de Vecht, een Segwaytour of een gezellige borrel op een van Belle’s terrassen. De activiteiten zijn uiteraard ook in te zetten als vergaderbreak; bijvoorbeeld lunchen tijdens een tocht met sloep over de Vecht.

RECEPTIEVANAF

24,50 P.P.

VERGADERBREAK:BORREL OP HET

TERRAS!

Belle is gevestigd in een prachtig historisch pand en ademt sfeer en geschiedenis. De ambiance is uniek! De locatie bestaat uit vier verschillende ruimtes, de bistro, Herenkamer, Bellezaal en de Zuylenzaal, en beschikt over twee grote terrassen.

De bistro wordt ook wel ‘de huiskamer aan de Vecht’ genoemd; gasten voelen zich snel thuis. De bistro heeft een eigen bar, geschikt voor borrels, een zitgedeelte en een vide met uitzicht op de Vecht. De bistro is een perfecte locatie voor een zakelijke lunch, een borrel of een diner met collega’s. Chef Jesse en zijn team serveren goede klassiekers en seizoensgerechten.

LOCATIE

RUIMTESBistro

TerrasBelle heeft twee grote terrassen; een terras aan de voorzijde met zicht op de Vecht en een terras aan de achterzijde uitkijkend op kasteel Slot Zuylen. Een prachtige ambiance voor een receptie of borrel!

Bellezaal

Zuylenzaal

De Bellezaal is de grootste ruimte en gevestigd op de begane grond. De ruimte beschikt over een eigen bar, is veelzijdig, mooi licht en heeft ook zicht op de Vecht. De Bellezaal is zowel geschikt voor diners als voor borrels en feestavonden.

De Zuylenzaal kenmerkt zich door een unieke balustrade met zicht op de zaal beneden. Deze bijzonder riante en klassieke ruimte leent zich uitstekend voor een feestavond, diner of borrel met een groter gezelschap.

De Bellezaal en Zuylenzaal zijn van elkaar gescheiden middels een afsluitbare vide. De ruimtes zijn dus zowel los als in combinatie met elkaar te gebruiken.

De Herenkamer is een sfeervolle en authentieke ruimte met uitzicht op de Vecht. Ideaal voor een besloten lunch of intiem diner. De ruimte kan ook worden ingericht voor een receptie of borrel tot 30 personen.

Herenkamer

zaalhuurdagedeel

zaalhuurhele dag

€100

€175

u-vorm

16

blok

20

theater

20

diner

24

borrel

30

zaalhuurdagedeel

zaalhuurhele dag

€200

€350

u-vorm

18

blok

20

theater

50

diner

91

borrel

150

zaalhuurdagedeel

zaalhuurhele dag

€200

€350

u-vorm

26

blok

27

theater

65

diner

62

borrel

90

- Zaalhuur- Beschikking over wifi, beamer, projectiescherm en flip-over - Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater- Verse boterkoek bij de koffie en thee- Papier en schrijfwaren- Lunch*

* Alleen in het all inclusive basis arrangement van 8 uur

Met mooi weer is het in overleg mogelijk om te vergaderen, lunchen of direneren op een van onze terrassen.

All inclusive basis

Aanvullende arrangementen

vanaf 21,50

vanaf 24,50

vanaf 36,50

4 uur vanaf 24,50

8 uur vanaf 47,50

Belle’s LunchGeniet tijdens de lunch van luxe belegde sandwiches in ongedwongen en onspannen sfeer.

Belle’s BuffetEen feestelijk buffet in informelen setting, bestaande uit verschillende warme en koude gerecht. Inclusief verschillende soorten brood.

Belle’s Driegangenkeuzemenu Tijdens een bijeenkomst of vergadering heerlijk genieten van seizoensproducten van het driegangekeuzemenu ( voor-, hoofd-, en nagerecht).

Dranken zijn op basis van drankarrangementen of nacalculatie.

VERGADERARRANGEMENTEN

LOCATIE EN OMGEVINGBelle is gevestigd in Oud-Zuilen, een idyllisch dorpje vlakbij Utrecht, strategisch gelegen nabij de snelwegen A2 en A27. Belle heeft aan de voorzijde zicht op de Vecht en aan de achterzijde op het historische kasteel Slot Zuylen. Natuur, cultuur en historie zijn allemaal binnen handbereik, net als de mogelijkheid om actief buiten bezig te zijn.

Direct naast Belle ligt Logement Swaenenvecht, een uniek logement met prachtig ingerichte kamers. Belle heeft een samenwerking met Logement Swaenenvecht en biedt dus de mogelijkheid hier te overnachten na afloop van de bijeenkomst, het feest of event.

Belle | Dorpsstraat 12 | 3611 | AE Oud-Zuilen | 030 244 1790

[email protected] | www.bistrobelle.nl

N230 Zuilense Ring

Nieuwewetering

Atoomweg

Atoomw

eg

Hyperonenweg

Haa

rrijn

se R

adin

g

Krommewetering

Herto

gsw

eter

ing

Lage

wei

devi

aduc

t

Soest wetering

Middenwetering

Afslag 6

Afslag 6

WoonwijkHof Ter Weide

BedrijventerreinLage Weide

Overvecht Noord

Oud Zuilen

THE WALL

A2

Amsterdam

Utrecht/Den Bosch

N230 Zuilense Ring

Bedrijventerrein

Wetering-Zuid

Afslag Maarssen-Dorp

SLOTZUYLEN

VECHTSE-BANEN

JULIANAPARK

Afslag Maarssen-Dorp

Sweserengsew

eg

Burgemeester Norbruislaan

Amsterdamsestraatweg

Amsterdam-Rijnkanaal

de Vecht

Amsterdam-Rijnkanaal

Amsterdamsestraatweg

Slotlaan

Dorpsstraat

Francis

cusd

reef

Oostwaard

Oostwaard

2e Polderweg

Vechtdijk

Afslag 7

N230 Zuilense Ring