INnosurance 2013-2030

4
Onze partners Verzekeringsbranche in 2030 Spectaculaire vernieuwingen Baanbrekend innovatie event 17 september 2013 Auditorium Amstelveen

description

Partner en sponsorinformatie

Transcript of INnosurance 2013-2030

Page 1: INnosurance 2013-2030

Onze partners

Verzekeringsbranche in 2030

Spectaculaire vernieuwingen

Baanbrekend innovatie event

17 september 2013

Auditorium

Amstelveen

Page 2: INnosurance 2013-2030

2 3

De verzekeringssector staat aan de vooravond van grote veranderingen. Veranderingen die worden ingegeven door ontwikkelingen op het vlak van demografie, omdat we langer leven en er dus een andere vraag ontstaat.

Maar ook vanwege technologische ontwikkelingen, omdat artificiële en virtuele intelligentie veel advieswerk uit handen kan gaan nemen. Omdat we meer aan risicomanagement gaan doen in plaats van alles en iedereen verzekeren, want een sterk veranderende sociologische en psychologische perceptie van het begrip ‘zekerheid’ doet ons anders naar verzekeren kijken.

De impact hiervan op het verzekeringsproduct is nog nooit zo groot geweest als nu. Innoveren als onderdeel van een nieuwe toekomstige strategie voor de sector is onvermijdelijk. De sector zal zichzelf de komende jaren opnieuw moeten gaan uitvinden.

De vraag is: doet u mee of kijkt u toe?

Verzekeringsbranche in 2030

Technologische innovaties die de branche beslist zullen veranderen.

HOE VERZEKEREN WIJ ONZE TOEKOMST?

Page 3: INnosurance 2013-2030

Onder leiding van professor dr Paul Schnabel, tot voor kort directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau en hoogleraar aan de Universiteit van Utrecht, praten wij met elkaar over de nood-zakelijke innovaties. Want dat die nodig zijn, leidt geen twijfel. In de woorden van Schnabel: “De financiële sector heeft veel, zo niet alle credits verloren en wantrouwen is veel meer de leidraad geworden”. Volgens Schnabel kan en moet het daarom anders.

Mary Trussel, partner van KPMG in het Verenigd Koninkrijk en verantwoordelijk voor Financial Services, neemt ons mee in de wereld van de ‘Intelligent Insurer’. Zij schetst vier megatrends die ook in Nederland de sector beïnvloeden. Zij zal ook de maat-schappelijke en economische trends zoals Schnabel die onderkent, vertalen naar nieuwe verzekeringsscenario’s.

Aan het einde van de ochtend neemt Yuri van Geest ons mee in de wereld van singularity. Als ambassadeur van de Singularity University weet hij als geen ander welke kant het met de technologie in onze samenleving opgaat.

Martijn Aslander, verkenner in de netwerk- en informatiesamen-leving en Frans Bentlage expert Big Data bij IBM laten zien met welke specifieke technologische ontwikkelingen de sector te maken gaat krijgen en welke nieuwe kansen voor business development daaruit voortvloeien. Aan de hand van het door professor dr Wim de Ridder ontwikkelde ‘serious game’ voor innovatiestrategieën, kunnen we vervolgens met elkaar besluiten door enkele verzekerings- scenario’s te toetsen aan onze eigen meningen, visies en waarnemingen.

Verder zullen we in twee inspirerende rondes maar liefst acht workshops aanbieden, waarin de deelnemers best practices uit andere sectoren krijgen gepresenteerd en waarin we op zoek gaan naar nieuwe, innovatieve business modellen voor verzekeraars.

Tussen de diverse programmaonderdelen door bent u in de gele-genheid uw licht op te steken op de market place van financiële diensten en technologische mogelijkheden anno 2030 en een duik te nemen in het technisch vernuft dat u als verzekeraar in staat stelt te vernieuwen. Het gaat hierbij om een marktplaats, waar leveranciers van vernieuwende technologische producten laten zien, welke mogelijkheden er nu al zijn om de verzekeringsbranche blijvend te veranderen.

4 5

OCHTENDPROGRAMMA

17 September 2013

MIDDAGPROGRAMMA

Daarom gaat het op 17 september. Op initiatief van het toonaan-gevende vakblad AM zal in samenwerking met een aantal partners – KPMG Financical Services, het Verbond van Verzekeraars, RDC en Meetingpoint – de eerste editie van “INovsurance 2013–2030” plaatsvinden. Een event voor verzekeraars en hun stakeholders, waarin de focus op product- en technologische innovaties ligt met het oog op een duurzame en leefbare toekomst.

Page 4: INnosurance 2013-2030

6 7

PlatinaPlus Platina Goud ZilverToegangskaarten 10 8 5 2Artikel en advertentie in digitaal innovatiemagazine *1

• • • •

Redactionele vermelding in Assurantie Nieuws Magazine en AMplus *2

• • •

Whitepaper op AMweb *3 •Logo op congreswebsite Groot Medium Medium KleinLogo in programma-app Groot Medium Medium KleinLogo in nieuwsbrieven *4 Groot MediumLogo op banieren tijdens event

Groot Groot Medium Klein

€ 10.000 € 7.500 € 6.000 € 5.000

*1 Eenmalige congresuitgave. Artikel wordt geredigeerd door de redactie van AM. Bereik 43.000.*2 Assurantie Nieuws Magazine: 36.000 abonnees, AMplus 9.000 abonnees.*3 Bereik 120.000 unieke bezoekers per maand, te downloaden na afgeven emailadres.*4 AM Nieuws heeft 45.000 abonnees.

SPONSORPAKKETTENSPONSOREN

PARTNERS