Hofvijver Nieuws maart 2011

1
Hofvijver Nieuws Hofvijver Nieuws Maandbericht van de Vrienden van de Hofvijver Maart 2001 Voor vrienden en geïnteresseerden Reacties via [email protected] Ontmoetingen met inhoud rond de Hofvijver Donderdag 17 maart 2011, 17.00-18.30 uur Sociëteit Pulchri Studio, Lange Voorhout 15 Toegang gratis, drankjes voor eigen rekening, introducé(e)s welkom Deze maand te gast in de Hofvijversalon: fotograaf Martijn Piët van fotosite Dit is Den Haag. Wat beweegt hem om vrijwel iedere dag een foto van Den Haag te maken? Waar richt hij zich op? Hoe gaat hij te werk? Deze en andere vragen komen zeker aan bod met voorbeelden van zijn prachtige werk. www.ditisdenhaag.nl Nieuwe voorzitter Stef de Niet wordt de nieuwe voorzitter van de Vrienden van de Hofvijver. Bij velen in Den Haag is Stef bekend als voormalig bestuursadviseur van de wethouder van Financiën en Cultuur en directeur van Centrum 16-22. Facebook De Facebookpagina van de Vrienden is een groot succes, met nu al 1232 vrienden. Met fotoalbums, artikelen, signalementen en meer. Ook op Facebook? Word (Facebook)vriend van de Hofvijver en blijf op de hoogte. Hofvijver Bulletin Verschenen: Hofvijver Bulletin nr. 1. Te downloaden in PDF via deze link. Met onder meer: eilandje in de Hofvijver, Prof. Wim Willems over Binnenhof en Hofvijver, de Hofvijver Poëzieprijs. Hofvijverkwartier Op initiatief van de Vrienden wordt momenteel de portalsite gebouwd waarop het mooiste deel van Den Haag zich als één geheel gaat presenteren en zestien culturele instellingen hun volledige programma-aanbod gaan laten zien: www.hofvijverkwartier.nl Voordeel voor Vrienden Op 24 maart om 20:15 uur speelt Haags barokorkest de New Dutch Academy (NDA) in de Dr. Anton Philipszaal muziek van het Hof van Prins Willem V. Dus Haags muzikaal erfgoed, gepresenteerd in originele bezetting! Met om 19.30 uur een gratis inleiding voorafgaande aan het concert. Vrienden van de Hofvijver kopen de NDA CD "Crowning Glory' met deze Haagse Hofsymfonieën voor slechts 15 euro ipv winkelwaarde 22,50 euro. Zalen rond de Hofvijver De Vrienden hebben een redactiecommissie gevormd die werkt aan een prachtig boek: Zalen rond de Hofvijver . Belangstelling? Stuur een mailtje en we zetten u op de mailinglist.

description

Hofvijver Nieuws maart 2011, het maandbericht van de Vrienden van de Hofvijver

Transcript of Hofvijver Nieuws maart 2011

Hofvijver NieuwsHofvijver Nieuws –

Maandbericht van de Vrienden van de Hofvijver Maart 2001 Voor vrienden en geïnteresseerden Reacties via [email protected]

Ontmoetingen met inhoud rond de Hofvijver

Donderdag 17 maart 2011, 17.00-18.30 uur Sociëteit Pulchri Studio, Lange Voorhout 15 Toegang gratis, drankjes voor eigen rekening, introducé(e)s welkom

Deze maand te gast in de Hofvijversalon: fotograaf Martijn Piët van fotosite Dit is Den Haag. Wat beweegt hem om vrijwel iedere dag een foto van Den Haag te maken? Waar richt hij zich op? Hoe gaat hij te werk? Deze en andere vragen komen zeker aan bod met voorbeelden van zijn prachtige werk. www.ditisdenhaag.nl

Nieuwe voorzitter Stef de Niet wordt de nieuwe voorzitter van de Vrienden van de Hofvijver. Bij velen in Den Haag is Stef bekend als voormalig bestuursadviseur van de wethouder van Financiën en Cultuur en directeur van Centrum 16-22.

FacebookDe Facebookpagina van de Vrienden is een groot succes, met nu al 1232 vrienden. Met fotoalbums, artikelen, signalementen en meer. Ook op Facebook? Word (Facebook)vriend van de Hofvijver en blijf op de hoogte.

Hofvijver BulletinVerschenen: Hofvijver Bulletin nr. 1. Te downloaden in PDF via deze link. Met onder meer: eilandje in de Hofvijver, Prof. Wim Willems over Binnenhof en Hofvijver, de Hofvijver Poëzieprijs.

HofvijverkwartierOp initiatief van de Vrienden wordt momenteel de portalsite gebouwd waarop het mooiste deel van Den Haag zich als één geheel gaat presenteren en zestien culturele instellingen hun volledige programma-aanbod gaan laten zien: www.hofvijverkwartier.nl Voordeel voor VriendenOp 24 maart om 20:15 uur speelt Haags barokorkest de New Dutch Academy (NDA) in de Dr. Anton Philipszaal muziek van het Hof van Prins Willem V. Dus Haags muzikaal erfgoed, gepresenteerd in originele bezetting! Met om 19.30 uur een gratis inleiding voorafgaande aan het concert. Vrienden van de Hofvijver kopen de NDA CD "Crowning Glory' met deze Haagse Hofsymfonieën voor slechts 15 euro ipv winkelwaarde 22,50 euro.

Zalen rond de HofvijverDe Vrienden hebben een redactiecommissie gevormd die werkt aan een prachtig boek: Zalen rond de Hofvijver. Belangstelling? Stuur een mailtje en we zetten u op de mailinglist.