Heering Office Milieu Catalogus 2011

download Heering Office Milieu Catalogus 2011

of 165

description

Heering Office Milieu Catalogus 2011 tbv personeel HPA

Transcript of Heering Office Milieu Catalogus 2011

Het Groene BoekDuurzaam inkopen en maatschappelijk Duurzaam inkopen en maatschappelijk verantwoord ondernemen verantwoord ondernemen

Zoek de verschillen

OPLOSSING: Er is maar n verschil. De prijs. Met Proprint bereik je dezelfde hoogwaardige resultaten als met cartridges van een A-merk. Proprint is dan ook ht merk voor replacement toner- en inktcartridges. Hoge kwaliteit, vriendelijk voor het milieu n scherp geprijsd. Simpelweg de beste keuze! Proprint is exclusief verkrijgbaar bij de betere kantoorspecialist. Ga voor het dichtstbijzijnde verkooppunt naar www.proprint.nu

Het Groene BoekDuurzaam inkopen en maatschappelijk Duurzaam inkopen en maatschappelijk verantwoord ondernemen verantwoord ondernemen

Inhoudsopgave i1 computersuppliespagina 7 t/m 8

2 printersuppliespagina 9 t/m 14

3 kantoormachinespagina 15 t/m 26

4 presenterenpagina 27 t/m 32

5 papierwarenpagina 33 t/m 58

6 kantoorartikelenpagina 59 t/m 70

7 opbergmiddelenpagina 71 t/m 114

8 schrijf- en tekenartikelenpagina 115 t/m 138

9 facilitaire productenpagina 139 t/m 150

indexpagina 151

i

1

i

groen,

groener, groenstDuurzaam inkopen Een belangrijke stap naar Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het bewust inkopen van artikelen. Steeds meer bedrijven richten zich hier dan ook op. Een goed voorbeeld hiervan zijn de ontwikkelingen bij de overheid.Vanaf 2010 is de Nederlandse Rijksoverheid verplicht 100% duurzaam in te kopen. Provincies en waterschappen streven ernaar 50% van hun inkopen duurzaam te laten zijn. De gemeenten streven naar 100% duurzaam inkopen in 2015. Dat is een flinke impuls voor de markt van duurzame producten. En dus ook voor de branche van kantoorartikelen.

Voor u ligt het Groene boek, een overzicht van meer dan (2.500) kantoorproducten met een duurzame of milieuvriendelijke claim. Wij zijn ons bewust van onze rol in deze maatschappij en zien hier voor ons een duidelijke taak weggelegd. Door de toenemende aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen stijgt de vraag naar groene producten. We breiden ons groene assortiment daarom steeds verder uit en vergroenen ons huidige assortiment waar mogelijk. In dit boek hebben we alles voor u duidelijk op een rij gezet. U leest onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Wat is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat uit van het samenspel tussen de elementen mens, milieu en economie. Ook wel de drie Ps genoemd: People, Planet en Profit. De essentie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dat u, naast een winstoogmerk, ook aandacht voor het milieu en de mensen om u heen houdt. Op deze wijze bouwt u een duurzaam bestaan op, voor uw bedrijf n uw omgeving. Nu en in de toekomst.

2

i

Het goede voorbeeld Wij willen graag het goede voorbeeld geven.Wij zijn aangesloten bij de grootste inkooporganisatie voor kantoorartikelen in de Benelux, Quantore. Quantore is gecertificeerd volgens de ISO 14001 milieunorm en de ISO 90001 kwaliteitsnorm. Onze inkooporganisatie heeft een milieuplan opgesteld met concrete doelstellingen en verbeteracties om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. In het Milieuplan is de volgende missie geformuleerd: Quantore Europe B.V. streeft ernaar haar bedrijfsactiviteiten samen te laten gaan met haar verantwoordelijkheid voor het milieu, de veiligheid en gezondheid van iedereen die betrokken is bij haar activiteiten. Quantore wil het breedste assortiment groene artikelen in de markt te bieden. Dit doet zij door het assortiment met een groen label te vergroten en het aandeel groene producten in het huismerk te vergroten. Ook in haar geavanceerde logistieke centrum is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijke alternatieven. Zo zijn diverse energiebesparende maatregelen doorgevoerd, wordt hemelwater opgevangen ter aanvulling op het grondwater en wordt er gebruik gemaakt van efficintere verpakkingen.

Deze catalogus is voor Met deze catalogus willen we u ondersteunen bij het behalen van uw maatschappelijke doelstellingen. Met leveranciers is een zorgvuldige afweging gemaakt tussen de producten en is een evenwichtig assortiment samengesteld. In deze catalogus ziet u verantwoorde producten in de categorien computersupplies, toners en cartridges, presentatiesystemen en -hulpmiddelen, papier en papierwaren, kantoor- en bureauartikelen, opbergmiddelen, -systemen en -meubelen, schrijf- en tekenartikelen en facilitaire producten. Op overzichtelijke wijze ziet u precies welke milieuvriendelijke claims er bij de verschillende producten horen. Een toelichting op de verschillende milieukenmerken is opgenomen in de catalogus. Kijk voor meer informatie op www.quantore.com.

3

i

Tips voor een

groen enduurzaam

kantoor:

Een milieuvriendelijke claim is snel gemaakt, controleer of milieuprestaties echt kloppen. Alle producten in deze catalogus zijn voorzien van officile keurmerken. Kantoorartikelen: Door de achterkant van bedrukt papier als kladpapier te gebruiken, dubbelzijdig af te drukken en door gebruik te maken van kringlooppapier en/of FSC-papier, bespaart u zowel geld als bossen.Verder zijn er onder meer milieuvriendelijke pennen, markers, nietmachines, mappen te koop. U vindt deze producten in deze catalogus.

Energiebesparing: Houd de ontwikkelingen in de gaten om te besparen op verlichting, verwarming en elektriciteit. Spaarlampen op de werkplek besparen al snel op de energierekening. U verhoogt het arbeidsplezier van de medewerkers door te kiezen voor daglichtlampen. Naast dat ze zuinig zijn, dragen deze lampen bij aan een goede gezondheid. Vervoer: Maak zoveel mogelijk gebruik van de fiets en het openbaar vervoer of doe mee aan een carpool systeem. U realiseert zo aanzienlijke besparingen en het is beter voor het milieu. Natuurlijk is deze catalogus gedrukt op papier dat voldoet aan alle milieucriteria. Het is BIOTOP papier en FSC gecertificeerd.

4

Iconen, handig en snel verklaard iAandacht voor het milieuWij letten op het gebruik van verantwoorde materialen, zorgvuldige productie en verpakkingen die het milieu ontzien. Producten die op dit gebied aan deze eisen voldoen, kunt u herkennen aan het groene logo.

Paper by NatureDe Paper by Nature Vereniging promoot zowel milieuvriendelijke praktijken in de papierverwerkende industrie als het verantwoord gebruik van papier door de consument. De vereniging ontwikkelde het Paper by Nature-Ecolabel dat een wereldwijde referentie wil bieden, voor meer informatie over het eco-label, bezoek www.paperbynature.com. Het Paper by Nature Eco-label wordt toegekend door erkende certificeringsinstanties die het aanvragende bedrijf volgens de criteria van het Eco-label doorlichten. Daarna wordt de Eco-label certificatie regelmatig volgens een streng proces herzien en gevolgd. Om de drie jaar volgt er een algemene herziening die alle criteria omvat.

Europese bloemHet Europees Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-foodproducten en diensten. Van schoonmaakmiddelen tot kopieerpapier tot toeristische accommodaties. Voor steeds meer gebruiksartikelen en diensten worden Europees Ecolabel-criteria opgesteld. Deze criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval. U herkent het Europees Ecolabel aan de bloem. En dan weet u: 'Met de bloem kies je voor groen'.

Cradle To CradleDe kern van Cradle to Cradle ligt in het concept AFVAL IS VOEDSEL. Alle gebruikte materialen zouden na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Hierbij zou geen kwaliteitsverlies mogen zijn en alle restproducten moeten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn. Deze kringloop is dan compleet.... en afval is voedsel. Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling waarbij de huidige generatie in haar noden voorziet, zonder de mogelijkheden daartoe voor de volgende generatie te beperken. De Cradle-to-Cradle (C2C) filosofie gaat verder en wil voorzien in onze eigen noden, maar ook de toekomstige generaties van meer mogelijkheden voorzien. Het motto daarbij is probeer goed te zijn in plaats van minder slecht! De drie basisregels van Cradle to Cradle zijn: Afval = voedsel, Zon is de energiebron, Respect voor Diversiteit.

De Blauwe EngelDit is de Duitse variant van het Nederlandse Milieukeur. Het label geldt als n van de meest degelijke en vergaande milieukeurmerken. Criteria zijn o.a. 100% vervaardigd uit postconsumptie gerecycleerde vezels. Geen gebruik van bepaalde AZO-kleurstoffen. Geen pigmenten met kwik, lood, cadmium of chroom. Geen gebruik van schadelijke toxische of carcinogene stoffen.

Nordic SwanWereldwijd zijn er zeker 600 bedrijven die producten, gecertificeerd met Nordic Swan, verkopen. Het milieukeurmerk Nordic Swan is het officile milieukeurmerk in Scandinavi. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland certificeren en ontwikkelen criteria voor Nordic Swan. Milieukeur en Nordic Swan maken vaak gebruik van elkaars criteria. Net als bij Milieukeur en Europees Ecolabel hebben de criteria van Nordic Swan betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst: van grondstoffen, energieverbruik tot schadelijke stoffen en afval. Ook de Nordic Swan criteria helpen bedrijven verantwoorde keuzes te maken over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Emas keurmerkEMAS staat voor Eco Management and Audit Scheme. Dit is de titel van een verordening van de Europese Unie die de lidstaten verplicht om een systeem in te voeren waarbij organisaties het recht kunnen krijgen om een Europees milieu-logo te voeren. Een organisatie kan worden geregistreerd als EMAS-deelnemer wanneer: 1. Een milieumanagementsysteem is ingevoerd. 2. Een milieuverslag is opgesteld (in de EMAS-verordening wordt dit een milieuverklaring genoemd). 3. Een erkende milieuverificatieinstelling het milieumanagementsysteem en de milieuverklaring heeft goedgekeurd. De ISO 14001-norm vormt de basis voor de eisen van het milieumanagementsysteem. De milieuverklaring is vergelijkbaar met een milieujaarverslag.

MilieukeurHet Nederlandse Milieukeur vindt u op bijvoorbeeld voedingsmiddelen, papier, verf, meubelen, brandblussers en aanbieders van ecostroom. Het keurmerk geeft aan dat deze producten minder belastend zijn voor het milieu in vergelijking met soortgelijke producten zonder keurmerk.

ComposteerbaarArtikelen gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal. Het materiaal is een combinatie van FSC gecertificeerde houtvezels, mais, suikerriet of bladeren. Verder bestaat het PLA (vernieuwbare bron) en composteerbaar plastic. Binnen 12 weken in een compsteringsinstalatie afgebroken. Milieuvriendelijk doordat je op eindige bronnen (olie) bespaart en doordat het composteerbaar is.

FSC keurmerkHet Forest Stewardship Council is een bekende internationale organisatie die een duurzaam en verantwoord beheer van de bossen stimuleert. Het FSC-keurmerk kunt u tegenkomen op hout en houtproducten, zoals meubilair, vloeren en papier. Met CoC-certificering. CoC, Chain of Custody, staat voor alle gecertificeerde schakels in de keten tussen bos en eindconsument die voldoen aan eisen als traceerbaarheid, identificatie en scheiding van goederen.

KringloopDit logo wordt gebruikt voor producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Dit is natuurlijk minder milieubelastend dan de productie van nieuwe grondstoffen.

PEFC keurmerkDe PEFC-certificering staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes. U weet dat u bij producten met dit logo te maken hebt met verantwoord geproduceerde hout- en/of papierproducten. Het is het grootste bos- en CoCcertificeringsysteem ter wereld. CoC, Chain of Custody, staat voor alle gecertificeerde schakels in de keten tussen bos en eindconsument die voldoen aan eisen als traceerbaarheid, identificatie en scheiding van goederen. In de producten zitten geen oplosmiddelen en deze zijn tevens chloorvij gebleekt. De verpakking is van gerecycled materiaal.

Chloorvrij gebleektChloorvrij gebleekt papier is er in twee varianten: ECF (Elementary Chlorine Free) en TCF (Totally chlorine Free). E.C.F. wil zeggen dat de papierpulp gebleekt is zonder chloorgas. TCF wil zeggen dat papierpulp gebleekt is zonder chloorgas en/of chloorverbindingen. Dit wordt gebruikt voor artikelen waarbij de productie voor veel minder watervervuiling zorgt.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

i

Iconen, handig en snel verklaardHuismerkDoor met fabrikanten speciale afspraken te maken, kunnen wij sommige artikelen voor een sterk concurrerende prijs onder eigen label leveren. Dit betekent niet altijd dat een artikel het laagst geprijsd in zijn soort is, maar wel dat het voldoet aan een aantal kwaliteitsnormen die wij onszelf gesteld hebben.

Icoontjes batterijenDit icoontje geeft aan om welk type batterijen het gaat en hoeveel u er nodig heeft. Worden de batterijen niet meegeleverd, dan staat er een schuine streep door het icoontje.

Icoontjes nietjes BudgetvriendelijkIn ons assortiment vindt u vele hoogwaardige en innovatieve producten. Maar niet altijd is het beste van het beste nodig. Zoekt u goede kwaliteit voor een redelijke prijs, let dan op dit logo. Weet u niet wat de beste keuze is, dan geven wij graag een eerlijk advies. Nietjes zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Dit icoontje geeft de soort aan die in de machine past.

NieuwOns assortiment breiden we regelmatig uit met nieuwe, aantrekkelijke artikelen voor zowel het zakelijke als het particuliere assortiment. Nieuwe producten herkent u aan dit logo.

Icoontjes schrijfbreedte vulpenDe schrijfbreedte van een vulpen: breed, medium, fijn of extra fijn.

Ergonomisch verantwoordGenspireerd door de Arbowet besteden veel fabrikanten tegenwoordig extra aandacht aan comfortabel werken. Dit logo staat niet alleen bij artikelen die aan de eisen van de Arbowet voldoen, maar ook bij producten waarbij speciale aandacht is besteed aan ergonomische aspecten.

Icoontjes schrijfbreedte balpenDe schrijfbreedte van een balpen: breed, medium, fijn of extra fijn. De schrijfbreedte kan ook worden weergegeven in het aantal millimeters.

EuroZoekt u een geldlade, een geldtelmachine of een detector voor vals geld die op de euro is ingesteld? Let u dan op dit logo.

Icoontjes schrijfbreedte rollersDe schrijfbreedte van een roller: breed, medium, fijn of extra fijn. De schrijfbreedte kan ook worden weergegeven in het aantal millimeters.

ICOONTJESIcoontjes papierkwaliteitDe papierkwaliteit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de witheid, het gramsgwicht en de eigenschappen van het papier. De papierkwaliteit geven wij aan met sterren, varirend van 1 ster tot 5 vijf sterren voor het papier met de beste kwaliteit.

Icoontjes schrijfbreedte fijnschrijverDe schrijfbreedte van een fijnschrijver: breed, medium, fijn of extra fijn. De schrijfbreedte kan ook worden weergegeven in het aantal millimeters.

Icoontjes aantal vellen papierDit icoontje geeft het aantal vellen papier aan dat in de verpakking zit. Het wordt ook gebruikt voor het aantal vellen papier dat een nietmachine of perforator aankan.

Icoontjes schrijfbreedte viltstiften ronde puntDe schrijfbreedte van een fijne viltstift met ronde punt: breed, medium, fijn of extra fijn. De schrijfbreedte kan ook worden weergegeven in het aantal millimeters.

Icoontjes printersoortPrinters zijn er in allerlei soorten en maten. Dit icoontje geeft aan of het gaat om een inkjetprinter, een laserprinter of een copier. Ook geeft het aan of de machine print in kleur of in zwart-wit.

Icoontjes schrijfbreedte viltstiftenDe schrijfbreedte van een middelgrote viltstift in millimeters.

Icoontjes printersnelheidIedere printer heeft een eigen printsnelheid, deze wordt uitgedrukt in het aantal pagina's per minuut. Dit geldt zowel voor kleur als zwart-wit.

Icoontjes schrijfbreedte viltstiften beitelpuntDe schrijfbreedte van een beitelviltstift in millimeters.

Icoontjes energievoorzieningDit icoontje geeft informatie over de energievoorziening van het apparaat, bijvoorbeeld of het werkt op stroom, zonne-energie of een adapter (en of deze bij de verpakking is ingesloten).

computersupplies

1

1 Data-opberg en -verzendmiddelen/Computer reinigingCd/dvd hoezen

BESTELLEN VIA INTERNET

TIPBespaar tijd en geld door uw kantoorartikelen elektronisch te bestellen. U heeft 24 uur per dag toegang tot onze gebruikersvriendelijke elektronische bestelsysteem en catalogus. U kunt met enkele muisklikken razendsnel bestellen.

ATLANTA CD/DVD HOES BIOLOGISCH AFBREEKBAARCD/DVD hoesje gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar kunststof. 80 micron, contact-transparant.

Pak 25 stuks.

transparant

A6060-050 551285

Reiniging voor beeldschermen

Reiniging met luchtdruk

FELLOWES BEELDSCHERMREINIGERDOEKJ ES100 natte reinigingsdoekjes. Hersluitbare bus, ideaal voor regelmatig gebruik thuis of op kantoor. Doseersysteem waarbij steeds n doekje tegelijk uit de bus wordt getrokken. Reinigt beeldschermen zonder strepen of vlekken. TFT/LCD geschikt. Deze doekjes zijn biologisch afbreekbaar.

FELLOWES LUCHTDRUKSPRAY HFC VRIJVerwijdert stof en vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Ideaal voor gebruik op elektronische, fotografische en andere gevoelige apparatuur. Spraymechanisme voor betere dosering. dispenser met 100 doekjes 99703 701479 HFC vrij en ozonvriendelijk.

350ml HFC vrij

99749 701515

8

printersupplies

2

2 Compatible cartridges en tonersProprint supplies

PROPRINT TONERCARTRIDGES VOOR BROTHER PRINTERSProprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn cartridges voor vele printers van Brother opgenomen. Stuk voor stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges zijn en worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen. En uiteraard staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van deze geremanufactureerde cartridges.

PROPRINT TONERCARTRIDGES VOOR CANON PRINTERSProprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn cartridges voor vele printers van Canon opgenomen. Stuk voor stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges zijn en worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen. En uiteraard staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van deze geremanufactureerde cartridges.

TN-2000 TN-3060 TN-3170 DR-6000 TN-6600 TN-7600 DR-8000 TN-8000

zwart zwart zwart drum zwart zwart drum zwart

PRO2518 PRO2511 PRO2508 PRO2515 PRO2504 PRO2510 PRO2522 PRO2502

855008 855005 855009 865000 855001 855002 865002 855003

E-30 FX-3 FX-4 FX-7 FX-10 Type-T

zwart zwart zwart zwart zwart zwart

PRO2402 PRO2302 PRO2303 PRO2305 PRO2306 PRO2181

852000 852001 852004 852003 852010 852005

SNEL VINDEN WAT U ZOEKTPROPRINT TONERCARTRIDGES VOOR EPSON PRINTERSProprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn cartridges voor printers van Epson opgenomen. Stuk voor stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges zijn en worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen. En uiteraard staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van S050097 deze geremanufactureerde S050098 cartridges. S050099

TIPDankzij de logische hoofdstukindeling en de handige kleurentabs raakt u het spoor in onze catalogus nooit bijster. Uiteraard vindt u achterin een uitgebreide inhoudsopgave, zowel alfabetisch als op bestelnummer.

geel rood blauw

PRO2835 853003 PRO2836 853002 PRO2837 853001

PROPRINT TONERCARTRIDGES VOOR HP PRINTERS C-SERIEProprint is een voordelig alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn cartridges voor bijna alle printers en faxen van HP opgenomen. Stuk voor stuk scherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu, lege cartridges worden zoveel mogelijk hergebruikt. Uiteraard staat Prprint garant voor een uitstekende kwaliteit van deze geremanufactureerde cartridges.

92274A 92295A 92298A 92298X C3903A C3906A C3909A C4092A C4096A C4127X C4129X C4182X C7115A C7115X C8061A C8061X

zwart PRO2102 zwart PRO2100 zwart PRO2103 zwart HC PRO2110 zwart PRO2106 zwart PRO2107 zwart PRO2108 zwart PRO2116 zwart PRO2115 zwart HC PRO2109 zwart HC PRO2117 zwart HC PRO2118 zwart PRO2120 zwart HC PRO2120 zwart PRO2119 zwart HC PRO2119

851073 851071 851000 851076 851001 851002 851003 851004 851005 851007 851008 851009 851010 851011 851012 851013

C8543X C9700AQ3960A C9701AQ3961A C9702AQ3962A C9703AQ3963A C9720A C9721A C9722A C9723A C9730A C9731A C9732A

zwart HC PRO2137 851014 zwart blauw geel rood zwart blauw geel rood zwart blauw geel PRO2164 851026 PRO2165 851027 PRO2167 851029 PRO2166 PRO2160 PRO2161 PRO2163 PRO2162 PRO2189 PRO2190 PRO2192 851028 851022 851023 851025 851024 851048 851049 851051

C9733A CB436A

rood zwart

PRO2191 851050 PRO2142 851093

10

Compatible cartridges en toners 2Q1338A Q1339A Q2610A Q2612X PROPRINT TONERCARTRIDGES Q2613A VOOR HP PRINTERS Q-SERIE Q2613X Proprint is het voordeligste Q2624A alternatief voor printersupplies. In het Q2670A assortiment van Proprint zijn Q2671A cartridges voor vele printers van HP Q2672A opgenomen. Stuk voor stuk Q2673A vlijmscherp geprijsd. Proprint is Q2681A vriendelijk voor het milieu. Lege Q2682A cartridges zijn en worden zoveel Q2683A mogelijk hergebruikt om het milieu Q3964A te sparen. En uiteraard staat Proprint Q5942A voor een uitstekende kwaliteit van Q5942X deze geremanufactureerde Q5945A cartridges. Q5949A zwart zwart zwart zwart zwart zwart HC zwart zwart zwart geel rood blauw geel rood drum zwart zwart HC zwart zwart PRO2122 PRO2123 PRO2121 PRO2126 PRO2124 PRO2124 PRO2125 PRO2172 PRO2173 PRO2175 PRO2174 PRO2176 PRO2178 PRO2177 PRO2290 PRO2129 PRO2129 PRO2138 PRO2127 851015 851016 851017 851021 851018 851019 851020 851034 851035 851037 851036 851038 851040 851039 861000 851041 851042 851043 851030 Q5949X Q5950A Q5951A Q5952A Q5953A Q6000A Q6001A Q6002A Q6003A Q6460A Q6461A Q6463A Q6462A Q6470A Q6471A Q6472A Q6473A Q6511A Q6511X zwart HC zwart blauw geel rood zwart blauw geel rood zwart blauw rood geel zwart blauw geel rood zwart zwart HC PRO2127 PRO2197 PRO2198 PRO2200 PRO2199 851031 851067 851068 851070 851069 851079 851080 851082 851081 851083 851085 851086 851087 851060 851061 851063 851062 851032 851033

PRO2209 PRO2210 PRO2211 PRO2212 PRO2182 PRO2183 PRO2185 PRO2184 PRO2128 PRO2128

Q7551X Q7553X Q7581A Q7582A Q7583A C9700AQ3960A C9701AQ3961A C9702AQ3962A C9703AQ3963A

zwart HC zwart HC blauw geel rood zwart blauw geel rood

PRO PRO2140 PRO2186 PRO2188 PRO2187

851084 851078 851064 851066 851065

PRO2164 851026 PRO2165 851027 PRO2167 851029 PRO2166 851028

PROPRINT TONERCARTRIDGES VOOR PANASONIC PRINTERSProprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn cartridges voor printers van Panasonic opgenomen. Stuk voor stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen. En staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van deze UG-3204 geremanufactureerde cartridges. UG-3350

PROPRINT TONERCARTRIDGES VOOR RICOH PRINTERSProprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn cartridges voor printers van Ricoh opgenomen. Stuk voor stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges zijn en worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen. En uiteraard staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van PRO2554 859003 deze geremanufactureerde PRO2551 859001 cartridges. type 1435

zwart zwart

zwart

PRO2603 859004

PROPRINT INKCARTRIDGES VOOR DELL PRINTERS PROPRINT INKCARTRIDGES VOOR BROTHER PRINTERSLC-900 LC-900 LC-900 Proprint is het voordeligste LC-900 alternatief voor printersupplies. In het LC-1000 assortiment van Proprint zijn LC-1000 cartridges voor veel printers van LC-1000 Brother opgenomen. Stuk voor stuk LC-1000 vlijmscherp geprijsd. Proprint is LC-1000 vriendelijk voor het milieu. Lege LC-1100 cartridges zijn en worden zoveel LC-1100 mogelijk hergebruikt om het milieu LC-1100 te sparen. En uiteraard staat Proprint LC-1100 voor een uitstekende kwaliteit. LC-1100 zwart PRO4426 blauw PRO4427 rood PRO4428 geel PRO4429 zwart PRO4430 blauw PRO4431 rood PRO4432 geel PRO4433 4 kleurenpack zwart PRO4435 blauw PRO4436 rood PRO4437 geel PRO44387 4 kleurenpack 845004 845005 845006 845007 845008 845009 845010 845011 845016 845012 845013 845014 845015 845017 Proprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het assortiment van Proprint zijn ook enkele cartridges voor printers van Dell opgenomen. Stuk voor stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges zijn en worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen. En uiteraard staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van deze geremanufactureerde M4640 cartridges. M4646

zwart kleur

PRO1264 846000 PRO1265 846001

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

11

2 Compatible cartridges en toners

BC-02 zwart PRO1131 BC-05 kleur PRO1135 BC-20 zwart PRO1145 BCI-3E zwart PRO4230 BCI-3E blauw PRO4231 BCI-3E rood PRO4232 BCI-3E geel PRO4233 BCI-6 foto blauw PRO4244 BCI-6 foto rood PRO4245 PROPRINT INKCARTRIDGES BCI-6 zwart PRO4240 VOOR CANON PRINTERS BCI-21 zwart PRO4215 Proprint is het voordeligste BCI-21 kleur PRO4216 alternatief voor printersupplies. In het BX-3 zwart PRO1133 assortiment van Proprint zijn CL-38 kleur PRO1142 cartridges voor veel printers en faxen CL-41 kleur PRO1148 van Canon opgenomen. Stuk voor CL-51 kleur PRO1147 stuk vlijmscherp geprijsd. Proprint is CLI-8 zwart + chip PRO4260 vriendelijk voor het milieu. Lege CLI-8 blauw + chip PRO4261 cartridges zijn en worden zoveel CLI-8 rood + chip PRO4262 mogelijk hergebruikt om het milieu CLI-8 geel + chip PRO 4263 te sparen. En uiteraard staat Proprint CLI-8 + PGI-5 4-kleurenset voor een uitstekende kwaliteit van Alleen te gebruiken in deze geremanufactureerde cartridges combinatie met starterkit 842035.

842000 842001 842002 842005 842006 842007 842009 842010 842011 842016 842003 842004 842017 842047 842029 842027 842041 842042 842043 842044 842053

CLI-8 CLI-8 CLI-8 CLI-8

navulcassette zwart navulcassette blauw navulcassette rood navulcassette geel

PGI-5 PGI-5 PRO4250 842036 PRO4251 842037 PRO4252 842038 PRO4253 842039 PRO1141 842046 PRO1148 842028 PRO1146 842026

PG-37 zwart PG-40 navulcassette zwart PG-50 zwart

zwart + chip PRO4264 navulcassette zwart PRO5254 CLI-8 + PGI-5 4-kleurenset PGI-520 zwart + chip PRO4274 PGI-522 + CLI-521 5-kleurenset CLI-521 zwart + chip PRO4270 CLI-521 blauw + chip PRO4271 CLI-521 rood + chip PRO4272 CLI-521 geel + chip PRO4273 PGI-522 + CLI-521 5-kleurenset

842045 842040 842053 842052 842054 842048 842049 842050 842051 842054

PROPRINT INKCARTRIDGES VOOR EPSON PRINTERS

T007401 T008401 T009401 Proprint is het voordeligste T017401 alternatief voor printersupplies. In het T018401 assortiment van Proprint zijn T019401 cartridges voor veel printers van T020401 Epson opgenomen. Stuk voor stuk T026401 vlijmscherp geprijsd. Proprint is T027401 vriendelijk voor het milieu. Lege T036140 cartridges zijn en worden zoveel T037040 mogelijk hergebruikt om het milieu T040140 te sparen. En uiteraard staat Proprint T041040 voor een uitstekende kwaliteit. T042240

zwart kleur kleur zwart kleur zwart kleur zwart kleur zwart kleur zwart kleur blauw

PRO4160 PRO4161 PRO4165 PRO4168 PRO4169 PRO4147 PRO4148 PRO4175 PRO4176 PRO4170 PRO4171 PRO4196 PRO4197 PRO4310

843002 843003 843004 843005 843006 843007 843008 843009 843010 843023 843024 843025 843026 843027

T042440 T044140 T044240 T044340 T044440 T048140 T048240 T048340 T048440 T048540 T048640 T050140 T051140 T052040

geel PRO4312 zwart PRO4321 blauw HC PRO4322 rood HC PRO4323 geel HC PRO4324 zwart PRO4315 blauw PRO4316 rood PRO4317 geel PRO4318 lichtblauw PRO4319 lichtrood PRO4320 zwart PRO4117 zwart PRO4123 kleur PRO4122

843029 843034 843035 843036 843037 843038 843039 843040 843041 843042 843043 843030 843031 843032

T053040 T055140 T055240 T055340 T055440 T061140 T061240 T061340 T061440 T071140 T071240 T071340 T071440 T071540

kleur PRO4126 foto PRO4325 blauw PRO4326 rood PRO4327 geel PRO4328 zwart PRO4338 blauw PRO4339 rood PRO4340 geel PRO4341 zwart PRO4343 blauw PRO8344 rood PRO8345 geel PRO8346 kleurenset+zwart

843033 843052 843053 843054 843055 843056 843057 843058 843059 843060 843061 843062 843063 843064

12

Compatible cartridges en toners 2

PROPRINT INKCARTRIDGES VOOR HP PRINTERS

51626A 51629A Proprint is het voordeligste 51645A alternatief voor printersupplies. In het 51649A assortiment van Proprint zijn C1823D cartridges voor vele printers en faxen C4836A van HP opgenomen. Stuk voor stuk C4837A vlijmscherp geprijsd. Proprint is C4838A vriendelijk voor het milieu. Lege C4844A cartridges zijn en worden zoveel C5010D mogelijk hergebruikt om het milieu C5011D te sparen. En uiteraard staat Proprint C6578A voor een uitstekende kwaliteit van C6614D deze geremanufactureerde C6615D cartridges. C6625A

nr.26 nr.29 nr.45 nr.49 nr.23 nr.11 nr.11 nr.11 nr.10 nr.14 nr.14 nr.78 nr.20 nr.15 nr.17

zwart zwart zwart kleur kleur blauw rood geel zwart kleur zwart kleur zwart zwart kleur

PRO1100 PRO1105 PRO1165 PRO1111 PRO1167 PRO1191 PRO1192 PRO1193 PRO1159 PRO1101 PRO1102 PRO1128 PRO1125 PRO1126 PRO1127

841000 841001 841002 841040 841003 841012 841013 841014 841015 841011 841010 841004 841005 841006 841007

C6656A C6657A C6658A C8719EE C8727A C8728A C8765EE C8766EE C8767EE C8771EE C8772EE C8773EE C8774EE

zwart kleur foto zwart zwart kleur zwart kleur zwart blauw rood geel lichtblauw C8775EE nr.363 lichtrood

nr.56 nr.57 nr.58 nr.363 nr.27 nr.28 nr.338 nr.343 nr.339 nr.363 nr.363 nr.363 nr.363

PRO1120 PRO1121 PRO1122 PRO4500 PRO1103 PRO1104 PRO1160 PRO1161 PRO1162 PRO4501 PRO4502 PRO4503

841008 841009 841020 841034 841016 841017 841021 841022 841023 841035 841036 841037

PRO4504 841038 PRO4505 841039

C9351A nr.21 C9352A nr.22 C9361EE nr.342 C9362EE nr.336 C9363EE nr.344 C9364EE nr.337 C9391A nr.88 C9392A nr.88 C9393A nr.88 C9396A nr.88 CB335EE nr.350 CB336EE nr.350 XL CB337EE nr.351 CB338EE nr.351 XL

zwart kleur kleur zwart kleur zwart blauw rood geel zwart zwart

PRO1106 PRO1107 PRO1168 PRO1166 PRO1163 PRO1169 PRO1201 PRO1202 PRO1203 PRO1200 PRO1208

841018 841019 841033 841032 841024 841031 841026 841027 841028 841025 841042

zwart PRO1208 841045 kleur PRO1209 841043 kleur PRO1209 841046

PROPRINT INKCARTRIDGES VOOR LEXMARK PRINTERS

vlijmscherp geprijsd. Proprint is vriendelijk voor het milieu. Lege cartridges zijn en worden zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu Proprint is het voordeligste alternatief voor printersupplies. In het te sparen. En uiteraard staat Proprint voor een uitstekende kwaliteit van assortiment van Proprint zijn deze geremanufactureerde cartridges voor veel printers van cartridges. Lexmark opgenomen. Stuk voor stuk

10N0016 nr.16 10N0026 nr.26 12A1970 nr.70 12A1980 nr.80 18C0032E nr.32 18C0033E nr.33 18C0034 nr.34

zwart kleur zwart kleur kleur kleur zwart

PRO1184 PRO1185 PRO1172 PRO1173 PRO1251 PRO1252 PRO1253

849001 849002 844000 844001 849006 849007 844005

18C0781 nr.1 kleur PRO1255 844007 18L0032 nr.82 zwart PRO1186 849003 18L0042 nr.83 kleur PRO1187 849004

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

13

kantoormachines

3

3 Multifunctionele machinesMultifunctionele kleurenlasermachines

BROTHER KLEURENLASER MULTIFUNCTIONAL MFC-9120CNKleurenprinter met LED-technologie, gecertificeerd met het Energy Star en Blaue Engel keurmerk. 5 in 1 - Netwerk Kleurenlaser Fax printer - flatbed kleurenscanner copier - PC Fax. Afdruksnelheid tot 16ppm. Resolutie tot 2400x600dpi. 64MB geheugen, uitbreidbaar tot 576MB. LCD display met 16 karakters. Printcapaciteit tot 1500 pagina's per maand. Standaard papierlade van 250vel A4. ADF voor 35vel. Copier met zoom 25-400%. Kleurenscanner met een optische resolutie 600x2400dpi, interpolair 19200x19200dpi. Scan to e-mail/internet fax/netwerk/FTP. USB 2.0 en 10/100 Base TX netwerk. Fax met 200 snelkiesnummers. 33.600 bps fax modem. Afmetingen 432x491x401mm. Met keurmerken van Blauwe Engel Brother MFC-9120CN Nederland n Energy Star. Brother MFC-9120CN Belgi

CANON KLEURENLASER MULTIFUNCTIONAL I-SENSYS MF8450Kleuren lasermultifunctional, printer, copier, scanner en fax. Print 17ppm in kleur en zwart. resolutie 600x600dpi tot 2400x600dpi. Een ADF voor 50 paginas. Duplexunit voor dubbelzijdig printen. 3,5" kleuren TFT display. Geheugenkaartlezers voor de meeste kaarten. Papiercassette voor 250vel. 2e papiercassette van 500vel is optioneel. 384MB geheugen. Hi-Speed USB 2.0 en TX-Ethernet aansluiting. Scan & Send. Fax met geheugen voor 1000 pagina's. 200 snelkiesnummers. Kopier tot 99 kopien. 50-200% zoom. Afmetingen 546x527x632mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

450651 450648

Canon MF8450

434509

Multifunctionele lasermachines

BROTHER LASERMULTIFUNCTIONAL DCP-8070DLasermultifunctional met een afdruksnelheid tot 28 ppm. Duplexunit, voor dubbelzijdig afdrukken. Afdrukresolutie 1200x1200dpi. Geheugen 64 MB (uitbreidbaar). USB 2.0 Hi-speed. Print vanaf / Scan naar USB stick. Emulaties PCL6, BR-Script 3, IBM ProPrinter XL en Epson FX-850. Papierlade voor 250 vel, universele lade voor 50 vel. ADF (Automatische documentinvoer). Back-lit LCD scherm. Scannen en kopieren via de glasplaat of de ADF. Kleurenscanner met een optische resolutie 600x600dpi, interpolair 9600x9600dpi. Afmetingen 390x443x442mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

BROTHER LASERMULTIFUNCTIONAL MFC-8380DN4-in-1 multifunctional. Laserprinter, copier, scanner en fax. LCD-scherm: 2 regels, 16 karakters. 64MB geheugen, uit te breiden tot 576MB. Afdruksnelheid 30ppm. Resolutie 1200x600dpi. Comprimeert 2 tot 4 pagina's tot n pagina. Automatisch dubbelzijdig printen. Voorkomt ongeautoriseerd printen van beschermde documenten. Papierlade van 250vel, een 2e papierlade is optioneel. ADF voor 20vel. Kleurenscanner met een optische resolutie 600x2400dpi, interpolair 19200x19200dpi. Laser fax 33.6kbps, 2 seconden per pagina 300 voorkeuze toetsen en 20 groepen. 500 pagina geheugen.

Parallelle en hi-speed USB 2.0 interface en netwerkaansluiting. Printen vanaf geheugenstick. Afmetingen 390x443x442mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

brother DCP-8070D

450646

Brother MFC-8380DN

434155

16

Multifunctionele machines 3BROTHER LASERMULTIFUNCTIONAL MFC-8880DN5in1 Netwerk Laserfax, printer, flatbed kleurenscanner, copier en PC Fax. Hoge snelheid all-in-one mono duplex laserprinter met faxfunctie en netwerkconnectie. Afdruksnelheid tot 30ppm. Duplexunit, voor dubbelzijdig afdrukken, scannen en kopiren. Afdrukresolutie 1200x1200dpi. Geheugen 64MB (uitbreidbaar). USB 2.0 Hi-speed en Parallel. Netwerkklaar. Print vanaf / Scan naar USB stick. Papierlade voor 250vel. Optioneel tweede extra lade van 250vel (LT-5300). ADF (Automatische documentinvoer). Verzend-/ontvangstgeheugen tot 500 pagina's. Back-lit LCD scherm. Scannen en kopieren via de glasplaat of de ADF. Kleurenscanner met een optische resolutie 600x2400dpi, interpolair 19200x19200dpi. Afmetingen 531x451x475mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

CANON LASERMULTIFUNCTIONAL ISENSYS MF6680DNSnel en high performance printen, faxen, kopiren en in kleur scannen met laserkwaliteit. Netwerkaansluiting. PCL5e/6 compatibiliteit. Printsnelheid 22ppm. 1200x600dpi. All-in-One cartridge. 128MB geheugen. Papierlade van 500vel. Automatisch dubbelzijdig printen. Met ADF voor 50vel papier. Copir tot 99 stuks. Zoombereik 50-200%. Scanner 600x600dpi maximaal 9600x9600dpi. Faxgeheugen 1536 pagina's. Hi-speed USB 2.0 en 10base-T.100TX interface. Capaciteit 15.000 afdrukken per maand. Afmetingen 520x457x453mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother MFC-8880DN

433979

Canon MF6680DN

434212

Multifunctionele inkjetmachines

BROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL DCP-515W BROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL DCP-J1254 in 1 - Kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner Media Card Centre. Afdruksnelheid tot 33/27ppm (mono/kleur). Randloos printen. Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 32MB. USB 2.0 Full speed. Papierlade voor 100vel. Kopieersnelheid tot 22/20ppm (mono/kleur). Kopieerresolutie tot 1200dpi. Scanresolutie 1200x2400dpi. Photocapture Centre. Full Color 4.8cm LCD-display. Afmetingen 390x368x150mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother DCP-J125

430013

4 in 1 - Netwerk Kleurenprinter flatbed kleurencopier kleurenscanner - Media Card Centre - Wireless. Afdruksnelheid tot 35/28ppm. mono/kleur). Randloos printen. Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 40MB. USB 2.0 Full speed. Netwerkklaar (draadloos). Papierlade voor 100vel. Fotopapierlade voor 20vel. Kopieersnelheid tot 23/20ppm. (mono/kleur). Kopieerresolutie tot 1200dpi. Scanresolutie 1200x2400dpi. Photocapture Centre. Full Color 8.2cm Wide LCD-display. Afmetingen 390x368x150mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother DCP-J515W

430015

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

17

3 Multifunctionele machinesBROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL MFC-J615W5 in 1 - Netwerk Kleurenprinter flatbed kleurencopier kleurenscanner - kleurenfax Photocapture Centre - Wireless. Afdruksnelheid tot 35/28 ppm (mono/kleur). 30 Seconden Foto Print. Randloos printen. Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 40MB. USB 2.0 Hi-Speed. Netwerkklaar (bekabeld en draadloos). PictBridge. Direct Print vanaf USB stick. Papierlade voor 100vel. Fotopapierlade voor 20vel. ADF (Automatische documentinvoer). Modemsnelheid 33.600 bps. 100 Snelkiesnummers. Verzend-/ontvangstgeheugen 400 pagina's. PC-Fax. Kopieersnelheid tot 23/20ppm (mono/kleur). Kopieerresolutie tot 1200dpi. Scanresolutie 1200x2400dpi. Photocapture Centre. Full Color 8.2 cm Wide LCD-display. Afmetingen 390x375x180mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

BROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL MFC-J265W5 in 1 - Netwerk Kleurenprinter flatbed kleurencopier kleurenscanner - kleurenfax Photocapture Centre - Wireless. Afdruksnelheid tot 33/27 ppm (mono/kleur). Randloos printen. Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 32MB. USB 2.0 Full Speed. Netwerkklaar (draadloos). Papierlade voor 100vel. Modemsnelheid 14.400 bps. 40 Snelkiesnummers. Verzend-/ontvangstgeheugen 170 pagina's. PC-Fax. Kopieersnelheid tot 22/20ppm (mono/kleur). Kopieerresolutie tot 1200dpi. Scanresolutie 1200x2400dpi. Photocapture Centre. Full Color 4.8 cm LCD-display. Afmetingen 390x368x150mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother MFC-J265W

430017

Brother MFC-J615

430019

BROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL MFC-990CW7 in 1 - Netwerk Kleureninkjetfax kleurenprinter - flatbed kleurenscanner - kleurencopier - PC Fax - PhotoCapture Centre Message Center met DECT telefoon Wireless - Bluetooth. Afdruksnelheid tot 33/27ppm (mono/kleur). Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 48MB. USB 2.0 Hi-Speed. Direct Print via Bluetooth. Draadloos netwerkklaar. Direct Print vanaf USB stick. ADF. Papierlade voor 100vel. Fax met 100 Snelkiesnummers. Geheugen 400 pagina's. PC-Fax. Full Color 4.2" Wide Touchscreen LCD-display. Afmetingen 468x375x180mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star. Brother MFC-990CW

BROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL MFC-5890CN5in1 Netwerk A3 Kleurenprinter - A4 kleurenfax - A4 flatbed kleurenscanner - A4 kleurencopier en PhotoCapture Centre. Afdruksnelheid tot 35/28 ppm (mono/kleur). Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 64MB. USB 2.0 Hi-speed. Netwerkklaar. Direct Print vanaf USB stick. Papierlade van 150vel. ADF (Automatische documentinvoer). Fax met 80 Snelkiesnummers en 6 Directkiesnummers. Verzend-/ontvangstgeheugen 400 pagina's. Scanresolutie 1200x2400dpi. Full Color 3.3" Wide LCD-display. Afmetingen 485x408x242mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

433976

Brother MFC-5890CN NL MFC-5890CN Belgie

433978 434567

18

Multifunctionele machines/Printers 3BROTHER INKJETMULTIFUNCTIONAL MFC-6890CDW5 in 1 Netwerk A3 Kleurenprinter. Met kleurenfax, flatbed kleurenscanner, kleurencopier, PhotoCapture Centre en interne duplexunit. Afdruksnelheid tot 35/28 ppm (mono/kleur). 30 Seconden Foto Print. Duplexunit voor dubbelzijdig afdrukken van A4. Afdrukresolutie 1200x6000dpi. Geheugen 64MB. USB 2.0 Hi-speed. Netwerkklaar (bekabeld en draadloos). PictBridge. Direct Print vanaf USB stick. 2 Papierladen (100 en 250vel). ADF (Automatische documentinvoer). Modemsnelheid 33.600bps. 100 Snelkiesnummers en 6 Directkiesnummers. Verzend-/ontvangstgeheugen 400 pagina's. Kopieersnelheid tot 23/20ppm (mono/kleur). Kopieerresolutie tot 1200dpi. Scanresolutie 1200x2400dpi. Photocapture Centre. Full Color 4.2" Wide Touchscreen LCD-display.

CANON KLEURENLASERPRINTER I-SENSYS LBP-7750A4-kleurenlaserprinter. Print tot 30ppm. (kleur/zwart). Bijna geen opwarmtijd of wachttijd. Afdrukresolutie 600x600dpi. tot 9600x600dpi. Papierlade voor 250vel. Automatisch dubbelzijdig printen. 4 aparte All-in-one cartridge. Maximale capaciteit 75.000 ppm. Geheugen 256MB, uitbreidbaar tot 768MB. Printertalen PCL5c, PCL6 en PostScript. USB 2.0 High-Speed en 10Baset/100Base TX netwerkaansluiting. Afmetingen 517x530x374mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Afmetingen 540x488x323mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother MFC-6490CDW Nederland 434048 Brother MFC-6490CDW Belgi 434050

Canon LBP-7750DN

434392

BROTHER KLEURENLASERPRINTER HL-3040CNKleurenprinter met LED-technologie. Print tot 16ppm (mono-kleur). Resolutie tot 2400x600dpi. Sterke 300MHz processor. 32MB geheugen, uitbreidbaar tot 544MB. LCD display met 16 karakters. Standaard papierlade van 250vel A4. Windows 2000/XP/Vista Mac OS X 10.3.9 en groter en Linux. USB 2.0 en parallelle interface. 10/100 Base-TX netwerkaansluiting. Afmetingen 409x466x250mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star. Brother HL-3040CN

CANON KLEURENLASERPRINTER I-SENSYS LBP-7200Deze compacte kleurenlaserprinter is geschikt voor netwerken en is ideaal voor kleine werkgroepen die snelle en professionele kleurenprints nodig hebben. 20 ppm in kleur en zwart-wit. Printresolutie tot 9600 x 600 dpi. Diverse energiezuinige functies zoals Quick First-Print-technologie. Kan automatisch dubbelzijdig printen. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

433904

Canon LBP-7200CDN

450700

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

19

Printers 1 3

LaserprintersBROTHER LASERPRINTER HL-4150CDN BROTHER LASERPRINTER HL-2240DAfdruksnelheid tot 24ppm. Duplexunit voor dubbelzijdig afdrukken van A4 is optioneel. Afdrukresolutie 1200dpi. Processor 200Mhz. Geheugen 8MB. USB 2.0 Hi-Speed. Emulatie GDI. Papierlade voor 250vel, handmatige invoer voor 1vel. Afmetingen 368x360x183mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother HL-2240 Brother HL-2240 met duplexunit

433484 433479

Netwerk laserprinter. Afdruksnelheid tot 24ppm. Duplexunit, voor dubbelzijdig afdrukken. Resolutie 2400dpi Class. Processor 400 Mhz. Geheugen 128MB (uitbreidbaar). USB 2.0 Hi-speed. Netwerkklaar. Direct Print vanaf USB stick. Emulaties PCL6, BR-Script 3. Papierlade voor 250vel, universele lade voor 50vel. Optioneel 2e lade voor 500vel. Afmetingen 410x486x313mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Brother HL-4150CDN

430073

BROTHER LASERPRINTER HL-5340DDeze snelle en betrouwbare mono laserprinter wordt geleverd met onmisbare kantoorfuncties zoals een multifunctionele lade waarmee u eenvoudig op afwijkende formaten en speciaal papier kunt afdrukken. Afdruksnelheid tot 30ppm. Duplexunit, voor dubbelzijdig afdrukken van A4. Resolutie 1200x1200dpi. Geheugen 16MB (uitbreidbaar). USB 2.0 Hi-speed en Parallel. Emulaties PCL6, BR-Script 3, IBM ProPrinter XL en Epson FX-850. Optioneel een of twee extra laden van 250vel. Papierlade voor 250 vel, universele lade voor 50vel.

CANON LASERPRINTER I-SENSYS LBP-6650Werk met de totaal oplossing voor professioneel printen met laserkwaliteit. De printsnelheid van 33 ppm wordt gecombineerd met PCL5e/6 ondersteuning. Intern geheugen 64MB. Ingebouwde netwerkaansluiting. Duplexunit voor dubbelzijdig printen. Printkwaliteit 2400x600dpi. All-in-one cartridge. Standaard papierlade 250vel. Maximale printcapaciteit 50.000 ppm. Afmetingen 400x376x267mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star.

Afmetingen 371x384x246mm. Met keurmerken van Blauwe Engel n Energy Star. 433971

Brother HL-5340D

Canon LBP-6650DN

434549

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

21

3 1 RekenmachinesRekenmachines met pc-link

CANON REKENMUISHandige combinatie van een 10cijferige rekenmachine, draadloze laser-muis en invoer van numerieke gegevens voor je PC of Mac. Deze innovatieve 3-in-1 rekenmachine is een stijlvol element voor thuis of op kantoor.

10-cijferige rekenmachine. Gentegreerde connectiviteit met Bluetooth 2.0. Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-kopieerapparaten.

Indicator voor lege batterij en automatische uitschakeling. Compatibel met Windows en Macintosh.

wit zwart

420620 420621

Wetenschappelijke rekenmachinesTEXAS INSTRUMENTS REKENMACHINE 30ECO RS CASIO REKENMACHINE FX-82 SOLAROverzichtelijk, gemakkelijk leesbaar 10+2 display. 144 gentegreerde functies. Salderend geheugen. SCI/FIX/ENG-functie. Trigonometrische functies. Berekening percentage. 18 niveaus van haakjes. Hyperbolische en inverse hyperbolische functies. Automatische breukberekening. Toevalsgetallengenerator. Voorteken wisselen. Omrekening van sexagesimaal in decimaal en omgekeerd. Berekeningen in gon, graad en radiaal. Omrekening van poolcordinaten in rechthoekige cordinaten en omgekeerd. Met hardcase . Afmetingen 8x67x125mm.

Voeding: werkt alleen op zonne-energie. Met Blauwe Engel keurmerk.

De ecologische versie van de TI30XA, een 1-regelige wetenschappelijke rekenmachine voor het voortgezet onderwijs. De Kunststofbehuizing is voor 100% afkomstig uit recycling. De machine werkt volledig op zonnenergie. Display met tien cijfers. Technische en wetenschappelijke notatie (twee cijferige exponent). 1/x, x, x2, %. Rekenen met breuken. Goniometrische, hyperbolische en logaritmische functies. Breuken/Decimalen. Graden/Radialen/Decimale graden. Rechthoekige cordinaten/Poolcordinaten. Statistische berekeningen in n variabele. Voeding: gecombineerde werking op zonne-energie/batterij.

Texas TI-30ECO RS

421107

Casio FX-82 solar

421805

Zakrekenmachines

CANON REKENMACHINE LS-8TCG8-cijferige groene rekenmachine. Groot LCD-scherm. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta. Opdrachtindicatie. Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen. Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij. Schakelt automatisch uit. Afmetingen 104x64x9mm.

CASIO REKENMACHINE SL-305 ECOGroot 8-cijferig display. Percentageberekening. Belasting berekenen. Toets voor wijziging plus-/minteken. Onafhankelijk geheugen. Voeding middels zonnecellen. Behuizing van gerecycled kunststof. Afmetingen 7,5x70x119mm. Casio SL-305 Eco

Canon LS-8TCG

420603

420867

22

Rekenmachines 1 3Bureaurekenmachines

CANON REKENMACHINE AS-120Deze calaculator is gemaakt van gerecycled materiaal en is daarom zowel hyginisch als milieubewust. Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij. 12-cijferige bureaucalaculator. Groot, intern gekanteld LCD-scherm. Functie voor het berekenen van de BTW. Automatische uitschakeling. Afmetingen 145x101x30mm. Canon AS-120

CANON REKENMACHINE AS-1200Deze calaculator is gemaakt van gerecycled materiaal en is daarom zowel hyginisch als milieubewust. Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij. 12-cijferige bureaucalaculator. Groot, intern gekanteld LCD-scherm. Functie voor het berekenen van de BTW. Automatische uitschakeling. Afmetingen 178x118x37mm. Canon AS-1200

420613

420614

CANON REKENMACHINE AS-220012-cijferige bureaurekenmachine. Stijlvolle gebogen behuizing. Groot instelbaar opstaand scherm. De kunststof behuizing is gemaakt van gerecycled materiaal uit Canon kopieerapparaten. Dubbele voeding: zonne-energie en kwikvrije batterij. Selectie van decimalen en afronding. Automatische uitschakeling. Afmetingen 198x140x34mm.

CANON REKENMACHINE AS-240014-cijferige bureaurekenmachine. Stijlvolle gebogen behuizing. Groot instelbaar opstaand scherm. De kunststof behuizing is gemaakt van gerecycled materiaal uit Canon kopieerapparaten. Dubbele voeding: zonne-energie en kwikloze batterij. Selectie van decimalen en afronding. Automatische uitschakeling. Afmetingen 198x140x34mm.

Canon AS-2200

420615

Canon AS-2400

420617

CANON REKENMACHINE X-MARK 1Moderne design rekenmachine op alleen zonne-energie (geen batterij). 12 cijferig,semi-desktop rekenmachine met business functionaliteiten. Waarvan het display paneel voor 100% uit Canon lenzen is gerecycled. Luxueus en verfijnd design met een plat gestroomlijnde body. Gemakkelijk te lezen door intern gekanteld display. Business functionaliteit (Inkoop, verkoop,marge). Snelle en nauwkeurige invoer. CT geheugen. Shift knop. Procenten invoer (%+-). Knop voor +/- wijzigen. Automatische power off. 3 cijfers achter de komma. Afmetingen 157x95x15mm. Met Blauwe Engel keurmerk.

CANON REKENMACHINE LS-120TSG12-cijferige groene rekenmachine. Groot LCD-scherm. Doorrolfunctie voor snelle invoer. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta. Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen. Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij. Schakelt automatisch uit. Afmetingen 140x105x32mm.

wit zwart

420604 420605

canon LS-120TSG

420606

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

23

3 1 Rekenmachines

CANON REKENMACHINE HS-1200TCG12-cijferige groene rekenmachine. Groot LCD-scherm. Doorrolfunctie voor snelle invoer. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta. Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen. Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij. Schakelt automatisch uit. Afmetingen 107x118x35mm.

CANON REKENMACHINE TS-1200TCG12-cijferige groene rekenmachine. Groot gekanteld LCD-scherm. Doorrolfunctie voor snelle invoer. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta. Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen. Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij. Schakelt automatisch uit. Afmetingen 188x133x29mm.

Canon HS-1200TCG

420602

Canon TS-1200TCG

420601

CASIO REKENMACHINE JF-120 ECO12-cijferig groot display. Correctietoets. Belasting- en omrekentoets. Percentagetoets. Onafhankelijk geheugen. Afronden. Two way power. Tot 4 posities achter de komma. Add-toets. Behuizing van gerecycled kunststof. Afmetingen 173x107x26mm.

CASIO REKENMACHINE DF-120 ECO12-cijferige extra groot display. Kunststof toetsen. Functies: Euro omrekening, perrcentageberekening, belasting berekenen, groot totaal geheugen, decimaal selectie (0,1,2,3,4,ADD2), dubbelnultoets, verdeling in duizenden, onafhankelijk geheugen en afrondselectie. Solar-/batterijfunctie. Behuizing van gerecycled kunststof.. Afmetingen 36x122x175mm. Casio DF-120 Eco

Casio JF-120 Eco

420869

420870

ALLES IN N HAND

TIPCASIO REKENMACHINE MS-88 ECO8-cijferig, groot display. Lichtgevoelige, plastic toetsen. Belastingomrekentoets. Percentagetoets. Two way power. 3 posities achter de komma. Behuizing van gerecycled kunststof. Afmetingen 31x103x145mm.

Wel zo overzichtelijk: n adres, n bestelling, n levering, n factuur. Of u nu computersupplies, kantoorartikelen, facilitaire middelen of kantoormeubilair nodig heeft, n vaste leverancier is niet alleen gemakkelijker maar ook veel efficinter en voordeliger!

Casio MS-88 Eco

420868

24

Rekenmachines 1 3Rekenmachines met telrolCANON REKENMACHINE MP120-MG CANON REKENMACHINE XMARKDeze unieke zakelijke rekenmachine van handpalmformaat met printer is gemaakt van gerecycled materiaal van Canon en is een combinatie van elegante eenvoud en milieubewustheid; een fraaie stijl met minder afval. Slanke vormgeving. Dubbele voeding: batterij en netstroom (optionele adapter). Snel printen in 2 kleuren. Functies voor berekenen van BTW en omrekenen van valuta en zakelijke functies. Groot LCD-scherm met achtergrondverlichting. Energiezuinig.

Canon Mark1 wit Canon Mark1 zwart

420610 420611

Optionele adapter

Canon AD-11 III

424606

Deze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenscherm en 2kleurenprinter combineert milieuvriendelijkheid met professionele prestaties. De functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies zorgen voor nog meer efficintie. De rekenmachine met printer is gemaakt van gerecycled Canonmateriaal. Afdrukken in 2 kleuren, 2,7 regels per seconde. Groot Pure Green 2-kleurenscherm. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies. Afmetingen 292x203x72mm.

Canon MP120-MG

420593

Tel- en kassarollenCANON REKENMACHINE MP121-MGDeze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenprinter biedt een aantal professionele functies, waaronder tijdbesparende functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies. De rekenmachine met printer is gemaakt van gerecycled Canonmateriaal. Afdrukken in 2 kleuren, 2,3 regels per seconde. Extra groot LCD-scherm en ruim opgezet toetsenbord. Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies. Afmetingen 250x185x55mm.

Verpakkingseenheid doos 50 rol.

GREEN CASH TEL- EN KASSAROLLEN100 procent chloorvrij gebleekt papier [TCF]. Bevat geen chemische witmakers. Kern 12mm.

44mm 70mm

413251

Verpakkingseenheid doos 50 rol.

57mm 70mm

413111

Verpakkingseenheid doos 50 rol.

Canon MP121-MG

420592

76mm 70mm

413281

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

25

3 1 InbindsystemenPons-/inbindmachine Click

GBC CLICK BINDRUGHeropen- en hersluitbare 34-rings bindrug (3:1 verdeling). Voor het gemakkelijk inbinden van maximaal 145vel papier. Gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen. Zipper bijgesloten.

Doos 50 stuks. Capaciteit 45vel.

Capaciteit 95vel.

8mm zwart 8mm wit 8mm blauw

535120 535121 536303

12mm zwart 12mm wit 12mm blauw

537644 537645 536313

Draadkam bindruggen

GBC DRAADKAMRUGGEN 21-RINGSMetalen draadruggen voor het maken van presentatieboekjes e.d. Met 21 spiraallussen. Voor A4 formaat documenten. Metalen draadruggen verdienen uit milieuoogpunt voorkeur boven die van kunststof i.v.m. recycling. Doos met 100 stuks.

Capaciteit 45vel.

Capaciteit 105vel.

6mm zilver

535131

12mm zilver

535128

Capaciteit 60vel.

Capaciteit 125vel.

8mm zilver

535130

14mm zilver

535127

Capaciteit 85vel.

Pak 100 stuks.

10mm zilver

535129

File strip A4 21-rings

314601

Capaciteit 45vel.

Capaciteit 95vel.

6mm wit 6mm zwart 6mm zilver 6mm blauw

537700 537701 537702 537704

11mm wit 11mm zwart 11mm zilver

535103 535104 535106

GBC DRAADKAMRUGGEN 34-RINGSMetalen draadruggen voor het maken van boekjes e.d. Met 34 spiraallussen voor uitzonderlijk fraaie presentaties. Voor A4 formaat documenten. Metalen draadruggen verdienen uit milieuoogpunt voorkeur boven die van kunststof i.v.m. recycling. Doos met 100 stuks.

Capaciteit 110vel.

Capaciteit 60vel.

8mm wit 8mm zwart 8mm zilver 8mm blauw

537710 537711 537712 537714

12,7mm wit 12,7mm zwart 12,7mm zilver

537717 535107 535114

Capaciteit 130vel.

Capaciteit 80vel.

9,5mm wit 9,5mm zwart 9,5mm zilver 9,5mm blauw

535116 535117 535115 535150

14,3mm wit 14,3mm zwart 14,3mm zilver

537718 535108 535113

Pak 100 stuks.

file strips

535123

26

4

presenteren

4 1 PresentatiesystemenWhiteboards

NOBO ECOBOARD WHITE/KURKBORD NOBO ECOBOARD WHITEBOARDVolledig recyclebaar bord dat demonteerbaar is in 3 eenvoudige stappen zodat elk onderdeel makkelijk weer gerecycled kan worden. Droog uitwisbaar oppervlak in duurzaam stalen kader. Met pennenbakje en ophangset. Inclusief twee magneten en marker met ingebouwde wisser.

28x34cm 43x58cm 58x43cm

920158 920159 920160

Volledig recyclebaar bord dat demonteerbaar is in 3 eenvoudige stappen zodat elk onderdeel makkelijk weer gerecycled kan worden. Natuurlijk kurkbord en droog uitwisbaar oppervlak in duurzaam stalen kader. Met pennenbakje en ophangset. Inclusief twee magneten en marker met ingebouwde wisser.

58x43cm

920163

Viltstiften voor whiteboard

BIC VELLEDA WHITEBOARDSTIFT 1701Whiteboardstift op alcoholbasis. Droog uitwisbaar. Heldere kleuren. Dop in schrijfkleur. Groot inktreservoir. Lange levensduur. Neutrale geur. Duurzame geblokkeerde ronde punt. Vrij van PVC en zware metalen. Schrijfbreedte 1,5mm.

BIC VELLEDA WHITEBOARDSTIFT 1741Pocketformaat. Whiteboardstift op keton basis. Droog uitwisbaar, zelfs na enkele dagen. Heldere kleuren. Dop in schrijfkleur. Lange levensduur. Duurzame geblokkeerde fijne punt. Vrij van PVC en zware metalen. Schrijfbreedte 1,4mm.

Verpakkingseenheid doos 12 stuks.

Verpakkingseenheid doos 12 stuks.

zwart rood blauw groen

919901 919902 919903 919904

zwart rood blauw groen

920261 920262 920263 920264

Verpakt per set.

Verpakt per set.

set 4 stuks assorti

919909

set 4 stuks assorti set 8 stuks assorti

920274 920278

EDDING ECOLINE WHITEBOARDSTIFT 28Boardmarker met reukarme inkt op alcoholbasis, zonder toevoeging van butylacetaat. Droog uitwisbaar van bijna alle gesloten oppervlakken (zoals email, glas en melamine). Speciaal voor het schrijven op whiteboards. Na enige tijd zonder dop nog te gebruiken. Ronde punt, schrijfdikte 1,5-3mm. Navulbaar met edding navulinkt BTK 25 en BTK 100. Minstens 90% van het gebruikte kunststof bestaat uit gerecycled materiaal.

EDDING ECOLINE WHITEBOARDSTIFT 29Edding whiteboardmarker met beitelvormige punt. Minstens 90% van het gebruikte materiaal is van gerecycled materiaal. Sneldrogende, geurneutrale en droog afwisbare inkt. Navulbaar. Productlabel van papier. Verkrijgbaar in zwart, rood, blauw en groen. Schrijfbreedte 2-5mm.

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

zwart rood blauw groen blister zwart

630451 630452 630453 630454 630571

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

Verpakt per set.

zwart rood blauw groen

630581 630582 630583 630584

set 4 stuks assorti display 36 stuks assorti 21+22+24+28

630379 630550

Verpakt per set.

set 4 stuks assorti

630589

28

Presentatiesystemen 1 4

PILOT BEGREEN WHITEBOARDSTIFT 5080

PILOT BEGREEN WHITEBOARDSTIFT 5081Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

Begreen whiteboard marker. Sneldrogende, geurneutrale en droog afwisbare inkt. Deze Begreen schrijfwaren bestaan voor minimaal 91% uit gerecycled materiaal m.u.v. inkt en vulling. Gecertificeerd en geproduceerd volgens ISO 14001. Intensieve kleuren. Met zichtbaar inktvenster. Navulbaar. Met ronde punt. Schrijfbreedte van 2,3mm.

zwart rood blauw groen

919931 919932 919933 919934

Verpakt per set.

etui 5 stuks assorti 919885 magn.houder met 5 stiften assorti 920284

Vulling pak 12 stuks

vulling zwart vulling rood vulling blauw

630271 630272 630273

Begreen whiteboard marker. Sneldrogende, geurneutrale en droog afwisbare inkt. Deze BEGREEN schrijfwaren bestaan voor minimaal 91% uit gerecycled materiaal m.u.v. inkt en vulling. Gecertificeerd en geproduceerd volgens ISO 14001. Intensieve kleuren. Met zichtbaar inktvenster. Navulbaar. Met beitelpunt. Schrijfbreedte van 1,5-5mm.

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

zwart rood blauw groen

919941 919942 919943 919944

Vullingen pak 12 stuks

vulling zwart vulling rood vulling blauw

630271 630272 630273

PENTEL WHITEBOARDSTIFT MWL5MWhiteboardmarker met vloeibare inkt en spits toelopende schrijfpunt. Heldere, diepe kleuren, schrijft 2-3 keer langer dan andere markers. Met handig pompsysteem, waardoor de marker ook horizontaal en omhoog schrijft. Droog uitwisbaar. Milieuvriendelijk. Dit product bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal, uitgezonderd de inkt. Schrijfbreedte 3mm.

SCHNEIDER WHITEBOARDSTIFT 290

Verpakkingseenheid doos 12 stuks.

zwart rood blauw groen

920331 920332 920333 920334

Verpakt per set.

set 4 stuks assorti

920339

Vrijwel reukloos. Ronde punt. Droogt zonder dop niet uit. Droog afwisbaar. Sneldrogend. 100% PVC vrij. Schneider is Emas gecertificeerd. Schrijfbreedte 1,5-3mm.

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

zwart rood blauw groen

635141 635142 635143 635144

STAEDTLER LUMOCOLOR WHITEBOARDSTIFT 351Geurloos en droog uitwisbaar. Navulbaar. Met ronde punt. Dry Safe inkt: de stift kan enkele dagen openliggen zonder in te drogen. Bestaat voor 22% uit gerecycled materiaal polypropyleen. Bevat geen zware metalen, xyleen of tolueen. Schrijfbreedte 1-2mm.

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

zwart rood blauw groen

920381 920382 920383 920384

Verpakt per set.

etui 4 stuks assorti

920399

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

29

4 1 PresentatiesystemenInformatie- / prikborden

NOBO ECOBOARD WHITE/KURKBORDVolledig recyclebaar bord dat demonteerbaar is in 3 eenvoudige stappen zodat elk onderdeel makkelijk weer gerecycled kan worden. Natuurlijk kurkbord en droog uitwisbaar oppervlak in duurzaam stalen kader. Met pennenbakje en ophangset. Inclusief twee magneten en marker met ingebouwde wisser.

NOBO ECOBOARD KURKBORDVolledig recyclebaar bord dat demonteerbaar is in 3 eenvoudige stappen zodat elk onderdeel makkelijk weer gerecycled kan worden. Natuurlijk kurkoppervlak in duurzaam stalen kader. Met pennenbakje en ophangset.

28x34cm 58x34cm

920161 920162

58x43cm

920163

Flip-overs

NOBO ECOBOARD KURK/PLANBORDVolledig recyclebaar bord dat demonteerbaar is in 3 eenvoudige stappen zodat elk onderdeel makkelijk weer gerecycled kan worden. Natuurlijk kurkoppervlak en droog uitwisbare maandplanner in duurzaam stalen kader. Met pennenbakje en ophangset. Inclusief twee magneten en marker met ingebouwde wisser.

QUANTORE FLIP-OVERBLOKChloorvrij gebleekt houtvrij schrijfpapier. 80gr. Geniet met kopstrook. Voorzien van microuitscheurperforatie. Met universele boorgaten. Liniatuur: aan n zijde blanco en andere zijde geruit 25mm. FSC gecertificeerd. Standaardformaat 65x100cm.

58x34cm

920164

2x50vel ongevouwen 1x50vel opgerold in koker

920134 920133

30

Presentatiesystemen/Badges 1 4Viltstiften voor flip-overpapier

EDDING VILTSTIFT VOOR FLIPOVERPAPIER 380Edding Flipchart Marker met ronde punt. Drukt niet door. Cap-off techniek: droogt zonder dop 6 weken niet uit. Kunststof houder, cap met pocketclip. Sneldrogende , geurneutrale inkt. Economisch: navulbaar. Schrijfbreedte 1.5-3mm.

STAEDTLER LUMOCOLOR VILTSTIFT VOOR FLIPOVERPAPIER 356Drukt niet door op het flipoverpapier. Dry Safe, kan dagenlang open liggen zonder uitdrogen. Bestaat voor 22% uit gerecycled materiaal polypropyleen. Bevat geen zware metalen, xyleen of tolueen. Schrijfbreedte 2mm.

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

Verpakkingseenheid doos 10 stuks.

zwart rood blauw groen

631031 631032 631033 631034

zwart rood blauw groen

635211 635212 635213 635214

Verpakt per set.

set 4 stuks assorti

635218

Badges

AVERY PRINTBARE BADGES RECYCLED AVERY PRINTBARE BADGESDurable insteekkaarten. Voorzien van microperforatie, zodat de kaartjes gemakkelijk en netjes gescheurd kunnen worden. Bruikbaar in laser-, inkjet en matrixprinter of kopieerapparaat. A4-formaat. FSC gecertificeerd. Templates zijn eenvoudig te downloaden via Avery.nl

40x75mm 54x90mm 60x90mm

240 stuks 200 stuks 160 stuks

L4726 811172 L4727 811173 L4728 811174

Durable insteekkaarten. Voorzien van microperforatie, zodat de kaartjes gemakkelijk en netjes gescheurd kunnen worden. Bruikbaar in laser-, inkjet en matrixprinter of kopieerapparaat. A4-formaat. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal. FSC gecertificeerd. Templates zijn eenvoudig te downloaden via Avery.nl

40x75mm 54x90mm 60x90mm

240 stuks 200 stuks 160 stuks

LR4726 811175 LR4727 811176 LR4728 811177

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

31

5

papierwaren

Kopieer-en printerpapier 5Kopieer- en laserprinterpapier

QUANTORE KOPIEER- EN PRINTPAPIER ECONOMYMooie kwaliteit papier voor een vriendelijke prijs. Helder wit. Geschikt voor kopieerapparaten en Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak. printers. Vervaardigd uit PEFC gecertificeerde A4 80gr wit 129427 grondstoffen. A3 80gr wit 129432

QUANTORE KOPIEER- EN PRINTPAPIER PREMIUMHelder wit papier van uitstekende kwaliteit, voor al uw kantoorapparatuur. Chloorarm met internationaal Pak 500vel. keurmerk. Vervaardigd uit PEFC gecertificeerde Verpakkingseenheid doos 5 pak. grondstoffen. A4 80gr wit 129799

QUANTORE KOPIEER- EN PRINTPAPIER EXCELLENTGeschikt voor inkjet- en laserprinters. Superegaal oppervlak en extra witte tint voor afdrukken van hoogste kwaliteit. Voor scherpe, heldere en contrastrijke prints. Verouderingsbestendig volgens ISO Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak. 9706. Vervaardigd uit PEFC gecertificeerde A4 80gr wit 129245 grondstoffen. A3 80gr wit 129451

FASTPRINT KOPIEER- EN PRINTPAPIER EXTRAGeschikt voor kopieermachines, inkjet- en laserprinters. Het egale oppervlak en de neutrale witte tint zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit. Verouderingsbestendig volgens ISO 9706. vervaardigd uit FSC gecertificeerde grondstoffen.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4 75gr wit A4 80gr wit A4 80gr wit 4-gaats A3 80gr wit A4 80gr wit in efficiencybox 2500vel

129234 129225 129232 129226 129231

Efficiencybox 2500vel.

A4 80gr wit 4-gaats efficiencybox 2500vel 129233

DISCOVERY KOPIEER- EN PRINTPAPIER ECO-LOGICALDiscovery papier wordt door een nieuwe ecologische benadering geproduceerd. Men gebruikt minder grondstoffen (water, pulp en dergelijk) voor de productie en toch levert 1.000 kg eindproduct papier 27 pakken A4 mr op als resultaat. De fabrikant Grupo Portucel Soporcel maakt gebruik van de eucalyptuspulp. Zo kan het dat een kwaliteit van Pak 500vel. 75gr aanvoelt en zich laat verwerken Verpakkingseenheid doos 5 pak. als zijnde 80gr en een hoogwitte A4 75gr wit 129103 uitstraling heeft. A3 75gr wit 129104

FASTPRINT KOPIEER- EN PRINTPAPIER GOLDGeschikt voor inkjet- en laserprinters. Superegaal oppervlak en extra witte tint voor afdrukken van hoge kwaliteit. Voor scherpe, heldere en contrastrijke prints. Verouderingsbestendig volgens ISO 9706. vervaardigd uit FSC gecertificeerde grondstoffen.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4 A3

80gr 80gr

wit 129296 wit 129221

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

35

Kopieer-en printerpapier 1 5NAVIGATOR KOPIEER- EN PRINTPAPIER UNIVERSALNavigator is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van de papierproductie. Bestaat uit 100% Eucalyptus Globulus- vezel, waardoor het papier uitstekende eigenschappen zoals extra opdikking, betere opaciteit en een uitstekende vlakliggendheid krijgt. Houtvrij elementair chloorvrij hoogwit xerografie- papier. Geschikt voor laser- en inkjetprinting en colourcopiers. Fsc gecertificeerd.

NAVIGATOR KOPIEER- EN PRINTPAPIER HYBRIDHybrid formula. een unieke combinatie van hergebruikte en nieuwe vezels die telkens weer een topprestatie en -resultaten leveren. NEN 2728 gecertificeerd. en 30% recycled papier. Premium. superwit papier voor uitstekende prestaties. Betere bescherming van de printer tegen stofverontreiniging. FSC-gecertificeerd.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4 A3

80gr 80gr

wit 129097 wit 129098

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4

80gr

wit 129100

CLAIRALFA KOPIEER- EN PRINTPAPIERTopkwaliteit papier voor mooi kopieerwerk. Vervaardigd uit PEFC gecertificeerde grondstoffen.

BIOTOP KOPIEER- EN PRINTPAPIERGeschikt voor laser- en inkjetprinters en copiers. 100% chloorvrij gebleekt kantoorpapier. Egaal opdikkend oppervlak. Naturel getint. FSC gecertificeerd.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4 A3 A4 A3

80gr 80gr 90gr 90gr

wit wit wit wit

130010 130060 130020 130070

Pak 250vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4 A3

120gr 120gr

wit 130040 wit 130090

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 4 pak.

Pak 250vel. Verpakkingseenheid doos 4 pak.

A4

80gr 129381

A4 A3

110gr 110gr

wit 130030 wit 130080

A4 A3

160gr 160gr

wit 130050 wit 130100

Gekleurd papier

FASTPRINT COLOURS GEKLEURD PRINTPAPIER

Topkwaliteit kantoorpapier. Geschikt voor kopieermachines en inkjet- en laserprinters. Egaal, kleurrijk oppervlak voor briljante en opvallende afdrukken van hoge kwaliteit. Verouderingsbestendig volgens ISO 9706. Uit 100% chloorvrij gebleekte cellulose. Hiernaast staat een volledig overzicht van alle specificaties die wij u kunnen leveren.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

CLAIRFONTAINE TROPHEE GEKLEURD PRINTERPAPIERHet mooie Clairfontaine Trophee kopieerpapier is ook verkrijgbaar in 12 fraaie kleuren. Vervaardigd uit FSC gecertificeerde grondstoffen.

A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4

80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr 80gr

cardinaal rood caribien blauw grasgroen zonnegeel zalmrose azuurblauw groen geel oranje lila rose crme

130202 130203 130204 130205 130209 130213 130214 130215 130216 130217 130218 130219

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

37

5 1 Kopieer-en printerpapier/Schrijfblokken - en mappenPapier voor kleurenlaserprinters

COLOR COPY KLEURENLASERPRINTER PAPIEROf het nu gaat om professionele presentaties, indrukwekkende afbeeldingen of sprekende grafieken, Color Copy garandeert optimale resultaten op alle kleuren laserprinters- en copiers. Scherpe, niet van origineel te onderscheiden afdrukken, ook bij de hoogste resolutie. De hoge witheid, uitstekende kwaliteit en de gladheid maken van Color Copy de ideale partner voor kleurenprints. Vervaardigd uit FSC gecertificeerde grondstoffen.

Pak 500vel. Verpakkingseenheid doos 5 pak.

A4

90gr 129899

Pak 500vel

A4 A3 A3+ A4 A3 A3+

100gr 100gr. 100gr 120gr 120gr 120gr

129882 129883 129896 129884 129885 129897

Pak 500vel.

Pak 250vel.

CLAIRFONTAINE DCP KLEURENLASERPRINTER PAPIERSpeciaal voor Document Colour Printing. Kleurenafdrukken op kopieermachines of laserprinters. Vervaardigd uit FSC gecertificeerde grondstoffen.

A4 A4

90gr 130110 100gr 130120

Pak 250vel.

A4 A3 A3+ A4 A3 A4 A3

160gr 160gr 160gr 200gr 200gr 250gr 250gr

129886 129887 129898 129888 129889 129879 129878

A4 A4 A4

120gr 130130 160gr 130140 190gr 130150

Pak 125vel.

A4 A4

210gr 130160 250gr 130170

Schrijfblokken

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

QUANTORE SCHRIJFBLOKSchrijfblok met 100vel schrijfpapier. 60gr papier. Chloorarm gebleekt papier. Kopgeniet met kopbandlinnen en microperforatie.

A4 lijn A4 ruit 5mm A4 blanco A5 lijn A5 ruit 5mm A5 blanco

091225 091226 091227 091228 091229 091230

QUANTORE CURSUSBLOK

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

Verpakkingseenheid pak 10 stuks.

A6 lijn A7 lijn

091231 091232

Schrijfblok met 100vel 80gr papier. Chloorarm gebleekt papier. Zijgelijmd met twee ponsgaten.

A4 lijn A4 ruit commercial 4x8mm A4 ruit 5x5mm

091254 091255 091256

SNEL VINDEN WAT U ZOEKTDankzij de logische hoofdstukindeling en de handige kleurentabs raakt u het spoor in onze catalogus nooit bijster. Uiteraard vindt u achterin een uitgebreide inhoudsopgave, zowel alfabetisch als op bestelnummer.

TIP

38

Schrijfblokken - en mappen 1 5

QUANTORE SCHRIJFBLOK EXCELLENTSchrijfblok met 100vel schrijfpapier. Extra zwaar 80gr papier. Chloorarm gebleekt papier. Kopgeniet met kopbandlinnen en microperforatie.

QUANTORE SCHRIJFBLOK MET MILIEUKEUR100vel schrijfpapier. 60gr FSC papier. Kopgeniet met kopbandlinnen.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A4 lijn

091238

A4 lijn A5 lijn

091233 091234

QUANTORE SCHRIJFBLOK MET DUBBELSPIRAALSchrijfblok met 100vel schrijfpapier. 70gr papier. Chloorarm gebleekt papier. Uitscheurbare vellen middels microperforatie.

QUANTORE RINGBANDBLOK 23-GAATSSchrijfblok met 100vel schrijfpapier. 70gr papier. Chloorarm gebleekt papier. Met 23-gaats perforatie. Zijgelijmd. A4 formaat.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A4 lijn zijspiraal A5 lijn kopspiraal A4 ruit 5mm zijspiraal A5 ruit 5mm kopspiraal

091239 091240 091241 091242

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A4 lijn A4 ruit 5mm A4 ruit 10mm

091251 091252 091253

QUANTORE COLLEGEBLOK 23GAATSSchrijfblok met 100vel schrijfpapier. 70gr papier. Chloorarm gebleekt papier. Met 23-gaats perforatie. Zijspiraal met microperforatie. A4 formaat.

QUANTORE INTERIEUR 23-GAATS

Pak 100vel. Verpakkingseenheid pak 10 stuks.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A4 lijn A4 ruit 5mm A4 ruit 10mm

091248 091249 091250

70gr papier. 23-gaats perforatie. A4-formaat.

A4 lijn A4 ruit 5mm A4 ruit 10mm A4 blanco

091243 091244 091245 091246

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

39

Schrijfblokken - en mappen/Kantoorboeken/SchriftenSchrijfblokken Oxford

5

OXFORD COLLEGEBLOK RECYCLINGOxford Recycling. Producten uit 100% gerecycled materiaal. Hoogwaardig 90grs Optik- Papier met hoge witheidsgraad Met uitneembare bladwijzer/liniaal uit gerecycled kunststof. Collegebloks op A4 formaat met 80vel.

OXFORD SCHRIJFBOEK RECYCLINGOxford Recycling. Producten uit 100% gerecycled materiaal. 96vel hoogwaardig 90grs OptikPapier met hoge witheidsgraad. Het klassieke en elegante Oxforddesign is er ook in een recyclingserie. Gebonden boeken met harde kaft.

A4 gelijnd rood A4 gelijnd terra A4 gelijnd groen A4 ruit 5mm terra

2244 2245 2246 2242

011424 011425 011426 011423

A4 gelijnd assorti A5 gelijnd assorti

2333 011420 2331 011427

Registers en kasboeken

NIET TE VEEL EN NIET TE WEINIG IN HUIS

TIPATLANTA DOORSCHRIJFKASBOEKSpiraalblok met 50 genummerde bladen en kopie. Voorbedrukt met ondermeer kolommen voor datum, omschrijving, ontvangsten, uitgaven, BTW A4-formaat. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

zonder BTW-kolommenA5414-011 051315

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

U zit niet graag zonder maar uw voorraadruimte is beperkt. Bij ons kunt u de meeste artikelen per stuk bestellen. Oftewel: ons magazijn is uw voorraad. Voor uw bestelgemak staat soms de "verpakkingseenheid" vermeld, dit is de meest gangbare hoeveelheid waarin een artikel geleverd wordt.

met BTW-kolommen A5414-012 051415

Schriften

SCHRIFT A5 SCHRIFT A4Formaat 21x16,5cm. 40vel-80blz. Vier kleuren assortie. 70gr chloorvrij gebleekt papier.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

40vel. Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

gelijnd ruit 10mm ruit 5mm

011310 011311 011312

Formaat 29,7x21cm. Vier kleuren assorti. 70gr chloorvrij gebleekt papier.

gelijnd ruit 5mm ruit 10mm

011313 011315 011314

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

41

5 Memoblaadjes- en memobakjesZelfklevende memoblaadjes

POST-IT NOTES MEMOBLOK RECYCLEDPost-it Notes is al meer dan 20 jaar de snelste en vriendelijkste manier om te communiceren. Onmisbaar op ieder kantoor. Zonder beschadiging verwijderbaar en opnieuw te bevestigen op elke ondergrond door speciale lijmrand. Verpakkingseenheid pak 12 stuks. Laat geen sporen na. 38x51mm kringloop geel 653 392549 Gemaakt van 100% kringlooppapier. 76x76mm kringloop geel 654 392559 Blok 100vel. 76x127mm kringloop geel 655 392570

POST-IT NOTES MEMOBLOK RECYCLED PACKEen complete nieuwe lijn Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. Eco-efficiente pak, de blokjes zijn niet individueel verpakt. 6 bloks 100vel per pak.

38x51mm 76x76mm 76x127mm

653-1B 392507 654-1B 392509 655-1B 392511

POST-IT NOTES MEMOBLOK RECYCLED PACK PASTELEen complete nieuwe lijn Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. Eco-efficiente pak, de blokjes zijn niet individueel verpakt. 6 bloks 100vel per pak.

POST-IT NOTES MEMOBLOK RECYCLED TOWEREen complete nieuwe lijn Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. Eco-efficiente bulk dispenser, de blokjes zijn niet individueel verpakt.

38x51mm 76x76mm 67x127mm

653-1GB 392508 654-1GB 392510 655-1GB 392512

38x51mm pak 24 stuks 653-1T 392477 76x76mm pak 16 stuks 654-1T 392478 76x127mm pak 16 stuks 655-1T 392479

POST-IT NOTES MEMOBLOK GREENLINEEen complete nieuwe lijn Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. 3M heeft een lange historie waarneer het gaat om verbeteringen t.a.v. het milieu. Bv. Alle 3M produktievestigingen zijn ISO 14001 gecertificeerd door hun milieu management aanpak ten aanzien van wetgeving, reguleringen en het voorkomen van vervuiling.

POST-IT NOTES MEMOBLOK RECYCLED TOWER PASTELEen complete nieuwe lijn Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. Eco-efficiente bulk dispenser, de blokjes zijn niet individueel verpakt.

38x51mm pak 24 stuks 653-1RPT 392474 76x76mm pak 16 stuks 654-1RPT 392475 76x127mm pak 16 stuks 655-1RPT 392476

38X51mm pak 3 stuks groen-grijs 6811-1G 392400 38X51mm pak 3 stuks geel 6810-1 392401 76x76mm pak 2 stuks groen-grijs 6822-1G 392402 76x76mm pak 1 stuks geel 6820-1 392403 76x127mm pak 2 stuks groen-grijs 6832-1G 392405 76x127mm pak 1 stuks geel 6830-1 392404

42

Memoblaadjes- en memobakjes/Notitieblokken 5POST-IT Z-NOTES MEMOBLOK RECYCLEDAls harmonica gevouwen notes komen automatisch tevoorschijn. Neem n velletje weg en het volgende staat al klaar voor het volgende bericht. Voor gebruik in speciale Znotehouder. Met n hand te bedienen terwijl u met de andere bv telefoneert. Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. 76x76mm. Verpakt per 6 bloks 100vel.

POST-IT NOTES MEMOBLOK KUBUS RECYCLEDHerpositioneerbaar en verwijderbaar. Blok 450vel. Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. 76x76mm. 450vel per kubus.

geel groen

636-1CY 392411 636-1CG 392412

geel geel-groen

R330-1B 392406 R330-1GB 392407

POST-IT Z-NOTES ZUIGNAPDISPENSER RECYCLED POST-IT Z-NOTES MEMOBLOK RECYCLED TOWERAls harmonica gevouwen notes komen automatisch tevoorschijn. Neem n velletje weg en het volgende staat al klaar voor het volgende bericht. Voor gebruik in speciale Znotehouder. Met n hand te bedienen terwijl u met de andere bv telefoneert. Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. 76x76mm. Eco-efficiente bulk dispenser, de 16 blokjes zijn niet individueel verpakt.

geel geel-groen

R330-1T 392408 R330-1RPT 392409

Als harmonica gevouwen notes komen automatisch tevoorschijn. Neem n velletje weg en het volgende staat al klaar voor het volgende bericht. Leuke bedrukte box met 200 vel notitiepapier. Deze speciale dispenser zuigt zich vast aan het oppervlak maar is toch weer te verwijderen. Met n hand te bedienen terwijl u met de andere bv telefoneert. Post-it Notes van recycled papier. Voorzien van het vooraanstaande milieu-logo Blauer Engel. 100% gerecycleerd papier, inclusief de verpakking. 76x76mm.

groen

B330-1R 392410

Notitieblokken

ATLANTA TELEFOON/BEZOEKNOTITIEBLOK QUANTORE TELEFOONNOTITIEBLOKVoor duidelijke notities tijdens een bezoek of telefoongesprek. Mededelingen en afspraken kunnen vastgelegd worden, evenals bestellingen of andere boodschappen. Blok 100vel. Kopgelijmd. 60gr chloorarm gebleekt papier.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A5 210x148mm

235614

De telefoon-/bezoeknotitie is buitengewoon handig voor duidelijke notities tijdens een bezoek of telefoongesprek. Mededelingen en afspraken met eventuele opvolging kunnen vastgelegd worden, evenals bestellingen of andere boodschappen. Blok 100vel. Kopgelijmd. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A5

A5405-031 235600

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

43

5 Notitieblokken/BedrijfsformulierenATLANTA THINGS-TO-DO-TODAYAl jarenlang een topper! Het Things to do Today-boek is een ideaal hulpmiddel bij de planning van elke werkdag. De bedrukking biedt ruimte voor werkzaamheden, afspraken en notities. Twee bladzijden per werkdag zorgen voor een goed overzicht. Het boek is onmisbaar voor efficint timemanagement. Spiraalblok 125vel. Formaat formulier: 74x125mm. Formaat blok: 297x140mm. FSC gecertificeerd.

ATLANTA GESPREKSNOTITIEBLOKHet gespreksnotitieblok is een handig hulpmiddel voor het maken van notities tijdens een telefoongesprek of bezoek. Blok 100vel. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A6 A5

A5406-031 235630 A5405-032 235631

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

standaard uitvoering A5707-210 235653

ATLANTA THINGS-TO-DO-TODAY RECYCLEDAl jarenlang een topper! Het Things to do Today-boek is een ideaal hulpmiddel bij de planning van elke werkdag. De bedrukking biedt ruimte voor werkzaamheden, afspraken en notities. Twee bladzijden per werkdag zorgen voor een goed overzicht. Het boek is onmisbaar voor efficint timemanagement. Spiraalblok 80vel. Formaat formulier: 74x125mm. Formaat blok: 297x140mm. Gemaakt van 100% gerecycled papier en Blauwe Engel gecertificeerd.

QUANTORE KLADBLOKAan de kop gelijmd. Licht houthoudend papier. Blok 200vel.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

gerecycled papier

A5707-233 235654

12x20cm 20x23cm

091258 091259

Tijdsregistratie

ATLANTA WERKBRIEFJESBLOK ATLANTA WEEKSTATENHet werkbriefje is bedoeld voor de dagelijkse verantwoording per werknemer van de gewerkte uren. Met vermelding van het ordernummer. Blok 50vel. A5 formaat. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

dagelijks wekelijks

A5425-014 235720 A5425-015 235420

Op deze weekstaat wordt geregistreerd wat het aantal gewerkte uren is en wat het soort werkzaamheden is wat voor derden wordt verricht. Blok 50vel. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

297x290mm weekstaatA5404-016 235735

44

Bedrijfsformulieren 5Financile administratie

ATLANTA BONBOEKJE ATLANTA NOTABLOKEenvoudig en praktisch notablok voor met de handgeschreven nota's. Wit houtvrij papier. Blok 100vel. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A6 A5

A5406-030 052310 A5405-030 052210

Snel een eenvoudig bonnetje uitschrijven bij afgifte of ontvangst van goederen. Origineel en kopie zijn genummerd. Met carbon. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A6 50 x in tweevoud A5436-011 060105 A6 50 x in drievoud A5436-020 060305 A6 100x in tweevoud A5436-030 060210

ATLANTA DOORSCHRIJFKWITANTIEBLOKKwitanties in tweevoud, zonder souche/kantstrook. Van elke kwitantie blijft een kopie achter in het boek. FSC gecertificeerd.

ATLANTA KWITANTIEBLOK MET SOUCHEKwitanties met perforatie voor gemakkelijk afscheuren en een kantstrook die achterblijft in het blok. Blok 100 kwitanties. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A6 50 x 2 kwitanties A5436-010 053305

74x210mm 105x297mm

A5420-030 053210 A5420-031 053110

ATLANTA KASBEWIJZENBLOKBewijs op roze (uitgaaf ) of wit (ontvangst) papier. Met vermelding van de boekingsgegevens. Genummerde bladen voor een sluitende kasadministratie. Blok 100vel. FSC gecertificeerd.

Verpakkingseenheid pak 5 stuks.

A6 ontvangst wit A6 uitgaaf roze

A5406-033 235330 A5406-034 235340

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

45

Enveloppen 1 5Bankenveloppen

Akte-envelop 100gr papier.

162x229mm C5 90x140mm visitekaart 50 stuks 110x220mm EA5/6 25 stuks zelfklevend 110x220mm EA5/6 50 stuks zelfklevend 114x162mm C6 25 stuks 114x162mm C6 25 stuks zelfklevend 114x162mm C6 50 stuks 158157 158126 158125 158120 158123 158121 114x162mm C6 114x162mm C6 114x162mm C6 114x229mm C5/6 162x229mm C5 50 stuks zelfklevend 100 stuks 100 stuks zelfklevend 50 stuks zelfklevend 25 stuks zelfklevend 158124 158122 158140 158159 229x324mm C4 158163 162x229mm C5

QUANTORE ENVELOPPEN KLEINVERPAKKINGSuperwit bankpost papier. 80gr. Grijze binnendruk. FSC mix credit gecertificeerd,

10 stuks zelfklevend 158158 25 stuks zelfklevend 158153

Akte-envelop 120gr papier.

229x324mm C4

10 stuks zelfklevend 158154 25 stuks zelfklevend 158155

LASERPRINTER ENVELOPPENEnveloppen speciaal geschikt voor de (kleuren)laserprinter, inkjet en kleurencopier. 90grams kwaliteit. Gemaakt van lichtgestreken papier, wat zorgt voor een briljante afdruk. De binnenzijde is voorzien van een blauwe binnendruk. Klep met zelfklevende superstripsluiting, ook deze is hittebestendig. vervaardigd uit FSC gecertificeerde grondstoffen.

QUANTORE ENVELOPPEN EXCELENTSuperwit bankpost papier. Zwaar papier van 100gr. Grijze binnendruk. FSC mix credit gecertificeerd.

110x220mm EA5/6 114x162mm C6

50 stuks zelfklevend 158131 50 stuks zelfklevend 158130

110x220mm 110x220mm 156x220mm 156x220mm 220x312mm

EA5/6 EA5/6 EA5 EA5 EA4

50 stuks 500 stuks 50 stuks 500 stuks 250 stuks

181166 181160 181168 181162 181164

GREENSTAMP ENVELOPPENGreen Stamp is een uniek enveloppen assortiment met een hoge witheid. Geproduceerd uit 100% gerecyclede (kantoor) papieren volgens de meest strenge milieu normeringen, waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is. Er wordt dus geen enkele boom voor Green Stamp enveloppen gekapt. Reduceert de milieubelasting door het hergebr