Flyer Mathijs Douwe Team 2011

4
Word ook sponsor van het Mathijs Douwe stierf 18 mei 2008 op 10-jarige leeftijd aan kanker. Hij is bijna de helft van zijn leven ziek geweest. Op 9 juni 2011 beklimmen wij zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. ALPE D’HUZES MATHIJS DOUWE TEAM 2011

description

De flyer die gebruikt gaat worden voor promotie van het Mathijs Douwe Team 2011 (gemaakt door Ivar en supporters)

Transcript of Flyer Mathijs Douwe Team 2011

Page 1: Flyer Mathijs Douwe Team 2011

Word ook sponsor van het

Mathijs Douwe stierf 18 mei 2008 op10-jarige leeftijd aan kanker. Hij is bijna

de helft van zijn leven ziek geweest.

Op 9 juni 2011 beklimmen wij zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

ALPE D’HUZESMATHIJS DOUWE TEAM 2011

Page 2: Flyer Mathijs Douwe Team 2011

HET VERHAAL VAN MATHIJSDit is Mathijs Douwe. Toen Mathijs 6 was werd een tumor in zijn hersens ontdekt. Een periode van operaties, chemokuren, stamceltransplantaties en bestralingen volgde. Terwijl Mathijs vocht voor zijn leven kreeg zijn vader Niek ook kanker. Niek genas. In april 2008 kreeg hij zijn laatste chemokuur. Een maand later, op 18 mei 2008, overleed Mathijs.

HET VERHAAL VAN ALPE D’HUZESOp 6 juni 2006 beklommen 66 wielrenners 6 keer de Alpe d’Huez. Dit leverde ruim € 370.000 sponsorgeld op. Sindsdien is dit evenement enorm gegroeid. Op 3 juni 2010 reden ruim 3.000 wielrenners meer dan 12 mil-joen euro bij elkaar.

MissieAlpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien.

Anti-strijkstokbeleidAlpe d’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid. Gegarandeerd 100% van het ingezamelde geld komt ook daadwerkelijk ten goede aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

OnderzoeksfondsOnderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoog-ste doel van de stichting Alpe d’HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d’HuZes.

Page 3: Flyer Mathijs Douwe Team 2011

PAPA NIEKReed vorig jaar al vier keer naar boven en haalde met zijn team ruim € 40.000 op. Wilde zich eerst geen tweede keer opgeven. Maar zich niet opgeven was toch geen optie!Doneer via: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl en zoek op Niek Krouwel.

MAMA LIESBETHWil dit keer niet meer aan de zijlijn staan maar zelf fietsen. Zal zwaar worden, maar Liesbeth weet inmiddels dat opgeven geen optie is.Doneer via: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl en zoek op Liesbeth Krouwel.

ZUS FREDRIEKEKan natuurlijk niet meer achterblijven. Vindt de berg wel hoog, maar tot bocht tien te overzien. Eerder opgeven is geen optie.Doneer via: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl en zoek op Fredrieke Krouwel.

VRIENDIN DIONNEHoopt dat onze kinderen mee gaan maken dat kanker een ziekte is waar je niet meer aan dood hoeft te gaan. Wil daar een actieve bijdrage in leveren, al is Alpe d’Huez op fietsen wel heel actief. Maar ja... opgeven is geen optie.Doneer via: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl en zoek op Dionne Mooij.

VRIEND MARKZiet Niek als bron van inspiratie. Wil zich niet alleen uit de naad fietsen voor het KWF, maar ook voor z’n vriend. Vooraf de kilo’s weg trainen valt nog niet mee, maar Mark weet dat opgeven nu geen optie meer is.Doneer via: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl en zoek op Mark Oostendorp.

VRIEND IVARHoefde geen seconde na te denken over deelname. Gaat voor de zes keer de alp op en hoopt dat hij niet vroegtijdig hoeft op te geven. Want dat is namelijk geen optie.Doneer via: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl en zoek op Ivar Hannessen.

Graag stellen wij ons voor

DONEREN KAN OOK VANUIT DE BLOG WWW.ALPJEOP2010.BLOGSPOT.COM.

Page 4: Flyer Mathijs Douwe Team 2011

Word sponsor van hetMATHIJS DOUWE TEAMen help het KWF in de strijd tegen kanker

STORT UW DONATIE VIA: http://deelnemers.alpe-dhuzes.nlDe donaties zijn persoonsgebonden.Zoek op naam van uw favoriet, zie de binnenkant van deze folder.

U KUNT UW BIJDRAGE OOK STORTEN OP REKENING:56.70.407 ten name van C.F. Krouwel – inzake MDTeam – te Almere.

Voor bedrijven hebben wij desgewenst een officiële factuur.(Alpe d’HuZes is een door de belastingdienst erkend goed doel)

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw bijdrage op de rekeningvan Alpe d’HuZes terecht komt.

Alle donaties gaan 100% naar het KWF.

VOOR MEER INFORMATIE, ZIE:

www.opgevenisgeenoptie.nl: de officiële site van Alpe d’HuZes

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl: de officiële deelnemerssite van Alpe d’HuZes

www.alpjeop2010.blogspot.com: de weblog van het Mathijs Douwe Team 2011

www.youtube.com/watch?v=K_hKITkDGhg: een reportage van Netwerk over de deelname in 2010 van het Mathijs Douwe Team

Deze flyer is belangeloos gedrukt door: